ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Moon Rising – Dokumentti NASA:sta ja kuusta

Moon Rising dokumentissa kerrotaan kuusta, sekä NASA:n mahdollisesta salailusta. Miksi NASA ei julkaise lähikuvia kuusta? Miksi kuvat ovat suurimmilta osin vain mustavalkoisia ja huonoresoluutioisia? Miksi NASA ei voi kuvata esim. Hubblella kuuta? Miksi kuvissa näkyy selviä mahdollisen sensuroinnin jälkiä? Miksi lähes kaikissa avaruuteen liittyvissä niin USA:laisissa kuin muun maalaisissakin avaruusprojektien ja yhtiöiden logoissa on sama kuvio? Tähän vielä työntekijöiden lausunnot NASA:n salailuista, niin dokumentin ainekset ovat kasassa.

Moon Rising on ihan mielenkiintoinen dokumentti, joka keskittyy salaliitosta puhumisen lisäksi mielenkiintoisiin kuviin, joissa näyttäisi olevan mm. rakennuksia. Osaa dokumentissa näytetyistä kuvista oli mielestäni liioiteltu, mutta kyseessä on silti katsomisen arvoinen pätkä. Moon Rising sisältää kuitenkin paljon mielenkiintoista asiaa. Kysymys kuuluukin, että miksi NASA:n toiminta ei ole vielä tutkinnan alaisena? Jokinlainen sisäpiiritutkimus pitäisi mielestäni järjestää.

Tässä dokumentin ensimmäinen osa.

http://www.youtube.com/watch?v=iZ3wh2cjekE

Katso loput kahdeksan osaa tästä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

57 kommenttia aiheeseen: Moon Rising – Dokumentti NASA:sta ja kuusta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jzw sanoo:

    ”Kysymys kuuluukin, että miksi NASA:n toiminta ei ole vielä tutkinnan alaisena? Jokinlainen sisäpiiritutkimus pitäisi mielestäni järjestää.”

    Koska ne tahot, jotka asiaa voisivat muuten vaivautua tutkimaan, ovat jutussa mukana?

  • Ogeli sanoo:

    Ennen minä leimasin juuri tällaiset kuuhun liittyvät salaliitot roskaksi, mutta nykyään näiden uusien asioiden valossa koko juttu alkaa vaikuttamaan entistä hämärämmältä.

    Kaikki tuo sensorointi, entisen astronautin Edgar Mitchell puheet ufoista. Voisiko muka astronautti puhua läpiä suuhunsa vanhuuttaan? Hän myös sanoi, että Roswelliin tosiaan putosi ufo 1947.

  • Hexaa sanoo:

    NO uskokaajo plz.. on hyvin todennäköistä että marssissa ja muilla planeetoilla voi olla eri kulttuurien jäämiä ja maapallon ympärillä ja ilmakehäsä lentelee koko ajan ufoja. mutta kaikki aiheeseen vähänkin liittyvät asiat salataan automaattisesti..
    sen takia koska nasalla ja muilla mailla on tarvittavat laitteistot siihen, että näin voidaan tehdä ja tavallisella ihmisellä ei ole mitään sanan valtaa.
    kaikki pyörii rahan ympärillä ja sen takia meid’t pidetään pimennossa siitä miten asiat oikeasti on…

  • Huttu sanoo:

    ”Kysymys kuuluukin, että miksi NASA:n toiminta ei ole vielä tutkinnan alaisena? Jokinlainen sisäpiiritutkimus pitäisi mielestäni järjestää.”

    Niinkuin tos ekassa osassa jo sanottiin, NASA:lla on laillinen oikeus pysyä hiljaa asioista. Joten tuskinpa edes mitään tutkimusta voidaan tehdä koska ne eivät periaatteessa riko lakia hehe

    Ihan jees dokkari. Jäi hämään ne niin kutsutut ”hissit”, eli ne viivat niissä joissakin kuvissa ja varsinkin se hissi mukamas marsin suuntaan.

    Jos se olisi tosiaan alieneiden hissi marsiin, se ei näkyisi kuvassa tasapaksuna viivana marsiin asti, vaan ohenisi pikkuhiljaa kunnes sitä ei enää näkyisi ollenkaan. Nythän se meni tasapaksuna linjana suoraan marsille asti. Mielestäni siis nuo viivat noissa kuvissa on vain jotain häiriötä

    Sekin hämää kunne viivat tuli aina kameran alareunasta,ei väliä mistä kulmasta kuvattu, viivat menivät aina alhaalta ylös.

    Ja vähän irvistin kun sanottiin pokkana ”facts about moon: Its propably hollow…”

    ….right…… siis ne törmäytti satelliitin kuuhun, ja kuu mukamas vavahteli kolme päivää, vai oliko kolme tuntia… ja ne päätyi sihen että kuu on ontto. Hei oikeesti…..

    Mutta muuten kyllä, mielenkiintoinen dokkari ja mielenkiintoisia kuvia

  • JJ42 sanoo:

    Kun on tuo google earth, niin miksi sitä ei voi käyttää avaruuden tiirailuun?

  • no body sanoo:

    hei mä lähetin just miljllardeja maksaneen luotaimen avaruuteen löysin muinasia artifakteja
    tein kaupat vieraiden olentojen kanssa ja sain tietää sivilisaation muinaishistoriaa mutta hähäh en aiokkaa kertoo kenellekään , buhahahahahhahahaha kuukaann ei sa iiikinä tietää bubhahahaha.

    fiksua tomintaa. pointsit kotiin. jee-
    ( ei ole kyllä ensimmäinen löytö mitä nasa salaa ) Mutta sinänsä ne jättää kyllä takaovia.voishan ne ihan totaalisesti tuhota todistusaineiston. niinkuin kun ne joutui tuhoamaan jotkut vanhat kuu feikki videonsa.. säästä syistä kuulemma 🙂 tooosi vakuuttavaa.
    Mutta näyttää siltä että nasa antaa oikeata tietoa tollasen 1% verta ja lopun joutuu päätteleen itse. mutta joo. olis hienoo jos vois pistää keämökkinsä kuuhun ja bongailla aluksia.. heii tossa meni zx-90000 vouuuu .

  • calico jack sanoo:

    Nasan kaverit siis lentelee raketeilla, mutta eivät osaa käyttää fotaria.. joooooooh.
    Ja tuo logokikkailu – alkaa oikiasti itkettään. Kaveri ei oo ilmeisesti kuullu muotojen semantiikasta.

    Ja kun noita normaaleja alhasen reson m/v-kuvia muuntelee väreihin, kääntelee ne nurin ja tekee niistä vielä negatiiviversiot, niin tulos voi olla mitä tahansa.

    Tyypit kyhäilee teorioita aivan puutteellisilla tiedoilla ja menetelmillä. Skeptisiä asiantuntioita ei muuten dokkarissa haastateltu. Lopputulos voi vain olla vainoharhaista hourailua.

    Ei herranjumala mitä soopaa 😐

  • SirkkuPeekele sanoo:

    Ehkä, ehkä ei.

  • Huttu sanoo:

    ”Ja tuo logokikkailu – alkaa oikiasti itkettään. Kaveri ei oo ilmeisesti kuullu muotojen semantiikasta.”

    Ihan samaa mieltä, oli oikein hakemalla haettu tiettyä kuviota

    Ja suurin osa noista kuukuvista oli liian suttuisia että niistä voi sanoa yhtään mitään, sitten oli niitä mitkä oli ihan oikeasti ja selvästi kraatereita

    Enkä voi käsittää miksi nasa menisi suttaamaan kohteita noin selvästi, kai sen kohteen voi häivyttää paremminkinkuin blurraamalla

    siin alussakin kun näytettiin sitä yhtä blurrattua kohtaa, niin sanoiko se tyyppi ensin että se kohde on laskujen mukaan pari kertaa LA:n kokoinen ja samaan hengenvetoon mainitsi että kuvasta paljastuu ihan kuin joku humanoidi olisi kyyristynyt kohteen viereen tutkimaan sitä. Kyllähän siinä näkyi ihmismäinen kohde mutta se vei objektista jotain 1/5 osan… joten oliko se joku jättiläis ihminen jos se kohde kerta oli niin iso? menin ihan sekasin

  • Haerski sanoo:

    No huh huh mikä video! Kyllä se kontrasti namikka on ihmeellinen asia ja sitten kun vielä vähän iskee omatekoista väriä pintaan, niin saahan sillä ihan mitä vain aikaiseksi. Argumentit tätä ”näin pikseleistä, että on feikki”-tasoa.

    Suurin osa noista ”kohteista” oli aivan selviä kraatereita, joita kyllä epätoivoisin 3D-kikoin ja värein yritettiin erottaa ympäristöstään. Videolta taisi löytyä tasan yksi mielenkiitoisemman näköinen muodostelma, mutta sekään ei välttämättä ole kuin astetta erikoisempi luonnonmuodostelma.

    Sitten on nämä eri laitosten logovalinnat. Ensinnäkin tuo kyseinen muoto on mielestäni avaruuden tukimukseen erikoistuneille laitoksille aivan looginen valinta. Minulle ainakin tulee ensimmäisenä mieleen raketti tai avaruussukkula, mitä muodolla on varmasti tasan tarkkaan haettukin. Toisekseen tuon muodon voi löytää käytännössä mistä vaan logosta, kun vain tarpeeksi etsii. Nokiankin logostahan tällainen löytyy, vaikka se onkin epätoivoisesti yritetty naamioida A-kirjaimeksi. Eikö näiltä salaliittoteoreetikoilta pysy sitten mikään salassa?

    Entä sitten ”avaruushissit”? Valitettavasti täälläkään ei ole mitään mysteeriä. ”Hissit” ovat vain jonkinlaisia tähtien valon aiheuttamia häiriöitä kuvassa, joita ei edes näy muuten kuin sitä salaliittoteoreetikoiden lempilasta, kontrastia, säätämällä.

    Kuvamuokkauksiinkaan en usko, koska olisi NASA:lta todella typerä veto vetää piilotettava kohde vain blurraustyökalulla yli. Kai nyt joku NASA:n työntekijä tietää miten kohde saadaan hävitettyä ihan aidon oloisesti, jos tarvis tulee.

    Kuka se täällä vielä mainitsi sen kuuvideon häviämisen? NASA siis tuhosi nauhan vahingossa tyhjentäessää vanhoja ja tarpeettomia videoita. Minusta tuo on täysin uskottavaa, eikä nauha sitä paitsi ole minnekkään kadonnut. NASA tekee parhaillaan omaa kopiota jonkin uutiskanavan arkiston kappaleesta. Mikä järki olisi tuohota alkuperäinen, vain tehdäkseen uuden kopion tilalle?

  • - sanoo:

    Haerski puhuu asiaa, kivat paineet varmaan kasaantuu NASA:lle ko. videon ansiosta, vai pitäisikö sanoa ”dokumentin”. No, uskon että heitä ei kiinnosta.

    Eniten nauratti kun zoomattiin jonkun hemmon visiiriin, niin siellä oli mukamas joku torni. Ei ole juolahtanut mieleen tekijöille että kyseessä on kuvaaja? Ei elämä.

  • SirkkuPeekele sanoo:

    Siinähän zoomattiin visiiriin että siinä näkyy se kuvaana eikä toista astronautti mun mielestä!

  • Anonyymi sanoo:

    Herätkää jo, pahvit(=skeptikot)! Avaruudessa on miljardeja galakseja, ja planeettoja maailmankaikkeudessa on enemmän kuin Maapallolla hiekanjyviä, joten millään niistä ei VOI olla elämää, eihän? Suorastaan vähäjärkistä ajatella, ettei missään muualla ole minkäänlaista elämää. Mielestäni on hyvin mahdollista, että ”muukalaiset” ovat jo vierailleet Maapallolla, NASA vain salailee.

  • Erkki sanoo:

    Ei oo elämää ulkoavaruuves, ei se oo mahollist. Ei missää nimes, kyl mää tiiän, pappaki kerto.

  • Haerski sanoo:

    Anonyymi: En väitä, etteikö elämää olisi muillakin planeetoilla, mutta että niillä olisi tai olisi ollut tukikohta kuussa, joka vielä tämän ”uuden tiedon” valossa on onttokin? Ja sitten vielä jättäneet sen täyteen jotain huipputeknistä roinaansa, jota jenkit sitten kävivät sieltä noukkimassa?

  • calico jack sanoo:

    Kyse ei ollut siitä esiintyykö maailmankaikkeudessa elämää, eikä sitä kukaan ole kyseenalaistanut. Kyse on siitä, että nuo ”todisteet” ovat hevonp***aa eivätkä ne todista yhtään mitään.. pahvi.

  • Erkki sanoo:

    Itseasiassa maan ulkopuolella on jo elämää, jopa ihmisiä!!111

  • Hulupattaja sanoo:

    Avaruuden tutkimiseen, ja elämän löytämiseen on ihminen käyttänyt satoja vuosia aikaa, ja miljardeja euroja rahaa. Ihminen on koko älyllisen olemassaoloaikansa tihrustanut taivaalla tutkiskellen taivaankappaleita, ja niiden mysteereitä. Erittäin ,ja tavattoman loogista, että miljaredeilla dollareilla, ja tuhansilla ihmistyötunneilla tehtyjä avaruuden tutkimuksia, ja tutkimustuloksia mahdollisesta maan ulkopuolisesta elämästä salailtaisiin. Varsinkin, kun NASA on tulosavastuullinen, viimekädessä amerikkalaiselle veronmaksajalle, ja muille rahoittajille. Luulisi rahaa saavan ämpärikaupalla rahoittajilta, näyttävillä tutkimustuloksilla, kuten ufon kappaleilla, avaruustoukilla yms. eikä näiden väitettyjen todisteiden salaamisella.

  • SirkkuPeekele sanoo:

    HULUPATTAJA älä puhu rahan käyttämisestä vaan ihmisten orjuuttamisesta :), mun mielestä noi todisteet ei ole hevonpiip vaan ihan täyttä totta, en tajua miks ne kuvat on pitänyt laittaa mustavalkosisks ja blurrata jostain kohdista ja kääntää kuvia väärinpäin, paitsi jos Nasalla on ollut niin evoja teknikkoja että kuvat on kussu pahasti. Ja en usko myöskään että se hakkeri olisi hakkeroinut Nasan verkkoon/koneille tehnyt TEKAISTUJA kuvia ja sitten saanut tuomiot siitä että hakkeroi nasan koneille ei ottanut sieltä mitään vaan muokkasi itse kuvat, toivottavasti tajuat hevonpas** ihminen. Mutta joo mun mielipide, uskon että Nasa salaa todellakin vidusti informaatiota medialta.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Huokaus…
    Taitaa yks tai kaks kommentoijaa olla nippa-nappa 12-vuotta täyttäneitä..?
    Näin jäykkää schaissea ja te vedätte keuhkoon?!?
    Käsi ylös kenellä on ees lievä aavistus mitä termi valovuosi tarkoittaa? Miettikääpäs hetki avaruuden mittasuhteita.
    Ja takuulla ainakin puolet teistä kyseenalaisti koko kuussa käynnin vielä puoli vuotta sitten. Nyt siellä on sivilisaatioita..?!?
    Rauni-Leena Luukanen-Kilde rules, ok?
    Nukkumaan jo, lapsukaiset…

  • Hulupattaja sanoo:

    ”älä puhu rahan käyttämisestä vaan ihmisten orjuuttamisesta”
    Niin ,kyllä pitäskin, sen verran Far Out juttua, että pitäis oikeastaan puhua vaaleanpunainesta elefantistakin. Salaliitto siitä ,että Nasa salaisi maljardien dollarien, ja vuosikymmenien tutkimustyön tuloksia, on holocaustin kieltämisen jälkeen typerintä mitä kukaan on kuullu. Kukaan ei puhu nasan projekteihin liittyvistä rahoitusvaikeuksista, tai siitä , että suuriosa amerikkalaisista pitää nasan toimintaa rahan haaskauksena, ja haluaisi supistaa sen toimintoja. Kukaan ei enää muista miten Nasan Mars projektin rahoituksen ollessa katkolla, ilmestyi puun taakaa meteorin kappale, missä oli epämääräisi marsista peräisin olevia mikrobeja. Yllätys, yllätys rahaa alkoi tulla ikkunoista, ja ovista. Sata kertaa uskottavampaa olisi, jonkun keksiä väittää, nasan vääristelevän tutkimustuloksia, ja tekaisevan itse tuollaisia kuvia kuun barbababojen asunnoista, saadakseen lisää rahaa tutkimuksiin.

  • peksi sanoo:

    Hei,

    Voisiko joskus saada taas artikkeleita? Kun tuntuu, että nykyisin tulee pelkästään videota videon perään.

  • pete sanoo:

    Nyt kun on ollut näitä kuu dokumentteja ja elokuvia tämän vuosipäivän kunniaksi, niin en usko, että kuussa käynti olisi feikattu. Onhan se nyt niin iso kusetus. Ja kun itse astronautit ovat sanoneet, että he eivät ole sitä feikanneet ja että ei heillä tarvitse totuutta puolustella. Eihän siinä mitään todistetta ole, mutta en usko että he rupeaisivat valehtelemaan.

  • no body sanoo:

    Miks kuuta kiertään ei ole laukaistu satelliittiä.
    On avaruudellisen tarkkaa lähettää vaikka kohti marssia satelliitti jossa on mönkijä joka tutkii aluetta.
    Käsittäääkseni satelliitti pitäisi singota vain oikeassa kulmassa ja oikealla lasketulla nopeudella pistääkseen sen kiertämään kuuta.
    helppoa kuin mikä.
    KUUUUMMA juttu. eikäå edes kovin kallista.
    HMMMM.. vastauksia ??.
    Kuu on tosiaan harmaata aluetta.
    monella tapaa.

  • Hulupattaja sanoo:

    ”Kuu on tosiaan harmaata aluetta.”
    4. marraskuusta 2008 kuuta kiertävä Chandrayaan-1-luotain laukaisi kolme tiedelaitetta kuljettavan iskeytymisaluksen (MIP eli Moon Impact Probe) menestyksellisesti Kuun pintaan, jossa se tunkeutui kraaterin pinnan läpi. Tarviitko vielä jotain tältä ”harmaalta alueelta”, jota nasa ”salailee”, niin menestyksekkäästi, että intialaisetkin seikkailee siellä? Chandrayaan-2 laukaistaan suunnitelmien mukaan vuonna 2012, ja 2020 intialaiset meinaa käväistä tallustelemassa kuun pinnalla. Tuskin menee pitkään, kun rikkaille tulee mahdolliseksi kiertoajelu sukkullalla kuun ympäri.

  • Hyrre sanoo:

    Juu kyllähän nämä salaliittoteoriat alkavat kyllästyttää, luulenpa vaan että näitten dokkareidin ja teorioiden tekijöillä on niin kova usko ja todistamisen halu siihen että maapallon ulkopuolella on elämää että pakko on vääntää jotain. En todellakaan väitä etteikö maapallon ulkopuolella olisi elämää, olisi minusta tyhmää kieltää sitä kun tosiaan ihminen ei nyt loppujen lopuksi vielä kovinkaan viisas ole näissä asioissa. Ehkä jossain satojen valovuosien päässä on älyllistä elämää, mutta he eivät yksinkertaisesti ole vielä tarpeeksi kehittyneitä, nimittäin emme voi minusta vetää pois sitä mahdollisuutta etteikö ihminen olisi tämän universumin kehittynein otus. Kukas se olikaan joka sanoi että jos avaruudessa on älyllistä elämää, niin he eivät ota meihin minkäänsortin yhteyttä.

  • Hulupattaja sanoo:

    Miten nasa meinasi peitellä nämä ”todisteet” kuun pinnalla olevista barbababojen taloista, kun kuu ei ole kenenkään valtion omaisuutta, eikä Nasa, saati mikään muukaan taho pysty estämään, kolmansienmaiden avaruuden valloitusta? Meinaatteko, että kinukit, venakot, ja hindutkin liittyy tähän salailuun, joiden on tarkoitus näyttää mahtavalle amerikalle persettä kaikessa? Aika paha homma tuommosen taivaankappaleen peittely, jollain pressulla, ja pistää property of USA teksti päälle.

  • Haerski sanoo:

    No Body: Satelliittia ei ole laukaistu siitä syystä, että NASA on käynyt kuussa 6 kertaa, kuusta on kuvia jo valmiiksi enemmän kuin yhdestäkään muusta taivaankappaleesta, kuu on vieläpä niin lähellä, että niitä kuu-ukkoja voi tiirata ihan vaikka maasta käsin.

    Eli lyhyesti: Kuussa ei ole enää mitään nähtävää ja siksi satelliitti olisi silkkaa veronmaksajien rahojen tuhlausta. Kuun aika on ohi ja nyt tähytään jo Marsiin.

  • metele sanoo:

    en jaksanut kattoo tuota dokkaria (tuskin mitään uutta ainakaan kommenttien perusteella). mut sellainen pikku juttu on ihmetyttänyt jo pitemmän aikaa että nasan julkaisemat teleskooppikuvat kuusta on suurinpiirtein yhtä tarkkoja ja informatiivisia kuin amatöörien maasta (lähinnä talojensa katoilta ottamat) kuvat. nasan tekniikalla pitäisi pystyä erottelemaan kuussa lojuvien kämmenenkokoisten kivenmurikoiden koostumuksia ja muotoja.

  • abcde sanoo:

    ”Miksi NASA ei julkaise lähikuvia kuusta?”
    Juuri vastikään lähtetettiin kuun kiertoradalle Lunar Reconnaissance Orbiter, joka kuvaa kuun pintaa parhaimmillaan puolen metrin tarkkuudella. Vastikään kuvasivat useiden apollolentojen jälkiä. Kameroita kalibroidaan vielä ja parempilaatusia kuvia on tulossa. Projektista tulee luultavasti samanlainen kuin Mars Reconnaissance Orbiterista, joka ottaa paljon suuren erotuskyvyn kuvia. Lisäksi useiden eri maiden luotaimet kuvaavat ja tekevät karttoja kuun pinnasta. Turha väittää, etteikö sitä olisi kuvattu tarkasti.

    ”Miksi NASA ei voi kuvata esim. Hubblella kuuta?”
    Uskoisin, että ongelma on Hubblen tarkennuksessa. Laite on tarkotettu pääosin syvän taivaan (aurinkokunnan ulkopuolisten) kohteiden kuvaamiseen, ja sen takia hubblella tuskin saa kauhean tarkkoja kuvia kuusta.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ja lopettekaa jo hyvät ihmiset edes sivulauseessa spekulointi siitä, onko kuussa käyty vai ei…
    Eiköhän Neuvostoliitto seurannut silmä tarkkana mitä Nasan pojat saavat aikaiseksi ja jos pientäkään epäilyä feikkaamisesta olisi havaittu olisi keskellä kylmää sotaa ollut enemmän kuin mannapuuroa läväyttää maailmalle todisteet ko. salaliitosta…
    Kiitos etukäteen.

  • SirkkuPeekele sanoo:

    No on se kyllä typerää Nasalta julkaista niin p*skaa matskua että jää epäilyksiä. Ottaa päähän tällänen osaamattomuus kuuhun päästään laskeutumaan mutta ei osata ottaa monipuolisia kuvia.

  • Huttu sanoo:

    monipuolisia kuvia? No ei sinne mitään taidekuvia olla menty ottamaan. Hirveen ihmeellista tulosta ei saada kun siellä ole muuta kuin kiveä ja kraatteria. Noi kuvat on lähinnä tutkimustarkoitukseen otettuja

  • Thebel sanoo:

    Hubblea ei ole tarkoitettu kuvaamaan aurinkokuntamme kohteita, vaan syvään avaruuden kohteita. Tästä johtuen sen herkät kuvauslaitteet eivät kestä kuun kirkkautta. Siitä johtuen kuvista tulee epätarkkoja. Lisäksi sen rata on väärä kuun tarkkaan kuvaamiseen. Nämä asiat ovat tosiasiota ja perustuvat fysiikkaan. Hubble on siis kaukonäköinen, eikä se ole mikää häpeä.

  • metele sanoo:

    ”Turha väittää, etteikö sitä olisi kuvattu tarkasti.”

    niin siis kysehän oli siitä ettei niitä ole julkaistu, kuvattu on varmasti 60-luvulta asti lähikuvia.

  • Hexaa sanoo:

    EI EI EI eiiih.. ensiksi hitusen Hyrre :elle palautusta..

    ”–Ehkä jossain satojen valovuosien päässä on älyllistä elämää, mutta he eivät yksinkertaisesti ole vielä tarpeeksi kehittyneitä, nimittäin emme voi minusta vetää pois sitä mahdollisuutta etteikö ihminen olisi tämän universumin kehittynein otus. Kukas se olikaan joka sanoi että jos avaruudessa on älyllistä elämää, niin he eivät ota meihin minkäänsortin yhteyttä.–”

    joo, no voisin näillä tutkimuksillani sanoa 99% varmuudella että. maan ulkopuolinen äly on ottanut/ yrittää ottaa jonkin sortin yhteyttä, tai on lähettänyt viestejä maahan.

    ja sitten se toinen asia on erittäin pieni todennäköisyys sille, että ihmiset olisivat maailman kaikkeuden ainoita älyllisiä olentoja ~0.001%….

  • Hexaa sanoo:

    Niin ja yksi toinenkin asia. Usalla on olemassa erittäin mittava ns musta budjetti.
    sillä rahoitetaan pääosin sotilas tutkimusta siihen voidaan mukaan lukea myös nasan tekemiä tutkimuksia ( joita aivan varmasti ) tehdään myös ”huippu salaisen” leiman alla usa:n armeijalle..

  • no body sanoo:

    kuinkahan kauan kestää että televisiosta tulee
    ohjelma missä keskustellaan näistä väärennöksistä ja suttauksista . muka asiallisesti ” asiantuntijoiden ” toimesta ja sitten tehdään naurunalaiseksi ne jotka kehtaavat edes epäillä NASA ( neer a straight answer ) ;n luotettavuutta.
    vaikka jimiltä ennen jotain mahdolllisimman väkivaltasta ja tyhmyyttävää amerikkalaista ohjelmistoa. tai miksei vaikka jälkeenkin. sama se mulle on..
    🙂

  • lolhexaa sanoo:

    Hexaa sinun ”omat tutkimukset” ovatkin niitä ainoita oikeita. Hexaa et tiedä puoliakaan ja noi sinun väitteet on täyttä ******. Ensinnäkin opettele kirjottamaan, koska sinun kirjotukset on sekavaa ja ota ensiksi kunnolla tietoa asioista ennenku rupeet väittää tollasia. Oot vielä varmaan jossain ala- tai yläasteella. Ei tiiä oikein että itkeiskö vai nauraisko noille sun kommenteille ku aina ihan **** pystyssä väittämässä kaikesta.

    ”joo, no voisin näillä tutkimuksillani sanoa 99% varmuudella että. maan ulkopuolinen äly on ottanut/ yrittää ottaa jonkin sortin yhteyttä, tai on lähettänyt viestejä maahan.” – Sinun tutkimukset 😀 Ootko nyt ihan 99% varma? 😀 Järki hoi…

  • sadsdfdf sanoo:

    Niin, ja kuussahan ei ole ikinä ihminen käynyt, siitä voin lyödä vaikka tonnin vetoa. Ehkä ensimmäiset ovat kiinalaisia, ja vasta monen vuoden päästä. Se oli vain usalaisten propagandaa. USa lehdistö sensuroi nl väitteet piste, on enemmän todisteita ettei siellä ole käyty, kuin että siellä olisi käyty

  • Haerski sanoo:

    sadsdfdf: Huoh… Niin että siis tämän meidän suomettuneen Suomenkin lehdistö sitten päätti sensuroida moisen jättiuutisen, vaikka olimmekin tuohon aikaan selvästi kallellaan itään päin? Entäs sitten Itä-Euroopan kommunistimaat?

  • Hexaa sanoo:

    lolhexaa–

    Joo. niin surulliselta kuin se varmaan kuulostaakin, niin valitettavasti olen jo käynyt koulut aikoja sitten.
    mitä kirjoitukseen tulee niin tärkeintä on se, että toisen sanomasta saa selvän. Muu on naurettavan turhaa ”kielioppia..”

    no joka tapauksessa sinä ilmeisesti kyseen alaistat tuon maassa vierailun tai jonkin sortin viestien lähettämisen maahan?

    oletko itse tutkinut juuri enempää kuin lukenut muutamia foorumeita ja katsellut pari youtube clippiä? Voeh no et varmaan ole kun et nää pitemmälle.

    listataan nyt muutamia seikkoja mitkä jo viittaa siihen että jokin tuala on käynyt maapallolla.

    – niihin viesteihin,= useat viljapeltokuviot ( ei ole kaikki feikkejä )..
    – useat ufoista tehdyt näköhavainnot todistajia on pilvinpimein,uutiskertomuksia, kuva materiaalia ja videoita.. ( satoja tuhansia kpl. varmaankin jo miljoonia koko maailmassa)-

    sitten aivan hyvänä tiedon lähteenä tulee Kirjat..
    No ehkäpä tämä avaa ajatus maailmaasi sen verran, että seuraavalla kerralla ajattelet hieman pitemmälle, ennenkuin tulet muille laukomaan väitteitä siitä etteivät he ole muka tutkineet asiaa…

  • Hexaa sanoo:

    Niin ja huomattakoon vielä eräs seikka. kun nuo kaikki ( todisteet ) kasataan yhteen
    niin se että kaikki olisivat FEIKKEJÄ!? on erittäin PIeni ymmärrätkö PIENI!
    eli siis mitätön eli siis Erittäin epätodennäköistä ettei täälä olisi käynyt ufoja..
    joten se 1% minkä annoin on luultavasti suht realistinen 🙂

  • no body sanoo:

    no pojat pojat ( ja tytöt )
    pysytään nyt asiassa.
    Kyllähän nyt kaikki tietää että
    koko toi avaruus.. juttu
    se on s*atanan keksintöä se.
    kyllä sen nyt tyhmempikin tietää.

  • teemuw0w sanoo:

    ties vaikka hallitus sulkisi tämänkin sivuston, kaiken tän sisällön takia, ole wespa varovainen 🙂

  • - sanoo:

    http://www.nasa.gov/mission_pages/LRO/multimedia/lroimages/apollosites.html

    Lukekaa jos osaatte, kai nyt nämäkin kuvat on sitten p*rkele muokattu. Siis teidän maailmankaikkeuden mukaan, jossa joka asia on salaliitto ja asiat väännetään rautalangasta kun on niin vaikeata uskoa sitä yksinkertaista selitystä.

    *e, niille ipanoille jotka ei kestä kiroilua ja uskovat kuun olevan juustoa.

  • Hulupattaja sanoo:

    ”Niin, ja kuussahan ei ole ikinä ihminen käynyt, siitä voin lyödä vaikka tonnin vetoa.”

    Mietippä hetki, että kuinka fiksua olisi lavastaa matka taivaankappaleeseen, jonne on jokaisella kansakunnalla tutkimus, ja pääsyoikeus? Jokainen valtio, myös USA:n vihollinen voi katsoa teleskoopilla kuuhun, tai matkata paikan päälle tarkastamaan Armstrongin jalan jäljet.

    ”on enemmän todisteita ettei siellä ole käyty, kuin että siellä olisi käyty”

    Kummallista, kun Venäjä, kiina, ja intia eivät ole löytäneet näitä todisteita, mutta teillä salaliitto hexuttimilla onkin paremmat vehkeet, kuin kuuhun laskeutunut tutkimusluotain.
    Kuuauto, kuumoduli, lasermittaus prismat yms. kuumatkoilta jäänyt roina, on edelleen nähtävillä kuussa, toisin ,kuin teidän salaliittoteorian todisteet.

  • tEPI sanoo:

    No jopas oli spekulointia.. 😀
    Mutta ite oon usein miettiny miks kuussa otetuissa kuvissa ei näy tähtiä ym. ollenkaan, voisko joku vähän valaista tyhmää? 🙂

  • OVS sanoo:

    Todella mielenkiintoinen…Välillä spekulaatiot menivät aika villeiksi,mutta kaikkihan on mahdollista.

    Kaikkea ei kannata uskoa,mutta paljon oli asiaakin.

    Niin lisättäköön vielä että en itse pidä erityisen todennäköisenä että kuussa olisi (enää ainakaan) minkäännäköistä elämää,mutta voihan olla että siellä on joskus ollut.Ja onhan mahdollista että ulkoavaruuden olennot ovat siellä joskus vierailleet maata tarkkailemassa (tai muuten vaan).
    (vaikka maahan on avaruuden korpikylä,eikä todellakaan maailamankaikkeuden keskus)

    Mutta viihdyttävä oli kyllä tuo dokkari.

  • Juha sanoo:

    Ihan mielenkiintonen dokumentti vaikka välillä meni vähä erikoiseks jutut. Mä en ainakaan epäile yhtään etteikö jossain päin avaruutta olisi muutakin älyllistä elämää.

  • Kas, kun on järkevämpää käydä kuun valosammalla puolella (miettikääpäs ihan ite miksi). Kuussa ei ole maan tapaista ilmakehää, joten paiste saattais olla melko kirkas… Mites monta tähteä erotat maasta käsin kirkkaana päivänä..?

    Ja Hexaa, hei… Etkös jo tehnyt itestäs isomman pellen ku luultiinkaan..? Koulutkin käyty ja logiikka tolla asteella…

  • Hexaa sanoo:

    Höpönpöpö
    kerroppa mikä tuossa logiigassa mättää omasta mielestäsi?

    Puhuinkin nyt ufojen olemassa olosta enkä kiistänyt sitä, etteikö kuussao oltaisi käyty.

    sitä paitsi tuo dokumenttihan keskittyi lähinnä todistamaan sitä sensuuria mitä kuusta otettavissa kuvissa on havaittavissa ynm..

  • Hexaa
    Noi sun prosentuaaliset todennäköisyyslaskelmat siitä ovatko uhvomiehet vierailleet Telluksella eivät perustu yhtikäs mihinkään muuhun kuin lapsenomaiseen mielikuvitukseesi ja totaaliseen ymmärtämättömyyteen avaruudellisista mittasuhteista… Että semmonen niinku mättää.

  • Vieras sanoo:

    En kyllä tajua miksi täällä tämä eräs herra väittää näin kovaa hexaa vastaan.. MIKSI MAAPALLOLLA EI OLISI VOITU KÄYDÄ? Ja todisteita näistä käynneistä on kyllä aivan riittämiin. Lapsellista on myöskin tuollainen hyökkäävä väittely hexaa vastaan!

  • SirTurska sanoo:

    ”Kukas se olikaan joka sanoi että jos avaruudessa on älyllistä elämää, niin he eivät ota meihin minkäänsortin yhteyttä.”

    Mistäs helvetistä tää ”joku” sen tietäisi? Oliko henkilö kenties joku Superviisauden multihuipentuma, joka tietää kaiken universumista? Ei! 🙂

  • Pieru sanoo:

    Riitelette ku pienet lapset.

  • tosiviisas sanoo:

    eikös puolen vuoden sisään obaman pitäisi kertoa totuus maan ulkopuolisesta elämästä, joten malttakaa ihmiset.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto