FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Kuu ei ole harmaa – Osa 2

Aikaisemmin kerroimmekin jo kuun harmauden illuusiosta, jonka aiheuttaa mm. ilmakehämme ja siitä, että oikeasti kuu sisältää laajemman väriskaalan. Tästä kertoi Jose Escamillan video.

Roope lähetti meille vinkkiä mielenkiintoisesta sivustosta, jossa on aiheeseen liittyen ohjeita miten kuun oikean värin saa paremmin esille.

Colormoon -sivustolla kerrotaan miten Photoshoppia käyttämällä saa kuun oikean väriskaalan esille tekemällä tiettyjä värien korostuskikkoja.

Tältä kuu näyttää kun värikorostus on suoritettu - Onko tämä kuun oikea väriskaala?

Tältä kuu näyttää, kun värikorostus on suoritettu - Onko tämä kuun oikea väriskaala?

Onko kuussa jotain kallisarvoisia mineraaleja, joita piilotellaan kuvilla, joissa kuu on harmaa? Onko kuun oikea väri sittenkin värikkäämpi, kuin mitä maasta katsottaessa on annettu ymmärtää? Joissain NASA:nkin kuukuvissa näkyy värejä, mutta miksi kuun väreistä on annettu väärää informaatiota, vai onko? Mitä mieltä sinä olet?

Lähde: colormoon.pt.to

Kiitos vinkistä Roopelle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

36 kommenttia aiheeseen: Kuu ei ole harmaa – Osa 2

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  En oikein usko, että kuu näkyisi eri tavalla silmään kuin se oikeasti olisi. Ja mikä järki moisessa olisi?

 • Huttu sanoo:

  Huhhuh taas… Mites sitten selitätte sen että kaukoputkella kun katsoo kuuta niin se on harmaan sävyinen?

  Ja se että photoshopilla alatte kikkailemaan kuuhun värejä ei kyllä todista yhtään mitään. Saahan siihen nyt läiskästy vaikka minkälaista väriä päälle jos oikein taitoa ja halua löytyy.

  Vähemmän näitä salaliittoja ja enemmän asiaa, kiitos!

 • seppo sanoo:

  Terevehys,

  Suosittelen katsomaan youtubesta 10 osaisen dokkaripätkän kuusta nimeltään, Moon rising ! http://www.youtube.com/watch?v=iZ3wh2cjekE tuossa on eka osa. Katsokaa!!

 • Pastori sanoo:

  Huttu: Haha, vaikka katsoisit kuinka kaukoputkella, niin edelleenkin katsot ilmakehän läpi ja niin edelleen..

 • Huttu sanoo:

  Jos katsot kirkkaana yönä kuuta, niin se näyttää rusehtavan harmaalta. En todellakaan usko että ilmakehä ”poistaisi” kaikki värit ja muuttaisi kuun harmaasävyiseksi…

  Tälläinen peittelyoperaatio olisi paljastunut jo aikoja sitten

 • Josno sanoo:

  Huttu, asenne ei poista sinun tietämättömyyttäsi.

 • A-E sanoo:

  Kylläpäs oli nyt salaliittoteoria 😀

 • Huttu sanoo:

  No todista mut vääräksi sitten. Onko olemassa jotain infoa jossa olisi todettu että ilmakehä aiheuttaisi noin laajan värien vääristymän?

  Tiedän kyllä että ilmakehä esim. saa joidenkin tähtien valon välkkymään, mutta jos ilmakehä vääristäisi kuun oikeaa väriä niin ei sen pitäisi olla tasaista, vaan eikö siinä pitäisi olla vääristymiä joita me näkisimme maasta käsin. Ilmakehä kun ei ole ihan tasaista kokoajan vaan on sielläkin poikkeavuuksia lämpötiloissa ja muissa jutuissa jotka voivat vaikuttaa väreihin.

  Ymmärrätte varmaan että tälläistä asiaa pitää käsitellä kriittisesti. Väärä informaatio on aina pahasta, ja haluan vain selvittää onko tämä väärää infoa vai ei.

 • Huttu sanoo:

  Joku voisi tehdä testin että ottaa hämärässä kuvan vaikka jostain tummasta hiekkalaatikosta tai jostain mikä vastaisi oletettua kuun oikeaa väriä, ja säätää skaalat vastaavalla tavalla. Silloin testi on kontrolloitu ja tiedämme mikä kohteen oikea alkuperäinen väri on sekä näemme miten värit muuttuvat.

  Voisin kattoa kun pääsen kotiin että olisko lähialueilla jotain tarpeeksi sopivan tummaa hiekkaista maata jonka voisi kuvata

 • Huttu sanoo:

  No kai tuossa sitten on jotain perää:

  http://panther-observatory.com/gallery/moon/doc/Mooncolor_060110.htm

  Tuossakin kuvassa on värisetukset vedetty äärimmilleen, joten en silti usko että kuu on kovinkaan värikäs paikka jos seisoisimme siellä itse katselemassa.

  Enkä usko kyllä salaliittoonkaan, tuossa on esim selitetty että miksi nuo värit tulevat esiin, joten kai se ihan perus tietoa on sitten? Vastaavan jutun näin NASAn sponssaamalla sivulla.

  Pahoittelen skeptisyyttäni 🙂 Myönnän kuitenkin olleeni hakoteillä

 • WM_ sanoo:

  Heh, onhan kaukaiset vuoretkin sinertäviä? Ja taivas on sininen.
  Siinä on ilmahiukkasten sinertävää väriä, eikä väliä millä kaukoputkella ja miten kirkkaana ajankohtana kuuhun katselee. 🙂

 • nominä sanoo:

  Ainoa asia jota kuun väristä voi päätellä, on se, että sinistä pitää suodattaa kuvista pois. Sitä meidän ilmakehämme kuviin lisää. Eli jutun alkukuva ei ainakaan paikkansa pidä. Pääväri on rusehtava harmaa ja se siitä. Spektrimittaukset kuusta kertovat sen pinnan ja tummien kohtien sisältävän rautaa. Harmaat ja vaaleat lähinnä kvartsia, ei noista nyt kovin montaa väriä muodostu.

 • SirkkuPerkele sanoo:

  jos asiasta on mölyä, niin jokin on pielessä

 • Hexa- sanoo:

  totta, mitä kyseisiin mineraaleihin tulee, voi väite siitä hyvinkin pitää paikkaansa. Omasta mielestä on kyllä surullisen väärin salailla tuollaistakin Kuun oikean pinnan väri kartoitusta, jos näin on ja voi hyvin ollakkin.. sitä vaan että’ maailmassa on aivan liikaa salailua ymmärrän tietenkin osan sotilaallisesti tärkeistä asioista ja osan kyseisistä uuden luokan teknologian saavutuksista, mutta se että nykymaailmassa ihmisiä johdetaan harhaan ja syötetään tahallaan kaikkea roska tietoa, eikä kerrota asioita niinkuin ne oikeasti on. tasa arvo äkyy vain arjen elämässä jos siinäkään-
  medioissa kerrotaan vain sitä (” mitä ihmiset haluaa tietää”)

  no jokatapauksessa on hyvin mahdollista että usa:n hallitus salailee/ muuntelee kuviansa mitä julkisuuteen tua mutta Miksi?
  mm sikainfulenssasta ei kerrottu medioissa mitään kyseisen baxster lääkeyhtiän sapotoinneista ynm:sta mistä ihmiset aivan varmasti haluaisi kuulla jos van julkisuuteen tulisi, rokotteita kuvainnollisesti pakotetaan ottamaan, ja toisaalla taas on tietoa siitä kuinka asiat eivät olekkaan sitä miten se kerrotaan, oikein itkettää tämä.. ihan pienenä liitteenä oli tähän otettava

 • Fiva sanoo:

  Miksi NASA laukaisi maan kiertoradalle avaruusteleskooppeja? Ilmakehän paksuus, saasteet ja muut haittatekijät tottakai vääristävät näkyvän valon spektriä!

 • Haha sanoo:

  NASA on itsekkin julkkaisut kuvia kuun todellisesta väristä. Ja kuussa käyneet ovat kertoneet sielä olevan vain hiekkaa,kiviä ja lisää hiekkaa.

 • Wespa sanoo:

  En oikein usko, että kuu näkyisi eri tavalla silmään kuin se oikeasti olisi. Ja mikä järki moisessa olisi?

  Huhhuh taas… Mites sitten selitätte sen että kaukoputkella kun katsoo kuuta niin se on harmaan sävyinen?

  En tiedä oletteko edes lukenut aikasempaa artikkelia ja videota aiheesta?

  Kuun harmaalta näyttäminen johtuu mm. etäisyydestä, auringon heijastamasta valosta ja ilmakehämme luomasta illuusiosta. Myös maapallo näyttää harmaammalta kauempaa avaruudesta katsottuna.

  Uskon, että se on silti jollain tavalla harmaa (vähemmän harmaa silti), mutta avaruudesta lähempää katsottuna tai esim. kuun pinnalta katsottuna erilaisia värejä erottaa tarkemmin ja värikkäämpinä.

  No todista mut vääräksi sitten. Onko olemassa jotain infoa jossa olisi todettu että ilmakehä aiheuttaisi noin laajan värien vääristymän?

  Saman efektin voit huomata ihan maastakin käsin kuvatessa pitkien matkojen päähän ilmakehän läpi. Ihan normaali ilmiö on kyseessä ja hyvä esimerkki oli tuossa ekan kuuaiheemme videossa.

  No kai tuossa sitten on jotain perää:”

  http://panther-observatory.com/gallery/moon/doc/Mooncolor_060110.htm

  Kiitos mielenkiintoisesta linkistä Huttu, tuossa oli myös paljon asiaa. 🙂

 • MR.Mr sanoo:

  Kuu heijastaa auringon valoa, joten emme voi maasta käsin nähdä sen todellisia värejä. Ja maapallolla on paksu ilmakehä, minkä esim. vuoksi taivas on sininen ja kuun värejä ei voi täydellisesti havaita. Ja se Moon Rising-dokkari oli aika vakuuttavaa tavaraa. Tämä Photoshop-leikki ei kyllä vakuuta. Ja onhan Kuusta löydetty vettäkin, tiedä mitä kaikkea siellä on. Ja tuskin NASA kuluttaisi satoja miljoonia dollareita pelkkien kivenmurikoiden keruuseen.

 • Pallo sanoo:

  Ilmakehä varmasti heikentää väriskaalaa, mutta en usko ihan noin suureen väriloistoon. Ei NASA:n kuvat kuitenkaan ihan täysin harmaita ole http://www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/image_feature_1538.html

 • roni sanoo:

  uskon että se on muinainen maapallo jossa on ollu miljardeja ja miljardeja vuosia sitten samallaista ku meillä. ja sitte on tullu joku tuho ja se on kivettyny ja kuivunu kuuksi. värit paljastaa sen kun katsoo kuvaa

 • metele sanoo:

  ”Ilmakehä varmasti heikentää väriskaalaa, mutta en usko ihan noin suureen väriloistoon. Ei NASA:n kuvat kuitenkaan ihan täysin harmaita ol”

  niistä nasan kuvista 60-luvulta asti on muuteltu värejä vaikka kuinka paljon ja joskus niistä on unohdettu postauksessa joitain pikku yksityiskohtia ”korjailla”, esim. joku laitteen piuha tai logo on inverttinä kuukuvassa verrattuna maakuvaan (voit ihan itse tutkia tämän. pelkästään sellasesta faktasta voi jo vetää suoran johtopäätöksen että ne värit on joko aivan pielessä tai niitä on manipuloitu rankasti, kummin vain niin missään tapauksessa ei nasan kuvat kuusta ole koskemattomia.

 • Calico Jack sanoo:

  Mites muuten selitätte sen, että esim. Jupiter ja Saturnus näkyvät tälläisella harrastelijateleskoopilla niissä väreissä, minkä Nasa meille esittää? Vaikka tällaisella välineellä ei niin tarkkaan näe, niin kuitenkin kyllä sen verran, että värit käyvät hyvin ilmi.

  Ainiin.. kuu muuten näkyy vaaleen harmaana(suodattimella) 😉

 • Wespa sanoo:

  Jupiter ja Saturnus ovat eri etäisyyden päässä ja eri asemassa aurinkoon nähden. Uskon, että nekin kuitenkin näkyvät värikkäämpinä läheltä katsottaessa, mutta ei sitä koskaan tiedä. Nyt on kuitenkin käynyt mm. Nasankin kuvista ilmi, että ei se kuu ihan perusharmaa ainakaan ole.

 • revolver sanoo:

  Tämä värihuijaus on ihan selkeä tapaus. NASA ja CIA ovat yhteistyössä virittäneet harmaasävyfiltterin maapallon ja kuun väliin etteivät Neuvostoliiton avaruusdesantit, Pohjois-Korean kommunardit ynnä muut s**tanalliset voimat pääsisi käsiksi kuun loputtomiin mineraalivaroihin. Jos totuus selviäisi voisi kuka tahansa käydä hakemassa sieltä sen verran jalometalleja että koko maailmantalous romahtaisi.

 • Calico Jack sanoo:

  Tarkennusta: Kuussa on eri sävyjä. Nuo vappupallomaiset esimerkit ovat tiedemiesten keino korostaa ja paikantaa eri metallien ja mineraalien sijainnit. Oranssit ovat rautaa, siniset titaania.

  Tätä samaa menetelmää muuten käytetään myös Mars-kuvissa. Nuo värit siis ovat vain tiedemiesten työn helpottamisen vuoksi korostettuja. Toisin sanoen Kuu on edelleenkin pääasiassa harmaansävyinen ja Mars punaruskea.

 • Zeko sanoo:

  En kyllä yhtään ihmettelisi, jos kuu olisikin erivärinen kuin mitä me luulemme, mutta en kyllä usko että se muuttaisi silti yhtään mitään. Kuu on kuu ja sillä siisti, oli se minkä värinen tahansa.

 • olliqo sanoo:

  Kuu on sen värinen kun me se nähdään. Muun värisenä sitä ei koskaan nähdäkkään.

 • shakaali sanoo:

  revolver: heh 🙂 totta. kuuhun matkaaminen on myös halpaa kun pirkka tuotteet. eli ertikkelin väitteeseen, että kuun väriä salailtaisiin mineraalien takia, en tahdo oikein uskoa. varsinkin kun lisäpäino vaatii helvetisti lisää tehoa raketilta, mikä taas maksaa…

 • logicpro sanoo:

  yks kysymys. mistä tiedetään että tuolla photoshopilla tai jollain ohjelmalla saa juuri kuun aidon ja oikean väriskaalan esiin?

 • Huttu sanoo:

  Koska tuntematon tyyppi netissä sanoo niin? 😉

 • Sämi sanoo:

  Niin.. outo jos kuun ’harmaus’ johtuu ilmakehästä miksi kaikissä Avaruus lennoissa Esim. Apollo 11:ta lennossa kun on kuvia missä näkyy kuuta kun ne jätkät siellä kävelee kuu on harmaa?

 • Wespa sanoo:

  Osa kuusta on harmaa, mutta ei koko kuu. En sitten tiedä Apollo 11:sta kuvista, että kuinka isolta alueelta on otettu jne.

 • Tonza sanoo:

  On se kyllä jännä, miten ihmiset keksivät näitä salaliittoteorioita. Koittakaapas samoja muokkauksia jollekkin tavalliselle kuvalle, niin saatte esiin vaikka auton ”oikean värin”
  Ja eihän se kuu ihan harmaa olekkaan. Mutta on aikamoista toiveajattelua, että se olisi oikeasti tuollainen… Nyt järki käteen.

 • Roare sanoo:

  Tokihan kuussa on mineraaleja oltava. Mistäs se kuu sinne ylipäätään pöksähti?….

 • Torm sanoo:

  Nyt kyllä hajottivat nämä kommentit pahasti. Foliohattu pois päästä ja tutkimaan kunnon ilmiöitä eikä tällaista huuhaata. Jopa tuolla Hutun linkkaamalla sivulla sanotaan että kuvaa on muokattu rankoin ottein vain sen takia, että kyseistä mineraalijakaumaa olisi helpompi tutkia.

 • meh sanoo:

  http://imgur.com/euhVZ.jpg

  JOOJOO!! OIKEESTI KUU ON TÄN VÄRINE.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot