FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

NASA jäi taas kiinni kuviensa manipuloimisesta

NAsa

Salaliittoteoriat NASA:n salailusta saavat taas vahvistusta. NASA on nimittäin taas jäänyt kiinni kuviensa manipuloimisesta.

Tällä videolla näkyy selvästi miten tuoreissa NASA:n tuottamissa Mars-kuvissa on kopiointityökalun jälkiä.

Aikaisemmin selviä muokkauksen jälkiä on löydetty myös Kuu-kuvista.

Suureksi kysymykseksi jääkin miksi NASA muokkaa/feikkaa kuviaan? Onko heillä jotain salattavaa mitä ei voi tuoda julkisesti julki suurelle yleisölle?

Paranormaali Blogin vuonna 2009 tuottaman kyselyn mukaan vain 12.41% vastanneista luottaa Nasaan (galluppi löytyy tästä artikkelista).

Katso miten NASA on julkaissut muokattuja kuvia ennenkin:
Selviä kuvamanipulaation merkkejä NASA:n kuvissa
Voiko Nasaan luottaa?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

56 kommenttia aiheeseen: NASA jäi taas kiinni kuviensa manipuloimisesta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • hex sanoo:

  niin kyllä eikä ole Lääheskään eka kerta monen monta väitettä on nasaa vastaan nostettu ja esitetyt mutta onko näihi nvastattu tai jos on niin aina tulee jokin selitys mikä suorastaan jo naurattaa heti sen luettua No..
  joka tapauskessa todisteitahan me täälä kaivelemme joten onhan tässä jo kasassa monen monta syytä miksi voimme väittää nasaa törkeästä petoksesta ihmiskuntaa vastaan, pian voisimme kyseen alaistaa jopa ihmisen kussa käymisen tai jopa nyt jo..

  nasaan ei vain voi luottaa eikä usa:n hallitukseen, se on varmasti pahempi kuin muut supervallat onse kyllä Kumma kun ei voi saada luotettavaa tietoa tuon pitäisi olla ihmiskunnan yhteinen hanke ynm ja ihmisten Tulee saada tietää mitä oikeasti tapahtuu avaruudessa ynm. mutta aina vain pinttynyt mieli salaa kaiken ja etsii omia etuja täyttäviä asioita ja tuo julki””.. vasta pikkuhiljaa ja senkin Muunneltuna..

  siis tämä hommahan kaatuu vielä ennenpitkään ja syy on juurikin yllämainituissa…

 • Jopelius sanoo:

  Jotenkin tuntuu, että näitä julkaistavia kuvia on hieman korjailtu esteettisyyden vuoksi, sillä kuvassa saattaa olla reikiä tai muita pieniä haittoja (varsinkin jos se on kasattu useammasta pienemmästä kuvasta). Miksei paranormaaliblogi ihmettele täällä kun cosmopolitanin tai muiden naistenlehtien mallien kuvia on muokattu?

 • Huttu sanoo:

  Onko toi Hexin kieliasu kirjoitettu provona päin mäntyä jotta siihen tartuttaisiin?

  Anywhoo, en ole kuvankäsittelyn ammattilainen joten ihan mututuntumalta heitän villin arvauksen että kun nuo kuvat kootaan osista, niin joskus voi käydä niin että kaikki kuvat ei ihan loksahda paikoilleen tai tulee jotain pieniä glitsejä. Sitä kuvadataa on niin julmetun paljon että se on varmaan joku softa joka sen kokonaisen kartan kokoon kasaa, ja siihen softaan on syötetty tiettyjä arvoja joiden mukaan se toimii. Ja sitten ei ehkä ole aikaa tai työvoimaa käydä koko karttaa läpi virheiden varalta.

  Ja mitä tulee niiden kohteiden eri sävyihin, ja kokoeroihin, niin ehkä ne kuvat joista se kartta on koottu, on otettu eri aikoihin, jolloin auringon valo ja satelliitin radan kulma saa ne näyttämään eri kokoisilta ja hivenen eri värisiltä.

  En nimittäin oikein jaksa/pysty uskomaan että NASAssa olisi joku mittava salaliitto meneillään ja siellä tarkoituksella copy/pastettaisiin samankaltaisia kuvia noin lähelle toisiaan. Jos on älyä ja kapasiteettia lähettää luotain marsiin, niin luulisi että on älyä ja kapasiteettia tehdä kunnon salailut ja välttää tuollaiset helposti löydettävät mokat 🙂

  Joten mun veikkaus, virhe kuvien kokoonpanossa.

 • Wespa sanoo:

  Kuvista on kopiointityökalun käytön lisäksi myös suoraan blurrattu kohteita pois.
  Katso tämän linkin ensimmäinen video:
  http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/03/19/voiko-nasaan-luottaa/

  Blurrauksesta on taidettu nykyään siirtyä kopiointityökalun käyttöön kun on helpompi selitellä, että ”tehtiin kuvasta vain nätimpi”. Kuitenkin kokonaisia alueita puuttuu tuosta ensimmäisenkin videon kuvasta, jotka on korvattu kopioiduilla alueilla. Aikasempien vuosien kuvissa alueet näkyvät, mutta miksi niiden tilalla on nyt jotain muuta?

 • tontox sanoo:

  No joo, voihan nasa. Näistä tuli taas mieleen se juttu niistä alkuperäisisä videoista joissa piti olla matskua kuulennoista ym.. ja eikös nasa ollut onnistunut ”hävittämään” nekin. Ja luulis tuommosella puulaakilla niinku nasa olevan sen verran rahaa ja laitteet myös sitä luokkaa että ne kuvat ois ihan ok eikä niissä olisi mitään ”virheitä” joita sitten jälkikäteen korjaillaan.

 • Rokka sanoo:

  Tuossa ensimmäisess videossa ei ole valokuva, vaan 3d-malli joka on generoitu ja teksturoitu kymmenistä tuhansista yksittäisistä kuvista. Kaikki kuvat eivät aina osu kohdalleen, joku kuva saattaa monistua ja osa kuvista voi olla muita alhaisemmalla resoluutiolla jolloin se blurraantuu.

  Toisesta videosta voisi kysyä että mikä olisi se motivaatio kuvien väitettyyn manipulointiin? Eikö olisi helpompaa vain jättää kuva julkaisematta tai rajata se uudelleen?

  Miksei kukaan koskaan epäile kun NASA ilmoittaa havainneensa uusia elämälle mahdollisesti suotuisia planeettoja? Pakkohan niidenkin on olla pelkkää valetta, vai onko asia niin että omaa näkemystä tukevat väitteet hyväksytään ehdoitta ja kaikki vastaan olevat ovat valheita?

 • Entity sanoo:

  Rokka, haluatko ihan oikeasti tuolle suolle lähteä tarpomaan? Jos ei sua kiinosta kuin skepulointi, niin miksi ees käyt näitä juttuja lukemassa?

  Itsekin veikkaan sitä, että suuremmat kuvat on koostettu useammasta kuvasta. Kun otetaan huomioon että kuvausväline on matkustanut suurinpiirtein 60 miljoonaa kilometriä, ei säätöjä tehdä paikan päällä eikä sen kunto ole välttämättä ihan optimaalinen.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Hmm… Eikös Rokan kommentti ja huomiot olleet aivan asiallisia?

 • Nexeon sanoo:

  Nuo kuvat kootaan tuhansista kuvista ja ne tuodaan yhteen ohjelmilla, jotka voivat tehdä virheitä. Ennen kuin asiasta kannattaa nostaa mitään isompaa juttua, kannattaisi varmaan lähettää viestiä Nasalle ja katsoa mitä he tähän vastaavat. Olisi hyvä kuulla Nasan näkökanta tähän asiaan.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Mä en oo koskaan uskonut NASA:n selittämii sepityksii. Turha virasto.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Mielestäni Rokan utelut NASA:n mahdollisten motiivien perään ovat aivan järkeviä. Voisiko joku valottaa mitä tässä mahdollisesti haluttaisiin salata ja jos halutaan miksi kuvia ylipäänsä julkaistaisiin? NASA:han mm. etsii merkkejä Maan ulkopuolisesta elämästä ja saisi melkoisen sulan fiktiiviseen fetsiinsä jos sitä löytäisi. Uskonnot ovat selvinneet 2000-luvulle, joten niitäkään eivät mahdolliset löydöt kaataisi; aina löytyisi jokin jumalallinen selitys kuten tähänkin asti. Ja äkkiä ihmiset uutisiin ja kehitykseen tottuvat. Siis jos salaillaan niin miksi ihmeessä?

 • Hex sanoo:

  Te kans uskotte kaiken mitä teille kerrotaan, tai sitten vastavuoroisesti muodostatte järkeenkäyvän kokonaisuuden teille jo kerrotusta ” korjaan” teille jo ennestään hyvin varteenotettavan tahon”. teille kertomasta uutisestai tai mm tässä tapauksessa mahdollisesti manibuloidusta kuva sarjasta.. joten siinä sivussa onnistutte mainiosti skippaamaan lähes samalalla todennäköisyydellä manipuloidun kuvan ja uskotte mielissänne vanhoihin ”näyttöihin” vedoten tämän olevan niin ikään aito eikä siinä’ vaan Voi olla mitään hämärää

 • Hex sanoo:

  Höpönpöpö periaatteessa joo ja periaatteessa ei,
  näyttöä maan ulkopuolisen älyn olemassa ololle on kertynyt runsaasti tai ainakin matemaattisella tasolla laskettuna ja ja tietyn asteiseksi näytöksi hyväksyttävää,
  nasan ja hallinnoiden teknologia on ihmiskunnan tajuntaa edeltävällä tasolla sekä resurssit ja tulevat resusrssit niin ikään, joten ei ole oikeastaan edes niin isoa syytä Kertoa Niin isoa asiaa kaikille ihmisistä tai pienelle osalle normaaleista koska se kuitenki nleviäisi ynm,..
  joten totta hel,, he käyttävät tietonsa ensin heidän oman etunsa tavoitteluun sekä sitä kautta monet eri polut aukeavat, no tässä vain höpönp+öpöö yksi teoria esittämääsi moraali väitettä vastaan näitä voin mm keksiä hyvinkin nopeasti useamman,
  tämä nyt vain sinulle tiedoksi että jos elät ja perustat elämän katsomuksesi ja maailman ulkopuolisen olemuksen tuolle tasolle et koskaan ymmärrä

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, niin taas vedettiin ’jos-olet-noin-sulkeutunut-et-ymmärrä-koskaan’ -kortti pöytään. Eipä tähän nyt näin skeptikkona uskalla sanoa kuin just ja joo… 😀

 • Wespa sanoo:

  Toisesta videosta voisi kysyä että mikä olisi se motivaatio kuvien väitettyyn manipulointiin?

  Faktahan on se, että kuvia on manipuloitu. Motiivia sekä syitä voi toki miettiä, mutta se ei muuta itse faktaa kuvien manipuloinnista. Kuvissa kuitenkin on ilmeisesti jotain sellaista mitä on haluttu piilottaa.

  Motiiveja voidaan miettiä, mutta ehkä ekaksi kannattaisi kuunnella niitä jotka ovat kertoneet nähneensä sensuroimattomia kuvia. Voiko Nasaan luottaa -artikkelin ensimmäisessä videossa Nasan entinen työntekijä kertoo nähneensä yhdessä kuvassa ufon (aluksen) sekä toinen henkilö kertoo nähneensä sensuroimattomissa kuvissa erilaisia torneja ja rakennuksia.

  PS. Ymmärrän kyllä yksittäisten isompien alueiden ”blurrautumisen” verrattuna muihin alueisiin jos on eri resoilla otettu kuvia, mutta yksittäisten pienten selvästi blurrattujen kohteiden tarkoitusta en ymmärrä (katso mainitsemani videolinkki).
  PPS. Sinne oli näköjään tullut väärä linkki (korjasin), tarkoitin siis tätä: http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/03/19/voiko-nasaan-luottaa/

 • hex sanoo:

  no elöäs nyt viitsi silkkaa totuutta vastaan väitellä ja itsehän se sulkeutunut olet, noilla just ja joo ja sitten se kolmas kommentti herjaava tru skeptikon heittelyt :).

  koitin vain avata mahdollista syytä miten ja miksi noita voitasiin muokata..

 • Huttu sanoo:

  Jaaaaa täst se lähtee taas uusiks. Ei kannata hirveesti höpönpöpö alkaa enää spekuloimaan asioita, voi tulla bannit taas 😉

  Tämä on nyt jo näköjään ennalta päätetty juttu että NASA feikkaa tarkoituksella, sanoihan ääni internetissä niin, mitäpä siihen enää lisäämään, muuta kuin että palataan me sinne tynnyreihin joissa ollaan eletty koko elämämme 😉

  21.12.2012 sitten me vääräuskoiset huomataan olleemme väärässä kun tulee yhtäaikaa alien-disclosure, nibiru saapuu tuhoamaan planeettaa, alkaa david wilcockin kultainen aika ja yhden lakiin uskovat värähtelevät seuraavaan maailmaan, kun me muut mennää iso-roballe Black Dooriin juomaan olutta 😉

 • Truth is out there sanoo:

  Nasa tietää aivan varmasti enemmän ”maan ulkoisesta” mitä antaa ymmärtää. Kuvitelkaa mitä tapahtuisi jos kerrottaisiin että esim.Marsissa on ollut vieras sivilisaatio ammoin sitten. Mitä se merkitsisi maapallon yleiseen tilaan uskonto dogmien sortuessa varsikin isalmilaisissa maissa joissa tilanne on todella räjähdysherkkä nykyisin. Otamatta kantaa nasan tai muiden instituutioiden salailuun, voi siitä kuitenkin olla hyötyä juuri heille jotka pyrkivät pitämään maailman kasassa.
  Tietenkin ottamatta kantaa ovatko ne sitten heidän omien tarkoitusperien vaalimiseen vaan vain se ettei nykyinen hullu maailma syökysi kaaokseen ja anarkiaan. Onko se sitten syy ja seuraus jo vuosisatoja jatkuneesta ihmismassojen hallinnasata ja jota on vaikea ”purkaa” Autoritarismi on hallintatapa jota katolinen kirkko keskiajalla harjoitti menestykkäästi ja keräsi mittavat omaisuudet. Pelko ja terrori oli tuolloin katolisen kirkon menestyksen avain. Ihmiskunta tulee koko ajan tietoisemmaksi omasta alkuperästään ja ravistelee irti mm. uskontojen kahleista. Meni hieman sivuraiteelle alkuperäisestä, mutta asia ei ole ihan yksinkertinen selitettäväksi yhdellä eikä kahdella lauseella.

 • Karhu IV sanoo:

  Soo, your saying that the UFO videos are not computerfake but these official images must be a computerfake. Kumpiinkohan uskoisin?

  http://i.imgur.com/0tRHA.gif

  Ei vaan näyttänyt kovin varmalta nuo todisteet kopiosta. Väitteitä ennemminkin.

 • Karhu IV sanoo:

  Yksi vaihtoehto on, että panoraamakuvan tekemisessä ohjelma asettaa satoja kuvia automaattisesti panoraamakuvaan ja se aiheutta kuvien reunoille tuon kaltaista bugittamista.

  Voihan nuo kohdat olla toki kopsattukin. Vaan eipä sillonkaan saisi mistään tietää miksi se on kopioitu.

 • Tarjoanherneitä sanoo:

  edelleenkään se, et joku vain sanoo jotain ei tee siitä faktaa/todellisuutta, vaikka hokisi sitä 24/7 :D. Ei vaikka olisi mikä ex ja vaikka kuinka monta pii eits diitä :D.

 • Isojalka sanoo:

  ”Faktahan on se, että kuvia on manipuloitu.”
  Höpsis. Ei se mikään fakta ole, sillä kuten muutamat ovat jo sanoneet kyseessä voi olla jokin bugi (en tarkoita kieltä).

 • hex sanoo:

  Tarjoanherneitä:
  niin eikä nasan kaltaisen tahon ulos antiakaan voida pitää faktana ennenkuin jokin muu tai useammat tahot väittävät samaa
  eli käytännössä mihinkään ei voi luottaa ja kaikki sekavoitetaan ja sekavoittuu..
  eli periaatteessa vain omiin silmiin ja korviin tulisi luottaa,jos enää kohta niihinkään

  enemmän luottaisin useiden totuutta etsivien salareetikkojen puoleen kuin taas yllämainittuihin..

 • hex sanoo:

  mutta se että kuinka varteen otettavana väitteenä pidetään eri asioita, tulisi niitä molempia puntaroida yhtä aikaisesti eikä todellakaan sulkea pois, Eikä varsinkaan silloin jos jokin selkeästi osoittaa suuremman tahon ulos antia Vääräksi..

 • Entity sanoo:

  Komenttini Rokan kommenteista ei ollut ihan vailla hjuumoria, Höpönpöpö. Ajattelin tarjoilla sen tässä-seurakunnassa-saa-olla-vain-samaa-mieltä perustelun ihan itte.

  Maailma tuskin vaipuisi kaaokseen, jos pari uskonnollista dogmaa kaatuisi. Eikä niiden olisi mikään pakko kaatua, avaruusolioistahan saisi vaan yhden pakanakansan lisää, joka tulisi käännyttää oikeaan uskoon ja totuuteen. ”Ylivalonnopeudella matkustamista te ymmärrätte, mutta ymmärrättekö miten nopeasti kuolematon sielunne livahtaa kadotukseen, jos että ota Jeesusta sydämeenne”.

  Itsepetoksessa elävät ihmiset ovat taitavia sovittamaan faktat tukemaan uskomuksiaan.

 • Karhu IV sanoo:

  Jos ette usko nasan kuviin niin miten voitte olla varmoja että nasa on koskaan edes julkassu tuota kuvaa? Tuo on voinu ite tehä tuon muokkauksen alkuperäisen kuvan päälle ja väittää sitä nasan tekemäksi, eikä kukaan jaksa tarkistaa, mutta siitä huolimatta jotkut uskoo.

 • qmies sanoo:

  Pidän jatun kommenttia rasistisena ja loukkaavana.

  Kommentti poistettu, kiitos huomautuksesta.
  – Wespa

 • tietoinen sanoo:

  niin tai sitten qmies jatun olisi vain pitänyt muunnella lauseen toisella tavalla, useimpiin mustalaisiin autokapassa, ei yleistetä mutta ei myöskään kierrellä totuutta täysin.

 • tietoinen sanoo:

  Karhu IV no ehkäpä sen takia että kyseiset kuvat ovat ” nasan palvelimella” ja nasan sinne postaamia. siis periaatteessa jos tästä rupeat vääntämään samankaltaista vitsiä kuin aikaisemmasta kirjoittelusta voisit yhtä hyvin olla uskomatta yhtikäs mitään muutakaan..
  kyse nyt vain on hieman isomman prosenttuaalisen mahdollisuuden pissittämisestä ja tietojen muuntelusta
  voi voi teil..

 • Entity sanoo:

  Ehkäpä pitäisi kilpailuttaa mars-monkijöiden lähettelijät? Ne kuvat mitä julkaistaan ovat sitä kuuluisaa peeärrää, ei niiden ole varmaan tarkoituskaan olla tieteellisen tarkkoja.

  NASAan ei luoteta jenkeissä varmaankaan siksi, että se on julkisilla varoilla yllpidetty voittoa tavoittelematon järjestö, joka on vain tipun askelen päässä kommunismista. Hauska että sama asenne on omaksuttu myös suomalaisessa internaatissa.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  gmies

  Taisit mennä itseesti 😀

  Entitiy

  NASAA:n ei luoteta sen takia, koska ihmiset jo tietää totuuden. Monet eivät halua uskoa siihen, esim skeptikot. Ennen kun itse näkevät ja kuulevat.

 • qmies sanoo:

  wearenotalone

  Viitsitkö valottaa mulle tätä totuutta jonka muut nähtävästi tietää?

  Niinku jo aikasemmin sanottu niin kuvat yhdistetään useammasta kuvasta että nuita ns. bugeja mahdollisesti voisi syntyä. Sitä en tiedä mitä ne muka yrittäisivät tuolta hietikolta peitellä muokkaamalla kuvia.

  En sulje pois mitään vaihtoehtoja vaan pidän mielen avoinna niin kuin pitääkin, mutta en myöskään hyväksy mitään spekulointia vaan faktat ja todisteet tiskiin.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  gmies

  Ei mun tarvii valottaa sulle mitään, monet ihmiset tietää toduuden. Yhä useempi ei enää usko hallituksien bullshittia. Todisteita voi muokata, jos ufohörhöt ”tekee” sitä, nii myös skeptikot, hallituksen ja varsinki NASA.

 • Ogeli sanoo:

  Minuakin ihmetyttää se, että miksi ihmiset ovat valmiita uskomaan johtajiaan ja virallisia tahoja niin sokeasti?

  Ihmiset oikeasti haluavat uskoa, että meitä ohjaa yhteiskunnalliset vanhemmat, jotka haluavat vain parasta meille. Näin asia ei kuitenkaan ole. Ennen meitä on pidetty ruodussa uskonnoilla helvetillä ja inkvisitioilla sun muiden pelotteluila…

  Työtä tekemällä keskiluokkainen ihminen ei rikastu muuten kuin äärimmäisellä munkilla. Jos korkeakoulutat itsesi niin saatat hyvällä tuurilla päästä työhön, jonka avulla pystyt elämään yltäkylläiseksi. Ja sitten kenties saatat joskus keski-ikäisenä kärsiä burnoutin. Rahakaan ei enää houkuttele sinua sen jälkeen jatkamaan.

  Joillakin sikarikkailla on rahaa niin paljon, että jos ne rahat laitettaisiin hyötykäyttöön niin ihmisten nälkäkuolemat loppuisivat maapallolta. Elämme sentään 2000-lukua, eikö ole noloa nähdä missä kunnassa ihmiskunta on vieläkin välinpitämättömyyden ja lähimmäisen rakkauden puutteen vuoksi? Onko se oma napa oikeasti vain tärkein? Näköjään on monelle.

  Sota (asekaupat jne.) on ehkä yksi maailman suurimpia bisneksiä ja heti perässä tulee lääkebisnes. Uusiutuva energia ja edistyneet avaruusprojektit ovat pimitettyjä ihmisiltä vain sen takia, että rahatalous pysyisi kasassa ja varakkaimmat olisivat vallassa. Jos kaikki olisivat yhtä varakkaita, niin kukaan ei voisi enää hallita toista rahan kautta. Luuletteko oikeasti, että vielä olisi jäljellä hallituksia (edes Suomessa) tai instituutioita, joita ei ole ostettu rahalla? Lobbaajia on niin paljon nykyään. En tarkoita, että kansanedustajat olisivat kaikki kieroja, sillä kyllä joukkoon mahtuu myös nuoria innokkaita oikeudenmukaisuuden kannattajia, jotka ajavat asiaansa tarmolla eteenpäin. Valitettavasti he ovat kuitenkin vain pieni osa ja systeemi jauhaa heidät pieniksi murusiksi jos he eivät lähde mukaan ”kepulointiin” eli suhmurointiin ja hyvävelitoimintaan.

  Meillä on vain näennäinen vapaus tehdä asioita ja toteuttaa itseämme. Jos yritämme rikkoa illuusiota julkisesti, niin vähintäänkin aiheutamme pahennusta muissa ja pahimmillaan ihmiset lukitaan vaan pois ja vaimennettaan. Suomessa nyt voi olla sentään onnellinen, että täällä ei vielä suoraan listitä ihmisiä kuten niin monessa muussa maassa. Naapurimaassamme ihmishenki ei ole edes halvan rätin arvoinen.

  Milloin ihmiskunta todella herää?

  https://www.youtube.com/watch?v=e7WTxb-Oe7s

  Jos en olisi varma miljoonien muiden ihmisten tapaan, että elämme nyt muutoksen aikaa niin olisin entistä huolestuneempi ihmiskunnan kohtalosta. Seuraavien vuosien ja kuukausien aikana tulemme toivon mukaan näkemään hämmästyttäviä muutoksia ympärillä olevassamme maailmankaikkeudessa ja ihmiskunnassa. Jos pidimme teollistumisen nopeaa vauhtia 1900-luvun alussa hämmästyttävänä, niin tämä uusi aika vasta tulee olemaankin kulta-aikaa. 🙂

 • Joku sanoo:

  Loistava kirjoitus Ogeli ja ite mietin joka ikinen päivä samaa….olemme melkoisia lampaita koko sakki.

 • qmies sanoo:

  Ogeli näin se menee, mutta ei tuo nyt tähän nasa juttuun kyllä liittyny mitenkä 😀

  wearenotalone, niin mie vähän aattelinki.

 • Karhu IV sanoo:

  Olen samaa mieltä tuosta että ihmiset seuraavat johtajaa liian helposti, uskovat liian helposti kaiken mitä kerrotaan. Olen miettinyt saman kaltaisia ajatuksia paljonkin kuin sinä, ogeli, ja itse yritän elää vain itselleni ja tehdä elämässä sitä mitä itseäni huvittaa näin tiivistettynä tai olla tekemättä.

  Minun mielestäni ei kannata uskoa sitä mitä valtaapitävät sanovat, mutta ei kyllä kannata uskoa näitä parablogin videoitakaan. Ainut luotettava henkilö täällä on valitettavasti jokainen itse. Olen päättänyt olla uskomatta mitään, jota en itse pysty kokemaan. En siis usko että valtiossa ei ole korruptiota, ja olen samaa mieltä siitä että on ihan sama miten teknologia voisi kehittyä, niin se ei tule kehittymään kuitenkaan niin kauan kuin öljyä vain riittää, koska sillä öljyllä halutaan nimenomaan hallita maailmaa. Se on valitettavan varma asia tässä liiketaloudessa.. Eihän yrityksetkään julkaise mitään sellaista tuotetta, joka korvaisi kokonaan niiden oman tuotteen lopullisesti. Ei tässä valtiotason toiminta ja suuryritysten toiminta eroa mitenkään muusta liiketoiminnasta, näin se ON ja pitää olla täysi idiootti jos ei tätä ymmärrä minun mielestäni.

  En kuitenkaan usko myöskään näitä paranormaalivideoita ja teorioita itä nettiin laitetaan noin vain. Edelleenkin ainoa henkilö johon maan päällä voi täysin luottaa on jokainen itse. Esim tuon raunileenan uskomiseen ei ole mitään syytä, on erittäin todennäköistäkin, että kertoo näitä ns. hörhöjuttuja vaan saadakseen rahaa kirjoista ja näistä luennoista, eikä tiedä yhtään mitään muutakaan, kuvittelee ja miettii asioita vaan samalla tavalla kun muutkin ja kertoo totena.

 • Karhu IV sanoo:

  Elämä on sellainen peli jossa rakkaatkin ihmiset lopettaa täydellisen totuuden kertomisen toisilleen heti kun huomaa että joko itse tai suhde voisi vahingoittua totuudesta.. Puolestaan tuntemattomat ihmiset syöttävät toisilleen pajunköyttä minkä kerkeävät, eivät sentään huvikseen, mutta tavoittaakseen jotain maallista etuaan. Pitää vaan antaa ihmisten ja valtioiden ja kaikkien löpistä omaa p***kapuhettaan ja miettiä tilannetta siltä kannalta, että mitä niiden kannattaisi tehdä, sitähän nekin luultavasti tekee, sanoivat mitä sanoivat. Niinhän sinäkin teet, niin kuin sinun kannattaa, vaikka muuta joskus väittäisitkin tekeväsi.

 • Karhu IV sanoo:

  Ihminen puhuu totta vain jos se on oman edun mukaista, tai myös vaikka valehteleminen olisi vielä edullisempaa mutta kiinnijäämisen todennäköisyys on liian suuri tai rangaistus liian kova. Tämän takia esim. koulukirjoihin voit pääasiassa luottaa, ja moneen muuhunkin asiaan itseasiassa voi luottaa, onhan monen tahon edun mukaista puhua totta. Mutta sokeasti ei pidä ruveta luottamaan mihinkään, vaan aina arvioida voisiko tieto pitää paikkansa vai olisiko kenties tahon edun mukaista valehdella ja kiinnijäämisen riski olematon -> se on valetta.

 • Karhu IV sanoo:

  Mitäs mieltä oletta tällaisesta ajattelusta? Minun mielestäni se vain valitettavasti menee näin, että ihminen toimii aina oman etunsa mukaan, vaikka ei ehkä edes itselleen myöntäisi sitä. Sanoo valehtelua pahaksi (koska se on yhteisössä oman etunsa mukaista sanoa niin) mutta heti kun tulee tilanne jossa siitä ei voi jäädä mitenkään kiinni ja etu on suuri eikä itselle koidu haittaa (esim lähimmäisiin ihmisiin satu) niin sitten valehdellaan.

 • Karhu IV sanoo:

  Sillä poikkeuksella että oikein pieni lapsi vielä on kyllä erittäin aito ja ”puhdas sielu” ennen kuin maailma sen ”pilaa”.

 • Isojalka sanoo:

  ”Minuakin ihmetyttää se, että miksi ihmiset ovat valmiita uskomaan johtajiaan ja virallisia tahoja niin sokeasti?”
  Minua taas ihmetyttää se, että miksi ihmiset ovat valmiita uskomaan salaliittoteorioita ja yhden laista ja muusta sellaisesta jutusta kertoilevia henkilöitä niin sokeasti.

 • Karhu IV sanoo:

  Sitä ihmettelen minäkin

 • Karhu IV sanoo:

  Kirjoja sun muutahan säläähän ne sillä vaan myy

 • vekkuli sanoo:

  Isojalka ei tuoda kaikkia sala-teorioita kerralla vain niistä oleellisimmat ja ne sopivat hyvin tähän kokonais kuvan hahmotamisen pakettiin, että jo pelkästä sopivuuden täydellistymisestä voidaan todeta näiden olevan tosia. jos vielä rupeisimme kaivamaan niinkuin epäuskovat tekevät, tulemme huomaamaan että näin tosiaan hyvin suurella todennäköisyydellä on.
  salaliittohan on nimensä mukaan salainen ellei erittäin salainen ja jokseenkin hyvin varjeltu tieto. joten tämän purkaminenkaan ei yllätys yllätys ole kovin helppoa saatika sen täydellinen paljastaminen jos rahaa liikkuu pelissä miljardeja niin ette tiedäkkään mitä kaikkea sillä saa aikaiseksi ja aina tulee pieni osa käyttää salailun edistämisen etc..wai oliko wtc

 • vekkuli sanoo:

  Karhu IV periaatteessahan tuo on pitkälti todenmukaista, mutta silti tutkisin jokaista ihmistä hieman enemmän yksilönä ja jos ulkoapäin ei tule suurta painostusta on yksilöllä mahdollisuus toteuttaa itseään ja olla vapaa täten myös rakkaus ja moraali astuvat paremmin esiin. mutta tässä maailmassa tuntuu olevan enemmänkin vitsi kuin jalo opetus olla rakastava ja antaa hyvän kiertää. niin surullista kuin se onkin..

 • Ogeli sanoo:

  Karhu IV, en täysin allekirjoita tuota juttuasi valehtelusta. Mielestäni aika kyyninen tapa ajatella, että ihmiset haluaisivat vain pelkkää omaa hyötyään kusettamalla muita. Mitä tulee kirjojen myymiseen tai muuhun vastaavaan ”hömppäilyyn” tällä alalla, niin kyse on antamisesta ja saamisesta. Ihminen jakaa esim. tietoaan kirjojen kautta ja hän saa tulonlähteensä siitä. Jokainen voi valita, että haluaako ostaa sen kirjan. Voihan se kirjan vaikka lainata myös kirjastosta? Totuus on kuitenkin, se että tällä hetkellä tässä yhteiskunnassa on mahdotonta elää ilman rahaa. Jokainen vain toteuttaa itseään omalla tavalla. Antamalla muille saat myös. Hyvin moni antaa myös ilmaiseksi, mutta ei sillä kuitenkaan kirkkainta kruunua saa tässä maailmassa. Erittäin jaloa se on silti.

  Itse vertailen ja tutkin tietoa pitkään ennenkuin uskon mitään. Mitään ei kannata sokeasti uskoa.

  Tutki itseäsi, sillä taivasten valtakunta on sinussa itsessäsi.

 • vt sanoo:

  Kaupallisen sisällön sulatus toimii nykyään globaalisti ja moni joutuu turvaamaan kylkiään laittamalla harmoonin pakettiin, sillä tonnilihaa syövät eivät kuuntele haikeita säveliä .
  http://www.youtube.com/watch?v=s_tJ_wXwN0s

 • Entity sanoo:

  Ei kirjoja voi ihan joka puolella lainata kirjastoista. Esimerkiksi Amerikan yhdysvalloissakin on kirjastoja, mutta suurin osa ihmisistä (tai no, lukutaitoisesta kansanosasta) ostaa siellä lukemansa kirjat. Pieni Suomi tuskin on kovin keskeinen markkina-alue noille huuhaakirjailijoille.

  Mitäs valtaa NASA sitten pitää? Se on tiedejärjestö, eikä sillä sellaisena ole päätäntävaltaa kuin omiin asioihinsa.

  Paikallistasollakin aivan jokapäiväisten asioiden organisoiminen on yllättävän vaikeaa. Lisäksi minusta tuntuu, että moni ”valaistunut” hahmottaa maailman niin kuin me olisimme jonkinlainen orjalauma, jota joko ohjaillaan tai pakotetaan tekemään asioita. Välillä mietin, että onko kyse siitä että todella on törmätty johonkin salaliittoon, vai onko kyse siitä että ollaan huomattu, ettei maailmassa mitään saa valmiiksi ja kaiken saavuttamisen arvoisen eteen pitäisi tehdä itse jotain?

  Mikä se on se suuri salaisuus, jota NASA salailee. Antaa kuulua, sitten me skeptikotkin tiedämme, ja jos emme usko sitä, niin voimme varmaan selvittää ominpäin onko asiassa jotain perää.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Aika pyöreltä objektilta näyttää lentsikaks?

  http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/20121007012950960_v0.shtml

 • Ogeli sanoo:

  (Epä)Valaistuneet ovat ryhmä tiedemiehiä, jotka kuvittelevat tekenvänsä hyvää tekemällä pahaa. Heidät tunnetaan monilla nimillä.

  NASA on vain PR-työkalu.

 • Entity sanoo:
 • Nomi sanoo:

  Nämä on niin moneenkertaan puituja asioita jotka ovat ”uskonasioita” mihinkä ei voi eikä tarvitse heittää halventavia taikka eriäviä kommentteja koska me olemme erilaisia ja näemme asiat eri tavoin.

 • vekkuli sanoo:

  Nomi:
  niin väität siis että nasan julkaisuissa ja kerotmuksissa on aina puhtaat jauhot pussissa eivätkä he pelaa toisten tahojen pussiin saatika omiensa vaan tuovat täysin vilpittömästi kaiken julki.
  jos näin sanot voisit yhtä hyvin sanoa että usan:hallitus ei pelaa pimeeä peliä yhtään ja että kaikki sen toimet ovat kansalaistensa tiedossa.
  Ja tätä väität uskon asiaksi
  salli minun nauraa ja salli myöskin itse ajatella asiaa toiselta kantilta yhä uudestaan

 • jatu sanoo:

  WESPA

  Rasistista ja loukkaavaa, täällä haukutaan Nasaa!!! Poista kaikki loukkaavat viestit!!

 • Päivitysilmoitus: Avaruusolento ui Kansainvälisen Avaruusaseman ohi? | paranormaaliblogi.net

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot