ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Selviä kuvamanipulaation merkkejä NASA:n kuvissa

NASAa on epäilty aiemminkin kuvien manipuloimisesta ja muutamat NASA:n työntekijät ovatkin tulleet asian teemoilta ilmi ja kertoneet epäilyistään. Aikaisemmilla videoilla on esitelty selviä muokkausten jälkiä, mutta nyt on tullut ilmi uusi video joka paljastaa lisää näitä kuvamanipulaatioon viittaavia todisteita.

http://www.youtube.com/watch?v=YL9BA5IU9po

Tykkäys ja jakotoiminnot:

55 kommenttia aiheeseen: Selviä kuvamanipulaation merkkejä NASA:n kuvissa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • multipena sanoo:

    kaikkihan sen tietää et jenkkien kuussakäynti on pelkkää pluffia.

  • ulululululu sanoo:

    😀 multipena, minkähäntakia neuvostoliitto ei ilmiantanut tätä nasan kusetusta jo kylmansodanaikana?

  • multipena sanoo:

    ja jättivät itse käymättä kuussa hmmm

  • multipena sanoo:

    Nasa tuhosi kaiken alkuperäisen kuvamateriaalin kuulentoihin liittyen 2009. Miksi??? lähdettä en muista mutta yritän etsiä.

  • Vee1 sanoo:

    Joo eipä se että kuvia ollaan käsitelty tarkoita etteikö kuussa olisi käyty tai että kyseessä olisi mitään yliluonnollista, Jotain heijastumia yms. poistettu kuvista jotta olisivat siistimpiä.

  • muchwa sanoo:

    Perus nasa meininkiä,jokku ne ei taho uskoo vaikka on selviä todisteita näistä feikkauksista, wtc tornien hyäkkäyksestä, kuun ja muiden planeettojen kuvista lähtien… Perus menoa oli myös se että nasan jepet irrotti kuva leikkeitä eri kuvista planeetoista ja käänsivät niitä ylös alas ja väri skaaloja varsinkin kuusta on poistettu, sekottaen planeetan pinnalla näktviä reittejä,objekteja yms. Perus skepo meininkiä on myös se että kaikki ei virallinen on kuin terrorismia tai vähintään salaliittoteorioiden mielikuvitusta. Minä en luota näihin nasoihin,fbi,cia yms pelleily järjestöt jotka saa tehdä melko lailla mitä ikinä lystäävät kansojen vero rahoilla ja salassa tietenkin.
    Tää on vaan tätä nykyaikaista sodan käyntiä,eri asteilla.

  • mun mielestä tää että kuussa ei oltas käyty jo monta kertaa on ehkä epäuskottavin ja naurettavin salaliittoteoria mitä on toistaseks keksitty… Miksi joku edes haluaa uskoa ettei siellä oltaisi käyty? huvittavaa kun toi jätkä sanoo ”kun vaihdamme kontrastia blaa blaa blaa tulee näkyviin tumma kohta taustassa joka näyttää pilvenpiirtäjältä! tietenkin tämä on vain omaa mielikuvitustani mutta se näyttää rakennukselta!” siis myöntää itsekin näkevänsä mitä haluaa nähdä 😀

  • Tabel sanoo:

    Kivasti näkyy tuo stydiovalopylväs tuossa yhessä kuvassa. Aika alkeellisia kuvankäsittelyvirheitä, mutta mistä ne huijarit ois sillon tienny, että tekniikka kehittyy ja huijaus selviää vielä.

  • JP sanoo:

    Nasa saisi lisätä kuviinsa pikku präntin:
    – kuva saattaa olla manipuloitu –
    Säästyttäisiin monelta spekulaatiolta. Saisivat myöntää mokansa ja pitää asian tiimoilta tiedotustilaisuuden.

  • Näkijä sanoo:

    Onkohan montaakaan ihmistä olemassa, aika monen facebook kuvaa on näet muokattu ennen uppaamista facebookkiin. Ehkä nekin tyypit ovat huijjausta.

  • multipena sanoo:

    http://www.erichufschmid.net/Finnish/Science_Challenge_Finnish.html#Miksi_ven-iset

    kattokaas esim. noitten astronauttien pukuja ja verratkaa nykypäivän pukuihin. ilmeisesti kehitys mennyt taaksepäin.

  • multipena sanoo:
  • JP sanoo:

    Apollo/kuukuvia – Apollo Image Atlas:

    http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo

  • multipena sanoo:
  • Ampuj4 sanoo:

    ”huvittavaa kun toi jätkä sanoo “kun vaihdamme kontrastia blaa blaa blaa tulee näkyviin tumma kohta taustassa joka näyttää pilvenpiirtäjältä! tietenkin tämä on vain omaa mielikuvitustani mutta se näyttää rakennukselta!” siis myöntää itsekin näkevänsä mitä haluaa nähdä”

    No kyllä tuo muoto itestä ainakin näyttää joltain rakennuksen muodolta mutta paha tollasesta on mtn johtopäätöksiä vetää maalikkona. Parhaan tuloksen varmaan sais tilanteesta jos olis perehtyny noihin kuviin ja kuvaamiseen yleensä ja pystyis myös näyttämään väittämänsä toteen :\

    Mutta kuva manipulaatiota noissa kuvissa? Aivan varmasti.

    Ei tarvii edes perehtyä mihinkään yliluonnolliseen kun tajuaa sen että melkeinpä mahdototan nykyään nähdä manipuloimatonta kuvaa missään mediassa. Esim kaiken maailman naistenlehdethän on noita täynnä. Nimittäin manipuloituja kuvia.

  • Ampuj4 sanoo:

    Yks miete tuli kyl mieleen että. Jos ja kun nasa on lähettänyt marssiin noita mönkijöitä niin. Mikseivät lähetä moista myös kuuhun vaikka ”debunkatakseen” tuota väitettä etteivät ole käyneet kuussa :\ Ja kyllä sieltä kuusta nyt luulis löytyvän kaikenlaista tutkittavaa vieläkin.

  • Näkijä sanoo:

    No on kait ne siellä käyny ja ainakin uusia mönkijöitähän siellä pitäisi olla, monenlaista kuuautoa ja tutkijaa ja sateliittiakin.. Ketä enää kiinnostaa noin vanha juttu muutenkaan. Aivan sama mitä silloin on tapahtunut.

  • jackson5 sanoo:

    Jep kuu ku nyt sattuu olemaanki niin pien ja mitätön juttu tuolla avaruudessa, että sehän tutkittiinki jo läpikotaisin niiden muutamien kuureissujen aikana 🙂 Eihän nyt tutkimiseen kannata käyttää aikaa hirveest ku sen ajan tekniikalla se hoidettiin muutamalla kerralla kuntoon

  • multipena sanoo:

    ihmisille kun lapsesta asti syötetään jotain niin sitä todella vaikea kyseenalaistaa…

  • Näkijä sanoo:

    Jackson tarkoitan että mitä tuota vanhaa asiaa enää puimaan, nimenomaan pitäisi mennä sinne uudestaan nyt niin ei tarvitse sitäkään miettiä jne.

  • Tylsä sanoo:

    Kts. kohta 2:11. Ihan kuin nuo tummat kohdat taustassa olisivat lipun ja kuumodulin varjoja…mutta sehän ei tietenkään ole mahdollista koska taustalla on tyhjää.

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    JOS JOTAKIN ON SALATTU ON LASKEUTUMISVAIHEEN JÄLKEINEN JOKIN SE TAPAHTUMA SARJA ASIOITA JOISTA EI HALUTA JULKISUUTTA !?
    Tuona aikana se oli vielä mahdollista häivyttää pois julkisesta tietoisuudesta ? Yhdysvallat ja tekninen kehitys oli vielä sillä tasolla? – Jolloin salailulle on tilaa olla olemassa jopa noin julkisissa hankkeissa ? Tuona aikana asinatuntijat olivat aina lähes niitä joita uskottiin ? Ja se armeija isänmaallisuus oli avain sana ? Jopa psykiatriassa uskotiin asintuntijoihin ei siis ihmisiin joita kohdeltiin kaltoin ….

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Asialista on pitkä joissa vielä 1960 ja 1970 luvulla voitiin viedä mukaan petkutusta ja jopa niitä vääriä tietoja ? Vain sitä ei voitu järjestää : Kuussa käytiin ja on eriasia mitä siellä todella tapahtui ? Neuvostoliitto sai tietoja sitä kautta ja hallinto ei katsonut sitä tarpeelliseksi? Kertoa julki että he on mukana jossakin: Jota nyt jopa tapahtuu kulissin takana? Neuvostoliiton kuualus ja raketti räjähti alustalleen ? Työntövoima oli sama ja parempi : Räjähti koe käyttöviheessa ja ohjelma vedettiin pois julkisuudesta ….

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    KUUOHJELMA SÄTEILYN SUOJAUS OLI HUONO : Vedettiin pois koskapa oli saavutettu tieto mitä sieltä oli haettukin !? Avaruussukula oli seuraava peiteohjelma parempi toimivampi malli on armeijalla ja ase ja sotateollisen etupiirin motiivi miksi on niin ?!
    Yhdysvaltojen arvokonservatiivit ei halua löytää mitään mikä on vastoin raamatun uskon ja uskonnon ja vallitsevan historian kuvaa ? Sotateollinen ylivalta on ominut öljyteollisen etupirin ylivallan? Liittovaltion talouteen on jo siintä syntynyt ongelmia? Ja talous voi kaatua sähköverkon kaatumisen myötä se voi kokonaisuutena romahtaa ….

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Yhdysvalloilla on sisäisiä uhkia : Siellä on etupiirejä ja monia hyvinkin pahoja hautovia ahneita ja kieroja Ihmisiä ?!
    Aluksi kaataa Liittovaltion sähköverkon tai myydä Ydinaseita jopa itse Iranille ja Islammin uskoisille terroristeille ?! Tai lavastaa terroriiskuja ja lahjoa viranomaisia : Vehkeily ja juonittelu kuuluu Yhdysvaltojen historiaan ? Voi olla satoja tuhansia Ihmisiä joita on petetty ?! Pakotettu ja lahjottu johonkin vääryyteen? Niin paljon rikoksia joita ei ole voitu selvittää niin paljon kadonneita lapsia ja nuoria ….

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Liittovaltion rikoshistoria : Satatuhatta rikosta jotka on osin selvitetty osin jätetty selvittämättä !? – Uskolahkojen tekosia ja uhreja hyväksikäyttöä suosiva talous ja valtajärjestelmä !?! Se suomessa on joku 1500 uhria pohjoispohjanmaalla: Hallinto on sen nyt kirjapidolla paperisodalla häivyttänyt pois sen silmistä ja sydämmistä on suhteellisen pieni ongelma ?
    Verattuna Yhdysvaltojen 30 vuotisen ajanjakson rikoksiin !? On jo niin isot kuviot uhreja voi olla 150000 lasta ja nuorta ja ne on koekaniineja laitoksissa lääketeoliselle etupiirille !?

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Valtava joukko rikoksia : Vähän sisäisen kontrollin resursseja ja valtava paperisota ja tyhjä asioiden pyörittely !?
    Kyynisyy ja empatia ja sympatia vaje on valtava ongelma hallinto ei välitä Ihmisistä eikä siintä ketä on kohdeltu kaltoin?
    Voisiko tämä sama selittää Ufo saliailun syyn ei ole voimavaroja valvoa muiden tekemisiä ? Sota ja ydinaseteollista öljytellisia ja etupiirejä se hyödyttää suuresti sitä on vähemmän ?!
    Vapaus olla paha käyttää Ihmisiä hyväksi ja tuhota ne joita ei haluta kuunnella ….

  • Näkijä sanoo:

    Mielenkiintoisesti yle näytti taas uudestaan vähän ajan sisään tämän Mielen salattu voima dokumentin ja se on nyt taas areenassa: http://areena.yle.fi/video/1315511829091

    Mielen salatut voimat ovat ilmeisesti ylen mielestä tärkeitä 😛

  • Tumppi sanoo:

    Missä on kaikki tähdet? Niinkö se nyt sitten on, ettei kuussa ollessa näy tähtiä ?!? Kertokaa ny ihmeessä, miten se on mahdollista, kun ei ole ilmakehääkään haittaamassa.

  • tumpille sanoo:

    En tiedä tumppi mutta kun otat normi kameralla kuvan taivaasta maassa niin ei siinäkään näy tähtiä, ja 60-70 luvun kamerat mitä kuussa on ollu mukana tuskin on ollu mitään äärimmäistä huippuvalotusteknologian omaavia.

  • Ampuja sanoo:

    tuli katottua eillen watchamaanikin ensimmäistä kertaa ja ai että miten paisto taas nuo illuminati kuviot siitäkin läpi. Ihmettelen kyllä että miten niitä jaksetaan puskea leffaan leffan jälkeen. Onko takana joku agenda vai ihan hollywoodin kehittämä piilovitsi :\ Mene tuosta nyt sitten tietämään, kuka tuonkin osaisi kertoa.

  • Tumppi sanoo:

    Eli mites jos seisoisin kuussa ja katson taivaalle, niin näenkö tähtiä, vai pelkän mustan taivaan ilman tähtiä ?!?

  • multipena sanoo:

    Kas tuosta lisää settiä.
    http://lampuri.fi/kuu.htm

  • Kimi sanoo:

    multipena:

    Kiitos linkistä, pitänee kyl sanoa että kuvat on hanurista. Eivät ainakaan aitoja. Monethan ovat myös epäilleet, että lennolla säteily tuhosi kuvat, joten Jenkkien piti nopeesti kyhätä jotain kasaan. En tosin ole perehtynyt siihen sen kummin.

    Omituista on tuo Neuvostoliiton tapa suhtautua kuulentoon, jos se kerran tekaistua oli. Luulis heidän olleen aika perillä siitä, missä mennään.

  • .. sanoo:

    No onko ihminen sitten koskaan käynyt KUUSSA?
    http://www.tiede.fi/keskustelut/tahtitiede-ja-avaruus-f6/no-onko-ihminen-sitten-koskaan-kaynyt-kuussa-t38442.html

    Tumppi:

    ”Miksi tähtiä ei näy selitetään tähtien suhteellisen kirkkauden olevan niin pieni ympäristöön nähden, mutta jos astronautti katsoo yli horisontin, pimeään avaruuteen poispäin auringosta, pitäisi hetken tujottelun jälkeen nähdä tähdet.” – jeremiah2

    ”Tai jos astronautti maleksisi varjossa niin pitkän ajan että silmät sopeutuvat. Ja kamera ”näkisi” tähdet jos valotusaika olisi riittävän pitkä. Kumpaankaan ei ollut aikaa ja tilaisuuksia Apollo- lennoilla.” – offmind

  • 555+111 sanoo:

    Mitä V***N väliä onko siellä käyty vai ei. Kenen elämän se muuttaa jos se paljastuisi huijauksesksi. Se olisi ymmärettävää että Nasa näin toimisi, jos ei mitään saada aikaan niin rahoitus Nasalle rupeaa hiipumaan. NASAn Kannattaisi ilman muuta väärennellä kuvia ja filmejä muukalaisaluksista ja yrittää vakuutella liittovaltiota asemansa tärkeydestä. Oletteko ikinä ajatelleet miksi NASAlta ”vuotaa salaisia” filmejä ja videoita?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Tumppi, astronautit laskeutuivat Kuun valoisalle puolelle eli sille, jota Aurinko valaisee. Siellä on siis päivä. Maastakaan ei valoisaan päiväsaikaan näe tähtiä. Kuusta katsoen taivas on musta eikä sininen koska siltä puuttuu samankaltainen ilmakehä kuin Maalla.

  • Huttu sanoo:

    Ja onhan kuuhun asennettu niiden miehitettyjen lentojen aikana niitä heijastinpeilejä joilla mm. amatööriatronomit ympäri maailman voivat välineistöllään ampua lasersäteensä ja saada heijastuman takaisin, todistaen että kuussa on käyty. Ei ne peilit snne itsestään ole ilmestynyt.

    Vai ovatko maailman kaikki astronomit mukana salaliitossa?

  • miko sanoo:

    aika jännä juttu kattokaas tämä Kubrickista kertova juttu http://www.youtube.com/watch?v=O1xytPs-ZRI

  • huuhaa sanoo:

    Onko kuussa käyty? Minusta hyvä väite on: Miksi tehdä miljoonien arvoinen huijaus kun samalla rahalla voisi oikeasti käydä kuussa?

    Mutta ehkä siellä on näkynyt jotain, mistä ei ole kerrottu kaikelle kansalle.

  • HenkkaHenkka sanoo:

    Ei hyvää päivää… todennäköisesti kuvat on kertaalleen skannattuja, joten ne on melko täynnä kaikkea p***aa, etenkin mustilla alueilla.
    Onhan se selvää että kuussa käynti on ollu hieno bluffi, mutta ei kaikesta sentään tartte vääntää todisteita siitä 😀

  • 1+1+1 sanoo:

    @Tumppi: Maasta ei näy tähtiä päiväsaikaan, mutta kuussa sensijaan tähdet näkyvät – jos siis oleksit varjossa, silmäsi saavat tottua pimeyteen ja katsot poispäin auringosta. Astronautit tuskin siis ”ehtivät” näkemään tähtiä toimiessaan kirkkaassa auringonpaisteessa, ja näkivät ainoastaan maan mustalla taivaalla. Astronauttien ottamissa kuvissakin muutamat tähdet toisinaan näkyvät, mutta hyvin himmeinä, johtuen käytetystä lyhyestä valotusajasta. Pitemmällä valotusajalla (ja jalustalla) tähtien kuvaaminen olisi heiltäkin hyvin onnistunut.

  • Krister sanoo:

    Hmm, olenko ainoa joka käsitti tuon niin että kuussa on käyty mutta siellä on kuvattu jotain sellaista mitä ei haluta meille näyttää esim. avaruusaluksia ja muita rakennuksia?

  • Kimi sanoo:

    Huuhaa:

    Eiköhän se jotenkin silleen mennyt, että Neuvostoliittolla ja Jenkeillä oli tiukka vääntö siitä kumpi sinne kerkee. Kylmäsota oli päällä ja nämä ko. maat tappeli herruudesta. Kyllähän ne tosissaan sinne yritti päästä, se että lopulta ne tajus ettei sinne päästä, joten huijasi lennon. Tai pääsivät, eivätkä huijanneet.

    Krister:

    Olit varmaan ainoa 😉

  • JP sanoo:

    Tässä on tuo eka kuva videolta: zoomatkaa – näkyykö mitään?

    http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/apollo/apollo17/hires/as17-134-20382.jpg

  • Mike sanoo:

    Ajatelkaapas, jos noissa kuvissa näkyisi tähtiä. Eiköhän siitäkin saataisi salaliittoteoria aikaiseksi. Kuussa käytiin ja sillä sökö. Valokuvien retusointi on hyvinkin tavallista. Oli kyseessä sitten kuva jostain linnusta, M42:sta tai sitten kuusta.

  • PatrikS sanoo:

    @KriittinenKriitikko:
    mun mielestä tää että kuussa ei oltas käyty jo monta kertaa on ehkä epäuskottavin ja naurettavin salaliittoteoria mitä on toistaseks keksitty…

    Menisitkö avaruusasu päällä ydinvoimalaan? Maapallo muka pyöreä? Roteista tulee tauteta? ja p***at. Taudit ovat Jumalan rangastus ja maapallo litteä.

    @Näkijä:
    Jackson tarkoitan että mitä tuota vanhaa asiaa enää puimaan, nimenomaan pitäisi mennä sinne uudestaan nyt niin ei tarvitse sitäkään miettiä jne.

    Vippaa vitonen, niin käyn Kuussa… mitä? Maksaako se enemmän.

    @huuhaa:

    Onko kuussa käyty? Minusta hyvä väite on: Miksi tehdä miljoonien arvoinen huijaus kun samalla rahalla voisi oikeasti käydä kuussa…

    Sillä haluttiin näyttää neuvostoliitolle kaapin paikka. Samalla rahalla tietenkin voitu käydä kuussa, mutta samaa rahaa pitäisi olla enemmän ja 100 kertaa hankalempaa.

  • JP sanoo:

    Kuvien retusointi, korjaus on hieman eri asia kuin kuvamanipulaatio. http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuvamanipulaatio
    ”…kuuluvat myös epämiellyttävien tai kysymyksiä herättävien yksityiskohtien poistaminen valokuvista…”

    On syytä epäillä, että mm. kuvassa as17-134-20382 (linkki yllä) on selviä jälkiä kuvamanipulaatiosta – ei retusoinnista.
    Näkyy myös ihan zoomatessa kuvaa (vrt. videoon 00:11-02:19).
    Kyseisessä kuvassa katsojalle jää vaikutelma, että kuvasta on aivan selvästi jotain poistettu.

  • huuhaa sanoo:

    PatrikS: ”Sillä haluttiin näyttää neuvostoliitolle kaapin paikka. Samalla rahalla tietenkin voitu käydä kuussa, mutta samaa rahaa pitäisi olla enemmän ja 100 kertaa hankalempaa.”

    Jos näin olisi, niin kyllä neuvostoliitto/venäjä olisi varmasti halunnut tuoda tämän huijauksen ilmi ja boostata samalla omaa nimeään. Rahaa kyllä oli ja sitä käytettiinkin älyttömiä määriä. Niin monta Apollo lentoa lähetettiin Maasta, että tällä rahalla olisi saatu tehtyä aika monta kuvamanipulaatiota tai muuta neuvostoliiton huijaus yritystä.

    Jos vertaa nykypäivän tekniikkaa millä pystytään lähettämään kulkijoita Marssiin laskeutumaan vaarattomasti ja vielä palaamaan takaisin Maahan, niin kyllä varmasti on ollut mahdollista pari vuosikymmentä sitten tehdä tämä sama paljon läheisempään kuuhun. Ja nythän jo suunnitellaan Marsiin miehitettyjä lentoja eli ollaan siirtymässä luonnollisesti seuraavaan askeleeseen.

    Ja miksi pitää vääntää tästäkin kauheat salaliittoteoriat kun kyseessä on kuitenkin iso askel ihmiskunnalle ja pieni ihmiselle 😉

  • Patrik sanoo:

    huuhaa:

    Ehkä neuvostoliitolla ei ollut todisteita ja ei heilläkään ollut puhtaat jauhot pussissa.

    ”Ja miksi pitää vääntää tästäkin kauheat salaliittoteoriat kun kyseessä on kuitenkin iso askel ihmiskunnalle ja pieni ihmiselle”

    Jos kirkko sanoo, että maapallo on litteä, niin se on litteä. Ja taudit ovat Jumalan rangastus, eikä rottien syy. Niitäkin ihmisiä pidettiin salaliittofriikkeinä jotka eivät olleet samaa mieltä kirkon kanssa. Kaikkia ei kannata niellä heti.

  • alivuokralainen sanoo:

    Krister on vissiin ainoita, jotka tämän jutun on ymmärtänyt. 😉

  • alivuokralainen sanoo:

    Aliens on the Moon? Nyt tiedemiehet etsivät merkkejä muukalaisista mistäs muusta kuin kuusta.

    http://www.huffingtonpost.co.uk/2011/12/26/aliens-moon-acta-astronautica-seti-nasa-_n_1170217.html

  • joopajoo sanoo:

    no kukas ne peilit sit on sinne kuuhun laittanu? kattokaahan tuosta http://www.youtube.com/watch?v=orvMZn8L1f0

  • JP sanoo:

    Noista Apollo laskeutumispaikoista on myös ihan kuvia.
    http://www.nasa.gov/mission_pages/apollo/revisited/index.html

    Ja kuvat otettu tällä: http://fi.wikipedia.org/wiki/LRO

  • .. sanoo:

    Possible Alien Moon Base Captured By Chang’e-2 Orbiter 2012

    http://www.youtube.com/watch?v=hKadoX3rfcE

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto