FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

2012 – A Message of Hope

2012 – A Message of Hope -nimisellä lyhytelokuvalla käsitellään tietoisuuden ja tunteiden vaikutusta ympäristöön. Tutkimusten mukaan mm. meditaatiolla on suuri vaikutus rikosten alenemiseen.

Videolla puhuu mm. Gregg Braden ja Deepak Chopra.

Vaikuttaa siltä, että luomme oman maailmamme ja olemme jollain tapaa yhteydessä kaikkeen.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

37 kommenttia aiheeseen: 2012 – A Message of Hope

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Nexeon sanoo:

  Vihdoinkin aihe johon olen itse paneutunut täysillä viimeisen vuoden ajan, pienen opiskelun ja parin kirjan lukemisen sekä järjettömän määrän infon kerämisen jälkeen luovuin kokonaan asioista jotka ”likaavat” ihmisen vartaloa tavalla jota ei voi suihkun alla saippualla pestä. Suihkussa me voidaan pestä meidän ulkoinen vartalo kaikesta päivän aikana saadusta liasta, mut se mitä me päivän aikana laitetaan meidän vartalon sisälle on jotain mitä me ei voida huuhtoa ulos, kuten esim. alkoholi, tupakka, huumeet, eläinkunnan elämänmuotojen syöminen. Kaikki tämä heikentää meidän sisäistä energiaa ja tietyllä tavalla tuhoo sielua. Täällä maan päällä meidän joukossa kävelee ihmisiä joita kutsutaan yleisesti nimellä ”mestarit”. Nämä on niitä henkilöitä jotka ovat saavuttaneet jotain mitä kuka tahansa meistä ei välttämä koskaan saavuta. Heillä on sellaista energiaa ja sellaisia ”kykyjä” joista me voidaan vaan uneksia. Ja tää ei ole mitään p***apuhetta, olen ollut itse kerran paikan päällä todistamassa yhtä näistä! Vaikka olinkin ennen skeptinen tällaisten asioitten suhteen, kyllä toi itse todistaminen/näkeminen muuttaa aina kaiken. Meistä ihmisistä on niin paljon suurempaan kuin mitä meidän on annettu meidän historian aikana ymmärtää, tutkikaa hyvät ihmiset, ottakaa asioista selvää! Erittäin vanhasta historiasta ja vanhoista kulttuureista löytyy todella yllättäviä asioita…asioita joita ei voi uskoa mahdolliseksi ellei tajua että heillä siihen aikaan mahdollisesti oli näitä ”kykyjä” joita meillä ei ENÄÄ OLE! Historian aikana unohtunut!

  Join ennen alkoholia ja söin kaiken sorttista lihaa, kanaa, kalaa yms. Hyvin olen pärjännyt kasvisruuilla jotka eivät ole siis pelkästään salaattia ja vihreätä kuten monet aina kuvittelevat, tosi asia on kuitenkin se että maailmassa on kasvisruokia enemmän kuin itse liharuokia, suomalaiset eivät vain tunne muuta kuin ne perus vihannekset jotka löytyy joka kaupan hyllyltä. Ja itseasiassa, lihasmassaakin tullut muutamia kiloja lisää ja kunto kohentunut muutenkin huomattavasti sekä fyysisesti että henkisesti. En vieläkään jaksa meditoida säännöllisesti, mutta voin sanoa että 2 kertaa olen jo kokenut jtn sellaista mitä en ennen uskonut todeksi 🙂

  Katsokaa ympärillenne ja avatkaa silmänne. Ollaanko me tosiaan tyhmempiä kuin meidän esi-isät!?

 • Nexeon sanoo:

  no voi v***u, kirjoitin ihan perkeleen ison viestin ja kun klikkasin ”Kommentoi”, sivu teki jotain jonka jälkeen palasi takaisin tälle sivulle jossa mun viestiä ei näkynyt…ei kyllä huvittais kirjoittaa uusiks 🙁

 • karmeapasi sanoo:

  Onko ihme että rikosten määrä väheni meditoinnilla kun ne kaikki 4000 oli meditoimassa, eikä varkaissa? 😀

 • Wespa sanoo:

  Nexeon, nyt näkyypi, sensuroin kirosanan ja palautin viestin näkyväksi. Karmeapasi, meditoijat oli tuotu muualta. 🙂

 • WM_ sanoo:

  Pitääpä tsekata. Nexeonilla oli mielenkiintoista juttua, kiitos! Itselleni liharuuan jättäminen on vielä turhan iso askel, mutta muuten olen koettanut karsia kaikkea turhaa pois ihan fyysisenkin terveyden syistä :p
  Ja olisi mielenkiintoista kuulla lisää esim tuosta todistamastasi tapahtumasta, mikäli haluat kertoa? 🙂

 • Kaaosjumala sanoo:

  Alkoholia ja tupakkaa en ole koskaan käyttänyt, tupakkaa en ole edes kokeillut, meditointia olisi kiinnostava kokeilla mutta en ole vain jaksanut etsiä mitään sivustoa tai vastaavaa missä olisi ohjeita sen aloittamiseen, mutta j***lauta minun pihvejä ja chicken wingsejä en kyllä jätä syömättä.

 • oma valinta sanoo:

  Nexeon puhut historiasta puhut muinaisista mestareista sen verran voin sinulle kertoa että muinaiset kansat lihaa söivät ja paljon. Se on jokaisen oma valinta mitä syö ja mielestäni on hienoa että olet valinnut tämän tien , itse syön lihaa enkä sitä ole jättämässä pois. Itse en valitettavasti usko mestareihin tai energiaan uskon ainoastaan rauhaan , rakkauteen ja positiiviseen ajatteluun. Olisi se hienoa jos kaikki tajuaisivat mikä elämässä on tärkeää eli rauha rakkaus ruoka vesi ja katto pään päällä , ei raha ja luksus.

 • VM_lle sanoo:

  Liharuoka on ollut syy miksi ihmisen aivot ovat kehittyneet tälle tasolle. Älä nyt h***tissä jätä sitä ja ala pilata omaa terveyttäsi! Ja Nexeon, mistäköhän tapauksesta on kyse mitä todistit? Tekstisi oli lähinnä huvittava kun siinä ei mainittu mitään todellista.. esim:

  ”Ja itseasiassa, lihasmassaakin tullut muutamia kiloja lisää ja kunto kohentunut muutenkin huomattavasti sekä fyysisesti että henkisesti.”

  Hahahaha kasvis-syönnillä lihas massaa? Totuus on että sillä ruokavaliolla ei tapahdu mitään muuta kuin pahaa kehoille ja järjen juoksulle. Pää ”ei raksuta”, olo on voimaton.. ihminen selviää kyllä pelkillä kasveilla mutta lihaa se himoitsee. Jos kysymys on siitä että haluat elää ”osana luontoa” tai luonnon mukaan niin aloita ennemin metsästämään oma lihasi itse metsästä.

 • Kannattaa sanoo:

  Kannattaa tutustua siihen, miksi ihmisen mielestä se liha niin hyvälle maistuu ja mihin me sitä tarvitsemme, sekä sen miten sen voisi korvata ihan oikeista lähteistä. EI kannata paranormaaliblogia luettuaan lopettaa lihansyöntiä koska tässä blogissa joku sekopää käski, kyseessä on oma terveytenne ihmiset.

 • Gona sanoo:

  Se että ihminen on kaikessa evoluution tai luojan (uskokoon kukin mihin haluaa) viisaudessa kehittynyt siihen että se selviää pelkillä kasviksille tai jopa syömättä pari viikkoa, ei tarkoita ettei ihminen tarvitse ollenkaan lihaa. Liha on ollut aivan todistetusti keskeisessä roolissa ihmisen aivojen kehityskaaressa. Edelleen, kun saa tarpeeksi usein lihaa, se pitää keskittymis- ja sterssinsietokyvyn paljon paremmalla tasolla. Lisäksi lapsille on erittäin tärkeää kehitys ja kasvuvaiheessa saada myös lihaa. Pienille lapsille kasvis ruokavalio voi olla jopa hengenvaarallinen. Ei se aikuisellekkaan mikään suositeltava ole.

 • Nexeon sanoo:

  Joo no siis toki voin kertoa tarkemmin tuosta asiasta jota olin itse todistamassa:

  Olin siis Intiassa, paikassa jonne sadattuhannet ihmiset olivat kerääntyneet yhteen erittäin isoon paikkaan jossa yksi näistä mestareista (jonka paikalliset tuntevat nimellä Guru ”joku”) oli puhumassa. Kuvitelkaa 300 000 ihmistä, istumassa maassa katotetussa paikassa, aivan hiljaa…sen kokeminen on jtn ihan muuta. Puheissaan hän kertoi asioita jotka meillä täällä ”sivistyksen parissa” ovat jo aivan itsestään selvyys ja loogisia, eli ts. sivisti ihmisiä. Hän myös puhui tuosta ns. kolmannesta silmästä ja Jumalasta jota ihmiset niin etsivät mitä ihmeellisimmistä paikoista ja mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Pyhiinvaellukset, kirkot ja moskeijat yms. ihmisen kehittämät asiat eivät liity mitenkään Jumalaan. Kaikista paikoista me Jumalaa etsitään, mutta ei sieltä yhdestä paikasta joka on meitä lähinnä…meidän sisältä! Puhe kesti about 2h ja ihan muutama ihminen lähti kävelemään ennen kuin hän oli lopettanut puheensa. Tämän puheen jälkeen osa ihmisistä jää aina tekemään hyväntekeväisyystyötä paikanpäälle, mutta yksi heistä ei saanut lupaa tehdä tätä. Tämä paikka jonne ilmoittauduttiin työhön on muutaman sadan metrin päässä siitä missä juuri istuttiin kuuntelemassa. Tässä paikassa oli eräs todella vanha mies joka jakeli siellä tehtäviä kaikille ja joka ei koskaan poistu kyseisestä paikasta. Hän sanoi tälle yhdelle miehelle että ”miksi sinä poistuit paikalta kesken puheen, tulehan ensi kerralla uudestaan kun olet kuunnellut mestarin asian loppuun.” Siis vanha mies, joka tunnisti näiden tuhansien joukosta tämän yhden ja passitti hänet kotiinsa vaikka ei omin FYYSISIN SILMIN nähnyt koko miehen poistuvan. Eikä siinä kaikki, kun työnjako alkoi, hän kertoi mitä oli tapahtunut juuri samana aamuna:

  Eräs mies oli pyytänyt lupaa tehdä hyväntekeväisyyttä tekemällä isot määrät ruokaa (tässä paikassa jonne ihmiset kokoontuivat jokaiselle jaettiin ilmaiseksi lopuksi ruokaa) ja toimitti ruoan aamulla paikanpäälle, siis nyt puhutaan aivan järjettömistä määristä ruokaa jonka valmistamiseen menee hirveästi aikaa! Tämä kyseinen mies oli skeptinen kaikkeen mitä paikanpäällä puhutaan eikä uskonut lainkaan tuohon höpönpöpötykseen.Teki ruoan ja laittoi siihen myrkkyä ja toimitti ruoan paikanpäälle.Tämä vanha mies kun kerta hoitaa näitä kaikkia asioita paikanpäällä, otti ruoat vastaan ja maksoi miehelle ystävällisesti ruoasta ja näkemästään vaivasta. Sitten hän käski muutaman työntekijän ottamaan tuon kaiken ruoan ja kaivamaan sen maan alle. Miehet teki työtä käskettyä mutta jäivät ihmettelemään mitä tämä vanha mies oikein houraili. Tässä kyseisessä työnjako tilaisuudessa tämä vanha mies sitten kertoi että tuo ruoka oli myrkytettyä. Kuulin myöhemmin että mies joka ruoan toimitti ei saanut mitään rangaistusta vaan päinvastoin, hänelle annettiin anteeksi jonka jälkeen hänkin alkoi käymään kuuntelemassa tätä ”mestaria” eli gurua säännöllisesti, tuli ns. ”uskoon”. Myöhemmin olen kuullut muitakin vastaavanlaisia takauksia ihmisistä jotka eivät ennen uskoneet edellä mainittuun…

  Ja tämä koko juttuhan ei mitenkään liity uskontoon, kuten mestarikin kertoi, ”maailmassa ei ollut aikoinaan mitään uskontoja, oli vain tietoa joka oli totta.” Ajan myötä ihmiset itse kehittivät ovat uskontonsa ja sitä myötä kirkot ja yms. Kyse on siis ”valaistumisesta” ja ”ylösnousemuksesta”. Uskokaa itse mihin haluatte, mä uskon mestarin sanaan, en kuuulu mihinkään tiettyyn uskontoon enkä ole koskaan kuulunutkaan, olin ennen Ateisti ja omalla tavallani olen vieläkin kun en kuulu mihinkään tiettyyn ihmisen kehittämään uskontoon…uskon vain asioihin jotka koen hyvänä ja totuutena.

 • valvontakomissio sanoo:

  Nexeon:

  Kiitos kauniista sanoistasi – olen itsekkin painiskellut ylläri pylläri kuluneen vuoden näiden asioiden kanssa ja tullut ylläri pylläri samanlaisiin johtopäätöksiin kanssasi!

  Olet hieno ihminen – pidä siitä kiinni! 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Gona:

  Useita kirjoja ollaan joudutta kirjoittamaan uusiksi vanhentuneitten ja/tai väärien tietojen vuoksi, fysiikan kirjoja, biologian kirjoja, maantiedon kirjoja ja lista vaan jatkuu. Se että jossain lukee ”ihminen TARVITSEE lihaa selviytyäkseen ja kehittyäkseen” ei välttämättä pidä paikkansa, onhan nimittäin kaikensorttisia tutkimuksia todistettu tähänkin päivään mennessä vääriksi…mutta oli asian laita mikä tahansa, uskon tässäkin mestarin sanaan.

  Ja miettikääpäs hetki, jos me ei kulutettais ollenkaan lihaa, miten paljon se vaikuttaisi meidän ilmastoon ja sen lämpenemiseen. Jenkeissäkin kasvatetaan lehmiä lihan vuoksi ja usein sadoista tuhansista lehmistä koostuvat laajat laidunta alueet tuottaa ihan järjettömiä määriä kasvihuonekaasuja, tässä tapauksessa metaania ja se on hiilidioksidin ohella yksi merkittävimmistä kasvihuonekaasuista. Miten paljon vähemmän lehmiä maailmassa olisikaan jos ei niitä tarvitsisi kasvattaa niin järjettömiä määriä jotta me biljoonat ihmiset saadaan paloitella ne paloiksi ja laittaa ruokapöydälle.

  Paranormaaliblogiin sopii tämä asia varmasti parhaiten:

  Mitäs jos tässä jonain päivänä tuolta ulkoavaruudesta ilmaantuu miljoonia vuosia meistä edellä oleva ja kieroutunut rotu tänne maapallolle ja alkaisi käyttää meitä ihmisiä samalla tavalla kuten me käytetään lehmiä ja muita eläimiä. Nappaa kiinni, sitoo laitteeseen joka nylkii meidät, lopuksi pää leikataan irti kuten kanallakin, revitään syötävät lihakset irti ja loput heitetään roskiin kaikkine luineen. Liha paistetaan ja maustetaan ja tungetaan sitten lopuksi kurkusta alas…ei kuulosta kovin mielyttävältä? Ja kohdataanpas tosiasiat taas hetkeksi, JOS tänne pallolle ilmaantuisi yks kaks uusi rotu ulkoavaruudesta joka on vihamielinen ja vertahimoava, ei meillä ihmisinä olisi heitä vastaan minkäänlaista mahdollisuutta. Rotu joka kykenee matkustamaan biljoonia kilometrejä avaruudessa planeetalta toiselle on varmasti sen verran kehittynyt että ei meidän aseilla ole heihin minkäänlaista vaikutusta. Tähän ollaan onneksi maailmassa herätty ja ollaan kehittämässä ratkaisua…ei me voida vain sulkea silmiä ja sanoa että emme koskaan tule kokemaan uhkaa ulkoavaruudesta, suojellaan vaan omaa maata toisilta mailta ja jos ei sekään riitä niin tiputetaan pari ydinpommia niin ei ainakaan vihollinen voi käyttää maata hyväkseen satoihin vuosiin. Putkikatse…heh, saa sitä katsoa asioita hieman laajemminkin 🙂

 • valvontakomissio sanoo:

  Tuohon lehmänäkemykseen lisäisin, että jos joskus kävisi niinkin ikävästi että jälleensyntymä osoittautuisi paikkansapitäväksi, niin se pistäisi miettimään että ketä me oikein olemme syöneet kaikki nämä vuodet?

  Ketä me ollaan tapettu kaikki nämä vuodet sodissa ja ketä kaikkia me sorretaa älyttömällä käytöksellämme.

  Ilman jälleensyntymääkin puhutaan siitä miten elämä vilahtaa silmien ohitse hetki hetkeltä kuolemassa ja kuoleman lähikokemuksissa silleen että ymmärtää kaikki syy-seuraus suhteet elämänsä aikana. Kysymys kuuluu että moniko olisi valmis näkemään elämänsä juuri nyt sellaisena kun sen on elänyt? 🙂

 • Nexeon sanoo:

  valvontakomissio:

  Ihan hyviä kysymyksiä, tämä mestari ketä olen muutamia kertoja kuunnellut on antanut vastauksia osaan noista. Jälleensyntymästäkin hän kertoi että ihmisen elämä on se viimeinen elämän muoto jonka sä jälleensyntymän kiertosyklin lopulta saat. Eli ts. kun kuolet ihmisenä, sä joko pääset pois tästä elämän ja kuoleman noidankehästä tai sitten jatkat samaa kehää taas alusta, käyt kaikki mahdolliset elämänmuodot läpi kunnes taas lopulta saat toisen mahdollisuuden ihmisenä yrittää uudeestaan, sillä vain ihmisenä sä voit päästä pois tästä noidankehästä. On niitä muitakin elämänmuotoja kuin ihmiset joiden kautta pääsee myös pois tästä kehästä, universumi kun on pullollaan monenmoisia elämänmuotoja, käyt siis nämä kaikki läpi. Tarpeeksi pitkälle kehittynyt meditointi voi mahdollistaa sen että pääset mahdollisesti näkemään vilaukselta sen mikä odottaa kuoleman jälkeen…useilta ihmisiltä tässä vaiheessa katoaa elämänhalu, kun mikään täällä ei enää tunnu miltään koska se mitä näit oli niin kaunista, että mikään tässä maailmassa ei voisi ikinä vetää vertoja sille, se on se sielun kaipuu takaisin kotiinsa joka meihin silloin iskee, ts. mieli on voitettu 🙂

  Se miksi sanotaan että me ollaan YHTÄ ja samaa perhettä, ei tarkoita sitä että me ollaan ihmisinä samaa perhettä ja samaa verta vaan sitä että meidän sielut on samaa perhettä, meidän sielut on lähtöisin yhdestä ja samasta paikasta jonne se myöskin kaipaa takaisin mutta on unohduksissa syvällä ihmisen sisällä jonka yksi suurimmista esteistä on ihmisen mieli. Eli ts. se mitä syöt on saattanut jossain elämässä olla vaikka sun ”perhettä” 😛

 • Nexeon sanoo:

  itse en kyllä tahtoisi muistaa mitään sieluni silmin, kaikenlaista kurjuutta riittää ihan tarpeeksi jo pelkästään ihmisenkin silmin.

 • Gona sanoo:

  Nexeon:

  Luin tuon kirjoituksesi ja itseasiassa oma uskontoni on aika samanlainen, kuin tuo. Uskon hyvään ja siihen mikä tuntuu oikealta, ja omalla tavallani jumalaankin, mutta en usko minkään kirkon seuraamiseen tahi uskon lahkon.

  Lihan syömistä minä en kuitenkaan näe pahana. Ehkäpä pahaa siinä on tuo massatuotanto ja eläimen elämän tarkoituksen osoittaminen vain ihmis ruuaksi. Kasvatus – teruastus.

  Parasta olisi kun kaikki alkaisivat taas itse metsästää ruokansa.. Mutta näinhän ei tietenkään tapahdu, kun nämä ”hyvän” tekijät haluavat kieltää kivääritkin ja sitten itse syövät massatuotanto jauhelihaa..

 • Gona sanoo:

  Nexeon:

  Miten sitten uskomasi mukaan määräytyy se, ketkä jatkaa ”elämän sykliä” ja ketkä pääsee siittä pois? Onko elämässä menestyksen haku jo tuomio ja väärin? Tai lihan syönti riittävä syy siihen? Itse uskon että jos tahtoo hyvää ja yrittää toimia niin, niin se riittäisi. 🙂

 • muchawano sanoo:

  @ Nexeon: Right on! Sulla on todella paljon samanlaista/kaltaista ajatusta kuin itselläkin, en ole vielä päässyt Intiassa käymään mikä on kyllä tavoitteenani! On hyvin vaikea päästä irti tästä materialisesta yhteiskunnasta, välillä saa nostettua energia tasot asteelle jossa alkaa nähdä ja ymmärtää asioita mutta taas syystä ja toisesta tipahtaa persiilleen tai tuntuu että on liian kahleissa/riippuvainen tästä systeemistä.

  Tosta lihan syönnistäkin olen pitkälle samaa mieltä, nyky teknologian ansioista meiltä on kadonnut tai systeemistä puuttuu kohtuullisuus täysin, ruokaa menee kaatikselle satoja miljoonia kiloja vuosittain, jo pelkästään amerikoissa luvut olivat tätä luokkaa, suomessakin luvut ylti muistaakseni 100miljoonan kilon per vuos. Sitten vielä ihmetellään ja peloitellaan miten ravinto ei riitä kaikille… hmmm kaiken näköistä on menossa maailmalla selvästi jotain suurempaa tapahtumassa, koetetaan olla ja elää positiivisella energialla, anteeks antavalla ja rakastavalla, siinä ois tietä aitoon rauhaan

 • apassikotka sanoo:

  jahas.
  Itse olen lukenut taas että kasvit, eläimet ja ihmiset ovat eri värähtelytaajuudella olevia sieluja.Kasveilla ei ole tajuntaa eivätkä ne voi vapaasti liikkua.Eläimet ymmärtävät kivun,kykenevät vaistonvaraiseen toimintaan ja voivat liikkua.Ihmisellä on vapaa tahto, älykkyys ja liha.

  Kasvit siis alinna, sitten eläimet, sitten ihmiset.Meditoimalla pitäisi vuosien jälkeen olla mahdollista yhdistää yin ja yang, universumin kaksi voimaa.Yang, fyysinen,kuuma ja yin, henkinen, kylmä.Toistensa vastakohdat.Kun nämä 2 onnistuu yhdistämään, saa pitää tajuntansa kuoleman jälkeen, eikä muutu pelkäksi yiniksi, tahdottamaksi hengeksi joka jatkaa elämänkiertoa.

  Lukekaapa magus of java, ja jatko-osa sille the secret teachings of authentic taoist immortal.Kirjoittaja on kosta danaos. kreikkalainen mies joka sai oppia youtubessakin tutuksi tulleelta john chang nimiseltä javalaiselta mieheltä.Tämä mies on pitänyt mopai neikung nimistä kungfukoulua, jossa harjoitetaan normikungfun lisäksi sisäistä kungfua.

  Tältäkin sivustolta pitäisi löytyä changin video jonka aikanaan wespalle linkkasin tänne.Netissä pyörii myös jim nimisen oppilaan video jossa testataan hänen tasolle 3 siirtymistään.Siinä jim tiputtaa jonkinlaisia (näyttävät tyhjilyä vhs koteloilta) lodjuja kaapin päältä alas käyttäen chi:tä.

  Changista löytyy myös kolmas video jolla hän työntää syömäpuikon paksuun puiseen istuimeen sisälle.

  Mopai neikungissa on tiemmä 72 eri tasoa ja sille on päässyt vain yksi henkilö.Tasolla 4 olet jo yhdistänyt yinin ja yangin, ja saat pitää tajuntasi kun kuolet.

  Kirjassa selitetään asiat paljon seikkaperäisemmin, kannattaa lukaista.

 • Nexeon sanoo:

  Gona:

  Itse uskoin aikanaan samaan kuin sinäkin, eli kun tahtoo hyvää muille eikä toimi väärin toisia kohtaan ”palkitaan” jotenkin elämän lopussa, mutta ajatukseni muuttuivat vai pitäsikö sanoa ”kehittyivät” vielä pidemmälle. Ei se ole se menestyksen haku, sillä kaikki mitä saat aikaiseksi elämäsi aikana, jää tänne, maapallolle, et vie mitään siitä mukanasi kun kuolet.

  Tämä mihin mä nykyään uskon, siitä on todisteita ympäri maailman, ne vaan pitää tulkita oikein. Mä uskon, että elämässä on paljon muutakin kuin se mitä me nähdään fyysisin silmin, meidän moderni tiede on vasta nyt alkanut havaitsemaan pieniä merkkejä tästä. Mun edesmennyt isoäitini viimeisenä päivänään petasi vuoteensa valkoisiin (meidän kulttuurissa hautajaisissa mustan sijasta käytetään valkoista) ja laittoi vielä ruoan pöytään kaikille ennen kuin kaikki tulivat kotiin. Kaikkien ollessa kotona hän sanoi, ”käyn hetkeksi selälleni, valkoinen auto tulee kohta hakemaan minut”. Siihen hän sitten jäikin, nukkui pois…isoäitini meditoi päivittäin 1-2h kuten opetuksissa kerrotaan. Jotkut vaan ansaitsee pääsyn pois tästä elämän syklistä kun taas toiset jäävät siihen kitumaan vielä pitkiksi ajoiksi piittaamattomuutensa takia. Mieli on se pahin vihollinen, se ei anna meidän meditoida ja aina taistelee asioissa vastaan. Hyvän tahto, rakkaus yms. on oikein, silloin ollaan jo oikealla tiellä, mutta se pitää käydä loppuun asti, sitä ei pidä jättää vaan siihen 🙂
  Itsekin olen vielä ihan alkutaipaleella, mutta olen onnellinen että olen ymmärtänyt asiat jo tässä vaiheessa ikääni, on vielä paljon aikaa kehittyä.

 • Nexeon sanoo:

  apassikotka:

  puhutaan melko samoista asioista, asiat vaan on kirjoissa aikojen saatossa, eri kulttuureissa ja eri kielillä tulkittu eteenpäin hieman eri tavalla, mutta lopulta puhutaan kuitenkin samasta asiasta. Chi, energia sisällä ihmisenkehossa joka löytyy kaikilta ja jota voidaan kehittää mm. meditoinnin avulla. Tuo kyseinen energia tulee sielusta, joka on pitää sisällään todella suuria voimia kunhan niihin vain pääsee käsiksi. Mikä huvittavinta, katsoin ihan sattumalta telkkarista yhtenä päivänä osittain yhden jakson Supernatural sarjasta jossa puhuttiin sielusta jonka energiaa kuvailtiin usean ydinreaktorin kokoiseksi. Kyllä nauratti että kyllä noita ”vihjeitä” tulee vähän joka suunnasta, niihin ei vain aina tule kiinnitettyä huomiota 🙂

 • Nexeon sanoo:

  muchawano:

  Jep, oikeilla jäljillä olet 🙂
  Tämä nyky-yhteiskunta luo todella haastavat olosuhteet energiatasonsa kohottamiselle, pitäis muuttaa jonnekin Buddhien keskuuteen niin sais olla rauhassa 😀

  Jos asut PK seudulla, Helsingissä on joka lauantai ”Intian Filosofia” aihetta käsittelevä tunti, jossa puhutaan juuri näistä asioista. Ilmainen, kestää tunnin yms. Itse käyn siellä aina joskus kun jaksaa, SUOSITTELEN! Kannattaa ainakin kokeilla, edes kerran…

 • Mökkisauna sanoo:

  Moikka!
  Suosittelen kaikille asiasta kiinnostuneille lukemaan Tomi Varjolan ilmaisen e-kirjan. Sen voi ladata täältä:

  http://yhdenlaki.wordpress.com/

  Tai sitten vastaavasti lukea tuon blogin tekstit, siinä on samat asiat, mutta hieman tiiviimmin. Tuo siis käsittelee noita samoja aiheita, mihin useissa kommenteissa on viitattu.

  Sen verran oikaisen (oman käsityksen mukaan, ja mitä olen lukenut paljon!), että uudelleensyntymässä ihminen ei ole se viimeinen päätepiste. Matka on ikuinen, ja ”päättyy” alkulähteeseen (Luojaan) sulautumiseen. Ihminen on vain ”ylin” rotu 3D-fyysisessä maailmassa. Kun tietty taso ylitetetään, matka jatkuu 4D:ssä, ja niin edelleen. Tämä ei vaadi edes meditointia, vaikka siitä suurta apua onkin. Ainoa ”vaatimus” on tietty rakkaudentaso, eli tarpeeksi suuri värähtelytaajuus. Tämä taajuus mitataan kaikilta kuoleman jälkeen.

  Ihminen ei joudu käymään läpi uudestaan kasvi- ja eläinevoluutiotaan. Kun tietty värähtelytaso on saavutettu, siitä ei voida laskeutua ei-itsetietoisuuden tilaan. Toisin sanoen, kuolet ja elät ihmisenä niin kauan kuin saavutat tarpeeksi pyyteettömän rakkauden tilan (tai vastaavasti tarpeeksi itsekkään rakkauden tilan), ja sitten synnyt 4D-maailmaan, mikä on 3D-ihmisille näkymätön.

  Fyysisen ihmiselämien välillä olet astraalimaailmassa, joka on yhtä aito kuin tämäkin maailma. Kun aika tulee synnyt vapaasta tahdosta takaisin fyysiseksi ihmiseksi, tosin joudut kulkemaan unohduksen verhon läpi. Jokainen teistä on tehnyt tämän melko varmasti useita satoja kertoja.

  Eläinten syömisessä ei ole mielestäni mitään väärää. Tämä mielipide siksi, että heillä ei ole itsetietoisuutta. Tosin en pidä massalihateollisuudesta. Eli metsästys on ok, ja samoin lihateollisuus, jossa puitteet on kunnossa. Lehmät saavat maata laitumella vapaana, toisin sanoen luomu. Jos asuisin Yhdysvalloissa, olisin hyvin tarkka syömästäni lihasta. Suomessa lihateollisuus on vielä ihan hyvässä kunnossa, toivottavasti pysyykin. Jos menee massatuotannoksi, niin sitten lopettaisin lihansyönnin. Sen syöntiä olen kuitenkin vähentänyt.

  Mutta menee niin pitkäksi teksti, kannattaa lukea tuo kirja. Se on mielestäni paras tiivistys koko aihealueelle.

 • Gona sanoo:

  Nexeon:

  Jotenkin kuitenkin epäilen tuota, eihän suurella osalla ihmisistä ole oikeen mitään mahdollisuutta päästä kunnolla perehtymään tuohon aiheeseen tai saada kimmoketta siihen mistään.. Osa varsinkin vanhemmasta sukupolvesta elänee elämänsä tietämättä mitään moisesta. Vaikea uskoa että sellainen hyväntahtoinen systeemi jättäisi heidät vaan kitumaan :p

 • Nexeon sanoo:

  Gona:

  Aihehan on kuitenkin todella laaja jota en kovin hyvin osaa tiiviistä lyhyeen tekstiin 😀
  Tuossa kuitenkin Mökkisauna kirjoitti hyvin melko tiivistetysti aiheesta lisää ja ehkä vähän tarkemmin…hyvä mökkisauna! 🙂
  Tuon kaiken kuulin kerran siellä Filosofian tunnillakin…tietenkään kaikki ei heti ekalla kerralla jää mieleen, mutta hyvä käydä siellä aina välillä ja keskustella paikalla olijoiden kanssa.

 • WM_ sanoo:

  Täällä on oikein mielenkiintoinen keskustelu käynnissä! 🙂
  Itsekään en näe itse lihan syömistä pahana, se on osa elämän kiertokulkua elukoillakin ja ollut elinehto aikoinaan, mutta kuten joku jo sanoi, se millainen tuo prosessi on nykyään (myös muidenkin ruoka-aineiden kohdalla) niin ei ole kovin miellyttävä ajatus.. Sen sijaan mm. riistaruuat ovat erittäin maukkaita eikä sisällä mitään ylimääräistä.

  Nexeon, kiitos tuosta lainauksesta: ”Kaikista paikoista me Jumalaa etsitään, mutta ei sieltä yhdestä paikasta joka on meitä lähinnä…meidän sisältä!”

 • mr. W sanoo:

  Loistavaa settiä täällä. 🙂 Itse olen myös lukenut yhden lakia ja yrittänyt sisäistää sisäistää sitä parhaani mukaan. Hyvät ajatukset ja teot vievät oikeaan suuntaan. 🙂

 • Baffa sanoo:

  Todella hyvät keskustelut 🙂

  Itselläni alkoi lihansyönti jäämään pois viimekeväästä eteenpäin, alkuun possu, lähinnä sen takia kun ihmettelin kroppani toimintaa ja päätin kokeilla vihjettä jonka sain mukavalta Iranilaiselta, noh hieman helpotti mutta päätin kokeilla jättää kokonaan punaisenlihan pois, hetken päästä jäi linnutkin… Tässä vaiheessa kroppa pelasi jo mukavasti ja kalaa söin, etenin eteenpäin silloin tällöin vielä lihaa nauttien, kunnes se vain väheni ja väheni ja lopulta jostain kumman syystä tuli vaan olotila että ehkä pitäisi jättää kalakin kaupan hyllylle ja näin tein… Vuodenvaihteen jälkeen olenkin sitten ollut vege linjalla, kuuntelen kroppaani ja seuraan vihjeitä… Hyvältä tuntuu ja vaikuttaa näin omalla kohtaa…

  Mitä tulee ruokiin niin kuulinpa Lapissa oleskellessani mielenkiintoisen olettamuksen joka liittyi veriryhmiin ja mihin soveltuu, en muista miten ryhmät menivät mutta kuitenkin niin että yksi enempi lihaa, toinen enempi vegeä, kolmannelle sopii kaikki erinomaisesti (harvinaisin) ja vaikka kuinka syövät niin yleensä eivät edes lihoa tms… Noh tuo jälkimmäinen luokka osui jopa kahden kaverin kanssa yhteen, joihin eivät päde millään ”syömisen lait”…

  Muistakaahan että totuuksia on loppujen lopulta yhtä monta kuin ihmisiäkin 🙂

  Ja kuunnelkaa myös omaa itseänne… Mikään ei lienee tärkeämpää 🙂

 • valvontakomissio sanoo:

  Mahtavaa settiä lentää täällä, pitäkää ajatuksistanne kiinni mutta elkää takertuko niihinkään – niitäkin tarttee vain johonkin saakka! Se mistä tullaa ja mihin mennään ei sisällä sanoja, sanat on abstraktiota ja ajatukset usein pään sisäistä höpöttelyä. Jossain vaiheessa henkistä polkua alkaa huomaamaan ettei sanoja enää tarvita – vaikkakaan ei ole muuttunut hulluksikaan! 🙂

  Meikäläinen oli ihan tavallinen tuotantoeläin tässä yhteiskunnassa suurine suunnitelmine urasta yms, kunnes viime keväänä törmäsin miehet jotka tuijottavat vuohia elokuvassa Om -merkkiin. Siitä alkoikin sitten päräyttävä matka kohti jotain mitä en vielä itsekkään tiedä, mutta kerron sitten kun olen siellä 🙂

  Jokatapauksessa näkisin että nämä ajatukset saavuttavat vihdoinkin länsimaat, ja länsimainen filosofia joutuu taipumaan itämaisiin ajatuksiin siinä missä itämainen on jo joutunut taipumaan pitkään länsimaisiin. Tiede on hyvin lähellä jo selittämässä aineetonta (antimateria yms hienot nimet mitä tälle ”aineettomalle” annetaan). Voi olla että länkkäritiede tullaan näkemään vielä todella pitkänä harhapolkuna, joka tulee johtamaan samoihin aineettomiiin ajatuksiin mitä itämainen filosofia on koettanut selvittää jo pitkään 🙂

  Mutta, vaikka kutsun länkkäritiedettä harhapoluksi – niin meistä yksikään ei olisi tässä selittelemässä näitä juttuja ilman sitä harhapolkua 🙂 Joten raget sikseen, ja nokka kohti uutta ja tuntematonta! 🙂

  Vaikka nyky-yhteiskunta vastustaa muutosta (halutaan pitää tämä jonain ajatuksien lintukotona), niin se sotii maailmankaikkeutta vastaan, sillä kuten Buddha suuressa viisaudessaan sen sanoi niin: Maailmankaikkeudessa on vain yksi laki – kaikki muuttuu ja kaikki on tilapäistä.

 • giekkru sanoo:

  Nyt sitten kaikki joukolla, vatsat täynnä ituja, halailemaan puita…hare hare hare haaareee! 🙂

  -PeaceAndLove-

 • Nexeon sanoo:

  Heh, lähtipäs täällä keskustelut hyvin lentämään. Hienoa nähdä että ihmiset osaavat suhtautua asioihin asiallisesti ja jopa jakavat omia mietteitään näinkin avoimesti. Aihe on kuitenkin jotakuinkin ”arka” josta ei tuolla ulkomaailmassa viitsi ihan kenelle tahansa puhua, pitävät sua vielä hulluna, valitettavan moni kun vielä katselee putken läpi 😀

  Olen lukenut tuosta Yhden Laista aikaisemminkin, ja katsonut useita David Wilcockin videoita ja lukenut hänen tekstejään. Suosittelen itsekin perehtymään näihin jos yhtään tämä aihe kiinnostaa 🙂

  Odotan innolla mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan, odotellessa aion jatkaa omia harjoituksiani mm. meditoinnin suhteen vielä hartaammin. Vaikka ympärillämme tapahtuisi mitä tahansa, pitää asioita kuitenkin ajatella positiivisesti eikä antaa negatiivisuudelle valtaa. Pelko ja negatiivisuus kulkevat käsikädessä. Mieli ja ego on vain ohut verho jonka läpi pitää pystyä näkemään ja lopulta jättämään tuo verho taakse.

  Peace!

 • 2D->3D sanoo:

  Itse pohdin tuossa jonkin aika sitten, että eläimet ovat 2D ja ihmiset 3D ja molemmilla on itsetietoisuus. Tietoisuus ei ole eläimillä vielä tietoinen itsestään ( ihmiset alkavat tähän herätä ), mutta sielumuisti heillä on, tai näin uskoisin. Niin miettikää mikä sykli. Me ihmiset opetamme eläimille ne kaikki taidot yksilöllisyydestä ja kun he sitten siirtyvät 3D, niin me opetimme heidät ”tavoille”. Katsokaa koirianne ja muita eläimiänne uusilla silmillä. Voitte opettaa heitä ja antaa heille positiivista karmaa.

 • luuskakoipi sanoo:

  Kaikki jutut, jossa on mainittu kyseinen herra Deepak Chopra, herättää niskakarvani pystyy. Siinäpä ahne rahan himoinen kusettaja kautta aikojen. Tämä herrahan on nykyajan new-age hömpötyksen grand old man, joka uskoo mm. kristallien parantaviin voimiin ja käsillä parantamiseen ja tahkoo näillä ja muilla tuhansilla hölynpölyn jutuilla rahaa helposti hurahtaneilta ääliöiltä.

 • WM_ sanoo:

  ”ota ihmisistä vaan parhaat puolet”.
  Se, että olet tehnyt tai teet jotain huonosti ei tarkoita etteikö sinultakin voisi jotain muuta oppia löytää 🙂

 • Trejo sanoo:

  Deepak Chopra on huijari, joka käyttää kvanttimekaniikan käsitteitä yrittäessään todistaa teorioitaan. Kuitenkin Richard Dawkinsin haastattelussa mies myönsi, että tarkoittaakin kvanttifysiikan ilmaisuja ainoastaan vertauskuvallisina.

  Mitä tulee muuten tuohon joka kerta esille otettuun meditointikokeiluun, totuus on täysin päinvastainen, mitä väitetään. Oikeasti Chigagossa (muistaakseni) suoritetun kuuluisan kokeen aikana rikokset itse asiassa lisääntyivät. 😀

 • Thene sanoo:

  Todellakin suosittelen kaikille tuota Yhdenlakia. Omasta mielestä tuntuu kaikki niin järkeenkäyviltä ja asiat on kyetty tieteellisesti todistamaan.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot