ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Meditoiminen voi estää sotia

Olen kuullut paljon globaalien meditaatiopäivien hyödyllisyydestä ja jopa osallistunut yhteen, mutta nyt meditoimisen hyödystä on tieteellistä dataakin olemassa.

Tässä mielenkiintoisessa videossa kerrotaan ja näytetään dataa miten meditointi voi auttaa mm. sodan torjumisessa.

Kiitos vinkistä s3nsille, joka postasi videon Parablogin ning-yhteisön puolelle.

Lisää tietoa meditaatiosta ja muista henkisistä asioista saat vaikka Henkimaailma blogista.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

11 kommenttia aiheeseen: Meditoiminen voi estää sotia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Hexaa sanoo:

    noniin. meditoinnista kaipaisin itsekkin lisää faktaa olen jo kauan hyalunnut kokeilla mutta pitää koota vaan itsensä eka.
    ja varata aikaa monta tuntia sen harjoitteluun.

  • Hexaa sanoo:

    itse uskon että meditoimalla voi tehdä vaikka mitä hyvää

  • s3nsi sanoo:

    Kattelin äsken tuon videon uudestaan. Samaan aikaan telkkarissa näytettiin piiitkää mainosta Killzone 2:sta(tv oli mutella). Mainoksessa hurme lensi ennennäkemättömän realistisesti. Se kesti pari minuuttia. Koko sen ajan pyssyt lauloivat. Tuntuu vähän siltä, että vallanpitäjät aka illuminatikin tietävät meditaation ja ajatustemme voiman. Väkivaltaa tulee joka mediasta jatkuvalla syötöllä. Se saa meidät ajattelemaan sitä ja ehkä se osaltaan lisää ihmisten väkivaltaista käyttäytymistä?
    Itse olen aika kyllästynyt kaikenlaiseen väkivaltaviihteeseen. Se ei enää viihdytä ainakaan jos sille väkivallalle ei löydy mitään järkevää syytä tai oikeutusta.

    Ajatuksillamme on oma energiavarauksensa. Positiiviset ajatukset elämästä ja itsestämme manifestoituvat tulevaisuudessa positiivisina asioina elämissämme. Minä ainakin uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Ei siis kannata liikoja surkutella elämäänsä ja huolehtia oikeastaan mistään vaan pyrkiä pitämään mieli positiivisena kaikissa tilanteissa. Tätä kutsutaan kiintymyksen laiksi ja se on yksi kvanttifysiikan perusteorioista.

    Kaikkihan me haluamme maailmanrauhan? Meditoikaamme siis sen puolesta. Kun tarpeeksi moni ihminen osallistuu voimme todella muuttaa asioiden kulkua.

    Tässä pari aiheeseen liittyvää linkkiä:

    http://www.globalmeditations.com/
    http://www.youtube.com/watch?v=3gOZ0IIzQ68

  • himo sanoo:

    näitä videoitahan ”jaksaa” kattoo ilman suom. kielisiä tekstejä… ei oikein innosta :p

  • metele sanoo:

    ei oo pakko kattoo, kannattaa opetella englantia mahdollisimman paljon. suurin osa hiljaisemmasta tiedosta on tarjolla vain englanniksi.

  • metele sanoo:

    ”ja varata aikaa monta tuntia sen harjoitteluun.”

    en tiedä oletko ymmärtänyt ihan oikein mutta meditaatiotahan ei periaatteessa ”kokeilla” niinku jotain jugurttimakua tai potkukelkkailua. varaa huolella ainakin puoli vuotta ja tee pitkän tähtäimen tavoitteita, mitä enemmän sitä tekee sitä paremmin se toimii.

  • tuomas_81 sanoo:

    joo o. taas tämmöstä. varmaan estää sotia juu u. voi elämä mihin ihmiset uskoo.

  • Huttu sanoo:

    En kyllä usko tuohon massameditaatioon yhtään. Jos joku päättää haluta toiselta valtiolta jotain ja on valmis painamaan nappia tai puristamaan liipasinta niin kyllä se sen tekee, siinä mitkään hihhuloinnit auta yhtään.

    Kyllä ne sotien estymiset ihan hoituu siellä hallitusten neuvottelupöydissä. Älkää vaan alkako kutsua itteänne joksikin maailman pelastajiksi, sellanen viba tulee kun lukee noita massameditaatio-hurmos-viestejä ympäri nettiä

  • Aqua vitae sanoo:

    Vai että tieteellistä dataa… Sitä kannattaa aina välillä varoa, mitä kutsuu tieteelliseksi dataksi.
    Yksi diagrammi tai toinen ei kyllä riitä ”tieteelliseksi dataksi” ja tällaisissa yleensä sotketaan kausaation ja korrelaation suhteet aika pahasti, koska ihmisillä tuppaa olemaan ennakkoluuloja asioiden suhteen.

    Tieteellistä dataa on ainoastaan silloin, jos on pystytty

    a) todentamaan, että meditaatiolla on jotain vaikutusta yhtään mihinkään tämän todellisuuden partikkeleihin.
    b) Taulukot on tehty monissa eri skenaarioissa eri vertailukohdilla ja SEN JÄLKEENKIN vielä näkyy, että meditaatiolla on significanttia vaikutusta verrattuna muihin vaikuttajiin.

    Tämä on sanan ”tieteellinen” hyväksikäyttöä väärin aikein.

  • Wespa sanoo:

    Jos mitataan meditoinjien määrää ja sodan nousuja ja laskuja, niin mielestäni se on tarpeeksi tieteellistä ihan pelkkänä datana jota voidaan verrata toisiinsa. Vähän kun mittaisi esim. miten opetuksen taso vaikuttaa oppilaiden saamiin arvosanoihin. Tuossahan mainittiin myös, että ollessaan sattumaa luku on todella suuri (käytännössä mahdoton). Toki aina voi väittää, että kyseiset diagrammit ovat huijauksia, mutta itse henkilökohtaisesti en näin usko olevan.

  • Kuuhaukka sanoo:

    Okei. Eli eiku meditoimaa nii ei tuu sotia. (XD)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto