ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

The Zeitgeist Movement: Orientation Presentation

Tässä uusimassa Zeitgeistissä käsitellään tarkemmin rahayhteiskunnan luomia ongelmia, sekä keskitytään ratkaisujen luomiseen. Millainen maailma olisi ilman rahaa, jossa kaikilla olisi kaikkea? Millainen voisi olla tulevaisuuden maailma? Tähän ja muihin kysymyksiin vastaa Orientation Presentation.

http://video.google.com/videoplay?docid=3932487043163636261

Videota ei ole vielä saatavilla suomekielisten tekstien kera, mutta suomennos on tekeillä.

Katso myös aikaisemmat Zeitgeist dokumentit suomitekstien kera:
Zeitgeist Addendum
Zeitgeist

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: The Zeitgeist Movement: Orientation Presentation

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • 0mph sanoo:

    Hyvä… kannattaa kattoa

  • spookynen sanoo:

    Kattelin tuolta (paranormaaliblogin) Zeitgeist ja Addendum -linkeistä, että suomenkielistä tekstitystä kaipailtiin kyseisiin pätkiin. Jos niitä ei täällä vielä ole ollut, niin tässäpä linkit, tekstityksineen:

    Zeitgeist
    http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750

    Zeitgeist Addendum
    http://video.google.com/videoplay?docid=-1953021675758713495&hl=fi

  • Wespa sanoo:

    Joo Zeitgeistissä oli suomenkieliset tekstitykset, mutta Addendumissa ei. Linkitimpä nyt oikean videon teksteineen tuohon Parablogin Addendumiinkin, joten siitäkin voi nauttia suomitekstien kera. Kiitos spookynen vinkistä. 🙂

  • HypnotiQ sanoo:

    Erittäin mielenkiintoinen video kerta kaikkiaan. 🙂 Tässä taas yksi syy miksi tämä blogi on suosikeissani.

  • Huttu sanoo:

    Zeitgeist dokkarit on kyllä tosi hyviä ja mielenkiintoisia. Mutta eikös tossa Addendumissa ollut melkeen sama aihe ? En oo tota uutta kattonu vielä tosin.

  • spookynen sanoo:

    Kiitos vaan itsellesi Wespa!

    Itse en laittaisi Zeitgeistia paranormaaleihin juttuihin, se on aika kaukana siitä 🙂 Mutta täällä saattaa pyöriä ihmisiä, joilla silmät on jo vähän auenneet, jos ymmärrätte mitä meinaan 😉

    Huttu muuten! Addendumissa pureudutaan pääasiassa rahan (keskuspankin) ja sotien merkitykseen, sekä siihen, miten tästä pahan kierteestä päästäisiin pois (project Venus, niin utopistiselta kuin se kuulostaakin). Kannaattaa ihan katsoa tuo Addendumkin.

  • Huttu sanoo:

    Ah aivan aivan 🙂 Todellakin katson, heti kun töistä pääsen.

    Se Project Venus olisi kyllä aika kova juttu

  • Spiff sanoo:

    Hyvää asiaa. Jotain itsestäänselvyyksiä, mutta hienosti koottu kokoon.

    Ainoa asia mikä mua häiritsee on se että kaikki rakentuu tietokoneiden varaan. Kaikki munat yhdessä korissa.

  • Haerski sanoo:

    Ihan hyvällä asialla ja hyvää asiaa puhutaan kyllä, mutta moisen muutoksen toteutus on kyllä sitten ihan eri asia. Vaatisi nimittäin melko pitkäjänteistä pakertamista ja koko maailman yhteen hiileen puhaltamista, ennen kuin olisi edes pientä mahdollisuutta, että tuo toteutuisi.

    Tällä hetkellä idea kokisi varmasti saman lopun, kuin samaa yrittänyt kommunismi, mutta ehkäpä joskus hamassa tulevaisuudessa, kun kaikki (toivottavasti) ovat viisaampia.

  • Ganja sanoo:

    eihän tää ees liity paranormaaliin :S

  • Wespa sanoo:

    Ei liitykkään. Kiinnostava dokumentti kuitenkin ja käsittelee mm. parempaa tulevaa maailmaa, niin näin postaamisen arvoisena. Kuten FAQ:ssakin mainitaan, niin kaikki täällä käsiteltävät asiat eivät ole välttämättä paranormaaleja, mutta muuten outoja tai kiinnostavia. 🙂

  • Seagull sanoo:

    ”Ainoa asia mikä mua häiritsee on se että kaikki rakentuu tietokoneiden varaan. Kaikki munat yhdessä korissa.”

    Tietokoneethan osaisivat korjata itsensä joten no worries. Mahtava video! Miettikää että tällaisia tietoja on kaikkien silmien edessä mutta harva ne näkee.

  • leatherman sanoo:

    Alussa oli loistavasti selitetty tämä nykymaailman kierous. Olen miettinyt monesti samaa, että töitä on periaatteessa aivan turhaa tehdä, kun kaikki välttämättömät tarpeet pystytään jo minimi tuillakin tyydyttämään. En ymmärrä tämän uuden uljaan maailman teknologia / tiede ihailua. Se on aivan kuin uusi uskonto. Kemian ja fysiikan kirjat vaan raamatun tilalle. Muitakin valtavia epäkohtia tässä suunnitelmassa on. Teoriassa tämä toimisi, jos ihmiset olisivat kesyjä koneita. Mutta ihmiset ovat tunteellisia olentoja, eikä niitä tunteita pelkästään raha liikuta eikä säännöt kahlitse. Se vallantavoittelu ja kilpailu yms. on kehittynyt jo monia tuhansia vuosia ennen rahajärjestelmiäkin. Sitä on vaikea vaan pyyhkäistä pois kaikilta ihmisiltä, ellei saataisi uutta aivopesujärjestelmää tämän nykyisen tilalle. Ainahan ne ufot voi tulla meidät pelastamaan, jos tämä ei toimi 😀

  • Apinateoria sanoo:

    ^Humikset, jotka meidät mahdollisesti tulevat ”pelastamaan” ovat viimeinen naula tähän saastaiseen arkkuun. Se uusi aivopesujärjestelmä. Joko ne ovat meidän maailmanhallituksen kanssa kavereita (johtajia), tai sitten niitä ei edes ole. Tai sitten niitä ei vain kiinnosta meidän murheet. Viitteiden mukaan niillä on jo muurahaiskeko joka toimii kitkatta, ilman ”ihmisoikeuksia”.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto