ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Gregg Braden – Tietoisuusverkosto

Tässä setsemänosaisessa dokumentissa kerrotaan miten tieteellisillä tutkimuksilla on saatu selville, että on olemassa meitä ympäröivä verkosto, johon vaikutamme tunteillamme.

Monien henkilöiden meditoidessa samaan aikaan mm. rikollisuus on laskenut.

Videossa neuvotaan myös miten omaan elämää/todellisuutta voisi sitten muuttaa.

Osa 1
http://www.youtube.com/watch?v=97906VHAxkw

Osa 2
http://www.youtube.com/watch?v=LNLrWcUCQVc

Osa 3
http://www.youtube.com/watch?v=-GexMp3IitU

Katso loput neljä osaa tästä: Osa 4, Osa 5, Osa 6, Osa 7.

Suosittelen sinua osallistumaan kansainväliseen meditaatiopäivään, joka pidetään keskiviikkona 22.4. Lue lisää aiheesta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Gregg Braden – Tietoisuusverkosto

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • kittuliini sanoo:

    se lisääntyy mihin keskittyy. (en tosi vielä ehtinyt katsoa dokumenttia)

  • WM_ sanoo:

    mielenkiintoinen ajatus, ja jos tosiaan vielä kaikkien ylistämän fysiikan avulla kerrottu niin mikäs siinä!
    Katsonpa nyt nuo videot..

  • cheyenne sanoo:

    Mielenkiintoisinta mitä olen hetkeen kuullut (aprillipäivän jälkeen). Palaset loksahtavat yhteen jonkin aiemman lukemani kirjan kanssa jossa käsiteltiin automaattikirjoituksella tulleita viestejä henkimaailmasta, positiivisen ajattelun vaikutuksesta yleensä maailmassa. Mielestäni erittäin uskottava näkemys.

  • Hexaa sanoo:

    Joo todellakin ja cheyenne tuo voisi olla aivan hyvin totta, ehkäpä meitä ympäröi tietynlainen energia kenttä miettikääs jos kaikki ihmiset tekisivät hyviä asioita ehkä joitakin asioita muuttuisi näkyväiseksi sen jälkeen tms edes 51% mutta taitaapi olla rajusti toiseen suuntaan nykymaailmassa

  • apinateoria sanoo:

    En katsonut minäkään dokkaria, mutta Tieteen kuvalehdessä oli pari vuotta sitten artikkeli ”munista”, laitteista joilla pystyi mittaamaan kollektiivista mieltä. Ainakin se vaikutti tältä, sillä niiden ”munien” sattumageneraattori reagoi poikkeuksetta maailmaa yleisesti järkyttäneisiin asioihin, kuten WTC:n salaliitto-iskuihin.

    ^Kyllä kai yli puolet ihmisistä tekevät hyviä asioita, mutta kukaan ei ole täydellinen. Minä pidän ihmisille ovea auki ja saatan tervehtiä vierasta mummelia, mutta toisaalta tööttään ja näytän finkkua autoilijalle, joka ei vaikka näytä vilkkua ja joudun odottamaan turhaan.

    Se oikeasti pahojaan tekevä eliitti vain saa sitä niin paljon aikaan, että kenelläkään ei ole kivaa. Se saatanaa palvova illuminaatti-kerho.

  • pole sanoo:

    Platonin ideamaailma, kollektiivinen tietous.
    Lukekaapa elämän kukan salaisuus, nää on ihan jänniä aiheita.
    Tsekkailin vähän aiheeseen liittyen mer-ka-ba meditaatiosta ja löytyä tällaista settiä, jätkällä vissii väärät sienet bongissa.
    http://www.earthchambers.com/main.htm

  • WM_ sanoo:

    apinateoria, kiitos kun valistit meitä 😮

  • Eric sanoo:

    Eipä ole kovinkaan tieteellistä materiaalia. Pistää suorastaa vi*uttaa, kun yritetään maalata kummallisia aivo-oksennusteorioita tieteen nimeen.

    Painoarvoa näillä ”tieteellisillä tutkimuksilla” on tasan nolla.

  • Huttu sanoo:

    Samaa mieltä. Tää on tällästä newage-pseudotiede hässäkkää. Syötetään hulluja teorioita totena eikä anneta pahemmin varaa ajatella muuta.

    Ei vitsit näitte o pakko olla niin totta ku toi näppärärästi puhuva ja fiksun tuntunen setä sanoo niin…

  • Wespa sanoo:

    Mihin perustuu väitteenne? Oletteko tutustuneet kyseisiin tutkimuksiin? Jos joku tieteellinen tutkimus eroaa maailmakuvastanne, niin onko se automaattisesti väärä?

    Ei tuo typpi mielestäni ihan lämpimikseen tuossa puhu.

  • Hartsa sanoo:

    Mielenkiintoinen ja hyvä dokumentti. Oli tuttua, mutta myös paljon uuttakin. Vai että nyt löytyy jo ihan matemaattinen kaava paljonko porukkaa tarvitaan meditoimaan rauhan puolesta milläkin alueella 😀

    Jos sinne päinkään tuo kaava, niin eiköhän meditaatiopäivä jonkinmoista merkitystä tehnyt maailmassa.. oletuksella että porukka osasi oikein meditoida, ja saman asian puolesta 😉

  • _Draven_ sanoo:

    ”Monien henkilöiden meditoidessa samaan aikaan mm. rikollisuus on laskenut.”

    Monien epätieteellisiä teorioita myyvien kirjailijoiden väite, joka perustuu Washingtonissa muistaakseni 90-luvun lopullta järjestettyyn meditointitapahtumaan, jonka promoottorit jälkeenpäin keksivät väitteen, että kaupungin rikollisuus olisi merkittävästi laskenyt kyseisen tapahtuman aikana. Asia on tarkistettu jälkeenpäin, ja totuus on, että kyseisellä aikavälillä mm. henkirikosten määrä nousi hetkellisesti. Välillä suoraan sanottuna ärsyttää tämä ”journalismin” taso, jossa kaikki vähänkin omaan uskomusmaailmaan sopiva esitetään johdannoissa totuutena. Hyviä videoita löytyy silti. Käyn täällä usein tarkistamassa, onko itseltä jäänyt jotain tiettyjen aihealueiden uusimpia postauksia väliin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto