ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Avaruuskuvassa Jumalan käsi

Avaruudesta on löydetty mielenkiintoinen kohde, joka näyttää Jumalan kädeltä.

”Jumalan käsi” sijaitsee tiedemiesten arvion mukaan n. 1700 valovuoden päässä maasta ja sen leveys on n. 150 valovuotta. Kyseessä on Nasan Chandra-avaruusteleskoopin kuvaama spiraalitähtisumu, eli nebula.

Punaisena näkyvä alue on erillinen kaasupilvi. Kuvan ”sormet” taas ovat kaasupilven vertovoiman luomia säikeitä nebulasta.

Lähde: iltasanomat.fi

Kiitos vinkistä mkn:lle, A-E:lle, sekä irkkikannulaisille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

65 kommenttia aiheeseen: Avaruuskuvassa Jumalan käsi

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ta-chan sanoo:

    no jo on käsi 8D

  • iinAmo sanoo:

    ^ Niimpä, johan on kummonen käsi.. Ehkä Jumala onkii olemas :oo Oon sit aika liris x))

  • gh0stb0y sanoo:

    Wau! 😀

  • tase sanoo:

    käsittämätöntä

  • Phazon sanoo:

    aika jännä tähtipöly muodostelma, tosin ei tässä ole mitään paranormaalia 😉

  • Neo sanoo:

    Jep, ihan mielenkiintoinen juttu, mutta ei kyllä mitenkään paranormaali. 😀

  • Hexaa sanoo:

    juu onhan tuo kyllä hieno 🙂

  • Yuna sanoo:

    JOS tuo on jumala… olen todellakin lirissä xD aika hieno kyllä O.o

  • Shadowzjin sanoo:

    Itseäni ärsyttää kutsumanimi ”jumalan käsi”. Itse olen sitä mieltä että jumalaa ei ole, koska itse uskon et koko jeesushömppä yms liittyy aika lailla avaruusolioihin. Miettikääpä kaikkia noti federation of light juttui ja sitä ns. puhetapaa niis teksteis ja sit verratkaa just johonki jeesuksen sanomisii mitä raamatus on. Sitten on maalauksia jois on joku pyhä tyyppi ja sit taustal ufo, näitä esimerkkejä löytyy vaikka millä mitalla ja aina vaan lisää. Mielestäni nämä kaikki pitäisi kasata yhteen ja todistaa ettei jeesusta ole ollut. Ja ajattelin vielä että eihä ne alienit ite välttämättä halua sitä paljastaa kun sil taval on sit helppo ”kontrolloida” ihmisiä ku ne uskoo siihe ykko ylijumalaa joka määrää ja luo yms. Olen vahvasti tätä mieltä asiasta ( ps. On muute menny hemmetin kaua et on johonki jaksanu kirjottaa tän) (PS.Ps. Älkää sit kyselkö miks tänne kirjotin just täst)

  • jeppis sanoo:

    Entä jos jumalalla on 3 sormea, joista keskimmäisessä on reikä keskellä?
    Ei siis voida sanoa, että joku näyttää jumalan kädeltä, kun kyseistä ukkoa ei ole nähty, ainakaan todistettavasti.
    Oikea ilmaisu olisi ollut ’ihmisen käsi’.

    Shadowzjin (21:24:23) :
    todistaa ettei jeesusta ole ollut.

    Kyllähän Jeesus on voinut oikeasti olla olemassa, mutta tuskin jumalan poikana.

  • Lipputanko sanoo:

    THE HAND OF GOD!!!

    … mutta väärä tulkinta/feikki se on.

  • WM_ sanoo:

    Tuo on aika kaunis kyllä!

  • Hyrre sanoo:

    Niinkuin tuossa ylempänä sanottiinkin, niin pirun (no pun intended) hienon näköinen on muttei mitään paranormaalia.

  • obama sanoo:

    Shadowzjin oot sekasi…!Jos nyt oikeen miettii ni se federation mikä lie oli pelkkää soopaa ja ne tekstit oli jonku random tyypin kirjottamaa media kipeet tekstii..ja mitä niihin maalauksiin tulee niin saattaa olla et niitten maalauksien tekijät on ehkä joskus nähny jotain lentävii murolautasia..mut en usko et kristinusko tai mikä tahansa uskonto liittyy mitenkään mihinkään federation of avaruus ukkoihin. Uskonnot on ihmisten keksimä juttu!

  • Shadowzjin sanoo:

    Miksi joku ihminen olisi keksinyt uskonnon? Oisko joku osannu ennustaa et uskonnoil ois pystyny yhdistää hemmetin monet kansakunnat yhteen ja et ne loppuje lopuks ois vaan yks kansakunta? ps. Toi kuva on kyl sinänsä kaunis kun ei ajattele et jotkut puhuttelee sitä jumalan kätenä

  • Shadowzjin sanoo:

    Tietysti mitään mitä olen tänne kirjoittanut ei uskota koska minulla ei ole todisteita, mutta miettikööt jokainen sitten oman kantansa asiaan.

  • obama sanoo:

    ehkä ihminen ei ajatellu sitä silloin et joku uskonto tulisi vaikuttamaan niin paljon tulevaisuudessa ja saattaisi jopa yhdistää monet kansakunnat,ehkä tämä väite on muuttunut vuosien varrella, mut sitä mä vaan et en usko et uskonnot liittyy mihinkään federation juttuihin mut jokanen saa ite päätellä mihin uskoo ja jos haluaa uskoa et avaruusalukset ja alienit liittyy maan päällä oleviin uskontoihin niin mikäs siinä..ps joo on iha jees kuva kyl:D

  • Shadowzjin sanoo:

    Ei muute taija kukaa uskoa enään jos sanon et oon 14v jos ovat yhtää lukeneet noita mun kirjoituksia. Ja siinä meni loppu uskottavuus kaikest mitä oon kirjottanu : D

  • Shadowzjin sanoo:

    Ei kukaa sattus tietää mihi vois lähettää hemmetin mielenkiintosia kuvia, meinaan vaa et just selailin puhelint ja löyty joku kuva jota en oo ikää nähny ja siin on joku ihmisen tyylinen mut en muista kuvaa itse ottaneeni, hieman oudon näköinen

  • Power_ sanoo:

    Parablogin taso on laskenut aivan tajuttomasti 🙁 Taidan lopettaa käynnin täällä kokonaan. Foorumilla vielä jaksaa hiukan olla mutta sielläkään ei mitään järjetöntä aktiivisuutta ole

  • Wespa sanoo:

    Pointti postaamiselle ei ollut paranormaali, vaan mielenkiintoisuus ja hieno kuva. PB:n historiassa on postattu useita kertoja mielenkiintoisista tiedeuutisista varsinkin koskien avaruutta.

    Mielestäni oli ihan mukava juttu tähän väliin, varsinkin kun tätä oli blogiin pyydetty. 🙂

  • Rish sanoo:

    Eikö ”Avaruuskuvassa goatse” olisi ollut paljon osuvampi nimi?

  • Hexaa sanoo:

    njoo mun mielestä jumalaa tähän ei kantsis vetää eikä nyt ainakaa puhua sontaa siitä..
    en kyllä itse tajua miksi iltalehti tämän kuvan juuri verkkosivuilleen laitto.. onhan nyt vähän muuta ns paranormaalimpaa ja parempaa uutista saatavilla..

  • metele sanoo:

    no niin nyt on kartoitettu jo jumalan käsi ja silmä 😉

    http://en.wikipedia.org/wiki/Helix_Nebula

  • Huttu sanoo:

    Tosiuskovaiset vetää tästä kyllä sellaset karnevaalit että 😀 Hieno kuva on kyllä

    Ja mitä tulee uskontoon, no silloin Jeesuksen aikaan, tämä uskonto jonka tunnemme kristinuskona ei ollut ihan tälläinen mitä se nykyään on. Silloin ei tarvittu materialistisia kirkkoja joihin sulloa palvojat, vaan kirkko oli siellä missä oli ihminenkin, oli se sitten metsää, peltoa tai vaikka paikallinen tunkio. Melkein jokaisessa talossa toimi seurakunta tai ”kirkko”

    Silloin puhuttiin tasavertaisuudesta, lähimmäisen rakkaudesta jne. Kristinusko alkoi perversoitumaan Jeesuksen kuoleman jälkeen. Eikä mennyt montaa sataa vuotta kun kristinuskosta alettiin nyhtää rahaa ihmisiltä, Paavin kassa alko kumisemaan tyhjyyttä ja alettiin myymään synninpäästöjä, jos et maksanut, jouduit helvettiin. Puhumattakaan ristiretkistä ”jumalan” nimeen…. eipä ole kirkko noista ajoista paljoa muuttunut

    Kristinuskon nimeen on murhattu, ryöstetty ja tehty niin kauheita hirveyksiä ettei niitä edes pysty sanomaan, ja kaikki minkä takia ? Rahan….

  • Huttu sanoo:

    höh kirjotin viestin, painoin submittia, mutta se ei tullu tänne.

    noh anyway, hieno kuva. Tykkään tollasista kaasupilvikuvista, jumalan käsi ? hahh 😀

    Jotkut uskovaiset vetää kyllä sellaset karnevaalit tosta, onhan tuo todiste jumalan olemassaolosta 😉

  • kallosaha sanoo:

    Kuten tiedämme, uskonto on aikas henkilökohtainen asia.
    Aiheena siitä saa kiistellä maailmanloppuun asti.
    Eli kuka uskoo kuka ei.

  • venus007 sanoo:

    Äh on taas pilkun nussimista! Jos kuvalle/muodostelmalle on annettu nimi Jumalan käsi, niin eikö sitä voisi pitää kunnianosoituksena? 😉 Ja mun mielestä ihan mukavaa vaihtelua nämä ”ei-niin-paranormaalit” uutiset!

  • Mikko sanoo:

    Aika mielenkiintoinen juttu 🙂 Itseäni ainakin kiinnostaa tälläiset avaruusjutut..

    Tosiaan tuntuu että harvemmin on nykyään tullut uusia juttuja/uutisia tänne blogiin mutta edelleen olen joka päivä käynyt täällä 🙂 Ehkä uutisten paranormaalian uutisten harventuminen on syy siihen että blogiin tulee harvemmin juttuja mutta toivottavasti saataisiin uutta luettavaa ja katsottavaa tulevaisuudessa enemmän ja useammin 🙂

  • apinateoria sanoo:

    Shadowzjin, kyllä mä uskon että olet 14.

    Joo ja on se ihan hieno kuva.

  • H M P H! sanoo:

    Hoah… normaali tähtisumu…

  • iinAmo sanoo:

    Eihän se voi olla Jumala jos sitä ei edes ole =)=)=)=) Siis Jumalaa 😀 Tuo on selvästi kyllä vain tähtisumu joka on muodoltaan käsi.

  • asdfghghj sanoo:
  • Jaarno sanoo:

    Rish (01:12:42) :
    Eikö “Avaruuskuvassa goatse” olisi ollut paljon osuvampi nimi?

    Heh, kyllähän tuo vähän goatsen ”puolikkaalta” näyttää. 🙂

    Mutta joo. Nätti kuvahan tuo on. Itselläkin pisti silmään tuo ”Jumalan Käsi”. Eikö sitä nyt olisi voinut sanoa että ihan ihmisen käden näköinen. Vaikka eipä tuolla paljon väliä ole.

    Kyllä tänne tälläisiakin posteja kaivataan. Itse ainakin pidän paljon näistä avaruusaiheisista.

  • mora sanoo:

    Jaa että missäs se käsi on? en erota tuosta mitään kättä.. -_-’

  • Ghost Hunter sanoo:

    Kiva käsi =D Jumalallahan on tunnetusti kolme sormee ja neljännen tynkä xD

    Joo siit kirkko jutust, halleluja Illuminaatit =D Ja on oikesti joskus Jeesus on elänyt, mutta ei se mitää ihmeitä varmana tehny 😀 Nii juu ja onhan jotkut uskonnot mielenkiintosii, mut kristinusko ei niinkään, eihän siinä ole edes mitään omaperäistä; ne on varstanu eri uskonnoista juttuja =D Ja aina kaikis Raamatun jutuis ei oo mitää järkee >> (palava pensas? hä?! >>)

    …joo ei kannata välittää, mitä muka 14v ateisti tietää?
    Nii joo ja sori teille jotka uskotte vakaasti kristinuskoon ja jumalaan >>

  • Aqua vitae sanoo:

    SU:kin sattui käsittelemään aihetta juuri samoihin aikoihin…
    http://skepticsunited.wordpress.com/2009/04/17/woo-jumalan-kasi/

  • rezaR sanoo:

    ”Entä jos jumalalla on 3 sormea, joista keskimmäisessä on reikä keskellä?
    Ei siis voida sanoa, että joku näyttää jumalan kädeltä, kun kyseistä ukkoa ei ole nähty, ainakaan todistettavasti.
    Oikea ilmaisu olisi ollut ‘ihmisen käsi’.” Laske sormesi. Ihminen on luotu Jumalan omakuvaksi.

    ”Eihän se voi olla Jumala jos sitä ei edes ole =)=)=)=) Siis Jumalaa 😀 Tuo on selvästi kyllä vain tähtisumu joka on muodoltaan käsi.” Jumalan käsi on vaan tuon nimi, ei ne tarkota , että se olisi oikeasti Jumalan käsi.

    ”Miksi joku ihminen olisi keksinyt uskonnon?” Uskonton kaiketi keksittiin, koska ihmisellä on aina pitänyt olla jokin käsitys olemassaolostaan. Itse uskon ainaki uskonnon muodostuneen, kun tavallinen ihminen on kokenut näyn(ei paranormaalisen), josta se sain käsityksen jumalasta ja alkoi julistaa sitä.

  • Totuus sanoo:

    Miks aina Jumalan, miksei vaikka jonkun ihme avaruusolion? Ps. Wespa, blogi jumittaa aina kun tuun tänne. Mikä syy? Siks en pääse useest tänne.

  • Zhadowjin sanoo:

    Totuus (18:05:31) :

    Miks aina Jumalan, miksei vaikka jonkun ihme avaruusolion?

    Olen täysin samaa mieltä asiasta ja uskonkin asian olleen näin. Ei kukaan ihminen joskus 0-luvun aikoihin olisi alkanut yhtäkkiä kesken rauhallisen elämän miettiä et mistä kaikki alkoi, miksi olemme täällä, onko olemassaololla tarkoitusta vai onko elämä maapallolla vain sattumien sarja? Uskon että jeesus on ollut olemassa mutta ei ihmisenä. Miettikää ristiinnaulitseminen ja sit taivas pimeni, olisiko ufoja? . Eikö ole loogisempaa ajatella näin. Sitten just kaikki nooan arkit yms. Ei sen ajan ihminen olisi osannut suunnitella semmoista.

  • apinateoria sanoo:

    ^Miltä sinusta kuulostaisi kuvan nimenä ”avaruusolion käsi”? Mielestäni ihan dorkalta. Jumalan käsi kuvaa sitä suurta kokoa ja kuvan luonnetta paremmin.

    Ps. Voihan kuvan pikkusormi olla nimettömän takana, ikään kuin oikeassakin kolmiulotteisessa maailmassa. (tämä niille jotka laskevat sormia)

  • Dälsdmies sanoo:

    Miten joku ottaa tämmöisenkin uutisen niin vakavissaa? Haloo, huumoria. Ateistit vetää aina hurjat herneet nenään, jos joku mainitsee sanan jumala. Ateisti myös aina yhdistää sen kristinuskoon, oli aihe mikä tahansa.

  • Zhadowjin sanoo:

    Miks kukaa ei lue kaikkia kommenttei ennenku kirjottaa tänne ja viel valittaa toisest kommentist? Itse sanoin että älkää valittako siit ku tänne kirjotin asiaa nii yhet heti alkaa märisee et ku jumalaa ei sais sanoa

  • henkka sanoo:

    No iha jees kuva kyl mut ei jumala oo mikää ihmine!! oon saanu käsitykse et jumala on voima.Jumalia sitä paitsi saattaa olla monia vaikka olenkin täys kristitty sanon näin. kommentoikaa
    tähä mu juttuu mitä mielt olette mun mieli piteest 🙂

  • spookynen sanoo:

    Zhadowjin, mä sanoisin, että olet aika lailla oikeilla jäljillä! Älä luovu ajatuksistasi ja totuuden etsimisestä 🙂 Olin sun iässäsi samaa mieltä, ja vuosien varrella on tullut lisää tietämystä, näkökulmia yms.
    Olet selvästi etsijä-pohtija tyyppi, hieno homma!

    Itse Jumalan kädestä; se on hieno, samaten se Silmä, jonka joku taisi tänne linkittääkin.
    Se mitä me silmillämme näemme, on niiiiin pientä verrattuna siihen todellisuuten, joka meitä oikeasti ympäröi (ja jota itse olemme). Se on kuulkaa jännää se!

    Terveisiä,
    Spookynen

  • virtuaalivesi sanoo:

    Oho

  • Xul sanoo:

    Joo, ottaisin tässä kantaa noista Zhadowjinin kommenteista ja omasta näkökulmastani vaikutat olevan aika hakoteillä. Yhtälailla kristinuskon tarinat voitaisiin yhdistää moneen muuhun myyttiin, esim. tämä mainitsemasi taivaan pimentyminen, en näe tässä mitään yhteyttä avaruudessa eläviin olentoihin.
    Ja mistä luulet, ettei ”0-luvulla” ollut filosofeja, ja muita pohtivia ihmisiä? En usko elämän olleen juurikaan ”rauhaisaa” tuolloin. Ihminen on, omasta mielestäni, luonnostaan utelias ja herkkäuskoinen.
    Uskonto on luonut huomattavaa omaisuutta, vaikutus- ja arvovaltaa ylemmälle taholle. Itse olen siis ateisti, jos joku jäi miettimään.

  • Zhadowjin sanoo:

    Mitenniin se pimennys ei olisi voinut olla ufojen aiheuttamaa? Tietääkseni taivas on mahdollista peittää jos on monta isoa objektia edessä.

  • Zhadowjin sanoo:

    Haluaisin vielä mainita että mielestäni alienit ovat saattaneet ihan helposti itse luoda illuusion ihmisille ”jumalasta” ”jeesuksesta” ymsp. koska alienit ovat saattaneet keksiä että ihmismassoja on helppo kontrolloida kun on jokin yhteinen asia. Voihan se olla vielä niin että alienit ovat käyttäneet samaa ajatusta muillakin planeetoilla joilla on elämää ja vielä joskus kansat olisi helppo yhdistää kertomalla jumalasta yms. Ja jos kristinusko on ottanu vaikutteita muista uskonnoista nii entäs sit? Alkuperäinen uskonto on jakautunu pienempiin kun on tullu riitaa. Haluaisin vielä joskus elämäni aikana saada täysin varmoja todisteita kaikista ajatuksistani.

  • Xul sanoo:

    Okei, kiitos päivän nauruista Zhadowjin.
    ”Tietääkseni taivas on mahdollista peittää jos on monta isoa objektia edessä.”
    😀 Ei näin. Kyseinen ”objektisi” saisi olla erittäin iso, jos haluaisi peittää maan näkymän aurinkoon. Ja millä perusteella edes pidät raamatun kertomuksia faktana? En käyttäisi sitä luotettavana tietolähteenä.
    En tiedä mistä päin nettiä olet tätä soopaa lukenut, mutta kehotan miettimään ihan täysjärkisesti. Juttusi ovat pelkkää kuvitteellista spekulointia. En tiedä että huvikseenko täällä selittelet vai oletko oikeasti vakavissasi?
    Ihmiset itse hallitsevat uskontoja ja uskomuksiaan, koska ovat he itse kehittäneet. Pidät myös itsestäänselvyytenä, että muilla planeetoilla on hyvin kehittynyttä elämää. Tietenkin jossain on elämää, mutta se voi olla ties millä alulla, ja vaikka kuinka kaukana. Toistaiseksi mistään tällaisesta ei ole käypää todistetta. Että lopetathan nyt sen spekuloinnin ja aloitat mietinnät realistiselta pohjalta.

  • Zhadowjin sanoo:

    Eli periaatteessa olisi mahdollista että raamatun kertomuksista on jätetty ufot pois.

  • Zhadowjin sanoo:

    Annan kyllä jokasel olla oman mielipiteensä tästä asiasta että onko alienit kaiken raamatun tekstin takana yms.

  • Xul sanoo:

    Raamattu ei ole mikään tietosanakirja, kaikki mitä siinä kirjassa lukee ei välittömästi ole totta. Eli vaikka siinä sanottaisiinkin avaruuden elämästä jotakin, se ei tarkottaisi sen heti olevan faktaa.
    Kysyppäs nyt vaikka koulussasi joltakin opettajalta tästä sinun alienteoriastasi niin veikkaan että saat melko vahvat perusteet minkä takia tämä ei ole mahdollista.
    On toki hyvä käydä monia mahdollisuuksia ja näkökulmia läpi, mutta pysy nyt sentään järkevällä pohjalla. Menee ihan hölynpölyksi.

  • Xul sanoo:

    Ja edelleen ihmiset ovat ne jotka omat uskontonsa ovat luoneet, he myös sitä hallitsevat ja siitä hyötyvät tai kärsivät. Avaruuden elämällä ei ole mitään yhteyttä tämän kanssa.

  • Mustix sanoo:

    Jumalan käsi on pinkki-lime raidallinen ja siinä on kolme sormea.

  • Late sanoo:

    Oon aika kusesa :DD

  • esko sanoo:

    Ilmiselvä FEIKKI!!!!

    (tämä siksi, että yleensä täällä kommenteissa näkee vain ja ainoastaan sanan feikki)

  • Anne sanoo:

    Shadowzjin: jeesus on ollut olemassa, se on todistettukkin

  • Tunneli sanoo:

    Kiusataan nyt oikein olan takaa sydämmensä sopukat avannutta shadowzjin:ia, jos vähä näyttäs ite siinä samalla paremmalta, ja sais ehkä murrettua tuon ihmisapinan ettei hän enää ikinä tutkisi asioita, koska tuolla tutkimis ja ajattelu tavalla siitä ei tule kuin pahaa, ja sitä emme enää tarvitse maan päälle.

    Minäkin yhdyn nyt tähän ihanaan offtopikki haahuiluun. Mukava että yrittää, mutta sinun tulee kehittää ajattelu kykyä. Sitä miten ajatella, mitä kautta ajatella, näkökulmia yms. Ja unohda tuo mustavalkoisuus, se tuottaa vaan harmia. Mikään ei ole hyvää tai pahaa mikään ei ole mustaa tai valkoista(edes musta tai valkoinen 😉 kuhan piruilen ). Ja 0-luvulla oli jo ajattelijoita, joiden ajatuksiin pohjaamme vieläkin, en nyt väitä että he olisivat olleet ihmeen viisaita, väitän ettemme ole kehittyneet tästä paljoa. Ja nyt kun vielä meidän ajatus on lamaantunu, nii tyhmyys alkaa olemaan vitsaus ja kulttuurikuihtuu, jos joku muu ei korjaa meitä ensin.

    ihinen alkoi ajatella heti kun hänellä oli siihen aikaa kaiken hengissä pysymisen lomassa, eli oisko ollu noin 8 000 ekr. kun muutokset alkoi tapahtua ja saatiin pysyvät asutukset, lähelle ruokaa, yhteisöjä ja mikä hienointa, vapaa-aikaa. Ja no siitähän se idea sitten lähti.

    Hehe, ajatuslähti karkailemaan, no ehkä tossa jotain selkoa oli, pakko lähtä eteneen, ei ehi tarkistamaan.

    Ja mielestäni hieno kuva, en kyllä ite varmaa ois heti sitä kädeksi nimenny, mutta mitäpä siitä.

    Uskotko anne että ihminen käyttää vain noin 10% aivojen kapasiteetista? Jos uskot, olet väärässä, uskot vanhaan uskottuun totuuteen. Kun nykyinen uskottu totuus on erilainen, kiire ei ole mukava. Meinasin nyt vaan että vaikka mitä on todistettu, mutta moni asia on uskoa, varsinkin sillon kun todisteet on noin 2000 vuotta vanhoja.

  • Tunneli sanoo:

    täytyy nyt sen verran vielä lisätä että en tarkoittanut tätä negatiiviseksi vaan positiiviseksi huulenheitto keljuiluksi. shadowzjina ja foorumin vitsauksia.

    Hienoja ajtuksia ajatellen että olet 14vuotias. Huomaa että vielä on paljon nähtävää ja opittavaa, juurikin objektiivisuutta ja oikeata kyseenalaistamista. Mutta olet etenemässä ehdottomasti hyvään suuntaan. Toivon mukaan et hurahda vaan minkäälaiseen liian vakavaan uskoon joka tuuduttaa ja puuduttaa tiedon halun ja kehittämisen, omaan pieneen vääristyneeseen triangeliin.

    Eli siis tarkoitin viestiäni kehittäväksi kritiikiksi, puhetyyli nyt oli kyllä hieman ala arvoista eikä ehkä kovin kehittävää..

    Mutta mielestäni on hauska pohtia kuinka tämä tähtitieteilijä, tai kuka onkaan tuon kuvan spotannut, on ensinnäkin hahmottanut tuollasen random hauskan tilanteen avaruudesta helvetin kaukaa, jossa on nähnyt käden ja ajatellut luultavastikin sen leikkimielisesti nimetä jumalan kädeksi. Ei muuten käy ilmi tarkoittaako hän the Jumalaa vai jumalaa.. meinasin nyt vaan kun kaikki puhui kristinuskoksta, ei sillä että itse kokosin asiaa merkittävänä muutakuin kyseisen tutkian maailman kuvaa pohdittaessa, joka nyt on varsin turhaa tässä tilanteessa..

  • Haloo sanoo:

    Ei tämä mikään paranormaali kuva sinänsä ole, mutta kauniin näköinen ja kiva piristys!
    Se musta on hauskaa, että suurin osa täällä käyvistä uskoo ufoihin, menninkäisiin, lohikäärmeisiin yms. mutta kun puhutaan Jumalasta tai Jeesuksesta niin sen kaikki kieltävät jyrkästi. Kyllä minäkin ufoihin uskon eikä siinä mitään pahaa, mutta Jeesuksesta ja Jumalasta on selkeästi enemmän todisteita kuin mistään näistä muista ja silti kaikki jyrkästi kieltävät näiden olemassa olon. Olen itse nähnyt silmieni edessä ihmeparantumisia rukouksen voimalla (esim. arvet ovat lähteneet pois, kielillä puhumista yms. niin ainakin itse en epäile yhtään Jumalan olemassa oloa. Jumalalla ei ole varmaan mitään tekemistä tämän kuvan kanssa tai mistä sitä tietää.. mutta toivon vaan muillekkin että näkisi ja kokisi asioita joita olen päässyt kokemaan. 🙂

  • Gurbba sanoo:

    Ihan hieno tuo kuva, minä pidän sellaisista kuvista avaruudesta joissa on kaasupilviä.

    Jumala tuli siitä että Jesse näki siitä unta…

  • Slash sanoo:

    Hienon näköinen komeetta.

  • Jacke sanoo:

    Toinenkin käsi löydetty:
    http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288641530233.html

    Nyt etsimään päätä.

  • TheWonderer sanoo:

    Jumalan käsi? Onpahan taas todella fiksua…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto