FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

NASA löysi Maapalloa eniten muistuttavan planeetan – Kuin Maan kopio

NASA on löytänyt planeetan, joka muistuttaa todella paljon meidän kotipalloamme.

Planeetta kantaa nimeä Kepler-186f, se sijaitsee 490 valovuoden päässä ja sen arvioidaan olevan muutaman miljardin vuoden ikäinen.

Taiteilijan näkemys Kepler 186f :stä – Löytö tehtiin Kepler-teleskoopilla

Samankaltaisen planeetasta tekee sen pieni koko, sekä sen etäisyys tähteensä, planeetalla arvioidaan olevan nestemäisessä muodossa olevaa vettä.

NASA on kauan ollut kiinnostunut planeetoista joissa on vettä, koska vettä pidetään yhtenä (meidän kaltaisen) elämän edellytyksistä.

Lisätietoa RT:n uutisvideolla.

Lähde: RT

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: NASA löysi Maapalloa eniten muistuttavan planeetan – Kuin Maan kopio

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • fen1a sanoo:

  Oispa mahtava päästä käymää tuolla.

 • sandels sanoo:

  näitä pallukoitahan nyt on joka puolella universumia. Jos tuo on ´`kuin kopio maasta´´ mutta noin puolet nuorempi pallukka kuin maa ,niin tuolla varmaan elämä on ihan alkutekijöissään, jollain mikrobitasolla.

 • fghfhgf sanoo:

  sandels, ei se välttämättä vaikka on nuorempi planeetta tarkoita etteikö siellä voisi olla jopa elämä samanlaista, jopa parempaa.. omasta mielestäni evoluutio mahdollisesti voi olla siellä vaikka nopeampaa 😉

 • jonez63 sanoo:

  alienit kopioivat maan

 • carlsberg sanoo:

  fghfhgf, miten niin parempaa, mikäs vika tässä maapallon elämässä on? jos se pallukka on kuin kopio maasta niin ei se evoluutio siellä sillon ole yhtään nopeampaa kun täälläkään..

 • unkero sanoo:

  keskustelu yhteys nyt planeetan väelle jos nyt lähetämme n valon nopeutta kulkevan signaalin,voimme odotella vastaavaa vastausta suunnilleen 1000v päästä . ensimmäinen vuoropuhelu maanulkopuolisen elämän kanssa.

 • Jumalan Pojan Poika sanoo:

  Saattaa olla että sielläkin onpi vallalla demokraattinen toistensa teurastus… …

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot