ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Valtavan kokoinen Ufo tankkasi energiaa Auringosta? – Katso video

Solar Dynamics Observatorion teleskooppi havaitsi 11.3.2012 valtavan kohteen Auringon läheisyydessä. NASA:n kuvaamalla videolla näkyy miten Auringon läheisyyteen tulee valtava objekti, joka näyttäisi lataavan energiaa Auringosta, tai mahdollisesti tasapainottavan Auringon aktiviteettia.

Videolla näkyvä objekti pysyi Auringon lähellä yli 80 tuntia ja sillä näyttäisi olevan kokoa yli Maapallon verran.

Ufo näytti ottavan energiaa auringosta

Ufo näytti ottavan energiaa Auringosta – Kohde näkyy kuvan vasemmassa alakulmassa

Kyseisenlaista tapahtumaa ei ole koskaan ennen havaittu, mutta NASA:n vastauksen mukaan kyse saattaa olla luonnollisesta ilmiöstä. Tutkimukset kuitenkin jatkuvat ja mitään varmaa vastausta tapahtumalle ei ole annettu.

Tässä vielä meksikolaisen reportteri- ja ufotutkija Jaime Maussanin uutisointia aiheesta.

Aikaisemmin olemme raportoineet myös samankaltaisesta tapauksesta, jossa Ufo havaittiin Merkuriuksen lähellä.

Suuri kiitos vinkistä Tomille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

71 kommenttia aiheeseen: Valtavan kokoinen Ufo tankkasi energiaa Auringosta? – Katso video

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ogeli sanoo:

    Auringossahan kuulemma vierailee eri dimensioissa olevat sivilisaatiot.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Miten ihmeessä perustelet tämän Jaime Maussanin käyttämistä lähteenä muihin artikkeleihin kuin ’Päivän piristyksiin’, Wespa?

  • Wespa sanoo:

    Jaimella on oma televisio-ohjelma Meksikossa ja hän on toimittaja/reportteri joka käsittelee erilaisia mielenkiintoisia aiheita.

  • Jaa´`a says: sanoo:

    ”luonnollinen ilmiö” turvallinen ja helppo selitys. Aika outo möykky sinänsä ja tuskin mikään luonnollinen sanan varsinaisessa merkityksessä.

  • Huttu sanoo:

    Eih Wespa, tää on oikeasti niin vanha juttu ja jos oisit vähän nähnyt vaivaa niin olisit selvittänyt tämän!

    Kyseessä on plasmapurkaus auringosta, ja kyllä näitä on havaittu aikaisemminkin. Noiden englanninkielinen nimi on ”Coronal Prominence Cavity”, en tiedä miten sen suomentaisi mutta noista löytyy ihan tieteellisiä julkaisuja jos vain jaksaa etsiä. Ja tosiaan noita on havaittu aiemminkin, niitä tulee yleensä massivisten auringonpurkausten aikaan, tai hivenen ennen.

    Tuubista löytyy kyllä jostain NASA-tiedemiehen selittämänä tämä ilmiö mutta en nyt löytänyt sitä linkkiä… Ainiin, ettehän te kuitenkaan usko selitystä 🙂 Te ootte jo päättänyt että se on ufo

  • Höpönpöpö sanoo:

    Mutta et sitten, Wespa, ole vieläkään huomannut, että Maussanin ohjelma on sensaatiohakuista huuhaata ja faktoja vääristelevää viihdettä? Ei tuollaiseen kannattaisi kiinnittää huomiota jos haluaa näistä ilmiöistä vakavissaan keskustella.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Just. Luonnollinen ilmiö – tottakai NASAN ilmasee näin.

    -Ilmiö, jota ei ole ennen havaittu – miksei?
    -80 tuntia kesti tämä ”ilmiö” – miksei 79 tai 81 tuntia, miksei enemmän tai vähemmän?
    -Objekti lähes täysin pyöreä ja salamana irtautuu auringosta.

    Sorry, mutta en usko NASAN sepityksii enää koskaan, niin paljon sieltä suunnalta valehdeltu.

  • Nexeon sanoo:

    Mulle tuli ensimmäisenä mieleen todella iso meteoriitti, mutta sei varmaankaan olisi tuolla tavoin paikallaan 80h ja sitten lähtisi vauhdilla pois. Miksi se muuten näkyy mustana pallona, vaikka se on todella lähellä aurinkoa? Johtuuko tämä nyt kamerasta/filttereistä?

  • Huttu sanoo:

    No ensinnäkin noita on havaittu jo kauan, niinkuin vähän aikaa sitten mainitsin. Toiseksi, ”objekti” ei ole pyöreä, vaan enemmänkin elliptinen, ja se on eräänlainen pyörremyrsky tavallaan tai tunneli, sillee se on ehkä helpoin mieltää ja ymmärtää, osa auringon purkausta.

    Laitan linkin jossa tuo debunkataan, ja toivoisin että lukisitte sen ensimmäisen kirjoittajan tekstin, ja sitten skrollaatte alaspäin hivenen kunnes tulee käyttäjältä nimeltä Solrey tekstiä jossa näkyy tuo sama kohtaus erilaisilla filttereillä kuvattuna. ilmiö on hyvin selitetty ja huomaatte että kyseessä on vain auringonpurkaukseen liittyvä ilmiö, ei avaruusalus.

    Lukekaa pliis toi läpi sen vaahtoamisen sijaan:

    http://metabunk.org/threads/469-Debunked-Giant-Black-Sphere-Hovering-Near-the-Sun

  • 555+111 sanoo:

    No mutta sehän on Nibiru. Päässyt poweri loppumaan kun pitää tää maapallokin tuhota ohi mennessään. Laitoit Huttu kyllä nyt ihan turhaan ton linkin, katsos siinä kun selitetään mitä oikeesti on tapahtunut. Ei sitä tosi uskovainen voi lukea. Fantasiamaailma romuttuu, kun se ei ollutkaan ulottuvuuksien välinen ufo tankkaamassa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Tässä on vähän samalainen.

    http://www.youtube.com/watch?v=yLAOUUuAy-U

  • Silence sanoo:

    Alkuvuodesta puhuttiin auringon valtavasta tähtiportista, johon viittaisi myös jokin mayojen esine.

  • Huttu sanoo:

    555+111,

    näköjään tuli laitettua turhaan. Nyt vedetään mukaan jo jotain auringon tähtiportteja. Ristus mitä porukkaa täälläkin on..

  • WeAreNotAlone sanoo:

    555+111 ja Huttu

    Sorry, mutta alkoi kyllästyttää jo heti ekassa lauseessa, joten jätin lukematta. Sähän tiedät NASAN kans, joka jäänyt kiinni monta kertaa asioiden muokkaamisesta, sama pätee näihin skeptikkoihin kanssa. Te voitte elää omassa mielikuvitusmaailmassa, samoin me ”uskovaiset”.

  • Huttu sanoo:

    Haha, vai alko kyllästyttää, sä oot loistava WeArenotAlone 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Huttu

    😉

  • jatu sanoo:

    Minulle olikin uusi tieto, että se oli noin kauan kiinni auringossa. Luulin, että se vain käväisi kiinni siinä.

  • Ogeli sanoo:

    Aurinkoenergiaa parhaimmillaan.

  • Kalle sanoo:

    http://www.spitzer.caltech.edu/explore/blog/249-There-s-a-Little-Black-Spot-on-the-Sun-Today- onkos toi niiku… no joskus tommonen piste oli auringon vierellä, mutta ei varmaa liity mitenkää toho. Tuli vaamielee tosta

  • Silence sanoo:

    6.5.2012 oli venuksen ylikulku.

  • g.man sanoo:

    Kuunnelkaa joku Huttua, puhuu täyttä asiaa. Täysin luonnollinen ilmiö! Ja miksei tällaista ole havaittu ennen? Voisiko johtua siitä ettei tuolla kiertoradalla ole aikaisemmin ollut laitteistoa millä kuvata auringon ”elämää” näin tarkasti kuin nyt voidaan. Ja mitä Maussaniin tulee, joku jo yllä kertoikin miehestä ja hänen ohjelmastaan… Täyttä sensaationhakuista tuubaa!

  • HExa sanoo:

    Huttu jos selitys nasalta tuleva on luokkaa kelvollisen tarkasti pohdittu ja todettu että tämä menee valtaosalle lävitse mukisematta ja jäljelle jäävä ei jaksa kaivella enempää,niin sitä tulisi nimen omaan tutkia enemmän ja kyseenalaistaa.
    mikä se selitys sitten on

    meidän tulisi verrata kaikkia avaruudessa tapahtuvia ilmiöitä kyseiseen tapahtuneeseen, sillä tuo 80h on suhteellisen pitkä aika. pallo tulee läheelle aurinkoa kyseinen säde pallon ja auringon välillä syntyy ja kestää päiviä. sitten se ampaisee! avaruuteen… siis pelkästään jo tuo kokonaisuus antaa syyt tutkia asiaa perin pohjaisesti ja jos nasan sisäiset tutkijat olettavat kyseessä olefan varma ufo tapaus niin Ette KAI te luule että he kertovat totuuden vain todellakin jonkun ” ihmeellisen tuntuisen selityksen.. mutta meidän tehtävä on kaivaa pintaa syvemmältä ja valheen verhoa kaartaen
    olette te kanssa yhtiä säkissä kasvaneita toopeja..

  • HExa sanoo:

    voin sanoa että jos ihmiset eivät usko mihinkään muuhun kuin oihmisten arki elämään ja hieman sen vierellä kulkevia polkuja elätte ja tulette aina elämään pimennossa.
    jos ette todellakaan sisäistä sitä että maailma ja kaikkeus missä seikkailette on aivan muuta kuin olette käsittäneet ette koskaan tule ymmärtämään kokonais kuvaa tilanteesta.
    jos luotte ajatuksen ja taotte sen syvälle sisimpäänne siit’ä että’ mitään ns yliluonnollista ei ole olemassa, tulette olemaan väärässä, ettekä sitä kohdatessanne usko silmiänne samalla teidän on PAKKO ajatella yhteiskunnan raameja ja sen rajatietoa ja sitä mikä Juuri sinun roolisi on tässä kaikessa samalla sinun tulee juurikin se päälimmäinen mielipiteesi kyseenalaistaa ja alottaa pohtiminen alusta jos et ole aijemmin näin tehnyt.- sillä muuten kuöljet sokeaa polkua pitkin kohti ennalta p’äätettyä määränpäätä..

  • HExa sanoo:

    jos jotain voisi kuunnella niin puhtaan mielen omaavia meditoijia. joten hakekaa kysymykseenne vastaukset ”ns tieteis munkeilta ja intiaaneilta ja tästä yhteiskunnasta ulkona pysytteleviltä sillä niiltä se rikkaus on ennenkin riistetty.

  • Nexeon sanoo:

    Kiitos Huttu linkistä! Nyt olen taas hieman viisaampi 🙂

    Eli löytyihän se selitys tällekin ilmiölle. Kävi taas hyvin ilmi kuinka vähän suurin osa ihmisistä tuntuu tietävän auringostamme.

  • R. A. Tionaali sanoo:

    ”Eli löytyihän se selitys tällekin ilmiölle. Kävi taas hyvin ilmi kuinka vähän suurin osa ihmisistä tuntuu tietävän auringostamme.”

    Tai ylipäätänsä mistään…

    Ajattelu on ulkoistettu viiteryhmälle ja jos viiteryhmä tarjoilee täydellisen erehtymätöntä ideologiaa on se helpompi uskoa kuin 100% epävarmaa tiedettä.

  • Jaa´`a says: sanoo:

    Jos selitys on kuten tuossa Hutun linkissä sinänsä järkevästi selitettiin, niin minkä tähden NASA ei selitä sitä samaan tapaan. Luulisi siellä olevan asiantuntijaa jos jonkinlaista. Tyytyvät toteamaan että ilmiö saattaa olla luonnollinen. Ylimielisyyttäkö asenteella; ei meidän tarvitse mitään selitellä koska me tiedämme ja se riittää.

  • Huttu sanoo:

    No kiva että muutamat edes luki sen läpi 🙂

    Jaa”a:

    Niin, en tiedä, onko kukaan koskaan kysynyt heiltä? 🙂 Voimmehan me lähettää tuon ylläolevan kuvan ja kysyä että mikä tämä on? Liittyykö se auringon purkauksiin ja miten se oikein muodostuu. Taatusti he osaavat sen selittää niin että me maallikotkin sen ymmärrämme.

    Sen tiedän että kun wespa on kirjoittanut artikkelissa että ilmiöitä ei ole koskaan ennen havaittu, otti hän sen suoraan Maussanin suusta. Journalismin yksi perussäännöistä: Tarkista, tarkista, tarkista!

    Ja voisin myös kuvitella että NASA ei välttämättä tiedosta sitä että joku on päättänyt sen olevan jättimäinen ufo, ei heillä varmaan ole mitään yksikköä olemassa joka metsästäisi netistä ufo-teorioita ja debunkkaisi näitä 😀 He tutkii avaruutta ja ilmiöitä ja tuottaa dataa mm. tutkimuksiin. Pikaisella googletuksella löysin useampia tieteellisiä julkaisuja noista ilmiöistä, yhdessä oli jopa kuvia vuodelta 1999, joten toisin kuin Wespa ja Maussan kertoo, ilmiö on jo ainakin yli 10 vuotta vanha tuttu 🙂

    Voihan se olla että NASA on joskus ilmoittanut asiasta että hei tälläinen mielenkiintoinen ilmiö liittyy auringonpurkauksiin ja se toimii näin. Niin silti jotkut vaan vänkää vastaan että ehei kyllä se on jättimäinen ufo!!
    NASA saattaa olla sen verran aikuismainen järjestö että ne ei lähde vääntämään juupas/eipäs kinaa siviilien kanssa. Niille kuitenkin riittää että tieteellinen yhteisö hyötyy havainnoista ja mittausdatasta, ja jos niistä kehittyy jotain sovelluksia niin yhteiskunta hyötyy 🙂

  • Marko sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=82l46fpd-ic&feature=player_embedded#!

    Tuolta löytyy NASAn tiedemiehen selitys. Aika perusteellinen juttu ja löytyy Youtubesta. Ei salailua, ei ylimielisyyttä, ja hyvin informatiivinen video.

    Olisihan se ollut kivaa jos UFO olisi löytynyt tankkausreissultaan, mutta nyt täytyy kyllä hyväksyä nämä todisteet. Uutta tapausta vaan kehiin!

  • Huttu sanoo:

    Hienoa Marko! 🙂

    Laitan vielä linkkiä ihan virallisille NASAn sivuille, sieltä löytyy pojat ja tytöt tietoa jos vain osaa etsiä 😉

    Ensin suora lainaus sieltä mehusteltavaksenne:

    ”Our point with all of these research projects into what might seem like side streets, is ultimately to figure out the physics of magnetic fields in the corona,” says Gibson. ”Sometimes these cavities can be stable for days and weeks, but then suddenly erupt into a CME. We want to understand how that happens. We’re accessing so much data, so it’s an exciting time – with all these observations, our understanding is coming together to form a consistent story.”

    Sitten:

    http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/coronal-cavities.html

    Ja tuolta löytyy lisää:

    http://search.nasa.gov/search/search.jsp?nasaInclude=Coronal+Prominence+Cavity

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Kyllä ne NASA:laiset ja muut skeptikot osaavat sitten manipuloida ihmisiä uskomaan 😉

  • Nexeon sanoo:

    Täytyypi vilkaista nuo linkit kun on paremmin aikaa, kiitos!

  • Karutodellisuus sanoo:

    Voihan tämä tosikin olla mutta se ei poista sitä totisen todellista seikkaa etteikö nasalla olisi salailuun tarvittavia keinoja ja potenttiaalia olemassa jos je kokevat sen tarpeelliseksi. Tämä myöskin koskeeaidon tiedon osittaista muuntelua.

  • 555+111 sanoo:

    Hexa
    Mutta kun USKO ei tee asiasta yhtään sen todellisempaa kun se on. Vaikka minä kuinka kovasti USKOISIN avaruuden spagettihirviöön eikä sitä sattumoisin taida olla olemassa, niin ei se tule yhtään sen todemmaksi, vaikka saisin tuhat muutakin USKOMAAN siihen.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Mainiota toimintaa Marko ja Huttu. Jospa Wespa taas hiukan miettisi mikä on toimittajan ja sellaista leikkivän ero…

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Jos he on noin paljon meitä edellä kehityksesä ei he todellakan meidän kanssa nyt kommunikoi !

    Jos sina pystyt kommunikoimaan muurahaisen kanssa takapihallasi on pesä mitä sinä näille ötököille sanot ?
    Moro mä ensivikkolla myrkytän teidän pesän : Muurahaiset vie sanan pesään kunigatar sen käsittelee pian koko kylän väki on syöty kuoliaaksi ? Ja sillä ne muurahaiset puolustautuu tätä vastaan kuten tekisi ihminenkin jos voisi tehdä jotakin näille asioille ?

    Muurahaisia alueella miljadeja : Sana kulkee vaikkapa sitten elämänkemian tuntosarvien kautta perille alkaa se ötökkä sota ihmisiä otottaa tämäkin hyvin ikävä traaginen yllätys ?

    Alueella on paljon pesiä ja joukkovoimaahan nämä käyttää meitä vastaan näillä on monia tuhoavia keinoja ?

    Mikään yliolento ei meitä auta: Ja mikäli me olemme nyt heidän tiellään täällä pesä vain pois pyyhitään on heillä torakoille myrkkyä tarjota ja kun te hölmöt vain uskotte suureen kosmiseen muutokseen ?

    Tansitte aurigon laskussa taivaanavain kaulassa me mennään astraalitaivaaseen ja nyt onnelaan ja paratiisiin ?

    Se etä he ei sitä ole tehneet voi johtua me emme heitä häiritse : Ei kaikki pesät ole ihmisen tiellä sanoi kaivurin kuljettaja kun yhden käänsi maansisään ötököineen oleemeko me mitään muuta kuin niitä ötököita täällä ?

    Tästä sanoi jotakin itse Rauni Leena Luukkanen : Ei me ihmiset kommunikoida muurahaisten kanssa syyt on edellä kerrottu ?

    Aiheutuu aina evoluutioon muutoksia: Ja mennä ötököitä varoittamaan ihmisistä jotka ei kaikkia pesiä silti tuhoa ?

    Voi olla : Anuakit olivat siirtomaaherroja ?

    Ja liskot olivat röhkeitä ja törkeitä tunkeilijoita : Olentoryhmä on vertaisemme riippuvainen siintä eläämekö me täällä edelleen ?!

    Ja me olemme tyhmiä : Vesuvius ja tulen jumala Pompeiji tuhoutui ihmiset alkoivat pitää juhlia jumalien kuniaksi ?
    Aikaa häipyä ? Oireet purkauksesta nähtiin ajoissa: Mutta vaikka oli aikaa häipyä noin 300 kilometrin pähän järjestetiin vain juhlia ja menoja jumalille?
    Ei ole syytä iloita : Mikäli katasrofi tulee kohti meitä vaikkapa se kova ja tappava gamma purkaus ?
    Jos joillakin on maapalolla pieni ihmiselle sopiva täthti portti : Ja me elämme edelleen vain elävällä planeetalla jolla maapalon olosuhteet ja elämän jatkuvuus joku pieni ryhmä ihmisiä pitää tätä porttia omanaan ?

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Ei kait ne siellä meidän aurinkoa rosvoa : Toiminta vaikuttaa siltä ne ottaa löpöä tankkiinsa kait ne ottaa vain pienen tarpeensa verran ei kait ole kyse siintä niillä ei olisi sitä syytä mikä veisi ihmisen tuhoon tällä planeetalla ?

    Ihmisen on oikeus puolustaa planeettaansa ja elämäänsä : Me olemme sillä tasolla elämämme vaatii elävän elinkelpoisen planeetan tyhmä uskoo taivaan avaimet kaulassa he meitä täällä auttaa ?!

    Ei ne meille tee mitään maanapäällistä asraaliparatiisia :Ja jos meillä siis hyvin pienellä joukolla on tähtiportti maapalolla joka vain on ja soveltuu meille meillä on oikeus selviytyä elossa ja jatkaa tätä elämämme ja lajimme elämää täällä tai muualla ?

    Jo Pompeijin asukkaat näkivät merkit Vesuvius purkautuu tulen jumalan päivänä : Olisivat voineet paeta toistasataa kilometriä pois päin vuoresta alkoaivat juhlia niitä suuria Ja hyviä jumaliaan ?

    Voiko ihminen nyt olla yhtä tyhmä tietämätön kun te näette millä asialla nämä liikkuu : Ja ne ne nyt vain sitä tankaa aluksiinsa elikä sitä löpöä matkaansa joka nyt on meille aika kuumaa tavaraa he on meitä teknologisesti edellä 23 miljoonaa vuotta ?

    Jotkut elää luulossa he rakentaa astraalitaivasta maanpäälle ja tanssii taivaan avaimet kaulassa auringon laskussa ?!
    Ja missä on se galaktinen valvontaelin valoliitto ja se federaatio ja mitä se nyt valvoo ?!

    Voi olla totta mutta missä muotoa se on sitä mitä ihminen luulee sen olevan : Jumalia ja niitä yliolentoja taivaallista väkeä ja rauhaa ja rakkautta meitä muita kohtaan ?

    Eihän meillä ole mitään näyttöä se on totta: Ja se on ajatus joka minulla syntyi 1980 tein siintä kirjallisen maininnan juttuihini ?!?

    Jos emme tiedä meidän on oikeus tämä tietää : Kysykää vaikka sitä Yhdysvaltojen tai Venäjän tietyiltä tahoilta tietääkö ne jotakin !?

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Jos on syytä epäillä näin isot asiat ei voi olla siintä ei tiedä tietyt tahot jos ne näkyy nasa:n laitteilla ne näkyy venäjän laiteilla !?

    Pitää kysyä tahoilta jotka tietää ja jotka määrää mitä me muut saamme tietää tästä kaikesta mitä täällä tapahtuu ?!

    Ei kait sivustolla kävijät luule etteikö sitä voi tarkistaa ja kysyä : Nasa : la on tiedemiehiä joilta voi tiedustella tätä luo painetta antaa vastauksia mistä voisi olla kyse ?
    Ei pidä luulla se tulee helpolla : Pitää kysyä suurelta yleisöltä samalla jo tiedottaa levittää tietoa ja kysellä epäillä onko tämä totta !?

    Iltasanomien toimittajat : Voivat myös nyt taipua jos on tahtoa taivuttaa mediaväkeä tähän ajatukseen mukaan ?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Mä taidan olla liian huppelissa taas lukeakseni Teräväisen jutut 😀

  • Huttu sanoo:

    Mä yritin lukea mutta aivot tais nyrjähtää pahemman kerran 😀

  • Haerski sanoo:

    Kyllä Wespa hallitsee laatujournalismin. Taas joku meksikolainen UFO-tutkija ”keksi” jonkun asian, jonka oikeat tiedemiehet ovat jo keksineet ja selittäneet aikoja sitten.(Lukekaa Hutun linkki) Mutta se ei onneksi estä meksikaanoa tekemästä aiheesta isoa juttua sensaatio-huuhaasta tunnetussa TV-showssaan. Ja Wespa tietenkin linkittää tämän jakson omaan blogiinsa sen kummemmin tutkimatta tai hutkimatta, koska Mussolinin (vai mikä se nyt oli) sanaan voi selkeästi luottaa. Onhan hän sentään TV-journalisti ja sehän on luotettavuusasteikossa heti Jumalasta seuraava.

    Joku kommenteissa huutelee, että tuohan on ihan luonnollinen ilmiö ja heittelee linkkejä jonnekkin hämärille foorumeille, jonka tekstejä en ymmärrä, joten niiden täytyy olla vain NASAn savuverhoa totuuden kätkemiseksi. Mutta Mussolinihan esitti asiansa TV:ssä ja TV:stä se totuus löytyy! Uskon sitten kun huutelijalla on oma TV-show ja uskottava meksikolaisaksentti!

    Juu taidanpa tästä mennä nukkumaan, kun tekstin taso alkaa olla kerran tätä.

  • sanoo:

    Milloin tästä paikasta poistuu skeptikot ja rasistit, mä ainakin luotan enemmän meksikolaiseen kuin jumalaan. Mun mielipide on et niillä voi olla tarpeeksi hyvä teknologia et ne voi imee auringon energiaa ollaanhen me ihmisetkin kehittyneet huimasti kolmessa vaiheessa, 1vaihe antiikki 2vaihe 1600-1900 3vaihe 1900-????

  • Silence sanoo:

    Jotkut ottavat tämän blogin jotenkin verisen vakavasti. Tuskin täällä mitään 100 % totuuksia etsitään näihin juttuihin. Ei paranormaaleita juttuja kannata näin vakavasti ottaa, että täytyy toisia solvata.

    Tuskin Wespa myöskään on mikään ammattijournalisti, enintään harrastaja zournalisti =)

    Ei tänne kannata kenenkään ammattilaisen tai patologisen skeptikon eksyä, jos ei kestä amatöörien pohdintoja tai jos ei osaa etsiä muuta kuin 100 % faktaa.

    itse käyn täällä rennolla mielellä heittämässä uusia näkökulmia ja pohdintoja sekä katsomassa miten muut näkevät asiat. Välillä on kiva leikitellä ajatuksilla, jotka ovat kaukana tunnetuista faktoista.

    Itse en pidä tätä blogia paikkana, jossa kaikki jutut täytyisi olla täyttä faktaa. Fakta tappaa mielikuvituksen ja luovuuden. Täällä on ilmiöitä, jotka ovat enemmän tai vähemmän faktaa. Jokainen voi vapaasti uskoa mihin uskoo. Se vapaus suotakoon kaikille.

  • Ogeli sanoo:

    Vilkas mielikuvitus on rikkaus. 🙂

  • Höpönpöpö sanoo:

    Olen kyllä, Silence, liki joka lauseesta kanssasi eri mieltä, mutta en näe mielekkääksi lähteä tässä ja nyt tarkemmin erittelemään. Eipä ole kauaakaan kuin Wespa itse vertasi itseään toimittajaan ja kyllä hänen vastauksensa Maussaniin kohdistamaani kritiikkiin osoittaa, ettei hän välitä pätkääkään lähteidensä luotettavuudesta. Ala-arvoista toimintaa, miettii sitä sitten kuinka keittiöfilosofiselta kantilta tahansa.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ja jälleen kerran osoitti ennakkosensuuriohjelma käyttökelvottomuutensa…

  • Huttu sanoo:

    Ei kaikkien asioiden tarvitsekaan olla faktaa, mutta se riippuu niin aihealueesta. Esim jos keskusteltaisiin vaikkapa kummituksista, niin millä niitä lähtee todistamaan faktoiksi 🙂 Niistä on mukava keskustella ihan muuten vaan ja miettiä mitä ne ovat, ja antaa kaikkien mielipiteille tilaa. Tuosta tulikin mieleen että Wespa laita pitkästä aikaa jotain mielenkiintoisia kummitushavaintoja tänne 🙂

    Mutta sitten esimerkiksi nyt tämä artikkelin ilmiö, tämä on sellainen aihe, jossa artikkeli olisi suotavaa kirjoittaa faktamuodossa. Se että artikkelissä spekuloidaan mehustelevasti sen olevan maapallon kokoinen avaruusalus, ja ei oikein jätetä tilaa muille selityksille, on jotenkin puolivillaista juttua. Tämä kun oli vielä niin helppoa selvittää että mitä tässä oikeasti tapahtuu.

    Tämä artikkeli olisi ollut mielestäni parempi sellaisessa muodossa jossa oltaisiin ihmetelty universumin uskomattomia ilmiöitä, keskustelu olisi ollut paljon rikkaampaa 🙂 Vaikkei se olisikaan ollut paranormaali aihe, niin ei se olisi haitannut. On täällä ennenkin ollut vastaavia juttuja erilaisista ilmiöistä, ja itse ainakin haluaisin sellaisia lisää mieluummin kuin jatkuvia juttuja jostain 2012 liittyvistä aiheista 🙂

  • Höpönpöpö sanoo:

    Juuri näin, Huttu. Tällainen suoranainen asioiden vääristely ei aja kenenkään asiaa. Ja vie pohjaa pois myös vakavammilta artikkeleilta. Tosin mainitsemasi kummitukset taitavat olla jopa aurinkokuntaamme eksyneitä avaruusaluksia mahdottomampi ilmiö, mutta niistäkin varmasti saisi asiallisia artikkeleita ja mielenkiintoista keskustelua jos lähestymistapa olisi hieman avarakatseisempi ja kiinnitettäisiin edes alkeellista lähdekritiikkiä.

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Olen koulutukseltani alempaa tulo ja sosiaaliluokkaa en ole käynyt lukiota enkä saanut yliopistopohjaista koulutusta ?
    Minulla ei pitäisi olla syytä motiivia edes miettiä näitä asioita millään tasolla ? Käytän kieltä joka vilisee siintä johtuvia epäpuhdasoppisia äidinkielen sanontoja? Silti minä todella myös puhun ymmärrettävällä tavalla otan oppia 7 -10 vuotiaan mutkattomista tavoista käsitteellistää täysin tieteellisiä pohdintoja ja asioita ?

    Jos joku imppaa aurinkoa tankkaa todella kuumaa löpöä tankkinsa sekö ei ole epäilyttävää ja tai jotenkin aika uhkaavaa toimintaa ? Jos tämä aiheuttaa tähti kuolee ennen aikaisesti polttoaine varastot vain impataan loppuun ?

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Ei ole lähde kritiikkiä? Jos ufoilmiöt ei ole edes niitä tieteellisiä aiheita: Ja niitä pidetään tieteisjuttuina tai hörhöjen höperyytenä jopa vain mielenterveysongelmina harhaisuutena kuten minulle kävi jo lapsena ja nuorena ?

    Pitää selvittää itse toden ja fiktion raja : Ja no jos on aikaa ja tietämystä ja keinoja tutkia tätä täysin itsenäisesti ?

    Olen itse tämän 5000 asukkaan paikkakunan suurin mahdollinen hörhö ja friikki jota on jo 36 vuotta tällä asialla leimattu pilkattu ja jopa haukuttu? Hyvin monintavoin myös minä haluan oikeita vastauksia mistä tässä ja tuossa on todella nyt kyse ?

    Mitä hyödyttää minua tästä syyttää olen jo väsynyt tähän kaikkeen: Mitä ne muut on sanoneet ja olettaneet tämän todella olevan !?!

    Olen siltä osin tosissani : Ei minulla ole tieteen omaksumaa hiottua punnittua sanavarastoa? Siis nyt käsitteellistää sitä mitä minä tästä kaikesta todella nyt ajattelen …

    Pitää yritää kysyä niiltä joilla on todella sitä tietoa : Vaikka tuskin Nasa : Palkkaama tiedemies tai nainen nyt uhraa tälle uransa ja on se työtön jos valtaapitävät ottaa siintä todella sen herneen nenäänsä ?

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Ymmärrättekö te edes mitä minä yritän sanoa tai kysyä muilta ihmisiltä !?
    Elokuvassa sotaleikit tietokone oppi sotaa ei voi voittaa sillä jopa pikku lasten ymmärtämällä peliohjelmalla !

    Tarkoitan minä olen se joka koetaan hörhönä ja hulluna lähes jokapaikassa siintä syystä olen sitä mitä minä olen antanut ymmärtää aika lailla monimutkaisista vaikeista asioita persoonallisella tavallani ilmaista itseäni ja ajatuksiani muille ihmisille ?

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Luulen tämän pitää kuulua tieteeseen: Ja he tätä pohtii julkisesti eikä niin me muut sitä yritämme pohtia selvittää mitä on tapahtunut ja mitä ei ole tapahtunut ja jos tämä ei johda mihinkään tulokseen pitää siirtää tieteen ja tutkimuksen piiriin nyt ja heti ?

    Yksilön ja nettisivuston kautta tämän nyt vain pitää mennä ihmisten tietoisuuteen jotka on tiedemiehiä ja naisia ja joilla on ….

    Turhauttaa toistaa sitä tietääkö kukaan meistä mitään mihin pitää kiinittää edes tässä asiassa sitä huomiota ?

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Lukee minun jutut pitää tietää syyt miksi ne on asioita joissa aivot nyrjähtää pois paikoiltaan !

    Jos ei pysy tuolissaan : Se naurattaa on koulutuksellinen aukko jota yrittää ohittaa kehittämällä taitoja kertoa se todella persoonallisella tavalla kuten tekee sen se jutun kertoja ?
    Tarkkaavaisuus ja hamotushäiriö : Jos sen lukee tietyllä mentaliteetilla ajatuksella kokee minut kyllä myös nyt sekopäänä ja hulluna ?!

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Jokin sanoo minulle sisäisessä mielessäni minun pitää todella vain löytää vastaus mistä on tässä asiassa todella kyse ?

    Kukaan meistä ei ole koskaan kurkistanut tapahtumien taakse : Ollut tekemisissä olentojen kanssa ja käynyt avaruudessa ja todella nyt jo matkustanut ajan ja tilan halki tähtiin käyttänyt avaruusporttaalia madonreikää ulotuvuus ja aikaporttaalia ? Mikä niistä on todella se toimiva keino matkustaa tähtiin : Emme me ole kurkistaneet sinne minne mistä me puhumme on yhtä kaikki joidenkin toisten kertomuksia tai väittämiä suttuisia kuvia filminpätkiä jostakin joka lentää ?

    Ei kukaan usko ne kuvat filmit tallenteet on edes totta : Valtaenemmistö ihmisiä ei usko tähän ei heillä ole näyttöä tästä asiasta ?!

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Ei ole yhtään mitään todellista näyttöä ufojen olemassa olosta: Näin on niin sanotun tavallisen ihmisen näkökulmasta katsoen tämä asian tila nyt 2012 27.10 ei ole mitän millä voisimme tätä asiaa tarkastella yhtä tyhjentävästi kuin auton moottoria ?

    Ei mitään sellaista näyttöä jota voisi pitää aidosti vierailijoiden aikaansaannoksina? Ja voisi ajatella koko asiantilanne on tämä kautta linjan ne on oletuksia luuloja käsityksiä jos näyttö olisi yhtä uskottavan oloista kuin tähtiportissa ?

    Vieraan teknologian käsittää kun sitä näkee ja kokee elinpiirissään olevana totena ?
    Kuka sinua uskoo jos filmit on yhtä aidon tuntuisia tieteisarjoissa on osattu kuvata niiden olevan ikään kuin ne olisi jopa hyvinkin eläviä ja todellisia tapahtumia.

    Ja suomessa näkee sitäkään ei ole otettu todesta : Taloissa asunoissa olisi puulla lämpiäviä uuneja krisin tai sähkökatkon vuoksi asennettuna ?

    Olen pohtinut näitä ja noita jo 36 vuotta mitä on jäänyt käteeni tästä kaiksesta vain se kylähullun tai hullun maine ?
    Kasa lääkärin ja psykologin lausuntoja : Ja 50 -70 sivua asiakirjoja vuosilta 1974 – 79 ja terapiasuhteita traumoja siintä että on jopa kohdeltu mielisairaana noin 30 vuotta meni saada yksi oikea diaknoosi neorologinen tarkkaavaisuus ja hamotushäiriö ?

    Genetiikan laitos löysi 1974 – 75 geenit on omissa järjestyksissään tavanomainen poikeama normaalista koostumuksesta ?! Ja nyt 2000 luvulla tuntematon oireyhtymä epäily: Ja verta meni ulkomaille asti tutkittavaksi sinne asti englantiin ja laitokseen josta ei ole saatu mitään selkoa oliko se niin kuin on määritelty ?

    Psykiatrista määritelmää ei voitu tehdä : Psykiatri ei löytänyt enään mitään kuin tämä elämäni ja ne jutut on todella outoja ja todella psykiatrisesti katsoen luokittelemattomia määritelmiä ?

    Ehtotti laitetaan sinne se kylähullu määritelmä ja ei mitään ?!

    Olen viisikymentä vuotta 28.10 1962 syntynyt ja elämä on tämän vuoksi todella pilalle sotkettua ja menetettyä aikaa ?
    En voi sanoa? Mitä järkeä tässä kaikessa on? Ja yhtäkään sen mittaluokan parapsykologista ilmiötä ei ole tapahtunut jolla olisi jo jotakin todellista ja olevaa merkitystä !
    Ei myöskään aistiharhoja tai mitään olevaa ja lääkittävää psyykkistä oiretta ole edes nyt vielä ilmaantunut ?

    Vain se vuodesta 1980 vuoteen 2008 asti meni todentaa tämä neurologinen ongelma tarkkaavaisuus ja hahmotushäiriö ?
    Tämä oli nähtävissä jo 30 vuotta :Ja Psykologeja ja Psykiatreja Neuropsykiatreja on nähty osanneet selvittää mitä vikaa minussa on vain ne puheet ja jutut on rekisteröity asiakirjoihin ?

    Siellä on ultara ja ufolehtien selityksillä jopa määritelty se mielisairaus ne on todella suoraan sieltä lainattuja määritelmiä !
    Ei ole yhtäkään minun todellista lääketietellistä tai psykitrista ongelmaa syytä tai seurauta määritelty ongelmiini kuuluviksi kuin ne ufojutut ja ne avaruusolennot ?

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Psykiatrisiin diaknooseihini : Jopa on eksynyt Eerik Von Dänikein ja Perry Rohodan sekä tämä Tapani Kuningas !?

    Aika selkeitä lainauksia näistä kirjoista : Aihepiiri on hyvin luokiteltu ja minun tekemät piirrustukset ja olettavat minulla on yhteys tähän kaikeen olen myös nähnyt näitä olentoja ja aluksia saanut sieltä viestejä ?!

    Siis mitä tästä pitää oppia : Keskittyä jos teillä on resurseja kieliataito kysykään suoraan Nasa : n palkkaamilta tiedemihiltä asioita ei sitä tässä paranetisä voi selvittää ellei teillä satu olemaan esineitä jotka on maapallonulkopuolista alkuperää ?

  • Wespa sanoo:

    Ari Matti, kannattaa tutustua WordPress-blogin pitämiseen. Voit vaikka sinne kirjoitella lisää juttujasi joita ihmiset voivat lukea, kun näistä keksusteluista voi olla vaikeampaa seurata.
    http://fi.wordpress.com/

    Siinä muillekkin pikkublogisteille vinkkiä. 😉

  • tietoinen sanoo:

    Ari Matti Teräväinen
    sinä et selvästikkään tiedä mistä puhut ja vielä vähemmät olet tutkinut lajaaltia todiste aineistoa
    joten kommenttisi otettakoon vastaan provosoivana ja pahuuden sanan saattajana.

  • Seppo sanoo:

    Sain viestin eilen muukalaisilta ja ne kertoivat, että siinä auringon pinnalla kävi pyöreä kärpäsen näköinen Höpönhöpö jättämässä ulosteensa auringon pinnalle ja kertoi Wespalle terveisiä tuoltapuolen. Aah sitä rakkautta Wespa ja höpönhöpö yhdessä käsikädessä. 🙂 Rakkautta

  • Kikko sanoo:

    Näyttää hiukan mikrotason mustalta aukolta, joka imee Auringon massaa itseensä.

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Pahuden sanan saataja ei tähän liity mitenkään ?
    Jos on todisteita jostakin ne pitää tuoda esille : Tarkoitin ei tavallisen ihmisen elämää elävillä ole mitään todisteita mistään mitä ei ole nähtävissä siinä elämän arjessa jota he tässä ja nyt elää ?

    Jos jollakin on todentavia näyttöjä jostakin: Ne tuotava nyt samalla myös esille niin että jokainen joka näkee käsittää mistä on kyse !?

    En minä väitä Avaruussukula tai Lentokone on avaruuden pahoja henkivaltoja? Ja ufot on sama asiantila kuin ihmisen alkeelliset vehkeet ja laitteet ? Avaruusolennot lentäjiä tai matkustajia: Ja ei mitään syytä tähän asiaan sotkea siihen kuulumattomia selityksiä ?

    Olen aina ollut siintä todella tietoinen. Se tiede ja kehitys on jossakin muualla maailmankaikkiseudessa johtanut meitäkin etevämpiin oivalluksiin voitte te pikata vähätellä sitä minussa on sitä jotakin sitä erilaisuutta jota ei voi kieltää ?

    Pitää kyetä todistamaan sanansa ja tietonsa meille muille ihmisille ? Ja pelkästään jonkin oivaltaminen tietäminen ei nyt riitä sen todistamiseen todeksi ?

    Olen tietoinen tietyllä osalla ihmiskuntaa on se tieto ja todisteet: Ja ne pitää niitä vain aimoastan ominaan käyttää sitä hyväkseen on turha puhua ei sitä edes voi todistaa muille ihmisille ?

    Yrittäkääpä varastaa se tieto ja todenteet : Saatte peräänne tahoja jotka voi jopa teloittaa ne jotka on ottaneet ne omin lupinsa ? Näille ei teidän henki paina mitään elämäne ei ole minkään arvoinen sen vuoksi mitä te olette ottaneet heiltä pois ! He on vain ilkeitä ja vallanhimoisia ihmisiä: Ja jotka ei halua jakaa mitään meidän muiden kanssa ?

    Tähän valtion hallinon lupa tappaa ne: Ja jotkaa on myyriä ja jotka tonkii asioita ?

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Olen tietoinen miten tähän asiaan suhtaudutaan : Olen sitä aihepiiriä käsitelyt 5-6 psykologin kanssa ja puhutellut kysellyt ihmisiltä suhtautumistapoja näihin ilmiöihin ja asioihin tietän mistä minä todella puhun ?

    Itse ilmiöön en voi ottaa kantaa: Ja en ole sitä kohdannut tietääkseni koskaan ?

    Ei teillä ole mitään sanottavaa tähän ei ole mitään todella uutta määriteltävää tähän mitä en olisi jo joiltakin muilta kuullut ?

    Olen kohdannut tiedemiehen tasoisia tutkijoita ja jonkun tiedenaisen se muurahaisvertaus on heitä omaksuttu ajatus malli tähän keskusteluun siirrettynä ?

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    He on vedonneet tähän ei he voi tätä alkaa tutkia: Ja heiltä menee työpikka alta pois yliopistossa ei ole enään mitään virkaa olla jos ?

    Ryhtyy tätä tutkimaan tulee sen tie pää vastaan: Ja he joutuu psykaitriseen hoitoon siihen pyöreään koppiin ja remmiin …

    Meneekö tämä perus tieto ja ajatus perille ei tätä ole ryhdytty siintä syystä tutkimaan ?

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Ei sivuston vaihto muuta tätä miksikään : Ufoilmiö ja Parapsykologia ei kuulu virallisen tieteen aihepiiriin ei ainakaan täällä suomessa ole sitä nin tehty koskaan tietääkseni ei ole ?

    Siintä on näytöä : Maapalloon voi osua monta arvaamatonta katasrofia ja tapahtumaa joista jokainen tekee planeetasta hakkelusta !?
    Tuhoaa elämän: Ja ne tekee todella lopun ihmiskunnasta elämästä täällä !

    Siintä ei ole kutenkaan kait kelläkään näyttöä teillä oli jokin yhteys näihin muhin ilmiöihin ja tapahtumiin ?
    Jos on: Siis nyt vain antakaa käsky ufojen ilmaantua asutuskeskusten ylle nyt ja heti ?

    Tehdä nyt lopulta hyvin selväksi mikä ihmiskuntaa nyt todella odottaa ja mitä on sille ongelmalle nyt ja tässä tehtävissä ?

    Ehdot on aika selvät tämän suhteen nyt ?

  • Huttu sanoo:

    Ari Matti please, lopeta toi viestitulva. Sun teksteistä ei valitettavasti saa mitään selvää

  • Toveri sanoo:

    Masan floodauksethan ovat sivuston koomisuusarvoltaan parasta antia.

  • Ulululululululullulu sanoo:

    Niimpä toveri! Eikä nuo hourailut paljoa eroa ”paikallisten” kylähulujen läpistä 😀

  • Ogeli sanoo:

    Ari Matti tarvitsisi oman oikolukijansa tänne. 🙂

  • jatu sanoo:

    heh heh…

  • Ogeli sanoo:

    Totuus tuosta ufosta:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NwNEiuINyR8

    Älkää uskoko NASAn valheisiin. Jos avaruuden ystävämme eivät olisi suojelleet meitä jo 40 vuoden ajan niin olisimme olleet jo pitkään pelkkä pyörivä tuhkakasa avaruudessa. Sitä ei ole todellakaan haluttu.

  • koko ratkaisee sanoo:

    iso tuo tosiaan näkys olevan. nuin äkkiseltään silimällä arvioituna noin 1 000 kertaa maapallon kokonen =D tuo ”tankkaus letku” taitas olla maapallon paksunen. eevät vissiin lähtiessään ajanu kovin läheltä meijjän palloo kun ee lennetty kiertoradalta huisvnevadaan =D

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto