FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Dokumentti: Linnunradan käsikirja ufologeille

YLE Areenalta on katseltavissa suomalaisten ufotutkijoiden arkea käsittelevä dokumentti. Dokumentissa esiintyy mm. ufotutkija Björn Borg.

Ufojen olemassaolo on maailmankaikkeuden suuria arvoituksia. Dokumentissa tutustutaan kolmen suomalaisen ufologin arkeen

Katso dokkari tämän linkin takaa. Esitysaikaa 1. marraskuuta asti.

Kiitos vinkistä Top Secret, J0int ja muut dokkarista maininneet.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: Dokumentti: Linnunradan käsikirja ufologeille

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Satunnainen Vieras sanoo:

  Dokkari oli pienoinen pettymys. Mielestäni oli aika turhaa kuvata Suomen ufotutkijoiden kokousta kun ei siellä varsin mitään päätetty / esitetty. Mieluummin olisi voitu esitellä vaikka edes lyhyesti jotain mielenkiintoisia tapauksia arkistoista. Positiivisena juttuna oli toki tuore tapaus, joka vaikuttikin mielenkiintoiselta vaikkei kummoista tapahtumaa varjomaisen kohteen lisäksi sisältänytkään.

  Samalla omalla kohdalla hieman haukotutti tämä tutkijoiden pohdiskelu, itsetehty laite (jonka tarkoitus jäi epäselväksi) ja tämä taideteosten esittely. Tuntuu kuitenkin siltä että dokumentti oli tehty ilman suurempaa suunnittelua ja koitettiin sitä kuvata jotain kun kerran kuvataan. Päivänpiristys sentään löytyi loppupuolelta sen metallisen ”avaruusaluksen” ilmestyessä kameran eteen.

 • Weera sanoo:

  Muuten ette oo uutisoinu uutistani vaikka lupasitte.oon eka

 • Ville-Matti sanoo:

  Voi ressukoita 🙁 Suloisia persoonia kyllä mutta oikeasti tämäkö suomen taso ufotutkinnassa? – ”Niissä täytyy olla muttereita ja niittejä ja jossain on tehdas missä ne tehdään”. Epäilyni on että herroilla puuttuu englannin kielentaito ja näytti siltä että eivät omista internettiä. Ymmärtäisin jos dokumentti olisi 70-luvulta.. Tämän jälkeen en ole enään ihmeissäni siitä että ihmisillä suomessa pyörii silmät päässä kuin myrkytetyllä hevosella jos mainitsee lentävät lautaset ja kontaktihenkilöt. Sääliksi kävi..

 • Silence sanoo:

  Meininki oli tosiaan vähän kuin 70-luvulta. Sanelukoneena oli vanha iso radio jne. =)

 • theWonderer sanoo:

  Ei taida mennä Suomen ufotutkimuksella kovin hyvin. Aika ikääntynyttä porukkaa jos tota dokumenttia on uskominen.

 • Huttu sanoo:

  Toi on vähän tollasta vanhojen poikien leikkiä, harrastelijatoimintaa eikä mitään vakavasti otettavaa 🙂

 • Jaa´`a says: sanoo:

  Se sanelukone oli kyllä ohjelman parasta antia. Aika on ajanut näiden vanhojen herrojen ohi. On totta että ennen ufot olivat ”rautaa” mutta se oli 70-luvulla. Veikkaan vaan että pilapuhelut ja pila ilmoitukset lisääntyvät ohjelman antaman kimmokeen myötä… valitettavasti.

 • Toveri sanoo:

  Eivät ole ufologit ihan viimeisimpään tekniikkaan päässeet kiinnin 😀 Björn Borgin tietokoneetkaan, eivät olleet sitä uusinta uutta.

  Ja ”Tiedemiesten mukaan kiekko on ihanteellien muoto avaruudessa lentämiseen” Kuka niin on väittänyt?

 • Jaa´`a sanoo:

  ”Ja ”Tiedemiesten mukaan kiekko on ihanteellien muoto avaruudessa lentämiseen” Kuka niin on väittänyt?”

  Niin sitä ei ole kukaan testannut ja eikös ole sama millainen möykky tuolla painottomuudessa ”lentää”ja koska avaruudessa ei ole väliainetta Ts.ei mitään vastusta mikä vaikuttaisi aluksen muotoon. Nuo Star Trek alukset ovat muuten taiteiljoiden luomuksia 🙂

 • Matsån sanoo:

  Komppaan Ville-Mattia. Sanan ”surkuhupaisa” merkitys avautui minulle ehkä selvemmin kuin koskaan 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot