FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Painotalon valvontakamera tallensi oudon valopallon

Britannialaisen painotalon valvontakameraan tarttui outo leijaileva valopallo.

Valopallo tai kummitus tallentui valvontakameralle

Videolla näkyvä valopallo liikkuu videolla oikealta vasemmalle, on väriltään valkoinen ja hieman utuinen.

Osa painotalon työntekijöistä uskoo, että kyseessä on kummitus.

Istuin toimistossa eräänä aamuna ja huomasin oudon välähdyksen ruudulla, johtaja Nick Henry kertoi The Sunille.

Kelasin nauhaa taaksepäin ja huomasin, että tämä hehku liikkuu edestakaisin suurentuen ja kirkastuen kunnes katoaa kuvasta.

Kukaan työntekijöistä ei halua olla täällä enää yksin. Se on paljon sanottu, sillä täällä työskentelee karskimman puoleista porukkaa, Henry kertoo.

Katso valvontakameran kuvaama video tästä.

Videolla näkyvää valopalloa epäillään iltasanomien kommenteissa mm. taskulampun valokeilaksi tai kameran ohi lentäväksi epätarkentuneeksi hyönteiseksi. Näitä teorioita ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu. Mitä mieltä sinä olet, mikä lentää videolla?

Lähde: iltasanomat.fi

Kiitos vinkistä Rabies ja Ogeli. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: Painotalon valvontakamera tallensi oudon valopallon

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ronsu sanoo:

  Kummitus UFO.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Väittäisin kyllä, että todennäköisemmin UFO-kummitus.

 • Huttu sanoo:

  jos kattoo oikein tarkkaan niin siinä voi nähdä vanhan naisen kasvot!

 • Taisto sanoo:

  Näyttää tutulta! Ostin IP-kameran kotiin lemmikkieläintä varten. Illalla siinä kameraa säätäessä (joka kuvasi selkäni taakse lähes pimeässä huoneessa infrapunan voimalla), tuollainen valopallo nousi kuvan alalaidasta ylöspäin nopeahkosti. Sitä seurasi kauhun tunne ja päänkääntö. Mitään ei siellä takana silmin näkynyt.
  Nykyään olen jo tottunut noihin utuisiin valopalloihin, jotka vaeltelevat joskus sattumanvaraisesti kameran olohuoneessamme. Ilmassa, eikä kameran linssissä näy mitään epätavallista.
  Selitystä en tiedä, mutta mielellään uskon ne kummituksiksi, jotka haahuilevat ympäri kotiamme 😀

 • Ogeli sanoo:

  Olen onnistunut itsekin useasti ottamaan tahattomasti kuvia valopalloista tai orbeista. Moni väittää niitä älyllisiksi olennoiksi pienoiskoossa. Kaikki avaruuden matkaajathan eivät suinkaan tule missään peltipurkeissa vaan matkustavat valon avulla, kenties Merkaban avulla.

 • rasta-guy sanoo:

  Tämä ei sitten liity mitenkään asiaan 😀
  Kummiskin tiedätte varmaan The Ring-elokuvan.Niin se mökki on oikeasti olemassa ja siellä on joku tyttö kuollut eikä syytä tiedetä.Ja jotkut sanoo että se video on myös olemassa mutta jos katsot sen et kuole seitsemän päivän päästä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot