FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Lensikö tulivuoreen Ufo Meksikossa?

Meksikossa sijaitseva tulivuori Popocatepetl alkoi aiheuttaa purkautumisen merkkejä 26 lokakuuta. Tulivuoreen lensi tai lähetettiin outo sylinterimäinen objekti.

Ufo vai lasersäde lensi tulivuoreen Meksikossa

Näissä kuvissa näkyy tilanteen kehittyminen – Huom: kuvissa on ilmeisesti virhe ja numero 4 pitäisi olla ensimmäisenä ennen muita kuvia

Tapahtuma saatiin taltioitua ja videolla objekti muistuttaa myös hieman lasersädettä. Katso video tapahtumasta alta.

Tapahtumaa on teorisoitu mm. avaruusolentojen tekosiksi, tarkoituksena estää tulivuoren purkautuminen ja suuremmat tuhot. Mitä mieltä sinä olet, mitä videolla tapahtuu?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

52 kommenttia aiheeseen: Lensikö tulivuoreen Ufo Meksikossa?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Toveri sanoo:

  Meteoriitti? Jep, mutta ilman osaamatta espanjaa aika niukasti tietoa tuosta videosta sai. Kuuluikoo aluella minkäänlaista pamausta? Maahan asti iskeytyneen kiven lisäksi kyseessä voisi olla vuoren takaisella taivaalla näkynyt tähdenlento

 • suoraan vuoren huipulle osunut sanoo:

  Taas pieni todiste maan ulkopuolisen älyn olemassa olosta.
  prosenttuaalisesti todennäköisempää että tuo on suunnatu kuin että se on sattunnainen kiven lentoreitti.
  elkää huoliko meillä on todisteita maan ulkopuolisesta älystä jo runsain mitoin voisin arvata että noin miljoona eri dokumenttia/ todistetta ja muutamat miljoonat feikkejä
  onneksi emme tarvitse kuin yhden todisteen voidaksemme ymmärtää että näin todellakin on ja te skeptikot ette tätä tosi asiaa ole vielä sisäistänyt ja uskotte kaiken lammas lauman ohjailuun syötetyn sonnan.

 • johnny sanoo:

  jos toi on aito video niin ufo se on joka tapauksessa kun tuntematon lentävä esine osuu tulivuoreen.itse veikkaan ohjusta,usa on ampunut tomahawkin tulivuoreen silleen että kraatteri menee tukkoo?

 • Toveri sanoo:

  Fundamentalisti iskee taas… Noh, puhutaan vaikka niistä prosentuaalisista todennäköisyyksitä. Maan ilmakehään putoaa joka päivä 10-100 tonnia avaruuskiveä. Maassa on neljätuhatta toimivaa tulivuorta. Valoisat tunnit karkeasti poistaen tähdenlentoja voi bongata neljäntuhannen tulivuoren yllä 12h päivässä. Vaarallisuutensa vuoksi monia vuoria kuvataan aktiivisesti. Karn kauneutensa vuoksi tulivuoret ovat suosittuja kuvauspaikkoja myös luontokuvaajien mielestä. Vesuviuksen kaltaisten vuorien lähistöllä asuu miljoonia kamerakännykän omistavia ihmisiä.

  Eli: todennäköisyydet tähdenlennolle tulivuoren takaisella taivaalla ja tapauksen tallentuminen kameralle ovat varsin suuria.

 • Toveri sanoo:

  Ampuivatko avaruusolennot tässä kuvassa ohi:

  http://imgur.com/5atgV

 • vsToveri sanoo:

  Väitteesi 10-100 tonnista avaruus kiveä joka päivä on tolkuttoman mielivaltaisesti ylimitoitettu.
  joten vedäppä vain tyhjänpäiväiset löpinäsi takaisin suuhusi ja mieti todellisuutta ja sitä että tietoisuus elää muuallakin kuin meillä täälä maassa!.-

 • Hexa sanoo:

  Oikeastaan on aivan turha mennä edes väittämään ihmiskunnan historian saatossa kerätyistä todisteista, etteikä vierasta syntyperää olevaa älyä olisi muualla. ja tämän askeleen otettuamme oelmme valmiita tutkimaan todisteita uudessa valossa.

 • Entity sanoo:

  Sitä yhtä todistetta vielä odotellaan.

  Avaruudesta sataa maahan tavaraa tälläkin hetkellä, kaikki ei ole tietysti isoja kivenmurikoita, mutta kyllä sitä putoaa arvioiden mukaan useampi tonni päivässä ja kymmeniätuhansia tonneja vuodessa.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Avaruusp%C3%B6ly

  Mutta eihän se missään nimessä ole vakio paljonko avaruudessa irtonaista tavaraa milloinkin kulkee ja kuinka paljon sitä kulloinkin pinnalle asti päätyy. Arvio perustunee pinta-alaan, joka kohtaa lähiavaruuden ja havaintoihin siitä miten paljon lähiavaruudessa on havaittu sitä irtokamaa.

  Maapallon massa on kuitenkin jo valmiiksi 5,9737*10^21 tonnia (jos muuntelin yksiköt oikein), eli avaruudesta maahan satava tähtien välinen pöly ei käytännössä vaikuta sen massaan mitenkään merkittävästi.

 • Wespa sanoo:

  Avaruuspöly ei oikein korreloi meteoriittien kanssa. Ja sinäänsä ei ole väliä kappaleen painolla, vaan enemmänkin määrällä (ja jokseenkin koolla) kun lasketaan todennäköisyyksiä esim. meteroriittien osumiselle.

  Mielestäni videolla näkyvä kohde ei vaikuta meteoriitilta, jotenkin liian suoraviivainen mielestäni meteoriitiksi, mutta saatan olla väärässäkin.

 • Karhu IV sanoo:

  Ei ole tomahawkki tm ohjus, vertaappa youtubessa oleviin videoihin missä sellainen osuu johonkin.. Se ei ole täynnä mitään ledejä

 • Karhu IV sanoo:

  Meteoriitti voisi olla tuollainen hehkuva?

 • Entity sanoo:

  Onhan siellä, Wespa, todistetusti isompiakin sattumia seassa. Meteorit, siis tähdenlennot, eivät välttämättä ole kuin hiekanjyvän kokoisia hippusia. Suuren suuria murikoita eivät ole yleensä maankamaralle selviävät meteoriititkään. Kohtahan muuten maapallon rata leikkaa taas Leonidien meteoriparven kanssa, kohtaaminen alkaa noin 6.11. ja on puolen kuun aikaan huipussaan.

  Eivät meteorit mutkittele, jos se porhaltaa sopivassa kulmassa poispäin kamerasta, se voi näyttää putoavan suoraan alaspäin. Mutta osuiko tuo kohde tosiaan tulivuoreen, vai viistikö se vain tulivuoren takaa niin että syntyi illuusio osumasta? Lisäksi tuo video on sen verran pikselöitynyt, että ei tuota katsomalla selviä missä kohden tuota hohdetta on sen aiheuttava kappale tai minkä muotoinen se on. Espanjantaitoni ei ole kovin kummoinen, mutta olin ymmärtävinäni. että siinä tarjottiin selitykseksi samaa mitä Toveri jo ensimmäisessä viestissään ehdotti.

 • Toveri sanoo:

  vsToveri: ”Väitteesi 10-100 tonnista avaruus kiveä joka päivä on tolkuttoman mielivaltaisesti ylimitoitettu.”

  Ursalta tuo tieto on peräisin. Mutta tietysti voit esittää paremman hyvin perustellun havaintoaineistoon perustellun luvun. Tietenkin puskasta on helpompi huudella.

  Entity tyhjensi ihan kivasti vastauspankin. Aika vahvasti ifolta tämä minusta näyttää.

  Suosittelen wespalle (ja kaikille muillekin) Leonidien tähyilyä kirkkaina marraskuun öinä. Ei vaadi silmien lisäksi muita havaintolaitteita.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  -Jos se olisi ollut ohjus, nii huumekartellin pomoko sen ohjuksen sinne olisi laukaissut? Miksi?
  -Vuoren takana lentävä tähdenlento? – Samalla sit vuori posahtaa? Mikäs sen posahduksen sit aiheutti?
  -Meteoriitti? – Vetikö tulivuoren ”magneettikenttä” tämän puoleensa, ja millä todennäköisyydellä kiven murikka lentää juuri kohtisuoraan vuoren sisään.
  -Miten tämä kiven säteily ympärillä on niin tylppä molemmista päistä ja sivuilta suorat. Aika hassun näkönen ollakseen mikään noista.

  Kysymyksiä löytyy paljon, johon tuskin saadaan vastauksia.

 • jatu sanoo:

  Ääni menee tällä kertaa ohjuksen puolelle.

 • jatu sanoo:

  Katsoin videon vielä uudelleen, enpä oikein tiedä mikä se voisi olla? Ohjuksen jälkipolttoa ei kuvissa näy.
  Mitkä mahtaa olla kohteen mittasuhteet? Onko sen nopeudesta mitään käsitystä. Korkealta ja kovaa se tulee, mutta kuinka korkealta ja kovaa? Luulisi tuon jo näkyvän jonkun tutkassakin. Kuka osaa Suomentaa videon? Siitä olisi huomattvasti apua. Onko videon aitoudesta mitään tietoa?

 • Karhu IV sanoo:

  Ohjuksessa on yhtä vähän järkeä kuin ulkoavaruudesta tulleiden avaruusolentojen ilma-aluksen laskeutuminen tuliseen kraateriin. Mitä järkeä sinne ohjuksia, kuka muka ampuisi, miksi tästä ei olisi kuultu jo, ja miten ohjus näyttäisi valonsäteeltä, kun missään muussa ohjusvideossa se ei siltä näytä? Tähdenlento vuoren takana vaikuttaisi omaan silmään järkevimmältä. Eihän tuosta näytä mitään räjähdystä seuraavan kun videon katsoo. Blogin kuvasarja on käännetty väärin päin, ainakin videossa räjähdysmäinen otos tuli ennen ”tähdenlentoa” tai mikä onkaan.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Karhu IV

  ”Tähdenlento vuoren takana vaikuttaisi omaan silmään järkevimmältä”. – Miten selität, että tuo tulivuori sitten samaan aikaan purkautui, kun tähdenlento lensi vuoren taakse? Ja kun katsot videoo, niin ekana kyllä toi ”valohässäkkä” meni vuoren sisälle ennen räjähdystä. Katoppas uudelleen.

  Tästä asiasta tulee mieleen jänniä asioita:

  -Sillon kun tapahtui Aasian tsunami, nii ennen tapahtumaa ja jälkeen tapahtuman oltiin nähty outoja valoja taivaalla lähellä järistysaluetta.

  -Sillon kun tapahtui Fukushiman ydinonnettomuus – sama juttu.

  -Sillon kun tapahtuin Japanin tsunami viime vuonna – sama juttu.

  -Videoita on löytynyt ja on ollut uutisoinneissa tietoo oudoista valoista ympäri maailmaa, kun joku luonnonkatastrofi on tapahtunut esim.

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, eipä vois harhaanjohtavammin kuvia sekoittaa kuin tuossa vihertävässä kuvasarjassa… 😀

 • Toveri sanoo:

  Tulivuorihan röyhtäilee savua koko tapauksen ajan, ennen ja jälkeen valoilmiön. Kuvasarja on erilainen kuin video. Videolla voimakkaampi purkaus tapahtuu ennen valoimiötä. Kuvasarjan antaman vaikutelman mukaan vuoressa tapahtuisi jonkinlainen räjähdys valoilmiön jälkeen, videolla ei näy mitään tähän viittaavaa.

 • Karhu IV sanoo:

  Totta, videolla voimakkaampi savupilvi (”räjähdys” ilmeisesti?) tapahtuu ennen kohteen ilmestymistä. Kuvasarjassa se on toisin päin.

 • Karhu IV sanoo:

  Kuva ykkösestä on vahingossa tehty kuva4 kuvasarjaan.. Videollahan tilanteet eivät etene tuossa järjestyksessä

 • Karhu IV sanoo:

  Ellei itse videota ole editoitu ja tuo kuvajärjestys olisin alkuperäinen, tietenkin. Mutta ei taida löytyä mistään koskematonta videota?

 • sellanenjotakiinnostaa sanoo:

  Vaikuttaa enemmänkin siltä omasta mielestä, että tulivuorta olisi yritetty saada purkautumaan

 • jatu sanoo:

  Vähän uskottavuus kärsii, mistä tuo kuvasarja on kotoisin?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Out of topic.

  Karhu IV – Lopeta niiden laimeiden litkujen juominen 😀

  http://www.iltalehti.fi/ruoka/2012103016267628_ru.shtml

 • ankat lammessa sanoo:

  kappas, alienit teki harakirin. 😀

 • purilainen sanoo:

  Kohteen nopeus olis helppo laskea jos tietäisi tarkemmat speksit kameran asetuksista ja sijainnista kraateriin nähden. Näin silmin arvioiden sanoisin, että nopeus on liian suuri millekkään ohjukselle jolloin mahdollisuudet on joko jokin kosminen kappale tai ystävämme alienit.

 • jatu sanoo:

  Mikäli oikein ymmärsin, kraatteri on kilometrin halkaisija, kohde on 200m pitkä? Korjatkaa jos olen väärässä.

  Vai onko Vuori kilometrin korkuinen ja kraatteri 200m halkaisija? Ehkä hieman uskottavampaa.

 • jatu sanoo:

  Vuoren korkeus on 5426 m, mitä hiton lukuja nuo sitten voi olla?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Sinä sen sanoit. Aikas pitkä toi sädejööteri 😀

 • johnny sanoo:

  ”Ei ole tomahawkki tm ohjus, vertaappa youtubessa oleviin videoihin missä sellainen osuu johonkin.. Se ei ole täynnä mitään ledejä”

  tomahawk näyttää just tollaselta viirulta vaan ku se lentää niin nopee..eikä tossa videossa mitään ledejä oo..

 • Karhu IV sanoo:

  Noh, voi kai se olla, mutta ohjukset mitä ite näin ammuttavan armeijassa (MRLS 220, Rakh 220) näytti ihan erilaisilta, ja samoin monet youtubessa. Mutta kai se huonolla kameralla varsinkin voi näytttää vain viirulta. Mene ja tiedä, tuntuu vaan oudolta että joku pommittais tulivuorta?

 • Wespa sanoo:

  Meteoriitissa näkyy yleensä palava häntä (kapenee loppupäätä kohti). Varsinkin kun videossa kohde lentää koosta päätelleen aika lähellä maata, niin tuon palamisen pitäisi näkyä vielä selvemmin. Videolla/kuvissa kohde on tasakokoinen putkilo. Toisekseen jos meteoriitti lentää horisontissa yli, niin sen pitäisi kait pienentyä mennessä kauemmaksi?

  Tässä vertailun vuoksi vielä muutama video meteoriiteista:
  http://www.youtube.com/watch?v=pRtucs6D0KA
  http://www.youtube.com/watch?v=YTHYjzQTavI

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Video on feikki, uutislähetys itsessään on aito.

  Ainakin Youtuben kääntäjän mukaan.

 • voi luoja sanoo:

  Fa-ke, näkee pikseleistä XD
  Ja jälleen kerran herääätyys..

 • johnny sanoo:
 • jatu sanoo:

  Tarkkaan kun katsoo videota niin taitaa joku nauraa jossain… Epäilenpä feikiksi.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  jatu

  Suattapi olla, suattapi ei ole feikki. Missä kohtaa joku nauraa? En huomannut mitään.

 • Southwind Tequila sanoo:

  Ihan heti näkee, siis selväjärkinen ja objektiivinen skeptikko, että kuvasarja on oikeassa järjestyksessä. Videolla lukee ”Ayer”, joka tarkoittaa ilmeisesti ”aiemmin tapahtunutta” ja muuten siinä näytetään live-kuvaa savuavasta tulivuoresta.

  Kyseessä on meteoriitti, joka nyt vaan sattumalta sattuu iskeytymään tulivuoreen ja sekoittaa sitä sen verran, että vuori ”röyhtäisee”.

 • jatu sanoo:

  Tarkoitin sitä finninaamaista videon tekijää, joka nauraa.
  varjot ja esineen ympärillä olevat pixelit ei ole totuuden mukaisia.

 • Rokka sanoo:

  Tuo pitkulainen muoto johtuu kameran valotusajasta, siinä pistemäinen suoran liikkunut kohde on maalannut ”viivan” jokaiseen kuvaan.

 • jatu sanoo:

  Mikä on raadin näkemys, totta vai tarua?

 • Karhu IV sanoo:

  ”Toisekseen jos meteoriitti lentää horisontissa yli, niin sen pitäisi kait pienentyä mennessä kauemmaksi?”

  Eipä se juurikaan piene jos lentää juuri vuoren takana? Sehän näyttää silloin menevän ylhäältä alas. Menee siis maapallon ohi ns ”ylhäältä alas” suunnassa, ei tule välttämättä ollenkaan lähemmäs eikä kauemmas ilmakehän leikkauksen aikana, ja täten ei pienene eikä suurene

 • Entity sanoo:

  ”ayer” tarkoittaa eilen ja siinä videolla on ensin tuo kuvasarjan purkaus ja sen jälkeen vilahtaa se valoilmiö, jonka tarkempaan näkymiseen kameran resoluutio ei riitä.

 • jatu sanoo:

  Hiljaista maailmalla, kun ei ole uusia ufo havaintoja. Meniköhän viimeinen ufo suoraan kirnuun?

 • Höpönpöpö sanoo:
 • Sarco sanoo:

  Joo ei hyvää päivää taas. Taas nähdään kuin helppo foliohattuja on jymäyttää.

  Tosiaankin, itsessäänhän tuo uutislähetys on aito, tuo teidän ufonne taas ei. Se pätkä on editoitu myöhemmin siihen.
  Asian voitte tarkastaa vaikka youtubesta tai googlesta. tämän videon tekijä kun myönsi tehtailleen tämän feikin 🙂

 • jatu sanoo:

  heitä linkkiä….

 • Hans sanoo:

  Eilisesseä Star Trekin uusinnassa, tähtilaiva Enterprise ampui erään planeetan sisälle vakauttavia luotaimia. Planeetta olisi muuten tuhoututunut vulkaaniseen toimintaan…. Mikä yhteensattuma tämän uutisen kanssa… Taas kerran Gene Roddeberry oli aikaansa edellä..

 • Jorte sanoo:

  Kuvanlaatu on taas sitä ja tätä, kuin amerikkalaisista kotivideoista.Pitäis saada tarkempia tietoja kuvaajasta yms. mutta
  kun ei riitä kelitaitokaan. Vaikea kommentoida…

 • Dxc sanoo:

  Tuossahan sanotaan selvästi, että ” Un kilómetro de largo por 200 metros de ancho ”. Siis kilometrin pituinen ja 200 metriä leveä. Aikamoinen ohjus saa olla jos olisi ihmisen tekele.
  Olen itse käynyt muutaman tulivuoren karaaterin reunalla Keski-Amerikassa ja voin sanoa, että valtavan suuria ovat. Tulivuoret useiden kilometrien korkuisia ja kraaterin läpimitta helposti kilometri. Eivät siis mitään pieniä kukkuloita.
  Kun katsoo kuvaa ja videoita, niin objekti, joka näyttää iskeytyvän kraateriin voi hyvinkin olla tuo 1000 m. kertaa 200 m.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot