ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mielenkiintoinen Ufokuva Tampereelta

Korn kertoo kuvastaan:

Kuva on otettu automatkalla Tampereelta pois päin. Taitaa olla Porintie tuon tien nimi jota silloin ajettiin. Tarkoitus oli kuvata  auringonlaskua matkalla, mutta kuvaan tarttui jotakin muutakin… Kuva on parin vuoden takaa, mutta nyt vasta vanhoja kuvia selatessa  huomasin tuon oudon ”ilmiön” vasemmalla puolen puidenlavojen yläpuolella. Olen aina pitänyt sitä jonain länttinä tuulilasissa, mutta kun tarkemmin aloin katsomaan, näyttää kuin se olisi tosiaan puiden kohdalla. Siinä näkyy myös ”metallimaista” kiiltoa. En tiedä onko kuvaan sattunut lintu tai lentokone (?) mutta oudolta se näyttää…

Suurennos ja tarkennos kohteesta

Suurennos ja tarkennos kohteesta

Katso kuva alkuperäisessä koossa/muodossa tästä.

Mitä mieltä te olette kyseisestä kuvasta? Kerro oma mielipiteesi kommentin muodossa.

Onko sinulla mielenkiintoista kuvaa/kuvia? Voit lähettää valokuvia kuvauksen kera osoitteeseen yhteys(at)paranormaaliblogi.net. Kaikki mielenkiintoiset kuvat julkaistaan blogissamme. Jos kuvassa näkyy henkilöitä tai muuta arkalauontoista, niin ne (kasvot) sensuroidaan ennen kuvan julkaisua.

Kiitos Kornille kuvasta. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

58 kommenttia aiheeseen: Mielenkiintoinen Ufokuva Tampereelta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jorma sanoo:

    Eikai tuon kohteen pitäisi noin ”kiiltää” kun aurinko on eri suunnassa, vai onko kohde muuten vain vähän vaaleampi tuosta kohtaa?

  • Aqua vitae sanoo:

    Ötökkä tuulilasissa?

  • Kalle Palander sanoo:

    HAH
    Suokaasu heijastus joka näyttää ihan nuolelta!:D:D Ukkini kertoi joskus, että oli nähnyt laskevan auringon valon heijastuvan suokaasusta näyttäen ihan punaiselta nuolelta. Tuli heti mieleen tämä tarina kuin näin tämän kuvan.

    Toinen mahdollisuus on tietenkin, että kuvan punainen objekti on editoitu kuvaan käyttämällä jotaikin editointi ohjelmaa (esim. paint), mutta siitä en voi olla varma.

  • Wespa sanoo:

    Ötökkä tuulilasissa?

    Tuota itsekkin pidän jokseenkin mahdollisena. Jonkinlaista kiiltoa tosin olisin kohteessa havaitsevani.

  • Phantom sanoo:

    epäilisin että ötökka mutta varmaksi ei kyllä pysty sanomaan

  • Phantom sanoo:

    otitko enempää näitä kuvia tältä matkalta….jos myöhemmässä kuvassa ei ole mitään nii sit voi olla vaikka joku ufo ellet ole sattunut käyttämään pissapoikaa.

  • Grandimies sanoo:

    ^^ Totta. Vaikea tuosta yhden kuvan perusteella sanoa, se voi olla vaikka lokin plööt siinä lasissa muuten. Tuo lasi näyttää kyllä varsin likaiselta joten pidän todennäköisempänä ihan jotain sontaa siinä lasissa mikä on vain heijastunut tuosta auringosta.

  • metele sanoo:

    punainen nuolimainen valoalus variksen vasemmalla puolella.

  • FinShady sanoo:

    Sääilmapollo vain suokaasun keskellä =)

  • Haukka sanoo:

    Näyttää linnulta, jonka molemmat siivet ovat tällä hetkellä suuntautuneena hieman alaspäin. Voisiko tuo vaaleampi alue olla sitten pää?

    Ja miten niin muka tuo kohde kiiltää?

  • gnom sanoo:

    melko varma keissi. eli kivenisku tuulilasissa. muoto viittaa juuri siihen. mielenkiintoisen näköinen siltikin…

  • Selvä tuulilasin kiveniskemä =(

  • Ada K. sanoo:

    näyttää ihan kärpäseltä tossa ekas kuvassa

  • Ada K. sanoo:

    tuleeko sitten pääsiäisenä semmonen noitajuttu tänne sivuille??

  • nox sanoo:

    vois olla kivenisku tuulilasis..näyttäs kyl siltä…

  • Yuna sanoo:

    joko ötökkä, lentokone jostain hassusta kulmasta, lintu, tai joku muu vastaava. Tai sitten se on ufo >.< eikö tampereelta ollut joku toinenkin kuva.. se valo juttu? 😀
    no juu takaisin asiaan… tosin lintu ei niinkään kiilllä mitenkään ja mihinkään suuntaan… ötökkäkään ei (tyhmä sana ”ötökkäkään” kirjotetaanko sitä edes noin?), mutta toisaalta, kiven iskusta tullut ”halkeama” ehkä voisikin kiiltää pikkuisen… no ihan sama… jätän tämän viisaammille (tai mitä nyt haluatte ollakkin -.-’)

  • gh0stb0y sanoo:

    Haunebu?? 😀

  • Mora sanoo:

    Näyttää etäisesti kohti/poispäin lentävältä lentokoneelta.. en ole varma..

  • Fenu sanoo:

    Se voi olla iso lintukin. Pöllöllä on lättänä pää ja sulat ovat kuitenkin ”öljyiset” tai muun vettä hylkivän aineen peitossa niin siitäkin voi olla heijastus peräisin ja kuvassa näkyisi aika hyvin että olisi iso pöllö tai muu iso lintu. Mutta vaikea sanoa todeksi koska kuva ei ole niin selvä ja ei koskaan tiedä mitä siellä taivaalla lentää.. 🙂

  • False Messiah sanoo:

    Itse epäilisin tuon olevan sääski auton/tuulilasin sisäpuolella. Vastakkainen auringonvalo syö hieman ötökän ääriviivoja, ja onhan siinä pieni heijastus auringonvalostakin. Voisi olla myös ulkopuolella lentävä ampiainen – ilmeisesti auton vauhtia on hidastettu paljonkin kuvan ottamiseksi. Tai sitten Guo’uldien liituri…

  • calico jack sanoo:

    Tuulilasi haljennut – siitä johtuu myös heijastus. Näyttää muutkin huomanneen saman asian.

  • Markku sanoo:

    Veikkaisin lintua, kyllä tuosta jotenkin erottaa keskiruumiin ja siiven näköiset ulokkeet.

  • Kerttu sanoo:

    Mun mielestä objekti ei ole tuulilasissa. Voi olla lintu, onhan niillä kiiltävät sulat. Jälleen kerran vaikea sanoa onko se lentävä lautanen.

  • Tmu sanoo:

    Hei onkohan tuota autoa teillä vielä ja tuota samaa tuulilasia. Näin asian voisi tarkastaa jos siellä joku kiveniskemä särö on.

  • Korn sanoo:

    Auto on minulla yhä ja vannon ettei tuossa kohtaa ole mitään kiveniskemää tm. ”pysyvää” vauriota. Itsekkin epäilen että jokin ötökkä tai möhnä siihen on iskenyt. Silti tuo kuva kiehtoo jollain tapaa. Kuitenkin kun uskon kaikennäköiseen outoon tällä pallolla…:)
    Valitettavasti enempää kuvia ei tuosta ”tilanteesta” ole.

  • A-E sanoo:

    Näyttää kotkalta.

  • - sanoo:
  • Eric sanoo:

    Linnut ovat saaneet merkillistä suosiota ufopiireissä.

  • space_ace sanoo:

    en tajua, että miten kaikki kuvaavat ufot just ton mallisiks :’DD
    tai siis just letäviksi lautasiksi tai niihin piirrettyjen marsilaisten aluksiksi.
    ja jos noi alienit tänne tahtoo tulla, niin miks ne tollasilla tulis? :’DDD
    ja jos ne ei haluu et niit nähään, ni miks ne tulis just tohon ihmisten eteen kuten siinä yhes kuvas mikä on otettu jossain ulkomailla olevassa tivolissa ja maailampyörän takana viilettää lentävä lautanen <3
    ja kun ne ihme hörhöt siellä ulkoavaruudesssa on niin kehittyneitä ja ttulee tollasella niin miks ne ei samantien rakenna sinne mitään pilvenpiirtäjiä ja muita ihmelaitteita?

  • SirkkuPeekele sanoo:

    Jumbojet mutta tuskin, kivenisku mutta tuskin, Lintu ehkä. Lentsikka ehkä.
    I want to belive.
    Ufo sen on pakko olla.
    edit; on se sittenkin kivenisku enemmän kun ufo

  • c8 sanoo:

    siinon melekin vieres myös pirkkalan lentokenttä että voiha se olla nouseva/laskeva konekki..

  • rezaR sanoo:

    ”en tajua, että miten kaikki kuvaavat ufot just ton mallisiks :’DD
    tai siis just letäviksi lautasiksi tai niihin piirrettyjen marsilaisten aluksiksi.
    ja jos noi alienit tänne tahtoo tulla, niin miks ne tollasilla tulis? :’DDD
    ja jos ne ei haluu et niit nähään, ni miks ne tulis just tohon ihmisten eteen kuten siinä yhes kuvas mikä on otettu jossain ulkomailla olevassa tivolissa ja maailampyörän takana viilettää lentävä lautanen <3
    ja kun ne ihme hörhöt siellä ulkoavaruudesssa on niin kehittyneitä ja ttulee tollasella niin miks ne ei samantien rakenna sinne mitään pilvenpiirtäjiä ja muita ihmelaitteita?”

    En tajua miksi äidinkieli näyttää olevan sulle niin vaikea… Kysyisit saman kysymyksen, jos alukset olisivat neliönmuotoisia. Lautanen todellakkin on parhaan muotoinen alus matkustamiseen, koska tämän muotoisella aluksella voi tehdä 180asteen käännöksiä sulavimmin. Mistä tiedät, että ne eivät halua tulla nähdyksi?
    Miksi ne eivät rakenna pilvenpiirtäjiä yms.? Onko ihmiskunta nähnyt ikinä planeettaa, jolla asuu näin kehittyneitä eliöitä…

  • Shadowzjin sanoo:

    HYVÄ!KYLLÄ NE KOHT SINNE TURKUUN LÖYTÄÄ!! Tää muute on ötökkä. Katsokaapa tarkemmin ja näyttää että sillä ois tuntosarvet ja kun alareunaa katsoo näyttää niinkuin siinä olisi siivet

  • Tuomo sanoo:

    Se on selvästi lintu… mutta tuossa kuvakulmassa nopeasti katsottuna näyttää lentävältä lautaselta :DD

  • ... sanoo:

    Lintu se on

  • BG sanoo:

    hahah vähän repesin Kalle Palanderin kommentille. Itse veikkaan lintua

  • gregor sanoo:

    Selvä kiveniskuhan se on.Yleensä oman auton kiveniskut on tuttuja, mutta kuva on otettu pelkääjän paikalta (jos on :), eikä kuvan napannu henkilö muista vierasta kiveniskua.

  • Kalel sanoo:

    Näyttää ihan kuin olisi särö tuulilasissa..esim. kivi osunu siihe.

  • space_ace sanoo:

    no apua, jos en jaksa kirjottaa kaikkea isolla tai pienellä..
    no jaa, en tiiäkkään..
    mut uskokaa mitä lystäätte (:

  • Korn sanoo:

    Lukekaapas kommenteja. Jo ylempänä sanoin että auto on minun oma ja yhä minulla. Eikä tuossa kohtaa ole mitään kiveniskua 😉
    LIsäksi olisi kiva kuulla perusteluja noille ”se on lintu!” ym. kommenteille. Ei sillä että halvekisin muiden diagnooseja vaan siksi että omasta mielestäni kuva on aika jänskä ja on haluaisin kuulla järkeviä kommenteja siitä 🙂

  • Niina sanoo:

    Tuo kyllä näyttää lentävältä mieheltä/naiselta, siis ihmiseltä! ;P

  • Radioamatööri sanoo:

    Jotenkin olisin taipumassa siihen, että kuvassa näkyvä, ”ufo” on jokin suurikokoinen yökköslaji.

  • Niina sanoo:

    aijaa?? :DD no voi ollakkin ihan hyvin.

  • Jouni sanoo:

    Selvä roska tuulilasissa -_-

  • BG sanoo:

    ”omasta mielestäni kuva on aika jänskä ja on haluaisin kuulla järkeviä kommenteja siitä :)”

    No onhan se ihan jäsnkä, mutta mutta…

    no okei, se taitaa olla Aika-avaruuden repeytymä!!!

  • Ilonpilaaja sanoo:

    No niin, mietitäänpä.
    Tuo tumma esine on ylösalaisin käännetyn V:n muotoinen, joten se ei voi olla lentokone, ellei siitä ole katkennut siipi, mutta kun ei ole savua, enkä ole kuullut tuollaisesta tapaturmasta.
    Siis jäljellä kolme vaihtoehtoa. Se ei voi olla ötökkä, koska ötököillä on läpikuultavat siivet ja lisäksi jos se olisi liiskantunut tuulilasiin, missä mehut?
    Kaksi jäljellä. Kivenisku. No, yleensä ne ovat täysin hallitsemattomia, joten tuskin se pysyisi noin siistinä ja sitäpaitsi, se olisi täysin valkoinen, ja tuon kokoinen olisi jo REIKÄ.
    Lintu. Hyvin todennäköinen vaihtoehto, tuo voisi olla vaikka harakka, kun sillä tuota valkoista tuolta auringonpuolelta näkyy. Todisteeksi voisi olla hyvä se p****, jonka se jätti lillumaan päin tuota tuulilasia ja joka osui n. 3 sek. myöhemmin.

    Ja hyvät ihmiset, ottakaa yläasteen fysiikan kirja ja katsokaa kohta valo. Uskoakseni kohdasta ”heijastuminen”. Ja lukekaa, miten näköaisti toimii. Lisäksi voisi olla hyväksi lukea varjoista ja väreistä.

  • tarina täti sanoo:

    linyuhan siellä lentelee. :)…

  • tarina täti sanoo:

    siis lintu

  • terrorist sanoo:

    ei lintu oo noin ISO! kattokaa ny kuinkaakaukana se on tuolla puitten luona se olis todella iso jos se olis lintu

  • jeppe sanoo:

    Ajelin tuossa viikonloppuna autolla jossa oli tismalleen samanmuotoinen kivenisku tuulilasissa 😀

  • Oma mielipiteeni on, että se on iso lintu o.o

  • hilpsunenmo sanoo:

    joo se näyttää linnulta ;O

  • Blasphemer sanoo:

    Älysin käydä vasta nyt kommentoimaan tätä kuvaa, mutta sanon suurella varmuudella, että tuo on korppi. Se olisi sopivan suurikokoinen musta lintu. Korpit myös usein lentävät melko myöhään, vielä aurigonlaskun jälkeenkin. Ja tuo metallinen hohto selittyy täysin korpin höyhenpeitteestä; se heijastaa luonnostaan valoa niin, että se näyttää hieman metallinhohtoiselta. Lisäksi tuo matalalta paistava aurinko saattaa voimistaa tuota heijastetta. Asentokin olisi melko tyypillinen lentoasento, hitain siiveniskuin etenevä osin liitävä lentotapa, miten nuo yleensä lentävät ilman suurempaa kiirettä. Voisin jopa sanoa, että tuo korppi lentää etuviistoon vasemmalle poispäin kuvaajasta, muoto vähän viittaisi siihen.

  • Ikor sanoo:

    Lasissa on kärpäne

  • joku sanoo:

    se on haukka:D

  • Delight sanoo:

    Minusta tuo näyttää paremminkin joltain kotkalta tai sitten ötökältä tuulilasissa 😀 Mutta sen voin vakuuttaa että tuo ei ole ufo

  • fuckmylife sanoo:

    ehkä joku tahra tuulilasissa?

  • Eleclya sanoo:

    Ei toi kyl miltää ötökältä tai linnulta näytä 😀 joku hornetti tm voi hyvin olla.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto