ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Valokuva tuolissa istuvasta kummituksesta

Näin kertoo Kerttu valokuvastaan.

– Ohessa liitteenä filmillisellä taskukameralla otettu kuva kymmenen vuoden takaa jouluaattona. Kuvaa ei ole käsitelty millään tavalla, eikä se ole feikki. Missään muissa saman illan jouluaattokuvissa ei näkynyt tuollaista ”usvaa”. Tässä kuvassa näyttää, kuin joku hahmo istuisi tuolissa.

Klikkaa suuremmaksi

Kiitos Kertulle mielenkiintoisesta kuvasta.

Kuvia saa lähettää osoitteeseen yhteys(at)paranormaaliblogi.net.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

61 kommenttia aiheeseen: Valokuva tuolissa istuvasta kummituksesta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • JeiBei sanoo:

    Tyylikäs ja mielenkiintoinen kuva todella!

  • momone sanoo:

    ensimmäisenä tuli mieleen tupakan, kyntillän puhalluksen tai muun vastaavan aiheuttava savu. kieltämättä muistuttaa jotakin hahmoa, tai sitten ei. onko ikkunassakin jotain?

  • Haukka sanoo:

    On kuvaa kehitettäessä voinut tapahtua jokin virhe, joka on sitten johtanut kyseisen ”kummituksen” näkymiseen. Jos joku on joskus kehittänyt valokuvia niin hän saattaisi tietää enemmän näistä. Turhaa yrittää julistaa kuvaa todisteeksi mistään yliluonnollisesta ennen sitä.

  • Apinateoria sanoo:

    Minäkin teilaan kuvan tupakansavuksi. Pöydällä edessä näkyy sätkäkamat, taaempana tuhkakuppi ja keskellä lasi viiniä joka saa ihmiset tupakoimaan sisällä. Kaiken lisäksi se näyttää savulta, joka on etualalla ja tulee kuvaajan savukkeesta.

    Case closed.

    Ps. Ikkunassa, huppumaisen savukiekuran yläpuolella on kasvomaiset piirteet. Zoomatkaa siihen. Se itseasiassa näyttää enemmän kummitukselta kuin tuo tuolilla.

  • Laama sanoo:

    Apinateoria, mulla ei oo lasillista viiniä, eikä kyllä mitään muutakaan alkoholia ja tupakoin tälläkin hetkellä tässä koneen ääressä.

  • Apinateoria sanoo:

    No en tiedä tarvitsiko minun vinkkua mainita, mutta ihmiset lipsuvat sisällä kessuttelemattomuudesta yleisesti juuri humalassa. Tietty jos se on rutiinia selvinkin päin ja plaplaa. Se ottaa varmaan kuvaa joulukuusesta btw.

    On surullista kuulla jos sinulla ei ole edes vähän olutta. Minä lähden lähikuppilassa käväisemään parin hörhön kanssa kaljalla.

  • metele sanoo:

    tupakansavu. käynyt omissa kuvissa monasti samalla tavalla.

  • Ada K. sanoo:

    oon metelen puolella kun näätte tuolle vasemmassa se alkaa

  • Ada K. sanoo:

    ja muutes eihän toi näkyis ikkunassa? kattokaa sitä ikkunaa siinnä näkyy se ”savu”

  • Dälsd sanoo:

    En tiedä mikä on, mutta tupakansavua tuo ei ainakaan ole! Muuten saa kämpässä olla aika oudot ilmavirtaukset ja ilmanpaineet jne…

  • Lizard sanoo:

    No onpa taas todella uskottava kuva. Varmasti kummitus joo….
    Näköjään mikä tahansa epätarkkuus kuvassa on sitten Wespan mielestä kummitus……
    Onnetonta.

  • :P sanoo:

    katoin aluks tonne ikkunaa 😀

  • sonja sanoo:

    Olkoon ihan kenenkä tahansa mielestä tupakansavua, mutta musta se on kummitus. Harvemmin tupakansavusta tulee ihmisen muotoista.
    Näen tuossa meinaan ihan ihmisen pään muodon ja persuksen istumassa penkissä.
    Sanokaa mitä sanotte.

  • JuhaOK sanoo:

    Terve kakarat!
    Silloin vielä kun kuvattiin oikealle filmille tuon kaltaisia virheitä sattui kehitysvaiheissa usein, filmiä ei ole kunnolla huuhdeltu ja tuo ”kummitus” on kehitettä. Tupakoinnista sen verran, että kymmenen vuotta sitten oli yleistä kessutella sisällä joten voihan se savuakin olla.
    Sanoo ikinuori 54v.

  • MYSTiCAL sanoo:

    No ei tuo ainakaan tupakansavua ole. Se olisi paljon hajannaisempaa, eikä vetäisi tommoisia kiekuroita. Ihan alin harmaa viiva on niin suora, että en usko sitä miksikään savuksi. Tuon raitapaidan hihan kohalla. Voi olla että kuvan tekemisessä on käynyt virhe, tai sitten se on aito kummitus.
    Who knows?

  • MYSTiCAL sanoo:

    Ja muuten, teijän on turha wespalle aukoa päätä tästä. Wespa pistää näitä blogiin sen takia, että te voisitte kommentoida ja arvostella onko feikki, ja perusteluilla, tai sitten kehua kuinka aito ja hieno kuva/video/asia tämä on.
    En tajua tuota ”no olipas nyt taas hyvä kuva”. Menkääpäs itse ettimään joka viikko 5-6 mielenkiintoista aihetta, joka ei taatusti ole feikki.

  • Kerttu sanoo:

    Lisäinfoa kuvasta: Kuten kerroin johdannossa, kuva on 10 vuoden takaa otettu filmikameralla opiskelijakämpässä, eikä kuvaa ole manipuloitu. Ikkuna on luultavasti vain likainen eli sitä ei kannata tuijottaa. Missään muissa kuvissa ei näkynyt mitään usvaan tai savuun viittaavaakaan. Kuvanottohetkellä läsnä oli kolme ihmistä, eikä kukaan huomannut mitään ihmeellistä. Kuvaan on ilmeisesti haluttu joulukuusi uudelleen koristeltuna sen jälkeen kun kissa oli kaatanut sen. Sisällä on todennäköisesti poikkeuksellisesti tupakoitu mihin viinilasi viittaa. Mutta kuten sanoin, muissa kuvissa ei näy mitään usvaa/savua. Kummallista on juuri se, että tuolilla näyttää istuvan jokin hahmo.

  • shakaali sanoo:

    musta tuo usvasavu näyttää olevan selvästi lähempänä kameraa kun tuoli. katsojaa käsinojaa..

  • Phantom sanoo:

    ettei vaan olis kameramies tupakkamies. Röökaaminen sisällä 10 vuotta sitten ei ollut mikään ihme. tupakan savu käyttäytyy erinlailla sisä tiloissa missä ei ole paljon tuulta tai muuta ilmavirtausta

  • Phantom sanoo:

    ja näköjään tuolla oikeessa yläkulmassakin on savua. siis tossa ikkunan kohalla ja sekin näyttää kyllä ihan röökin savulta.

  • Läde sanoo:

    OK, here’s the deal… Kuva on otettu kamera pystyasennossa, laukaisinnappi oikeassa kädessä ja samaan aikaan sormien välissä on ollut tupakka. Tuulettomassa tilassa savu nousee aika lailla suoraan ylöspäin eli tässä tapauksessa kameran linssin ohi ja lisätään siihen vielä ihan perus uloshengitys joka aiheuttaa savuun nuo kierteet. tai tarvita edes sitä uloshengitystä, koska savun lämpö vaihtelee eli välillä menee kovempaa tahtia ylös ja se aiheuttaa turbulenssia.

  • SirkkuPeekele sanoo:

    En polta.

    Jos ei kerta muokattu ole niin selvä ihminen toisessa olomuodossa turha väittää vastaan, jos niitä kuvia oli enempi olisin kiitollinen jos saisin nähdä edes toisen samanlaisen kvan missä on savua tai valotusvirheitä mitä ne nyt ovatkaan. Case opened

  • Jaarno sanoo:

    Kotoakin muistelisin löytyvän monta vanhaa kuvaa joissan on samantapaista ”usvaa” joka on luultavasti kehityksessä tullut. Pitääpä koittaa etsiä joku päivä.

  • Phazon sanoo:

    Omasta mielestä kyse on savun (tupakan? , Kynttilän? tai jonkin muun?) tuottamasta aave efektistä. Itse olen savukoneella saanut saman tapaista aikaan kun maltillisesti puhaltaa. 🙂

    Tämä siis pelkkä arvailu, vaikea sanoa kun ei ole tuolta muita kuvia eikä tiedetä paikallaolijoiden tekemisistä.

  • gnom sanoo:

    aivan selvää tupakansavua. itsellä kävi monesti samoin, kun vielä poltteli. mielenkiintoinen sattuma. heijastus ikkunassa lienee myös savusta johtuva…

  • jrm92 sanoo:

    On muuten aika epätodennäköistä, että tossa istuu oikea kummitus. Olen nähnyt useita samanlaisia kuvia ja toi on kuvaa kehitettäessä tullut virhe. Haluaisin nähdä kummituksesta sellaisen kuvan, joka olisi oikeasti selittämättömän näköinen.

  • Llama sanoo:

    Vähän tuon kaltaista tosiaan tulee filmiä kehittäessä, mutta yleensä ovat paljon valkoisempia kohtia ne jotka ovat pieleen menneet. Itse olen pari kuvaa perinteisellä tavalla kehittänyt, ja kaikissa niissä on enemmän tai vähemmän tullut virheitä, mutta eivät ole olleet noin pehmeitä, ja tuostahan hohtaa läpi, minulla ne olivat täysin valkosia viivoja tms. joissa poikkeuksetta oli terävät reunat

  • Yuna sanoo:

    hih! jännä kuva O.o voisihan tuota kummitukseksi sanoa… tupakansavua? ei mun mielestä ainakaan, eikä tuo virhekkään kuulosta kovin todennäköiseltä, jos sellaista ei muissa kuvissa näy… en sitten tiedä..

  • Buttoni sanoo:

    Tuo nyt on jo naurettavaa, tuollaisia sattuu kuvaamisen harrastajille (kuten itse olen satunnaisesti) usein..

  • sweethome sanoo:

    joku polttaa vähä röökii olkkaris ni synty tollane 😀 😀

  • Thebel sanoo:

    jrm92, Tästä osoitteesta löytyy monta selittämättömän näköistä kummituskuvaa: http://paranormal.about.com/od/ghostphotos/ig/Best-Ghost-Photos/

  • Ogeli sanoo:

    Veikkaisin feikiksi, mutta pelottava kuva silti. Hrr.

  • BG sanoo:

    näyttä ihan niinku ois pitkällä valotuksella heiluteltu jottain kiiltävää siinä

  • japeee sanoo:

    joku polttaa röökii sisällä 😀

  • Jepajee sanoo:

    Minunkin mielestä ihan selvästi jotain tupakansavua. Lisäksi kuva vaikuttaa tekaistulta koska kuvaaja ei ole kuvannut mitään kohdetta.

  • ew sanoo:

    Tuohon ”kuvaa kehittäessä on käynyt virhe” -teoriaan voisin heittää oman kommenttini. Pari vuotta valokuvia kehittäneenä ja todellakin monet kerrat sählänneenä en ole kertaakaan nähnyt, että pieleen mennyt kuva olisi näyttänyt tuolta. Kehitettähän aine ei ole, koska tällöin kohdat olisivat tummempia, ainakin ihan loogisesti mietittynä. Itseltänikin löytyy kuvia, joissa kehite on ollut huonosti sekoitettua, mutta läheskään noin selviä värivaihteluita ei ole tullut vastaan, vaan ihan muutaman asteen sävynvaihdoksia. Kuvan tapauksessa näyttäisi, että vaaleat kohdat eivät olisi kehittyneet ollenkaan, joka ainakin minulle tutuin menetelmin on hyvin vaikeaa toteuttaa edes tietoisesti, sillä vaaleat läikät sijatsevat aikalailla keskellä kuvaa.
    En kyllä mene kieltämäänkään, ettei mahdollista olisi, omiin silmiin näyttää vaan hyvin epäuskottavalta. Savuteoriaan uskoisin ennemmin, vaikka näyttääpä tuo savuksikin vähän kummalliselta.

  • pauli sanoo:

    jepajee: hyvä huomio, useinkin ihmetyttää ufo-,kummitus-, etc. kuvissa jonkunlainen
    päämäärättömyys, kuvat on otettu sattumanvaraiseen suuntaan ilman että
    olisi tähdätty ihmisiä, eläimiä tai muita luonnollisia kohteita. Voisi ajatella, että
    kuvaaja on tässä tapauksessa koettanut ottaa kuvan joulukuusesta, mutta
    siinä tapauksessa jopa näppäilijä olisi rajannut tuolin pois, tai siirtänyt sen pois kuvan alueelta.

  • Faffe sanoo:

    Mitä tuossa muuten on yritetty kuvata? Jos kerta joulukuusta niin miksei se edes näy kokonaan kuvassa? Näyttäisi kuva olevan kohdistettu nimenomaan tuohon tuoliin, mutta tiedä sitä… Ehkä olen liian epäluuloinen nykyään, kun meitä ihmisi on moneen junaan 🙂

    Mutta siis joko tupakan savua lähellä kameraa tai muokattu.

  • Huumonen sanoo:

    Tupakan savua vain? Ei oikee hahmolta näytä.

  • Kuolonuhri sanoo:

    Faffe: ” Jos kerta joulukuusta niin miksei se edes näy kokonaan kuvassa? ”

    Opiskelija- asunnot ovat usein pieniä, eikä välttämättä ole tarpeeksi tilaa siirtyä niin, että kuusi mahtuisi kokonaan kuvaan.

  • _-lollero-_ sanoo:

    kattokaa tuota ikkunaa. tuo näyttää mun mielestä enemmän kummitukselta ku tuo tuosa tuolissa

  • tarina täti sanoo:

    pelottavaa! 🙁 Kertokaa selitys

  • patasydän sanoo:

    samaa mieltä tosta tupakansavusta.

  • iinAmo` sanoo:

    Mielestäni kuva oli todella kiintoisa, mutta se näyttää aivan feikiltä. Tuli heti mieleen tupakansavu tai muu vastaava savu.

  • wagge sanoo:

    Samaa mieltä, saattaahan se savua olla, mutta saattaa se olla kummituskin.
    Itse en paljoa kummituksiin usko, liian vähän todisteita mulle.
    Kehitysvirhekin se vois hyvin olla, jos kerta Jaarnonkin kotoa samankaltaisia kuvia löytyy.

  • sdsdgsdg sanoo:

    ei herranjestas, uskooko täällä oikeasti joku tuon olevan kummitus?

  • Jarri sanoo:

    Saattaahan se olla kummitus, mutta voisiko olla että kamera on tarkennettu siten että se kuvaisi huonetta, mutta aivan linssin eteen on laitettu jotain taittuvaa ja koossa pysyvää lankaa (esimerkiksi rautalankaa) ja on räpsäisty kuva, jolloin tuo muodostelma jää tuohon?
    Itse olen koettanut, jos ihan linssiin kiinni jotain lankaa yms. niin se näkyy sumuisena jälkenä kuvassa.

  • Ikor sanoo:

    Ihanku tuol peilis ois toine kummitus

  • Ikor sanoo:

    siis ikkunassa

  • killokki sanoo:

    Tost kuvasta tuli mieleen se milloin lie kenen lie kuoltua kartanossa tyhjästä huoneesta otettu kuva, jossa vasemmalla puolen oli sen kenen lien kummitus keinutuolis

  • mio sanoo:

    ton vois iha helposti photoshopata.. laittaa vaan vähän sellasta valkosta höttöö ni siinäpä se.. mut noh ihan siisti kuva ja luultavasti oikeekin ku ei oo nii ilmiselvä : )

  • Joku on käryttäny taloo

  • ranokkis sanoo:

    Jotain savua, ainahan voi saada täydellisen tilannekuvan, miksei savustakin

  • henkka sanoo:

    mäki näin haamun ku mun faija kuoli hautajaisissa ku heti ku se siunattii ni sen haamu tuli arkusta

  • goottityttö 95 sanoo:

    Minä en tajua tätä porukkaa; jos kummituskuva on usvainen, te sanotte sitä röökin tms. savuksi. Jos kuva on tarkka, te väitätte sitä ihan eläväksi ihmiseksi. Jos ette usko haamuihin, niin mitä hittoa te täällä oikein teette???(ei pahalla, henkka)

  • Jejj sanoo:

    Ja minun mielestäni tämä ei näytä yhtään savulta…

  • Jejj sanoo:

    …mutta en minä tuon kummituskaan usko olevan.

  • jhjhjh sanoo:

    ei helkkari tää on feiken kuva jota on ikinä nähty!

  • Skuperman sanoo:

    Niin on

  • Jere sanoo:

    Tulee mieleen jonkinlainen savu.Mutta mikä se ikkunantakanan takanaoleva juttu oli?

  • Zeprys13 sanoo:

    Riivatuissa taloissa oli joskus samanlainen…se oli pelletin pelottava! Melkeen sain sydärin… mutta uskoosin notta tuo on kummitus. Ja se juttu takana vei mun huomion myös. Se on sen kummituksen bestis, tai sitten verenhimoonen tsompi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto