ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kasvot telkkarissa – Vuosikymmenen kummituskuva

Paranormaali Blogi sai käsiinsä ehkä vuosikymmenen parhaan suomalaisen haamukuvan.

Kuva on otettu vuoden 2003 paikkeilla, joulukuussa Loimaalla. Kuvaushetkellä paikalla oli kaksi henkilöä, mutta kumpikaan ei ollut television edessä, eikä sovi televisiossa näkyvään hahmoon. Televisio oli kuvan ottohetkellä pois päältä.

Kuvan ottaja itse kertoo näin:Kuvasta on tullut kaikenlaisia kiistoja ja mielipiteitä, mutta mulle ja mun kaverille juttu on ihan käsittämätön. Olemme pohtineet luonnollisia selityksiä ja miettineet heijastuksen/kangastuksen tekijöitä, mutta mikään ei sovi tilanteeseen jolloin tuo kuva otettiin.”.

Kuvasta hämmästyttävän tekee hahmon tarkkuus. Kasvonpiirteet ovat selkeät ja kasvoista voi eroittaa silmät, hiukset/kampauksen, nenän, suun, leuan, otsan, posket ja kaulaakin. Kulmakarvat, silmäkuopat, sekä sieraimetkin ovat havaittavissa. Myös värit ovat kohdallaan (hiukset tummemmat, kasvot vaaleat, huulet punertavat jne.). Kampaus ja kasvojen piirteet viittaisivat johonkin 70-80 -luvulla eläneeseen nuoreen tyttöön.

Suurennettu kuva jonka kontrastia ja tarkkuutta on säädetty

Sanoisin, että kyseessä on erikoislaatuinen kuva juurikin kasvojen tarkkuuden takia. Yleensä ns. pareidoliakuviksi luokitelluissa harhakuvissa on vähemmän kasvonpiirteitä ja vain esimerkiksi pyöreä muoto jonka keskellä silmäksi tulkittavat pisteet. Tästä kuvasta erotan kuitenkin kaikki normaaleihin ihmiskasvoihin kuuluvat piirteet silmäripsiä lukuunottamatta. Oma mielipiteeni on se, että tätä ei voi laskea normaalin pareidolian piikkiin vaan kyseessä on jotain muuta.

Television kehittämisprosessista muuten liikkuu myös tarina, jonka mukaan se olisi alunperin kehitetty henkimaailman kanssa viestimistä varten.

EDIT: Korjaus artikkeliin. Kuva on otettu 29 joulukuuta 2004, tämä selvisi alkuperäisen kuvan löydyttyä.

Alkuperäisen kuvan koko komeudessaan voit katsella tästä.

Mitä mieltä sinä olet? Saatiinko Loimaalla kuvattua aito kummitus?

[ad] Empty ad slot (#1)!

Tykkäys ja jakotoiminnot:

73 kommenttia aiheeseen: Kasvot telkkarissa – Vuosikymmenen kummituskuva

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • tonza sanoo:

    siellä se miikka kiprusoff on pettynein ilmein?

  • Wespa sanoo:

    Kuvassa jonka linkin sain (toisella sivulla) oli mustat, ilmeisesti jälkeenpäin lisätyt reunukset, jotka leikkasin pois. Koitan saada kuvaajalta alkuperäistä versiota jos hänellä on sitä vielä koneella.

  • kerto enempi? sanoo:

    ”Television kehittämisprosessista muuten liikkuu myös tarina, jonka mukaan se olisi alunperin kehitetty henkimaailman kanssa viestimistä varten.”

    ai sillä lailla? no on hyvä ja kertoo enemmän jos kerran on tietoa tuollaisesta?Itselleni täysin uutta tietoa, vekkulia miten ei ole kertaakaan aiemmin osunut kohdalle tämä tarina vaikka selaan vastaavia päivittäin.Lisää tietoa toivoo siis hän.

  • Huttu sanoo:

    Aika jännä.

    Harmi tosin ettei siitä näe onko se tv oikeasti päällä, saatikka näe paremmin koko kuvattavaa aluetta. En nyt mene väittämään suoraan että että kyseessä olisi kuvamanipulaatio, mutta tuokin naama voi olla vaikka mistä ohjelmasta ja sitten sitä on vähän blurrattu.

    Ja meinaatko että kaikki tv:t olisi kehitetty joskus siksi että voitaisiin keskustella henkimaailman kanssa vaiko vain tuota kyseistä televisiota? En ole tollasta kuullukkaan, sen olen kuullut että jotkut uskovat mm. television ja radion kohinan seassa olevan viestejä tuolta puolen. Se oli jotain White noise juttua, siitä on muutama leffakin.

  • Jos kyseessä on oikea tilanne niin noita kasvoja kun tarkastelee niin vaikuttaa siltä että naama on jotenkin epämuodostunut, ylähuuli on hieman vinossa jota ei normaalisti tuollein pysty vääntämään, ainakaan kovin helposti, myös nenä näyttää samalta puolelta olevan jokseenkin lytyssä tai muuten luonnottoman leveä, eli olisikohan tämä henkilö kuollut johonkin pään/kasvojen alueelle tulleeseen vaurioon?

  • Tunhhu sanoo:

    Tuo kyllä näyttää hieman erään 3d mallinnus ohjelman ”mainoskasvolta” , mutta uskon silti avoimena ihmisenä että se voi olla toki jotain muutakin 🙂

  • Phazon sanoo:

    Tää oli kyllä jännä kuva, Henkien Talo:ssa ensimmäisenä julkaistu En nyt usko että tämä mikään kusetus on vaikka siihen on mahdollisuus.

  • Simple sanoo:

    Huttu: Ja meinaatko että kaikki tv:t olisi kehitetty joskus siksi että voitaisiin keskustella henkimaailman kanssa vaiko vain tuota kyseistä televisiota?

    No siis varmaan se ”ensimmäinen” televiisio joka on kehitetty -.-

  • OPK sanoo:

    ”Oma mielipiteeni on se, että tätä ei voi laskea normaalin pareidolian piikkiin vaan kyseessä on jotain muuta.”

    Hyvään argumenttiin sopii myös argumenttinsa perustelu.

  • lownrgy sanoo:

    en ota kantaa kuvan uskottavuuteen, mutta sellanen juttu että tuossa vääristymässä on säännöllinen viistottainen decay ainakin kolmen layerin verran ja jonkinlainen algoritmi ehkä pystyis poistaa tuon, ja siitä tulis selkeä siitä naamasta.

    ps. kuten joku tuolla sanokin tää näyttää 3d-mallinnukselta ja tuo efekti vois olla echo. vois ton silti koittaa ”purkaa”

  • yuurei sanoo:

    Kyllähän tuollei ylähuulen saan ! Ainaki minä ja mun kaverit, että ei siinä oo mitää valittamista ! (:
    Kyllä tuo on totta, mut kyllä sitä on voitu muokatakkin..
    Tämmötteiset kummitus jutut ja itse kummitukset on totta !
    En voi todistaa sitä koska…>8DD
    Sitä paitsi jo te vaa mm. aina väittelette jostain asiasta
    nii miks sit käytte täällä ? xDD

  • shakaali sanoo:

    koska asioista on kiva väitellä, eikä sivulla käymiseen tietääkseni tarvita mitään uskontunnustusta tyyliin ”minä uskon humanoidieihin, aaveisiin ja homeopatiaan”.

  • Huttu sanoo:

    Simple:

    ”No siis varmaan se “ensimmäinen” televiisio joka on kehitetty -.-”

    Niin niin siis tietty sitä tarkoitin 😀 Kiireissäni muotoilin lauseen päin reisiä.

  • Haamukakku sanoo:

    Jos toi telkkari olis haamulaite, juoksisin jo paikalle.
    Oikeasti siinä on vaan joku ”heijastus”, jos kerran siellä 2 tyyppiä on! ;D 😀 XD

  • ManualTheGreat sanoo:

    Ensimmäisenä tuli mieleen että kyseessä on yksinkertaisesti vain kuva joka on palanut kiinni ruutuun?

  • Wespa sanoo:

    ai sillä lailla? no on hyvä ja kertoo enemmän jos kerran on tietoa tuollaisesta?Itselleni täysin uutta tietoa, vekkulia miten ei ole kertaakaan aiemmin osunut kohdalle tämä tarina vaikka selaan vastaavia päivittäin.Lisää tietoa toivoo siis hän.

    Näin kerrottiin eräässä dokkarissa. En valitettavasti muista nimeä. Joku varmaan muistaa sen, se on tietääkseni samalta tekijältä kuin Secret Space (ainakin samoja taustaääniä/musiikkia käytetään) ja siinä selostaa muistaakseni sama tyyppikin. Kertoo siis henkimaailmasta ja mm. spiritismistä.

    Ja meinaatko että kaikki tv:t olisi kehitetty joskus siksi että voitaisiin keskustella henkimaailman kanssa vaiko vain tuota kyseistä televisiota? En ole tollasta kuullukkaan, sen olen kuullut että jotkut uskovat mm. television ja radion kohinan seassa olevan viestejä tuolta puolen. Se oli jotain White noise juttua, siitä on muutama leffakin.

    Yleensäkkin television keksimis/kehittämisprosessin aikana. Televisiotahan on ollut keksimässä tietääkseni monta eri henkilöä (kuvaputki, muut osat jne.)…

  • Wespa sanoo:

    Hyvään argumenttiin sopii myös argumenttinsa perustelu.

    Perustelin toki sen miksi mielipiteeseeni päädyin. Sieltä se perustelu löytyy tuota lainaamaasi lausetta ennen samasta virkkeestä.

    Pistämpä tähän nyt vielä kerran:
    Sanoisin, että kyseessä on erikoislaatuinen kuva juurikin kasvojen tarkkuuden takia. Yleensä ns. pareidoliakuviksi luokitelluissa harhakuvissa on vähemmän kasvonpiirteitä ja vain esimerkiksi pyöreä muoto jonka keskellä silmäksi tulkittavat pisteet. Tästä kuvasta erotan kuitenkin kaikki normaaleihin ihmiskasvoihin kuuluvat piirteet silmäripsiä lukuunottamatta.

    Tässä on hyvä esimerkki Pareidoliasta:
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Pareidolia_false_wood.jpg

    Kuvassa on vähän kaikkea josta voi tulkita kasvon muodot, mutta tuossa artikkelin kummituyskuvassa on juuri ne mitä pitääkin olla (kolmiulotteisena) eikä juuri mitään muuta turhaa.

    Voin toki kertoa lisää jos jotain jäi epäselväksi. 🙂

  • Jörkkis sanoo:

    Tuossahan on selvästi maalattu pahvi tms. ruudun päällä…

  • Ogeli sanoo:

    Tuo on aivan varmasti joko heijastus tai vain sitten editoitu naama telkkariin. Näitä näkee koko ajan netissä.

  • OMEROS sanoo:

    Televisiosta
    Jo niinkin varhain kuin vuonna 1926 eglantilainen Lordi Braid rakenteli sähköisiä infrapunailmaisimia ja kehitteli televisiokameraa. Laitteita kokeiltiin Lontoon Brox Hillin puistossa 1929 (Uforaportti 14 s.108).

    Kummitushaamutus
    Valaisemalla kummituksia mikroaaltojen rajamailla olevalla infrapunalla ja kuvaamalla lämpökameralla saa ne kuvat siirrettyä televisioruutuun. On tietysti oltava jotain kuvattavaa.

  • Toinen näkökanta sanoo:

    Monet ottaneet näkökulmakseen skeptisismin, mutta kokeilkaamme toista näkökulmaa. Mitä jos kyseessä onkin oikea aave? Miksi tyttö ylipäätään päätynyt aaveeksi? Syntymästä asti puolet naamasta ollut mutaatio eli vanhemmat hyljänneet jonnekin ja tyttö kuollut jonnekin täynnä traumoja ja päätynyt kummitukseksi. Täysi hypoteesi, mutta mitä jos? Jos olette avoimia, ette sulje pois myöskään tätä näkökantaa.

  • Jakke-81 sanoo:

    Mistäköhän tuossa on alunperin otettu kuva,vaiko onko huvikseen vaan ”näpsitty”.Jos näin on,että kyseessä ei ole huijaus,”nostan kädet pystyyn”.

  • FDR sanoo:

    Tuollaisia otoksia saa televisiokuvasta, jossa liikkuva hahmo ja sitten pitempi valotusaika kamerassa kun on hämärät sisätilat joulun aikoihin.
    Siis kuvan ”aitous” on ihan kiinni siitä onko se telkku ollut kiinni vai auki. Jos tuollaisen jännän kuvan on saanut vahingossa näpättyä, niin aika iso houkutus on laittaa se nettiin ja sanoa että kiinni oli telkku…

  • Hyrre sanoo:

    Mietin samaa kuin jakke, eli miksi tuollainen kuva on alunperin otettu, jos yrittää olla jännä taide kuva niin on varsin huono sellainen. Varsin tarkka kuva kieltämättä, mutta ehkä jopa liiankin tarkka :D, naama näyttää minun silmissäni joltakin maalaukselta.

  • yuurei sanoo:

    Jos tarkkaa kattoo nii television päällä on kuin jokinvalopallo?
    se on kyllä pieni, että en oo iha varma 😛 Se on jonkun ihmeen mustan renkaanalapuolella (:

  • sanoisimpa olevani melko varma, että hahmo on televisiokuvasta peräisin.

    tv-kuva ei näy yhtä terävästi kuin kaikki muu ympärillä oleva, sillä kaiken muun valaisee kameran salama, esimerkiksi televisioruudun pinnan. tv-kuva kuitenkin puskee hämärästi läpi koska valotusaika on melko pitkä (kuvan tiedot kertoo sen olevan 0,025 eli 1/40). pitkästä valotusajasta kertoo esim ikkunanheijastuksen ”häntiminen” eli liike-epäterävyys (siitä pystyy päättelemään myös miten kamera on heilahtanut kuvanoton hetkellä). telkun päällä olevan valkoisen nuken kameran liikkeestä johtuva ”häntä” on saman suuntainen kuin tv-kuvan huojunta. se että tv-kuva päivittyy viitisenkymmentä kertaa sekunnissa, aiheuttaa huojunnassa havaittavan kaksoiskuvan jonka näkee hyvin esim. hahmon silmistä.

  • Wespa sanoo:

    Vaikuttaa aika pätevältä, mutta kuvaajan mukaan televisio oli pois päältä ja oman henkilökohtaisen huomion mukaan myös television taustaväri viittaa pois päältä olevaan televisioon. Harvoin myöskään tulee tuollaista ohjelmaa jossa näkyisi vain pää ja muuten olisi television taustaväriä/tummaa? Mutta kaikki on silti mahdollista…

  • television harmaa taustaväri johtuu varmaan ruudusta heijastuneesta salaman valosta, joka leikkaa kaikki kirkkaita kasvoja vähänkin tummemmat sävyt pois. ruutuhan on taustasävyltään paljon vaaleampi kuin mitä tv-ruutu hämärässä huoneessa paljaalla silmällä katsottuna olisi, sehän olisi lähestulkoon musta. harmauskin voi ehkä viitata siihen että telkusta itsestään tulee valoa

  • adidas sanoo:

    vanha

  • jebajee sanoo:

    kiinnostava kuva mutta ikävää ettei näy telkkari kokonaan tai ylipäätänsä sen toiselle puolelle, että valitettavasti sen takia sitä telkkarin lähellä/ sen edessä istumista ei voi laskea pois. tuo rajaus tuossa kuvassa siis(alkuperäisessäkin) epäilyttää.

  • MasterOfTheNothing sanoo:

    Ei oikein jaksais uskoa että tuo liittyisi henkimaailman asioihin.

  • adramelek sanoo:

    Ilmiselvä Nibiru!

  • RockHill sanoo:

    Hienosti shopattu, heti pisti silmään tuo kuva, siinä ei ole mitään järkeä kuvata polviaan toisekseen televiso saatiin hyvin kuvaan mikä oli tarkoituskin.

  • Anonymous sanoo:

    Ei shopattu hirveästi.
    Tuon saa aikaan kuka tahansa, kunhan salama on käytössä.
    Televisio päälle ja kokeilemaan eri asetuksilla.

    Camera Maker: SONY
    Camera Model: CYBERSHOT U
    Image Date: 2004:12:29 14:45:49
    Focal Length: 5.0mm
    Aperture: f/2.8
    Exposure Time: 0.025 s (1/40)
    ISO equiv: 160
    Exposure Bias: none
    Metering Mode: Center Weight
    Exposure: program (Auto)
    White Balance: Auto
    !!!Flash Fired: Yes (Auto, red eye reduction mode, return light detected)!!!
    Color Space: sRGB

  • Tv-kuva voipi olla sanoo:

    Nyt vaan kattomaan joulukuun 29 pv 2004 ohjelmia jos siellä olisi joku tuollainen pätkä 🙂

  • apinateoria sanoo:

    Äitini oli nähnyt televisiossa jo edesmenneen serkkutyttöni. Telkku oli ollut kiinni kuten kuvankin ottohetkellä väitetään olleen. Myöhemmin internet -aikana näin vastaavia otoksia netissä. Vaikka osa on varmasti väärennöksiä, ovat ne ja äitini näkemät kasvot pistäneet miettimään television mahdollisuuksia henkivalokuvaamisessa. Olenkin joskus ohimennen räpsinyt telkkarista valokuvia, mutta tuloksetta.

    Interaktiivinen transkommunikaatio (itc) kattaa useammankin ilmiön (esim, evp), mutta yleensä siitä puhutaan juuri television tai näyttölaitteiden kautta tapahtuvassa henkikuvauksessa, tai jopa liikkuvan kuvan vastaanottamisessa. Tämä hoituu eri lailla kuin valokuvien ottaminen töllöstä. Tätäkin kokeilin, mutta hyvin pienellä panostuksella ja taas jäin ilman tuloksia – toisin kuin evp -kokeiluissa. Luulen että kyse on paljon siitä kuinka monta tuntia päivässä jaksaa nähdä vaivaa.

    Mutta joo, pitää ruveta lähtemään töihin. Halusin vain antaa osani keskusteluun.

  • Zamaani sanoo:

    Jossain olen tuon kuvan nähnyt ennenkin.Siinä valokuvassa vasemmalla kaksi teinityttöä pelleili,tai tanssi,jos oikein muistan.Voihan olla että tuo telefunken vetelee viimeisiään ja sammutuksen jälkeen jäänyt haamukuva ruutuun.

  • Pieni korjaus.. sanoo:

    Taidat muistaa hieman väärin, sillä kuvaa ei ole julkaistu aikaisemmin muualla kuin henkientalon sivuilla. Kuvauspaikalla oli kyllä kaksi tyttöä, mutta ei itse kuvassa, sillä kuva on alkuperäinen leikkaamaton/muokkaamaton.

  • Hulupattaja sanoo:

    Harvinainen kummitus kuvassa:kuvaputkitelkku. Mutta mites kummitukset näyttäytyy, kun taulutelevisioissa on täysin eri tekniikka, ja heijastamaton pinta?

  • Wespa sanoo:

    Sitä saa kysellä kummituksilta. 😀

  • nope sanoo:

    HAA!!! tuo on vanha juttu henkientalosta.

  • Joulupukki sanoo:

    Taitaapa kyseessä olla heijastus vieressä olevan joulukuusen koristeista/kynttilöistä tärähtäneellä kuvalla höystettynä?

  • Mietin että olisikohan kuva pitänyt ottaa alunperin jostain muualta kun kuva on heilahtanut äkillisesti havaitussa tv-ruudun tytössä. Siinä olisi yksi selitys siihen että miks kuva olisi otettu.

  • Mie sanoo:

    Kuvaajan tai hänen vieressään olleen henkilön kasvot heijastuvat ”peilinä” toimivan vanhahkon TV:n kuvaputkelta ja sen suojalasilta kahtena vierekkäisenä kuvana.

  • nAsu sanoo:

    Ei pikemmin aidolta näytä, vaikka en khyllä itsekkään ole nähnyt 😀

  • IcyCold sanoo:

    olen ennenkin nähnyt kyseisen kuvan: http://www.henkientalo.com/haamukuvia/12.html

  • penaltyfinland sanoo:

    Vuosikymmenen parhaita kummituskuvia julkistetaan vähintään kerran joka toisena kuukautena. Olisikin noin paljon aitoja tapauksia.

  • Skauris sanoo:

    Hmm. Vähän taas näitä, että totuuden ei tiedä kukaan muu, kuin kuvaaja itse.
    Kuva VOI olla aito, mutta se VOI myöskin olla muokattu. Kuten sanottu, sen tietää vain kuvaaja itse.
    Itselleni tulisi kyllä kampauksesta enemmän 60-luku mieleen.
    Kasvot näyttävät aika helevetin epämuodostuneilta ja pelottavilta :S

  • Skauris sanoo:

    Hieman nyt menee ohi aiheen, mutta pieni myötähäpeä kävi kyllä kun katselin muita kuvia henkien talosta. Muutamat niin muokattuja että heti näkee, toiset taas saaneet ”aaveensa” valotushäiriöstä…

  • Ilja sanoo:

    En kyllä nää mitään syytä miksei tää yhtä hyvin vois olla aito. Saattaahan toki väärennöskin olla. enemmän kyllä pistää mietityttämään, että miksi täällä liikkuu niin paljon skeptikkoja jotka ilmeisesti on täällä vain haukkuakseen jokaikistä kuvaa.

    On mullakin näitä kohtaamisia henkien/aaveiden/tms. kanssa ollut ihan riittämiin, joten miksei sitten näillä tytöillä.

  • Kyyrme sanoo:

    Kyllä tuo minustakin vähän 3d mallilta vaikuttaa. Pikku siskot bio shockista tulee mieleen. @ Ilja: Itselläni on tapa olla uskomatta mihinkään, mitä en itse omin käsin ja silmin pääse todistamaan ja tutkimaan. Helposti tekee itsestänsä pellen muuten.

  • Samppa sanoo:

    Kun näemmä joulun aikaan on tuo kuva otettu niin minulle tuli nuista kasvoista mieleen joulukoriste-enkelin kasvot. Liekö jotenkin heijastunut telkun ruutuun..

  • Älyä peliin sanoo:

    Pikkusisko leikki nukella ja kameralla, se siitä. Ja kuten kuusen koristeistakin näkee kamera on liikahtanut, siksi huuli vaikuttaa oudolta, mutta nyt pitäisi isoveljen muistella millaisia nukkeja se systeri sai joululahjaksi.

  • Kiinnostunut sanoo:

    Minustakin tuossa on selvän pikkutytön kasvot. Nuo näyttävät jotenkin tutuilta kuitenkin. En ole lainkaan varma missä olen nähnyt nuo kasvot. Ihan kuin olisin tavannut tuon tytön joskus. Kuka tietää. Mutta tuo kuva on hyvin kiinnostava, ja minuakin kiinnostaa, mikä on tuon kuvan alkuperä ja muut kiinnostavat asiat.

  • masa sanoo:

    Ei tullu kelleen mieleen että saattaa olla joku sellanen pikkutyttöjen muovinen meikkipää, yms.?

  • jalka sanoo:

    Kuva vaikuttaa muuten melko aidolta, mutta epäilyttävän siitä tekee se, että kuvaajan jalka on juuri sopivasti niin ettei tiedä onko tv päällä vai ei….

  • Zeprys13 sanoo:

    jalka pisti hyvän! mutta näyttää oikeestaan aika aidolta. Mä tykkään 🙂

  • Peku sanoo:

    HAHAHAHAHA joku teini telkkarissa! Hei oikeesti!

  • YepYep sanoo:

    Taitaa olla salaman aiheuttama heijastuma joulukoristeesta tai jostain…
    Kun tarkemmin katsoo.

  • Shade sanoo:

    Kuten kaikissa vastaavanlaisissa asioissa oma mielipiteeni on: en myönnä enkä kiellä. Silti jos spekuloimaan käydään niin jos se oikeastikin on aave telkkarissa niin se ehdotus että kasvoihin tulleeseen vammaan olisi kuollut, vaikuttaa erittäin mahdolliselta sillä myös vasen silmä näyttää turvonneelta ja oikea on aivan liian alhaalla ollakseen normaali ihminen.

  • mirzz sanoo:

    Jos nuo kasvos olisivat jonkun meikkipään heijastus, miksi siitä ei näy muuta huonetta kuin kasvot. En usko, että kyseessä olisi koriste-enkeli, nehän on paljon pienempiä kuin tuo naama. Silti jotenkin tuntuu, että kuva on feikki. Lisätään jonkun vammaisen naama läpikuultavana ja häivytetään rajat.

  • Zeprys13 sanoo:

    ehkä ne piirsi telkkuun lärvin ja otti kuvan.

  • K-k sanoo:

    No jes. Muutaman sekunnin valotus, taskulamppu, ja putsattu TV ruutu. Onnistuu äärimmäisen helposti tällainen kuva, ei tarvitse minkäännäköistä aiempaa osaamista. Mistä kuvassa huomaa suuren valoitusajan? Katsoppa ikkunaa ja kuvan vasemmalla laidalla olevaa ”valoilmiötä”. Mutta etenkin ikkunasta huomaa, että kameran apertuuri on ollut auki ainakin 5 sekuntia, ellei 10.

  • Wespa sanoo:

    Kuvan valotusajan voipi tarkistaa alkuperäisestä kuvasta (sen tiedoista/leimasta). Valotusaika ei ole 5, eikä 10 sekuntia. Ja taskulampulla et millään saa kasvoja (nenää, silmiä ym.) muodostettua. Mielenkiintoinen teoria silti.

  • lohikäärme sanoo:

    pelotaa jo mennä nukkumaan 🙁

  • Mr.Ufo sanoo:

    Meilläkin on ollut sama tv, kerran kun kuvasin sitä tuli siihen näyttöön heijastus (näytti naamalta, ja samalta kuin tuossa kuvassa) 😀

  • G-g-g-ghostbuster sanoo:

    Huomatkaa VHS-Nauhuri.

    The Ring Perustuu tositapahtumiin.

  • mr.man sanoo:

    Näyttää jotenkin piirretyiltä tai maalatuilta kasvoilta. eihän sitä enää tiedä tässä nykyajan digiajassa tiedä, mikä on totta ja mikä on potta.

  • Dilla sanoo:

    Näyttää pahvilta, koska vasemmassa alakulmassa television ruutu näyttää oudolle, kuin siinä olisi jokin pahvin reuna. Vähän pikselöimällä pahvista saa television ruudun näköisen.

  • jatu sanoo:

    Otin kerran vastaavan kuvan kotona, muistaakseni koira tai lapset olivat tv:n vieressä.
    Kuvaan tuli mukaan joku selostaja, TV:n kuva vaihtui juuri samalla hetkellä kun otin valokuvan. Näytti aika paljon vastaavalta photolta.

  • Pave sanoo:

    Nää on taas näitä…
    Tietokonegrafiikalla muunnettu auki olleen television kuva. Yksinkertaista.
    Sitäpaitsi kasvot näkyvät selvemmin suuressa kuvassa kuin tarkennuksessa…

  • JJ sanoo:

    siinähän on selvästi taulu!!! maalaus! 😀 kun katsoo kuvaa sivuttain ja liikuttelee päätä. näkee selvästi vaalean neliönmuotoisen rajan kasvojen ympärillä!!!

  • turret tusk sanoo:

    tuo on tarkka aavekuva!..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto