FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Kirjanurkkaus – Shafica Karagulla – Läpimurto Luovuuteen

Edellinen artikkeli Kirjanurkkaus-sarjasta lupasi kirjasta ”Läpimurto Luovuuteen – Tutkimus paranormaaleista kyvyistä” muutaman katkelman ja nyt niitä olisikin sitten luvassa. Minulla on julkaisijan puolelta lupa tähän, toivottavasti se riittänee. Kirja on siis erittäin mielenkiintoinen ja se pitäisi melkeimpä pakkoluetuttaa kouluissakin minun mielestäni! Tarjoan siis muutaman otteen kirjasta, ettette pääse livahtamaan sen tarjoamaa informaatiota ja jotta kiinnostuneet saavat  makua mitä ovat menossa hankkimaan.

Ote kirjasta:

Professoreita, lääkäreitä, asianajajia, liikemiehiä ja –naisia, valtion virkamiehiä tuli puhumaan kanssani kokemuksistaan. Näitä erittäin älykkäitä ja koulutettuja ihmisiä askarrutti epätavalliset kyvyt, joita heillä oli. He olivat innokkaita keskustelemaan kokemuksistaan ja arvioimaan niitä sekä pohtimaan selitysmahdollisuuksia. Monet olivat todella tyytyväisiä löytäessään jonkun, jolla oli minunlaiseni ammattitausta ja joka oli halukas myöntämään, että tällaiset kokemukset olivat todenperäisiä. Muutamat olivat helpottuneita havaitessaan, etteivät he olleetkaan jotenkin hulluja. Kaikki olivat innokkaita keskustelemaan näiden kykyjen luonteesta ja syistä sekä antamaan tietoa, josta voisi olla apua tutkimuksessani. Lukuisat keskusteluni tähän luokkaan kuuluvien ihmisten kanssa saivat minut ymmärtämään, miksi oli ollut vaikeata löytää älykkäämpiä ja vastuuntuntoisempia ihmisiä, joilla oli paranormaaleja kykyjä. Ihmiset pelkäsivät maineensa puolesta. He tietävät, että oikeaoppisemmat ja maanläheiset tiedemiehet suhtautuivat ivallisesti tällaisiin kykyihin. He eivät halua joutua luokitelluksi oudoiksi tai epäluotettaviksi, koska heillä on kykyjä, joita muilla ei ole. Jokaisen kokouksen jälkeen oli enemmän ihmisiä, jotka halusivat keskustella yksityisesti.

Ote kirjasta:

Dianen mukaan selkärangan tyvessä sijaitsevalla energiapyörteellä on suora yhteys lisämunuaisiin. Hänen kuvauksensa mukaan se muodostuu neljästä pienemmästä pyörivästä liikkeessä olevasta energiasta, joka on spiraalikartion muotoinen. Kartioiden kärjet ovat keskuspisteessä. Jos tässä keskuspisteessä tai ytimessä tapahtuu häiriö, niin hän etsii sairautta alueelta. Katkokset tai häiriöt spiraalikartiossa liittyvät johonkin fyysiseen ruumiin toimintoon tuolla alueella. Jos jossakin pääpyörteessä on harmautta tai epäsäännöttömyyttä tai ”vuotoa” tässä keskuspisteessä, eli ytimessä, hän etsii jotakin vakavaa sairautta fyysisestä ruumiista tällä alueella. Jos energia on epärytmistä tai siinä ilmenee ”katkos  tai halkeama”, hänen mukaansa se liittyy toimintahäiriöön alueella.– –Ensimmäisissä kokeiluissa Dianen kanssa valitsin omia potilaitani, joilla oli selvästi vahvistettu lääkärin diagnoosi. Sitten pyysin Dianea tarkkailemaan potilasta ja kuvailemaan mahdollisimman täydellisesti fyysisen kokonaistilan. Edes potilaan nimeä ei ilmaistu hänelle. Hän kuvaili varsinaisen fyysisen tilan, joka osoittautui täysin tarkaksi kaikissa tapauksissa. Lisäksi hän kuvaili energiaruumiin tai –kentän ulkonäön sekä voimapyörteet.

Mutta noh, pesunkestävät epäilijät sanovat että uransa huipulla oleva lääketieteen proffa ei ole luotettava ja että kaikki nenän edessä oleva musta valkoisella on pelkkää hölynpölyä. Mitä tapahtui ei voinut tapahtua.. Yritetään nyt silti kuitenkin 😉

Tykkäys ja jakotoiminnot:

13 kommenttia aiheeseen: Kirjanurkkaus – Shafica Karagulla – Läpimurto Luovuuteen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • WM_ sanoo:

  Olisi mielekästä saada aiheesta keskustelua.
  Itse en ainakaan kykene vain olkaa kohauttamalla sivuuttamaan näitä tutkimuksia.
  ”Faktat on pöydässä, mutta ne eivät mahdu päähäni” -tyyli ei mahdu minun päähäni ;D

 • safiiri kaarnaguli sanoo:

  Olen itse kerännyt jo pitkään kaikenlaista tietoa ja pdf muodossa olevaa kirjallisuutta, videopätkiä yms tällaisista asioista.Ajattelin kerätä niiden tietoja yhteen ja koota eräänlaiseksi aapiseksi minkä avulla näitä asioita voi opetella.Sellainen tuntuu puuttuvan.

  Toivottavasti löytyy lisää juuri tätä chakra/energia/chi matskua ja vinkkejä kirjallisuudesta jota kannattaa hankkia.

  Olen huomannut ympäri maailmaa olevien tekniikoiden ja opetusten olevan hyvin samankaltaisia toistensa kanssa.

 • Hartsa sanoo:

  Ei siinä, hyvin mielenkiintoista. Outo kun ei ole ennemmin kyseiseen nimeen törmännyt, mutta kirjan pistin tilaukseen kyllä heti.

  Tietysti mukavuutta lisää sekin, kun tosiaan on noinkin kovan kaliiberin kaveri ollut asioita tutkailemassa.. harvinaista herkkua päästä tutkimuksia/testejä tutkailemaan joissa puhuvat tulokset puolestaan eikä yritetä vain tukea oman yhteisön massakäsityksiä.

 • WM_ sanoo:

  Monet pelkäävät maineensa ja työnsä puolesta, joten vaikka näitä lähtisi etsimään, joku aina on vastaan.

  Jännä, ettei paranormaaleita kykyjä hyväksytä esim vain yhden tapauksen perusteella, kun taas jos Brontosaurus kävelisi Hämeenkatua, sen yhden yksilön perusteella voisi väittää, ettei se ole kuollut sukupuuttoon 😉

 • shakaali sanoo:

  hmm.. tuntematon tyyppi netissä hehkuttaa anonyymejä ”luotettavia ja koulutettuja henkilöitä”, jotka sanovat omaavansa paranormaaleja kokemuksia/kykyjä?

  uskottavaa. asiahan on jo melkein todistettu. kuka enää uskaltaa epäillä.

 • WM_ sanoo:

  Edellisessä osassa ei ollut anonyymi henkilö. Seuraavassa osassakaan ei tule olemaan.
  Mikäs siinä kun ei voi uskoa. Ennen ihmiset sokeasti seurasivat kirkkoa ja ummistivat silmänsä kaikelle mitä se ei osannut selittää.. Religion vs. Science asetelma: nykyään valtaosa seuraa sokeasti tiedettä, ja ummistaa silmänsä sille miltä se ei kaikkivalteudessaan kykene todistamaan 😉

  Näitäkin asioita kun tutkii ehkä yhteensä vain 50 ihmistä täyspäiväisesti nykyisin ja mitä tukea hekään saavat?

 • shakaali sanoo:

  en tiedä menikö sulta ohi vai olinko epäselvä, mut peräänkuulutin sitä todistusarvoa. liikemies ja naapurin erkki ovat kuitenkin melko yhtä luotettavia henkilöjä pelkillä huhupuheilla.

  ja se varsinainen pointti oli, että onko edelleenkään väärin epäillä? ei minusta ainakaan näillä ”naapuri kertoi lääkäristä joka näki ufon” perusteilla.

 • shakaali sanoo:

  ”valtaosa seuraa sokeasti tiedettä, ja ummistaa silmänsä sille miltä se ei kaikkivalteudessaan kykene todistamaan ;)”

  ;);) kun juuri tähän se tiede tähtää.. jos lohikäärmeistä ei löydy todisteita, niin ne luultavasti ovat satua. tämä on oikeastaan aika lapsellista väittelyä. sinä melko varmasti ymmärrät mitä minä haen ja minä mitä sinä. ongelma on mikä? miksi pitää alkaa mollata toisella tavalla ajattelijoita?

 • Simple sanoo:

  ”miksi pitää alkaa mollata toisella tavalla ajattelijoita?”

  No ei kai tässä kukaa ketään oo mollaamassa, mutta ei pitäisi ajatella niin fanaattisesti, että kaikki mitä tieteen avulla ei voida todistaa, ei olisi olemassa. Eihän tiede pysty selittämään moniakaan asioita, joihin silti kuitenkin uskotaan enemmän kuin esim. yliluonnollisiin asioihin.

 • WM_ sanoo:

  Ja uskon, että tiedekin jonain päivänä kykenee selittämään monet ”paranormaalit” asiat.
  Mutta kenen pitäisi tutkia aihetta ja kirjoittaa siitä kirja, jollei joku huippu-lääketeiteen proffa? Kysymys siis kuuluu: kehen voisit luottaa?

 • Simple sanoo:

  Luen juuri kyseistä Shafican kirjaa (nyt kun vihdoin ja viimein sen sain käsiini) ja olen ihan äimänä 😀 Jos joku on katsonut elokuvan ”Push” niin siinä on monia samanlaisia kykyjä kuin tässä kirjassa :O Liekö elokuvan käsikirjoittaja saanut juuri tästä kirjasta virikkeitä.

  No mutta jatkan nyt tämän lukemista.. 😛

 • WM_ sanoo:

  Perustuuko tuo elokuva tositapahtumiin? 🙂

 • Deep Throat sanoo:

  ”Kysymys siis kuuluu: kehen voisit luottaa?”

  Trust no one.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot