FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Lisää selittämättömiä eläinkuolemia

Lähivuosina maailmalla on havaittu paljon eläinten outoja joukkokuolemia. Kuolleisiin eläimiin on kuulunut niin erilaisia kalalajeja kuin mm. lintujakin.

Vuosi 2012 ei näytä olevan poikkeus, sillä heti alkuvuodesta on uutisoitu muutamasta uudesta joukkokuolematapauksesta.

Uudenvuoden aattona Kvennesin ranta Norjassa peittyi kuolleisiin silleihin. Sillejä oli arviolta 20 tonnia, joka on valtava määrä. Vain muutaman päivän heitolla Norjan tapauksesta kuoli satoja mustarastaita Beeben kaupungissa Arkansasissa Yhdysvalloissa. Lintujen havannoitiin putoavan kuolleena taivaalta.

Selitykseksi kuolemille on tarjottu mm. ilotulitteita, saalistajia, myrskyä, maapallon magneettikentän muuttumista sekä lisääntyvien saasteiden määrää. Joidenkin mielestä tapahtumat ovat viitteitä tulevasta maailmanlopusta. Kuolemat vaikuttavat olevan mysteeri, vielä ole keksitty mitään normaalia syytä miksi eläimiä kuolee isoissa ryppäissä, niin että samaan aikaan ilmestyy aina vain samaa lajia olevia yksilöitä.

Lue myös aikasemmat artikkelimme aiheesta:
Outoja lintujen ja kalojen kuolemia
Oudot eläinten joukkokuolemat jatkuvat – Tällä kertaa Chilessä

Lähde: iltalehti.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

48 kommenttia aiheeseen: Lisää selittämättömiä eläinkuolemia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Spooky sanoo:

  Haarp !!!

 • Nexeon sanoo:

  Mä vähän epäilen, että jos tämmöiselle ilmiölle lähdetään etsimään jotain ns. ”normaalia” selitystä, ei sitä selitystä koskaan löydetä. Pitää pystyä avartamaan mieltänsä pikkaisen enemmän ja ajattelemaan vähän laatikon ulkopuolelta…kyseessä nimittäin ei VÄLTTÄMÄTTÄ ole mikään normaali selitys kun koko ilmiö itsessään ei vaikuta normaalilta.

  Tämä vain oma näkökantani asiaan…

 • muchwa sanoo:

  joukko itsari mielenosoitus,ihmiset ei tajuu lopettaa maan tuhoomista,eläimet koettaa kertoo jotain,herätys.
  ei mut tosissaan vähän tolleen tän vois vaikka tulkita,mä en kykene käsittää miten ihmiset on niin tyhmiä,kuvitellaanko me ettei meidän teoilla maata vastaan ole mitään seurauksia??
  viimeiset sata tai pari sataa vuotta on drillattu maan uumenista maalle arvokasta öljyä ja poltettu sitä jatkuvasti lisääntyvällä vauhdilla savuna ilmana,tänä päivänä on semosii öljyn bisnes miehiä että ne antaa sen kaasun palaa jatkuvasti mieluummin kuin ees rakentavat infastruktuuria (miten se kirjotettiinkaan..) sitten on näit jotka valuttaa kaiken vaarallisen paskan suoraan jokiin,meriin,soihin jne,tuhoten kokonaisia kommuuneja alueilta.
  ihmiset eivät tajuu enää mitä seurauksia näillä on kun me ollaan revitty irtaalleen luonnollisesta yhteydestä,me ihmiset ei tunneta seurauksia enään,mutta on ihmisii vielä jotka on yhteydessä luontoon ja spirittiin ne tietää mitä oon eessä ne jokku on tienny jo kauan aikaa…
  luvassa on erittäin kusiset ajat monelle osaa maata mutta ei täs mitään maailman loppua ole tulossa vaan maa on varoittanut monet kerrat ja kohta puhistaa itsensä,meille ihmisille se voi tarkoittaa kuolemaa mutta maa jatkaa eloa ja kehittää uutta elämää.

 • jatu sanoo:

  En tiedä millainen saalistaja saa tonni kaupalla kaloja ajautumaan rantaan? Ilotulitusraketteja on ammuttu kymmeniä vuosia, miksi vasta nyt on alkanut lintuja tipahtelemaan?
  Taivaalta sataa välillä mitä oudompia asioita?
  En tiedä mitä, mutta jotain on tapahtumassa,jotain mitä emme vielä ymmärrä?

 • FooFighter sanoo:

  HAARPia testailevat ja jotain muita tuomionpäivänkoneita 🙁

 • alivuokralainen sanoo:

  Joskus luin juttua, että oli satanut taivaalta satoja kaloja ja sitten sellanenkin tapaus kun satoi sammakoita. joukkokuolemia nekin.

 • JaniP sanoo:

  Jos alkaisi penkomaan historiaa, löytyisikö vastaavanlaisia selittämättömiä eläinten joukkokuolemia.

 • alivuokralainen sanoo:

  …muistaakseni yrittivät ainakin keksiä selitystä, ja ehdottivat tornadoa, joka olisi vienyt eläimet taivaan tuuliin ja pudottaneet sitten maalle, kauas merestä. Onko nuo kuolleet eläimet sitten aina niin pieniä, että tornado ne merestäkin nappais, sitä en nyt tiedä?

 • alivuokralainen sanoo:

  …ei silloin ollut vielä mitään haarpeja. joukkokuolemia on ollut kauan.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Kyllä luulen että enteilee pahemmasta.

 • Ogeli sanoo:

  Olemme todistamassa ajan muutosta. En tosin rajaisi pois sitä vaihtoehtoa, että ihminen on aiheuttanut noiden eläinten kuoleman. Loppuisi jo tämä planeetan tuhoaminen.

 • hohhoijaa sanoo:

  Itseasiassa eläinten joukkokuolemat ovat aika yleisiä. Internetin aikakaudella niistä vaan on tehty maailmanlopun merkkejä kun tietämättömät ihmiset levittävät tarinaa muille tietämättömille ihmisille. Pienellä vaivannäöllä selviää, että sillien joukkokuolema norjassa on normaali näky kutemisajan jälkeen. USA:ssa kuolleet linnut taas ovat säikkyneet ilotulitteita (Haloo! Miksi kuolemat juuri uudenvuodenyönä?) ja lähteneet lentoon pimeällä ja kun eivät ole pakokauhuisina muistaneet ottaa pimeännäkölaitteita mukaan, ovatkin törmäilleet sitten sokkoina erinäisiin esteisiin. Voihan se tietenkin olla, että yllä roikkuvan maailmanlopun ahdistus on ajanut kalat ja linnut joukkoitsemurhaan, mutta henkilökohtaisesti en usko kalojen omaavan tarpeeksi henkistä pääomaa ja tunneherkkyyttä välittääkseen tulevasta maailmanlopusta. Hyvää maailmanlopun vuotta vaan kaikille!

 • alivuokralainen sanoo:

  …ja aina samaa yhtä lajia, mikä vieläkin oudompaa. Tosin tornado olisi kyllä hyvin paikallinen ilmiö.

 • alivuokralainen sanoo:

  …niin kyllä ne valaatkin ajautuu rantaan, mutta se onkin sitten eri juttu, kun niillä suuntavaistot sekaisin. siihen enemmin sopisi syyksi nuo haarpit ja muut ihmisten laitteet.

 • alivuokralainen sanoo:

  …ja nousee ne lohetkin jokiin kutemaan ja kuolemaan. Joukkokuolemia on monenlaisia ja syitäkin on siis erilaisia.
  Ja joskus joukolla tarkoitetaan kymmentä yksilöä, joskus tuhansia,vaikka satoja tonneja kalaa. Myös selityksiä löytyy hyvin erilaisia, joskus selitys yksinkertainen, joskus ei löydy selitystä.

 • hohhoijaa sanoo:

  Kyllä se selitys yleensä ottaen aina löytyy ja jos ei löydy niin se yleensä tarkoittaa, että kyseistä asiaa ei ole tutkittu tarpeeksi(tai ollenkaan) jotta voitaisiin kyseistä asiaa kommentoida. Sitten on tietysti tapahtumat joista vaahdotaan internetin keskustelupalstoilla ”selittämättöminä” tapahtumina, vaikka kyseiset tapahtumat ovat täysin luonnollisia.
  Minua huolestuttaa se miten kuluvasta vuodesta 2012 on tehty maailmanlopun vuosi näin suurella mittakaavalla ja ihmiset näkevät merkkejä tulevasta tuhosta kaikessa mahdollisessa eläinten käyttäytymisestä pilvien liikkeisiin. Kaikki tämä hypetys tulee vuoden kuluessa näyttämään ilkeät kasvonsa kun kaiken maailman hullut automaattiaseineen lähtevät kaupungille ammuskelemaan, koska ovat sekoittaneet päänsä lukemalla internetin keskustelupalstoilla maailman loppuvan 21.12.2012. Mikä siinä maailmanlopussa on niin pelottavaa? Jokainen meistä kuolee aikanaan, niin mitä väliä sillä on tukehtuuko pullaan vai meteoriittiin?

 • astalo sanoo:

  **Jokainen meistä kuolee aikanaan, niin mitä väliä sillä on tukehtuuko pullaan vai meteoriittiin?**

  😀 eipä paljon paremmin olisi voinut virkkoa.

 • Ampuja sanoo:

  Juu. Ihan totta että yleensä ne ”normaalit” selityksetkin voi olla väärässä. Ja ihmisellä varsinkin kun ruvetaan hahmottamaan asioita tieteellisesti se asia pakotetaan normaaleihin raameihin jättämällä sitten vaikka merkittäviä faktoja/tekijöitä pois. (raamattu anyone?) En tarkoita että raamattu olisi sen enempää tieteellisiä normeja täyttävä eepos mutta käsittääkseni sitäkin tehtäessä on jätetty mielestäni merkittäviä kirjoituksia lisäämättä yms.

  Nykypäivänä tuntuis olevan tieteellä samanlainen meininki. Tosin en sano että tämä olisi tieteen vika itsessään. Enemmänkin nämä vanhat periaatteet voimassa mitä on ollut iät ja ajat. Tiede on siis itsessään aika konservatiivinen toiminnassaan.

  Noh joka tapauksessa tuosta eliöiden kuolemasta. Kyllä se aika mystiseltä vaikuttaa varsinkaan kun ei pystytä varmuudella todistamaan sitä aiheuttajaa. Tuskin noiden kuolleiden eläinten tutkiminenkaan antaa kauheasti viitteitä kuolinsyystä. Tai vaikka antaisikin. Olen tullut siihen tulokseen että nyky-yhteiskunta osaa olla niin kiero että näitä tosiseikkoja ei tuoda ihmisten tietoisuuteen edes, jotta näihin epäkohtiin voitaisiin puuttua tai vaikka niistä epäkohdista annettaisiin sanktio ja asiat tuotaisiin jossain määrin julkisuutteen annetaan kuitenkin kyseisen laisen toiminnan jatkua vert vaikkapa bb öljy-yhtiön meksikon lahden öljyvuoto (jonka osa syyllisenä on microsoft windows käyttöjärjestelmä mm)

  Onko kyseisissä asioissa tapahtunut jotain paranormaalia. Sitä en tiedä mutta voihan sekin olla täysin mahdollista.

 • kyseenä voi olla metsästäjiä, mutta jos laukauksia ei kuulu ei se ole.. luulen että maailmanloppu se tekee tepposia 🙂

 • myymi sanoo:
 • nova- sanoo:

  Itseasiassa
  kyseisiä joukkokuolemia on ollut nyt siinä määrin eripuolilla maapalloa ja nimen omana saman lajin edustajia ja havainnot joissakin määrin sopivat toisiinsa,tarkoittaa että tässä olisi kyllä paljon syvällisemmän syyn etsimisen aika, jota teistä tuskin kukaan on edes täälä ajatellut..

  mutta tärkeämpi ja paljon ajankohtaisempi on
  Euron tilan kehitys sekä samaan aikaan persianlahdella liikkuvat
  venäjän,usan,iranin,brittien sotalaivat sekä kiinan ja venäjän puolustavampi kanta irania kohtaan tekee nykytilanteesta surillisen kuuloisen

  oikeasti kehotan teitä jokaista miettimään näitä asioita ja suhteuttaa ne maailman nykytilaan ja tulevaisuuden odotuksiin ja luomaan arkaluontoisen yhtälön tulevasta kriisi tasosta.
  ihan oikeasti.,

 • Nipletius sanoo:

  En tie huomasiko kukaan että noi kaikki massakuolemat, mitä nyt omiin silmiin sattui osumaan,ovat tapahtuneet tammikuussa? Sekä tämän että viime vuoden tammikuussa. Saattaa olla sattumaa tai ei, ken tietää. Aika näyttää…

 • Gona sanoo:

  Minä se vuan kalastelin.. dynamiitilla, tietenkin. Ylleensä pommitan vuan kirjolohta sen 20-50 tonnia kerralla ja nostan poikkeen ja myyn, mutta nyt humahti vahingossa silliparveen niin jätin kellumaan, niillä prkele mittään tie.. ihan pahhoo se silli… Vuan ei toillaan, on ne kyllä melko outoja nuo eläinten joukkokuolemat. Ihankun niitä ois alkanu olemaan vasta viime vuosina enemmän ja enemmän, ei ainakaan muista että vielä montaa vuotta sitten ois otsikoita moisista.

 • nova- sanoo:

  on tämäkin kun täysin asiaankuulivia kommentteja katoaa.

 • Radical sanoo:

  Lisäksi oli outoa, että paikkakuntalaisten saapuessa keräämään mätänevät kalat pois, niin ne olivat kadonneet täysin kenekään huomaamatta. Black Ops:itko kävi siivoamassa jälkensä?

  EisCat(HAARP)-tutkimuskeskus on aivan siinä tuntumassa, missä nämä kalakuolemat oli Pohjois-Norjassa.

  Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/EISCAT
  ”At the Ramfjordmoen facility (near Tromsø, Norway) it also operates an ionospheric heater facility, similar to HAARP”

  Lisäksi Arkansasin Little Rockissa siis tämän Beeben tuntumassa on ainakin ilmavoimien tukikohta (http://www.littlerock.af.mil/) ja sielläkin on myös HAARP-tutkimuskeskus.

  Mielenkiintoista, että nämä lintu/kala/valas/hai ym. Liittyvät aina yhteen lajiin. HAARPin testausta ja tuunaustako?

  Was Norway’s HAARP Facility EISCAT Responsible for the Norway Spiral?: http://www.redicecreations.com/article.php?id=9557

 • Wespa sanoo:

  nova, tajoamassasi sähköpostiosoitteessa on kirosana, tästä johtuen spämmifiltteri laittaa viestisi tarkituslistalle… Palautin viestisi näkyiin. Jatkoa ajatellen kannattaa laittaa omiin tietoihin toinen sähköpostiosoite. 🙂

 • hohhoijaa sanoo:

  No kyllähän tästä saatiin taas täysmittainen keskustelu silti käyntiin. Kukkkuu!

 • alivuokralainen sanoo:

  …näitä selittämättömiä eläinten joukkokuolemia on kirjattuna ylös jo ainakin 1600-luvulta. Joku löytää osasta Raamatun kertomista
  vitsauksistakin selittämättömän eläinten joukkokuoleman.
  Hassua kyllä mutta myös sillon ne nähtiin lopun ajan merkkeinä.

 • alivuokralainen sanoo:

  selittämätön: selityksiä löytyy, todisteita ei. Kukkuu.

 • Alien sanoo:

  Lintu kuolemien syynä on ilotulitteet, joitain raketteja on ammuttu lintuja päin jonka takia linnut on kuollut. Kala kuolemaa en taas osaa selittää…

 • höpönlässynpöpö sanoo:

  Mikä ihme on kun ihmiset ei osaa jo pikkuhiljaa vetää päätään ulos anteeksi nyt, ahteristaan, ja katsoa kaikkia faktoja sen sijaan että lässytetään jostain ”hei linnut pelästyi raketteja keskellä kesää” lätinöitä?

  Olen henk.koht. nämäkin linkannut tänne aiemmin, ja aina kun ne linkkaa,loppuu keskustelua asiasta kuin seinään.Skepoille kun pistetään todisteet nokan eteen, niin he ovat ”ai jaa” ja siirtyvät epäilemään seuraavaa juttua, voidakseen taas unohtaa totuuden ja esiintyä jonkinlaisena kaikkitietävänä jumalan lahjana maapallolle kun asia nousee seuraavan kerran esille.

  Haarp. on europarlamentin sivuilla mainittu ase.Elisabeth rehn oli kokouksessa mukana jossa keskusteltiin haarpista ja sen ilmastoa tuhoavasta vaikutuksesta kun ionosfääriä tulitetaan mikroaalloilla, joka kuumentuu ja heijastaa säteilyn takaisin maahan peilin tavoin.

  Ette usko? ok, linkki europarlamentin virallisille sivuille josta halutessaan voi itse asian lukea, virallisista julkisista dokumenteista. http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//FI#_part7_def22

  Ja sitten haarp videokuvaa käytännön toimissa jossa delfiinit paloivat veteen.. http://www.youtube.com/watch?v=YSubC55KI2c

  Kohta tulee loppuu taas keskustelu..

 • höpönlässynpöpö sanoo:

  Vekkuli lisävideo.

  Miksi tällaista tekniikkaa ei oteta käyttöön kansan keskuuteen kun se kerran on tiedossa? Autot,junat,lentokoneet yms hyötyisivät tällaisesta kitkattomasta kulkemisesta.Voisi vaikka perustaa ratoja joilla ihmisten autot leijuisivat ja voisi ilmastoa saastuttamatta kulkea paikasta toiseen.

  Ai niin, eliitti,velkavankeus,verot, tyhmä kansa.

  http://www.youtube.com/watch?v=9gjkTRxLqqg&feature=relmfu

 • Profeetta sanoo:

  YKSI LAJI aina per joukkokuolema. Kovasti on ollut tässä puhetta ihmiskannan vähentämisestä. Onnistuvatkohan tekemään samaa tälle lajille sitten loppupeleissä, kun kerta jo testaavat lajikohtaista hävitystä. Rapture. ”alkaa tuntumaan että tämä koko ”Uskonto” on ihmisen keksimää”… Joka ei lopputulosta halvenna..

 • nova sanoo:

  Niin,tosiaan tuntuu ettei todellisuudessa kyetä ratkaisemaan jo olemassa olevia ongelmia tarpeeksi ajoissa, taudit,ihmisten tyytymättömyys ja heijastuva kapinalismi myöskin suuremman vallan ja tulevaisuuden ”haaveiden varjolla pyritään kulkemaan jotain hämärä linjaa, joka ei todellakaan ole rauhan/ hyvinvoinnin tie.

  tätä jatkuvaa aseellista kehitystä sekä pyrkimyksia kehittää yhtä vaarallisempia ja näkymättömämpiä tuhokeinoja ovat totaalisen surullista sisäistää, samaan aikaan taas luodaan mielikuvia aivan toisenlaisesta maailmasta ja luodaan ns pitkiä hätävalheita turvaamaan ja salaamaan herkimpiä totuuksia.

  onhanse toisaalta valitettava tosi että olemme ehkä jo liian syvällä, ihmiset ovat liian ahneita sekä ihmisten ns sielun ja mielen ns tunteellinen olemus vaihtelee liikaa.
  tällä pyrin tarkoittamaan sitä että massasa on aivan liikaa hajontaa ihmiset eivät oikein tied’ä mitä ajatella tästä kaikesta eikä pysty luomaan itse rauhallisesti järkiåeräistä kuvaa koko tilanteesta käyttäen itse oppimiaan keinoja ja pohdintojen lopputuloksia hyväksi vaan väkisinkin sekaantuu jo valmiiksi luotuihin malleihin esimerrkiä jatkuvan elukuva/mainos/uutisoinnin lopputulos.

  mutta omakohtainen näkemykseni parempaa maailmaa tehtäessä on
  että tulisi nopeasti lopettaa kuluttavien luonnonvarojen tuhlaaminen sekä ympäristön tarpeeton saastuttaminen,tulisi ajatella maan läheisesti ja tietynlaista rakastavaista¨tunteellista järkikäyvää sekä periksiantamattomuutta,yrittäessä luoda toimivaa ja selkeästi ihmisoikeaudellisempaa ja parempaa maailmaa.

  itseasiassa tulisi järjestää maailman laajuinen äänestys ja ns jokin vähän laajempi tunteita herättävä kysymys sillä näen että on mahdollista elää täysin ilman aseita/ tai ainakin miltein tulisi vain kehittää hyvinvointia ja kestävää kehitystä ei pakonomaista kasvua vaan kestävää( jatkuva kehitys ilman takaiskuja).
  sekä tulisi ehdottomasti suunnata moninkertainen määrä avaruuden tutkimiseen ja tieteen kehitykseen ja tämä tulisi tehdä yhteisen hyvän nimissä ja lopettaa vanha tuhoa ja hallitse ajattelumalli..

 • nova sanoo:

  ja tässä voisi oikeasti toimia räjähtävänä esimerrkinä yksi kokonainen maa näin alkuun, tulisi ottaa se valtaisa riski luoda toden teolla turvallisempaa energian tuotantoa ja 0%saastuttavaa.
  sekä ajaa tätä samaa innovatiivisempaa ajattelua joka tuotannon saroille arkielämään ja liikenteeseen,, nään tässä jo nykymaailman hetkessä niin monta seikkaa joista johtuen tämä ei toteutuisi ja niistä vedän masentuneen kommentit->

  kaikki niin valtaisan ponnistelun takana on siispä jäädän vielä toistaiseksi vanhaan lepäämään näin vuodet vierii ja jutut vaihtuu,mutta Muutosta ei tule ja kun muutosta ei tule niin kohtalo on Pysyvä joten olettekote ihmiset oikeasti näin periksi antavaisia elämä itsessään ei pyri ikinä antamaan periksi mutta ihmisten saastunut mieli tekee siitä mahdollisen ja ihmisistä tulee saamattomia ja laiskoja ja uskovat mielikuviin ja turvautuvat ajatuksee Pöö ei ole mitään pelättävää”

  toivottavasti joku nyt saa ainakin jostain kiinni,

 • nova sanoo:

  Profeetta:
  itseasiassa ihminen on silloin ollut fiksu koska raamattu itsessään antaa kaikki tarvittavat pelisäännöt luoda parempaa maailmaa( Maailma) raamatun ehdoilla/ ohjeistuksella ihmiset eivät sotisi ynm joten rauhassa ja auttavaisessa sympatiassa toivo elää.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Etpä o, nova, näköjään ainakaan Raamattuasi lukenut… 😉

 • Profeetta sanoo:

  Nova: Alusta asti tätä kaikkeuden polkua on tallattu kahta tietä pitkin. Hyvää tai pahaa näin TODELLA suppeasti sanottuna. Raamattu antoi nuorat monelle kansakunnalle ensimmäiseen vaihtoehtoon ja harmiksemme tästä nuorasta on muuntaununt psykologinen ase nykyisten versioiden myötä. Pian nähdään mikä onkaan sitten kollektiivisen hyväksynnän tulos, vaikka kaikkihan kyllä on jo kirjoitettua, mutta siitä ei puhuta..vielä. Opettele myös nova jäsentelemään ajatuksiasi kun niitä tekstiksi muutat! Itse en lukenut kuin vastauksesi minulle tämän johdosta joka jäi vähän harmittamaan.

 • ulululululu sanoo:

  Nova ,lukaseppa wanhaa testamenttia niin muutat mielesi raamatan suhteen 😀

 • ulululululu sanoo:

  Höpönlässynpöpö, viimeksi linkkaamasi video taitaa esittää tätä http://fi.wikipedia.org/wiki/Meissnerin_ilmi%C3%B6 ? Tuo vaati hieman kylmempiä lämpötiloja joiden ylläpito on melko kallista ettei taida yleistyä ennekuin keksivät materiaaleja jotka tulevat suprajohtaviksi muissakin kuin todella kylmissä lämpötiloissa.

  Ja onhan sitä jo olemassa tämmöisiä http://fi.wikipedia.org/wiki/Maglev

 • ulululululu sanoo:

  Höpölässynpöpö, Haarp todella mainittin linkkaamassasi jutussa:
  ” 11. Pitää Alaskassa toimivaa, ionosfääriä manipuloivaa amerikkalaista HAARP-järjestelmää, joka on vain osa elektromagneettisen aseistuksen kehittämistä ja käyttöä sekä sisäisessä että ulkoisessa turvallisuuskäytössä, esimerkkinä kaikkein vakavimmasta nousevasta sotilaallisesta uhasta, joka kohdistuu maailman ympäristöön ja ihmisten terveyteen, koska sillä pyritään sotilaallisessa tarkoituksessa puuttumaan erittäin herkän ja tärkeän biosfäärin kerroksen toimintaan, vaikka kaikki sen seuraukset eivät ole selvillä, ja kehottaa komissiota, neuvostoa ja jäsenvaltioita painostamaan Yhdysvaltojen hallitusta, Venäjää ja kaikkia muita edellä mainittuun toimintaan osallistuvia valtioita lopettamaan hankkeensa ja laatimaan kansainvälisen sopimuksen, jolla tällaisten aseiden käyttö kielletään;”

  Onhan se ollut tiedossa että haarpilla on sekä sotilaallista että siviili käyttöä. Mutta en ylläolevassa jutussa löytänyt mainintaa delfiinien grillaamisesta,maanjäristyksistä,tsunameista,pyörremyrskyistä,mielenhallinnasta etc. Joita on syytety Haarpilla aiheutetuiksi.

  En myöskään laske todisteeksi youtube pätkiä vaikka niitä olisi moni katsonut ja taustallekkin laitettu dramaattista musiikkia. Pätkähän on vaan sen tehneen mutuilua ilman mitään todisteita.

 • jaa.. en oikeen tiedä mistä tulee nuo kuolleet eläimet..

 • nova sanoo:

  haha kaikki jauhaap aikallaan,
  raamatusta ( kitetyettynä Kyllä pystyy näkemään miten voi elää ilman aseita ( sotia).
  noh mitä todisteisiin ja videoihin tulee, tulisi sinkun vain sisäistää että todellisuus iskee lujempaa naamalle kuin osaat kuvitella. mutta jo valmiiksi pehmennetyt mielet eivät sitä hyväksy vaan jatkat ”(onnellista elämääsi vailla huolen häivää.)”

 • ulululululu sanoo:

  Nova, onneksi seurustelen 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  😀

 • Ogeli sanoo:

  Nyt löytynyt Uudesta-Seelannista 53 kuollutta hyljettä:
  http://yle.fi/uutiset/luonto_ja_ymparisto/2012/01/hylkeiden_joukkokuolema_ihmetyttaa_australiassa_3180310.html?origin=rss

  Se joka väittää, että nämä eläinten joukkokuolemat ovat vain ”sattumaa”, on typerä ja sokea. Jotain on tapahtumassa. Se on eri asia, johtuuko tämä ihmisistä vai mullistuksista maapallossa.

 • hylje sanoo:
 • Jaska sanoo:

  eikö ne jotku ihmislahkot suunittele joukkokuolemia? Miks eläimet olis sit nii erinlaisii… Kuka ny haluis uida ydinjätteen myrkyttymässä vedessä ja lintujen kohalla vois ajatella et kiva hengittaa noit tehdassaasteit tääl yläilmois!
  Kaikistä jännintä on oikeesti näis tapauksis et eläimet on ollu ympäri maailmaa aina samaa lajia… Kenties tämä voi olla aseitten kehittelyä. Paras ase laittaa kokonainen maa hengiltä, ei turhia ohjuksia tai laukauksia!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot