FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

TROM dokumentti

Uunituore, ainakin minun kovasti odottama, dokumentti TROM julkaistiin eilen (11.1.2012).

Dokumentti yrittää sanojensa mukaan kuvata elämää ja maailmaa niin hyvin ja simppelisti kuin pystyy. Tällä dokumentti-pläjäyksellä on mittaa yhteensä noin 12 tuntia, mutta koska koko paketti on jaettu useisiin eri ”lukuihin”, sen selaaminen on helppoa. Lukuja on sen verran, että varmasti löytyy jokaiselle mielekästä katsottavaa. TROM pyrkii pysymään erossa ideologioista sekä tekijöiden henkilökohtaisista mielipiteistä.

En valitettavasti ole tutustunut muuta kuin traileri-pätkiin sekä vanhempiin tuotoksiin, mutta voin jo nopean silmäyksen perusteella suositella erittäin lämpimästi!

TROM:n sivuilta löytyy koko dokumentti alaotsikoineen:
TROM – Documentary: The Reality Of Me

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: TROM dokumentti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Nexeon sanoo:

  Kiitos! Tässä tylsiin iltoihin jotain mielenkiintoista katseltavaa 🙂

 • kornimaani sanoo:

  Hienoa! nämä täytyy katsoa.

 • Nexeon sanoo:

  Tuossa katselin trailereita nyt ens alkuun ja luin tuolta kyseiseltä sivulta mitä asioita dokumentti käsittelee. Tuli ensimmäisenä mieleen Jacque Fresco, joka puhuu paljon tästä nykyajan ”monetary” systeemistä ja kuinka melkein kaikkiin nykyajan ongelmiin olisi ratkaisu ”resoure based” systeemillä yhdistettynä nykyajan tietämykseen, teknologiaan ja tieteeseen.

  Mutta kun meillä on tuolla päättäjien paikoilla sellaisia ku**päitä jotka ovat aina olleet kehityksen jarruna sekä niin vallan- ja rahanhimoisia, että suunta on valitettavasti tähänkin päivään asti ollut negatiivinen, kohti ihmiskunnan tuhoa. Hienoahan se olisi jos jonain aikana suurin osa planeettamme väestöstä tulisi sen verran tietoisiksi, että panisivat lopun tälle kauan jatkuneelle eliittien vallalle ja ottaisivat vihdoin ja viimein oikean suunnan kohti uudenlaista, parempaa yhteiskunnan järjestelmää (resource based economy).

  Tässä pari tällaista minuutin-kahden pituista videota jotka kannattaa vilkaista. Kukin voi sitten katsoa noita vähän pidempiä jos alkoi oikeasti kiinnostamaan…

  http://www.youtube.com/watch?v=pbtbGcKiLiM

  http://www.youtube.com/watch?v=2ZRq7iS5-MA

  Tässä vielä n. 10min pituinen haastattelu:

  http://www.youtube.com/watch?v=4qlgzTlAvOo

 • Wespa sanoo:

  Kiitos WM_ tästä. Meinasi mennä kokonaan ohi tuo vaikka trailerin joskus katsoin. Aloitankin katsomisen nyt. 🙂

 • Akvinolainen sanoo:

  Minkä takia tälläiset videot pilataan jollakin meditaatiomusiikilla ja selostus on aivan kun jotain new age-saarnaa. Aina. Miksi?

 • dark lord sanoo:

  Jaa’a, joku joka meinaa katsoa tuota niin laittakaa kriittiset silmälasit päähänne ja korvat hörölle. Jos on yhtään järkeä päässä niin heti ensimmäisestä osiosta voi huomata kuka tai mikä on koko projektin takana. Sellainen ilmaan heitettävä kysymys: eikö sivusto näyttäydy hieman liian siistiltä? Kuka on ylipäätään taustalla? Minä(kö)?

  Mielummin katsoo Ickeä 😀

 • Matsån sanoo:

  Tässä dokumentisarjassa oli hyvää tuo rahatalous tai pikemminkin resurssipohjainen talous -osio, varsinkin mikäli aiheeseen ei ole aiemmin törmäännyt. Jacque Frescoa kuuntelee aina mielellään, koska kaveri on ollut kuvioissa pitkään ja just niin kyllästynyt nykyiseen systeemiin, ku kaikkien pitäisi olla 🙂 Mutta mutta… Tuo UFOs and extraterrestrial life -osio oli kyllä rimanalitus. Ufoilmiötä tarkastellaan lähinnä Hollywood leffojen ja epämääräisten valojen pohjalta. Kuka tahansa, joka on yhtään asiaan perehtynyt tietää, että kyseessä on ilmiö, jolla on vähintään tuhansien vuosien historia. Todisteita, tai ainakin päteviä teorioita löytyy erittäin paljon, joita ei tähän dokumenttiin viitsitty ottaa lainkaan. Asia lähinnä naureskeltiin pois periamerikkalaiseen tyyliin ja sehän saa aina allekirjoittaneen verenpaineen nousemaan ihan huolella 😀 Jo pelkästään tämän vuoksi en voi kovin huimia pisteitä tästä ”dokumentista” antaa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *