ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Salaseurat – Vapaamuurarit -osa 2

Haastattelussa Suomen vapaamuurarien suurloossin tiedotustoimikunta

Aikoinaan julkaisin artikkelin Salaseurat – Vapaamuurarit, mutta kuten kuvasta näkyy, se on täysin sitä peloittelu -materiaalia, jota on NWO:n vastaiset sivustot täynnä. Nyt sitten innostuin asiasta lisää luettuani Dan Brownin Kadonneen symbolin, jossa päähenkilö Robert Langdon seikkailee vapaamuurarismin parissa ja yrittää pelastaa muurari-ystävänsä. Kirjassa tuotiin esille myös noetiikkaa ja panteismia, eli olin myyty. Innostuneena tästä pistin ylös pari kysymystä ja lähetin ne Suomen vapaamuurareille, sähköpostiosoitteeseen, joka löytyy heidän sivuiltaan. Osa kysymyksistä on varmasti monille jo tuttuja, mutta yritin esittää kysymyksiä, joita asiasta vielä tietämätönkin kysyisi.

Triviaa: Haulla ”vapaamuurarit” löydetään Paranormaali blogille päivittäin jopa kymmeniä kertoja!

Kysymyksiin vastasi Suomen suurloossin tiedotustoimikunta. Kiitos heille!

Mitä Vapaamuurarius lyhyesti tarkoittaa?

-Vapaamuurarius tarkoittaa valistusajalla syntynyttä  miesten järjestöä, jonka tavoitteena on auttaa perinteisten rituaalien ja symbolien avulla jäseniään heidän pyrkimyksessään paremmiksi ihmisiksi. Opetus on porrastettu asteiksi, joilla kullakin on oma rituaalinsa.

Millainen henkilö vapaamuurari on?

-Täysi-ikäinen mies, joka uskoo Jumalaan ja haluaa kehittää itseään yhdessä toisten samoja tavoitteita omaavien miesten kanssa.

Miten jäsenyys näkyy vapaamuurarin yksityiselämässä, entä työelämässä?

-Samalla tavoin kuin osallistuminen muuhunkin järjestötoimintaan: tietyt illat ovat varattuja vapaamuurari-istunnoille. Toivomme tietysti, että se näkyy myös  harrastuksen ulkopuolella  pyrkimyksenä paremmaksi ihmiseksi.

Mikä on ”päätehtävänne”?

-Tarjota jäsenillemme mahdollisuus kehittää itseään ja kasvattaa heitä keskinäisen veljeyden avulla suhtautumaan kaikkiin ihmisiin veljinään. Toivomme siten samalla parantavamme maailmaa omalta pieneltä osaltamme.

Sitten kysymyksiä Brownin Kadonneesta symbolista. Uskovatko vapaamuurarit kirjan tapaan ykseyteen, eli että kaikki olemme yhtä? Entä ihmisen jumaluuteen? Lukeeko vapaamuurarit pyhiä tekstejä nähden ne opetuksina jumaluudestamme, ykseydestämme ja rakkaudestamme?

-Tässä yhteinen vastaus kaikille näille The Lost Symbol –aiheisille kysymyksille.

Romaanikirjailijalla on tietysti oikeus keksiä omasta päästään mitä tahansa. On kuitenkin hankalaa, kun kirjailija sekoittaa tosiasioita ja  mielikuvitusaineistoa, kuten The Lost Symbol -kirjassa: lukijat eivät pysty erottamaan niitä toisistaan ja muodostavat käsityksensä asioista romaanin perusteella.

Vapaamuurarijärjestöllä ei ole minkäänlaisia omia uskonnollisia oppeja. Se ei myöskään harjoita salatieteitä. Jäsenet ovat liittyessään ilmoittaneet uskovansa yhteen Jumalaan ja iankaikkiseen elämään. Muita uskonnollisia vaatimuksia vapaamuurarius ei aseta, eikä se anna uskonnollista opetusta. Vapaamuurarijärjestö ei missään yhteydessä tutki jäsentensä uskonnollista vakaumusta tarkemmin. Vapaamuurariuden ideana on eri tavoin uskovien, eri uskontokuntiin kuuluvien miesten veljeys.  Täytyy lisäksi mainita, että on myös vapaamuurarijärjestöjä, jotka edellyttävät jäseniltään kristinuskoa, mutta kristillisyydenkään laatua ei tutkita tarkemmin.

Seuraavaksi kysyin kirkonrakentajien killoista. Ovatko useat Suomen kirkot vapaamuurarien rakentamia?

-Vapaamuurarien perinteet ovat osaksi lähtöisin keskiaikaisilta kirkonrakentajilta, mutta he eivät olleet nykyaikaisessa mielessä vapaamuurareita. Keskiaikaisia kirkkoja ei voi sanoa nykyajan vapaamuurareiden kaltaisten henkilöiden rakentamiksi. Varmaan joku vapaamuurarikin on ollut mukana jonkin uudemman ajan kirkon rakentamisessa, mutta sellaisia kirkkoja, joita voisi sanoa vapaamuurareiden rakentamiksi, ei Suomessa ole.

Onko Tampereen keskustan kirkoista muodostuva epätäydellinen viisikanta vain kaukaa haettua puppua?

-Kaupunkien asemakaavoilla on yleensä geometrinen perusta, ja siksi niistä voi löytää erilaisia geometrisia kuvioita. Jos tuollainen viisikanta on piirrettävissä, sillä tuskin on syvällistä taustaa.

Voisitteko vielä kerran kertoa Washingtonin kartan kuvioista? Kaupunginhan perusti vapaamuurarit? Dollarin pyramidi –kuviostakin liikkuu niin paljon ristiriitaisia ja vastakkaisia näkemyksiä.

-Tuskin maapallolla on sellaista kaupunkia, jota voisi sanoa vapaamuurareiden perustamaksi. Amerikassa vapaamuurarius on niin laajalle levinnyttä, että jokseenkin kaikissa hankkeissa on mukana myös vapaamuurareita, niin myös Yhdysvaltain perustamisessa ja Washingtonin rakentamisessa. Muilta osin viittaamme aiempaan vastaukseen Tampereen kirkoista – hyvällä mielikuvituksella ja sopivalla ennakkoasenteella varustettu ihminen pystyy löytämään viisikantoja sekä Tampereen että Washingtonin asemakaavoista. – Dollarin setelin kuvat ovat niin kiehtovia symboleita, että ei ihme, että niitä on kovasti pohdittu. Laajalle levinneen nykyisen käsityksen mukaan niissä ei ole kyseessä vapaamuurarien salajuoni: setelin symbolit eivät ole erityisesti vapaamuurarillisia, ja ne voidaan vakuuttavasti selittää Yhdysvaltain liittovaltiota koskevasta symboliikasta käsin. Sekä tästä setelistä että Washingtonin ja Tampereen asemakaavoista voidaan myös sanoa, että on vaikeaa käsittää, miksi ihmeessä vapaamuurarit olisivat laatineet tällaisia piilokuvia.

Mitkä ovat Suomen tunnetuimmat vapaamuurarien rakennukset tai ”nähtävyydet”?

-Suomessa ei ole näyttäviä, yleisölle esiteltäviä vapaamuurarien rakennuksia, vaan täällä toimitaan yleensä asuintalojen piharakennuksissa, pohjakerroksissa ja muissa vastaavissa tiloissa. Suomen tunnetuin vapaamuurarillinen nähtävyys on ”vapaamuurarin hauta” Helsingin Kaisaniemessä. Helsingin Kasarmikatu 16:ssa on pieni Suomen Suurloosin museo, joka on avoinna syyskuusta toukokuuhun tiistaisin klo 13-17. Helsingin Kulosaaressa on Suomenlinnan rakennuttajan Augustin Ehrensvärdin kunniaksi nimetty Vapaamuurarinkuja, mutta siellä ei ole mitään vapaamuurarillista nähtävää.

Lopuksi vielä, miten voi liittyä vapaamuurariksi, jollei tunne lähipiiristään ainuttakaan vapaamuuraria?

-Vapaamuurariudesta kiinnostunut henkilö voi laittaa yhteystietonsa Suomen suurloosille, joka ryhtyy harkintansa mukaisiin toimiin, jotta mahdollisuus jäsenyyteen toteutuisi.

Entä mikä on vapaamuurarien ”sanoma” ulkopuolisille?

-Kaikkien ihmisten veljeys ja siihen liittyen uskonnollinen suvaitsevaisuus sekä ylipäätään suvaitsevaisuus niitä ihmisiä kohtaan, jotka ovat erilaisia kuin me itse.

Lisää vapaamuurariudesta:

Tajunta -blogin virallinen nettikauppa myy loistavan kirjan nimeltä ”Vapaamuurarit -Symbolit, salaisuudet, merkitys”

Pekka Ervastin artikkeli ”Mitä vapaamuurarit tavoittelevat?”

Dokumentti kirjasta, mukana myös Dan Brown. Hienoa juttua vapaamuurariudesta (osa 1)

Vähän myyvän ja sensaationhakuinen uutis-juttu Kadonneesta symbolista:

http://www.youtube.com/watch?v=VC-IpwmwbW4

http://www.freemasonlostsymbol.com/

http://web.me.com/chodapp/Freemasonry_and_The_Lost_Symbol/Recommended_Reading.html

http://www.msana.com/eyeinpyramid.asp

http://www.veteranstoday.com/2010/02/13/christian-pinto-the-faith-of-americas-founders-on-trial/

(PÄIVITYS 7.2010) Vapaamuurarien virallisten sivujen ”usein kysyttyä” -osio

Tykkäys ja jakotoiminnot:

24 kommenttia aiheeseen: Salaseurat – Vapaamuurarit -osa 2

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nautin tästä artikkelista todella. Kerrankin asiasisältöä löytyy!

    Ja vielä pieni silmiinpistävä fiba, ”sensaationhakuinen” on yhdyssana :]

  • WM_ sanoo:

    Hee, tuo menee korjaukseen 😉
    Kiitos

  • 555+111 sanoo:

    Hienoa! Oikein hyvä artikkeli!

  • Righer sanoo:

    Itseäni kiinnostaa vapaamuurarit suhteellisen paljon, mutta minulle on vielä jäänyt vähän hämäräksi, kun puhutaan Illuminatista (pahasta), NWO:sta, kaikista näistä rikkaista suvuista kuten rockfellereistä, rothchildeista, ja vapaamuurareista. Ilmeisesti ovat kaikki eri porukkaa, vai mitkä noista voidaan yhdistää saman nimikkeen (organisaation?) alle?

  • WM_ sanoo:

    Itselleni on vieläkin hämärää tuo kun vapaamuurarit kiistävät käyttävänsä pyramidia ja silmää symboleinaan, mutta miksi sitten melkein kaikkien vapaamuurari -kirjojen kannessa on juurikin se symboli?
    Tosin jollei ne ole vapaamuurarien kirjoittamia niin sen ymmärrän, mutta…

  • Jumalan kaikkinäkevä silmä on tärkeimpiä vapaamuurarisymboleja, pyramidi ei taas ainakaan käsittääkseni kuulu minkään asteen symboleihin. Tosin vapaamuurarit ovat tuntuneet rakastavan kaikenlaista rikasta kuvallista symboliikkaa, joten pyramidikin varmasti jostain löytyy. Toiset loossit ovat olleet käytännöissä vapaampia kuin toiset.

    Eräs huomio joka tuli mieleen: vaikka haastattelussa korostetaan vapaamuurarin sukupuolta, toimii mm. Suomessa myös yhteisvapaamuurarijärjestö Le Droit Humain, joka hyväksyy jäsenikseen myös naiset.

  • WM_ sanoo:

    Jep, noin arvelinkin sen olevan, että sitä voidaan käyttää, mutta se ei ole mainittavissa määrin käytössä.

    Ja jep, ellen väärin muista niin pelkästään naisten loossikin saattaa jossain olla olemassa, mutten varmaksi muista.

  • recon sanoo:

    Missäs kaikki NWO-tyyppien kommentit viipyy lapsiuhreista, saatananpalvonnasta joukkomurhista yms…

  • fu5e sanoo:

    Mietin juuri päivällä että jos ottaisin tatuoinnin, ottaisin ouroboroksen jonka sisällä on the all seeing eye. Sitten tulen katsomaan pitkästä aikaa tänne ja siinähän se merkki komeilee, juttu onkin siinä etten ole tuollaisenaan tuota symbolia ikinä nähnyt.

  • WM_ sanoo:

    Heh 😀
    Ouroboros tatuointina vois olla aika jees muuten!

  • fu5e sanoo:

    Juu, olisihan se.

    Mutta oli kyl omituinen yhteensattuma tuo 😛

  • IS sanoo:

    Suomessa toimii myös ruotsinkielinen vapaamuurarijärjestö:

    http://www.frimurarorden.fi/mainFrameset.html
    Tämän järjestön pääsyvaatimuksiin kuuluu kristillisen uskon tunnustaminen.

    Suomessa on myös naisvapaamuurarijärjestö, muistaakseni sekin on ruotsinkielinen.

    ”Kaikkinäkevä silmä” on Suomen kirkoissa varsin yleinen alttarin yläpuolelle sijoitettu symboli.

    Symbolien käyttö on yksi vapaamuurarien ”didaktiikan” keino.
    Symbolien käyttö ei kuitenkaan ole mikään pelkästään vapaamuurareihin liittyvä juttu.
    Uskonnot, filosfiset suuntaukset jne käyttävät symboleja. Itse kukin voinee helposti luetella tuttuja symboleja: pasifistimerkki, hakaristi (ei siis natsien swastika), ekumenian kalasymboli, risti, puolikuu, anarkistien A, jne.

    NWO 2012, Illuminati, kommunistit, Rotschildit, 9/11 jne. ovat sitä soopaa mikä kiihottaa hoopojen mielikuvitusta, se heille sallittakoon.

  • WM_ sanoo:

    Jep, näinhän se on. Kiitos!

  • emali sanoo:

    Silmään toinen näkemys.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Chamsa

  • WM_ sanoo:

    Jep. Suojelee ”pahalta silmältä” 🙂

  • Suuri Kusetus sanoo:

    Vapaamuurarit pitävät itse yllä uskomusta, jonka mukaan heillä olisi salaisia menoja ja mystiikkaa.
    Tällä tavoin pidetään piilossa todellinen rahakas liiketoiminta. Todellisuudessa kyse on korruptiosta ja erittäin suurista summista.

    1. ryhmä jäseniä on julkisissa yhteisöissä sellaisissa tehtävissä, joissa heillä on valtaa päättää hankinnoista ja muusta rahan käytöstä. Näitä ovat mm. kunnat, koulut, yliopistot, valtio, sairaalat, isot yritykset, KELA, vakuutusyhtiöt ym.

    2. ryhmä jäseniä taas kuuluu yrityksiin, jotka myyvät edellämainituille tuotteitaan ja palveluitaan. Näitä ovat mm. Rakennusliikkeet, kuntien yhtiöittämät palvelut (palvelusetelisysteemi yms.) ulkoistetut muut palvelut.

    3. ryhmä jäseniä kuuluu pankkeihin, rahoitusyhtiöihin tms, jotka järjestävät rahoituksen 1. ja 2. ryhmän välisissä kaupoissa

    4. ryhmä jäseniä kuuluu kuntien ja valtion päättäviin elimiin, jotka järjestävät sopivat olosuhteet muiden ryhmien välisille kaupoille.
    Näitä ovat mm. kaavoitusviranomaiset, lakeja säätävät poliitikot, kuntien päättäjät

    Hinnat, toimitukset, muut ehdot kuten pikku neuvottelupalkkiot sovitaan vapaamuurarien keskinäisissä tapaamisissa.
    Samoin voidaan sopia kaikista muista järjestelyistä, joilla vältetään julkisia maksuja, kuten veroja työnantajamaksuja, alv, tullimaksuja

    5. ryhmä muokkaa yleistä mielipideilmastoa vapaamuurareille sopivaksi, poliitikot puhuvat sopivien lakien puolesta, oppilaitoksissa opetetaan vaivihkaa markkinataloutta. Tähän ryhmään kuuluvat rehtorit, dosentit, professorit, luennoitsijat, opettajat, urheiluseurojen edustajat.

    6. ryhmä jäseniä varmistaa sen, että muiden sopimat asiat eivät mene mönkään jonkin ulkopuolisen valituksen vuoksi
    Näitä ovat tuomioistuinten jäsenet (käräjäoikeudet, hovioikeudet, korkein oikeus, hallinto-oikeus), lääninhallitukset (nyk. aluehallintovirastot)

    7. ryhmä varmistaa vielä sen, että jos joku jäsenistä rikkoo vaitiolovelvollisuutensa tai joku ulkopuolinen taho alkaa kyselemään liikaa, niin kyseinen henkilö ohjataan sopivalle lääkärille, joka ”hoitaa” potilaansa sopivalla lääkityksellä, lääkeyhdistelmällä joka on potilalle tuhoisa tai pikku hoitovirheellä. Eräs käyttökelpoinen vaihtoehto on psykiatrin diagnoosi mielisairaudesta tai jopa pakkohoitolähete. Kuka hullua sitten enää uskoo. Homma hoidettu.

    Tähän ryhmään kuuluu lääkäreitä, psykiatreja, anestesiologeja, hammaslääkäreitä, kirurgeja, monenlaisia hoitoja, joissa voi vaikka puudutusaineen määrä lipsahtaa hiukan liialliseksi, tai leikkausveitsi lipsahtaa. Seurauksena mahdollisesti kirjallinen huomautus, ellei vapaamuurariveli oikeudessa totea pelkäksi vahingoksi.

    Samoin on syntynyt koko joukko ”terapeutteja”, jotka käyttävät psykologeille tuttuja terapiamenetelmiä, mutta epäeettisesti ja vahingollisesti.
    Oikea psykoterapeutti osaa hoitaa potilaansa alitajuntaa ja tunnetasoa parantavasti. Väärä ”terapeutti” tekee sen päinvastoin.
    Tätä voidaan verrata uskonlahkojen käyttämään aivopesuun. (Lisätietoa mm Uskontojen uhrien tukisivuilta).

    =======
    Samalla muodostuu verkosto, jossa jäsenet saavat järjestettyä toistensa avustuksella muille halpoja lainoja, halpoja autoja, halpoja tontteja, halpoja asuntoja, halpaa elektroniikka. Useimmissa tapauksissa jopa täysin ilmaisia etuja.

    Tärkeä salassapitovelvollisuus on määrätty juuri tätä varten, ei siinä mitään mystiikkaaa tarvita.
    Samoin vapaamuurari ylenee asteikossa aina kun hoitaa ”asiallisen kauppakokonaisuuden”, joista muut muurarit hyötyvät.

    Valtiolta jää vuosittain miljardeja saamatta tämän pikku veljesseuran toiminnan vuoksi. Viime kädessä rahat on poissa veronmaksajilta.
    veroprosentit ja muut maksut olisivat useita kymmeniä prosentteja pienempiä ilman vapaamuurareita.

    Suomen kansa köyhtyy koko ajan ja pieni prosentti rikastuu valtavalla vauhdilla.
    Kas kummaa kun rikastuvat löytyvät vapaamuurarilistoilta.

    Jokainen voi itse tarkistaa oman paikkakuntansa vapaamuurarit ja katsoa, mihin ryhmään he kuuluvat edellämainituista ottamalla selvää heidän asemastaan yhtiöissä ja yhteiskunnassa. Usein vapaamuurari on tärkeässä asemassa olevan henkilön perheenjäsen tai lähisukulainen, jolloin välitön suora yhteys jää piiloon. Monella päättäjänaisella on aviopuolisonaan vapaamuurari. Samoin päättäjien veljiä, poikia, isiä on muurareissa, joten äkkiseltään ei näyttäisi yhteyttä olevan. Perheen varallisuus kuitenkin kummasti vaan kasvaa, kun lähipiiristä löytyy muurari.
    Viime aikoin esillä olleet vaalirahoitusselvitykset ovat minimaalinen pintaraapaisu Suomessa tapahtuvasta korruptiosta.

    Ne yrittäjät jotka ihmettelevät tarjoustensa hylkäämisiä julkisissa kilpailuissa, voivat kummastua kun taustoja hiukan tutkii, niin mitäs muuta sieltä löytyy kuin vapaamuuraripäättäjä — vapaamuurariyrittäjä yhteys. Ellei ihan suoraan nimistä niin lähipiiristä ainakin.
    Sama koskee yksityisiä ihmisiä. Jos jokin asia ei suju viranomaisissa tai muussa julkisessa yhteisössä, kannattaa tarkistaa joska vapaamuurari havitteleekin samaa asiaa.

  • WM_ sanoo:

    Mistä päättelet noin?

  • jiijii sanoo:
  • WM_ sanoo:

    Kiitos linkistä. Tuolle oli kyllä hitusen naurettava. Tai viimeistään kommenteille, kuin esim kun Pentti kertoo:
    ”Olen enmmän, kuin tyytyväinen ja kiitän JUMALAA, että saatanan juonet tulevat näkyviin, sillä onhan RAAMATUSSAKIN sanottu, että MIKÄÄN EI OLE JUMALALTA SALATTUA ja HÄN antoi näin sen tapahtua, eli tulla julkisuuteen muiden uskossa olevien tietoisuuteen. Kyllä saa olla nykyisin varovainen, kuka on OIKEA JUMALAN MIES/NAINEN ja kuka saatanan palveluksessa. Ja NAISPIISPALLE SANOISIN, ETTÄ EROA HETI ja mene JUMALASI ETEEN PYYTÄMÄÄN SYNTISI ANTEEKSI, sillä ET VOI PALVELLA ELÄVÄÄ JUMALAA SIUNAAMALLA HOMO/LESBOLIITTOJA.
    Vai kummalle puolelle haluat,kun aikasi koittaa lähteä täältä.Sillä et voi PALVELLA KAHTA HERRAA, saatanaa JA JUMALAA.”

  • WM_ sanoo:

    (PÄIVITYS 7.2010) Vapaamuurarien virallisten sivujen “usein kysyttyä” -osio lisätty.
    Löytyy aika vaikeasti, mutta on aivan artikkelin lopussa, viimeisen videon alla. Osa kysymyksistä, joita itse esitin, on käytetty tuossa. Minun luvallani toki 🙂

  • Toni K sanoo:

    Hieman voisin täsmentää jutustelua.
    Suomessa ei toimi nais vapaamuurari loosseja.
    Human Droit josta mainittiin ja joka hyväksyy naisia jäsenikseen on vapaamuurarillinen järjestö. Ei vapaamuurari järjestö.
    Se että se kutsuu itseään vapaamuurarijärjestöksi tekee siitä vapaamuurarijärjestön yhtä todennäköiseksi kuin minä kutsuisin itseäni professoriksi tai taiteilijaksi olematta kuitenkaan sellainen.
    Alkuperäinen vapaamuurarijärjestö on saanut alkunsa vuosisatoja sitten muutamista keskieuroopan maista ja tullakseen jäseneksi tähän vapaamuurarijärjestöön tulee maiden loossien olla kunkin maan suurloossin hyväksymiä ja kunkin maan suurloossin voi hyväksyä vain muutamat ulkomaiset loossit.
    Mikäli Human Droit tai joku muu vastaava mielletään oikeaksi vapaamuurari järjestöksi, voimme me yhtähyvin perusta Paranormaalien Blogien Vapaamuurarijärjestön ja kyräillä oman klubimme alaisuudessa ja antaa jos jonkinmoisia lausuntoja.
    PS. En ole vapaamuurari =)

  • Hyvä artikkeli sanoo:

    Hienoa lukea kerrankin Vapaamuurareista asiallinen artikkeli. On valitettavaa miten paljon kyseinen seura on saanut lokaa niskaansa salaliittoteoreetikkojen vihaa lietsovista teorioista. Vahvin valhe on kuin onkin valhe joka on kasattu kokoon paloilla totuuksia.. (esim NWO-juttu, pelkkää epäloogista palasten yhdistelyä oikeasta maailmasta)

    Vapaamuurarit olivat valistuksen ajan etujoukkoa ja vastustivat monarkioita Euroopassa ja olivat perustamassa Yhdysvaltoja, joka oli tuohon aikaan jotain aivan tavatonta. Vapaamuurarit ovat olleet järjestönä yksi ensimmäisistä kielletyistä totalitaristisissa valtioissa kuten natsi-Saksa ja Neuvostoliitto. Päinvastoin maat joissa järjestö on voimissaan edustaa lännen suvaitsevaisia ja ihmisoikeuksia kunnioittavia yhteiskuntia ja oikeusvaltioita. Joku saattaisi tuoda esiin lännen ongelmia, mutta kaikki kehittyy jatkuvasti ja vertailun vuoksi kuka tahansa voi käväistä jossain muualla. Eikö tämä ole aika päivänselvää?

    Olen pahoillani kaikkien salaliittoteoreetikkojen puolesta (joka myös itsekin olen ollut), mutta on tosiasia, että Vapaamuurareista luotettavin tieto löytyy heidän nettisivultaan tai Wikipediasta, vaikka olisi tietenkin mukava uskoa Maailmanlaajuiseen salaliittoon tai siihen että muutama henkilö vetelee naruja jossakin jenkeissä. Tosiasia on, että tätä maailmaa ei kukaan enää kykene kontrolloimaan vaan se on oikeastaan itsestään elävä olio. 🙂

    PS: En ole vapaamuurari, mutta alkaa ärsyttämään kaikilla internetin palstoilla niin innokkaasti viljellyt rationaalisuutta vailla olevat kommentit.

  • Mika sanoo:

    Erittäin asiallinen artilleli vapaamuurareista. Tiedän useita veljiä ja he ovat, kaikkine vikoinensa, tavallisia hyviä ihmisiä. Varmasti porukassa on jokunen mätämunakin, mutta niitähän löytyy jokapaikasta. Muurarit ovat nykyään varsin avoin järjestö, josta kiinnostuneet voivat lukea tietoja heidän nettisivuiltaan tai jopa tilata heidän lehtensä aivan kotiin saakka kannettuna.

  • Chuovgat sanoo:

    Vapaamuurarithan ovat päällisin puolin ns. hyväveli-verkosto tietyille leveleille asti eivätkä läheskään kaikki vapaamuurarit ole ”pahoja”.
    Enkä ole mikään vihanlietsoja, mutta suosittelen asiasta kiinnostuneita kuitenkin perehtymään historiaan:
    http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny
    Tämä kirjan pituinen artikkeli antaa vähemmän mustavalkoisen kuvan täälläkin esitetyistä yleistyksistä mitä tulee salaliittoteorioihin vapaamuurariudesta ja ns. NWO:sta.
    Mitä Suomeen tulee.. Ok, kristityt puhuu kristillisessä kontekstissa, mutta musta on kyllä hieman hälyttävää että tämä Julin löytyi kuolleena pari viikkoa sen jälkeen kun antoi haastattelun TV:ssä vapaamuurareista. Sattumaako? Se jää nähtäväksi..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto