FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Sirius dokkari julkaistiin – Mielenkiintoisia tutkimustuloksia (HUOM! Dokumentti katsottavissa nyt ilmaiseksi!)

DOKUMENTIN VOI KATSOA NYT ILMAISEKSI NYT TÄÄLLÄ!!!!! (23.4.2016)

Amardeep Kalekan ohjaama ja Steven Greerin vetämä Sirius -dokumentti on nyt julkaistu.

Katselin dokumentin eilen yöllä ja se vaikutti hyvin mielenkiintoiselta. Videolla käsiteltiin lääkäri, ufotutkija Steven Greerin elämänmatkaa sekä perehdyttiin siihen miksi ufoasioita salaillaan ja miten salaisiin projekteihin menee rahaa ilman hallituksen hyväksyntää.

Dokumentissa kerrottiin myös miten on olemassa vapaa energia -teknologiaa, jota halutaan pitää salassa koska öljy-yhtiöt haluavat pitää miljardibisneksensä ja osansa huipulla. Esittelyyn pääsikin ainakin yksi vapaa energia -sovellus, jonka kerrottiin menettävän toimintansa aikana osan massastaan tai painostaan.

Tämä on yksi maailman kiistanalaisimmista asioista tieteen historiassa. Kylmäfuusiopatentteja ei ole hyväksytty, eikä niitä hyväksytä, amerikkalaisilta on kielletty heidän peruslailliset oikeutensa, tohtori Eugene Mallove kertoo taannoisessa haastattelussa, joka on julkaistu osana Sirius -dokumenttia.

Hän jatkaa kertoen miten niin sanotuissa peer review -tutkimuksissa on vääristelty tuloksia ja saatu näyttämään siltä kuin kylmäfuusiota ei olisi olemassa.

Julkaisu oli tehty näyttämään negatiiviselta tulokselta, kun itseasiassa se oli positiivinen. Se data oli tieteellistä huijausta.

15 vuoden jälkeen vapaa energian tutkimuksen alalla toimimisen jälkeen, vuonna 2004 Mallove tapettiin kotiinsa. Tämä on yksi vapaa energia -alalla toimivien ihmisten hämäristä kuolemista, jotka on otettu dokkarissa esille.

Sirius dokumentissa nähtiin paljon hypetetty pikkuisen olennon ruumis, jota tutki lääkäri Steven Greerin lisäksi puolueettomat tutkijat. Tohtori Lachmanin mukaan ruumis ei omaa mitään tunnettua syndroomaa tai sairautta, hän tuli myös tulokseen, että olento oli kuollessaan noin 6-8 vuotiaan ikäinen, samalla saatiin siis suljettua pois sikiön mahdollisuus. Suurimmiksi eroavaisuuksiksi hän kertoo kirjoitetussa raportissaan olennon koon, sekä kylkiluiden määrän joita olennolla oli vain 10, kun ihmisellä on 12.

Olennolle tehtiin myös DNA-tutkimukset, joita oli tekemässä mm. tohtori Garry Nolan. Tutkimusten perusteella olento on miespuolinen ja sen äiti oli alkuperäisintiaani Chilen alueelta. Nolan tarkentaa, että kyseessä ei ole apina.

Se on ihminen, tai no lähempänä ihmistä kuin apina olisi. Mutta kun laskemme kaikkien eroavaisuuksien (anomalioiden) määrän joita havaitsimme, muutoksia on enemmän kuin normaalissa mutaatiossa (simple cell division).

Nolan korostaa lisätutkimusten tärkeyttä ja varoo tekemästä liian pitkiä johtopäätöksiä.

Haluan kertoa jotain muuta, mutta en halua avata itseäni hyökkäyksen mahdollisuudelle, Nolan lopettaa kryptisesti.

Data näyttää, että olennolla on suuri määrä poikkeavuuksia verrattuna ihmiseen, mutta Nolan vaikuttaa pelkäävän esim. työnsä puolesta. Alienmahdollisuuden heittämisestä kun on menetetty jopa työpaikkoja.

Pikkuisen olennon tutkimukset jatkuvat ja nykyiset tutkimustulokset tullaan julkaisemaan myöhemmin.

Videolla käsiteltiin pikaisesti myös yksiä kuuluisimmista ufotapauksista ja haastattelussa oli useita tiedemiehiä sekä alan tutkijoita. Kaikenkaikkiaan viihdyttävä dokumentti, jota voin suositella lämpimästi kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Koko dokumentti katsottavissa ilmaiseksi alta:

Tykkäys ja jakotoiminnot:

117 kommenttia aiheeseen: Sirius dokkari julkaistiin – Mielenkiintoisia tutkimustuloksia (HUOM! Dokumentti katsottavissa nyt ilmaiseksi!)

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Myös Amardeep Kalekanin isä tapettiin viime kesänä sikhitemppelissä tapahtuneessa ammuskelussa, aikamoinen sattuma.
  http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=198

  Tarkoitus olisi katsoa dokumentti lähipäivinä kokonaan. Olen kuullut ihan positiivisia arvioita siitä, vaikka moni onkin epäillyt Greerin motiiveja. Saa nyt nähdä, että milloin totuus oikeasti tulee valoon ja tämä maailma muuttuu paremmaksi paikaksi.

 • Nexeon sanoo:

  Kyllä tuo dokumentti olis saanut olla ilmainen mun mielestä kun näinkin tärkeistä asioista puhutaan! Hieman pettynyt, mutta katson dokumentin jokatapauksessa…

 • Wespa sanoo:

  Korjasin artikkelista muutaman asiavirheen. Kyseessä on siis naispuolinen olento ja äiti alkuperäisintiaani, eikä intialainen kuten aikaisemmin väitettiin.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Siis 6-8 -vuotias, 15-senttinen ja puoliksi ihminen? Ou-kei… Ja kylkiluitakin löytyi yksi pari lisää? Ja oliko se 8 miljoonaa dollaria niin kuulemme lisää..? Ja porukka täällä on aivan innoissaan?!?

 • Wespa sanoo:

  Mistä vetäsit tuon 8 miljoonaa? Ja kyllä, DNA-tutkimukset maksavat, tähän asti niitä on ainakin rahoitettu keräysvaroin.

  Kylkiluiden määrästä on liikkunut netissä huhuja, jossain puhuttiin kahdeksasta jne. mutta tuo 10 on oikea määrä kun laskee kylkiluut ja sama on todennettu olentoa tutkivalta taholta.

 • Karhu IV sanoo:

  Täähän on maksullinen 😀 Yllättäen… Thats it, agenda on selvä ainakin. Noh jos ilmestyy piratebay pian niin pitää vilkasta vähän.. varmaankin jo on siellä.

 • Karhu IV sanoo:

  No on sen ei saa tiettyjen sivujen linkkejä laittaa.. Hooray free internet: 194.71.107.80/

  Ja niin. Pitää kattoa leffa, mutta ilmaiseksi tietenkin, jos tässä vaikka olisi jotain käänteen tekevää niin olisi todella törkeää rahastaa sillä. Ja niin, youtube kommenteissa tosiaan puhetta että seuraavaksi tarviivat 8 miljoonaa laboratorioon.. Kyllä typeriä nyt rahastetaan, eiköhän jotkut aasit niille lahjoita, ja mitä ne tekee, ostaavat pikku kemistin paketin rekvisiitaksi seuraavaan filmiin sekä 3d tulostimen jolla tekevät lisää alien rekvisiittaa, ja juovat itse loput.

  Näillä ennakkoasenteilla leffan kimppuun.

 • Nexeon sanoo:

  Jotkut ihmiset oikeasti pyrkivät tekemäänkin asioiden eteen jotain, eikä vain miettimään ”milloin dokataan taas”. Just oli tänään facebookissa kaverin aloittamana keskustelu suomalaisesta kulttuurista, nimenomaan juomis kulttuurista. Aiheena oli, että tuntuu kuin ihmiset eivät osaa sosialisoida ilman alkoholia. Todistan henk. koht. tämän pitävän paikkansa ainakin tässä maassa. Säälittävää.

  Jos ei itse ole koskaan edes yrittänyt vaikuttaa asioihin, en yhtään ihmettele, että tulee mieleen kaikensorttiset huijaukset. Ei kaikki ihmiset ole pahoja. Osa ihmisistä on oikeasti hyvä sydämisiä. Monella vaan tuntuu olevan melkoisia ennakkoluuloja, jotka usein estää tutustumasta ihmisiin paremmin.

 • Wtsaplego sanoo:

  No joo.. kauheesti turhaa joten joutui ns kelailee eteenpäin ja muutenkin vanhoja samoja asioita ja samat vanha puhujat juttuineen kuten aina noissa ufo dokkareissa on tapana. Tämä oli vain todella huono ufo dokkari koska video keskittyi lähinnä Greeriin ja itse ufo asia loisti poissaolollaan. Itelle tuli mieleen et toi on joku kultti mitä hän johtaa, videossa oli jotain ihme messuja yms.

 • Wespa sanoo:

  Laboratoriot maksavat, heillä on oikeus rakentaa sellainen kuin kenellä tahansa muullakin tutkijalla. Eikö voitais päästä jo tämän rahakysymyksen ohi, ei kukaan pakota maksamaan mitään, ne maksavat jotka niin haluavat. Ei kukaan pakota ostamaan keltaista paitaa, osta punainen jos se on mielivärisi… Jos raha = kusetus asenteella elää, niin siitä vaan asumaan jonnekkin mökkiin ja kasvattelemaan omaa ruokaa. 🙂

  Ymmärrän kyllä huijauspelon, joka herää jostain syystä tietyillä ihmisillä kaikkia paranormaaleita ilmiöitä tutkivia tahoja kohtaan, mutta se että haluaa tutkia asioita ja hankkii siihen rahoituksen, ei tee kenestäkään huijaria by default.

  Mielestäni paranormaalin tutkimusta pitää rahoittaa. Mielestäni asioita pitää saada ja voida tutkia! Vain tutkimalla voimme saavuttaa totuuden, emme kieltämällä asioita by default.

  PS. Linkkejä saa laittaa ja niistä on jokainen itse vastuussa, joskus kuitenkin tietyt linkit menevät ensin tarkistettaviksi (palautin viestisi).
  PPS. Nykyaikana leffalippu maksaa kyseistä dokkaria enemmän, samoin esim. ateria ravintolassa.

 • 2010 sanoo:

  Kun valtavirran tiedemies kirjoittaa kirjan tai tekee dokumentin, jota myydään hintaan X, se on täysin normaalia eikä kukaan valita.

  Mutta kun joku tekee kirjan tai dokumentin UFOista, jota myydään hintaan X, ollaan heti huutamassa että ”huijausta ja hyväuskoisten rahastusta”.

 • Aenea sanoo:

  Wespa, videolla selvästi sanotaan olennon olevan miespuolinen, sisältävän y kromosomin. Miehet ovat XY naiset XX 😉

  Dokumentti muuten oli ihan mielenkiintoinen, ei henkilökohtaisesti mitään yllätyksiä tai mullistavaa siellä tullut, totta tai ei. Kiinnostavaa kuitenkin nähdä että miten jenkkilässä reagoidaan – vai piittaako kukaan koko asiasta.

 • Karhu IV sanoo:

  ”Kun valtavirran tiedemies kirjoittaa kirjan tai tekee dokumentin, jota myydään hintaan X, se on täysin normaalia eikä kukaan valita.”

  Ollakseni reilu, en minä sellaistakaan osta, vaikka joku kuinka linkkais.Jos löytyy ilmaiseksi jostain niin silloin voin tutustua.

 • Karhu IV sanoo:

  Onneksi on kirjasto ja pir*tebay sekä youtube, vimeo, daily motion ja muut.

 • Wtsaplego sanoo:

  ”ne maksavat jotka niin haluavat”
  Kyllähän ne tollaset dokumentit ym tietysti suunnataan aina tietyille porukoille, siitä kertoo jo se että ne julkaistaan/kaupataan aina usan ns maalaisosavaltioissa joissa nää asiat myy hyvin. 😀

 • TheWonderer sanoo:

  Mitä väärää on siinä että tienaa työllään rahaa? Eikä isoa dokumenttia voi tehdä ihan ilmaiseksikaan. Jostain on se rahoitus saatava. Ja kyllähän tutkijat yleensäkin tekee jotain maksullista, kuten kirjoittaa kirjoja, toimii konsultteina, pitää maksullisia luentoja ym. Ihan normaalia, en menisi siitä valittamaan. Itse toimisin samoin.

  Ja kaikenmaailman piratebayt ym. ovat suoranaista varastamista, en kannata itse niitä.

 • Thene sanoo:

  Kyllä se olento ihan miespuolinen on. Jos nyt en täysin väärin muista. Puhuttiin että sillä on XY (mies) kromosomit.

 • samuray sanoo:

  ”Kommenttisi on arvioitavana. ”
  huhtikuu 25, 2013 klo 11:39

  Jaa, miksiköhän seuraavan kommentoijan kommentti näkyy selvästi? Mielestäni en ole käyttänyt täällä epäasiallista kieltä.

  tässä postaukseni uudestaan:

  http://doubtfulnews.com/2013/04/revelation-that-the-6-inch-alien-is-human-sirusly/

  Juttu pääpiirteittäin suomennettuna:

  ”Garry Nolan on olemassa, Stanfordissa ( http://www.stanford.edu/group/nolan/members/members.html#nolan)

  Tässä on raportti jonka hän oletettavasti antoi.

  Keväällä 2012 ’alienista’ otettiin korkearesoluutioisia kuvia, röntgenit, ja tietokonetopografia. Tämän lisäksi ’alienista’ otettiin talteen DNA:ta.

  Ja tämä on päätelmä:

  ”Rakenteelliset ominaisuudet osoittavat, että lajilla on ainoastaan 10 kylkiluuta,
  sillä on keskikasvojen kehittymättömyys tai puutteellinen kehitys (hypoplasia),
  sekä kallon epämuodostumia. Tutkitut epämuodostumat eivät sovi mihinkään tunnettuun lääketieteelliseen häiriöön.
  Kuten ihmisluuston ja kasvuhäiriöiden pediatriaspesialistien tekemät tutkimukset osoittavat,
  kuusituumainen laji ON IHMINEN, joka oli kuollessaan todennäköisesti 6-8 vuotias.”

  ”Röntgenkuvaus ja tietokonetopografia varmistivat lajin olevan biologinen,
  EIKÄ SE OLE EI-INHIMILLISTÄ ALKUPERÄÄ.”

  ”Lääketieteen spesialistit totesivat lajin olevan kuolinhetkellään 6-8 vuotias,
  vakavasta lyhytkasvuisuudesta ja muista mutaatioista kärsinyt IHMISLAPSI.”

  Olen ollut yhteydessä Tohtori Nolaniin, ja hän haluaa lisätä raporttiinsa:

  ”Kaikki sellainen mistä en edellä kirjoittanut, olisi spekulaatiota.
  Lukijoittenne on syytä pysyä skeptisinä sellaisten väittämien suhteen,
  joilla ei ole minkäänlaisia todistusarvoa.””

  http://doubtfulnews.com/ on sivusto, joka kaivaa selville alkuperäiset lähteet ja todisteet, kun jotain eriskummallista väitetään/vääristellään.

  Tähänkin vapaasti suomennettuun uutiseen löytyy alkuperäinen lähdemateriaali (Garry Nolanin raportti http://siriusdisclosure.com/wp-content/uploads/2013/04/Chile-Specimen_GPN-Summary.pdf)

  Kyseistä muumiota tutkinutta Garry Nolania lainatakseni: ”on syytä pysyä skeptisinä sellaisten väittämien suhteen, joilla ei ole minkäänlaisia todistusarvoa.”

  t: ottakaa asioista selvää (rokuli)

 • Wespa sanoo:

  Kiitos viestistäsi samuray. Jos viestissä on useampia linkkejä menee se automaattisesti tarkistettavaksi (spämmivarmistus), mutta kaikki spämmittömät viestit palautetaan (kuten tein uusimmalle viestillesi nyt). 🙂

 • Wespa sanoo:

  Korjasin sukupuolen artikkeliin, dokkarissa annetussa lausunnossa oli vähän tulkinnan varaa. Alunperin olin kääntänyt sen mieheksi, mutta tuli palautetta että sen pitäisi olla nainen ja korjasin sen naiseksi, mutta tosiaan nuo kromosomit määrittelevät, että se on miespuolinen. Kiitos korjauksesta Thene.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Greer sanoo heti trailerin alussa: ”Problem is not proving the UFO’s exist…” Ja tarkoittaa tällä ilman epäilystä muualta tulevia avaruusaluksia. Eikö ole hieman erikoista ettei Greer sitten esitä vedenpitäviä todisteita? 😀

  Siis eihän Greerin välttämättä tarvitse ottaa kantaa siihen miten ne tänne ovat päässeet, mutta jos hän kerran väittää ongelmitta kykenevänsä asian todistamaan niin mikäs tässä nyt maksaa?!? Dokkaria en aio katsoa sillä uskoisin kuulevani ilmankin jos kiistattomat todisteet alienvalmisteisten avaruusalusten vierailu(i)sta ilmakehässämme esitetään.

  Itse en keksi muuta vaihtoehtoa kuin, että kaveri vedättää. Mites te onnistutte tällä kertaa huijaamaan itsenne nielemään tämän jöötin..?

 • Wespa sanoo:

  Greerin mukaan ei ole ongelma todistaa että ufoja on olemassa, vaan ongelma on siinä teknologiassa mitä ne sisältävät. Miljardien dollareiden öljybisnes kun ei halua menettää otettaan markkinoista, ja heille kannattavaa on esim. ostaa kilpailevia patentteja pois.

  Dokkarissa käsiteltäviä kylmöfuusiotutkimuksiahan on olemassa jo kymmenien vuosien takaa. Kuitenkin jossain vaiheessa asia lyötiin jäihin ja kylmäfuusiopatentteja ei suostuta ottamaan vastaan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ymmärsin kyllä lauseen loppuosankin. Jäin vain ihmettelemään miksei Greer esitä todisteita UFO:ista jos niitä on? Kuten sanoin hänen ei tarvitsisi ottaa kantaa niiden sisältämään teknologiaan.

  Kuka tahansa voi esimerkiksi väittää, ettei hänelle olisi ongelma todistaa, että lumimiehiä on olemassa, mutta kun ne hallitsevat levitoinnin niin hissifirmat eivät diggaisi siitä… 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  Hmmm… Muistaakseni ainakin Francesco Piantellille myönnettiin patentti kuluvan vuoden tammikuussa. Se liittyy nikkelin ja vedyn kylmäfuusioon.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Hassu juttu, ettei näistä asioista artikkeleita kirjoitteleva ’asiantuntija’ ole kuullut moisesta patentista vaikka se on käsittääkseni aivan julkista tietoa. Ovatko Youtube-videot todellakin ainoa käyttämäsi lähdemateriaali?

 • Jaahas sanoo:

  Höpönpöpö: ”Ovatko Youtube-videot todellakin ainoa käyttämäsi lähdemateriaali?”

  Kai ihan yhtäpätevä kun googlamasi gradu, johon ensimmäisenä netissä törmäsit 🙂

  Höpönpöpö: ”Kuka tahansa voi esimerkiksi väittää, ettei hänelle olisi ongelma todistaa, että lumimiehiä on olemassa, mutta kun ne hallitsevat levitoinnin niin hissifirmat eivät diggaisi siitä…”

  Taas keskenkasvuisen teinin huomionkipeä kommentti.

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö on teini vain henkiseltä tasoltaan.

 • Ogeli sanoo:

  Ei sillä etteivätkö teinitkin voisi olla jo henkisesti kypsiä. Nykyään moni lapsikin on jo.

 • samuray sanoo:

  Aiemmin Greer on mm. kertonut ystävänsä kehittäneen ilmaista energiaa tuottavan laitteen.

  Juttu on kirjoitettu 2003, ja siinä lupaillaan sen tulevan ihmisten käyttöön ”1-1,5 vuoden kuluessa.”

  Lainaan tässä ’Tohtori’ Steven Greeriä itseään:

  ”Laite ei ole lainkaan suuri. Minä nostin sen -sinä voit nostaa sen ilmaan yhdellä kädellä.
  Vein sen jalkakäytävälle. Hyvin hitaasti tämä laite keräsi ympäristöstä alle watin enegiaa.

  -En kerro kuinka se tapahtuu, en saa kertoa sitä tässä vaiheessa.

  Ja kone käynnistyi. Se tuotti satoja watteja energiaa käyttökelpoiseen muotoon.

  Kytkimme kaiken itse, joten tässä ei ollut mitään ihmeellistä.

  Me jopa valitsimme laitteet joita kytkimme itse laitteeseen:
  300:n watin hehkulampun, 100:n watin hehkulampun,
  stereot ja sähkömoottorilla varustetun tuulettimen.
  (Kaikki samaan aikaan, kirjaimellisesti ilman minkäänlaista
  keinotekoista virtalähdettä.)

  Tämä on tietenkin merkittävä tieteellinen läpimurto,
  ja keksijä todellakin ansaitsee Nobelin palkinnon…”

  juttu löytyy ensimmäisenä googlen hausta hakusanoilla DR STEVEN GREER FREE ENERGY DEVICE

 • samuray sanoo:

  Ei siinä mitään. Samalla tavalla nuo samanlaiset ihmiset tahkovat ’I want to believe’ .porukalta rahat pois, niitä kun jenkeistä ainakin varmasti löytyy..

  Joka ikinen kerta sama kaava:

  Ollaan kertovinaan jotain, muttei kerrota yhtään mitään. ”Tohtorit” ja ”asiantuntijat” on pällistelemässä, tarvitaan lisärahoitusta (PALJON), myydään kirjoja, tehdään dokumentti, pällistellään lisää, luvataan että ’salaisuuden verhot raottuvat’.. ensi jaksossa.. ehkä.

  Oikeiden lääkäreiden ja henkilöiden lausunnot kyseenalaistetaan, ja odotellaan ennemmin jonkun
  täysin ’never heard’ -’Tohtorin’ lausuntoa. Sivuutetaan kaikki, mitä oikeat lääketieteen
  asiantuntijat kertovat.

  Aikuiset ihmiset, come on!! IHAN OIKEASTI!!

  Sen verran löytyy ymmärrystä, jos ei englantia osaa, että hakee ensimmäisen postaukseni tämän otsakkeen alta, ja käy DOUBTFULNEWSIN sivulla. Sieltä löytyy Garry Nolanin (todistettavasti olemassaoleva, atacaman muumiota tutkinut lääketieteiden asiantuntija) raportti muumiosta, mukaanlukien DNA-tutkimus, jossa muumion todetaan olevan ihminen, ja sen DNA:n olevan vastaava alueen paikallisväestön kanssa.

  Kääntäkää raportti vaikka google translatella, jos ette englantia sen vertaa osaa. Wespan olettaisin osaavan.

 • samuray sanoo:

  Steven Greer on.. no vaikka ikävältä kuulostaakin, niin ahne hihhuli joka koittaa tahkota tyhmillä ja hyväuskoisilla ihmisillä rahaa.

 • Tylsä sanoo:

  Pikku alien olikin keiju tai menninkäinen.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Entä olikos teillä, Jaahas ja Ogeli, jotain kommentoitavaa esittämiini argumentteihin? Niinku aikuisten oikeesti? 😉

 • Ogeli sanoo:

  Tutki niin löydät vastauksen ja eiköhän Wespa sinulle vastaa kun hänelle kysymykset esitit.

 • Wespa sanoo:

  Höpönpöpö, en ollut kuullut kyseisestä patentista. Mukava kuulla, että asioissa ollaan edistytty ja edes jotkut patentit kylmäfuusion saralla menevät läpi. Se ei kuitenkaan kumoa sitä kerrottua informaatiota, että tiettyjä patentteja ei ole päästetty läpi. Pitää ottaa huomioon myös se, että haastattelu jossa patenttiongelmista kerrottiin on vuosien takaa, mainitsemasi patentti on tullut sen jälkeen.

  Artikkeli oli arvostelu/läpikatsaus dokkarista. Jos olisin erikseen tehnyt artikkelin kylmäfuusiosta, olisin varmaan tutkinut aihetta syvemmin, nyt kerroin mitä asioita dokkarissa käytiin lävitse. Artikkeli oli siis läpikatsaus dokkariin, ei läpikatsaus patenttiasioista. 🙂

  PS. Kiitos uudesta hauskasta tittelistä. 😀

 • Wespa sanoo:

  Artikkelissa mainittiin myös se, että haastattelun antanut kuoli vuonna 2004. Tämä taisi mennä sinulta ohitse?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Siis oikeesti. Kaverin, joka pystyisi todistamaan, että muualta tulleet avaruusalukset ovat selviytyneet tänne asti ei todellakaan tarvitsisi kerjätä rahaa uskovaisilta internetissä. Rahoittaja 8 miljoonan dollarin laboratorioon löytyisi varmasti muillakin keinoin.

  Ymmärrän, että tämä saattaa niinkin valaistuneista vanhoista sieluista kuin Ogeli saati niin suurista ajattelijoista kuin Jaahas kuulostaa puberteettiselta huomionkipeydeltä, mutta itse annan mielummin lahjoitusvarani sinne missä niitä tarvitaan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli, esitin kysymykseni aivan avoimesti, ole toki ystävällinen ja vastaa rohkeasti.

  Ja, Wespa, jos oikein käsitin julkaisit kommenttisi koskien patentteja eilen. Tuon tiedon tarkistamiseen olisi kulunut 1 minuutti.

 • Ogeli sanoo:

  Mikäs siinä, hyvän eteenpäin jakaminen on aina tärkeää.

  Hassu juttu tuossa vapaassa energiassa on vaan se, että se tekisi öjystä, ydinvoimasta ja rahasta täysin turhaa. Ihmisistä tulisi tasavertaisia ja sitä eivät tietyt tahot halua missään nimessä. He haluavat istua rahakasojensa päällä ja nautiskella maallisista iloista itse, koska he eivät osaa tuntea empatiaa ja sympatiaa vähempiosaisia kohtaan. Kyseessä ovat siis erittäin narsistisiset ja häiriintyneet persoonat, jotka usein valitettavasti päätyvät johtamaan yhtiöitä ja valtioita. Tämänkaltaisella planeetalla valtahierarkia tuppaa rakentumaan pyramidin mukaisesti ja se on väärin, eliitti hallitsee huipulta muita. Ihmisillä on kovasti ongelmia vallankäytön kanssa.

  Ideaalissa utopiassa jokainen olisi tasavertainen ja näennäiset johtajat olisivat epäitsekkäitä ja he olisivat myös aidosti arvostettuja. Jokainen myös tiedostaisi olevansa yhtä arvokas ja toista ihmistä ei olisi tarvetta vahingoittaa, koska ymmärrettäisiin että se toinen erillinen olento on sinä.

 • Wespa sanoo:

  En tiedä mihin kommenttiin viittaat, artikkelin julkaisin keskiviikkona kyllä. Kahdella aikaisemmalla kommentillani on eroa 7 minuuttia. Toinen postattu 23:59 eilen ja toinen tänään 00:06.

 • Jaahas sanoo:

  Höpönhöpö: ”Kaverin, joka pystyisi todistamaan, että muualta tulleet avaruusalukset ovat selviytyneet tänne asti ei todellakaan tarvitsisi kerjätä rahaa uskovaisilta…”

  Näen kirjoituksessasi pilkallisesti sanan ”uskovaisilta”? Yhtälailla sinä, kuten muutkin täällä heittävät hypoteeseja ilmaan. Oletko sinäkin siis uskovainen, jos sanot, että maailmankaikkeudessa on ehkä ihmisenkaltaista elämää, mutta et kuitenkaan pysty sitä todistamaan, eli oletko sinä Höpönpöpö siis myös uskovainen, miten on? Ilmeisesti teininä, sinulla ei ole vielä mennyt tuo uhmaikävä ohitse, mutta sen sinulle suotakoon. Kun pääst aikuisen ikään, niin olen varma, että viisastut.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tähän, Wespa: ”Kuitenkin jossain vaiheessa asia lyötiin jäihin ja kylmäfuusiopatentteja ei suostuta ottamaan vastaan.”

  Mutta tuskin tuosta yhdestä virheestä kannattaa tämän enempää jauhaa, eiköhän niitä tule vielä lisääkin. 😉

  Ogeli, eikös sun pitänyt vastata kysymyksiin eikä lätistä itsestäänselvyyksiä? 😀

  Selvyyden vuoksi copypastean ne sinulle – toki odotan kärsimättömästi myös miten Jaahas kykenee minua hämmennyksessäni opastamaan…

  ”Siis eihän Greerin välttämättä tarvitse ottaa kantaa siihen miten ne tänne ovat päässeet, mutta jos hän kerran väittää ongelmitta kykenevänsä asian (siis, että planeetta Maan ilmakehässä on vieraillut ulkoavaruudesta saapunut avaruusalus) todistamaan niin mikäs tässä nyt maksaa?!?”

  ”Mites te onnistutte tällä kertaa huijaamaan itsenne nielemään tämän jöötin..?”

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ikävää, Jaahas, että näet pilkallisesti, mutta vielä ikävämpää on se, että näet vain yhden sanan sen sijaan, että ymmärtäisit lauseen sisällön ja pointin.

  Kysymykseesi, olenko uskovainen, vastaan en.

 • Jaahas sanoo:

  Höpönhöpö: ”Kysymykseesi, olenko uskovainen, vastaan en”

  Miksi, sinä Höpönhöpö et olisi uskovainen, jos pidät kuitenkin mahdollisena, että maailmankaikkeudessa voisi olla ihmisen kaltaista elämää?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Onnistuisiko sinulta, Jaahas, edes kerran keskustella itse aiheesta? Niinhän teillä aikuisilla on tapana? Vaikka oletatkin minun olevan teini-ikäinen ei kai sinun silti ole mikään pakko käyttäytyä kuin es-jonne?

 • Jaahas sanoo:

  Eli sinulla on olettamuksia ja uskomuksia, mitä et pysty todistamaan, aijaijai. Höpönpöpö olet uskovainen uhmaikäinen teini-nettiskeptikko.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Hienosti päätelty, Jaahas, oikein mainiota. Käyttäisitkö nyt partaveitsenterävää logiikkaasi ja opastaisit mieltäni askarruttavissa kysymyksissä? Noin skarpilta jannulta vastausten luulisi löytyvän hetkeäkään pähkäilemättä. 😀

 • Jaahas sanoo:

  Jätit vastaamatta:

  Höpönhöpö: ”Kysymykseesi, olenko uskovainen, vastaan en”

  Miksi, sinä Höpönhöpö et olisi uskovainen, jos pidät kuitenkin mahdollisena, että maailmankaikkeudessa voisi olla ihmisen kaltaista elämää?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ei ziiisus… 😀

 • Jaahas sanoo:

  Älä muuta viserrä, tässä sitä nyt ollaan ja ihmetellän 🙂

 • Wespa sanoo:

  Höpönhöpö kiitos kun korjasit, nykytietämykseni mukaan siis osa patenteista on hyväksytty (ainakin tuo yksi). Greerin ja Wilcockin yhteiskeskustelun mukaan USA:n patenttitoimistossa on vieläkin noin 5000 salaisena pidettävää (top secret) patenttia. Aihetta voisi lähteä tutkimaan enemmänkin, mm. sitä että onko patentteja salattu ja jos on niin miksi.

  Tässä tuo kyseinen keskustelu siitä kiinnostuneille:
  http://www.youtube.com/watch?v=9gCxZiVXXz0

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö onnistuu kyllä naurattamaan kommenteillaan, mutta keskustelu hänen kanssaan on samanlaista kuin yrittäisi sokealle kertoa, että miltä näkeminen tuntuu. 🙂

 • samuray sanoo:

  Hienoa suhtautumista. Hyvä Wespa.. huomasin kyllä, että ’ilmaisenergialaitteen keksijä’ menehtyi 2004, halusin vaan nähdä lukeeko kukaan mitään tänne linkittämääni lähdemateriaalia.

  Wespa, luit varmasti myöskin DOUBTBULNEWSIN artikkelin, sekä professori Garry Nolanin (Ph.D. of genetics, Stanford University) tutkimusraportin ATA:sta?

  Toivoisin sinulta kommentteja tuosta Garry Nolanin raportista, siinä kun on selvennetty… noh, näet edellisistä postauksistani mitä siinä on selvennetty. -Ainakin se, että löydetyssä muumiossa ei ole mitään extraterrestriaalia.

  Halusin vain osoittaa tuolla artikkelilla ilmaisenergiasta, että tämä Greer on ollut monessa ’sopassa’ mukana, jotka haiskahtavat kaikki melko vahvasti kakkendaalilta.

  Hän on mm. kuvannut koiperhosia ja väittänyt niiden olevan ’energia-aluksia’, erääseen toiseen kuvaan Greer oli saanut kuvattua epäselvästi hyttysen jalan tms. nuotionvalossa, ja hän väitti sen olevan ’muukalaisten energia-ankkurin’ tai vastaavan. (googletelkaa, jos miehen taustat oikeasti kiinnostaa.) Näitä Greerin väittämiä energia-alusten ( valottuneita koiperhosten) kuvia on nähtävillä ainakin ABOVETOPSECRET:n foorumilla.

  Tarkoitin vaan, että ei kannata niellä kaikkea, mitä kylähullut dollarinkiilto silmissään vakuuttelevat.. varsinkin kun todisteet ovat tuolla tasolla, mitä Greer on tähänkin mennessä esitellyt.

  Tilastot Greerin vakuutteluista/todisteista osoittavat miehen juttujen olevan palturia, kun hetken tutkit miehen väitteitä tieteellisestä näkökulmasta.. paljon on muka ihmeteltävää, mutta todisteita ei lainkaan.

  Kun olin nassikka, niin mulla oli kans yks sukulaismies, joka kertoi minulle että hänen autollansa pystyy lentämään, kunhan löytyy tarpeeksi pitkä kiitorata kiihdytykseen.. ja suomesta sellaista ei löydy. En koskaan saanut selville lensikö hänen Nissan Bluebirdinsä, sillä hän menehtyi nuorena, itseni ollessa tuolloin noin 4-vuotias.

  Jotenkin minusta silti tuntuu, ettei tuo Bluebird olisi lentänyt, vaikka hänen vaimonsakin vakuutteli sen olevan mahdollista.
  Kuitenkin olen lähes varma, että näin sivusilmälläni Nissan Bluebirdin vilahtavan taivaanrannassa eräänä lokakuisena iltana vuonna 2002. Oliko tuo sama sukulaismieheni bluebird? Oliko hän menehtynyt alkujaankaan, vai oliko hän ennen sitä kehittänyt Nissanistansa aikakoneen? Vai oliko hänen silloinen Nissan Bluebirdinsä muukalaisten tekniikkaa?

  ”Salaisuuden verhoa raotetaan ensi postauksessa…”

  Tässä on sama ilmiö kyseessä. Olishan se jännää, jos.. Mutta kun ei.

  Silti, pikkulapsen innolla vaahdotaan jostain alieneista ym. ilmaisenergiasta ja vastaavasta, vaikkei minkäänlaisia todisteita ole esittää suuntaan tai toiseen. Laput silmillä uskotaan kaikki ’todisteet’ mitä ketkäkin kylähullut ja ’mukatutkijaryhmät’ antavat, ja sivuutetaan kommentoimatta oikeiden tutkijoiden ja asiantuntijoiden raportit ja sanomiset.

  Suoraansanottuna mystifioidaan ja halutaan uskoa yliluonnolliseen/ selittämättömään selitykseen.
  Virallisia todisteita ei kommentoida millään lailla.

  Uskotteko nyt sokeasti, että setämieheni bluebirdillä olisi ollut mahdollista lentää? Johtuuko se ettemme lentäneet siitä, ettei suomesta vain löydy riittävän pitkää kiitotietä? Onko nyt niin, että 95% varmuudella tuo auto lensi, ja minä olen kaiken aikaa ollut väärässä, koska suhtaudun asioihin terveellisen skeptisesti?

  Vai olisiko sittenkin niin, että nuo lentoonlähtöväittämät olivat tekaistuja tarinoita?

  Jokainen voi itse miettiä, ja jos sellaista on saatavilla, hakea lähdemateriaalia ja virallista tutkimustietoa aiheesta kuin aiheesta. Ja kannattaa luottaa joihinkin muihin uutislähteisiin ennemmin guin THEREMUSTBEUFOS, UFOSAREHERE, GHOSTHUNTERSGALAXY jne jne.. ja käyttää omaa järkeään sekä medialukutaitoaan, jos sellaista löytyy.

  Kaikki, mm. bluebirdin salaisuus selviää EHKÄ kirjassani, jonka julkaisen muutaman vuoden päästä, jos saan rahoitusta kasaan riittävästi.

  samuray aka. rokuli

 • samuray sanoo:

  ogeli: ”Höpönpöpö onnistuu kyllä naurattamaan kommenteillaan, mutta keskustelu hänen kanssaan on samanlaista kuin yrittäisi sokealle kertoa, että miltä näkeminen tuntuu.”

  Jotenkin tuntuu, kun lukee sinun tekstejäsi, että sinä yrität sokeana kertoa näkevälle miltä tuntuu olla sokea.

  Kaltaisiesi ’i want to believe’ ja ’there must be an angel’ tyyppien kanssa on turha yrittää keskustella saati väitellä mistään. Sinulle todisteilla tms. ei ole mitään arvoa, vaan poimit kaikesta saatavilla olevasta informaatiosta mieleisesi, ja kaiken epäolennaisen. Mielikuvituskin otetaan ennemmin peliin, kuin hyväksytään minkäänlaisia virallisia selvityksiä.

  TODELLA turhauttavaa.

  HÖPÖNPÖPÖLLE: Kannattaa ohittaa suosiolla nuo, joiden argumentointitaso on nollassa, ja jotka itse päättävät
  minkä iltasadun he hyväksyvät todisteeksi milloinkin. Ei kommentoida varsinaisia väittämiä tai oleellisia pointteja millään lailla, vaan takerrutaan johonkin täysin epäolennaiseen, kuten väärin ilmoitettuun vuosilukuun tms. tai jankataan jotain tyyliin ”ite oot, ite oot”. -Kertoo nimittäin keskusteluun osallistujien älykkyydestä paljon tuollainen ”ite oot” ja ”juupas-eipäs” -’argumentointi’.

  Wespalle kiitokset, että jaksat sivustoa ylläpitää, ja on hienoa että et katsele maailmaa turhan tiukkana.. mutta objektiivisuutta, todisteiden merkitystä ja skeptisyyttä odottaisin sinulta, muuten lupaavalta toimittajan-alulta kun vaikutat.

  Paljon löytyy sivuilta mielikuvitusta kutkuttavia aiheita, mutta usein löytyy sellaisia juttuja, joiden debunkkaukset löytyy ensimmäisellä googlehaulla.

  Kiitokset Wespa kuitenkin kaikesta vaivannäöstäsi. Mielenkiinnosta aion seurata palstaa jatkossakin.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Mikset, Ogeli, kertoisi vain mitä sen mitä udellaan? On niin kovin noloa ohittaa kiusalliset kysymykset siirtämällä huomio kysyjän oletettuihin henkisiin puutteisiin. Hienoa, että huumorintajusi on yhä tallella.

  Ja Wespalle kiitos kiittämisestä. Patentteja käsittääkseni hylätään muillakin aloilla. Ja olettaisin hylkäämiseen päädyttävän useimmiten siksi, ettei patentti toimi tai vastaava on jo olemassa. Greerin ja Wilcockin väliset keskustelut eivät itselleni edusta kovinkaan todistusvoimaista tahoa.

  Ja kyllä, Jaahas, voit seuraavaksi kysyä olenko näine käsityksineni ja oletuksineni patenttiuskovainen, mutta kerron jo etukäteen sen olevan turhaa sillä tuskin keskustelen aiheesta kanssasi enempää ennen kuin rohkenet vastaamaan esittämiini valideihin kysymyksiin.

 • sigge sanoo:

  Ihmiseksihän tuo siten paljastui joten avaruusolento ei ollutkaan kyseessä vaan sairas ja epämuodostunut ihmisrääpäle. Taitaa ne muutkin löydetyt kallot sun muut joita on epäilty avaruusolennon jäänteiksi osoittautua vain epämuodostuneiden ja sairaiden ihmisten jäänteiksi.

  Eli EI edelleenkään ole kiistattomia todisteita avatuusolentojen olemassaolosta.

 • Ogeli sanoo:

  Mikä siis oli kysymyksesi, Höpönpöpö?

 • Ogeli sanoo:

  http://www.facebook.com/Author.GrahamHancock/posts/10151624892052354

  ”Skeptics and believers are all alike. At this moment scientists and skeptics are the leading dogmatists. Advance in detail is admitted: fundamental novelty is barred. This dogmatic common sense is the death of adventure. The universe is vast.” (Alfred North Whitehead 15 February 1861 – 30 December 1947). The more things change, the more they stay the same.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Herran jestas, Ogeli, keskitys nyt pikkasen…

  ”Siis eihän Greerin välttämättä tarvitse ottaa kantaa siihen miten ne tänne ovat päässeet, mutta jos hän kerran väittää ongelmitta kykenevänsä asian (siis, että planeetta Maan ilmakehässä on vieraillut ulkoavaruudesta saapunut avaruusalus) todistamaan niin mikäs tässä nyt maksaa?!?”

  ”Mites te onnistutte tällä kertaa huijaamaan itsenne nielemään tämän jöötin..?”

 • Ogeli sanoo:

  No ensinnäkin tämä lause ”Mites te onnistutte tällä kertaa huijaamaan itsenne nielemään tämän jöötin..?” ei anna minulle mitään kiinnostusta vastata kysymyksiisi. En rehellisesti tiedä, että miksi Greerillä ei ole ”todistanut” tapaamisia kun en juuri ole hänen töitään seurannut. Jos hänellä olisi esim. kuvia tai videoita tarjota tapaamisista niin uskoisitko siltikään häntä? Sinä sanot usein täällä, ettet edes vaivaudu katsomaan aihetta käsitteleviä videoita.

  Minullakin on miltei joka päivä kohtaamisia henkimaailman elämänmuotojen kanssa vaikken koskaan ole nähnyt varsinaisia mekaanisia ufoja. En pysty niitä todistamaan, koska ne ovat subjektiivisia kokemuksia. Eikä minulla ole edes mitään kiinnostusta vakuutta muita asian todenperäisyydestä, koska itse tiedän asian olevan totta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Mistä tahansa voi, Ogeli, liirum-laarumitella ympäripyöreää näennäisfilosofiaa, näemmä jopa englanniksi kuten Whitehead-sitaatillasi osoitit, mutta konkretia vaatii järjen käyttöä ja logiikkaa. Molemmat lienevät mukavuusalueesi ulkopuolella.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kiitos kuitenkin, että viimein onnistuit vastaamaan. Ymmärrän jos vaikeat ja uskoasi horjuttavat seikat eivät jaksa kiinnostaa.

 • Ogeli sanoo:

  Minua useinkin huvittaa se asia, että tiedän ufovierailujen olevan totta ja itseasiassa se on niin normaali jokapäiväinen asia, että periaatteessa siinä ei ole yhtään mitään ihmeellistä. Kyseessä on usko ja tieto, joka ei kuitenkaan ole todistettavissa. Tiedän myös, että elämä jatkuu kuoleman jälkeen vaikka en vielä tässä elämässä ole kuollutkaan enkä pysty täysin muistamaan menneitä elämiä. Silti minulla on vahva intuitiivinen tietämys asiasta, joka ei ole selitettävissä järjellä ja logiikalla.

  Sinä kun olet järjen ja logiikan ihminen, niin sinulle varmasti ufot ja henkimaailma tuntuvat niin vieraalta asialta. Koska ne eivät näy konkreettisesti jokapäiväisessä elämässämme niin on helppo uskoa, että ei ole yhtään mitään muuta kuin tämä fyysinen maailma ja that’s it. Toivoisin vaan, että sinunkaltaiset ihmiset ymmärtäisivät myös sen, että kaikki mitä näet ja koet ovat aivojesi luomaa aistiärsykkeitä. Voitko todella uskoa aivojesi näyttävän kaiken mitä on olemassa? Onko mielesi muka niin viisas, että se pystyisi näkemään kaiken mikä on olemassa?

  Mitäpä jos aivojemme ja mielemme näkymättömissä onkin maailma, jota emme vaan pysty vielä näillä alkeellisilla aisteillamme havaita? Tekeekö se siitä vähemmän todellisen, että sitä ei pysty ”todistamaan” todeksi?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Mielikuvitus on kelpo huvitus ja toki siitä on usein hyötyäkin, mutta lähinnä sellaisten käsissä, jotka ymmärtävät myös konkretiaa ja tämän todellisuutemme rajoitukset. On helppoa rakentaa itselleen maailmankuva, joka perustuu mielikuvitukseen, mutta se osoittaa myös älyllistä laiskuutta ja realiteettien halveksuntaa. Maailma on mielestäni aivan tarpeeksi hämmästyttävä jos sitä uskaltaa tarkastella sellaisena kuin se näyttäytyy. Itse en koe tarvetta kehitellä sen verhoksi halpaa science fictionia.

 • Samppa sanoo:

  Ogeli. *hali* Näin se menee. Tässä on viisauden alku.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Jos suhtaidut aivojesi ja mielesi todistusvoimaan noin totaalisen epäilevästi et loogisesti ajatellen voi myöskään tietää avaruusolentojen olemassaoloa, et ikuista elämääsi etkä yhtään mitään. Olet vain valinnut mihin haluat uskoa ja se on selkeästi mielikuvituksesi. Toki siihen sinulla on oikeus.

 • Samppa sanoo:

  Ogeli. Tossa sun maailmankuvassa ei oo mitään vikaa.
  Tällä saat täytettyä ne välit siihen.
  http://www.thenewearth.org/Roswell.pdf
  ton luet niin sä ymmärrät miksi Höpönpöpökin on niin kuin se on.
  Täysin niikuin sanoit. ”…keskustelu hänen kanssaan on samanlaista kuin yrittäisi sokealle kertoa, että miltä näkeminen tuntuu.” Aamen sille. *hugs* =)

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, mielikuvituksestani en haluaisi koskaan luopua, koska se onkin oikeastaan tärkeimpiä mieeni osia. Maailma olisi tylsä paikka ilman mielikuvitusta. Mielikuvituksen ansiosta ihmiset ovat luoneet hämmästyttävän hienoja asioita ja mielikuvituksen ansiosta onnstumme vielä manifestoimaan täydellisen maailman eetteristä. Ei koskaan kannata aliarvioida mielen kuvien voimaa, sillä ne muokkaavat ja luovat tätä maailmaa muutenkin kuin elokuvien ja kirjojen kautta.

  Ja kiitos vaan, Samppa. 🙂

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Minkäs kiven alta se Höpönpöppöö on kömpinyt pitkästä aikaa, vimmaton dokausputki ollut päällä? Ainiih, ethän sä dokaa – se on niin pahasta, hyi hyi.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Joku salaliitto täs pikkukaverist löytyy, kun tunnetaan alien-rotuja, jotka on todella pienii.

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2313828/Is-really-human-DNA-tests-inch-skeleton-alien-looking-creature-sized-head-prove-actually-human-claim-scientists-new-documentary.html

  Belletrax Greys

  These small aliens have been the subject of tales of fairies, gnomes, elves, pixies, and other ”little people.” They come from the same genetic roots as the Zeta Reticuli, but little more is known about their race. They possess the technological ability to alter the fabric of space, giving them the ability to pass through solid matter and alter the relative size of objects. They are usually between 6 and 18 inches in height.

 • Höpönpöpö sanoo:

  ”…tunnetaan alien-rotuja, jotka on todella pienii.”

  Ei tähän kai kannata kommentoida mitään. Ainoa lohtu on, että näitä Ogeleita, Jaahaksia, Samppoja, Kuolemantuojia, Wespoja sun muita ei huolimatta aktiivisuudestaan täällä näyttäisi olevan kuin kourallinen. On siis ihan mahdollista, että suurin osa ihmiskunnasta ymmärtää kyllä milloin heitä urinoidaan näköelimeen. Eivät ehkä aina juuri näin käydessä, mutta toivon mukaan ennemmin kuin myöhemmin…

 • Karhu IV sanoo:

  Ottamatta muuten kantaa ogelin ja höpön väliseen dabttiin, kyllähän aivot rajaavat paljon eri valon, äänen ja hajun taajuuksia kokonaan aistiemme ulkopuolelle. Aistiimme vain pienen osan ympäröivää maailmaa. Itse ainakin suhtaudun elämään niin, että en näe / kuule kuin pienen osan siitä mitä on. Asia nyt ei suoraan liity mihinkään ufoihin. Ufoja voi lentää, muutta niiden täytyy ilmestyä minun vastaanottimeni, aivojeni vastaanottaman valon tai äänen taajuuksille, jotta minä voin tietää varmaksi, että niitä on. Ja näinhän ei ole käynyt, ja ”lievähkö” epäilys on ettei tule käymään, vaikkakin toive on että kävisi 😉

 • Samppa sanoo:

  Hiiiii! Se mainitsi mut! Mä oon julkkis ja mua rakastetaan! xD *snort*

 • Höpönpöpö sanoo:

  Karhu IV, olen itsekin usein täällä esittänyt ettei aisteihinsa todellakaan voi 100 prosenttisesti luottaa. Sekään ei silti tarkoita, että kaikki mitä mielikuvitus keksii olisi mahdollista. Hassua muuten, että kun joku täällä kertoo nähneensä vaikka alienin, kummituksen tai levitaation ei Ogelille ja kumppaneille tuota tippaakaan tuskaa luottaa täysin kertojan aistimuksiin, vaikka useat faktat sotisivatkin niitä vastaan.

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, en minä kaikkea usko vaan sen mikä tuntuu oikealta ja mahdolliselta.

  Unohdit muuten mainita ystäväsi Hexan ja Jackien.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: ”Hassua muuten, että kun joku täällä kertoo nähneensä vaikka alienin, kummituksen tai levitaation ei Ogelille ja kumppaneille tuota tippaakaan tuskaa luottaa täysin kertojan aistimuksiin, vaikka useat faktat sotisivatkin niitä vastaan”.

  Jaa, mistä sä luulet sen johtuvan, johtuiskohan siitä, että pieni ihminen niikuin sinä, et uskois kumminkaa. Mutta sä voit ajatella itseesi omassa asemassa kun näet esim jotain selittämätöntä, nii kertoisitko oikopäätäs omalle faijalles, joka sattuis olemaan vielä pahempi kuin sinä skeptikkona? Miljoonat ihmiset on nähnyt lähes päivittäin selittämättömii asioita, esim Ufoja, jotka liittyvät alieneihin. Me emme elä todellakaan universumin keskellä, ettei muilla universumin roduilla olisi ollut matkustaa meidän aurinkokunnassa jo miljoonien vuosien ajan, heidän ennen aikasella kehityksellään. Pystytkö todistaa ettei olisi, pystynkö itse todistaa, että olisi? En ja et.

 • Wespa sanoo:

  ”Ja olettaisin hylkäämiseen päädyttävän useimmiten siksi, ettei patentti toimi tai vastaava on jo olemassa”

  Toki, osa patenteista hyljätään kun vastaava on jo olemassa jne. mutta sitten on erikseen ne patentit jotka on hyväksytty, mutta ollaan luokiteltu salaisiksi.

 • Ogeli sanoo:

  Vaikka ei siltä vaikuttaisi niin jopa minulla on skeptisyyttä tiettyjä asioita ja väitteitä kohtaan, mutta enimmäkseen skeptisyyteni kallistuu ns. virallisia tahoja kohtaan. Monen agnostikon ja skeptikon kanssa on ollut täälläkin ihan mielenkiintoisia keskusteluja, mutta sitten on myös tällaisia Dawnkinsin kaltaisia dogmaatikkoja joiden ajatusmaailma on niin suppea ettei keskustelu vaan ole hedelmällistä. Ihmiset, jotka ovat avioimia uusille asioille ovat muutenkin rennompia. Höpönöpön juttuihin vastaan kai aina välillä siksi, että olen joko tylsistynyt tai huvittunut. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Tämä olisi ehkä parempi paikka Höpönpöpölle:
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/11287765

 • juhis sanoo:

  En ymmärrä miksi täällä menee keskustelut aina jotenkin hakoteille itse artikkelin aiheesta. Kukaan ei ole vielä osoittanut että tämä otus ei olisi oikea orgaaninen olento, joten esittäkää mieluummin vaikka mielenkiintoisia hypoteeseja mikä tämä olento mahtaa olla ja keskustelkaa siitä. Jos olento todetaan myöhemmin perinteiseksi huijaukseksi niin mitä sitten ? ainakin saatiin hieman viihdettä elämään 🙂 Jos taas olento todetaan myöhemmin oikeaksi maalla eläväksi eläimeksi niin ehkä se on tylsää joidenkin mielestä jotka haluavat uskoa että täällä käy vieraita sivilisaatioita mutta so what ? Itse en tiedä kumpi tuntuu naurettavammalta ajatukselta, väittää että tuo olento on oikeasti ihminen tai että se voisi olla ulkoavaruudesta koska molemmat väittämät on lähes yhtä naurettavia. Yleensä tämän tapaisissa asioissa vastaus löytyy muualta joten laittakaa nyt fiksummat ihmiset mielummin niitä mielenkiintoisia hypoteeseja peliin tästä mielenkiintoisesta olennosta ja älkää tuhlatko aikaa jonnin joutavaan keskusteluun joka ei todennäköisesti koskaan johda mihinkään. Uskon asiat on aina jollain tarkemmalla tasolla jokaisen sydämmessä erilaisia ja niin kuuluukin olla

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kiitokset nimimerkki samuraylle yrityksistä tuoda hieman valoa tähän täällä vallitsevaan pimeyteen. Toivottavasti keskusteluun osallistuvat jaksavat lukea hänenkin pitkät, mutta perustellut kommenttinsa.

 • aksu sanoo:

  Aika lattea oli. Todellakin yli hypetetty eikä vedä vertoja muille vanhemmille dokkareille mitä on jo tullu. Ihmettelin kyllä, että c cetiä ei enempää näytetty ja myös ufo videoita. Oli vaan paljon p***anjauhantaa perheistä siellä kulissien takan jotka johtaa maailmaa joopa joo. Mitä siihen vapaaseen energiaan tulee niin joku youtube klippi jonkun tyypin ite kyhäämästä kupari kiekurasta ei paljo toivoa ole -_- jos semmonen toimis ni sehän ois jo aikoja sitten tajuttu deeerb 😀 asteikolla 4-10 annan 5. Liikaa puhetta eikä mitään konkreettista oikeastaan. Se alien mitä tutkittiin niin en ole ottanu selvää onko nyt varpisti joku oikea analyysi mutta se mitä se tiede mies sano ni ei kyllä nyt suoraan johda imo alien tulokseen vaikka pallo päältä näyttääkin mut anyways. Olen pettynyt lähti kyllä greeliltä loputkin uskon rippeet.

 • theWonderer sanoo:

  Vähän olen kyllä itse pettynyt siihen että (tämäkin) Greerin juttu taisi olla vain kusetusta… Hiljalleen alkaa kyllä usko siihen että maapallolla olisi vieraillut alieneita, rapistua. Taitaa olla kaikki Roswellista tähän vain myyttejä. Sääli. Olisihan maailma ollut jännempi muuten!

 • Entity sanoo:

  Rönsyt ovat luonteva osa keskustelua kuin keskustelua, monesti jopa hedelmällisempiä kuin tiukasti yhden otsikon alle menevät kirjoitukset. Nettikeskustelut rajoittavat turhaan rönsyjä ja polveilua, minusta.

  Sivuraide on vahvasti läsnä aina kun uskonasioita aletaan perustella ikään kuin ne olisivat tieteellisiä faktoja (vrt. universumin havaittu laajeneminen ja islaminuskoisten tulkinta että koraanin lause taivaiden laajenemisesta ovat sama asia, kuten ne asiayhteydestä irrotettuna ja sopivasti yhteen soviteltuna ovatkin). silloin käy väistämättä niin, että ne jotka olivat peruskoulun fysiikantunneilla hereillä ja huomasivat että on olemassa jokin tietoisuutemme uslkopuolella oleva ja siitä riippumaton todellisuus alkavat tuntea pieniä sähköiskuja hermostossaan. Hetkinen, eihän se näin mene. Uteliaimmat alkavat ottaa asioista selvää ja päätyvät lopputulokseen, että vaikka asiat voi tulkita monella tavalla, ei sisäinen kokemus muuta ulkoista todellisuutta, paitsi kokijan omalla kohdalla, ja sitä kokemusta ei voi tieteellisesti tutkia eikä se tuota tieteellistä tietoa.

  Jos realismi unohdetaan ja kohdellaan todellista maailmaa ympärillä niin kuin sen olemassaolo olisi täysin alisteinen mielikuvituksellemme, mennään takuulla harhaan. Mielikuvitus ja ennakkoluulottomuus ovat mahtavia ominaisuuksia, mutta ei koskaan ole ollut sellaista suurta taiteilijaa tai tiedemiestä, joka olisi täysin hylännyt todellisen maailman ja siitä johdetun tiedon. Einstein sanoi että mielikuvitus on matematiikkaa tärkeämpi työkalu ja kuulemma hän ei ollutkaan matemaatikkona mitenkään kummoinen (tosin Einstein kyllä varmasti ymmärsi yhtälönsä ja oli huono vain verrattuna parhaisiin, veikkaan).

  Minusta on turhaa puolustella ihmisiä, jotka lupaavat rahaa vastaan tekevänsä mullistavan suuren paljastuksen ja toimittavat pelkkää puolivillaista suttua. Jos joku työkseen julkaisee fiktiota, ei se ole paheksuttavaa, koska ihmiset tietävät maksavansa fiktiosta eikä esimerkiksi Stephen King väitäkään olevansa profeetta, jonka kirjoista löytyy tie totuuteen, autuuteen ja ikuiseen elämään herrassa. Tuskinpa kukaan hänen kirjoituksiinsa elämäänsä perustaakaan ja todella pelkää esimerkiksi kesken lentomatkan joutuvansa menneisyyteen tai jotain muuta vastaavaa. Arveluttavaksi homma menee siinä vaiheessa kun aletaan vaatia omistautumista, rahalahjoituksia vastikkeetta, perustetaan koulutusryhmiä, ufo-kommuuneja jne. Mitä tulee mieleen nimestä Jonestown?

  Maailma on sellaisenaan ihmeellinen. Esimerkiksi kuolevaisuuden hyväksyminen on ollut minulle oikeasti hankala ajatus, ennen kuin todella tajusin että yksilöllinen olemassaoloni ei ole mitään erityistä tai merkittävää. Kaltaisiani miehiä on ikuisuus niellyt jo lukemattomia. Atomini hajaantuvat ja siirtyvät jonnekin muualle, missä niille on käyttöä. Olen osa ihmeellistä maaimankaikkeutta, johon kuuluu paljon sellaista mikä ei ole ihmisen vinkkelistä hyvää ja mukavaa, mutta kokonaisuus toimii omien lakiensa mukaan ja olen osa sitä. Jos minä muutun, kokonaisuus muuttuu. Kukaan ei ole korvaamaton, mutta kukaan ei ole myöskään merkityksetön. Uskonto on jämähtämistä johonkin sellaiseen ajatukseen, joka on aiheuttanut lämpimiä väristyksiä ja sen pakottamista mukamas maailman luonnolliseksi tilaksi. Itse ajattelen että mukavilla kokemuksilla ja ajatuksilla on meihin yhtä vähän valtaa kuin ikävilläkin. Siksi on hedelmällisempää pyrkiä kohti maailman havaitsemista ilman joutavia tulkintoja.

 • Tarkkasilmäinen sanoo:

  theWonderer – nykyajan jutuista varmaan 99,9% on täyttä soopaa mutta esimerkiksi vuoden 1952 Washingtonin UFO havainnolle tuskin löytyy luonnollista selitystä. Niin ja onhan Kanadan entinen puolustusministerikin myöntänyt kontaktit(en pysty analysoimaan paremmin, kun en ole nähnyt haastattelua ainoastaan kuullut väittämän olevan todellakin k.o.henkilön sanoma). Hiljattain ollut kohu Venäjän presidentti Medvedin jutut UFO-salkusta on kaksiteräinen miekka. Kyseinen lausunto oli samalla sarkasmia, jolla kyseenalaistetaan lausunnon kirjaimellisesti uskoneet mutta mahdollisesti myös totuus, jota ei haluta saada julki. Myöntävä ”totuus”, joka ei voi kääntyä virallista totuutta vastaan ja samalla kelpaa vähemmän kriittisille todisteeksi ja syö heidän uskottavuutensa eli ns. poistaa yhden pelaajan pelilaudalta.

  Nykyajan havaintojen uskottavuuden inflaatiota käy syyttäminen näitä rahan perässä juoksijoita(Jaime Maussan ja tämä Greer) sekä meitä UFO juttujen kohdeyleisöä. Oikeastaan järkevimmältä lähestymistavalta vaikuttaa entinen yhdysvaltain ilmavoimien tapa, jossa kaikki mahdollisesti luonnollisella tavalla selitettävät havainnot kuitataan ö-mappiin ja ainoastaan loput pari prosenttia jää selittämättömiksi. Havaitsijan mielestä tämä tuntuu epäreilulta, kun häneen suhtaudutaan tyhmänä tai hulluna mutta ainoastaan kokonaisuudella on väliä. Yksikin varma havainto riittää.

  Tämän tapauksen mielenkiintoisin anti on se, että miten noinkin epämuodostunut/mutatoitunut ”ihminen” on voinut elää niinkin pitkään kuin 6-8 vuotta. Muutenkin ruumiin mittasuhteet ovat oudot ja sopiikin kysyä, että jos olio on ulkoavaruudesta niin minkälaisiin oloihin se on sopeutunut vai onko sen rodulla tiede ajanut biologisessa kehityksessä evoluution ohitse.

 • Samppa sanoo:

  Okei. Mun hypoteesini on! Oletetaan että hyvin hyvin korkean teknologian ja älykkyysosamäärän omaava sivilisaatio on vieraillut maa -planeetalla jo tuhansia vuosia ja ja abduktoinut kansalaisia aina kun tulee hieman tylsää. Tuossa ajassa on keretty luotaamaan niin monta peppureikää ja tutkimaan genomia että he voivat luoda itselleen vastaavan ihmiskehon yhtä helposti kun me pyöräytetään potti potaatteja. Jotta keho jota käyttää maan päällä, olisi edes yhtään käyttökelponen hiili perustainen ja happea hengittävä käyttökelponen työkalu joka ei herätä kauheasti angstia kanssa asukeissa, on sen DNA:kin oltava mielellään hyvin hyvin saman kaltainen. Miks keksiä pyörää uudelleen kun se kerran jo duunattiin siihen pisteeseen kun sen tarkoitus on! Pieni koko ja ikä voisi selittyä sen kertakäyttöisyydellä ja huomaamattomuudella jos sen tehtävänä on kerätä tietoa. Ennen kaikkea miksi tehdä iso ja kömpelö ruumis korkean painovoiman planeetalle massalla kuluttamaan turhaa energiaa. Waste not. Olettamus perustuu siihen että avaruus oliot on itsessään aineettoman henkimaailman asukkeja ja toimiakseen fyysisessä maailmassa, tarvitsee fyysisen kehon ja ne voi vetästä uuden kehon pakasta kun aamukalsarit ikään!

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Ogeli:Höpönpöpö on teini vain henkiseltä tasoltaan.

  Itseäni lähinnä kummaksuttaa, että henkinen kypsyys mitataan sillä, kuinka helposti uskoo jonkun yksittäisen ihmisen Internetissä julkaisemaan materiaaliin.

  Jos epäilee materiaalin aitoutta on ilmeisesti mielestäsi henksisesti epäkypsä?

 • Ogeli sanoo:

  Ei se liity tähän materiaaliin vaan yleiseen kykyyn hyväksyä asioita. Pahoittelen jos kuulostin tuomitsevalta, mutta meillä nyt on höpönpöpön kanssa ollut jo vuosien ajan täällä erimielisyyksiä.

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Tarkkasilmäinen: theWonderer – nykyajan jutuista varmaan 99,9% on täyttä soopaa mutta esimerkiksi vuoden 1952 Washingtonin UFO havainnolle tuskin löytyy luonnollista selitystä.

  Tämä herätti mielenkiinnon ja tutkin asiaa.

  Virallinen selitys olivat lämpötilainversiot ja kangastukset.

  Jos miettii asiaa vain hetken, kuulostaa tuo täysin järjettömältä ja uskomattomalta selitykseltä vahvalle tutkasignaalille ja epämääräisille valoille. Näin itsekkin mietin ja sen takia halusinkin tutkia aihetta vähän syvemmältä.

  Jos Googlettaa asiaa vähän enemmän huomaa, että kyseinen tutkailmiö on kuin onkin aidosti olemassa, ja ongelmallinen jopa nykyään. Se liittyy myös hyvin vahvasti kangastusten muodostumiseen eli lämpötilaerojen aiheuttamaan valon taittumiseen, mistä itseasiassa onkin kyse (radioaallot ovat SM-säteilyä, siinä missä valokin). Ilmiöstä löytyy mm. Wikipedia artikkeli ’Anomalous propagation’.

  Esimerkkikuvaus ilmiöstä Manitoban yliopiston sivuilta:
  Strong temperature inversions low in the atmosphere can have strange effects on radar. When a layer of warm air lays over a layer of much cooler air, the radar beam can’t pass between the layers and gets bent to the ground. A false strong signal is reflected back to the radar site. This phenomenon is most common during the early morning hours when it is clear.

  Eli käytännössä voi tulla tilanne, jossa tutkasignaali kimpoaa ilmakerroksesta maahan ja sieltä takaisin tutkaan. Tutka näkee tällöin liikkuvan läpäisemättömän seinän tietyssä avaruuskulmassa, jolloin näyttää että taivaalla olisi liikkuva metallinen (tutkasignaali ei läpäise metallia, eikä myöskään maankamaraa) esine, jota ei oikeasti ole siinä.

  Tämä ”esine” näkyisi loogisesti mietittynä samankaltaisena niillä tutka-asemilla, jotka näkevät inversion suunnilleen samassa kulmassa, muttei välttämättä muilla tutka-asemilla, jotka kuvaavat ilmiötä toisesta kulmasta. Nykyään tutkahavainnot voidaan myös lähettää absoluuttisen paikannuksen ja aikatiedon kanssa toiselle tutka-asemalle, jolloin artifakteja voidaan siistiä pois havaintoja yhdistämällä; vuonna 1952 näin ei voitu toimia, sillä paikannustiedot eivät olleet riittävän hyvät (esim. 0,1 millisekunnin kelloheitto on karkeasti ottaen 30 km heitto paikassa).

  Minkä takia sitten vuonna 1952 tehtiin noista UFOista niin iso juttu jos kerran kyseessä olisi ollut luonnollinen ilmiö?

  Itse veikkaisin, että hyvin yksinkertaisesti sen takia, koska ilmiö oli huonosti tunnettu vuonna 1952.

  Nykyäänkin jos otettaisiin 100 ihmisen otanta, niin ehkä pari ihmistä olisi kuullut koko ilmiöstä, joten sen uskominen olisi ensisilmäyksellä hyvin vaikeaa. Sen sijaan, erona vuoteen 1952, voi olettaa että tutkaoperaattorien koulutukseen sisältyy nykyään osio AP-ilmiöstä.

  Onko luonnollinen selitys aukoton?

  Ei todellakaan.

  Ongelmia tuottaa etenkin se, että tapaus on ns. huonosti dokumentoitu: paljon kvalitatiivista vähän kvantitatiivista. Tällöin yksittäisen selityksen selitysvoima ei voi olla kattava ja ”uudet” kvalitatiiviset havainnot (esim. nähtiin oranssi pallo) vaativat selityksen tarkentamista, jonka varmistaminen vaatisi hyvin paljon tarkempaa tietoa esim. havaintogeometriasta.

  Toisin sanoen ns. luonnollisesta selityksestä jää pakostakin selittelyn maku ja tietty epävarmuus siitä, mitä oikeasti tapahtui.

  Tässä on myös hyvä kontrasti paranormaalille selitykselle:
  – Paranormaali selitys on tietyssä mielessä varma selitys, sillä selityksen mukaan näin tapahtui.
  – Luonnollinen selitys on pakostakin epävarma selitys, sillä selityksen mukaan näin saattoi tapahtua.

  On selvää, että varmuus vetoaa ihmisiin ihan eri tavalla epävarmuus.

  Miksi ihmiset sitten ovat nykyisin niin varmoja, että kyseessä olivat UFOt?

  Luonnollinen selitys on epävarma ja sisältää aukkoja, joita ei voida aukottomasti (heh!) paikata, koska havaintoa ei voida ikään kuin tehdä uudestaan eri olosuhteita kokeilemalla. Paranormaalissa selityksessä ei epävarmuudella ole mitään sijaa, eikä se myöskään voi kehittyä ajan mittaan.

  Eron konkretisoi se tärkeä huomio, etttä luonnollinen selitys, jota nyt sovitetaan Washingtonin 1952 ilmiöön, voi periaatteessa muuttua täysin uuden tutkimustiedon perusteella. Tämä muutos ei myöskään olisi kaamea salaliitto tai vastaavaa, vaan täysin luonnollista tieteen kehittymistä (vrt. vaikka vuoristojen synnyn selitykset kautta aikojen).

  Toisaalta…eittämättä tulee mieleen myös se perinteinen ja niin kovin laiska päättelyketju, eli ”En tiedä, en ymmärrä, joten paranormaali (UFOt, jumalat, henkiolennot…), joten minun ei tarvitsekkaan tutkia tai edes yrittää ymmärtää.”.

 • Entity sanoo:

  R.A. Tionaali, viestisi kiteyttää hienosti juuri sen mikä paranormaaliuskomuksissa on vikana. Muuttumaton totuus antaa ihan toisella tavalla vakaan tuntuisen pohjan ajattelulle kuin tieteellisen maailmankuvan oletuksiin ja arvailuihin perustuva. Mitä lähempänä tiedon lähteitä ollaan sitä epävarmempaa tieto väkisinkin on, varsinkin jos jokin ilmiö havaitaan vahingossa ja ensimmäistä kertaa.

  Sirius-dokumentti oli kaikenkaikkiaan pettymys ja siitä jäi sellainen olo, että tuollaisella puolivillaisella rykäisyllä saadaan ilmeisesti niin paljon nyhdettyä rahaa, ettei sisältöä tarvitse sen enempää edes hankkia. David Wilcokin ”asiantuntijalausunnot” viimeistään veivät uskottavuuden koko touhulta. Itse asiassa alan vähän epäillä, että Greer onkin salaisen varjohallituksen asialla ja pyrkii viemään tämän päiväisen julkitulon uskottavuuden julkaisemmalla tuollaisen pökäleen muutama päivä ennen tiedotustilaisuutta, jotta asiaan vakavasti suhtautuvat saadaan harhautettua ja yleisöksi jäävät vain tosiuskovaiset ja youtubessa roikkuvat pilvenveikot.

 • K.A arhu IV sanoo:

  R.A tionaalin viesti ansaitsee pienet aploodit

 • Tarkkasilmäinen sanoo:

  R.A. tionaalin selitykselle löytyy puolesta ja vastaan olevia väittämiä http://www.ufocasebook.com/washingtondc1952.html :n artikkelista.

  Ehkä eniten puolesta puhuva yksityiskohta on se, että lentäjät eivät koskaan saavuttaneet valoja vaan ne pakenivat aina lentäjää tai ”sammuivat” koneen päästyä näennäisesti lähemmäksi. Se sopisi hyvin kangastukselle, eli valo katoaa kun niitä seuraava kone saavuttaa tietyn kulman ”kohteeseen” nähden. Poikkeuksena tähän yksi lentäjä kertoo koneensa olleen valojen piirittämänä : ”They’ve surrounded my plane, what should I do?”. Tämä kuulostaa kyllä vähän lentäjän vitsiltä mutta se lausunto sai myös aikaan lehdistötilaisuuden joten menikö vitsi liian pitkälle vai tapahtuiko jotain oikeasti?

  Ufocasebookin jutun perusteella sään aiheuttamat häiriöt oli tuttuja jo 1952 eikä havaintojen piirteet sopineet muutenkaan viralliselle sää selitykselle: ” A traffic control center spokesman said the nature of the signals on the radar screen ruled out any possibility they were from clouds or any other ”weather” disturbance. ” ja” ”The returns we received from the unidentified objects were similar and analagous to targets representing aircraft in flight,” he said.”

  Jutussa mainitaan myös, että yhtenä iltana valot nähtiin sekä tutkan ruudulla että silminnäkijöiden toimesta. Sitä ei kerrottu, onko havainnot tehty samassa suunnassa ja missä kulmassa horisonttiin nähden. On tietysti mahdollista, että silminnäkijöiden havaintoihin on sekoittunut valopalloja jahtaavia lentokoneitakin. Siihen aikoihin oli jo ensimmäisiä suihkuhävittäjiä ilmassa.

  Havaintoihin perehtynyt insinööri, jolla oli pääsy sekä julkisiin että julkaisemattomiin dokumentteihin oli varma, että kyseessä oli ilmavoimien omat koneet. Toisaalta kohteiden nopeudeksi oli arvioitu 38:sta 7200 mailiin tunnissa ja kiihtyvyyksiksikin sitä myöten saatiin arvoja, johon nykykoneet eivät pysty.

  Itse hivenen taivun vastustamaan kangastusta selityksenä valoilmiöille
  Tuossapa vielä videopätkää vuodelta 1952 http://www.youtube.com/watch?v=sTZ7O9cfpPQ

 • Ogeli sanoo:
 • isojalka sanoo:

  Tästä Sirius dokkarista tulee mieleen toinen dokkari nimeltään ”Shooting Bigfoot” Siinä dokumentissa aiheena on se, että eräs kaveri on ampunut isojalan. Jotkut uskovat tämän ampumistapauksen olevan totta, mutta mitä itse olen nähnyt, niin enemmistö ”isojalka porukasta” ei usko tähän vaan pitää sitä huijauksena. Eräs suurin syy tähän on, että ampuja on sama kaveri, joka oli osallisena vuonna 2008 tapahtuneeseen isojalan ruumis pakkasessa -huijaukseen.

 • SUOMEN UFOTUTKIJAT RY sanoo:

  täällä blogissa on jo saatu jutun aihe käsille.. asiaa

 • eeh ja ew kaikille lukekaa ja opitkaa

 • Miffy sanoo:

  Ogeli: älä provosoidu turhasta, tiedät hyvin että nukkuja ei usko näkevänsä unta. On vaikeaa olla alentumatta samalle tasolle mut koita muistaa että ego siellä vaan huutelee ja koittaa keksiä kaikki mahdolliset temput vetääkseen jo heränneet takaisin uneen. Me jotka tiedämme että *kaikki* mikä on kuviteltavissa, on myös olemassa, voisimme koittaa keskittyä tuntemaan sen hetken kun salaisuudet paljastuvat MEILLE. En olisi lainkaan varma että jokaisen yksilön todellisuuskupla tulee jatkossa näyttämään niin samalta että voimme edes puhua yhteisestä todellisuudesta.

  Tätä peliä ohjataan uskomalla, uskotaan nyt ne eiliänit tänne että saadaan kuulla mimmoista on elää jossain muualla kuin maapallolla 8)

 • Ogeli sanoo:

  Jep, en minäkään ole niin lähellä valaistumista etteikö egoni joskus innostuisi väittelemään. Yritän silti parhaani mukaan ymmärtää kaikkia. 🙂

 • Ogeli sanoo:
 • Ulululululululullulu sanoo:

  Mitä sinä ogeli täällä viellä aikaasi vietät, mikset muutu rakastamaksesi energiaksi?

  Vai etkö uskalla? ;D

 • Ogeli sanoo:

  Olen jo energiaa, mutta ei tässä fyysiessä todellisuudessa pysty tuosta vaan muuttamaan olomuotoaan. Se tapahtuu vasta sitten seuraavalla tasolla… Kaikki tässä maailmankaikkeudessa on vain energian aaltoilua.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Uskokaa ihmeessä Ogelia, onhan hän aukottomasti osoittanut, että todisteiden ja tiedon etsiminen sekä kaikenlainen faktoihin pohjautuva epäily ovat vain osoitus nuorille, ei niin valaistuneille sieluille ominaisesta vajaavaisuudesta ja kyvyttömyydestä uskoa asioita pelkästä tahdostaan. Hänestä moinen teineily ansaitsee tuskin ymmärtäväisen hymähdyksen kenties parempana päivänä kera olan kohautuksen. Ai, niin, ja egoa sankarigurullamme ei ole ollut monen monituisiin aikakausiin… 😀

 • Ogeli sanoo:

  Minä olen henkisen totuuden ja tiedon etsijä, siis moderni mystikko. Turha yritää laittaa sanoja suuhuni, rakas höpönpöpö.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Voisin kyllä, Ogeli, halutessani esittää täällä esiintyvistä kommenteistasi useitakin lähteitä kuvailulleni, mutta en suoraan sanoen pidä sitä nyt vaivan arvoisena aktiviteettina.

 • Ogeli sanoo:

  ”Kuinka näet roskan veljesi silmässä, mutta et huomaa, että omassa silmässäsi on hirsi?”

 • Entity sanoo:

  Ogeli, minäkin olen ollut nuo samat sanat lukevinani kommenteistasi. Varmasti on niin, että et ihan tuollaista kollaasia niistä itse olisi tehnyt, mutta sisäinen tunne vakaumuksesta ei ole aina sama kuin se mitä ulospäin näkyy. Ihan jokainen valo-olennoksi muuttumisväite ei kestä tarkastelua. Sinunhan Ogeli, piti vuodenvaihteessa nousta seuraavalle tasolle värähtelemään, mutta joko kävi niin että olet täällä edelleen tai muutkin nousivat kanssasi. Yksi feelu menee toki, harva meistä on niin täydellinen ettei koskaan erehtyisi. Edellisessä elämässäsi olit avaruusolento, senkin olet itse kertonut. Me joiden elämät rajoittuvat tähän yhteen ihmisenä vietettyyn joudumme jonkin verran paikkaamaan antamiasi vihjeitä sillä materiaalilla, joka itsellämme on käytettävissä.

  Mystisiä kokemuksia ei voi selittää ihmisille, jotka eivät ole niitä kokeneet. Tämä ei ole kuitenkaan ihan sama asia kuin havaittavan todellisuuden ilmiöiden kuvaileminen, niistä pitäisi olla mahdollista päästä yhteisymmärrykseen, koska niiden olemassaolon ei pitäisi riippua kokijasta. Se miten ihmiset kokevat asiat voi vaihdella, mutta ilmiöt ovat silti mitä ovat. Kun taivaalla välähtää yhden pienen hetken ajan outo valo, ilmiö on todellinen mutta sitä ei voida juurikaan tutkia, koska se jo meni. Jos jossain lojuu avaruusaluksen hylky, sitä pitäisi pystyä tutkimaan ja dokumentoimaan hiukan paremmin.

  Moni täydentää maailmankuvaansa mielikuvituksella mystiikanjanossaan (tehdään sitä muistakin syistä), itsekin olen sitä tehnyt ja varmasti välillä teen vieläkin, vaikka pyrin sitä välttämään. Eräällä foorumilla ilmoitettiin aikanaan ennustus että Texasin kokoinen emoalus näyttäytyy jonain tiettynä päivänä ja tietyllä kellonlyömällä. Eipä ilmestynyt, mutta uskossaan vahvimmat olivat tunteneet astraalitasolla jotain erityistä ilmoitettuna ajankohtana. Jotkut niin sanotuista totuuden etsijöistä tuntuvat todenneen, että totuus on liian arkinen ja tylsä, eivätkä siksi sille juuri korvaansa lotkauta.

 • uliuli sanoo:

  ^^ Ramen!

 • Ogeli sanoo:

  Ymmärrän kyllä kantasi, Entity. Ainakin sinulle plussaa siitä, että vaikutat skeptisyydessäsi kuitenkin jonkin verran avoin uusille asioille. Jos menneet elämäni kiinnostavat niin itse tiedän vain niistä sen verran, että olen kyllä elänyt lukemattomia elämiä myös täällä maan päällä enkä ole varma siitä, että oliko edellisin elämäni minkään valo-olennon. Sen silti tiedän, että sieluni tai jos haluat kutsua sitä ”tietoiseksi energiaksi” on ekstraterrestiaalia joka nyt vaan sattuu olemaan tässä muodossa täällä. Kaikkia syitä en tiedä eikä sillä niin väliä vaikka minulla omat arvailuni onkin.

  Mitä tulee ulottuvuuden vaihtoon niin näillä näkymin myönnän itsenikin erehtyneeni asiasta. Oikeastaan toivoin, että jotain hienoa olisi tapahtunut, mutta toisaalta tapahtuuhan koko ajan maailmassa kaikenlaisia ihmeellisiä asioita. Viime aikoina minua ovat hämmästyttäneet monet ihmeelliset luonnonilmiöt, varsinkin lisääntyneet maailmanlaajuiset meteoriitti-ilmiöt.

 • Entity sanoo:

  Hyvä ettei kommenttini aiheuttanut närästystä. Edelliset elämät eivät minua kiinnosta aivan tavattoman paljon enää. Asiaan liittyy omassa elämässäni mielenkiintoinen kausi, josta en sen kovin henkilökohtaisen luonteen vuoksi enempää paljasta. Veikkaan että aika monella tänne kirjoittelevistä ”skeptikoista” on vastaavia kokemuksia. Skeptisyys on tarpeellinen työkalu näistä rajatietohommeleista kiinnostuneelle. Huijareita on paljon, osa höynäyttää ihmisiä tietoisesti rahasta. Suuri osa näistä YouTube-profeetoista lankeaa siihen kategoriaan ja osa on taas niin rakastuneita maagisiin ilmiöihin, että alkaa kehitellä itselleenkin paranormaalin identiteetin, huijaa itseään niin vakuuttavasti että muutkin uskovat.
  Sitten on niitä aitoja selittämättömiä tapauksia, jotka saavat miettimään tiedon rajoja ja kyseenalaistamaan paljon muutakin kuin täysin järjettömät väitteet ja härskit huijaukset.

 • Tämä dokkari oli äärimmäisen sekava, mistä sen lopulta piti kertoa, siitä että maailma on niin hemmetin epäreilu paikka?, pienestä luurankolöydöstä vai ufoista.. vai lopulta tästä ihme ukkelista joka juttelee jossain lavalla ties mistä?

  ei todellakaan ole rahan arvoinen ja sisältö jättää enemmän kysymyksiä kuin tarjosi vastauksia yhtään mistään.

  näiden puhujien kanssa täytyy wespa olla tarkkana.. näitä on tuhansia jotka tekevät samaa..

  ja sitten yleisesti näistä monista ufo-dokkareista: olen itse kyllästynyt jo vanhan tiedon kierrättämiseen.. ja sitten tämä ikuinen hallitus+ufo yhteys ja sitten kun videoilla haastatellaan jotain vanhaa solttua että se olisi koko valtion edustajana siinä ja toisi jotenkin enemmän uskottavuutta, typerimpiä on jutut joissa mainitaan että joku tyyppi on poliisi.

  eniten ärsyttää juuri se että uudetkin ufo-dokut käsittelee useinmiten jotain 80-luvulla tapahtuneita jo läpi käytyjä tapauksia, ei vaan ymmärrä tätä.

 • Wespa sanoo:

  ja sitten tämä ikuinen hallitus+ufo yhteys ja sitten kun videoilla haastatellaan jotain vanhaa solttua että se olisi koko valtion edustajana siinä ja toisi jotenkin enemmän uskottavuutta, typerimpiä on jutut joissa mainitaan että joku tyyppi on poliisi

  Se on voi voi jos antaa luotettavampaa kuvaa kun entinen/nykyinen sotilas (esim. kenraali tms.) tai vaikka poliisi kertoo asioita. Mutta todellisuus on, että tällaisia henkilöitä on ja heidän ammattinsa ei ole joku päälle heitetty leima, vaan todellinen asia.

 • en tarkoita sitä vaan että joka dokkari toistaa samaa kaavaa eikä asia tai asioiden paljastuminen johda mihinkään.

  minä haluaisin nähdä dokumentteja joissa keskitytään ufo-havaintoihin, kertomuksiin ja niiden tutkimukseen, en enää näitä samoja kopioita eri tekijöillä maustetuista ”meille ei kerrota kaikkea”. minä kyllä jo uskon ja tiedän että monet hallitukset saalavat meiltä asioita ufoihin liittyen mutta miksi joka ikinen kerta se täytyy toistaa.

  tekisivät niitä dokkareita joskus meille, jotka jo tiedämme tämän asian.. me haluamme ihan oikeasti nähdä ja kuulla jotain uutta asian saralla.

 • täytyy vielä jatkaa..

  tuo ukkeli joka tässä dokumentissa on pääosissa, aika pelottava ja toiminta alkaa enemmänkin vaikuttamaan kulttitoiminnalta, vie jotain hyyppiä keskelle erämaata istumaan tuoleilla ja ihmettelemään.

  ja okei se oli joskus lääkäri, niin monet muutkin ovat olleet lääkäreitä, ei se tee ukkelista yhtään enemmän vakuuttavampaa, ainakaan omasta mielestäni 🙁

 • Entity sanoo:

  Juu, nämä ”asiantuntijatodistajat” ovat kuin ne ostosteeveen vakuuttavat ammattilaiset, jotka kulkevat vapaa-ajallaankin leikkaussalivetimissä ja stetoskooppi kaulalla.

  Jos kerran todisteita on niin paljon, että ne ovat kiistattomia, niin miksi niitä todisteita ei sitten esitellä? Kattava koko illan dokumentti aiheesta, tällaista on löydetty, tällaista on kuvattu. Tässä on siivu aalienin kankkua, tuossa antigravitaatiokiihdytin, jonka nimimerkki syväkurkku ystävälisesti toimitti alue 51:ltä.

  Sirius-dokumentti markkinoitiin hyvin ja se täytti tarkoituksensa varmasti loistavasti. Hra Greer voi taas elää ainakin vuoden suhteellisen ylellistä elämää ilman että rahojen loppumisesta on pelkoa. Harmi että tuollaisille loisille löytyy höynäytettäviä nykymaailmassa niin paljon, että vaikka miljoona ihmistä tuntisi olonsa huijatuksi toinen mokoma ei ole kuullut koko huijarista.

 • Ogeli sanoo:

  Steven Greerista on tosin viime aikoina kantautunut melko negatiivisia juttuja. Hänen yhtenä rahoittajanaan on ollut Rockerfeller ja hän myös väittää että negatiivisia avaruusolentoja olisi. Tuo väite ei ole pelkästään pötyä vaan se on suorastaan vaarallista disinformaatiota.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hzqDVOjtNhg

 • Andro sanoo:

  Eikö olisi jonkin sortin ihme, ellei Greeristä liikkuisi myös negatiivisia juttuja. Ufokysymys on senverran isojuttu kaikkine salailuineen. Mistä nyt Rockefellerit nyt on sitten vedetty mukaan tähän, onko laittaa edes linkkiä missä tällaisia kirjoitetaan. Ja kyllä negatiivisia olentoja on olemassa, Galaktisia sotia on käyty ei se mikään heitto ole todellakaan. Monet teknisesti pitkällä olevat ET rodut eivät ole henkisesti edes ihmiskunnan tasolla. He katsovat oikeudekseen ottaa vähemmän teknisiltä ihan mitä vaan sattuvat tarvitsemaan.

 • Mazahito sanoo:

  HUOM! Dokumentti katsottavissa nyt ilmaiseksi!

  https://youtu.be/5C_-HLD21hA

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot