Facebook



Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Meedio – Allison DuBois

Vuonna 1972 syntynyt Allison DuBois on meedio, josta on tehty televisiosarja, joka pyöri nelosella nimellä Näkijä. Sarjassa Allisonia näyttelee Patricia Arquette.

Allison alkoi näkemään kuolleiden haamuja ollessaan vasta 6-vuotias. Ensimmäinenä paranormaalina kokemuksenaan hän sai kuolleelta isoisältään suullisen viestin, että hänellä (isoisä) on kaikki hyvin.

Allison Dubois on auttanut meedioiden kyvyillään mm. poliiseja selvittämään rikoksia. Skeptikot ovat kuitenkin toista mieltä eivätkä usko Allisonin väitteisiin.

Allisonin DuBoisin psyykkisiin kykyihin kuuluu ennustaminen, ihmisten lukeminen, sairauksien ja fyysisten vaivojen havaitseminen, sekä mm. sielujen kanssa kommunikointi.

Harvardin professori Gary Schwartz teki Allisonille erilaisia testejä ja hänen mukaansa Duboisilla on oikeita psyykkisiä kykyjä.

– ”Kuka tahansa, joka katsoo tarkasti todisteita ei voi muuta kuin tulla tulokseen, että jotain aitoa on meneillään.

DuBois osallistui myös neljän vuoden ajan erilaisiin testeihin Arizonan yliopistolla, jossa tutkittiin meediokykyjä.

Allisonin haastattelu:

Myös Aavekuiskaaja -niminen sarja on tehty aidon meedion pohjalta.

Lähteet:
http://phoenix.about.com/od/famous/a/dubois.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Allison_DuBois
http://www.allisondubois.com/
http://www.ufodigest.com/allisondubois.html

Muita kiinnostavia linkkejä aiheeseen liittyen:
Medium (suomeksi Näkijä) Internet Movie Databasessa
Crime-solving duo uses psychic, practical skills
Scifi -kanavan haastattelu Osa 1
Scifi -kanavan haastattelu Osa 2
Scifi -kanavan haastattelu Osa 3

Katso myös muut aiheemme liittyen meedioihin.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

20 kommenttia aiheeseen: Meedio – Allison DuBois

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Pena sanoo:

  Mielenkiintoinen henkilö niinkuin ne edellisetkin.
  Nyt ainakin tiedän että on kymmeniä ”Kuuden ainstin” omistajia.
  Mutta suurin osa on naishenkilöitä, miksi?

 • Hartsa sanoo:

  Varmaankin siksi että naiset luottavat enemmän tunteisiin, ja täten oppivat helpommin kuuntelemaan sisäisiä viestejä/mututuntumia, mitä kautta on sitten varmaan helpompi taas kehittää kyseisiä taitoja. Miehet tuppaa olemaan enemmän loogisia ja rationaalisia jolloin suljetaan helpommin järkeilemällä pois kyseiset kyvyt ennenkuin ne kerkeää kehittyä millekkään luotettavalle tasolle.

 • Kerttu sanoo:

  Onpa kaunis meedio.

 • Rauli sanoo:

  Nimenomaan. Miehet ovat analyyttisempiä ja ”järkevämpiä” jolloin alituinen järkeily toimii esteenä ja häiriönä yliaistisen kokemisessa. Täytyy osata lopettaa kaikki analysointi ja asioiden järkeistäminen ja luottaa tuntemuksiin ja heinoihin aistimuksiin eli intuitioon. Ei pidä miettiä onko jokin totta vain ei, vaan antaa kaikkien aavistusten tulla ja yksinkertaisesti vain tehdä päätös, että kaikki on todellista. Ajan kanssa kokemukset voimistuvat ja kyvyt kehittyvät herkkyyden kasvun myötä jolloin virhetulkintojen määrä vähenee.

  Muutamassa minuutissa voi kuka tahansa pystyä näkemään asioita mikäli vain oivaltaa mitä näkeminen on ja osaa lopettaa älyllisen epäilemisen. Me kaikki pystymme tuohon vaikka heti koska niin luonnollinen osa se on ihmisten elämää jo nyt vaikka ihmiset eivät sitä itse huomaa.

  Suomessa on joitakin yhdistyksiä, joissa opetetaan katselemaan selvänäköisesti ja joissa näitä kykyjä myös voimistetaan. Etsikää itse (en uskalla mainostaa) ja menkää mukaan koulutukseen jos kiinnostaa.

 • korvapuikko sanoo:

  Taas tätä, muka ”aito” meedio mutta siitä ei olisi muka nostettu mitään suurempaa melua…
  jos joku osaisi oikeasti tuollaisia juttuja siitä tulisi hirveä haloo, mutta ei…

 • recon sanoo:

  Mielipiteeni on et jos tämmösiä ihmisiä , tällaisilla kyvyillä olisi olemassa, oishan se arkipäivää et poliisit, tiedustelu, yms. käyttäisivät näitä kykyjä. Satunnaisia tapauksia missä selvännäkijä/meedio on ”auttanut” poliisia tietysti on mutta….
  Maailmassa ei olisi yhtään selvittämätöntä rikosta näiden avulla.
  Tiedustelupalvelut pomppisivat riemusta saadakseen tällaisia ihmisiä palvelukseensa.
  Älkääkä nyt alkako jauhaan mitään kykyjen käytöstä hyvään ja tärkeään. Mikä ois tärkeämpää kuin ratkoa rikoksia tai tiedustella maansa turvallisuuden puolesta…

 • calico jack sanoo:

  Ite ei uppoo nuo meediojutut.. tais tässä hiljattain olla tapaus jossa muuan hourailija ennusti valoliiton tulemisesta XD

  Ihan kivan näkönen irma tosin – vois tota kävästä pimeessä takapäin kutitteleen XD

 • Wespa sanoo:

  Taas tätä, muka “aito” meedio mutta siitä ei olisi muka nostettu mitään suurempaa melua…
  jos joku osaisi oikeasti tuollaisia juttuja siitä tulisi hirveä haloo, mutta ei…

  Miksi olisi nostettu suurempaa melua, kun suurin osa pitää sitä hömppänä? Menettäisi siinä poliisilaitoskin kasvonsa, jos kertoisi julkisesti, että käytämme meediota apunamme. Fakta on kuitenkin se, että Näkijä -niminen sarja on tehty kyseisen meedion elämän pohjalta. Uskoo ken uskoo.

  Artikkelissa mainitut tutkimuksetkin todistavat Allisonin kyvyt. Lisää tietoa tuosta professorista, joka tutki Allisonia http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Schwartz

  Ite ei uppoo nuo meediojutut.. tais tässä hiljattain olla tapaus jossa muuan hourailija ennusti valoliiton tulemisesta XD

  Ei liity meedioihin mitenkään. Kyseessä oli kanavoija, kun taas meedio tekee havaintoja ym. omaa päätä käyttäen, eikä tarvitse mitään ulkopuolisia olentoja.

 • Mayi sanoo:

  Hmph .. ei oo aito ku ei pidetä kauheeta metelii asiasta ja jos pidetää, ni se on feikki ja vain rahan perässä juoksemas. :E Joo ..

 • Henkonen™ sanoo:

  hmm… taidan käydä ton näkösen meedion juttusilla 😛

 • kärmes sanoo:

  joo hyvän näkönen on…..lurps=)

 • Lordaaja sanoo:

  Niin se on että jos jotain todellista tutkijoiden/skepojen hilseen yli mnevää havaitaan, niin siitä kyllä herkästi vaietaan tai sitä vähätellään. Vrt. ”lusikan taivuttelijat” joista kuuluisin on tietysti Uri Geller, mutta useita muitakin on joilla on tuo sama kyky ollut lapsena. Kun asiaa ei pystytä tämän hetkisellä tieteen tietämyksellä selittämään, niin sitä ei ole.
  Mistä kestomagneetti saa energiansa?

 • Tervehdys. Täältä voisi löytyä muita kiinnostuneita hankkeeseemme.

  http://www.adressit.com/hautasionodessassa

  Kiitoksia.

 • Wespa sanoo:

  Kävin allekirjoittamassa. ^

 • Tonza sanoo:

  Allekrijoitin itsekkin.

 • Jehabi sanoo:

  Video kestää melkein 13:37 leet muuten hyvä video 😀

 • jees sanoo:

  hyvä pätkä..kiits

 • linkkaaja sanoo:

  Skeptiko-sivustolla on kiintoisaa radio-ohjelmaa aiheesta, ja muustakin.
  Skeptiko.com

 • olliqo sanoo:

  Nätti tyttö ainakin on.

 • Markku sanoo:

  Allison on yhteyksissä tätä maailmaa ohjaavaan voimaan eli ”jumalaan”. Joten hän tietää tapahtuvat, olevat ja tulevat. Uskoo se kuka tietää?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot