FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Haastattelussa Sophia Stewart – Matrixin äiti

Harvoin on itselleni tullut jonkin haastattelun jälkeen näin vahvoja fiiliksiä… En kertakaikkiaan keksi sanoja.

Ehkä onkin parasta, että katsotte haastattelun itse ja jos kiinnostutte enemmän niin tutkitte aihetta tarkemmin. Tarkempaa artikkelia ja lisätietoa tapauksesta on varmasti tulossa blogiin jatkossa, joten pysy kuulolla. 🙂

http://truthaboutmatrix.com/
http://www.thetruthcollective.com/HD/archives/379

Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: Haastattelussa Sophia Stewart – Matrixin äiti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • JambaB sanoo:

  Vois ehkä kertoo vähän mistä on kyse kun kestää miltei 2 tuntia, jätän tälläerää katsomatta

 • Wespa sanoo:

  Toimiiko teillä video? Itselläni näyttää välillä tyhjää/jumittaa heti alkuunsa?

  Videolla haastatellaan henkilöä joka on Matrixin ja Terminatorin oikea käsikirjoittaja, jonka kallisarvoinen työ on varastettu Hollywoodin ahneuden tai muun takia. Hän on kirjoittanut kirjansa jo vuonna 1981, joka käsittelee näitä aiheita joista sitten on tehty Terminator ja Matrix-sarja. Sophia kertoo mm. että kaikki on yhtä isoa eeppistä tarinaa ja Neo on Sarah O Connorin poika. Näistä on hänellä myös todisteita ja Copyright-oikeudet. Oikeusprosessi on vielä kesken ja jatkunut monia vuosia, mutta tästä huolimatta massamedia ei ole ottanut tätä huomioon tai uutisoinut isosti asiasta. Jotta saisi syvemmän tiedon salaliitosta ja muista mielenkiintoisista asioista joista Sophia kertoo, niin suosittelen katsomaan videon kokonaisuudessaan. Videon alussa käsitellään vähän henkisempiä/sesoteerisempiä aiheita, mutta myöhemmin päästään kunnolla haastattelussa käsiksi salaliittoon ja siihen miten oikeusprosessi on edistynyt jne.

 • partapatu sanoo:

  No olisipa helekutin kiinnostava video, mutta ku ei ymmarra engaltia tarpeeksi ! maäaäaä!

 • partapatu sanoo:

  Henkimaailman nettisivulla lukee toisin päin tuo: ”Neo on todellisuudessa Sarah O Connorin poika.”

 • Huttu sanoo:

  Menee kyl aika eeppiseks jos Sarah on tosiaan Neon poika?!?!?! 😀

  No joo, typohan toi oli hehe

  Täytyy vaan kysyä et mitä väliä loppujen lopuks? Muuta meidän maailmaa yhtään jos joltain tädiltä on ilkeesti anastettu käsikirjoitukset tai jotain muuta. Voin lyödä vetoa et jenkeistä löytyy ihan riittävästi porukkaa jotka haastaa toisiaan oikeiteen ties mistä turhuuksista helppojen dollarien takia.

  Ei varmaan oo toi täti ainut ketä väittää et terminaattori ja matrix on oikeesti sen ja sen idea, tai et joku on sitä ja toinen on oikeesti keksiny tota.

 • Wespa sanoo:

  Oho joo typotin. Siis Neo on Sarah O Connorin poika eikä toisin päin. 😀

  Korjasin kommenttini.

 • lownrgy sanoo:

  kierrätyshän on marginaalikulttuureissa aika tunnnettu juttu, ja jos alkuperäinen kässäri on ihan tosi kova niin ei toi nyt mikään ylläri loppujen lopuksi ole. adaptaatio on sallittua, plagioiminen ei.. ainakaan eettisesti, mutta eipä sitä kierrättämistä kukaan laissa kielläkkään, paitsi jos sotkeudutaan materiaalisiin oikeuksiin. eihän toisen tarinan muunteleminen omaksi ole suojattua millään tavalla. vähän sama asia kun selittäis että batman on oikeesti supermiehen nemesis, tai että timbaland on **** kun joku keksi samplaamisen 20 vuotta aikasemmin.. yep mutta katotaanpa se dokkari ennen kaikkea ennen muuta 🙂

 • TM sanoo:

  Matrixista on myös The Movementissa HYVÄ kirjoitus

  Mikä on Matrix?
  http://themovement.suntuubi.com/?cat=22

 • maski sanoo:

  jaahas paljastaako nyt tossa aaron ittens’ ku se sanoo et se on ollu vilustunu ja siin’ tokassa haastattelussa sanoo et se on aika ok s”ss’ ku s”ss’

 • thetruth sanoo:

  Taas näitä rahan perässä juoksevia jenkkejä. Huoh

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot