FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Sophia Stewart Osa 1 – Alkuintro

Sophia Stewart kertoo olevansa Matrix -ja Terminator-elokuvasarjan keksijä. Nämä kyseiset elokuvat on varastettu hänen 1981 julkaisemastaan teoksesta The Third Eye.

Matrix -ja Terminatorelokuvat ovat osa tuota yhtä eeppistä tarinaa. Neo on todellisuudessa Sarah O Connorin poika.

Sophian kirjasta varastetut elokuvat sisältävätkin paljon symboliikkaa ja selkeän tarinan maailmastamme. Agent Smith kuvastaa korruptitunutta valtiota, kun Neo taas on anagrammi Onelle. Tarinassa kerrotaan siitä miten kaikki on vain ollut untamme ja me olemme hallinnassa. Koneet ja valtio on unemme sisällä, mutta lopulta Neo herää omalle voimalleen ja ymmärtää todellisuuden. Me kaikki olemme Neo (One, yksi) ja täten me olemme yhtä.

Sophia onkin paljastanut ison korruption vyyhdin, niin Hollywoodin, asianajajien, median – kuin muidenkin tahojen osalta. Hän on tuonut julki miten Hollywoodissa varastetaan ovelasti käsikirjoituksia ja miten asianajajia on lahjottu. Asianajajien pimittäessä todisteita oikeusjuttu onkin venynyt aika pitkäksi, mutta Sophia on jo voittanut.

Miksi näin suurta tarinaa ei ole julkaistu suuressa mediassa? Miksi oikeusjutustakaan ei löydy kuin muutamia mainintoja netissä? Miksi oikeusjuttu ei ole aiheuttanut mediassa suurta kohua? Netistä löytyy myös monia kriittisiä artikkeleja Sophiaa kohtaan, mutta hänen todistusaineistonsa puhuu puolestaan. Jokainen on valmis ajattelemaan asiaa omalta kannaltaan ja tutkimaan mm. todistusaineistoa jonka Sophia on tuonut julki mm. uudelleenjulkaistussa kirjassaan.

Suosittelen katsomaan tämän Sophian haastattelun, jossa hän pureutuu tarkemmin elokuvien symboliikkaan, sekä koko korruptio- ja huijausvyyhtiin.

Tästä voit lukea hieman lisätietoa Sophiasta, sekä alhaalta katsoa hänen tarjoamansa todisteet ja dokumentit liittyen mm. oikeusprosessiin ja huijauksiin.

Seuraavissa osissa perehdymme tarkemmin mm. Sophiaan itseensä, oikeusjuttuun sekä todisteisiin  ja James Cameronin ym. käyttämään huijaustekniikkaan sekä myös Sophian kirjan The Third Eyen sanomaan.

http://truthaboutmatrix.com/

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Sophia Stewart Osa 1 – Alkuintro

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • JambaB sanoo:

  Ja tää on paranormaalia koska toi idea varastettiin telepaattisesti tai sädettämällä?

 • Wespa sanoo:

  Kuten aikaisemminkin on mainittu, niin blogissa käsittelemme myös muuta outoa johon kuuluu mm. salaliittoteoriat. Sophian idea pöllittiin hänen tarjoamastaan käsikirjoituksesta, sekä mm. hänen kirjastaan. Kirjan idea itsessään on aika paranormaali ja monet Sophian ideat mahdollisesta maailmasta, mutta niihin perehdytään tulevissa artikkeleissa paremmin. Kannattaa kuitenkin aluksi katsoa tuo haastattelu jonka on tuossa linkitettynä, niin pääsee aika pitkälle asioissa, mm. sitä yliluonnollista puolta sieltä hieman tulee. 🙂

 • asdasd sanoo:

  Wespa, tässä ois mielenkiintonen blogi http://yhdenlaki.wordpress.com/

 • asdasd sanoo:

  vähäse on samoja juttuja ku tässä Sophia Stewart artikkelissa, esim. ”Me kaikki olemme Neo (One, yksi) ja täten me olemme yhtä.”

 • Wespa sanoo:

  Kiitos linkistä. Joo tuo yhdenlaki sivusto on itselleni ennestään tuttu ja sieltä löytyy hyviä kirjoituksia. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Ei millään pahalla, mutta aika usein mediassa tulee vastaan näitä tapauksia, joissa joku väittää keksineensä tietyn tarinana alunperin, vaikka todellisuudessa tarinoissa on ehkä saattanut olla vain samankaltaisia elementtejä. Ja usein he haluavat vain rahaa.

 • apassikotka sanoo:

  Siis tämä kelpaa palstalle, rahaa haluava eukko ja kyseessä ei ole mitenkään paranormaali asia.

  Sitävastoin sormenpäällä papereita sytyttelevä venäläismies on liian ”tavis” palstalle?

  Se,sekä monet muut joita olen juttuvinkkiin lisännyt, eivät käy, mutta tämä kyllä?

  Ei tämä palsta ole enää sama kuin ennen.

 • Wespa sanoo:

  Sormenpäällä papereita sytyttelevää tyyppiä olemme käsitelleet jo aikaisemmin. En muista onko kyse samasta tyypistä. Muistatko koska olet laittut ehdoituksesi tulemaan? Kannattaa vielä tarkistaa, että sinulla on oikea sähköpostiosoite jos lähetit sähköpostina. Palautelomakkeella voi myös lähettää.

 • kalle sanoo:

  Nyt kun alkuintro on julkaistu, koska tulee loppuintro?

 • lownrgy sanoo:

  Ainakin tuon Terminatorin on Cameron ohjannut aika puhtaasti Outer Limitsin Soldier-jakson pohjalta, ei kait ole koskaan väittänytkään ettei olis ideaa kierrättänyt.

  http://www.imdb.com/title/tt0088247/fullcredits#writers
  http://www.imdb.com/title/tt0056777/episodes

  Writing credits
  Harlan Ellison

  (The Outer Limits teleplays ”Soldier” and ”Demon with a Glass Hand”) originally uncredited

  ”Season 2, Episode 1: Soldier

  Original Air Date—19 September 1964

  A soldier from the far future is accidentally teleported back to our present. The psychiatrist assigned to examine the soldier realizes that he has been bred purely as a killing machine, but he believe he can reawaken the warrior’s humanity. Meanwhile a second soldier arrives, dedicated to hunting and killing his enemy.”

  ja toi jakso on vuodelta 1964 niin aika kornia esittää että olis itse keksinyt ”idean” Terminaattorista..

 • Wespa sanoo:

  Alkuintro toimi tapauksen pienenä esittelynä. Jatkossa käsittelemme mm. oikeusjuttuja, todistusaineistoa ja muita asioita.

 • Kk- sanoo:

  Olen ennenkin törmännyt tähän mammaan, hän vääntää, väittää ja vääristelee. Itse hän on kopioinut mm. teoksista ”The day the earth stood still”, ”Monster of the black lagoon” jne. Pata kattilaa soimaa, mutta kahta kauheammin. Yrittää itse plagioituaan tekstiä jotenkin tuoda suureen valoon.

  Julkisuustempaus, joka on äärimmäisen yleinen. Ainoa tarkoitus on promotoida myyntiä. Älkää menkö retkuun.

 • Wespa sanoo:

  Yksi tärkeä asia mikä pitää mielestäni muistaa on se, että hän lähetti kyseiselle elokuvayhtiölle käsikirjoituksensa! He ovat siis lukeneet sen ja olivat aluksi kiinnostuneita ja tämä myötä perustivat toisen firman jonka alla alkoivat tekemään ensimmäistä Terminatoria kun samaan aikaan pyysivät naiselta uudelleen kirjoitettua käsikirjoitusta jne. Hän myös paljastaa Hollywoodyhtiö(ide)n käyttämän huijaustaktiikan jolla voidaan kohtaus kuvittaa ilman että siitä lukisi käsikirjoituksessa, varkaanhan on tärkeä pyrkiä peittämään jälkensä. Näistä aion kertoa tarkemmin seuraavissa osissa.

 • recon sanoo:

  Pistetäänkö seuraavaksi juttu miten huijataan toinen ostaan vuokrattu auto.

 • jeppis sanoo:

  kalle:
  heinäkuu 19, 2010 10:07

  Nyt kun alkuintro on julkaistu, koska tulee loppuintro?
  _________________________________________________________

  Ei koskaan, eikö se oli outro?

 • JambaB sanoo:

  Siis ei oo totta… Tästän nyt sit ollaa viel jatkamas jotain juttua ”paranormaaliblogille” onhan se sääli ettei eukkopaha oo saanu rahojaan tai et se on vajonnu noi alas. Onko kaikki scifi paranormaalia?

  Mitäpä jos avaisitte jo näille turhille ja väärässä paikassa oleville jutuille jo oman blogin kun täällä näit on nyt ruvennu löytymään, sääli sillä hetkeksi taso jo nousi sille tasolle kun ekaa kertaa tänne eksyin.

 • TM sanoo:

  Matrixista on myös The Movementissa kirjoitus

  Mikä on Matrix?
  http://themovement.suntuubi.com/?cat=22

 • apassikotka sanoo:

  ”Sormenpäällä papereita sytyttelevää tyyppiä olemme käsitelleet jo aikaisemmin. En muista onko kyse samasta tyypistä. Muistatko koska olet laittut ehdoituksesi tulemaan? Kannattaa vielä tarkistaa, että sinulla on oikea sähköpostiosoite jos lähetit sähköpostina. Palautelomakkeella voi myös lähettää.”

  Eip.

  Laitoin juttuvinkkinappulan kautta.

  Venäläinen herra joka videolla polttaa usean paperipalan läpi sormellaan reiän, ei ole tällä sivulla näkynyt.

  Olen pistänyt juttuvinkkiin monia muitakin mielenkiintoisia artikkeli/video/haastattelu vinkkejä mutta niistä ei ole koskaan kuulunut mitään.

  Amerikan maanalaisista tunnelikomplekseista muunmuassa haastattelu mieheltä joka oli niitä rakentamassa, ja rakentaessaan törmäsivät alieneiden tukikohtaan, syttyi tulitaistelu jossa kuoli paljon väkeä.Myöhemmin mies murhattiin koska hän kertoi julkisesti asiasta.murha on selvittämättä ja mies esitteli kuvia, videota ja yksityiskohtaista tietoa tukikohdista julkisuudessa varsin anteliaasti.

  Mielestäni hyvinkin mielenkiintoinen juttu oli se, mutta ei ilmeisesti ole mikään vinkeistä tullut perille sitten?

 • Wespa sanoo:

  Amerikan maanalaisista tunnelikomplekseista muunmuassa haastattelu mieheltä joka oli niitä rakentamassa, ja rakentaessaan törmäsivät alieneiden tukikohtaan, syttyi tulitaistelu jossa kuoli paljon väkeä.Myöhemmin mies murhattiin koska hän kertoi julkisesti asiasta.murha on selvittämättä ja mies esitteli kuvia, videota ja yksityiskohtaista tietoa tukikohdista julkisuudessa varsin anteliaasti.

  Tämäkin on blogissa jo julkaistu. Syitä lisäämättömyyteen ovat seuraavat seikat jotka FAQ:stakin löytyvät:

  Miksi ehdoittamaani aihetta/videota/linkkiä ei lisätty blogiin?
  Suurin syy tähän on se, että se löytyy jo blogista. Ennen jonkun videon tms. ehdoittamista kannattaa käyttää blogin etsi -toimintoa, joka on päävalikon alla vasemmalla. Toinen syy on se, että aihe ei koske tarpeeksi yliluonnollista. Kolmas syy on se, että sitä ei ole välttämättä vielä lisätty blogiin, mutta se on julkaisulistalla.

  Mutta jos voit vielä laittaa vaikka tänne kommenttina linkkiä tuohon sormenpäillä paperia sytyttelvään tyyppiin, niin tutkin asiaa ja lisään blogiin.

  PS. JambaB suosittelen katsomaan/kuuntelemaan naisen haastattelun kokonaan. Siinä on alussa mielestäni paljonkin mielenkiintoisia juttuja New Agesta ja/tai paranormaalista kiinnostuneille.

 • apassikotka sanoo:

  http://rutube.ru/tracks/964413.html?v=18ca99353f928c626efafdee07e0020e

  4 kpl Post it lappusia käteen ja niiden läpi reikä chi energialla?

  Pyysin erästä tuttua suomentamaan venäjää hieman ja kuulemma videon mies kertoo ”glim” tai ”imm” mantran olevan tulen mantra, energia kulkee hänen sormestaan paperien läpi ja tuloksena on mitä näkyy videolla.

 • JambaB sanoo:

  Okei myönnän etten ole videota katsonut mut eipä kyllä 2tunni webbikamera video vähenpää kiinnostaa.

  Pahoittelut räyhäämisestä

 • Doc sanoo:

  Aika negatiivista palautetta, mielestäni parempi näin päin, että täällä on joidenkin mielestä olevaa ”ylimääräistä kuraa”, kuin ettei olisi, tuskin tämäkään juttu kuitenkaan mitään ”kiinnostavampaa” juttua poisti täältä sivulta.
  Itse kuuntelin tuon aiemmin postatun TTC:n haastattelun, ja oli siinä tylsääkin juttua, mutta myös hyvää infoa esim. siitä miten paska mesta tuo Hollywood oikeasti on, maapallon kusipäisimmät ihmisethän asuvat Losissa.
  Ja mitä nämä kommentit ovat, että toi Sophia haluaa vain rahaa, jos siis hän on jo voittanut tämän jutun oikeudessa. Tuossa haastattelussakin sanoo, että kyllä hän on tuosta rahaa jo saanut(ei läheskään yhtä paljon kuin olisi ansainnut), mutta että hänen panostaan noihin elokuviin ei ole millään tavalla mainittu missään, että elokuvat perustuvat tuohon kirjaan. Vähän sama kuin Rowlingia ei mainittaisi Harry Potter elokuvien yhteydessä lainkaan.
  Wespa, samankaltaista kamaa lisää vaan, inisijät voi skipata.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot