ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Salaseurat – Illuminati

Ambigrammi

Ambigrammi

Aloitin viimeksi kertomaan Vapaamuurareista Michael Bradleyn kirjan ”Salaseurojen käsikirja” –tekstillä. Nyt samainen kirja kirjoittaa Illuminatista näin:

”Illuminati on vaikutusvaltaisimpia salaseuroja, sillä se pystyy vaikuttamaan maailman talouteen ja pyrkii muodostamaan ensin Euroopan liittovaltion ja myöhemmin yhden ainoan maailmanhallituksen. Nykyisin suurimman osan sen jäsenistä väitetään kuuluvan Rothschildeihin, maailman varakkaimpiin kuuluvaan sukuun.”

Seuran perustaja on vuonna 1748 juutalaisen rabbin perheeseen syntynyt tri Adam Weishaupt. Myöhemmin hän oli katolinen ja oli jesuiittojen opetuksessa. Hän oli Ingolstadtin yliopiston ensimmäinen kirkko-oikeuden professori, muttei jesuiitta eikä teologi.  Wikipedian mukaan tämä aiheutti paljon ristiriitoja hänen ja kollegoidensa välillä ja kulminoitui lopuksi vihaksi jesuiittoja kohtaan ja hänestä myös tuli ateisti.

Kaavio eri idealogioiden synnyistä. Klikkaa suuremmaksi

Hän perusti salaseuran ”der Illuminatenorden”, valaistuneiden veljeskunta, joka taisteli uskontojen ylivaltaa vastaan ja edisti tieteellistä ja ateistista maailmankatsomusta. Järjestön nimen on sanottu olevan peräisin Luciferin opetuksista, sillä tämähän tarkoittaa valonkantajaa. Järjestössä oli aluksi viisi  jäsentä, mutta levitys alkoi vapaamuurari Adolf Kniggenin avulla liityttyään valaistuneiden veljeskuntaan 1780. Vapaamuurareilta otettiin mallia arvojärjestelmästä ja mukaan tuli heiltä myös mystiikkaa. Tämä selittää sen, mitä itse olen usein ihmetellyt kun puhutaan Vapaamuurareista ja Illuminatista, miksi niiden symbolit (esim -Horuksen silmä, tai kaikkinäkeväsilmä pyramidissa) ovat niin saman kaltaisia ja tulevat vastaan puhuttaessa kummasta tahansa seurasta. Illuminateilla on myös upea ”logo”, ambigrammi , teksti Illuminati on siinä luettavissa myös kun kuvan kääntää 180°. Myös Illuminatien mystiikkaan kuuluu viisikanta, joka edustaa elementtejä. Elementeistäkin on tehty ambigrammi. Näistä kuvista vielä erään taiteilijan sivuilla.

Weishaupt halusi tuhota kirkon ja luoda uuden maailmanhallinnon. Hän uskoi että sodista, tietämättömyydestä ja vallantavoittelusta saisi tehtyä lopun jos kristinuskon saisi korvattua ”järjen uskonnolla”. Aluksi oli siis itse saatava paljon valtaa jotta suunnnitelman saisi alkuun.

Illuminatin oli tarkoitus olla salainen liberalismin ja tiedonvälityksen liitto. Weishaupt opiskeli antikristillisiä oppeja, astrologiaa, lääketiedettä ja salatieteitä. Hän sai vaikutteita myös pythagoralaisten salaisesta kultista, joka uskoi että kaikkien miesten ja naisten tulisi jakaa omaisuutensa. Tästähän tuli myöhemmin yksi kommunismin pääperiaatteista.” kirjoittaa Bradley. Illuminateja tuki 1776 House of Rothschild –pankki. Rothschildit tekivät läpimurtonsa Waterloon taistelun aikana, jolloin heillä oli sisäpiirin tietoa Napoleonin häviämisestä ja osakkeita oikein myyden, he tekivät tällä tiedolla paljon voittoa. Nykyisin suvun on sanottu tähtäävän kohti Euroopan liittovaltiota.

Illuminatin mielestä paras tapa tuhota uskonto, oli jakaa ihmiskunta eri ideologioiden ja uskontojen kannattajiin, ja saada heidät taistelemaan keskenään, tämä heikentäisi järjestäytyneitä uskontokuntia ja kansallisia hallituksia.

Aihe on myös hyvin esillä erinomaisessa elokuvassa nimeltä ”Enkelit ja Demonit”, joka perustuu Dan Brownin saman nimiseen kirjaan.

Seuraavaksi oheessa video Suomen Illuminati-toiminnasta. Sisältää ihan hyvin historiatietoa seurasta. Video on Suomen TV.netin sivuilta.

Illuminateja on haukuttu ja syytetty kaikesta mitä tapahtuu. Ovatko he siis Kennedyn salamurhan, Yhdysvaltain keskuspankin ja uuden maailmanjärjestyksen takana? Vai pelkästään ryhmä maailman rikkaimpia ihmisiä, joilla ei ole osaa eikä arpaa mihinkään noista syytteistä?

Loppuun vielä yksi ns. ”pelotteluvideo”, johon koottu elokuvista Illuminatin ”viestejä”.

http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw

Tykkäys ja jakotoiminnot:

66 kommenttia aiheeseen: Salaseurat – Illuminati

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • SirkkuPerkele sanoo:

    uusi artikkeli, jeijj

  • joo sanoo:

    joopa joo eka aineskin

  • jäppinen sanoo:

    Mä tajusin tän homman jo viis vuotta sitte….hieno huomata että moni muukin on avannut silmänsä mukaan lukien moni artisti ja kuuluisuus.

  • recon sanoo:

    Sehän on vaan hyvä että päästäis noista uskoinnoista eroon. Kannatetaan.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos WM_ hienosta artikkelista. 🙂

  • Infrequentia sanoo:

    Who knows. Aika monella seuralla on lusikkansa useammassakin sopassa.
    ”Peloittelu videolla” tarkoitat luultavasti pelotteluvideota. 😉

  • WM_ sanoo:

    Joo, yhdyssanat eivät aivan ole hallussa, mutta kirjoituksiin ollaan silti menossa! x)

    Kiitos Wespa!

  • crypto.chrome sanoo:

    koen jonkinlaista mielihyvää siittä että tuntemastani lähipiiristä kukaan ei ole ottamassa rokotetta.
    Ainakin tuntemani ihmiset on turvassa glaz smith gleinen tapaisilta psykopaatti yhtiöiltä joille ihmishenki ei ole minkään arvoinen. Ja kun seuraa rahaa niin kyllä ne langat loppujen lopuksi aika pienelle porukalle menee joka on suojellut itsensä oma keksimillään lailla ja muilla keinoilla.
    Psykopaatit heiluttelee käsiään parvekkeelta psykopaatteja juhlivalle kansanjoukolle ja rauhaa rakastavat hipit suljetaan poliisien , (joidenka pitäis oikeastaan kyllä olla maailmassa turvatakseen ihmisten hyvinvointa huom 🙂 saattamana kylmään selliin.
    Joo ei tässä maailmassa mikään VIIIIKana oo.
    mutta eiköhän tämäkin ongelma tule ratkeamaan.
    Kun tietää ongelman…
    ratkaisu on jo oven takana 🙂

  • Prisoner sanoo:

    Joo hieno juttu. Tuli uutta tietoa, kiitos siitä. Onko joukossamme muuten joku joka tietäisi paremmin tuosta Gillet Amore Proximi -seurasta?

  • WM_ sanoo:

    Harmi, en ole törmännyt 😮

  • Tunhhu sanoo:

    Toi euroopan liittovaltio on muuten ihan kohta toteutumassa, kun mietitte että eu hakee itselleen omaa presidenttiä.. Eipä ole enää pitkä matka siitä….

  • Infrequentia sanoo:

    Presidentistä huolimatta liittovaltion muodostumiseen on _pitkä_ matka kun otetaan huomioon että siihen tarvittaisiin joka ikisen jäsenvaltion suostumus.

  • Spiff sanoo:

    Mitä tässä vois tehdä?
    Poilitiikka on vitsi, on aina ollu. Sillä ei pysty vaikuttamaan yhtään mihinkään. Asiat on päätetty jo valmiiks.
    Mutta mitä sitte?
    Kovasti pieni ihminen turhautuu varsinkin kun on harvennushakkuut menossa jo.

  • NWOfighter sanoo:

    Tässä on hyvä blogi, jossa seurataan NWO:n edistymistä:

    http://nwohavaintoja.blogspot.com/

    Huomatkaa kaikki yhtäläisyys illuminaatit(=valaistuneet) – Lusifer(=valontuoja).

    Tää on kaikki ennustettu Raamatussa. Lukekaa Ilmestyskirja ja hämmästykää!

  • wm_ sanoo:

    Ilmestyskirjan tapahtumia on yritetty ympäri historian sovittaa joka ikiseen tilanteeseen.
    Enkä silti pidä pari tuhatta vuotta sitten ylöskirjattua unta kovin luotettavana tiedonlähteenä 😉
    Mutta mielenkiintoinen blogi!

  • matruska sanoo:

    eli mitä tolla pelotteluvideolla oli tarkotuksena, mitä sillä haettiin takaa. Kertokaa

  • Xul sanoo:

    Joo aivan, älkää tunkeko sitä ilmestyskirjaa tähänkään väliin, kiitos. 😀 Sitä tosiaan on sovitettu jo aikalailla moneen tapahtumaan. Itse ilmestyskirjakaan ei todellakaan ole mistään todenmukaisimmasta päästä, kuten mielestäni on vähän Illuminatinkin laita.

  • jaysonVH sanoo:

    noniin!! tulihan sitä artikkelia illuminaatista vihdoin,hienoa että sanaa levitetään myös täällä,onhan meidän kaikkien ”henki” kyseessä;)..mutta juu,pikkasen ehkä petyin juttuun,olisi saanut enemmänkin syvempää tietoa=/..suosittelen jokaista tutustumaan näihin asioihin,niin tajuaa varsin pian mitä kulissien takana tapahtuu..helppo on pitää salaliittoteoreetikkoja hulluina,mutta perehtymällä asiaan huomaa että moni ”salaliittohömppänä” pidetty asia on ollu totta..OTTAKAA ITSE SELVÄÄ,älkää uskoko uutisia tai mediaa joka on täysin ylempien arvojen käsissä…kiitos artikkelista,phiis out;)

  • jaysonVH sanoo:

    ja XUL,lue se ilmestyskija uudestaan (jos edes koskaan olet kokonaan lukenut) ja vertaa nykyisiä maailman tapahtumia esim.ilmastonmuutos,punertava taivas,koiruoho,hallitsijat,saastuminen jne..löydät varmasti yhteläisyyksiä joita niiden määränkään takia ei voi väittää sattumiksi;)..kukaan ajatteleva ihminen,joka ON OTTANUT SELVÄÄ näistä asioista ei voi pitää illuminati,ilmestyskija jne jne jne varmana sattumana..PEREHTYKÄÄ ASIOIHIN ENNENKUIN TYRMÄÄTTE NE..kiitos

  • Xul sanoo:

    Voi, olen kyllä ilmestyskirjan lukenut. Mikä logiikka siinä olisi jos ottaisin kantaa asiaan josta minulla ei ole harmainta aavistustakaan?
    Yhtäläisyyksiä löytyy tottakai, mutta turhankin paljon. Ties kuinka moneen asiaan on jo sitä verrattu, mitkä ovat paljastuneet harhaluuloksi. Kun innolla etsii, löytää vaikka kuinka paljon yhtäläisyyksiä.
    Jospa katsoisit itse ilmestyskirjaa tarkemmin, et sitä miten ja mihin sitä vertailet ja yhdistät. Mikä siitä tekstistä tekee sinulle niinkin totta? Joku sanoo tai luet jongun kirjoittamana, etkä edes tiedä tarkalleen kenen, ja se tekee tästä totta?
    Ilmestyskirja kirjoitettiin antamaan ihmisille toivoa viimeisestä pelastuksesta, jaksamaan uskomaan jotta viimeinen palkkio saapuisi, jota nähtävästi vieläkin 2000vuoden jälkeen innokkaina odotellaan !
    Minulla ei ole sitä vastaan sinänsä mitään, kunhan et tyrkytä sitä muille.

  • Xul sanoo:

    Kuten itse sanoit, perehdy asioihin. Mutta perehdy siihen ydinasiaan, ei siihen siitä johtavaan spekulointiin. Mahdollisuuksia ja jossitteluja on kiva käydä läpi, mutta kun vakavemmmin puhutaan niin on hyvä perustaa kannat fiksuihin ja rationaalisiin perustuksiin.
    Väärinkäsityksiä välttäen haluan vielä tarkentaa etten yritä olla mitenkään hyökkäävä, kunhan esitän mielipidettäni kun sitä niin kaipasit.

  • Arena sanoo:

    Ilman muuta ovat Kennedyn salamurhan, USAn keskuspankin, sotien ja talouskriisin ja kommunismin ja uusliberalismin takana. Eikä siinä vielä kaikki, sillä ne jatkuvasti haittaavat minunkin elämääni, ovat estäneet saamasta hyväpalkkaista työtä ja mersua ja rikasta ja kaunista vaimoa. Kunpa näkisin sellaisen Rotschildin niin vetäisin heti kunnolla lättyyn. Mutta kun koskaan ei näe, piiloutuvat niin hyvin ja sieltä sitten kontrolloivat ihan kaikkea.

  • NWOfighter sanoo:

    Huomatkaa myös, että illuminaatti tulee hyvin todennäköisesti lavastamaan Kristuksen toisen tulemisen. Lue lisää tästä:

    http://www.netikka.net/mpeltonen/petos.htm

    Älkää siis eksykö, kun maailman pettäjä ilmestyy!

  • Calico Jack sanoo:

    No johan on taas teorioita. Löytyiskö noille väitteille mitään todisteita? Vaikuttaa, että nämä teoriat on kyhätty puutteellisten tietojen pohjalta.

    Esimerkiksi tästä Illuminatin käyttämästä symboliikasta löytyy heti ristiriitaisuuksia. Illuminati ei ton ekan klipin mukaan käytä mitään symboleja, mutta kuitenkin tuo kaikkinäkevä silmä on yhdistetty heihin.

    Oman tietoni mukaan tuo symboli viittaa jumalaan, eikä näin pitäisi olla Illuminatin symboli, koska hehän eivät harjoita uskontoja. Esimerkiksi dollarissa on enemmän viitteitä kristinuskoon, kuin mihinkään salaseuraan. ”In god we trust” teksti tästä hyvänä esimerkkinä, joka ei niin ikään heijastele ateistisen Illuminatin arvoja.

    Tämän perusteella voisi myös väittää, että Hollywood-tuotannoissa viitataan jumalaan, eikä salaseuraan. Lisäksi kaikkinäkevä silmä on ääääärimmäisen hyvin tunnettu ja paljon käytetty symboli eri yhteyksissä.

    Toisessa klipissä oli hourailua yhteisvaluutasta ja siitä, kuinka salaliittoteoreetikot ovat ennustaneet näin tapahtuvan – ennustaneet?

    Esimerkiksi Euroopan yhteisvaluutta on ideana pirun vanha(n.100-150v.) joten kovinkaan paljon ei ennustajan lahjoja tarvita. Lukee vähän historiaa, niin homma selviää sillä.

    Ei oikein jaksa uskoa, että jokin rikkaiden saunaseura tai hirviporukka hallitsisi koko planeettaa. Vakuuttavampia todisteita tarvitaan.

  • Huttu sanoo:

    Samaa mieltä Calico Jackin kanssa.

    Muutenkin kummallista linkittää lähes kaikki salaliitolta kuulostava illuminaattiin sekä pitää näitä lähes taianomaisessa statuksessa. Joitakin tekstejä kun lukee niin tulee esiin mitä ihmeellisimpiä väitteitä joita illuminaatit ovat tehneet ja tulevat tekemään.

    Esim joku Kristuksen toisen tulemisen feikkaaminen.. niinku wut? Lainatakseni Calico Jackin hyvää tekstiä, miksi ateistiset Illuminaatit lavastaisivat tälläistä? Ja toiseksi mistä he repisivät jonkun ihmeiden tekijän joka olisi verrattavissa Kristukseen? Pitäisi olla aika taikuri että ihmiset uskoisivat tuollaista.

    Kuulostaa siltä että Illuminaatit ovat joskus olleet erittäin hyvällä asialla liikkeellä, uskonnot pitävät maailman kehitystä aloillaan aika tehokkaasti. Mutta luulenpa että itse Illuminaatti on aikojen saatossa kuihtunut kasaan, eikä täten ole enää olemassa. Popkulttuuri elokuvineen, kirjoineen ja peleineen on vain nostaneet heidät niiden myyttiselle korokkeelle millä nyt ovat

  • NWOfighter sanoo:

    Ettekö ymmärrä, että illuminaatit pyrkii saamaan aikaan totalitäärisen maailmanhallituksen! Parhaiten se onnistuu uuden aatteen/uskonnon luonnilla. Avaruuden henkivalloilta (UFOt) illuminaatti saa tarvittavaa tekniikkaa.

    Siksi Kristuksen toinen tuleminen aiotaan lavastaa, että illuminaatti aikoo luoda uuden antikristuksen ideologian (HUOM! Pedon Merkki). Kaikkien on kuuluttava siihen tai tapetaan tai vangitaan. Erityisesti aiotaan vainota uskovia uudestisyntyneitä kristittyjä.

    Esim. katolilaisissa maissa sitä valmistellaan näillä ns. ”Marian” (todellisuudessa Ishtar demoni) ilmestyksillä ja muslimeilla ja New Age -väelle taas Maitreyan ilmestyksillä. Lopulta ”toinen tuleminen” tullaan järjestämään suurena spektaakkelina hologrammitekniikalla ja avaruuden henkivaltojen (eli UFOjen) avustuksella. Massat ottavat tämän tosissaan ja jopa valitutkin eksyvät. Antikristukselle rakennetaan temppeli Temppelivuorelle (HUOM! Turmion iljetys, Danielin kirja).

    Huomatkaa kuitenkin kaikki, että antikristus tulee siis esiintymään näennäisesti hyvän edustajana. Hän on mahdollisesti nimikristitty, juutalainen tai muslimi (Obama?) tai jopa buddhalainen.

    Lukekaa lisää esim. täältä:
    http://www.laverdaduniversal.org/juonet.html
    http://www.laverdaduniversal.org/kandidaatit.html

  • jäppinen sanoo:

    Hienoa että tänne laitetaan välillä jotain tällästäkin. kovin moni saksalainenkaan ei uskonut keskitysleireihin. Varmaan ajattelivat että salaliitto teoriitikkjen hullut mielet tekee taas kepposia. Jenkeissähän on muuten näitä FEMA camppejä rakennettuna eli vähän samantapaisia keskitysleirejä kuin ympäri eurooppaa 2 maailmansodan aikaan….Herää vaan kysymys että mihin tarkotukseen ne on rakennettu. Onhan niille tieysti joku hyvä selitys varmaan työ leirejä… arbet macht frei eikös se niin ollut. Eikös se muuten ollut hitlerinkin idea tuo suur saksa ja yhteinen valuutta. Ja kaikilla on hyvä olla.

  • matruska sanoo:

    Totta jäppinen, hitlerihän halusi että koko maailma on yhtä samaa maata, saksaa. Ja jos kerran toi salaliitto homma oli ennen hitlerin aikoihin, niin ehkä illuminatit pyys hitleriä. Oli tarpeeks hullu tekemään jotain sellaista, ja hyvät saumat. Tosin epäonnistui tehtävässään.

  • jäppinen sanoo:

    Hitler teki homman liian näkyvästi. Ehkä ”joku” käyttää samaa mallia mutta ottanut historiasta opikseen.

  • crypto.chrome sanoo:

    pyramidi liitetään noihin vallastaseonneisiin koska heillä on tapana keskittää valta huipulle mm:linkittää eri järjestöjä niin että kuitenkin päätäntävalta on vain muutaman käsissä.
    Tällä hetkellä toimiva ”sikailfluenssa” ”epidemia” on siittä hyvä esimerkki.
    Syötetään propogandaa esim ropert murdochin avulla ( jonka omistamia tv-yhtiöitä katsoo noin miljardi ihmistä ja sitten yhdessä baxterin ja glaxo smith gleinen tapaisten yhtiliden kanssa , joilla on muitakin ihmisoikeisrikkomuksia esim: glaxolla on historiaa ihmislääkekokeista afrikasta etc..
    Levitetään pelko influennsasta ja saadaan ihmiset ottamaan ainetta suoraan suoneensa joka sisältää mm:elohopeaa mitä ei tietysti sinulle kerrota kuin ei myöskään sitä että rokote on suojattu lailla niin että jos jotain ongelmia sen kansa syntyy yhtiöitä ei voida syyttää mistään.
    Kummasti se ”lintuinflunssa” katosi kun valtiot osti lääkettä isolla rahalla kaappeihinsa. Taisi olla kyllä tosi tujua ainetta kun ihan kaapin sisältä sai tuon ” sairauden” loppumaan.
    Mutta hienosti iltalehti tänäänkin otsikoi että ruotsisa oli joku eduskunnasta kuollut sikainfluenssaan.
    tosin kun luki tekstin niin selvisi että varsinainen kuolin syy oli sydäninfrakti joka edelsi kuumetta. Artikelissa ei kuitenkaan ilmennyt oliko edes todennettu mitään virusta.
    Epäilys näyttää riittävän.
    Toivon että tämä saa ainakin jonkun olemaan ottamatta myrkkyä suoneensa, mutta sinunhan terveys se on.
    Voit ottaa suoneesi niin paljon lääkeyhtiön sinulle tarjoamaa ainetta kuin iikinä haluat.
    Ja ota nyt vielä kaupan päälle flunssarokote.
    Koska flunssa… se se vasta kauhea onkin. ??? HERÄÄ.

  • jaysonVH sanoo:

    XUL!..en väitäkkään ilmestyskirjaa uskonnolliselta tarkoitukseltaa todeksi tai ylipäätään väitä teosta todeksi,vaan lähinnä uskon että ilmestyskirja ei ole profetia vaan toimintasuunnitelma jota on kehitelty vuosituhansia..enkä minä väitä mielipiteitäni,ajatuksiani,epäilyjäni absoluuttiseksi totuudeksi,pidän vaan mahdollisuudet avoimena..ja kun käskit tutustumaan enemmän ilmestyskirjaan niin voin ilmoittaa opiskelevani ja myös käyttäväni ison osan vapaa-aikaani kyseisten asioiden tutkimiseen FAKTAPOHJALTA,uskallan siis sanoa olevani pätevä keskustelemaan tästä asiasta..ENKÄ EDELLEENKÄÄN VÄITÄ ILMESTYSKIRJAA TODEKSI,tämä asia taisi sinulle olla vaikea tajuta niin kirjoitin isolla vielä kerran;)

    phiis out,jokainen tehköön omat päätöksensä,minä pidän kaikki teoriat auki ennenkuin ne voi täysin sulkea pois,suosittelem muillekkin..

  • Xul sanoo:

    No, vaikutit niin vahvasti tekevän johtopäätöksiä ilmestyskirjan perusteella, kuinka ei voi olla sattumaa ja ne viittaavat nykypäivän tapahtumiin, joten sain sen käsityksen että pidät ilmestyskirjaa totena. Omasta mielestäni on järjetöntä lähteä johdattelemaan asiasta jota ei itsekkään pidä totena.
    Olen samaa mieltä että on hyvä käydä mahdollisuuksia läpi, mutta turha spekulointi vain johdattaa keskustelua raiteiltaan.
    En kyllä itse näe logiikkaa tuossa toimintasuunnitelmassa menee vähän spekuloinnin puolelle. Ilmestyskirja kirjoitettiin antamaan uskovaisille toivoa.
    http://pix.motivatedphotos.com/2009/7/5/633824049006071090-skepticalhippo.jpg

  • Xul sanoo:

    crypto.chrome, kyllä se lintuinfluenssa saatin ihan kuntoon ilman salaliittoja ja maailmanloppufiilistelysuunnitelmia.
    Kyllä nyt niin laajasti annettava rokote tutkitaan ensin monelta taholta, ja jos jotain merkittävää löytyisi niin kyllä se pääsisi tässä maailmassa missä elämme ihmisten tietoon.
    Media tottakai tarttuu näin globaaliin aiheeseen kuin sikainfluenssa, ja kaikki kuolintapaukset mihin on saattanut liittyä sikainfluenssaa informoidaan. On se media aiemminkin huomiota kaivannut.
    Ja elohopeaa verenkiertoon? Jassoo.

  • Xul sanoo:

    Omasta mielestäni ne joita tässä huijataan on ne jotka joutuvat äärisalaliittoteorioiden kierteeseen.

  • jaysonVH sanoo:

    xul,painotan nyt vielä että en todellakaan osaa sanoa onko ilmestyskirja totta vai ei,sen alkuperää ylipäätään on vaikea selvittää varmaksi..omasta mielestäni näen vaan liikaa yhtäläisyyksiä että olisi ”sattumaa”,tämähän on tosin vain minun mielipiteeni,enkä sitäkään väitä todeksi..faktahan on se että näin laajasta asiasta ei voi kuin spekuloida,kukaan tuskin on täysin oikeassa..ja ymmärrän kyllä kantasi,enkä yritä tässä käännyttää ketään omiin ajatuksiini;)..toivon vain että pidetään mieli ja vaihtoehdot auki:)

    ja lisättäköön vielä että useita salaliittoteorioita on pidett vuosikymmeniä naurettavina kunnes ne on paljastettu todeksi,esim.area51 ja jenkkien lavastetut hyökkäykset oikeuttaakseen ”sodanjulistus”..ja hommahan toimii myös toisinpäin,että monet teoriat on osoitettu vääräksi..mutta kaikkea ei kannata ihmiset tyrmätä vain ”salaliittoteoria” sanan kuullessaan,koska tämä maailma ei ole niin hyvä ja simppeli kuin meille halutaan uskotella:)

    kiitän ja kuittaan (jälleen)

  • crypto.chrome sanoo:

    Ja elohopeaa verenkiertoon? Jassoo
    nii-i-
    Tosin firma on korvannut sen thrimosal nimisellä aineella josta 46% prosenttia on elohopeata.
    Mutta ihan miten vaan.
    Tee eka ITSE tausta tutkimukset ja ota asioista selvää.
    Olen kyllä nyt sanottavani tästä sanonut ja jokainen tehköön niin kuin lystää. Itse pidän hyvää vastuskykyä ja tervettä järkeä kovana vastuksena mille tahansa sairaudelle, rokotuksen nykyinen muoto jää varmaankin jossain vaiheessa historiaan epästabiilina vastustuskyvyn nostamisena jolla on liian suuri sairastuttava potentiaali suhteessa toimivan vastustuskyvyn säilyttämiseen terveessä kehosa, näin tieteelisesti ilmaistuna.

  • Calico Jack sanoo:
  • a sanoo:

    Suomessa Illuminatin toiminta keskittyy näköjään maahantuontiin: http://www.illuminati.fi/

    Tässä on tämän päivän ”oikeiden” illuminaattien kotisivut: http://illuminati-order.com/

  • Xul sanoo:

    jaysonVH, käsitin kyllä jo ettet pidä ilmestyskirjaa totena, ensimmäiset viestisi vain johdattelivat hieman harhaan. Ilmestyskirjasta löytyy yhtäläisyyksiä kyllä, mutta en itse pidä niitä mitenkään niin että sillä olisi jotain merkitystä.
    Totta, on salaisuuksia ennenkin todeksi paljastunut, mutta en ihan luokittelisi salaliitoiksi kaikkia, toki hallituksilla on oamt salaisuutensa. En tuomitse tietenkään kaikkia salaliittoteorioita ihan huuhaaksi, toki monilla niistä on mahdollisuutensa (kuten mm. 911 teoria), mutta aivan kohtuuden rajoissa näidenkin kanssa. Menee nämä äärisalaliittoteoriat jo hieman yli, menee turhaksi spekuloinniksi kun liikaa niistä innostuu.

  • recon sanoo:

    Illuminati rules!!!

  • MR.Mr sanoo:

    hohhoijaa, tää Illuminati on vanha vitsi, eikä toistaiseksi ole mitään todisteita, että se olisi jatkanut toimintaansa 1700-luvun jälkeen. Ja silloinkin se toimi vain osassa Itävaltaa ja Saksaa.
    Skull&Bones on sen sijaan kiintoisampi salaseura, sillä sen jäseniä ovat esimerkiksi George W.Bush, Bill Clinton ja suuri osa USA:n poliittista johtoa.

  • s3nsi sanoo:

    http://www.calleman.com/content/articles/nov8_sixth_night.htm

    Kuudes yö mayojen kalenterin galaktisessa syklissä alkaa sunnuntaina. Tämän tapahtuman synnyttämien energioiden johdosta saamme kokea USA:n dollarin ja samalla koko talouden romahtamisen(wuhuu!). Tässä välissä illut varmaan tarjoaa sitä uutta hienoa maailmanvaluuttaa. Voipi olla että sotiakin syttyy siellä täällä. Totaalinen kaaos on ainakin varma.

    Viides yö alkoi 18. marraskuuta 2007. Calleman ennusti talouden romahtavan noina aikoina. Niin kävikin sitten joulukuussa. Tällä kertaa romahdusta ei mitkään elvytyspaketit ym. auta.

    Kaikki voi näyttää pian aika synkältä mutta no worries. Kuudennen yön jälkeen alkaa seitsemäs ja viimeinen päivä galaktisessa alamaailmassa. Viimeistään silloin voimme alkaa todenteolla valmistua kultaiseen aikaan. Pimeät voimat on kohta voitettu.

  • NWOfighter sanoo:

    Onkohan illuminaatti myös tämän takana?

    http://kaarle.blogit.uusisuomi.fi/2009/10/31/tupla-tai-kuitti/

  • Rabiljus sanoo:

    Illuminaatit tosian konrolloivat kaikkea ja seuraava askel on antikristuksen,”lord” Maitreyan lavastaminen joka nousee pelastajana ihmiskunnalle ratkaistakseen lähiiädän kriisin.

    Lyhyt kolmas maailmansota joka alkaa arabivaltioiden ja Israelin välillä.Islamin ja demokratian(juutalais-kristillisyyden)välillä lavastetaan tuomaan Islamin mahdi=khalifat ul-masih v (masih tarkoittaa messiasta)
    joka on Rahmat Muhammad Ahmad(Maitreya).

    Maitreya syntyi 5.2.1962 vesimiehen tähtikuviossa ja tämä aloitti uuden ajan(new age).

    Mahdi tulee rinnallaan isa(muslimien Jeesus)ilmestyskirjan väärä profeetta joka tunnetaan new age piireissä nimellä Sananda.

    Sananda saa luopiokirkon(katollinen kirkko)johtajuuden ja paavin istuimen ja muuttaa kristillisiä kirkkoja hyväksymään Maitreyan Kristuksena joka on Mahdi ja profeetta Jeesusta(Sananda)korkeampi

    Video mahdi(Maitreya)ilmestyy muslimeille Irakissa:
    http://www.youtube.com/watch?v=GVCd5XUn0X0

  • turska sanoo:

    EI VOI SANOA MUUTA KUIN ETTÄ TAJUTTOMAN HIENOJA TEORIOITA!

    Itse ainakin vakuutuin.

  • Järki hoi! sanoo:

    Miten ihmiset voi niellä tämmösiä teorioita?! Siis ***tu oikeesti, hologrammijeesus(WTF!!!). Onko netti tuhonnut kaiken kriitisen ajattelun? Meninki on, että kun kuullaan sana Icke, illuminati, nwo, 2012 tai käpyrauhanen ni kaikki sen jälkeen tuleva on jumalallista totuutta, täysin virheetöntä ja erehtymätöntä tietoa. Kuningatar Elisabethkin on todistettavasti ihmisvauvojen verta juova lisko, koska jossain sukuvaakunassa on lohikäärme. Ja jos joku epäilee niin tämäkin tieto voidaan vahvistaa näyttämällä joku kuva jostain asteekien uhrimenoista tai terminator kakkosen takaa-ajo nine eleven HALLELUJA!

    Onkohan nää nwo-salaliitot vaan jonkunlainen nykyaikanen uskonto. On pahuuden voimia kuten vaikka George ”reptiliaani muodonmuuttaja” Bush, on hyvisprofeetoja niinku vaikka icke, on lopullinen päivämäärä lopulliselle hyvän ja pahan taistelulle, 21.12.2012, ja sit on näit aivan kaheleita juttuja kuten hologrammijeesus.

    Joka vuosi tulee uusia ”lopunaikajulistuksia” ja jotkut tahot on ihan m*** pystyssä. Sitten ku mitään ei tapahdu(esim Blossom Goodchild, tai se helevetin ydinsota siella jenkeissä joskus viime viikolla vaimillonseoli) mennää ja etitään uus ****n höyrypää antamaan ennustuksiaan ja nyt osutaan oikeaan, koska se puhuu nwo:sta ja illuminatista ja sen sivuilla on kuva, jossa Rumsfeld kättelee Saddam Husseinia ja yhes kuvas on lohikäärme ja pyramidi.

    Kyllä mä ymmärrän, että elämä voi olla tylsää, mutta menkää vaikka treffeille ni teidän elämässä voi oikeesti tapahtua jotain, eikä vaa täydy odottaa sitä, että joku Niburu tulee ja vetää illuminatia Gilgameshilla pataan.

    Ja lopuksi:
    Olen itse saanut tietooni eräältä topsecretfemablackopsickefanclubiin kuuluneelta taholta, joka aikanaan työskenteli Dulcessa ja sen jälkeen Puuhamaassa, että illuminati on lähettänyt näkymättömiä tonttuja kaikkien niiden kotiin, jotka eivät ota sikalenssurokotetta, ruiskuttamaan anti-nwo ihmisten korvaan turkinpippuri pohjaista myrkkyä, joka lamaannuttaa ihmisen käpyrauhasen ja estää saamasta teletappisen laajakaista yhteyden meidän valoveljiin marsissa.
    Ainut suojakeino on kääriä koko pää yöksi jättimäiseen tortillaan seuraavat 20 vuotta.
    Tätä viestiä saa levittää eteenpäin. Tortilla ohjeet löytyy googlettamalla.

  • jäppinen sanoo:

    Järki hoi V*tutt**ko….hyvä mulle tulee vaan parempi mieli..

  • Järki hoi! sanoo:

    Anteeksi Jäppinen, mutta ymmärsit väärin. Ois kai pitänyt käyttää hymiöitä… tai näitä lol rofl-juttuja. Sukupolvikysymys.
    Ton mun kommentin oli lähinnä tarkoitus olla koominen ja osoittaa tän koko ilmiön naurettavuus sekä opettaa tän blogin ilmeisen nuorelle lukijakunnalla vähän mediakriittisyyttä. En luultavasti onnistu, tämmönen illuminatikätyri ku oon. Useimmat sitten ikää myöten oppivat ihan itse sen vanhan viidakon viisauden: ”Puolet siitä mitä internetissä on, on valetta ja loput ei oo totta.” Eihän ihmisten harrastuksia saisi pilkata, varsinkin jos ne on aivan harmittomia, mutta toi hologrammijeesus aivan mahtava läppä.

  • Huttu sanoo:

    Järki hoi, kiitos päivän nauruista 😀 Olet ihan oikeassa ja itsekkin samoilla linjoilla tuskastelen kaikenmaailman sekopää salaliittoteorioita. Tarpeeksi sekasin kun on niin voi vetästä nibiruun yms liittyvän salaliiton vaikka maitotölkistä tai pilttipurkista, ja jotkut uskoo nekin ja vääntää youtube-videot maya-musiikin säestämänä

  • jäppinen sanoo:

    lol ja rofl juttu ois auttanu tai sit hymiö mutta ei se mitään saat anteeksi 😉

  • 555+111 sanoo:
  • Kirjoitin Illuminatin historiasta pienen blogikirjoituksen blogiini.
    Kannattaa käydä lukemassa jos Illut kiinnostaa muutoinkin kuin pelottelumatskuna.

  • Härski sanoo:

    Tuo pelotteluvideo ainakin oli melko ristiriitainen tapaus. Alussa hehkutettiin, miten nerokkaasti Illuminati huijaa meitä hallitsemalla Hollywoodia. Sitten näytetään pätkiä elokuvista, joissa näkyy etäisesti Illuminatin väitettyjä symboleja muistuttavia kuvioita tai esineitä.

    Siis mitä!?! Illuminati muka hallitsee Hollywoodia ja kaikki mitä he saavat siellä aikaan on muutama symboli sinne tänne pariin hömppäelokuvaan. Luulisi, että jotain vähän ovelampaakin propagandaa tuossa laitoksessa osattaisiin kehittaa. Vai onko noiden symbolien tarkoitus jotenkin vaikuttaa meihin alitajuisesti? On muuten pelottava järjestö tämä teidän Illuminatinne.

    Lisäksi nuo samat symbolit on yhdistetty varmaan kaikkiin mahdollisiin salaseuroihin mitä maa on päällään kantanut aina saatananpalvojista vapaamuurareihin ja Illuminati vasta viimeisimpänä villityksenä. En ainakaan itse näe mitään logiikkaa muiden seurojen symbolien lainailemisessa. Eihän siinä ota kohta salaseuralaiset itsekkään selvää, kenen kokouksissa istuvat.

    Kuten joku jo sanoikin noilla symboleilla on todennäköiseti aivan arkipäiväiset merkitykset. Kaikkinäkevä silmä = Jumala ja niin pois päin. Jos illuminati olisi järjestänyt tuon silmän dollarin seteliin, niin miksei se saman tien olisi poistanut sitä In God We Trust -tekstiä?:D

  • Härski sanoo:

    No jee! Perustetaan maailmanlaajuinen salaseura, jonka päämääränä on uusi maailmanjärjestys, hankitaan yksi maailman rikkainpia sukuja tätä hanketta tukemaan, pysytään piilossa muutama sata vuotta ja sitten juuri kun tavoite alkaa häämöttää, painutaan hollywoodiin ja tungetaan kaikki sen elokuvat täyteen järjestön symboleita ja vihjauksia tulevaisuuden suunnitelmista niin, että tyhminkin salaliittoteoreetikko tajuaa mistä on kyse. Kyllä maailmanvaltius tuolla menolla odottaa…

    …Sori vaan, mutta ei toimi. 🙁

    Eiköhän tämä Illuminati ole sitä samaa, kuin kaikki muutkin maailmanlaajuiset salaseurat, eli liian suureksi paisunutta urbaanilegendaa. Jotenkin jännää, että esimerkiksi nuo Illminatin väitetyt symbolit on historian saatossa yhdistetty sunnilleen jokaiseen salaseuraan mitä maa on päällään kantanut, aina saatananpalvojista vapaamuurareihin ja Illuminatiin vasta viimeisimpänä villityksenä. Eihän siinä ota kohta salaseuralaiset itsekkään selvää, kenen kokouksissa istuvat.

  • Kullitimati sanoo:

    ”Monien väitteiden mukaan Illuminati olisi olemassa vielä nykyisinkin, mutta on hyvin vähän todisteita siitä, että Weishauptin ryhmä olisi ollut toiminnassa enää 1800-luvulla. Monet ryhmät ovat myöhemmin käyttäneet nimeä Illuminati ja jopa väittäneet olevansa osa veljeskuntaa.”
    Ja jos väitätte todisteiksi kaikkinäkevää silmää ja penta/heksagrammia niin moneenhan eri salaseuraan tai uskontoon ne voidaan liittää? Ja vielä puheet ilmestyskirjasta. Periaatteessa sehän on vain symboliikkaa ja vertauskuvia hyvän ja pahan taistelusta. ilmestyskirjan petoa voidaan esimerkiksi pitää keisari Nerona tai jonain muuna sen ajan valtiaista.

  • Kullitimati sanoo:

    akiintuneen käsityksen mukaan mayakulttuuri oli kukoistavimmillaan vuosina 200 – 900 ja alkoi sitten vähitellen hiipua. Käsitystä tukevat eurooppalaisten siirtomaavaltojen asiakirjat 1500- ja 1600-luvuilta. Näiden tietojen perusteella on puolestaan ajoitettu mayojen kalenteri ja päätelty sen ennustavan maailmanloppua vuodeksi 2012.
    Fuls on toista mieltä. Tutkittuaan mayoilta säilyneitä tietoja talvipäivänseisauksista, uusista kuista ja Venuksen liikkeistä hän on tullut siihen tulokseen, että kalenteri on runsaat 200 vuotta nuorempi kuin tähän asti on luultu ja mayat ennustivatkin meneillään olleen ajankierron päättymistä vuonna 2220. Maailmanlopusta he eivät puhuneet, vaan se on myöhempi yksinkertaistus.

  • hUllu1543 sanoo:

    Katsokaa viime viikon seiskasta samsungin mainosta missä on duudsonit niin jarpilla on vapaamuurarien sormus

  • vastarinta sanoo:

    Hyvä perusartikkeli aiheesta. Pyramiidia ja Horuksen silmää käytetään symboliikassa yksinkertaisesti siitä syystä, että esim. vapaamuurarien alkulähde on muinaisessa Egyptissä. Muun muassa ruusuristiläiset järjestävät vuosittain retkiä Egyptiin, jossa jäsenet pääsevät tutustumaan muulle kielletyille alueille. Jos on kiinnostunut aiheesta, niin Stevem Soran ”Secret Societies of America’s Elite: From the Knights Templar to Skull and Bones” valaisee historiaa uudella tavalla, esim. temppeliritarien laivastossa lippuna käytettin pääkalloa ja sääriluita. Tai että punaisen ristin logo on lähtoisin temppeliritareilta.

  • Ranttali sanoo:

    Eiköhän Illuminatissa kyseessä täysin kuvitteellinen järjestö, lähinnä kehittelijänsä mielikuvitusta. Maailmassa on kyllä pienryhmiä, jotka kokoontuvat sekä julkisesti, että salaa ja pystyvät hallitsemaan markkinoiden kulkua ja koko maailmantaloutta, osin myös teknistä ja tieteellistä kehitystä mielinmäärin. Vähän samoin kuin ns. muodinluojat, jotka kytköksissä jossain määrin edellämainittuihin. Nuo valtaryhmät koostuvat lähinnä talouspiireistä ja ykkösrikkaista, valtionpäämiehillä ja muilla politikoilla noihin tuskin muutamia poikkeuksia (nekin talouskytköksistään tunnettuja)lukuunottamatta mitään pääsyä. Ykkösryhmä voi olla hyvinkin pieni, kovin kärki jopa alle 10 henkilöä. Yksi keskeisiä henkilöitä varmaankin Bill Gates, joka pystyy näin myös teknologista kehitystä ohjailemaan. Esim. Nokia vain sivutekijä ja juoksupoika kuvioissa kuitenkin.

  • trolol sanoo:

    Ihan kiinnostavaa tekstiä ja videota mutta ylemmän videon musiikki alkoi ottamaan päähän ja kovasti 😀

  • Lissukka sanoo:

    Hienoo

  • Ems sanoo:
  • Emma sanoo:

    osaako joku sanoa et miten illuminati on tullu Suomeen? tuntuu et kaikki tekstit liittyy vaan usaan..

  • Ripe sanoo:

    Vastaukseksi kommenttiin ” Spiff ”

    ” Mitä tässä vois tehdä?
    Poilitiikka on vitsi, on aina ollu. Sillä ei pysty vaikuttamaan yhtään mihinkään. Asiat on päätetty jo valmiiks.
    Mutta mitä sitte?
    Kovasti pieni ihminen turhautuu varsinkin kun on harvennushakkuut menossa jo.”

    Juuri tätä. Levittämällä tätä tietoa jotta mahdollisimman suuri määrä ihmisiä saadaan ” heräämään ” tästä matriksesta koska tämä taistelu käydään henkitasolla ja mitä isompi määrä ihmisiä tietää, sen heikommaksi Illuminatin voimat käy. Pitää kuitenkin muistaa erittäin tärkeaät asiat koskien tätä asiaa ja ne ovat:

    1.- Ei saisi tuntea vihaa vaikka se tuntuisi luontevalta. Ruokkii Illmuniatin voimaa

    2.- Älä tunne pelkoa. Ruokkii Illuminatin voimaa.

    3.- Ajattele vain positiivisesti ja koita ajatella hyvää myös vihollisista ( ei tarkoita raamatun, ” käännä toinenkin poski ”)

    4.- Levitä tätä tietoa mahdollisimman paljon sikäli mikäli sensuuri sen sallii nykyään.

    5.- Kaikki negatiivisuus, niin teoissa ja ajatuksissa ruokkii Illuminatia ja antaa sille voimaa, koska he käyttävät sellaisia aseita joista me tavalliset ihmiset emme voi edes kuvitella, eli henkistä tasoa koska olemme vieraantuneet siitä. Olemme henkisiä olentoja vaikkei sitä kaikki usko ja tiedä. Televisio käyttä alitajuntaista keinoa ( emme välttämättä sitä huomaa ), musiikkiteollisuus ja yms…

  • Andro sanoo:

    Asiat on hyvä tiedostaa, jäämättä niihin liiaksi kiinni. Harvemmin puhutaan ns.Luciferin kapinasta, jossa osa enkelikunnasta siirtyi puolelle jossa on vähemmän sitä valoa läsnä. Raha maailmaa pyörittää mutta kenenkä hyväksi. Uskontoja on perustettu ihmisten hallitsemiseksi. Uskonsotia on käyty kautta ihmishistorian. Vain kourallinen Maapallon ihmisistä omistaa 80% kaikesta. Asiat ovat todennettavissa jos vain uteliaisuutta vähänkin on. On hyvä esittää kysymys kuka tai ketkä hyötyvät siitä että taantuma ja erilaiset konfliktit jatkuvat mahdollisimman pitkään.

  • Tutkija sanoo:

    Herätys kaikki skeptikot ja todisteiden kinuajat. Olen viimeiset 13 vuotta tutkinut salaseuroja, salaliittoja, historiaa ja uskontoja/kultteja. ÄO on reilusti yli mensatason, vaikka älykkyys tuntuu monella olevan vain haitaksi niin kerroin sen tässä, jotta osa omaan mahtavuuteensa uskovista heräisi todellisuuteen.

    Salaseuroja on monia, useat niistä ovat hierarkisessa suhteessa toisiinsa. Ne todella kontrolloivat lähes koko maailmaa, paljon syvemmällä tasolla kuin suurin osa ymmärtää. Todisteita on loputon määrä mikäli ei pidä eyes wide shut, vaan tahtoo oikeasti tietää totuuden. Tärkeintä on aluksi tiedostaa, että olemme olleet koko elämämme aivopesun ja ohjelmoinnin alaisena, koska mediat ja koulutus/tieto on lähes täydellisen kontrolloitua. Miten tämä on mahdollista? Salaseurojen kontrolloimien keskuspankkien takia. 200 vuodessa ei ole vaikea valloittaa maailma jos on mahdollisuus luoda rahaa tyhjästä, kontrolloida korkotasoa ja romahduttaa talous sopivin väliajoin ja ostaa tärkeät yritykset pilkkahintaan omiin tarkoituksiin.

    Toivottavasti kiinnostuitte ottamaan selvää totuudesta, varsinkin kun internetin aikakaudella on mahdollista päästä oikean tiedon äärelle niin helposti. Ohjeeksi sanoisin, että älkää olettako minkään tiedon olevan roskaa tai hullua, vaan ottakaa kaikki hulluinkin tieto vastaan. Pohtikaa vasta jälkikäteen onko informatio manipulointia, huijausta, väärin tai onko siinä totuuden siemen vai onko se täysin totta. Muuten teette saman virheen kuin minä alkuaikanani, nauroin ajatukselle, että apollo ohjelma ja holokausti olisivat huijauksia. Suuri osa teistä varmasti nauraa nyt minulle, haastan teidät katsomaan vähintään youtube dokumentteja noista aiheista, mikäli pidätte väitteitä hulluina.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto