FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Salaseurat – Bohemian Club (päivitys 12.7.2011)

Bohemian logo

Bohemian Groven logo

30.1.2010 klo 21.49

Bohemian Klubi perustettiin vuonna 1872 sanfranciscolaisten toimittajien toimesta juomaseuraksi. Klubi on nykyään USAn arvovaltaisimmista yhdistyksistä. Jäsenluettelosta löytyy myös presidentti Bush.

Klubi kokoutuu joka syksy leirille 11 neliökilometrin kokoiselle Bohemian Grove punapuumetsään juhlimaan, mitä Bohemian Group Action Networking puheenjohtaja Mary Moore on kuvaillut parhaiksi juhliksi maan päällä. Metsä sijaitsee Monte Riossa.

Joidenkin mukaan tärkeät päätökset kongressien sijasta tehtäisiin tuolla metsässä yksityisesti ja epävirallisesti.

Salaseurojen käsikirja (Michael Bradley) väittää, että ”Esimerkiksi Ronald Reagan ja Richard Nixon sopivat juuri Grovessa vuonna 1967, ettei Reagan enää asettuisi presidenttiehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa”.

Koko klubi on tarkoitettu vain miehille, ja vieläpä valkoisille. Leireillä nähdään joka vuosi näytelmä, joka on vaikkapa muokattu Shakespearen näytelmistä ja jos siinä tarvitaan naisnäyttelijää niin mies esittää sen naamioituneena.

Kaikki mikä on salamyhkäistä, joutuu arvostelun ja salaliittoteoreetikoiden katseen alle. Harrastetaanko leireillä moraalittomuuksia, pelottavia riittejä, aivopesua tai prostituutiota. Eräs toimittaja Alex Jones väittää kuvanneen oudon rituaalin, josta olisi videokin netissä (sivu annettu kirjassa) mutta etsiessäni video oli poistettu. Kuulemma hänellä on todisteita Bohemiaksi kutsutun suuren, kivisen pöllön palvonnasta.

Mitä metsässä oikein tapahtuu?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Bohemian_Grove

 

————–Päivitys 12.7.2011———————

Bohemian Clubilla on tapaaminen 13.7.2011 San Franciscon metsissä, joten nostetaan tämä artikkeli ylös ajankohtaisuutensa vuoksi. Aiheesta toistaiseksi tietoa vain salaliittoteoria-sivustoilla.

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/07/13-kesakuuta-2011-maailmaneliitti.html

Tykkäys ja jakotoiminnot:

35 kommenttia aiheeseen: Salaseurat – Bohemian Club (päivitys 12.7.2011)

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Mielenkiintoista juttua. Suuret kiitokset WM_. 🙂

 • Sämi sanoo:

  Juuh.. aika jännä juttu. o_O Mutta kaksi kysymystä olisi joihin toivoisin vastausta. Harrastetaanko leireillä moraalittomuuksia, pelottavia riittejä, aivopesua tai prostituutiota. 1. Mitä tarkoittaa ’RIITTEJÄ’ ja toiseksi. Meinataanko ’prostituutiolla’ että miehet myivät toisiaan siellä toisilleen? o_OO

 • Sämi sanoo:

  Todella mielenkiintoinen aihe. Dark Secrets: Inside Bohemian Grov —– http://video.google.com/videoplay?docid=-82095917705734983#

  Tuossa lienee video/dokumenttii aiheesta, en ole aivan varma kun en ole itse katsonut kyseistä videota vielä mutta ajattelin kopsata tänne Aiheesta kiinnostuneille.

 • WM_ sanoo:

  Sämi, kuka osaisi sanoa, mutta riitti meinaa rituaalisia toimenpiteitä.
  Voihan sielä akkojakin olla, jos pukumiehet ovat vaimokkeihinsa kyllästyneet 😀
  Tarkkemmin en ole lukenut.

  Kiitos videosta!!

 • Sämi sanoo:

  Tässä vielä olisi todella kiinnostava video http://www.youtube.com/watch?v=wtSVBTne-KY
  Videossa näkyy ilmeisesti jotain ’näytelmää’ ja itse Pöllö.

 • Sämi sanoo:

  Ja sitten TAAS lisäisin tähän vielä 😀
  Monessa paikkaa Amerikassa on monia asioita jotka viittaavat paljon pöllöihin. Ja tämä tavallaan liittyy aiheeseen. Monissa maamerkeissä,puistoissa ja jopa amerikan 1 dollarin setelissä on pöllö: Setelissä on pieni pöllön kuva ja sen päällä ’hämähäkin siettiä’ joka viittaisi heidän mottoonsa ”Weaving Spiders Come Not Here” En viitsi alkaa linkittämään kuvia enkä kyllä enään lisäämään kommentteja kun olen jo niitä niin paljon laittanut tähän artikkeliin: Anteeksii!

 • NWOfighter sanoo:

  Tuossa pari asiaa sivuavaa tekstiä:

  http://piho.ajatukseni.net/2008/12/17/illuminaatit-ja-saatana-maailman-todelliset-hallitsijat/

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/8693176

  Bohemian groven palvontamenoissa harjoitetaan pedofiliaa ja uhrataan joka vuosi kymmeniä tuhansia lapsia Moolokille. Bohemian groven jäseniä ovat olleet esim. lähes kaikki USA:n presidentit.

 • 555+111 sanoo:

  NWOfighter: Eli väität että lähes kaikki USAN presidentit ovat lapsenmurhaajapedofiilejä. Aika rankka väite, kun ei ole pitäviä todisteita. Onneksi kunnianloukkaus on asianomistajarikos, muuten vois tulla sanktiota.

 • NWOfighter sanoo:

  USA on illuminaatin perustama valtio. Yhdysvaltain vaakunassakin on illujen pyramidi ja tunnuslause ”Novus Ordo Seclorum”, siis Uusi Maailmanjärjestys. Illuminaatit ovat Saatanan palvojia, joiden tarkoituksena on saada aikaan Antikristuksen tulo.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:US_Great_Seal_Reverse.svg

  Pedofilia liittyy illuminaatin käyttämiin mielenhallinta- ja aivopesutekniikoihin. Presidenttiehdokkaiksi illuminaatti valitsee miehiä, joita on käytetty lapsena hyväksi ja jotka ovat kieroutuneet seksuaalisesti. Ehdokkaat valitaan jo lapsina ja heitä aletaan aivopesemään hyväksikäytöllä ja heidät kasvatetaan satanisteiksi. Esim. jo 2-vuotiaat lapset opetataan murhaamaan käskemällä vääntämään kissanpennuilta niskat nurin.

  Pedofilian avulla presidentit saadaan pysymään illuminaatin talutusnuorassa. Kieroutumaa vahvistetaan säännöllisesti Saatananpalvonta rituaaleissa, joissa harjoitetaan kaikenlaisia perversioita ja uhrataan lapsia Moolokille. Lapsien murhaaminen on äärimmäinen uhri Saatanalle. Jos joku yrittää päästä eroon tästä, hänet tapetaan. Näin kävi esim. Kennedyille ja prinsessa Dianalle.

  Moni varmaan uskoo, etteivät maailman johtohenkilöt voi olla näin pahoja ihmisiä ja juuri tähän ihmisten hyväuskoisuuteen illuminaatti luottaakin. Ne, jotka näistä asioista kertovat, leimataan hulluiksi salaliittoteoreetikoiksi. Pyhän hengen kautta olen saanut itse selville asioiden tolan, sillä ”Saatanan juonet eivät ole meille tuntemattomat”, kuten Paavalikin toteaa.

 • NWOfighter sanoo:

  Tuosta pöllöstä vielä.

  Pöllöähän pakanat pitivät viisauden symbolina. Illuminaatti tarkoittaa ”valaistuneita” ja he uskovat ”Mestariin”, joka on Lusifer, ”Valon tuoja”, siis Saatana ja tulevaan Maitreyaan/Mahdiin/Messiaaseen, joka on siis Antikristus.

  Pöllö on eräs illuminaattien tunnus siksi, että he luulevat omaavansa viisautta, jota ”Mestari” heille tarjoaa. Illumaatti perustettiin 1700-luvun loppupuolella, mutta sen juuret ovat vapaamuurariudessa, kabbalassa ja gnostilaisuudessa, jotka taas pohjautuvat muinaisen Babylonian pakanauskontoon.

  Illuminaattien ”viisautta” edustavat mm. Georgia Guidestones:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

 • WM_ sanoo:

  Mutta mistä todisteet, että mm. Obama on katkonut pienenä kissan kauloja?
  Menee vähän kauas mielestäni jo..

 • Sämi sanoo:

  xD hauskaa WM 😀
  Ei siinä minun ymmärrykseni mukaan se oli esimerkki vain siitä että heitä opetettiin tappamaan ja olemaan ilkeitä.

  Mutta jos tosissaan meinasi että niin tekisivät niin olen samaa mieltä kanssasi että se menisi jo vähän yli 🙂

 • NWOfighter sanoo:

  On aika selvää, että Obamakin on illuminaatin mies. Tosin kaikki varteenotettavat presidenttiehdokkaat ovat, illuminaatin asiamiehiä on sekä demokraateissa, että republikaaneissa. Ilmestyskirjasta tiedämme, että Antikristus tulee ulkoisesti esiintymään rauhan miehenä. Obamalle on jo annettu Nobelin rauhanpalkinto, vaikka hän on esim. hyväksynyt ”terroriepäiltyjen” kiduttamisen ja lisäjoukot Afganistaniin varmistamaan oopiumituotantoa.

  http://piho.ajatukseni.net/2010/01/17/barack-obamaan-kohdistuva-messias-palvonta/

  Obama ei olennaisesti näytä eroavan edeltäjästään ja silti häntä palvotaan lähes Messiaana. Ehkä juuri tämän takia illut valitsivat huonon Bushin, jotta Obama näyttäisi sankarilta. Onpa niitä, jotka väittävät ettei Obama ole edes syntynyt Amerikassa.

  http://www.obamadeception.net/

  Luukkaan evankeliumissa Jeesus kertoo: ”Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman.” Salama on hepreaksi baraq, bamah tarkoittaa korkeaa paikkaa ja o voi olla waw konjunktiona. Siis Jeesus sanoi: ”Satan baraq o bamah”

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/8810103

  Islamistakin löytyy Obamaan viittaava profetia:
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/8367181

 • NWOfighter sanoo:

  WM_ etkö huomannut mitä kirjoitin?

  ”Moni varmaan uskoo, etteivät maailman johtohenkilöt voi olla näin pahoja ihmisiä ja juuri tähän ihmisten hyväuskoisuuteen illuminaatti luottaakin. Ne, jotka näistä asioista kertovat, leimataan hulluiksi salaliittoteoreetikoiksi…”

  Esim. George W. Bushia monet amerikkalaiset pitävät mukavana, ehkä hieman yksinkertaisena ja hassuna tyyppinä. Kuitenkin tämä tyranni on vastuussa puolen miljoonan ihmisen kuolemasta Irakin sodassa. Lisäksi GWB:n tiedetään kuuluvan useisiin salaseuroihin esim. Skull&Bones, Bohemian Grove, Vapaamuurarit, Bilderbergiläiset jne.

  Venäjällä nykyäänkin ihannoidaan illuminaatin asiamiestä Josif Stalinia, joka murhasi kymmeniä miljoonia ja Kiinassa Maoa, joka tappoi ehkä sata miljoonaa ihmistä.

  Samoin kasaarijuutalaiset ovat sionisminsa kautta saaneet suuren osan kristityistä hyväksymään Israelin hirmuteot.

  Illuminaatti on myös ujuttanut väärät profeetat ja opettajat kristillisiin seurakuntiin, esim. vaikka Benny Hinn ja Paavi.

  Lisäksi illuminaatti pyrkii tuhoamaan ihmisten moraalin esim. pornon, väkivaltaviihteen ja päihteiden ja lääkkeiden ja kemikaalien avulla. Näin ihmiset eivät edes välitä illuminaatin hirmuteoista. Esim. vesijohtovettä kloorataan, joka masentaa ja passivoi ihmisiä. Keskitysleireillä natsit testasivat kloorivettä juutalaisiin ja sodan jälkeen Liittoutuneet omivat Mengelen ja muiden tutkimustulokset omaan käyttöönsä.

 • WM_ sanoo:

  Minä en henkilökohtaisesti usko siihen, että illut opettavat vauvoja tappamaan.
  Lukittujen ovien taakse kun ei näe, ei voi yksityiskohtaisia faktoja heittää.
  Mielestäni mikä on hälyyttävää, on tehdä ihmisistä tyhmiä: suolletaan TV täyteen piilomainontaa ja tosi-tv ohjelmia ja opetetaan ihmiset ihannoimaan materiaa ja valtaa, sekä rahaa. Opetetaan kaikki yhteen muottiin ja estetään ihmisessä mahdollisesti piilevät lahjakkuudet.

  No, meni jo OFFtopiciks..

 • 555+111 sanoo:

  No nyt mä tajusin!!! kun jollain menee hyvin ja sillä sattuu olemaan varallisuutta ja valtaa ni sehän on silloin ilmiselvästi saatanasta, kuuluu ”salaseuroihin” missä raiskataan ja tapetaan lapsia,yritetään hävittää suuriosa ihmiskunnasta, liittoudutaan ilkeitten muukalaisten kanssa,puhdistetaan jopa juomavesi että saadaan meistä tietämättömistä rauhallisia kasveja. Sitten kun tähän vielä otetaan mukaan raamattu, pyhä henki ja Youtube, niin täähän on faktaa.
  Ai niin, se piti vielä lisätä, että mikä näistä salaseuramaailmanhallintamassamurharyhmistä on se joka oikeasti johtaa, kun on niitä liskoihmisiä, pari muutakin rotua jotka täällä huseeraa vai onko nää kaikki niitä Illuja.
  Mites nää tulevat maailmanloput sopii tähän kuvaan. Eipä siinä herrakerhoo naurata kun tuolta pitäs se Nibiru tulla tonttiin aika vauhidlla tai sitten kun se alkaa se ydinsota,minkä pari näkijää on jo nähnyt. Siinä ei paljoa pöllöt auta eikä parit lapsiuhrit, vai onko tää sitä höpöhöpöä.

 • NWOfighter sanoo:

  ”Ai niin, se piti vielä lisätä, että mikä näistä salaseuramaailmanhallintamassamurharyhmistä on se joka oikeasti johtaa, kun on niitä liskoihmisiä, pari muutakin rotua jotka täällä huseeraa vai onko nää kaikki niitä Illuja.”

  -Niiden kaikkien johtaja on Lusifer siis Saatana. Tämä näkyy esim. illuminaatin pyramidissa:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:US_Great_Seal_Reverse.svg

  Salaseurat voivat tehdä yhteistyötä, mutta yleensä ajavat omia etujaan, sillä paha kääntyy aina itseään vastaan.

 • Kulonuhri sanoo:

  NWOfighter, tähän salaseuraanhan ei saanut kuulua naisia eikä mustia, mitenkä prinsessa Dianan kuolema siis liittyy tähän? Tai Obama?

 • Sämi sanoo:

  :DD
  Totta kiitos kulonuhri kun toit asian esille: Eihän obama voisi olla kyseisessä sala-seurassa koska hän on musta ihoinen! Diana liittyy MINUN luullakseen siten että häntäkin epäillään illuminaatiksi ja yritti vastustaa sitä?

 • WM_ sanoo:

  Monet salaseurat on kytköksissä toisiinsa.
  555+111:ltä oli aika huono heitto, sillä kuten artikkelissakin lukee: ”Mitä metsässä oikein tapahtuu?” eli en sano että jokainen joka on rikas peittelisi liskonhäntäänsä.

 • NWOfighter sanoo:

  ”NWOfighter, tähän salaseuraanhan ei saanut kuulua naisia eikä mustia, mitenkä prinsessa Dianan kuolema siis liittyy tähän? Tai Obama?”

  Obama tai Diana eivät edusta illuminaatin ylintä tasoa. Illuminaatin rakenne on asteittainen, kuten esim. illuminaatin pyramidisymbolista nähdään.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:US_Great_Seal_Reverse.svg

  Illuminaatin korkeimman tason muodostavat tietyt raharikkaat perheet, esim. Onassiksen ja Rothschildin perhe ja Merovengian, siis Euroopan kuninkaalliset perheet, jotka ovat sukua toisilleen.

  Tuolla lisää:

  http://piho.ajatukseni.net/2008/12/17/illuminaatit-ja-saatana-maailman-todelliset-hallitsijat/

  ”Illuminaatit koostuvat siis Euroopan ja USAn aatelis- ja kuninkaallistaustaisista superrikkaista ihmisistä, jotka ajattelevat olevansa maailman eliittiä ja jotka haluavat hallita kaikkia muita saadakseen itselleen suurimman osan maailman rikkauksista. Illuminaateille raha on nimittäin kaikkein tärkein asia. Rahasta tulee valtaa ja nämä kaksi asiaa, raha ja valta, ovat näiden muita ihmisiä halveksivien elitistirasistien tärkeimmät motiivit elämässä. Mammona on heidän jumalansa ja tietysti sitten myös Lucifer, jolle uhrataan salaisissa menoissa jopa ihmisuhreja, yleensä pieniä tyttölapsia.”

 • 555+111 sanoo:

  WM_
  En hyökännyt artikkeliasi vastaan, päinvastoin, se on mielestäni hyvin ja asiallisesti tehty. Eihän siinä mitään väitettykään, puutuin lähinnä kommenteihin, joita se sai aikaan.
  Bohemian Groven toiminta ja rituaalit ”varmistettiin” tuossa muutama kappale ylempänä, joten ei tarvitse kysyä mitä metsässä tapahtuu.
  -”Bohemian groven palvontamenoissa harjoitetaan pedofiliaa ja uhrataan joka vuosi kymmeniä tuhansia lapsia Moolokille. Bohemian groven jäseniä ovat olleet esim. lähes kaikki USA:n presidentit.” Väite on rankka!
  Toki tämmöinen voi olla mahdollista, mutta olisi hyvä jos väitteiden perustana olisi muutakin kuin viestiketju Suomi24:lta.

 • WM_ sanoo:

  Aa aivan. Minä en menisi mistään epävarmasta sanomaan noin suoraan, sillä en ole ollut paikanpäällä 😉
  Suomi 24:sella on turha edes käydä, vihamielistä porukkaa ainakin! 😀

 • Sämi sanoo:

  Hmph :/ mitäs käyny kun kukaan ei tänne mitään kommaa?

 • thetruth sanoo:

  ”NWOfighter : Pyhän hengen kautta olen saanut itse selville asioiden tolan”

  Tuo kertoo minulle ihan tarpeeksi , olisiko aika hakeutua hoitoon?

 • jatu sanoo:

  Mielelläni tuohon porukkaan kuuluisin, voisi olla massi kunnossa?

 • PPölhö kustaa sanoo:

  Rikkaiden miesten juopottelukerho, hoh hoijaa

 • lownrgy sanoo:

  illuminatin kesäteatteri, ovat niin huonoja näyttelemään, siksi se on salainen.

 • Ronnie sanoo:

  ”Salaseurojen käsikirja (Michael Bradley) väittää, että ”Esimerkiksi Ronald Reagan ja Richard Nixon sopivat juuri Grovessa vuonna 1967, ettei Reagan enää asettuisi presidenttiehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa”.”.. Niin Ronald Reagan oli USA:n presidentti vuosina 1981 – 1989.. Aikaisimpa päättivät ettei ”Ronnie” asetu enää ehdolle; )))

 • WM_ sanoo:

  Voi toki olla että olen näpytellyt väärin kirjasta tai sitten siinä ole painovirhe. Tai jopa juttu virhe. Hyvä huomio siis!

 • Macroman sanoo:

  Painovirhe, juttuvirhe, tai ehkäpä perin epätyypillinen virheenlaji; faktuaaliseksi artikkeliksi verhotun huumorin käsittäminen vakavaksi asiatekstiksi-virhe.

 • Dr.Z sanoo:

  Häröjä harrastuksia tuolla maailman eliitillä Bohemian Grovessa. En nyt menisi kuitenkaan sanomaan, että siellä uhrattaisiin pikkulapsia Saatanalle tai jollekin muulle. Kiintoisa juttu siitä huolimatta.

 • Haw sanoo:

  Sämi:

  Missä kohtaa 1 dollarin seteliä on muka pöllö? Puhuit puutaheinää.

 • WM_ sanoo:
 • X7WORLD sanoo:

  todella mielenkiintoista

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot