FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Ufoja Kuussa

Youtubeen viime lauantaina ladatulla videolla näkyy useita valopalloja kuun läheisyydessä. Valopallot näyttävät lentelevän lähellä kuun pintaa tai sen ylemmillä kerroksilla.

Videon kuvaaja kertoo testanneensa kameraa ja huomanneensa valot vasta myöhemmin kun katsoi videota koneella.

Mitä mielestäsi ovat videolla näkyvät liikkuvat kohteet?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: Ufoja Kuussa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jatu sanoo:

  Kyllä ne pian on täällä kaikkien nähtävänä. Tuntuu siltä, että niitä on nyt joka puolella.

 • Nexeon sanoo:

  Todella hyvälaatuinen video, mahtoi olla aikamoinen kamera kaverilla. Hyvä havainto…mitähän kuussa oikeasti tapahtuu? Ehkä NASA ei kerro meille kaikkea…

 • Joku sanoo:

  ^ Millon normi jermuille olisi kaikki kerrottu? Jatu tuntuu joo pukkaavan joka tuutista jopa uutisista….Tulis nyt avaruus ukot äkkiä apuun. menee muuten ihan päin he***ttiä täällä kaikkine Euron pelastus operaationeen ja kaiken maailman sotien kanssa.

 • Hullunen sanoo:

  tässähän tarvii kohta mulderiks ruveta että sais todisteita

 • shakaali sanoo:

  ”ufo on tunnistamaton lentävä esine. öhöhö”

 • kabanossi sanoo:

  itse uskon että elämää löytyy muualtakin kuin maapallolta, mutta kyllä siellä avaruudessa lentelee muutakin kuin avaruusaluksia. mua ei tollaset valopallot 100000000000000000000000x10000000km päässä kiinnosta

 • Jarppi sanoo:

  Mielenkiintoinen video.

 • Naamari sanoo:

  Itsellä tulee katsottua 10″ peiliputkella kuuta monestikin ja aika paljon tulee tehtyä havaintoja kuun yli lentävistä kohteista. Tiedä sitten mitä nämä ovat.

 • tomm1 sanoo:

  alkaakohan jo noi ufot olla normaali asia 😀 kun niistä puhutaan aivan liikaa 🙂

 • IFO sanoo:

  Muutama juttu pisti silmään:
  1. KAIKKI pallot liikkuvat oikealta vasemmalle vaakasuorassa.
  2. Itse kuu liikkuu vasemmalta oikealle vaakasuorassa (vasen kuva).
  3. Kummatkin edellämainitut näyttävät liikkuvan samaa vauhtia (oikealta vasemmalle / vasemmalta oikealle).
  4. Pallot näkyvät VAIN kuun reuna-alueella, jonka jälkeen katoavat kuun taakse.

  Tulos: olisiko kyseessä kaukana näkyvät tähdet, jotka kuun reunoista lähtevä heijastus saa (jotenkin) näkyviin?

 • WM_ sanoo:

  IFO:lla ihan hyvä teoria.. Ehkä tämä olisi todettavissa mikäli tuota ilmiötä tapahtuisi jatkuvasti?

 • Ampuj4 sanoo:

  Niin milläs tuota nyt sitten seuraat näin niinkun maalikkona millä ei ole mahdollisuutta seurata paljon muutakaan avaruudessa tapahtuvaa jatkuvalla syötöllä. Puhumattakaan tuollaisesta ilmiöstä. Varsinkin jos on skeptinen oikeiden ”ammattilaisten” selitysten suhteen. En tarkoita tässä siis IFO:a

 • Animadversion sanoo:

  Olen lukenut tähtitiedettä ja sitä koskevia artikkeleita miltei syntymästäni asti, ja uskoisin kohteen olevan asteroideja jotka törmäävät kuuhun. Kuulla ei nimittäin ole ilmakehä mikä suojelee sitä tälläisilta ilmiöiltä. Mikäli törmäävät kohteet ovat metallia ne kyllä heijastavat runsaasti valoa ja näkyvät kirkkaina. Liikkeet eivät olleet satunnaisia ja kontrolloituja kuten vakuuttavimmat alienit. En siis ole mitenkään koulutettu tätä asiaa varten, mutta uskon selitykseni olevan looginen.

 • Tapio sanoo:

  Mahtava jäbä ollu huomaamaan noi tosta isosta videokuvasta 😀 niin pieniä lentäviä-kohteita että noita ei huomaa ilman zoomamatta?

 • Vee1 sanoo:

  Saattahan nuo olla sateliitteja tai jotain avaruusromuakin.

 • Hullunen sanoo:

  Nuo ei ole mitään muita kun muukalaisten avaruusaluksia, piste.

 • Wia sanoo:
 • alita sanoo:

  Animadversion: olet tutkinut tähtitiedettä ja väität asteroidien iskeytyvän noilla nopeuksilla? Lisäksi kokoluokka noissa palloissa on valtava.

  Videon laadusta päätellen mahdollisesti kaukana olevia hyönteisiä joiden joiden tekstuuri sekoittuu videon artifakteihin. (suurta mutuilua, mutta parempi arvaus kuin bussin – kerrostalon kokoinen kivi)

  Joku ufoilija saisi kertoa selityksen, miksi nämä ufot pyörivät epäselvillä videoilla, eivätkä näyttäydy selvästi / pysy teknologialla piilossa. Jos argumentti on, ettei ihminenkään välitä muurahaisista niin olkoon.

 • Silence sanoo:

  Suurin osa ns. ufovideoista on feikkejä tai vääriä tulkintoja, pieni osa voi olla aitoja tai joille ei osata selittää mitään luonnollista selitystä.

  Jos ufoja on olemassa, niin julkitulo tehdään tarkoituksella vähitellen. Aluksi tulee näitä näyttäytymisiä, outoja valopalloja jne. Näyttäytymiset vain lisääntyvät, lopulta ufojen olemassa olo voidaan virallisesti myöntää.

  Ihmiset täytyy hitaasti, vähitellen valmistaa sille ajatukselle, että ufoja on olemassa. 1950-luvulta lähtien media on hypettänyt ufoja jne. kiihtyvään tahtia.

  Event-sarjassa avaruusolennot ovat olleet 66 vuotta hiljaa, mutta sitten tulevat esiin. Jos ottaa lähtökohdaksi (Eventissä 1944) vuoden 1947 (Roswell), niin silloin ufot julkistetaan vuonna 2013. Ihminen on kohta valmis ottamaan vastaan tällaisen uutisen, tietoisuus kasvaa huimaa vauhtia.

  Jos ufot (oltaisiin) julkistetaan ilman pehmeää laskua, niin silloin syntyisi kaaos, uskonnot romahtavat jne.

  Videoiden epäselvyys voi johtua, että ne ovat feikkejä tai sitten tarkoituksella ei heti näytetä tarkasti (valmistelua, pehmeä lasku).

 • alita sanoo:

  Tässä vielä vertailuksi matalalla oleva ISS-avaruusasema: http://www.youtube.com/watch?v=1irM9lAaJ9I
  kuten näkyy, vauhtia riittä juo tuollakin kappaleella.

  Tyypillinen asteroidin törmäysnopeus on 17 km/s
  Komeetan 51 km/s. Vaihelua välillä 11–72 km/s.

  Dokumentti Project Aurora aluksesta selitti ainakin minulle joitain UFO havaintoja. Impulssimoottori käynnistetään jyrkässä syöksyssä ja paahdetaan 8mach punahehkuisena taivaalle. Jättää jälkeensä ”donitsikuviota” hyvissä olosuhteissa.

  Minun on hyvin vaikea uskoa, että järkevin tapa ottaa yhteys lajiin, on rämistellä tuolla yläilmoissa ja näyttäytyä ”hiukan” epätasaisille ihmisille. Massoja ja mieltä on helppo käsitellä hellästi tai voimakkaasti. Esimerkkejä rajapinnoista: ihminen – koira. ihminen – huippuälykkyys(ufoissa?).

  Realistisempaa, ettei kukaan uskalla vielä alkaa jakamaan tietoa lajin kanssa, joka ei handlaa omaa maapalloaan ja vielä liian lähellä biologisesti inhottavaa apinaa, kuin galaksille hyvää tuovaa entiteettiä. Toisaalta, seuraava älykäs laji on vain niin pirun kaukana :'(

 • alita sanoo:

  tuli tuplat, kun korjasin lentokoneen mallin.

  Black projects: Does the Aurora exist?
  http://www.youtube.com/watch?v=6jzwAK_Rgkw

 • Jonttu sanoo:

  Tähdenlento(ja)? kenties?

 • leeloo sanoo:

  Ei voi olla tähtiä. Pisteet nimittäin näkyvät tummina palleroina Kuun pintaa vasten.

 • turret tusk sanoo:

  hohhoijaa rupee ufojutut tuntumaan tylsältä..

 • jenyork sanoo:

  Meteoriitteja melko varmasti.

 • joku sanoo:

  niin ja miksi niitä näkyi vaan tossa rajalla eikä sisnpänä

 • Tommy Laine. sanoo:

  Eikös ufoilla ole tukikohta kuussa…????Niin mä olen kuullut monelta tutkijalta ja tähtitieteilijöiltä.Eipä me tavalliset tallaajat olla paljoa nähty kuvia ja videoita kuun pimeältä puolelta.Olisikohan taas kerran nasa pimittänyt kuvia kuun pimeästä puolesta jos siellä kerran on noin paljon liikennettä…?On se huomattu että nasa osaa ton valehtelemisen oikein hyvin!!!!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot