ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

NASA-astronautti havaitsi ufoja avaruuslennolla

Nettiin on vuotanut vuonna 2006 kuvattu video, jossa astronautti kertoo NASA:n komentokeskukseen ufohavainnostaan. Kohde havaittiin avaruussukkulan ikkunasta ja se liikkui sukkulan sivulta kohti sen nokkaa. Avaruussukkulasta saatiin myös kuvattua valopalloja, joita NASA kuvailee heijastumiksi. Videolta näkee kuitenkin selvästi, että kyse ei ole heijastumista, sillä kohteet liikkuvat ja ne oli havaittavissa kuvauslaitteiston lisäksi myös sukkulasta käsin.

Katso video, josta voit kuulla koko keskustelun. Loppupuolella näkyy valopalloja.

Asiasta kertoi myös Daily Mail.

Kiitokset vinkistä RogueFIN ja Jatu. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: NASA-astronautti havaitsi ufoja avaruuslennolla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • LL sanoo:

    Kauankohan nää jaksaa vielä valehdella näistä havainnoista…

  • yrjo.taneli sanoo:

    Voi että olisi hieno tietää, missä asti se todellinen kehitys ja tieto näitten ufojen kohdalla on. Ja missä vaiheessa ihmisten ja humanoidien välinen kommunikointi on?

  • Gona sanoo:

    Puhuuvat niin rauhassa noista objekteista, eivät ”unknown objectseista”, eikä kukaan oikeastaan kysy mitä ne on, vaan iloittaavat vaan että siellä niitä on, voitteko vahvistaa, näkyykö teillekin. Video antaa tuntuman että jokainen tietää mitä objektit ovat, mutta kukaan ei sano kuitenkaan asiaa ääneen, joten ne tuskin ovat avaruusromua. Pitkästä aikaa video mikä ainakin minulle tuo mieleen että nuo olisivat jonkun muun kuin ihmisen ohjaamia aluksia, eikä tule fake mieleen 😀

  • Gona sanoo:

    Kerrankin ainakin video, josta EI tule ekana mieleen feikki tai huijaus.

  • BSG sanoo:

    Jäin kaipaamaan zoomin käyttöä. Kait sukkulassakin kunnon kamerat on?

  • Thene sanoo:

    Muistan kun katsoin jokin aika sitten YLE:ltä dokumentin ensimmäisestä kuulennosta. Myös silloin havaittiin UFO, joka seurasi alusta. Dokumentissa näytettiin myös videota tästä esineestä. Houston vahvisti ettei kyseessä ollut kantoraketin osa, eikä siihen aikaan avaruudessa ollut avaruusromua.

  • tiede sanoo:

    se on semmonen asia että mitä pitempään tämä päätön ylimielinen salaus ja orjuuttava valehtelu meille jatkuu tulee se myöskin hankaloittamaan eri osa aluella ufojen laajamittaista tutkimista, sekä muun saman kaltaisen toiminnan kehittämistä..

  • tiede sanoo:

    meinaan en ole varma mutta on tyhmää ”luulla onnistuvansa pitämään ihmiset näin laajasti salassa tietoudelta sillä klun massa pikkuhuiljaa herää onse hyvinkin näreissään ja vihausia valtiolle saavansa tietää tulleensa kusetetuksi näinkin julmasti eri osa-alueilla.

  • uskovaiset_hörhöt sanoo:

    Niin kumpikohan tässä on uskottavamapi selitys joko avaruusromu, josta on tietävästi vedenpitävät todisteet vai humanoidien avaruusalukset? Jaa…Herätkää!

  • Gona sanoo:

    Eiköhän jokainen oleta että nasa ei kuvaile mitään romua montaa minuuttia ja käy siitä keskustelua ja siksi tästä puhutaan ylipäätään mitään. Vai voisko ne vaan olla niin kujalla?

  • uskovaiset_hörhöt sanoo:

    ”Pitkästä aikaa video mikä ainakin minulle tuo mieleen että nuo olisivat jonkun muun kuin ihmisen ohjaamia aluksia, eikä tule fake mieleen”

    Tyypillistä aivopestyä ufohuttua, niin että tuuli vain käy. Minkä ihmeen takia ne ufot aina pitää sekoittaa humanoidien avaruusaluksiin? Eikö kapeaan mieleesi mahdu edes ajatus siitä, että jotkut ufo havainnot voisi olla esim. luonnon ilmiöitä? entä meteoriitit, avaruusromu, säähavaintopallot…listaa voi jatkaa loputtomiin. Mikään videon antama informaatio ei milläänlailla tue sitä, että kyseessä voisi olla humanoidien alukset.

  • uskovaiset_hörhöt sanoo:

    ai niin ja unohdin yleisimmän selityksen eli optisen harhan, joka esiintyy varsinkin linsseissä.

  • jatu sanoo:

    Kyseessä tuskin on optinen harha. Kerrankin varsin uskottava video.
    Keskustelu on juuri sellainen, jonka voisin kuvitella vastaavassa tilantessa. Asiallinen ja rauhallinen keskustelu.

  • jatu sanoo:

    Millaisia todisteita skeptikot vaatii, ennenkuin uskoo siihen, ettemme ole tosiaankaan ole yksin. Emmekä ole koko universumin huipulla tiedoissa ja taidoissa.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kukaan ei väitä, jatu, etteikö muuallakin kuin Maassa voisi olla elämää. Sitä olemmeko koko universumin huipulla tiedoissa ja taidoissa ei toistaiseksi tiedetä. Joka tapauksessa universumimme mittasuhteet ovat sitä luokkaa, että mahdollinen kohtaaminen Maan ulkopuolisen älyllisen elämänmuodon kanssa on äärettömän epätodennäköistä. Ei siis mahdotonta, mutta jälleen pitää muistaa ettemme voi olla varmoja siitäkään onko muualla interplanetaariseen matkantekoon kykeneviä ja halukkaita olentoja. On siis järkevää pohtia myös todennäköisempiä selityksiä havaitsemillemme UFO:lle.

  • Akvinolainen sanoo:

    Entisten ja nykyisten astronauttien/kosmonauttien ufo-havaintoja on jo niin runsaasti, että asiaa ei voine painaa villaisella. Avaruudessa näyttää olevan melkoinen kuhina oli ne sitten mitä tahansa. Ufoja nyt joka tapauksessa, sillä täyttävät tunnistamattoman lehtävän esineen kriteerin täysin. Se että onko niiden taustalla joki älykäs ohjaus onkin jo sitten toinen juttu.

    Paranormaalia niin kauan kunnes osoittautuu normaaliksi. Nyt tultiin asian ytimeen ja se on menoks sano Annie Lennox.

  • Gona sanoo:

    Uskoivaiset_hörhöt:

    Toki kaikki nuokin säähavaintpallot ovat mahdollisia, mutta luonnollisesti sellaisten huomioon ottaminen ei kiinnosta tippaakaan tässä vaiheessa. Tämä on paranormaaliblogi, jossa jokaisesta videosta on tarkoitus etsiä alieneita, haamuja ja muuta jännää, ja katsoa saadaanko ne suljettua täysin pois jonkun perusteella, kuten aika usein saadaankin, tai video on feikki jne. Ketään tuskin kiinnostaa katsoa tuollaisia videoita siitä lähtökohdasta että etsii sieltä jotain avaruusromua. Sitten vasta kiinnostaa, jos pystyt todennäköisin syin näyttämään että se on joku säähavaintopallo? Miljoonan asian listan tekemällä siitä mitä se voi olla, et todista kuitenkaan sen olevan mikään tietty asia niistä. Optinen harha ei btw ole kyseessä senhän he vahvistivat jo tuossa videolla yhdessä ”houstonin” kanssa.

    Mieleni ei suinkaan ole myöskään mitenkään kapea, taidat itse olla joku hörhö kun täällä huutelet muille typeryyksiä.. Etkö tajua että tämän sivuston tarkoitus on olla viihdyttävä, eikä mikään niin kauhean tieteellinen keskustelu ja kinastelu areena? Turhaan kuvittelet jokaisen kävijän olevan joku seonnut hörhö, käytöksesi kertoo lähinnä omasta typeryydestäsi. Eiköhän suurin osa kävijöistä hae viihdettä näistä paranormaaleista aiheista.

  • Gona sanoo:

    Pähkinän kuoressa, se voi olla ihan mikä tahansa kiiltävä juttu mutta me halutaan huvikseen kuvitella ja todistella että se on alieneitten avaruusalus perskeles, se on koko sivun idea. Tuskin tämä on niin vakavaa että eletään elämää jonain ufo uskovaisina oikealla nimellämme 😉

  • Wespa sanoo:

    No siis avaruusromu tai säähavaintopallo tuskin on kyseessä, säähavaintopallot kiertävät maapalloa eikä avaruussukkuloita. 😀
    Tällä hetkellä ei mikään normaali selitys oikein sovi tuohon muottiin mitä nähtiin.

  • Ampuja sanoo:

    Ufot on heijastumia suokaasussa ja säähavaintopalloja. Deal with it *lasit päähän* 😀

  • zikzak sanoo:

    5min kohdalla on 1 kuva jossa lukee ”three UFOs apear!”
    ”Object first tracked and observed by NASA”

  • Tylsä sanoo:

    Päivän huumoripläjäys!

  • Magezilla sanoo:

    Siinä on selvästi 3 valonlähdettä joista yks näyttää pysyvän paikallaan ja 2 muuta liikkuvat. Eivät näytä ”lentävän” mihinkään suuntaan. Unidentified Floating Objects.

  • serquil sanoo:

    Nämä skeptikot ovat valtion palkkaamia kusipäitä

  • Ulululululululul sanoo:

    serquil:
    huhtikuu 15, 2012 00:51
    Nämä skeptikot ovat valtion palkkaamia kusipäitä

    :DDDDD

  • Entity sanoo:

    Jumaliste, maksaako tästä joku palkkaa? Valtiovallan edustajat, kun luette tätä, voisinko saada taantuvasti jonkinlaisen kompensaation vuosien työstäni salaliittojen paljastumisen estämisestä?

    Itse tunnustaudun skeptikoksi, mutta ahdasmieliseksi en missään nimessä. Uskon että ihmisillä on tarve uskoa ja uskovat julistavat ja todistavat milloin mitäkin sanaa. Se että monet todistavat uskoaan väkevästi ei kuitenkaan tarkoita että pelkkä usko tekisi asioista todellisia. Havainnot, tutkimukset ja teoriat antavat minun mielestäni laadukkaampaa tietoa kuin mihinkään perustumaton julistaminen. Sen tiedon hankkiminen ja prosessoiminen on työläämpää kuin jonkin gurun tms. puheiden kyseenalaistamaton ulkoluku, mutta palkitsevampaa.

    Arvostetut ajattelijat, kutsui heitä sitten filosofeiksi, tiedemiehiksi tai vaikka guruiksi, poikkeavat muista ihmisistä siten että he ovat hankkineet hengenvoimia, joiden avulla kykenevät tekemään tarkkoja havaintoja todellisuudesta ympärillään. Joillakin näistä ihmisistä on myös mielikuvitusta ja näkemystä, ehkä jopa poikkeuksellinen kyky inspiroida toisia ihmisiä. Esimerkiksi itse ihailen edesmennyttä Carl Sagania, jossain määrin, mutta en pidä häntä kuolevaista kummempana.

    UFOt ovat kehno todista mistään, monesti havaitsijat eivät ole luotettavia, koska eivät tunne ilmakehän ilmiöitä eivätkä osaa tarkkailla taivaita. Esimerkiksi maallikko (ikään kuin itse olisin mitään muuta) sijoittaa taivaanlaen usein melkein 40 astetta alemmaksi missä se oikeasti on, koska ihminen on sen muotoinen eläin, että havainnot tapahtuvat maanpintaa myöten. Myöskin horisontin kaartuminen ja vaikka maapallon pyöriminen hämäävät tottumatonta silmää. Kerran kuuntelin, kun eräs perheenisä ihmetteli reittilentokonetta ja sen jättämää suihkuvanaa: ”se menee suoraan ylöspäin”. Epäili kai katselevansa venäläistä avaruusalusta, koska edellä mainituista syistä ei hahmottanut koneen lentävän suoraan ylitsemme.

    Kun lapsena aloin ihmetellä taivaita ja vietin iltoja tuijotellen tähtiä, aloin huomata taivaalla yhtä ja toista liikkuvaa ja kimaltelevaa. Äiti-parka ahdistui ajatuksesta, että sen lisäksi että tähdetkin liikkuvat, kaikki kohteet taivaalla eivät olet tähtiä. Ahdistus lieveni tietojen myötä ja vuosien mittaan katselimme useasti koko perheen voimin komeettoja, tähdenlentoja, auringon- ja kuunpimennyksiä, revontulia ja ties mitä. Jopa läpeensä maalaiset vanhempani oppivat nauttimaan maailmankaikkeuden tarjoamista ihmeistä.

    Lapsena näin taivaalla myös jotain mitä en osaa selittää. Laite oli jonkinlainen alumiinistrussihäkkyrä, jossa vilkkui valoja ja josta tuntui ikään kuin kuuluvan vaimeaa ääntä. Moni silloinen luokkatoverinikin näki saman ja useana päivänä peräkkäin. Esine vain leijui ilmassa, eikä näyttänyt tekevän oikein mitään. Silloinen tietotasoni oli vaatimattomampi nykyistä eivätkä muistikuvat ole enää tarkkoja, tapahtuneesta on jo kymmeniä vuosia. Aina välillä se palaa mieleen ja ihmettelen hetken, että mikähän piru se oikein oli.

    Skeptisyys on tullut kuvioihin pikkuhiljaa. Olen nähnyt ja kokenut asioita, joita en osaa selittää. Suuri osa lukemistani ja kuulemistani selityksistä on pelkkää taikauskoa, mielisairaiden ihmisten harhoja tai silkkaa röyhkeää rahastusta. Parempi on olla epätietoinen, kuin uskoa pureksimatta väärää sanomaa.

  • Vergilius sanoo:

    Samaa mieltä olen Entityn kanssa. Mikäli kokee olevansa jonkinnäköinen skeptikko, vaatimuksena täytyy kyllä olla avoin, ihmettelevä mieli. Jotkut voivat rinnastaa tämän synonyymina epätietoisuudeksi. Mitään ei pidä niellä pureksimatta. Pitää osata kyseenalaistaa, myös itsensä. Tämä on tullut selväksi kantapään kautta 😀 Tämä siis on vain oma näkemykseni. Jotenkin muodostuu mielikuva Sokrateesta, kun tätä kirjoitan 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto