FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kiinan avaruusaluksen lähellä havaittiin ufo

Shenzhou 8, Kiinan kansantasavallan miehittämätön avaruusalus laitettiin liikkeelle vuonna 2011.

Aluksen telakoitumisen aikana kuvatulla videolla näkyy kuitenkin jotain kummaa. Shenzhou 8 irrottautuu emäaluksestaan ja vähän matkan päässä liikkuu vilkkuva kohde. Pian kohde kiihdyttää huimaan nopeuteen ja tekee ihmeellisen käännöksen, tämän jälkeen lähetys leikataan näyttämään yleiskuvaa.

Ilmiölle ei ole löydetty luonnollista selitystä. Liikkuuko videolla kenties maan ulkopuolinen avaruusalus?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Kiinan avaruusaluksen lähellä havaittiin ufo

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Nexeon sanoo:

  Mikä lieneekin, se menee näiden kahden alusten välistä, eli ei kovin iso. Avaruusromua?

 • jatu sanoo:

  Jaa’a, avarusromua veikkaan minäkin.
  Luulisi pojilta löytyvän sellaiset kamerat, että voi zoomata vaikka alienin hampaan väliin.

 • Karhu IV sanoo:

  Ei se näytä noiden kahden välistä kyllä menevän, kun häviää tuon irtoavan hässäkän taakse se valo. Miksi avaruusromu kiihdyttäisi vauhtia, millä se jarruttaisi, ja lähtisi sitten vielä toiseen suuntaan? En sano että ne ovat olentoja ulkoavaruudesta, mutta en pidä epäloogisista päätelmistä, nuo teidän päätelmät ovat väärin ja näköhavaintokin on väärin, ei se mene noiden kahden koneen välistä.

 • Anonyymi psykosoosi sanoo:

  Eikö olisi jo aika kertoa se mitä tekin tiedätte? Vai pitääkö teidän vielä todistella asiaa henkistä puolta tuntemattomille?

 • Entity sanoo:

  Jos kyseessä olisi toisen elollisen olennon rakentama kone, mitä henkistä siinä olisi?

 • Nexeon sanoo:

  Tarkemmin katsottuna se meneekin tuon irroitetun aluksen takaata…mikä se sitten on niin en tiedä, tuskin täällä kukaan tietää 😀

 • MIB sanoo:

  Nexeon: Mutta minäpäs tiedän. Se tieto on salaista tietoa.

 • Tarkkasilmäinen sanoo:

  Tässä on kyllä nyt kyseessä pelkkä heijastus linssissä. Kappale kulkee täsmälleen samaa reittiä eteen ja taakse ja näkyy myös heikosti valkoista kohdetta vasten eli ei mene sen takaa. Mahtanut olla joku zoomin hienosäätö tai jotain avaruuskuvaukseen liittyvää filtterin kiertoa yms koko ilmiö.

 • Wespa sanoo:

  Kuten Karhu IV täällä jo tarkensi, niin kyseessä ei voi olla normaalia avaruusromua, eikä edes satelliitti. Satelliitit liikkuvat tasaista vauhtia kulkien samaa rataa. Tässä kohde on paikallaan, kunnes lähtee kiihdyttämään suureen nopeuteen, tehden lopussa vielä julman näköisen käännöksen, joka ei sovellu satelliittiin, meteoriin tai muuhun tunnettuun avaruusromuun.

 • Ogeli sanoo:

  Selittääkäpäs nämä ilmiöt:
  http://www.youtube.com/watch?v=AWkKyL4n6jE
  http://www.youtube.com/watch?v=97fWRsFuEic

  Minä olen tuollaisen kolmiovaloilmiön nähnyt aiemmin, mutta olen ajatellut, että kyseessä on lähinnä joku salainen high tech laite.

 • Ogeli sanoo:

  Juttua orbeista:
  http://universalangelicview.wordpress.com/2013/04/08/understanding-orbs/

  Suurin osa vieraiden sivilisaatioiden edustajista ovat jo aikoja sitten saavuttaneet niin suuren henkisen ymmärryksen tilan, että pystyvät liikkumaan ajatuksen voimalla omilla valokehoillaan.

  Huomattavasti alkeellisemmat rodut matkustavat ns. mekaanisilla tai fyysisillä laitteilla ja suurin osa lajeista ei välttämättä siltikään pysty tähtienväliseen saati universumien väliseen matkustukseen. On olemassa niin monenlaisia eri olemisen muotoja! Erilaisia astraaltasoja, fyysisiä ulottuvuuksia jotka eivät ole välttämättä toisille näkyviä ja päällekkäisiä maailmankaikkeuksia. Tämä tiheä fyysinen muoto on itse asiassa hyvin alkeellinen ja karkea illuusio… Muut todellisuuden muodot ovat vähemmän tiheitä ja enemmän valoa. Parempi sana olisi ehkä se, että ne ovat kevyempiä ja aidompia. Kauniit unet voivat olla esimakua tuollaisista maailmoista. 🙂

 • puupää sanoo:

  heti kun toi isompi ”olento” tulee ruutuun niin vasemmasta alareunastakin sujahtaa joku ohi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *