FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Owned & Operated dokumentti

Owned & Operated dokumentti käsittelee ihmiskunnan tilaa ja tulevaisuuden näkymiä. Se valaisee miten olemme kasvaneet kapitalistiseen yhteiskuntaan, jossa elämme orjan tavoin.

Olemme kuitenkin tietoisempia kuin koskaan ennen ja elämme muutosten aikaa, aikaa kohti parempaa tulevaisuutta, aikaa jossa luomme eheämmän yhteiskunnan ja paremmat olot kaikille. Maailma on heräämässä ja meillä on muutoksen avaimet.

Suosittelen dokumenttia lämpimästi kaikille.

Elämme muutosten aikoja. Nauttikaamme matkasta. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: Owned & Operated dokumentti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • WM_ sanoo:

  Erittäin loistava dokumentti, suosittelen todella!

 • Akvinolainen sanoo:

  Wespa:”Olemme kuitenkin tietoisempia kuin koskaan ennen ja elämme muutosten aikaa, aikaa kohti parempaa tulevaisuutta”

  Päälause osui oikeaan, mutta sivulause taitaa mennä metsään.
  Ihmiskunnan tulevaisuus näyttää tällä hetkellä synkemmältä kuin koskaan. Väestöräjähdys, saasteet, riistokalastus, luonnonvarojen riistäminen jne. listaa voisi jatkaa loputtomiin.

  Kaikki tämä vain kiihtyy eikä ihmiskuntaa näytä saavan mikään tai kukaan oikeille raiteille ja kuriin.

 • yrjo.taneli sanoo:

  No asian voi nähdä miten haluaa. Mihinkä ihmiskunta on todellisuudessa menossa, niin se totuus on siitä jossain tuolla… Meillä menee moni asia parempaankin suuntaan, toisin kuin median uutiset antaa ymmärtää usein. Usein ennen isoja muutoksia ihmiset on saanut tehdä töitä tai kärsinyt. Nyt on tämä vaihe ihmiskunnalla ja tästä edetään seuraavaan.

 • yrjo.taneli sanoo:

  Niin tekstit olisi mukavat näihin, ku ei tajua hölkäsen pöläystä.

 • kakan kärrääjä sanoo:

  minen ainakaan näe mitään muutosta missään. Samaa rataa menee kaikki päivät, töissä käyden ja laskuja maksellen. Onhan se mukavaa fantasioida muutoksien ja maailmanloppujen tulemisilla. Niin vaan kuitenkin, vuodet vierii ja jokainen päivä on vain kopio edellisestä. Amen.

 • zuwalu sanoo:

  Parempaa maailmaa ei ole luvassa koska itsekkäitä ja pahoja ihmisiä on aina olemssa jotka vievät maailmaa pahaan suuntaan. Parempi olisi ensin nää pahat ihmiset tappaa kaikki.

 • Gnosis sanoo:

  Tappamalla pahat ihmiset, meistä tulisi se seuraava satsi pahoja ihmisiä jotka joku muu haluaisi tappaa.

  Aatteena hieno, mutta pitäisi olla jokin central hubi, jonne voisi ilmoittautua ja josta saisi listan mitä teknologisia innovaatioita tarvittaisiin, jotta sitä uutta maailmaa voitaisiin alkaa rakentamaan.

  Ilman raskaan käden organisointia kaikki asian puolestapuhujat ja muuten vain ajatuksesta pitävät -oli niitä resursseja auttamiseen eli ei, hapuilevat kukin omiaan saamatta mitään konkreettista aikaan.

  Toisaalta muutosta on turha odottaa, jos ei ole valmis kouluttamaan itseään aloille ja taitoihin joilla sitä muutosta voisi alkaa aikaansaamaan. Sitten pitäisi vielä löytää kanssaihmisiä, joilla on sama agenda, uudenlaisen infrastruktuurin rakentaminen ilman poliittisia ja uskonnollisia välikäsiä jota johdettaisiin maalaisjärjen ja tieteen katsantokannoilta.

 • better world sanoo:

  Niin, kunhan me vielä kaikki ymmärtäisimme, että muutos lähtee meistä itsestämme, jokaisesta yksilöstä, jotka todellisuudessa olemme yhtä. Ihmisen mieli ja keho pystyvät paljon suurempaan kuin todellisuudessa uskommekaan.
  Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että raha on sokeuttanut nämä ahneet ja näennäinen valta mitä tuo rahan hallussapito tuo tullessaan.
  Meitä on paljon enemmän kuin uskommekaan, meidät sokeutetaan ja orjuutetaan uskomaan, että olemme kaikki yksin, eikä meitä pelasta muu kuin diktatuurinen johtajuus, poliisivaltio.
  Näillä ”pienillä” muutoksilla meidän oma tahto ja vapaus viedään pala palalta ja me hymyillen hyväksymme kaiken… Kunnes eräänä päivänä sinä, joka kuvittelit lain olevan puolellasi, koet sen suuren päivän, kun sinut pidätetään terrorismista tms. epäiltynä ja kärrätään verkkoaitojen sisään.
  Kannatan sydämestäni kaikkia liikkeitä, jotka edustavat ihmisyyttä, sillä ihminen EI ole pohjimmiltaan paha, ei kukaan meistä.
  Minkä tien sinä valitset?

 • Nää on näitä uskomuksia kovia..

  koska nuoret ja oppineet mielet keskustelevat nykyään laajasti verkossa, haluaa NWO tuhota verkon, kukaan ei tässäkään dokumentissa ottanut huomioon suurten teleoperaattoreiden nykyisiä käytäntöjä heikentää yhteydenpitoa, suomessakin Sonera on erinomainen esimerkki siitä mihin suuntaan ollaan menossa, se jolla on valta hallinnoida yhteydenpitoa tulee sitä käyttämään taatusti hyödykseen, NWO on soluttautunut suuriin operaattoreihin.

  miksei siirtorajoituksia ja megatavukiintiöitä yhdistetä missään NWO;n projektiksi estää ja heikentää tiedon jakamista ja yhteydenpitoa.

  Mitä hyötyä on siitä että vapaa teknologia kehittää uusia nopeampia tiedonsiirtotekniikoita kun ne rampautetaan heti alkajaisiksi moisilla estoilla?, nyt niillä tehdään vain rahaa ja lampaat ostavat, tietämättä siitä että ei siitä ole hyötyä.

  Ja TED;issä ollut puhuja joka hehkutti siitä että joku autiomaan kävijä ottaa yhteyden nettiin, ei tule ottamaan, millä ihmeellä moinen ottaa yhteyttä? kyllä varmasti kapulan voi vaihtaa vielä liskonnahkaan mutta liittymämaksuja niillä ei makseta.

 • Ogeli sanoo:

  Kulutusyhteiskunna järjettömyys:
  http://areena.yle.fi/tv/1774976

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot