ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kymantica

Kymatica on vapaassa levityksessä oleva independent-dokumentti, joka käsittelee teoriaa ihmiskunnasta, planeetasta ja universumista yhtenäisenä organismina. Dokumentti pohtii sitä, miten teoria liittyy yhteiskunnan nykyiseen tilanteeseen, ihmisten kieleen, lakiin, myytteihin ja läpi läntisen maailman valtaa pitäneeseen verilinjaan sekä muihin asioihin.

Elokuva on jakautunut viiteen eri osaan, joista jokainen käsittelee eri asiaa. Punaisena lankana läpi elokuvan on Carl Jungin teoria ihmiskunnan kollektiivisesta alitajunnasta sekä Sigmund Freudin esittämä ihmisen persoonan jako alitajuntaan ja egoon. Elokuva voitti vuonna 2009 New Yorkin kansainvälisellä independent-elokuvien festivaalilla parhaan tieteellisen elokuvan tittelin.

Tässä koko dokkari suomennettuna.

Osa 1 – Luomakunta

Osa 2 – Myytit I

Osa 3 – Myytit II

Katso loput suomennetut osat suoraan YouTubesta:
Osa 4 – Logos
, Osa 5 – Laki, Osa 6 – Psyyke I, Osa 7 – Psyyke II, Osa 8 – Symbolit,
Osa 9 – Oireet
, Osa 10 – Itse I, Osa 11 – Itse II, Osa 12 – Itse III, Osa 13 – Itse IV

Voit ladata myös koko elokuvan/dokumentin torrenttina tästä.

Kiitos dokkarin suomennoksesta YouTubekäyttäjälle Justifier7. Tilatkaa hänen kanavansa. 🙂

Tässä myös suomentajan oma kirjoitus aiheesta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

20 kommenttia aiheeseen: Kymantica

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ogeli sanoo:

    Todella mielenkiintoisen tuntuinen dokumentti.

  • Ogeli sanoo:

    Muutama osa katsottu ja todella mielenkiintoisen oloinen dokkari.

  • cruel sanoo:

    Joitakin asioita en kyllä allekirjottas tästä. Muutenkin vähän sekavaa tietoa ymmärettäväksi, mutta kyllä ihan mielenkiintonen loppujen lopuksi.

  • WM_ sanoo:

    Johan nyt, moniko on lukenut Dan Brownin uutta ”The Lost Symbol” -kirjaa?
    Juonen aihe liippaa läheltä kyseisen dokkarin aiheita 😛

  • @singantanoi sanoo:

    Kokonaisuutena erittäin hyvä dokkari, alussa oli vähän hankaluuksia pysyä kyydissä mutta ohjelma oli todella hyvin tehty ja näytetty. Moni miettimäni asia liittyikin yhteen niin yksinkertaisesti ja tuli mukava ymmärrys josta on kiva jatkaa eteenpäin. Thx4Sharing!

  • metele sanoo:

    valtavat respektit kääntäjälle!

  • Tunhhu sanoo:

    todella mielenkiintoinen dokumentti, varsinkin kun itse on miettinyt näitä dokumentin juttuja jo kauan omassa päässään 😀 .. kiva tietää että joku on oikein tosissaan perehtyny asiaan, KIITOS dokumentista

  • Mercury sanoo:

    Puolessä välissä osien katsomista on pakko todeta, että esitellyt asiat kuvaavat pitkälle omaa maailmankatsomustani (ei täysin, mutta suurelta osin). Aivan samoja johtopäätöksiä on syntynyt minunkin pääkopassani. Kiva todeta etten ole yksin ajatusteni kanssa. Tästähän saattaa uskaltaa alkaa joskus keskustelemaankin muiden kanssa.

  • WM_ sanoo:

    Keskustelua vartenhan tämä blogi ja erityisesti foorumi ovatkin 🙂

  • partapatu sanoo:

    kääntäjälle ISO KIITOS. Ja KIITOS!

  • Mercury sanoo:

    Dokkarin alkupuolen osista löytyi tosiaan paljon omaa ’sisäistä’ maailmaani, mutta loppupuolen Liptonit (;)) vähän hymyilyttivät.

    Ihmisen historia, varsinkin millään tapaan taltioitu, on niin kovin harmittavan lyhyt ajanjakso. Tuo vedenpaisumus on sellainen seikka, mikä esiintyy eri puolilla maapalloa eri kulttuureissa hyvin samanlaisena. Kyllä tässä pieni pää on kovin turvoksissa näitä asioita pyöritellessä.

  • metele sanoo:

    ”Tästähän saattaa uskaltaa alkaa joskus keskustelemaankin muiden kanssa.”

    jos sallitaan mainita niin olotila.net on kollektiivisesta tietoisuudesta, itsereflektiosta, dualismista jne. kiinnostuneille tarkoitettu paikka, dharmafoorumilla on ehkä kaikista mielenkiintoisinta juttua ja mahtavia tyyppejä =)

  • Lollo sanoo:

    On kyllä asiaa 99% tuossa dokkarissa ja 1% propagandaa, joka ei nyt haittaa sinänsä 😀

  • Dr Horowitz sanoo:

    Kannattaa Googlata tuo tohtori! Ei taida hällä pätevyyttä olla toteamaan muuta kuin karies…?

  • Dr Horowitz sanoo:

    ”All though it is not well known, the heart sends far more information to the brain than the brain sends to the heart”

    Sanoo kuka? Ai Hearthmath..no sitten….
    Visit our store! Your purchase makes a difference!

  • Calico Jack sanoo:

    No jopas oli sotkettu uskontoa, myyttejä ja tiedettä kivasti sekaisin. Tosin vähiten sitä tiedettä. Resonanssitaajuudet korreloin chakran kanssa – öööö, miten?

    Pitäisi olla noille väitteille edes jonkinlaiset perusteet. Perstuntumalla ei ikävä kyllä ole kovin paljoa painoarvoa. Aika paljon oli myös viittauksia muinaisiin kansoihin ja heidän uskomuksiin.

    Pääsääntönä voisi pitää sitä, että mitä kauemmaksi historiaan menemme, sitä tietämättömämpiä ihmiset olivat. Muinaiset kansat eivät olleet kovinkaan kaukana luolamiehistä, joten en pitäisi heidän uskomuksia kovinkaan vakavasti otettavina.

    Kohtuu laadukkaasti tehty dokkari, mutta vaikuttaa ikävästi New Age hourailulta.

  • Wespa sanoo:

    Jeps. Mayat ym. vanhat kansat olivat kovia poikia astrologiassa (mm. Egyptin pyramidit samassa linjassa muistaakseni Orionin tms. tähdistön kanssa) ja heillä oli paljon sitä unohtunutta viisautta jota meillä ei enää ole mm. kirjojen polttamisien takia. Onhan meillä kuitenkin mm. Puma Punku, pyramidit, Pääsiäissaaren patsaat ym. vanhojen kansojen ihmeet todisteina heidän ihmeellisistä taidoistaan ja tiedoistaan.

    Lisätietoa videon väitteille (jos esim. perusteluja joillekkin etsii) voipi toki tutkia, paljon löytyy tietoa asioista jos on avoin asioita tutkimaan… Ihan kaikkea en silti itsekkään tuosta niellyt ja nuo viittaukset uskontoihin ym. ja niiden väliset korrelaatiot ovat vähän niin tai näin mielestäni, tulkintakysymys.

    New Ageen viitteitä toki oli. Tosin New Age on sen verran laaja käsite, että sen alle käy melkein mikä tahansa asia. Niin osat kristinuskosta, kuin kvanttifysiikkakin. Ainakin siihen New Ageen jonka itse käsitän New Agena. Mielestäni New Agea itselleni parhaiten kuvaa kaiken uuden ja vanhan tiedon yhteen nitominen (myös esoteerisen ja metafyysisen tiedon)…

  • Näin suomentajana itseäni harmitti se, että tuossa oli hyvin paljon hyviä pointteja ja asioita, jotka herättävät ihmiset pohtimaan hyviä kysymyksiä, mutta sitten mukana on suoraan valheellisia väitteitä ja perusteettomia oletuksia, joiden vuoksi kriittisimmät katsojat voivat helposti tulkita koko elokuvan merkityksettömäksi hölynpölyksi.

  • Wespa sanoo:

    Tässä koko dokkari yhdessä osassa (ilman Suomennosta tosin).
    http://www.youtube.com/watch?v=PLvKIMppIRY

  • shayman sanoo:

    iha pirun jepa! suosittelen kaikille

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto