FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

KONY 2012

Olemme eläneet maailmassa, jossa ihmisillä on ollut hyvin vähän sanavaltaa isompien tahojen päätöksiin. Nyt asiat ovat muuttumassa ja facebookin ja muun myötä ihmisillä on mahdollisuus saada sanansa kuuluviin. Ihmisten visioista ollaan menossa toimintaan. Pyramidi on kääntymässä ympäri.

Afrikassa monet asiat ovat huonosti, yksi on se, että siellä elelee sotalordeja jotka kidnappaavat ja tappavat lapsia. Yksi heistä on Joseph Kony, joka on kerännyt itselleen myös valtavan lapsiarmeijan. Ennen harva tiesi kuka Kony edes on, vaikka hänet oli rankattu maailman pahimmaksi rikolliseksi. Nyt asiat ovat kuitenkin edistyneet ja tietoisuutta on levitetty.

KONY 2012 dokumentin tarkoitus on jakaa tietoa, ja ultimaalisena tavoitteena saada Joseph Kony telkien taakse.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

17 kommenttia aiheeseen: KONY 2012

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • WM_ sanoo:

  Hienoa että laitoit tänne! Itsekin funtsin että voisi sopia mainiosti.

  USA:n hallitus ei ollut missään aikeissa puuttua asiaan sillä se ei loukannut heidän turvallisuuttaan eikä ollut markkinoille haitallinen tekijä, mutta kun niin monet (varsinkin nuoret) nostivat asian pöydälle, heidän oli mietittävä uudelleen!

  Uskomaton tositarina miten YKSI ihminen pystyy hirvittävään pahaan mutta vaaditaan myös vain YKSI ihminen korjaamaan asia!

 • nova sanoo:

  niin pitäisi suunnaton valheen verkko paljastaa myös usa:n maaperällä muttä tälle ei massakaan tahdo oikein voida mitään.
  hieman enemmän sisällis sota meininkiä ja ponneikkaampaa toimimista ennenkuin on liian myöhä.

 • nova sanoo:

  usan hallinto ja ylempi johto on miltein läpeensä paha sisäistäkää se.

 • jatu sanoo:

  Kyllähän me saadaan ääni paremmin kuuluviin kuin ennen, mutta kuunteleeko sitä ketään?

 • WM_ sanoo:

  ^Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että se kuullaan! 🙂

 • nova sanoo:

  kyllä se kuullaan, kyse on siitä ottavatko he sen tarpeeksi tosissaan, tai sen jälkeenhän tullaan siihen miksei heitä huvita kuunnella ihmisten ääntä ollaanko jo ns jumala asemassa ja sisäinen eläimellisyys tulee ihmisessä pintaan, varsinkin jos sydän ei ole oikealla paikalla tulee pahuudelle tilaa enemmän.
  ja pahuudella on monia olomuotoja.

 • WM_ sanoo:

  Tai sitten kyseessä on vaan itsekeskeisyys, ahneus, oman valta-aseman ylläpito, varman päälle peluu, tyhmyys, osaamattomuus tai pelko.
  Ihmisiä nekin on. Kulttuurilleen altistuneita kuten kuka tahansa meistä.

 • nova sanoo:

  tuo saa asian kuulostamaan ”normaalilta, vaikkei se sitä saa missään nimessä olla, kyllä parannukseen ja muutokseen pitää riittää rahkeita ja voimavaroja, edes ponneikkaita yrityksiä jos mitään ei tapahdu niin se kertoo vain vallan läpimädästä toiminnasta.
  kyllä ihmiskunnan tulisi olla yhtenäinen ja hyvässä avoin tämä malli johtaa vain kärsimyksen tielle..

 • kyy-mikko sanoo:

  älkää olko naiveja, valistakaa itseänne.
  http://visiblechildren.tumblr.com/

 • kymmot sanoo:

  ^ Toi KONY2012:n tyrmäävillä linkeillä päteminen on noloa IMO.

  Vastaavanlaisen kampanjan aikaansaanti on pienin voimavaroin TODELLA iso homma, vaatien luonnollisesti myös paljon rahaa ym. En lainkaan siis ylläty jos rahaa kuluu muuhunkin kuin.. ..mihin? Varmasti on kulunut dollareita myös johonkin mikä ei auta projektia millään tavoin, tehdäänhän me sitä itsekin työssämme päivittäin. IHMISIÄ tämänkin projektin taustalla vaan on ja ihmiset TEKEVÄT VIRHEITÄ. Miksi keskittyisimme nyt mustamaalaamaan tätä kampanjaa ja miettimään sen huonoja puolia, jokaisella asialla kun on puolensa, AINA.

  Älkää ihmetelkö jos supersankarillanne ei olekaan erityisvoimia! Se voima lähtee meistä jokaisesta ja motivointi on yksi iso tekijä sen voiman liikkeellesaantiin!

 • Chuovgat sanoo:

  Toivottavasti myös salaseurojen rituaalien uhrit tulevat saamaan henkistä tukea jota tarvitsevat, sen jälkeen kun pa**a niin sanotusti osuu tuulettimeen ja valheet tulevat valoon. Mukaanlukien osa näistä julkkiksista ja poliitikoista jotka ovat KONY 2012 kampanjaa tukemassa. Ehdotonta rakkautta kaikille <3

 • anonyymi sanoo:
 • nova sanoo:

  olis tappanu sen sitte ku tapas kerran,
  sehän sen elämän työ on

 • WM_ sanoo:

  anonyymi, kiitos, tuo oli mielenkiintoinen video. Asoita kun pitää voida tarkastella molemmin puolin.
  Herää tosin kysymys että kuka noita lapsia tuolla sitten orjuuttaisi?

 • aikkumaikku sanoo:

  KONY 2012: African Invasion Psyop: Infowars Nightly News http://www.youtube.com/watch?v=Cv4UwyGFKks

 • Joku sanoo:

  ”Konyllä ei edes ole mitään lapsiarmeijaa, hän on vain yksi sadoista mahdollisuutensa menettäneistä viidakkoon ajetuista puskakenraaleista. Hänessä ja hänen muutaman sadan hengen ”armeijassaan” ei ole mitään sen ihmeellisempää joka nostaisi hänet erikoisuudeksi. Afrikka on pullollaan hirmutekoja tehneitä kapinallisia, Jason Russel on vain luonut hänestä lähes yliluonnollisen pahuuden ilmentymän jota vastaan maailmanparantajat ja surusilmäiset humanistit voivat taistella kotoaan käsin ostamalla rannekkeitta ja muuta krääsää.”

  Lopputuloksena on Russelin tähtitieteellinen rikastuminen hyödyllisten hölmöjen avulla.

  Naurettavinta tässä hommassa on että Konya vastaan kiivaasti kampanjoivista moni ihailee avoimesti myös aikanaan lapsia siepannutta ja murhannutta kapinalliskenraali Che Guevaraa.

 • eaeds sanoo:
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *