ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Starchildin pääkallon lisätutkimukset hämmästyttäviä – Emme ole yksin!

Viime vuoden elokuussa julkaisimme Paranormaali Blogissa videon ja tietoa Starchildiksi ristityn pääkallon tutkimuksista. Videolla esiteltiin viitteitä, joiden mukaan Starchildin kallo on vahvasti maan ulkopuolista alkuperää.

Kallon tutkimukset jatkuvat edelleenkin ja uusimpien tietojen mukaan kallon DNA:n emäsparit eroavat vahvasti ihmisestä. Tutkitun 211 emäsparin näytteen pitäisi olla jokaisella ihmisellä täsmälleen samanlainen, mutta kallosta löytyi 56 eroavaisuutta! Ihmiseen verrattuna reesusapinalla eroa on kahdessa emäsparissa ja esim. koiralla eroa on 27 emäsparissa. Starchildin kallon uudet tutkimukset varmistavat aiempita tutkimuksia siitä, että kallo ei ole ihmisten tai minkään tunnetun eläimen. Itseasiassa kallon tutkimusta johtavan Lloyd Pyen mukaan kallo eroaa ihmisestä enemmän kuin mikään tunnettu eläin!

Kuvassa eroavaisuuksien määrä ihmisen DNA:n emäspareihin (vertailukohtana 211 emäsparia)

Kallon ominaisuuksissa ihmiseen erosi myös se, että vaikka kallo oli normaalia ihmiskalloa ohuempi, oli se silti monta kertaa kestävämpi.

Aikaisempien tutkimusten mukaan kallon omistanutta olentoa epäiltiin ns. hybridiksi, eli ihmisen ja avaruusolennon risteytykseksi. Uusimman näkemyksen mukaan, kyseessä on kuitenkin täysin uusi tuntematon laji, maan ulkopuolista alkuperää.

Katso videoluento aiheen tiimoilta.

Lisätietoa tämän vuoden tutkimuksista voit lukea Starchild projektin sivuilta.

Tutkimukset jatkuvat edelleen ja tutkimusprojekti tarvitsee lisärahoitusta. Lloyd Pyen mukaan kyseessä on Wrightin veljesten, eli ensimmäisten lentokoneen keksijöiden kaltainen läpimurto, joka tulee muuttamaan maailmankuvaamme täysin.

Vihdoinkin meillä on kiistattomilta vaikuttavia tieteellisiä todisteita siitä, että emme ole yksin.

Lue myös aikasempi artikkelimme aiheesta:
Pääkallon DNA todisti avaruusolentojen olemassaolon.

Lähteet: starchildproject.com sekä yllä annettu Coast to Coastin haastattelu YouTubessa

Tykkäys ja jakotoiminnot:

55 kommenttia aiheeseen: Starchildin pääkallon lisätutkimukset hämmästyttäviä – Emme ole yksin!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Sape sanoo:

    ..tutkimus tarvitsee lisärahoitusta !

    Siinäpä tän jutun sisältö lyhyesti.

  • Wespa sanoo:

    Tottakai tutkimusten tekeminen maksaa. Kalloa on tutkittu paljon ja siihen on palanut rahaa, ihan kuin missä tahansa tieteellisessä tutkimuksessa. Tässä ei ole mitään ihmeellistä…

    Toki aina voi miettiä mahdollisen huijauksen mahdollisuutta ja lakaista sillä minkä tahansa yliluonnollisen todisteen pois ilman, mutta mikään kallon tieteellisissä tutkimuksissa ei viittaa huijaukseen.

    Tutkijat ovat päättäväisiä ja aikovat tutkia pääkallon DNA:n ja muut ominaisuudet 100%:sti ja se vaatii toki rahoitusta. Vaikkakin jo tähän asti tehdyt tutkimukset näyttävät vahvasti kallon olevan avaruusolennon kallo.

    Mielestäni tässä ollaan tekemässä tieteellistä läpimurtoa, sitä mitä kaikki olemme odottaneet. 🙂

  • Wespa sanoo:

    Aikaisemmassa artikkelissani listasin 2005-vuodelta olevaa listaa pääkallon tutkimuksiin osallistuneista tutkijoista.

    Specialists who examined the skull and associated X-rays and CAT scans were:

    Dr. Fred Smith, Head of Pediatrics, Children’s Hospital, New Orleans, La.

    Dr. David Hodges, Radiologist, Royal Columbian Hospital, New Westminster, B.C.

    Dr. John Bachynsky, Radiologist, New Westminster, B.C.

    Dr. Ken Poskitt, Pediatric Neuroradiologist, Vancouver Children’s Hospital

    Dr. Ian Jackson, (formerly of Mayo Clinic), Craniofacial Plastic Surgeon, Michigan

    Dr. John McNicoll, Craniofacial Plastic Surgeon, Seattle

    Dr. Mike Kaburda, Oral Surgeon, New Westminster, B.C.

    Dr. Tony Townsend, Ophthalmologist, Vancouver

    Dr. Hugh Parsons, Ophthalmologist, Vancouver

    Dr David Sweet, Forensic Odontologist, Vancouver

  • nova sanoo:

    aivan niin, ja taas meillä on aivan varteen otettava todiste maan ulkopuolisesta älystä käsissämme.
    Tulemme pian siihen pisteeseen että ihmisen olisi syytä alkaa paljon solidaarisemmin miettiä näitä asioita.

  • N3utral-0pponent sanoo:

    /watch?v=Y4MnpzG5Sqc
    KONY 2012

  • Blabla sanoo:

    Vihdoin ja viimein taas saatiin jotakin uutta tänne!
    Ihan mielenkiintoinen juttu, varsinkin kun tuo Starchild projektin sivu ei suostu toimimaan joten katsoin sen sitten googlen välimuistikopiosta. Etteivät olisi ihan tarkoituksella sitä sulkeneet?..

  • Toveri sanoo:

    Biologia menee aika pahasti oman tuntemusalueeni ohi..

    Mutta pari juttua kyseenalaistaisin.
    1. Lähde, yksi (taatusti puolueellinen) nettisivu ja youtubevideo.
    2. Jatkuva rahankerjääminen.

    Kiinnostaisi muuten tietää, onko kalloa jo tarjottu maailman tiedeyhteisön ihmeteltäväksi? Kai noin kumouksellista löytöä on useampikin tutkimusryhmä päässyt hämmästelemään?

    Mutta toivottavasti kyseessä on ”aito asia” Avaruusolennon jäänteistä voisimme saada huikaisevan määrän tietoa.

  • Tylsä sanoo:

    ”Itseasiassa kallon tutkijan Lloyd Pyen mukaan kallo eroaa ihmisestä enemmän kuin mikään tunnettu eläin!”

    Enemmän kuin jokihelmisimpukka?

  • Premientor sanoo:

    Itse olen aina ollut sitä mieltä että tämä kallo, jos mikä on aito. Sikäli siitä pitääkin tehdä tusinoittain testejä sekä mittauksia että sen voisi virallistaa tiedeyhteisössäkin/maailmalla. Eivät he julkaisisi sitä, jos on mahdollista että se olisi feikki ja näin ollen p***a valuisi heidän päälleen kyseisessä yhteisössä/maailmalla ja mainehan siinä menisi.

  • Kauranen sanoo:

    ei se ole tyhmä joka pyytää rahoitusta vaan se joka maksaa vaikkei halua, ne jotka maksaa rahoitusta noille tutkijoille tekee sen tietääkseni omasta halusta, jos joku mafia uhkailis joitakin henkilöitä maksamaan niin tuskin tulisivat julkisuuteen kerjäämään vielä pikkuhiluja… ihan järjettömältä kuulostaa väite taas että tässä oltais rahankeruussa xD on sitä helpompiakin tapoja tehdä rahaa kuin ”luoda” pääkallo

  • Ampuja sanoo:

    Niin haters gonna hate ja skeptikkoja löytyy aina vaikka lyötäis millanen todistenivaska pöytään. Jännä homma kun kallo alkaa paljastamaan pikkuhiljaa salaisuuksia. Riittäiskö TÄMÄ nyt sen todisteeksi että ”we are not alone”.

  • upcider sanoo:

    Tämä olisi kyllä äärettömän merkittävä uutinen, että myönnettäisiin lopultakin tämän kallon myötä, että emme ole ainoita laatuaan tässä maailman kolkassa. Ehkä tämä on ensimmäinen tieteellinen vahva todiste jonka voisi julkaista lopulta koko maailmalle ja ihan virallisissa valtamedian uutisissa.

  • k sanoo:

    Onko dna tutkimusta tehnyt mikään skeptinen ryhmä, joka ei ole Lloyd Pyeniin sidoksissa? Siis ihan näytteenotosta lähtien. Sillä tavalla saisi ampujan mainitsëmat skeptikot uskomaan todisteisiin.

    Historian saatossa on huijauksia tehty vaikka millä mitalla ja otuksia on ”löydetty” merenneidoista enkeleihin, joten on vaan tervettä olla hieman skeptinen.

  • SP sanoo:

    Miksi se olisi heti maan ulkopuolista elämää? Onhan noita ihmisrotujakin ollut maanpäällä useampia joten miksei tämä voisi olla yksi sellainen?

  • Mikkelson sanoo:

    Kyllähän tämä todistaa jo jotain. Odotellen salaisuuksien paljastuksia tai itse vierailua

  • tuplawee sanoo:

    tää on ollu jo 80 vuotta yksi merkittävimmistä todisteista. Olemme tavallaa varmoja ilman todisteitakii että emme ole yksin maailmankaikkeudessa joten ufo-ukot ei tulisi enää yllätyksenä minulle. vaikka kyllähän ne logiikkaa uhmaa. Mutta tässä on samanlainen ilmiö että mitä jos muinaiset ihmiset olisivat nähneet millainen maailma on 2000-luvulla. se olisi niistä yliluonnollinen. kuten ufot meille

  • Telemakkara sanoo:

    Kakki löytämäni lasunnot tästä kallosta ovat tulleet Lloyd Pyeniltä. Mies joka mm. väittää evoluutioteorian olevan täyttä potaskaa ei ole välttämättä pätevin mahdollinen mies tulkitsemaan todistusaineistoa. Loyd Pyellä on myös kallon omistajana ja ufokirjailijana selkeitä intressejä pitää kallon juuret maapallon ulkopuolella. Lähteiden puolueettomuudesta ei siis voida olla lähimainkaan varmoja.

    Kallon alkuperästä votaisiin saada massiivisesti luotettavampaa tietoa, kun se luovutettaisiin puolueettomien tiedemiesten arvioitavaksi. Mikäli alustavat todisteet ovat riittävän vakuuttavia, tällaisen ryhmän löytäminen ja rahoittaminen ei varmastikaan ole vaikeaa.

    Lisäksi herää kysymyksiä, miten ihmisen ja ukoavaruuden olennon risteyttäminen on ylipäätänsä mahdollista. Tätä varten vierailijoiden genetiikan informaatiosysteemin on perustuttava DNA:han, sekä geenien on oltava äärimmäisen samankaltaisia, että lopputuloksesta syntyy mitään etäisesti elinkelpoista. Kallon muoto on erittäin ihmismäinen, joten ulkoavaruuden olentojen on muistutettava huomattavasti ihmistä. Pelkästään maapallon elämän kirjoa katsellessa on erittäin vaikea kuvitella, että toiselta planeetalta kotoisin oleva eliö muistuttaisi näin läheisesti ihmistä.

  • Selkkaus sanoo:

    ”Mies joka mm. väittää evoluutioteorian olevan täyttä potaskaa ei ole välttämättä pätevin mahdollinen mies tulkitsemaan todistusaineistoa.”

    ”Kallon alkuperästä votaisiin saada massiivisesti luotettavampaa tietoa, kun se luovutettaisiin puolueettomien tiedemiesten arvioitavaksi. Mikäli alustavat todisteet ovat riittävän vakuuttavia, tällaisen ryhmän löytäminen ja rahoittaminen ei varmastikaan ole vaikeaa.”

    En epäile etteikö olisi liuta evoluutioteorian kannattavia tiedemiehiä valmiina kumoamaan Lloyd Pyenin teorian hinnalla millä hyvänsä. Sehän voisi olla näiden tiedemiesten egoille suuri kolaus, jos totuus olisi toinen, mihin he ovat koko ikänsä vakaasti uskoneet.

    ”Pelkästään maapallon elämän kirjoa katsellessa on erittäin vaikea kuvitella, että toiselta planeetalta kotoisin oleva eliö muistuttaisi näin läheisesti ihmistä.”

    Mistä evoluutioteorian mukaan planeettamme ja ihmisen rakennuspalikat ovat alkujaan peräisin? Entä jos Maan ulkopuolinen sivisaatio on laittanut alkujaan ihmiskunnan elämän alulle?

  • Wespa sanoo:

    Toveri, kalloa ovat saaneet tutkia useatkin eri tahot, listasin tuossa aiemmin muutamia tutkijoita jotka ovat kalloa tutkineet…
    Myös mm. History Channelin/Ufo Huntersien porukka on saanut kallon tutkittavakseen muutama vuosi sitten (tuolloin hybriditeoriaa pidettiin vielä aika mahdollisena):
    1:50 eteenpäin http://www.youtube.com/watch?v=Ej6sps2JctE

    SP, ihmisrotujen emäsparien DNA on kaikilla täysin sama. Tämä on ominaista kaikille ihmisille. Koirilla ja muilla eläimillä taas löytyy näihin eroavaisuuksia.

  • Lauri sanoo:

    Kyseessä on aivan tavallinen hydrokefalusta eli ns. vesipäisyyttä sairastanut ihmislapsi. Ennen kuin tuota osattiin hoitaa, se synnytti usein epämuodostumia pään alueelle, kun päähän kertynyt neste muovasi lapsen pehmeää kalloa.

    DNA testing in 1999 at BOLD (Bureau of Legal Dentistry), a forensic DNA lab in Vancouver, British Columbia found standard X and Y chromosomes in two samples taken from the skull, ”conclusive evidence that the child was not only human (and male), but both of his parents must have been human as well, for each must have contributed one of the human sex chromosomes.”[4]

    http://en.wikipedia.org/wiki/Starchild_skull#DNA_testing

    http://books.google.fi/books?id=xmDnhPNLwYwC&pg=PA246&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

    http://www.theness.com/index.php/the-starchild-project/

  • Telemakkara sanoo:

    ”En epäile etteikö olisi liuta evoluutioteorian kannattavia tiedemiehiä valmiina kumoamaan Lloyd Pyenin teorian hinnalla millä hyvänsä. Sehän voisi olla näiden tiedemiesten egoille suuri kolaus, jos totuus olisi toinen, mihin he ovat koko ikänsä vakaasti uskoneet.”

    Tiedemiesten uskomuksilla ja toivomuksilla ei ole sijaa faktojen rinnalla. Se on tieteen koko periaate. Mm. suhteellisuusteoria ja evoluutioteoria itsessään kohtasivat aikanaan kiivasta kritiikkiä, mutta kun faktat puhuivat puolestaan, joutui skeptisinkin tiedemies taipumaan. Aina kuitenkin löytyy niitä, jotka spekuloivat tiedemiesten maailmanlaajuisesta 100 vuotta jatkuneesta salaliitosta ja ennenäkemättömästä toisiaan tukevien todisteiden tehtailusta.

    ”Mistä evoluutioteorian mukaan planeettamme ja ihmisen rakennuspalikat ovat alkujaan peräisin?”

    Maasta. (Joidenkin teorioiden mukaan marsista.) Voimme osoittaa, että maassa on aikoinaan ollut runsaasti elämän rakennuspalikoita, aminohappoja, joista on muodostunut ensimmäinen itseään monistava molekyylien joukko. Evoluutioteoriassa ei ole sellaisia aukkoja, jotka vaatisivat maan ulkopuolisen elämän sekaantumista. Vaikka ulkoavaruuden olennot olisivat aikoinaan laittaneet elämän alulle, olisi eritäin epätodennäköitä että yksikään laji olisi kehittynyt muotoon, joka sopii risteyttämiseen.

  • jatu sanoo:

    On niin paljon helpompaa todistaa kallo epäaidoksi, tässä tapauksessa kuitenkin skeptikot ei ole saaneet haluamaansa.
    Kalloa on todella tutkittu ja koitettu syyttää vaikka millaisia sairauksia, lasten kantokehtoa, kallon muokkaamista. Mikään näistä ei ole ollut mahdollinen.
    Lisäksi emäparit ei anna pahemmin arvailuihin varaa.
    Itse en epäile, etteikö tuo olisi jostakin muualta……

  • alivuokralainen sanoo:

    @Telemakkara

    ”Kakki löytämäni lasunnot tästä kallosta ovat tulleet Lloyd Pyeniltä.”

    … mm. neurologi ja skeptikkona tunnettu Steven Novella on antanut kallosta oman lausuntonsa: http://www.theness.com/index.php/the-starchild-project

    ”The child very likely suffered from untreated hydrocephalus, a mundane and simple explanation for the anomalies seen in the skull. DNA testing confirms, unsurprisingly, the child’s human ancestry.”

    hydrocephalus eli aivoödeema: http://fi.wikipedia.org/wiki/Hydrocephalus

    ! tietääkseni hän ei ole kuitenkaan kalloa itse tutkinut, ainakaan hänen nimeään en löydä mistään kalloa tutkineiden listalta. kuitenkin hänen tulkintaansa viitataan mm. wikipediassa -> starchild skull – analysis.

  • Wespa sanoo:

    Lauri ja alivuokralainen, kaikenlaisia mutaatioita on epäilty ja ne ovat aikoinaan olleet kai ihan varteenotettaviakin vaihtoehtoja. Valitettavasti Wikipedia sisältää hyvin vanhentunutta tietoa. Kallon viime vuoden ja tämän vuoden tutkimukset ovat osoittaneet selvästi, että mistään mutaatiosta tai hydrokefalusta ei ole kyse. Mitä enemmän kalloa on tutkittu, sitä enemmän viitteitä sen ulkopuoliseen alkuperään on saatu. Alkutukimuksissa oli vielä monia vaihtoehtoja auki kun tutkimukset olivat vasta aluillaan. Emäsparit kertovat jo ihan omaa tarinaansa, johon ei tietääkseni mutaatio enää mahdu.

    Since investigations began in 1999, multiple illnesses, ailments, and deformation processes have been suggested to explain the appearance and composition of the Starchild Skull. These have included Progeria, Cradleboarding, and Hydrocephaly. Even Lloyd Pye, now the Project’s Director, originally and reflexively believed the skull must be some sort of deformity.

    Each of these suggestions has been taken seriously, and conscientious research has been undertaken to try and find a simple medical reason for the anomalous skull. Read a report HERE. At this time, no known medical condition or cultural practice has been identified that can explain the Starchild Skull.

    http://www.starchildproject.com/deformity.htm
    http://www.starchildproject.com/study2004.htm

  • Selkkaus sanoo:

    ”Maasta. (Joidenkin teorioiden mukaan marsista.)”

    Maa-planeetan rakennuspalikat ovat alkujaan supernovasta. Eli näin ollen voimme sanoa, että olemme kotoisin tähdistä.

    ”Vaikka ulkoavaruuden olennot olisivat aikoinaan laittaneet elämän alulle, olisi eritäin epätodennäköitä että yksikään laji olisi kehittynyt muotoon, joka sopii risteyttämiseen.”

    Jos jokin ulkoavaruuden sivilisaatio olisi päättänyt laittaa elämämme alulle, niin ei se välttämättä tarkottaisi mitään elämänplasmaa, joka olisi ajan saatossa istutettu tälle planeetalle. Me voimme hyvinkin olla jonkin sivilisaation ja alkukantaisen ihmisrotumme risteytys. Toisena osapuolena voisi olla vaikka Nordic-rotu. Ettei vain olisi käynyt niin, että Taivaan Pojat yhtyivät maan tyttäriin.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Maa-planeetan rakennuspalikat ovat alkujaan supernovasta. Eli näin ollen voimme sanoa, että olemme kotoisin tähdistä.”

    Rippuu ihan miten kaukaa haluaa aloittaa. Voisimme sanoa, että kaikki materia on alun perin kotoisin alkuräjähdyksen singulariteetista. Kaikki elämänmuodot ovat siis lähtöisin yhdestä pisteestä. Raskaammat hiiliatomit saivat alkunsa tähtien kuollessa, mutta elämän varsinaiset tunnusmerkit, orgaaniset molekyylit nykyisessä muodossaan saivat alkunsa maan kemiallisissa reaktioissa.

    ”Me voimme hyvinkin olla jonkin sivilisaation ja alkukantaisen ihmisrotumme risteytys.”

    Tämä ei yhä edelleenkään poista ongelmaa, että maan ulkopuolien sivilisaation on oltava geneettisesti äärimmäisen lähellä ihmistä tai sen kantamuotoja. Eroamme muista alkumuodoistamme geneetisesti korkeintaan parilla prosentilla, juuri sen verran kun muutaman sadan tuhannen vuoden evoluution jäleen voisi odottaakin. Olemme geneettisesti lähempänä simpanssia kuin hiiri on rottaa. Millekään ulkoavaruuden geenien risteytyksille ei siis jää juurikaan tilaa.

    Ihmisen risteyttäminen vaatisi hyvin äkkinäisen muutoksen ihmisen alkumuodoissa. Alkuihmisten vaiheet ovat hyvin dokumentoituja eikä mikään todistusaineisto osoita geneettisen sorkkimisen aiheuttamaan äkkinäiseen muutokseen.

  • alivuokralainen sanoo:

    … yksi huomionarvoinen seikka evoluutiossa on nimenomaan lajien äkillinen ilmestyminen.
    laji ei kehity asteittain, jatkuvasti muuttuen suhteessaan esi-isiinsä vaan ilmestyy hetkessä ja täysin valmiina.

  • alivuokralainen sanoo:

    … jos lähdetään siitä, että meillä on maan ulkopuolinen äly, joka hallitsee avaruusmatkailun – voidaan hyvällä syyllä olettaa että he hallitsevat silloin myös geenitekniikan.

  • Akvinolainen sanoo:

    Mielenkiintoista. Jos ihmisen ja yksisoluisen laakamadon dna on 75%:sti sama, niin ihmisen ja tähtilapsen ero 51/211 eli suunnilleen samakokoinen eroavaisuus.

    Kuitenkin dna:n suuri osuus kertoo tähtilapsen olevan ainakin 3/4 osa maan asukas ja 1/4 ehkä jostain muualta.

  • Selkkaus sanoo:

    ”Rippuu ihan miten kaukaa haluaa aloittaa. Voisimme sanoa, että kaikki materia on alun perin kotoisin alkuräjähdyksen singulariteetista. Kaikki elämänmuodot ovat siis lähtöisin yhdestä pisteestä.”

    En tarkoittanut supernovalla alkuräjähdystä, enkä edes usko että tällaista absoluuttista nollapistettä on edes koskaan ollut. Tietyt tutkijat perustelevat big bang kantaansa sillä, että galaksit näyttävät etääntyvän maasta. Aivan kuin Maa olisi vieläkin maailmankaikkeuden napa. Ehkä koko tunnettu universumi, kaikki kiertävät vain omina suurina yksikköinä valtavan suuria kehiä, toiset toiseen suuntaan ja toiset toiseen, jolloin saadaan sellainen vaikutelma, että maailmankaikkeus näyttäisi meidän perspektiivistä laajenevan. Hypoteeseja voidaan tietenkin aina esittää suuntaa tai toiseen. On myös huomioitava, että tiedemiehetkään eivät aina ole asioista samaa mieltä. Tiede ei ole esimerkiksi vielä tähän päivään mennessä pystynyt selvittämään, niinkin jokapäiväistä ilmiötä kuin painovoima. Tiedetään vain että kaikki liittyy massaan, mutta ei tiedetä, mikä tämän gravitaatiovoiman aiheuttaa. Myös ajan olemus on mysteeri, joka sekään ei ole maailmankaikkeudessa stabiili.

    ”Millekään ulkoavaruuden geenien risteytyksille ei siis jää juurikaan tilaa.”

    Tähän nimimerkki alivuokralainen vastasi hyvin, joten en viitsi toistaa: ”… jos lähdetään siitä, että meillä on maan ulkopuolinen äly, joka hallitsee avaruusmatkailun – voidaan hyvällä syyllä olettaa että he hallitsevat silloin myös geenitekniikan.”

  • Akvinolainen sanoo:

    Tutkin netistä ja huomasin että Lloyd Pye ei ole julkaissut mitään tieteellistä aikaisemmin. Eikä nytkään ja esittää tutkimustuloksiaa youtubessa, vaikka näin ei toimita tiedeyhteisöissä.

    Nyt ei taas oikein vakuuta.

  • Hepsuli sanoo:

    Jes!! Mä arvasin että avaruudessa on elämää 😀

  • Telemakkara sanoo:

    ”… yksi huomionarvoinen seikka evoluutiossa on nimenomaan lajien äkillinen ilmestyminen.
    laji ei kehity asteittain, jatkuvasti muuttuen suhteessaan esi-isiinsä vaan ilmestyy hetkessä ja täysin valmiina.”

    Sinun on ymmärrettävä, että yksikään laji ei ole täysin ”valmis”, vaan jokainen laji on sinällään muutosta kokeva välimuoto. Puhut varmaankin fossiiliaineiston aukoista. Lukemattomien lajien kehitysvaiheet on kartoitettu vaihe vaiheelta, kuten esimerkisi välimuodot sulallisista dinosauruksista Archaeopteryxiin ja edelleen nykyaikaisiin lintuihin. Täydellinen fossiilikartta on kuitenkin sula mahdottomuus.

    Ensinnäkin olemme onnekaita että meillä ylipäätänsä on niin paljon fosiileita kun on. Fossiilien muodostuminen vaatii äärimmäisen tarkat olosuhteet. Tietyt ympäristöt ja ilmastot eivät salli fossilien muodostumista lainkaan, joten osa lajeista jää kokonaan fossiloitumatta. Lisäksi eroosio pyyhkii armotta tiettyjä maan kerrostumia tuhoten kokonaisia fossiilisukupolvia. Kaiken kukkuraksi tiedemiehet löytävät vain murto-osan näistä fossiileista.

    Ympäristön muutuessa lajit käyvät usein hyvinkin nopeita evolutiivisia vaiheita, kun taas joillain aikakausilla muutokselle ei ole lainkaan tarvetta. Nämä nopeatkin vaiheet kuitenkin mitataan miljoonissa vuosissa joten väite, että lajit ilmestyivät silmänräpäyksessä täysin valmiina on pähkähullu.

    ”Tietyt tutkijat perustelevat big bang kantaansa sillä, että galaksit näyttävät etääntyvän maasta. Aivan kuin Maa olisi vieläkin maailmankaikkeuden napa.”

    Astronomit eivät todellakaan kuvittele maan olevan maailmankaikkeuden napa. Tilanne näyttää samanlaiselta, katsoi sitä mistä galaksista tahansa. Kuvittele, että otamme ilmapallon ja piirämme sen pinnan tussilla täyteen pisteitä. Kun palloon puhaltaa ilmaa, sen pinta venyy, kaikki pisteet erkanevat toisistaan samalla tahdilla. Alkuräjähdys voidaan todistaa myös universaalin tasaisella kosmisella taustasäteilyllä, joka on peräisin alkuräjähdyksen äärimmäisen kuumasta kaasusta. Universumin kaikki materia oli siis joskus hyvin pienessä tilassa.

    ”Ehkä koko tunnettu universumi, kaikki kiertävät vain omina suurina yksikköinä valtavan suuria kehiä, toiset toiseen suuntaan ja toiset toiseen”

    Jos näin todellakin olisi, kaikkien galaksien tulisi olla jonkin ihmeellisen sattuman kautta meistä pois päin kiertävällä radalla.

    ”Tiede ei ole esimerkiksi vielä tähän päivään mennessä pystynyt selvittämään, niinkin jokapäiväistä ilmiötä kuin painovoima.”

    Tieteellä on kyllä selityksiä, mutta niitä ei ole vielä pystytty testaamaan. Kaikista lupaavin teoria, säieteoria selittää kaikki maailmankaikkeuden voimat erilaisina suljettuina ja avonaisina säikeinä. Eri tavalla värätelevät hiukkasten sisällä olevat säikeet muodostavat erilaisia aaltoja, jotka ilmenevät erilaisina luonnonlakeina.

    ”jos lähdetään siitä, että meillä on maan ulkopuolinen äly, joka hallitsee avaruusmatkailun – voidaan hyvällä syyllä olettaa että he hallitsevat silloin myös geenitekniikan.”

    Kyllä, mutta miksi emme voi osoittaa ihmisen evoluutiossa mihinkään tiettyyn radikaaliin muutokseen? Miksi olemme yhä edelleen geneettisesti niin lähellä lajitovereitamme, jos olisimme risteytyneet toiselta planeetalta tulleen olennon kanssa?

  • Wespa sanoo:

    Akvinolainen, Lloyd Pye ei kait itse ole tässä se tutkija vaan kalloa on tutkinut monesta tutkijasta koostunut tiimi. Lloyd ilmeisesti johtaa kyseisistä projektia.

    Since early 1999, Lloyd Pye and The Starchild Project have been investigating a 900-year-old human-like skull known as the “Starchild Skull.” The research teams working on it have included doctors, scientists, and other specialists in the U.S., Canada, and England, and all of it has been headed by Project Director Lloyd Pye.

  • jonathan sanoo:

    Naurettava tutkimus! Siellä on Dr of texas ja Dr of alabama tehneet juovuksissa hämäriä tutkimuksia. Ainut asia mikä tuossa voi varmuudella sanoa on se että kallon omistaja on todennäköisesti menehtynyt jossain vaiheessa elämäänsä.

  • gagga sanoo:

    entäs jos ”alienit” ovat tiputtaneet tämän kallon planeetallemme ikään kuin testinä 😀 ja katsovat onko rotumme tarpeeksi viisas selvittämään täydellisesti tuon alkuperää

  • Tutkiva. sanoo:

    Miksi tämä Lloyd Pye ei voi luovuttaa vaikka 1/2 neliösentin palasta jollekin riippumattomalle tutkijaryhmälle, pitäköön lopun kallon itsellään. Tuo pienen pieni palanen jo riittäisi todistamaan sensaation.

    Sensaatio toisi rahaa lisätutkimuksiin tolkuttomasti!

    Lloyd Pye ei toimi näin, koska sensaatiota ei ole olemassa ja riippumaton tutkimus kertoisi heidän rahan keräykselleen epäedullisia asioita.

    Kyseessä ei ole ulkoavaruuden ihme, kyseessä on varsin maallinen asia, raha. Sitä Lloyd Pye tarvitsee ja haluaa. Rahaa hän myöd ilmeisesti kerää hyvinkin!

  • Telemakkara sanoo:

    Normaali tieteelinen käytäntö on myös lähettää tulokset vertais-arvioon (peer review), jossa ulkopuoliset alan asiantuntijat antavat oman arvionsa. Tietääkseni tällaista ei ole näiden tulosten kohdalla tehty. Näyttäisi siltä, että Lloyd Pye on ensin rahoittanut tiedemiesten DNA-analyysit ja tuloset saatuaan vetänyt itse omat johtopäätöksesä tuloksien pohjalta.

    Mielestäni artikkelin hehkuttamat ”kiistattomalta vaikuttavat todisteet” ovat liioiteltuja, varsinkin kun ainoat lähdeviittaukset ovat starchild-projektin omilta sivuilta ja Pyen haastattelusta.

  • Wespa sanoo:

    Normaali tieteelinen käytäntö on myös lähettää tulokset vertais-arvioon (peer review), jossa ulkopuoliset alan asiantuntijat antavat oman arvionsa. Tietääkseni tällaista ei ole näiden tulosten kohdalla tehty.

    Kyllä. Normaali käytäntö on kyseessä ja se suoritetaan yleensä sitten kun tutkimukset on täysin suoritettu.

    Näyttäisi siltä, että Lloyd Pye on ensin rahoittanut tiedemiesten DNA-analyysit ja tuloset saatuaan vetänyt itse omat johtopäätöksesä tuloksien pohjalta

    Sittenhän olisi helppo todistaa, että hänen johtopäätöksensä ovat vääriä. Data itsessään kuitenkin näyttää, että eroavaisuudet emäspareissa ovat huomattavia. Mitä muuta johtopäätöstä tuosta voisi tehdä kuin sen, että ei ole ihminen kyseessä?

    ”Mielestäni artikkelin hehkuttamat “kiistattomalta vaikuttavat todisteet” ovat liioiteltuja, varsinkin kun ainoat lähdeviittaukset ovat starchild-projektin omilta sivuilta ja Pyen haastattelusta.”

    Artikkelin hehkuttamat todisteet ovat liioiteltuja koska? Mikä todisteissa viittaa liioitteluun? Minkä toisenlaisen johtopäätöksen tekisit emäsparien eroista? Millä tapaa se on mielestäsi nyt väärä? Onko epäilyksillesi syynä ainoastaan se, että lähdeviittaukset ovat sivustolta johon on kerätty kaikki kallon tutkimukseen liittyvä tieto, data ja tutkimukset?

  • alivuokralainen sanoo:

    ”Lloyd Pye ei kait itse ole tässä se tutkija vaan kalloa on tutkinut monesta tutkijasta koostunut tiimi. Lloyd ilmeisesti johtaa kyseisistä projektia.”

    joo näin minäkin, mutta neurologi/skeptikko Steven Novella ei tietääkseni kuulu monesta tutkijasta koostuvaan tiimiin, eikä hän ole myöskään kalloa tutkinut? silti hänen sanaansa luottaa yhä edelleen mm. wikipedia, vaikka hänen lausunto on annettu koska …2006?

    mitä tulee kallon tutkimuksiin niin tutkimuksethan ovat yhä edelleen meneillään tai ovat kesken. uutta ja yhä vain vakuuttavampaa todistusaineistoa toivottavasti on tulossa kunhan Lloyd saa rahoituksen kuntoon. mitään halpaa lystiä tutkimus ei kait ole. DNA testit tekevät kyllä alan asiantuntijat ja tulokset tarkistetaan moneen kertaan. Lloyd itse ei tähän voi mitenkään vaikuttaa.

    jossain vaiheessa myös epäilevän tiedeyhteisön on otettava suurempaa roolia kallon tutkinnassa, kunhan kaikki faktat on lyöty pöytään ja jos ja kun ne osoittavat kiistattomasti kyseessä kerran olevan kokonaan uuden lajin. jo tässä vaiheessa todistusaineistoa on kertynyt sen verran ja on vakuuttavaa, että Lloyd pelaa korttinsa varmasti loppuun asti.

    starchild skull …”extraordinary claims demand extraordinary evidence!”

  • Telemakkara sanoo:

    @Wespa

    Itseäni häiritsee mm. se, että kaikki datan tulkinta ja julkistus on toistaiseksi tapahtunut yhden miehen johtaman sivuston alaisuudessa. Mailmaa mullistavien tieteellisen todistusaineistojen esittämisen ohella starchild- T-paitoja myyvä sivusto ei ole omiaan herättämän luottamusta. Mikäli Lloyd Pye:n edellisten tutkimustöiden tarjoaman datan johtopäätökset olisivat todella objektiivisen tarkastelun kestäviä, tunnettaisiin Pye miehenä, joka mursi evoluutioteorian. Ymmärrät siis varmaan, miksi olen skeptinen lähteiden osalta.

    Mitä tulee itse dataan, en tiedä tarpeeksi genetiikasta että voisin itse tehdä arvioita sen luotettavuutta tai yhteydestä ulkoavaruuden elämään. Ellei kysessä ole vain hajainaisen geneettisen tiedon edesvastuutonta tulkintaa, on kallossa selkeästi jotain geneettisesti poikkeavaa, joka vaatii puolueetonta tarkastelua. Mikäli tulokset ovat niin varmoja mitä starchild- projektin sivusto antaa ymmärtää, tulosten näytäminen muille tiedemiehille tuottaisi varmasti kiinnostusta ja rahoitusta. Sivuston mainostama ”Absoluuttinen totuus” kallosta varmasti oikeuttaisi tulosten julkistamiseen vertais-arvioinnissa. Seuraan siis mielenkiinnolla, saadaanko tulokset vahvistettua ulkopuolisilta tahoilta, vai tyytyykö Lloyd Pye vain kirjojen raapusteluun ja mediassa paistattelemiseen.

  • Selkkaus sanoo:

    ”Alkuräjähdys voidaan todistaa myös universaalin tasaisella kosmisella taustasäteilyllä, joka on peräisin alkuräjähdyksen äärimmäisen kuumasta kaasusta. Universumin kaikki materia oli siis joskus hyvin pienessä tilassa.”

    Tämäkin on vain hypoteesi, tiede ei voi olla täysin varma, että kosminen taustasäteily olisi peräisin jostakin yhdestä ainoasta pamauksesta. Kuten historia osoittaa, myös tiedemiehet ovat olleet ajan saatossa väärässä.

    ”Tieteellä on kyllä selityksiä, mutta niitä ei ole vielä pystytty testaamaan.”

    Jos tutkijoille tuottaa suuria vaikeuksia ratkaista jokapäiväisessä elämässä esiintyvä ilmiö nimeltä painovoima, niin varmasti enemmän tuottaa vaikeuksia ratkaista kaukaisempia mysteerejä. Jokatapauksessa on mielenkiintoista pohtia koko universumia joka on ääretön. On vaikea käsittää ettei se lopu mihinkään. Maailmankaikkeudessa tähtiä syntyy ja kuolee, mikä on kaiken tarkoitus vai onko olemassa mitään tarkoitusta? Mielestäni on hyvin epätodennäköistä, että ihminen olisi syntynyt täysin sattumalta.

  • alivuokralainen sanoo:

    ”Miksi olemme yhä edelleen geneettisesti niin lähellä lajitovereitamme, jos olisimme risteytyneet toiselta planeetalta tulleen olennon kanssa?”

    ”Ettei vain olisi käynyt niin, että Taivaan Pojat yhtyivät maan tyttäriin.”

    ->”Siihen aikaan ja myöhemminkin oli maan päällä jättiläisiä, kun jumalien pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia. Juuri näitä olivat muinaisajan kuuluisat sankarit.”

    … siis jos tämä risteytyminen on tapahtunut kauan aikaa sitten.

    tässä skenaariossa: harvinaisempi laji x risteytyy yleisemmän lajin y kanssa – syntyy xy. minkä kanssa tämä hybridi xy lisääntyisi vai ajautuisiko se välittömästi sukupuuttoon?kuuluisiko se kumpaan lajiin? jos lisääntyminen olisi mahdollista lajin y:n kanssa ja edelleen seuraavassa sukupolvessa y:n kanssa jne… niin eikö tämä uusi piirre (geeneissä ja ulkomuodossa) ajan myötä vähenisi? ajan myötä olisimme siis edelleen hyvin lähellä geneettisesti lajin y kanssa.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Tämäkin on vain hypoteesi, tiede ei voi olla täysin varma, että kosminen taustasäteily olisi peräisin jostakin yhdestä ainoasta pamauksesta.”

    Tiede ei ikinä voi olla täysin varma mistään, mutta näyttää suhteellisen varmasti siltä, että maailmankaikkeus on saanut alkunsa erittäin pienestä tilasta. Mikäli universumi olisi aina ollut olemassa, se olisi todennäköisesti kokenut jonkinlaisen lämpökuoleman termodynamiiikan lakien mukaan. Tähdet olisivat kuolleet ja syntyneet uudestaan ja uudestaan, kunnes kaikki energia olisi levittäytynyt tasaisesti koko universumiin, menettäen kykynsä tehdä työtä. Lisäksi emme voi nähdä yhtäkää kohdetta taivaalla, joka olisi ollut olemassa yli 13.7 miljardia vuotta.

    ”Jos tutkijoille tuottaa suuria vaikeuksia ratkaista jokapäiväisessä elämässä esiintyvä ilmiö nimeltä painovoima, niin varmasti enemmän tuottaa vaikeuksia ratkaista kaukaisempia mysteerejä.”

    Kun voimat ja ilmiöt käyvät tarpeeksi pieniksi, on niitä vähintään yhtä vaikea ratkaista kuin ajallisesti ja matkallisesti kaukaisia mysteerejä. Katso vaikka tämä flash-sovellus ja zoomaa kaikista pienimpään kokoon. Voit varmaan kuulla tiedemiesten aivojen raksutuksen sinne asti kun he yrittävät järjestää koetta näitä testatakseen.

    ”Jokatapauksessa on mielenkiintoista pohtia koko universumia joka on ääretön. On vaikea käsittää ettei se lopu mihinkään.”

    Kyllä, universumin mittasuhteet ovat äärimmäisen silmiä avaavia. Universumin äärettömyys pysyy kuitenkin avoimena kysymyksenä. On spekuloitu, että universumi voi olla kaarutuneena uuten ulottuvuuteen, aivan kuten kaksiulotteisen pallon pinta on kaareutuneena kolmanteen ulottuvuuteen. Tällaisessa mallissa universumi kaareutuisi koko matkan takaisin lähtöpisteeseen, jolloin universumi ei olisi ääretön, mutta ilman rajoja.

    ”Mielestäni on hyvin epätodennäköistä, että ihminen olisi syntynyt täysin sattumalta.”

    Ihmislajin synty voi äkkiseltään tuntua häviävän pieneltä mahdollisuudelta, mutta meillä onkin koko universumin tila ja aika käytettävissämme. Oli elämän muodostumisen mahdollisuus miten pieni tahansa, maailmankaikkeuden planeettojen lukumäärä pitää huolen, että sitä tulee syntymään. Kaikki elämän synnyn epäonnistumiset ovat tietoisuuden kannalta yhdentekeviä, sillä siellä ei ole ketään harmittelemassa huonoa tuuriansa. Siellä, missä tietoisuus elämän kautta loppunjenlopuksi syntyy, voi ajattelija helposti tehdä kapeanäköisen johtopäätöksen että kaikki on räätälöity juuri häntä varten.

    @Alivuokralainen

    Nykyajan geeniteknologialla voidaan myös osoittaa jopa neandertalilaisen yhtyminen ihmisen kanssa. Mikäli meissä olisi mitenkään merkittävissä määrin maan ulkopuolista dna:ta, se olisi melko todennäköisesti vielä helpommin havaittavissa.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Katso vaikka tämä flash-sovellus ja zoomaa kaikista pienimpään kokoon.”

    Linkki jäi uupumaan:
    http://htwins.net/scale2/

  • Isojalka sanoo:

    Mikäs mikäs DNA-villitys nyt oikein on??
    Ensin väitetään DNA-tutkimuksien todistaneen Isojalan olemassaolon, sekä sen että Isojalka on lähempää sukua ihmiselle kuin simpanssit ja sen että Isojalka ja Himalajan Lumimies kuuluvat samaan lajiin. Ja nyt tulee tämä Starchild uutinen. Mitäs sitten seuraavaksi?

  • alivuokralainen sanoo:

    ”Nykyajan geeniteknologialla voidaan myös osoittaa jopa neandertalilaisen yhtyminen ihmisen kanssa. Mikäli meissä olisi mitenkään merkittävissä määrin maan ulkopuolista dna:ta, se olisi melko todennäköisesti vielä helpommin havaittavissa.”

    … maan ulkopuolista dna:ta ei ole mitenkään helppo havaita, vaikka sitä meissä kaikissa olisi. itseasiassa se on äärimmäisen vaikeaa havaita, kun ei ole suoraa vertailukohdetta kuten esim. hom.sapiens / neandertal. näin ollen mitään maan ulkopuolista dna:ta meistä ”ei löydy” – ts. pidämme geenejämme aivan normaaleina – niiden monimutkaisuudesta huolimatta.

    lyhyesti: vertailukohteen puuttuminen estää sen havaitsemisen.

  • tuplawee sanoo:

    mutta kyllähän ufojen teknologialla voidaan risteyttää avaruusolio ja ihminen, oli geneettistä eroavaisuutta kuinka paljon tahansa 😀

  • jatu sanoo:

    Miksi ei pystyisi? Pystytäänhän mekin hedelmöittämään munasoluja. 100vuotta sitten tuskin kukaan olisi pitänyt mahdollisena.

  • alivuokralainen sanoo:

    kontaktitapauksissa osa avaruusolennoista kuvataan ulkonäöltään hyvin ihmismäisiksi. jopa yllättävän samankaltaisiksi meidän itsemme kanssa. kuitenkin, olisiko se miten todennäköistä että jossain toisella planeetalla evoluutio johtaisi näin samaan tulokseen? vieläpä kun elämme valtavassa universumissa; samaan aikaan ja sitten niinkin ”lähekkäin”, että kontakti on ylipäätään mahdollinen.

    … jo tästä voi tulla siihen johtopäätökseen, että samankaltaisuutemme on tällöin johtuva yhteisestä tekijästä – kuten kaukainen sukulaisuussuhde. joidenkin ”olioiden ja olentojen” suhteen olisikin varmaan viisaampaa käyttää silloin nimitystä avaruusveljet ja -siskot. 🙂

  • Entity sanoo:

    Yksinkertaisin selitys ihmismäisiin kontakteihin on se, että kokijat ovat itse ihmisiä. Alkeelliset apinanaivomme pyrkivät tulkitsemaan asiat aikaisemman kokemuksen perusteella. Eli ihminen kuvittelee ja havaitsee vain ihmisen maailmaan kuuluvia asioita.

    Ei tarvitse edes kävellä ovesta ulos luonnon monimuotoisuutta ihmettelemään, kun voi löytää ihmiselle vieraita maailmoja. Ihan kotiplaneetan elämä on meille vierasta ja tuntematonta. Vanha kansa tiesi jotain asioita paremmin, lukekaa vaikka kalevalaa ja kansansatuja, kuunnelkaa vanhuksianne, kun vielä voitte. Ihmisen ja maailman suhde ei ole niin yksioikoinen kuin tietokoneen äärellä voisi kuvitella.

  • öh sanoo:

    miten toi ympäripyöree lässytys liittyy tohon kallon tutkimiseen?

  • järkee vai ei? sanoo:

    ”Nature can do anything.” – mainstream science

    ”DNA seems like the only way to beat the mainstream justification.” – Starchild Project

  • Artsj sanoo:

    Noniin, ei siinä muuta kuin labraan ja kloonailemaan.

  • Demon est Deus inversus sanoo:

    Skeptiset tyypit eivät tiedä, mutta me muut tiedämme <3

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto