ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

KONY 2012 – Miten projekti on edennyt?

Dokumenttivideo on ollut huima katselijamenestys.

KONY 2012 dokumenttia on katsottu YouTubessa jo oli 50 000 000 (viisikymmentä miljoonaa) kertaa.

Mihin rahat menevät?

Visiblechildren.tumblr.com -sivustolla on kritisoitu vahvasti KONY 2012 projektin rahan käyttöä, rahavaroista 68% on mennyt palkkoihin, matkustamiseen ja dokumenttifilmin tuotantoon. Pitää ottaa huomioon kuitenkin, että nämä ovat ihan normaaleja menoja, vaikkakin tuloja olisi voinut ohjata paremmin. Hyväntekeväisyystoiminnasta valitettavasti menee aina osa palkkoihin ja muuhun oheistoimintaan, oli sitten kyseessä Punainen risti tai KONY 2012.

Myös Invisiblechildrenstore, joka on KONY 2012:sta oheistuotemyymäälä on saanut huippusuosion, itseasiassa sen kaikki tuotteet ovat tähän asti loppuunmyytyjä. Tämä kaikki vain 2-3 päivän aikana!

Miten projekti on edennyt?

Lyhyesti kerrottuna Joseph Kony on jo löytynyt!

Invisiblechildren-ryhmän jäsenet löysivät hänet lopulta ja pääsivät haastattelemaan häntä. Haastattelussa Kony kuitenkin kieltää kaikki syytökset häntä vastaan. Hänen mukaansa ongelma on muualla ja häntä kohtaan on levitetty propagandaa.

Ongelmat Afrikassa ovat kuitenkin todellisia ja maa tarvitsee apua, toivottavasti osa projektin tuotoista menee oikean todellisen syyn löytämiseen ja auttamiseen, on syynä sitten Joseph Kony tai jokin suurempi ongelma.

Vielä lopuksi…

Yhden ihmisen vision kautta voi tapahtua suuria asioita. Ihmiset yhdistyessään voivat saada aikaan mahtavia tuloksia! KONY 2012 projekti on hieno muistutus ja mahtava esimerkki siitä, miten meillä ihmisillä on valta vaikuttaa asioihin, meidän ei tarvitse odottaa päättäjiä, vaan voimme ottaa vallan omiin käsiimme.

Jos et tiedä mikä KONY 2012 -dokumentti tai Invisiblechildren-liike on, niin voit katsella KONY 2012 dokumentin täältä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

17 kommenttia aiheeseen: KONY 2012 – Miten projekti on edennyt?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WM_ sanoo:

    Rahat tietysti aluksi menee tiedottamiseen. Bannerit, julistee, tarrat, palkat, matkat.. ei ne ilmaisia ole, mutta jos kaikki menee oikein, tämän kohun jälkeen kuukausilahjoitukset alkavat virrata Afrikkaan.

    Tämä on vähän taas tälläinen aihe, josta ei oikein tiedä mitä miettiä.

    Mikä tahansa teko mikä vie kohti parempaa, varsinkin Afrikassa, on tekemisen arvoista. Mutta muut ongelmat eivät saa unohtua. Yksi mies ei ole kaiken pahan takana Afrikassa, pitää katsoa asiaa laajemmin.

    Entäpä USA:n kiinnostuminen aiheesta. Humaani kiinnostus vai Ugandan öljylöydön perässä juokseminen?

    Afrikassa asiat menee muutenkin vähän siihen malliin, että vaikka sotilaslapset pääsisi kotiin, ne vissiin potkittais takaisin maailmalle tekemään rahaa perheelle.. Parempihan toki sekin kun asetta kantaa.

    Eli. USA jos tutkisi asiaa. Pääsisi katkaisemaan tämän lapsiarmeijan käytön. Hyväntekeväisyysjärjestöt ohjaisi rahavirran kouluihin ja työpaikkoihin. Ihmiset kiinnostuisi tämän myötä maailmalla tapahtuviin muihinkin hätiin. Esim tällä viikolla tapettiin Irakissa nuoria ihmisiä siksi, että olivat emoja. Henki pois koska pahan vallassahan ne muka oli -_-

  • LL sanoo:

    Konyllä ei edes ole mitään lapsiarmeijaa, hän on vain yksi sadoista mahdollisuutensa menettäneistä viidakkoon ajetuista puskakenraaleista. Hänessä ja hänen muutaman sadan hengen ”armeijassaan” ei ole mitään sen ihmeellisempää joka nostaisi hänet erikoisuudeksi. Afrikka on pullollaan hirmutekoja tehneitä kapinallisia, Jason Russel on vain luonut hänestä lähes yliluonnollisen pahuuden ilmentymän jota vastaan maailmanparantajat ja surusilmäiset humanistit voivat taistella kotoaan käsin ostamalla rannekkeitta ja muuta krääsää.

    Lopputuloksena on Russelin tähtitieteellinen rikastuminen hyödyllisten hölmöjen avulla.

    Naurettavinta tässä hommassa on että Konya vastaan kiivaasti kampanjoivista moni ihailee avoimesti myös aikanaan lapsia siepannutta ja murhannutta kapinalliskenraali Che Guevaraa.

  • aikkumaikku sanoo:

    KONY 2012: African Invasion Psyop: Infowars Nightly News http://www.youtube.com/watch?v=Cv4UwyGFKks

  • Adolf Hotler sanoo:

    ”The ”charity” organization has refused all request to be examined and evaluated as a charity organization. They have declined the Better Business Bureau numerous requests to examine their facilities and functional system.”

    ”The notable salaries of Invisible Children amount to a QUARTER OF A MILLION split between three greedy individuals. Compare this with WorldTeach. WorldTeach not only has only 1 notable salary on the charity list, but it is a mere 41,846 dollars. The notable salary expenditure of Invisible Children is 400% more, at a whopping, $262,287 US dollars.”

    Jne. http://seet.weebly.com/1/post/2012/03/concerning-kony-2012.html

    ”Hyväntekeväisyys” kannattaa.. Itse olen ainakin äärimmäisen kriittinen ja skeptinen tätä koko villitystä kohtaan.

    Ps. Mitä tällä on tekemistä paranormaalin kanssa?

  • Gona sanoo:

    Penniäkään en pistä tuollaiseen huijjaukseen. Tuon projektin tavoite on rikastuttaa Jason Russel, joka ryyppää rahat tyytyväisenä Konyn kanssa. Olen siis paranormaalin vastauksen kannalla, näen tässä projektissa huijjauksen.

  • st sanoo:

    Rahan keruu huijaus, propagandaa ja kaine Amerikkalaiset on kohta sielä Afrikassa isommallakin joukolla etsimässä kyseistä ”terroristia”. Tai hei mitäs jos KONYllä on sielä viidakon uumenissa ydinaseita???
    Mitäs jos unohdettais koko KONY 2012 ihan oikeesti…

  • jyyso sanoo:

    PARANORMAALIblogi…

  • Radical sanoo:

    Totaalinen lyttäys Kony-sumutukselle: ”Nauravat matkalla pankkiin”

    ”Kehitysyhteistöjärjestö Kepan Esa Salminen lyttää täysin netissä huikean laajalle levinneen Kony-kampanjan. Salminen kuvailee blogissaan kampanjaa ”ylisentimentaaliseksi ja holhoavaksi sosiaalipornoksi, joka vie huomion oikeilta ongelmilta.”

    ”Joseph Kony ei enää toimi Ugandassa eikä hänen järjestönsä Lord’s Resistance Army ole tekijä maan konfliktissa. Eri tietojen mukaan Kony pakeni Ugandasta yli 5 vuotta sitten eikä ole palannut maahan.

    Salminen varoittaa ihmisiä osallistumasta kampanjaan ja pitää sitä erinomaisena esimerkkinä kehitysapuun liittyvästä sumutuksesta.

    – Ilmeisin ongelma dokumentissa on, että se on äärimmäisyyksiin tuotteistettua valkoisen miehen taakkaa, omatunnon ostamista ja holhoamista, joka unohtaa afrikkalaiset ja tekee Afrikasta kauhistellun sotatantereen, jonka vain Yhdysvallat voi pelastaa, Salminen kirjoittaa.”

    http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/120783-totaalinen-lyttays-kony-sumutukselle-%E2%80%9Dnauravat-matkalla-pankkiin%E2%80%9D

  • Wespa sanoo:

    Arvon jyyso, sivusto on laajentunut alkuperäisestä tarkoituksestaan koskemaan myös salaliittoja sekä muita tärkeitä, tai muuten vain mielenkiintoisia asioita.
    Lisätietoa täältä: http://paranormaaliblogi.net/index.php/info/tietoa/

    Myös itse voi vaikuttaa asioihin ja lähettää uutisvinkkejä, videovinkkejä ym. vaikka paranormaaleihin juttuihin liittyen täältä:
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/yhteys/

  • Ogeli sanoo:

    En tiedä mitä ajattelisin Alex Jonesista, vaikka olen häntä jo kauan seurannut. Vaikuttaa pelonlietsojalta, joidenkin mielestä hän puhuu totta. Melkoinen sensationalisti kuitenkin.

  • Joku sanoo:

    Konyllä ei edes ole mitään lapsiarmeijaa, hän on vain yksi sadoista mahdollisuutensa menettäneistä viidakkoon ajetuista puskakenraaleista. Hänessä ja hänen muutaman sadan hengen “armeijassaan” ei ole mitään sen ihmeellisempää joka nostaisi hänet erikoisuudeksi. Afrikka on pullollaan hirmutekoja tehneitä kapinallisia, Jason Russel on vain luonut hänestä lähes yliluonnollisen pahuuden ilmentymän jota vastaan maailmanparantajat ja surusilmäiset humanistit voivat taistella kotoaan käsin ostamalla rannekkeitta ja muuta krääsää.”

    Lopputuloksena on Russelin tähtitieteellinen rikastuminen hyödyllisten hölmöjen avulla.

    Naurettavinta tässä hommassa on että Konya vastaan kiivaasti kampanjoivista moni ihailee avoimesti myös aikanaan lapsia siepannutta ja murhannutta kapinalliskenraali Che Guevaraa.

  • aikkumaikku sanoo:

    Asiassa ei nyt ole niinkään kyse siitä, onko tämä CIA:n tai jonkin muun kolmikirjaimisen järjestön luoma psyop tms. vaan siitä, että 100 monkey efekti on liikkeellä. Vaivaisessa neljässä päivässä jo yli 57 miljoonaa katselua. Auta muuttamaan maailmaa ja tietoisuuden laajentumista. Kun kriittinen massa on saavutettu, kollektiivinen tietoisuutemme on muuttunut. Tämä näkyi webbot projektissa jo kauan sitten. Uusi sana ihmisten keskuudessa on ”KONY”. Levitä videota mahdollisimman laajalle ja suuntaa energia-ajatus/intention eli tavoite, päämäärä paremman maailman luomiseksi. Me olemme muutos!

    They (Illuminati Elite Banksters) have lost as of later today (March 9th, 2012), merely a matter of that last human having that experience, then the rush begins as more of us pile onto the idea and suddenly reality is changed. In computer marketing speak it is ’crossing the chasm’, and it leads to ’general adoptance’…follow the history of cell phones as a technology and you will understand the speed and forces involved.

    All it takes to change reality is the intent that it shall be changed. To my way of thinking, over 56 million people (and growing) are now so intent. It will grow. It is going to alter reality under the feet of the established consensus reality. – Clif High / Webbot project

    Kollektiivinen tietoisuus muuttuu radikaalisti – KONY 2012 http://hallituksenkorruptio.blogspot.com/2012/03/kollektiivinen-tietoisuus-muuttuu.html

  • jyyso sanoo:

    Totta wespa, mutta oletko ajatellut Paranormaaliblogia nimenä. Se viittaa paranormaaleihen tapahtumiin eikä yleiseen uutisointiin. Nimenmuutos voisi olla paikallaan 😉

  • Thebel sanoo:

    Tutkimisen jälkeen tulin siihen tulokseen, että Kony on paljon pienempi paha, kuin Ugandan diktaattori, jolla on Yhdysvaltain tuki. Yhdysvallat haluaa vahvistaa asemiaan itäisessä Afrikassa, mineraali- ja öljyvarojen takia. Kiinalla on useita sopimuksia Afrikassa, ja nyt Yhdysvallat haluaa mukaan tähän bisnekseen. Ugandasta on viime vuosina löydetty valtavia öljyvarantoja.

    Tuo Invisible Children tukee nimenomaan Ugandan, ja Yhdysvaltain armeijaa. Molemmat ovat demokratiaa vastaan ja haluavat säilyttää diktaattori, Yoweri Musevenin aseman. Tämä heppu on ollut vallassa jo vuodesta 1986 ja aina jostain syytä voittanut ”vaalit”

  • Wespa sanoo:

    Joo olen miettinyt asiaa (nimenmuutosta), mutta tämä ei välttämättä miellyttäisi monia. Pitäisi muuttaa sivuston lisäksi domaini (pientä lisämaksua), sekä logo/yläbanneri ym. pitäisi säätää uusiksi. Paranormaali Blogina tämä on aina tunnettu, Paranormaali on kuitenkin tämän sivuston pääaihe vaikka muitakin aiheita käsitellään.

    Toki asiaa voidaan miettiä vielä jatkossa tarkemmin jos moni on tuota mieltä, että sivusto vaatisi uuden nimen. 🙂

  • Veikkaanet sanoo:

    usa varmaan hyökkää tuonnekkin ja valloittaa senki maan ^^

    ei kannata vaihtaa nimeä, ja salaliitoista yms pitää huolen näköjään toi verkkomendia :D.. mut näil aiheilla moni tekee pätäkkää rajusti ainski usan maalaisosavaltioissa

  • Ogeli sanoo:
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto