ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tieto kemikaalivanoista lisääntyy vuosi vuodelta

Tämä video ei sisällä mitään paranormaalia, mutta tähän väliin tärkeä tiedoite kemikaalivanoista. Entistä enemmän julkitulleita tiedottajia ja faktapohjaista tietoa asiasta on vuotanut. Näyttää vahvasti siltä, että mm. USA:n armeija pommittaa kansalaistensa päälle kemikaaleja.

Kyllä, kuulostaa hullulta, mutta USA:n historia näistä asioista on ollut todella kamala, aina MK-ULTRASTA muihinkin sotakokeisiin. Toivonkin, että et vielä päätä mieltäsi asiasta, vaan tutustut aluksi tähän videoon, johon on hyvin koostettua tietoa asiasta.

Näyttäisi siltä, että taas yksi salaliittoteoria osottautui salaliittofaktaksi. Muistakaa, että tieto on valtaa!

Vielä emme tiedä miten yleistä sumutus on ympäri maailmaa, mutta ainakin Amerikoissa on vesistöistä ja ilmasta otetuista näytteistä löytynyt mm. 10 kertaisesti raja-arvojen ylittäviä määriä Alumiinia. Alumiini voi aiheuttaa mm. Alzheimeria ja muita mielen sairauksia ja vajaavaisuuksia.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

3 kommenttia aiheeseen: Tieto kemikaalivanoista lisääntyy vuosi vuodelta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Taivaan tarkkailija sanoo:

    Ennen myös hieman naureskelin näille ”kemikaalivanoille”, en enää. Pyöräilen paljon ja siinä samalla on aikaa seurailla mitä taivaalla tapahtuu. Erotan melko helposti tavallisen matkustajakoneen ja ns. ”kemikaalivana” koneen. Nuo viimeksi mainitut lentävät korkeammalla kuin normaali matkustajakone ja ääntä ei kuulu. Korkeapaineen ja pilvettömän taivaan ollessa valalla, on taivalla melkoinen vilske. Viime viikkojen aikana on näitä sumutuskoneita ollut valtavasti ilmassa. Nyt kun on ollut normaalisti hieman pilvistä, koneita ei juurikaan näy taivaalla. Uutena ilmiönä on ollut että kun kemikaalikone on levittänyt lastinsa, sen perässä lentää joku pienempi kone aivan vanan alapuolella. Seuratkaahan hieman taivasta, onko normaalia että päästö tiivistymä leviää puolen taivaan leveydelle ja kun niitä levitetään monen koneen voimin, koko taivas peittyy harmaaseen utuun, jonka auringon valo vaivoin läpäisee. Tälle ilmiölle käy siten että ensin naureskellaan ja sitten pikku hiljaa myönnetään että asiassa on perää. Veikkaan että viranomaisilla on sellaista tietoa ilmastonmuutoksesta jota ei kansalle kerrota. Nyt yritetään hillitä kaikkia keinoja käyttäen maapallon lämpenemistä. Tämä ”ilmiö” on kuin ufotapaukset, sitä lytätään heti pilkaten ja naureskellen ja tästä ilmiöstä puhuva leimataan foliohatuksi ja hieman tärähtäneeksi. No sitten itse olen kait tärähtänyt mutta se ei muuta käsitystäni tästä.

  • Arska sanoo:

    Ilmaston säätely on tarkoituksellista ja laajaa sääjärjestelmän muokkaamista. Klassinen esimerkki on nostaa heijastavaa materiaa maan ympärille. Alumiini on neljä kertaa tehokkaampaa rikkiin verrattuna heijastamaan haitallista auringonvalon lämpösäteilyä takaisin avaruuteen. Mutta ilmastonsäätelijät haluavat ilmeisesti vain salata alumiinin haittavaikutukset.

    Voisi ajatella että hullut tiedemiehet levittelevät metallia ilmaan suuressa hiilidioksidi pelossaan. Sotilaallisesti tällaisia metallia ilmaan temppuja käytetään myös tutkahäirintään.

    Nanoalumiinihiukkasia voidaan siis sumuttaa alumiinihöyryn kautta suoraan ilmakehään, jolloin se oksidoituu eli hapettuu. Sumutuslaitteet voidaan asentaa joko vanhoihin tai uusiin lentokoneisiin. Aineet viedään mahdollisimman korkealle stratosfääriin ja sumutetaan lentokoneista alas ja ilmaston säätely näyttäisi näin lähes ilmaiselta. Säätelyn riskit vastaan säätelyn jättämisen riskit. Kyse on kuitenkin selvästi alumiinista ja siksi pintavesinäytteistä löytyy alumiinia.

    Tutkimuksissa on kuitenkin todettu että pienhiukkaset ovat erityisen haitallisia hengityselimille. Voisi ajatella että on moraalisesti ristiriitaista ruiskuttaa nanoalumiinihiukkaspartikkeleta ilmakehään tuntematta sen tarkkoja haittavaikutuksia ihmisiin, eläimiin, vesistöihin, kasveihin, puihin, maaperään ja kaikkeen mahdolliseen elolliseen eliö organismiin. En ole kuulut kuitenkaan puhuttavan ilmastonmuokkausaineiden laskeumien vaaroista. Laskeumaa kuiten löytyy kun pintavesistä löytyy alumiinia. Alumiini on reaktiivistä reaktiona ilmenevä vastavaikutuksellinen aine – ja miten se vaikuttaa vesistöihin ja maahan. Onko tätä tutkittu riittävästi? Eli mitä vaikutuksia etenkin pienhiukkasilla ja alumiinilla on ihmisten terveyteen ja kaikkinaiseen luonnon hyvinvointiin? Veikkaan että ei ole hyvä aine ainakaan pitkän päälle terveydelle ja hyvinvoinnille, jos Alumiini voi aiheuttaa mm. Alzheimeria ja muita mielen sairauksia ja vajaavaisuuksia.

    Luulisi nykyään että ehkä valveutuneet terveystietoiset ihmiset ovat hävittäneet alumiiniset keittokattilansa ja mehumaijansa jo aikapäiviä sitten metallinkeräykseen ja korvanneet ne kaikki uusilla kalliimmilla teräsvalmisteilla. Sitten kuitenkin ristiriitaisesti nykyään että alumiinia ruiskutetaan ilmakehään…

    Samaa mieltä nimimerkki ”Taivaan tarkkailija” kanssa, eli Ufotapaukset lytätään heti pilkaten ja naureskellen ja tästä ilmiöstä puhuva leimataan foliohatuksi. Ehkä sitten olen foliohatu minäkin myös ja hieman tärähtänyt, mutta se ei muuta minunkaan käsitystäni tästä alumiinin terveyteen haitallisesta sumuttamisesta pätkääkään.

  • Andro sanoo:

    Kyllä tästä on tieteellistä tutkimusfaktaa esim. Mount Shastan alueelta jenkeistä. Maa happamoituu joten siinä ei mikään ajankuluessa kasva. Liittyykö tämä jotenkin maaradio.fi sivuston ns. älypöly juttuun ja tulevaan 5G matkapuhelinverkkoon vai liittyykö siihen että Phil Gates nimisellä herralla on hallussaan massiivinen siemenpankki ” pahan päivän varalle”. Geenimuunneltu siemen kun pystyy kasvamaan hyvinkin poikkeavissa olosuhteissa missä luomuviljely ei enää ole mahdollista. Huonoa gm kasveissa on se että voivat sisältää myös eläinperäistä ainesta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto