ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

UFO-havainnot kasvussa

Viime vuonna tehtiin todella paljon ufohavaintoja. Kasvua kolmeen edelliseen vuoteen oli Yhdysvalloissa toimivan MUFON -järjestön mukaan 67%.

Ufoja on havainnoitu siis entistä enemmän ja tämä on näkynyt myös uutisissa.

Myös tämä vuosi on alkanut vilkkaasti. Lisää kerrotaan alla olevalla videolla.

http://www.youtube.com/watch?v=bY_gzHXxf3c

Lähde: unexplained-mysteries.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

24 kommenttia aiheeseen: UFO-havainnot kasvussa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • xavi sanoo:

    must tuntuu siltä et nää on vaa jotain hallituksen mustia projekteja mitä jengi tuol taivaal näkee. tottakai jokainen meistä haluis et sielt tulis jengii tänne eikä mul oo epäilystäkään etteikö tuolla olisi elämää, mut kyl ne on noi kaikenmaailman hallitukset ja suurfirmat. nasa,cia,etcetc jotka meit kusettaa.kaikessahan meit kusetetaan kaikilla saroilla. valta takas ihmisille ni eiköhän heti ala käsitys kaikesta muuttua ja totuus tulla ilmi kaikesta. tää koko systeemi on niin kierosti sidottu meiän ympärille et huhhuh onkohan kenelkään enää hajua vai onkohan kaikki ihan pihalla jo. jotain täs tulee tapahtuu mut joka tapaukses se varmaa tulee sattuu monii ihmisii.

  • Nexeon sanoo:

    Niin, sitä voi jokainen miettiä kuinka maailma tänä päivänä pyörii. Moni ei suostu edes ajattelemaan että olisi muitakin tapoja pyörittää tätä maailmaa vaan suostuvat ja hyväksyvät sen, että se miten maailmaa tänä päivänä pyöritetään on se ainoa tapa.

    Kunhan ihmiset heräävät unestaan ja tulevat tietoisiksi mitä ympärillä tapahtuu OIKEASTI, luultavasti vasta silloin saadaan niitä oikeasti haluttuja muutoksia aikaiseksi. Tässä kohti voisin viitata osittain edelliseen kommenttiini, jonka kirjoitin eilen ”TROM dokumentti” aiheeseen…

  • jatu sanoo:

    Niinhän se tuntuu olevan, että mitä ”sivistyneempi” ihminen sitä vähemmän uskotaan mahdollisuuteen toisista vaihtoehdoista.
    Itse taidan olla varsin sivistymätön ja antitrendikäs, kun uskon jotain muutakin olevan.

  • ärh wespa poisti minun kommentin johon minä työllä ja vaivalla kirjoitin linkin!

  • isojalka sanoo:

    ”UFO-havainnot kasvussa” johtuuko tästä myös se että nykyään paranormaaliblogissa ilmestyy useammin artikkeleja jotka käsittelevät ufoja ja että kummitus- sekä muut paranormaaliolentoartikkelien ilmestyminen on harvinaistunut. Vai onko kyse vain siitä että kukaan feikkaaja ei jaksa enää tehdä kummitusvideoita 😉
    Vaikka ufot voittavat mielestäni kiinostuksessa kummitukset, niin olisi taas joskus kiva nähdä joku uusi esim. tippunut enkeli -videon kaltainen video.

  • niin tosiaan nykyään täällä ilmoitellaan ufoista enemmän.. mutta jos näitä aave/olentotapauksia ei olekkaan nyt niin paljon?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Lopun aika lähenee, nii sen takia myös ufohavainnot kasvavat.

    Mielenkiintoista onse, että ainakun on tapahtunut joku luonnonkatastrofi tai muu seikkaus. Nii taivaalla on nähty ufoja ennen ja jälkeen katastrofin.

    Ehkä ufot osaavat ennalta arvata tulevat katastrofit, tai sitten ne aiheuttavat ne.

    Muistan joskus kun katoin Jimi-kanavalta dokkarin, jossa kerrottiin, että kykeneekö ihminen tekee sadetta.

    Kyllä kykeni, jotain ihme elektroni/neutroniraketteja(En muista nimeä) ammuttiin pilviin, jotka saivat sateen syntymään. Tätä keksintöö käytetään jossain päin Jenkkei.
    Joten, eiköhän ufoilla ole parempi teknologia aiheuttaa luonnonmullistuksia, tai vastaavaa.

    Eniten ufohavaintoja tehdään maailman suurimmissa ja mahtavimmissa valtioissa, koska ne ovat ainoita valtioita, jotka kykenevät sotaan ufoja vastaan, jos ne hyökkäisivät.

    Ja ufo-ukot sen tietävät 😉

  • jatu sanoo:

    Jenkeillä tai kenelläkään muullakaan ei varmasti ole vastusta ufoille, jos ne sieltä rytinällä tulisivat.

  • Höpönpöpö sanoo:

    No, eivät onneksi näyttäis olevan tulossakaan… 😉

  • uneton yö taas... sanoo:

    Mä olen kyl 110% ufo ja alien fani. Voi tulla taas aika diippii tekstii kun mulla on ollu uni ongelmia viimiset 3-6kk.
    Nyt nimittäin noi ufot on sitten siepannu nukkumatin tai matti jättää väliin tän asunnon. Mä pidän jimin sarjasta mikä menee telkkarissa vaikka paljon siinä menee asioita ristii..

    Esimerkkinä sotketaan uskonto ja ufo tiede. Tarkoitan sitä että näissä sarjoissa ei paljoa korkeammalle voimalle anneta tilaa vaan nämäkin on kaikki uffo hemmoja (Enkeli osa). Nykyään menee niin paljon asioita ristiin rastiin että ei oikeen saa edes minkäänlaista kokonais kuvaa tästä maailman kaikkeudesta.

    Olen uteliaisuudesta perehtyny esimerkiksi magiaan ennen ufo innostusta. Jimin dokkareissa ei jätetä sijaa ollenkaa että entis aikaan käytettiin loitsuja ja rukouksia jotka olen itse todennu toimiviksi, en tietysti kaikkia tai edes samassa mitta kaavassa johon uskon. On tietysti ihmeelistä kuinka paljon eri kultuureissa on saman kaltaisuuksia kuten pyramidejä ja jumal olentoja. Mä vaan haluun lisää ja enkä saa tarpeeks… Ongelmani on että en enää osaa tehdä minkäänlaista kokonais kuvaa tästä kaikesta.

    Tulee niin sekavaa tekstiä missä ei ole tolkkua mutta historian kirjat uusiksi ja Wespalle kiitos näistä sivuista! 8) Sen verran vielä lisään että oli sitten avaruudessa elämää tai ei niin tulen olemaan ufo fani, sitä en tosin ymmärrä että miksi niitä odote

  • nova sanoo:

    uneton yö taas…

    juuri noin hyvä siitä vielä tulee.
    kerää vain tietoa ja pohdiskele aina kun mahdollista elämän teoria puuta ja etsi uusia haaroja.Elämän pohdintoja tehdessäsi tulet selkeämmin lokeroimaan ja valikoimaan tärkeämmät havainnot ja varmimmat mahdollisuudet,tämän jälkeen onnistut taas seuraavissa asioissa ymmärtämään paljon monipuolisemmin seikkoja joita et ennen ollut edes havainnut ja samalla saatat havahtua johonkin jo ennestään tuttuun asiaan uudelleen.

  • nova sanoo:

    harjoita myös mieltäsi ja etsi sisäistä tunteen ääntä,harjoittele mieltäsi ja kuvittele itsesi nöyräksi olennoksi maassa katsele asioita ja löydä niistä uusia olemuksia sekä sisäisiä elämän voimavaroja.
    voi olla vaikeaa saada kiinni mutta pidä mielessä edes jotain 🙂

  • JP sanoo:

    http://www.openminds.tv/wp-content/uploads/Sightings-by-year.jpg
    UFO havaintoraportit vuosina 2000-2011. Lähde: MUFON CMS

  • alivuokralainen sanoo:

    kyllä tuon kokonaiskuvan saaminen näistä para-ilmiöistä on kyllä vaikeaa jossei mahdotonta. mitä enemmän näihin asioihin perehtyy, sitä enemmän syntyy kysymyksiä kuin saa vastauksia.
    lisäksi tietyillä tahoilla on halu salata ja vääristellä näitä asioita vedoten milloin mihinkin, itsekkäisiin syihin.
    mutta eiköhän totuus lopulta tule julki ja silloin sattuu. onneksi meistä osa on ainakin mielen tasolla näihin asioihin ennakolta varautunut, ettei tule järkytyksenä.

  • uneton yö taas... sanoo:

    Heh… Jäi vähän kesken kun vahingossa painoin kofeiini päissäni väärää nappia 8) Mutta jäin siihen että miksi nyt muka odotellaan ihan kympil jotain ihme ufo kontaktia?(2012 liittyen?) Eiks se olis vähän sama kun me mentäis eläin tarhaan esittelee kännykkää apinoille? Sit oletettaisiin vielä että apinat ymmärtäis siitä kännykästä jotain… Mä vähän luulen et kyllähän noi tietää(jos on olemassa!) meidän olemassa olosta mutta ei näe sinänsä mitään järkeä tulla ilmottaa omasta olemasta olostaan.

    Mä vähän luulen että meillä ei vieläkään olis mitään sellasta yhteistä jaettavaa vaikka meillä nykyään on läppärit, netit ja kännykät. Nää ei vielä sinänsä ole sellaisia keksintöjä mitkä toisi alieneille mitään oh-ho elämyksiä. X) Mä vähän luulen et sitten kun ihmis rotu keksii esimerkiksi kulkea ajassa tai matkustaa eri ulottovuuksissa niin sitten saattais olla jo aika alkaa sopimaan yhteisiä pelisääntöjä. Tähän voi vielä tovi mennä… Olishan se oikeesti kiva saada tietää totuus tähän mysteeriin… Olen tosin jo omassa mielessä tehnyt omat päätelmät siitä ollaanko me yksin täällä maailman kaikkeudessa. Jos joku näkee sit sitä nukku mattia ni sanokaa sille et vois tulla tännekki kylää, alkaa jo vähän rasittaa nää unettomat yöt!!!

  • ulululululululu sanoo:

    Tuota jos tuo käppyrä pitää paikkansa niin ei ne nyt ”ihan” 67% ole kasvanut viimesen 3vuoden aikana?

  • nimimerkki uneton yö: syö unilääkettä jos et saa unta 🙂

  • nova sanoo:

    lääkkeitä ei kannata syödä, luonnosta löytää tarvittavan avun;)

  • luonnostako?. mitäs luonnosta löytää unettomuuteen?

  • alivuokralainen sanoo:

    ei ne mitään ihmisten tekniikka tule tänne katsomaan, eikä sotimaankaan. He ovat meitä älykkäämpiä ja me olemme niitä primitiivisiä, koska sodimme. kyllä heillä on kasvava huoli siitä miten me ihmiset luontoa ja toisiamme kohtelemme. rakennamme myös ydin- ja muita tuhoavia aseita ja joiden kaikkia vaikutuksia planeettaan emme myöskään tunne ja jotka voivat joutua vääriin käsiin. elämme myös hyvin lyhytnäköisesti ja oletamme ongelmien poistuvan kuin itsestään joskus tulevaisuudessa. vaikka silloin muutoksen tekeminen voi olla jo liian myöhäistä.

    uneton yö taas…: jätä ne kahvit tai energiajuomat pois. 🙂

  • Fear sanoo:

    Muistakaa kuitenkin että nää on foxin ohjelmia. Simpsoneita lukuunottamatta se on vain täyttä huhaa hössötystä.

  • alivuokralainen sanoo:

    ootteko kuullu tästä tapauksesta, kun eräs maajussi bongasi puutarhastaan laskeutuneen ufon. hän lähti sitten rohkeasti ufon vieressä hääräileviä vieraita kohti ja kysyi: – ”mitä te täällä teette?” niin humanoidit vastasivat tähän että: – ”oooh… me tykätään luumuista.”

    …eli kyllä ne syyt poiketa planeetallemme ovat joskus myös hieman erikoisia. 🙂

  • Miffy sanoo:

    aku laitela: luonnossa on vaikka mitä unettomuuslääkettä. Itse olen todennut valerianan toimivaksi.

  • poeka sanoo:

    näin ufoja iiik 🙁 helsingissä

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto