FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Lensikö Olympialaisten taivaalla avaruusalus?

Britannian Olympialaisissa on havaittu UFO. Hurjimpien spekulaatioiden mukaan kyseessä saattaisi olla jopa Olympialaisia seurannut avaruusalus.

Tunnistamaton lentävä kohde lenteli mm. ilotulituksen aikana olympiastadionin taivaalla. Kohteen on epäilty olevan ilmalaiva, mutta tätä vastaan on esitetty myös vastaväitteitä joiden mukaan mysteeri ei ole vielä selvinnyt.

Miksi ilmalaiva lentelisi ilotulituksen aikana?, kommentoitiin asiaa YouTubessa

Video olympialaisten ufosta.

http://www.youtube.com/watch?&v=I7jt42FxaQs

Tässä käydään kohdetta vielä tarkemmin lävitse.

Tässä myös toinen mahdollinen UFO.

Mikä lentävää lautasta muistuttava kohde mielestäsi näkyy videoilla?

Aiheesta raportoi myös mm. huffingtonpost.com.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

64 kommenttia aiheeseen: Lensikö Olympialaisten taivaalla avaruusalus?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • pietari sanoo:

  kyllä se saattaa se ilmalaiva olla,,onhan sieltäkäsin hienoa seurata ilotulitusta.Kunhan korkeutta on riittämiin ettei ole riskiä saada raketista.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Selvä ufo, eikä mikään ihmeen ilmalaiva 😉

 • WeAreNotAlone sanoo:
 • Ilmavaiva sanoo:
 • WeAreNotAlone sanoo:

  Ilmalaiva

  Katoppa mun antamaa linkkiä, toinen oli ilmalaiva, mut toinen ei.

 • jatu sanoo:

  En sit tiedä mikä on, mutta kovin alhaalla tuntuu lentävän?

 • Thene sanoo:

  Eiköhän tuo ihan ilmalaiva ole

 • Israfel sanoo:

  Älähän ny Thene! Antaa noiden jotka haluu ufoihin uskoa, pitää kiinni oljenkorrestaan! Tai no hei, paiskataan kaikki kättä ja sovitaan et se oli ufo. 🙂 Noniin. Entäs mistäs sit keskustellaan?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Issu

  Ei sovitaa että molemmat oli ilmalaivoi, nii tulee meille kaikille selväks, ku te skeptikot aina tiedätte kaikesta kaiken. Teidän sanannehan on aina laki 😉

 • Israfel sanoo:

  Me ei tiedetä mitään ja me sanotaan se rohkeesti. En mä tiedä mikä siel lens. Ei kyl kiinnostakaan 🙂 Skepuilla ei ole todistuksen taakkaa. Te uskotte tietävänne paremmin, joten teill on todistuksen taakka, sorry bwana! 😉 Jos sä sanot ”toi toinen ei ole ilmalaiva” sulle lankee heti selityksen taakka. Mistäs tiedät? Ei tarvii vastata koska et sä VOI tietää 🙂 Siis TIETÄÄ. Spekuloida voi ihan rauhas, me sit kyl skepuloidaan näin vastapainox 😛

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Spekuloi nii paljon kun haluat, jokaisel on oikeus mielipiteensä 😉

 • Wattu sanoo:

  tjaa no tyypillistä etukäteen sumuttamista, kerrotaan helposti ufoon verrattavasta ilmalaivasta, sekä hieman lisä uutisointia aiheesta. Jonka jälkeen oikean ufon ilmaantuessa voidaan hätäisimmät intoilijat laannuttaa ennestään kehitetyllä verukkeella ja itseasiassa jo ennestään nykytilannetta hyväksikäyttäen, huomaamme että asiahan on jo tarpeeksi sekainen vuosien varrella puolin ja toisin lentelevistä ufo uutisoinneista sekä havainnoinneista kukaan ei oikein tunnu tietävän mihin uskoa vaikka olisi kuinka totuutta esillä.
  tjaa näin kohta seuraavana päivänä kuvittelemmekin ajatuksen pelkkään ilmalaivaan.

 • Israfel sanoo:

  Spekuloi nii paljon kun haluat, jokaisel on oikeus mielipiteensä 😉

  Ei kun mä skepuloin en spekuloi 😉

 • Nazca sanoo:

  Kyllä se taitaa olla ilmalaiva joka kuvaa avajaisia. Päivälläkin olen nähnyt telkkarissa yleisurheilua seuratessani ilmalaivan stadionin päällä.

 • Mursu sanoo:

  ”ilmalaiva” heh 1 hengen ilmalaiva 😀

 • Tumppi sanoo:

  Varmaan ilmalaiva. Muoto ja värit (ylä- ja alapuoli vaaleat keskeltä tumma) kuin Goodyearin ilmalaivassa. Mut mikäs säähavaintopallo tuo WeAreNotAlonen linkittämän videon toinen ufo on?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  tumppi

  Jaa-a, sitä mä olen täs yrittänyt kokoajan hoilottaa, mut en tiedä. Mutta edellenkää ilmalaiva se ei ole. Tuskin sitä koskaan saadaa ees tietää 😀

 • Jugi sanoo:

  Ilmalaiva? Älä naurata.

 • Ilmavaiva sanoo:

  Tässä jonkun ottama kuva netissä google haulla etsittynä, jossa Goodyearin ilmalaiva näkyy vielä paremmin (iso kuva):
  http://www.winemillerrc.com/wp-content/Fireworks-with-Roxy.jpg

  Toinen kohde onkin sitten helikopteri. Olisi aika huvittava sattuma, jos ilmassa muka olisi ollut ihan oikea ufo tuon paljon kohutun ilmalaivan lisäksi.

 • Valo sanoo:

  Ilmalaivassa vilkkuu valot turvallisuussyistä, kun taas tuossa kyseisessä aluksessa ei. Mielestäni selvä ero ilmalaivaan… tiedä sitten mikä tuo oikeasti on…

 • Israfel sanoo:

  Turvallisuussyist kyllä RAF olisi puuttunut asiaan jos siel taivaal olis ollut ilmatilaa rikkomassa ufo. Uskoisin tän kuuluvan heidän protokollaan? C’mon! Ja tätä olis uutisoitu aivan varmasti. Näin ei kuitenkaan käyny joten eiköhän tolle ilmiölle ole ihan tavallinen selitys. Esim just toi hellakopteri. Ja tuolla oli niin paljon sakkia kaduilla yms et aivan varmasti joku oli seisoskelemassa suoraan ton toisen kohteen alapuolel. Eikä ketään ilmeisesti kiinnostanut ottaa siitä lähikuvaa tai videota, etenkin mikäli siellä taivaalla yläpuolella olis ollut jotai poikkeavaa.

 • Ilmavaiva sanoo:

  Kyseisessä ilmatilassa saa lentää vain erityisellä luvalla. Lupaan liityivät ehdot, jotka löytyvät netistäkin salasanasuojatussa PDF tiedostossa. Tuntuu vähintään miljardi kertaa todennäköisemmältä kuin UFOhypoteesi, että ehtoihin liittyi myös erityisohjeet yleisöä häiritsevien navigointivalojen sammuttamisesta kunhan ilmalaiva/helikopteri on muuten riittävän hyvin valaistu. Luultavasti alueella on turvallisuussyistä oma lennonjohto seuraamassa tilannetta ja estämässä onnettomuuksia.

 • james sanoo:

  Ilmavaiva:
  kyseinen kommenttisi jopa nosti omien näkemysteni prosenttuaalista vertailua tarpeeksi joten uskallan jopa jo sivuuttaa ufo- tuosta pois

 • james sanoo:

  tämänkaltaista fiksua ja loogista sekä ytimeen menevää päättelykykyä me tarvitsemme lisää.

 • Israfel sanoo:

  Amen James!

 • Jaahas sanoo:

  http://www.winemillerrc.com/wp-content/Fireworks-with-Roxy.jpg

  Olisiko tuo ilmalaiva laitettu kuvaan samallalailla kuin tuo koira?

  Mikäpä sen parempi paikka olisi käydä näyttäytymässä. Näin ihmiset tottuu ajatukseen…

 • Vergilius sanoo:

  Mihin ajatukseen ihmiset tottuu? Luitko ollenkaan Israfelin ja Ilmavaivan kommentteja tästä? Ilmalaiva laitettu kuvaan? Onko tuo sama ilmalaiva laitettu myös kaikkiin niihin tuhansiin eri ihmisten ottamiin videoihin, kun he kuvasivat avajaisia ja ilotulitteita Lontoossa?

 • Hemppa sanoo:

  Eipä tullut ufot esiintymään Lontoon olympialaisissa…. Tai no tietty, jos tuo lentävä ilmalaiva on jonkun mielestä todiste ufoista niin ok.. Alkaa mennä usko näihin ufojuttuihin 😐 Disslike

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Jos joku katsoi avajaisia, niin niissähän juuri tiputettiin maallisesta lentolaitteesta ”Bond” ja ”kuningatar” stadionille.

  Tämä selittää sen toisen ”UFOn”

 • Joku sanoo:

  Joo ei näkyny ufoja eikä fals flag attackkiä kisoissa. Kannattaa varmaan postailla joka ikinen ilmalaiva ufoksi. Jonku näkönen suodatus pitäs mun mielestä olla tän sivun ylläpidolla. Jokainen Ufo juttu netissä on aina totista totta ja juttua väännetään vaikka väkisin

 • Ogeli sanoo:

  Ei tapahtunut mitään olympialaisissa, mutta toisaalta hyvä niin. Elokuun toiseksi viimeiselle päivälle on lupailtu jotain, mutta saa nähdä tapahtuuko mitään. Olen myös saanut itse ihme viestejä, että huomenna 14.8. olisi jotenkin merkittävä päivä. En kyllä tiedä miksi.

 • Jugi sanoo:

  Ogeli, mitä on luvattu elokuun toisiksi viimeiselle päivälle? Mistä tieto on tullut? Ja huomenna onkin itseasiassa merkittävä päivä, koulujen alkamiset 🙂

  Vitsit vitsinä 😉 mistä olet saanut ihme viestejä ja miten?

 • Ogeli sanoo:

  Universumilta, mutta en osaa sille antaa järjellistä syytä. Niinkuin samalla tavalla kuin jos näet koko ajan tiettyjä numeroita tai kellonaikoja, jotka toistuvat.

  Tuo elokuun 30. päivä on potentiaalinne päivä jollekin isolle tapahtumalle, se on ennustettu Yijingssa (I Ching), eli Terence McKennan Timewave Zero-ohjelmassa:
  http://www.youtube.com/watch?v=EuFVLERwa2E&feature=plcp

  Sen mukaan aika loppuu joulukuun 21. päivä, tai ainakin loppuu aika jollaisena me sen tunnemme. Uuden alkua itse veikkaan, enkä mitään loppua. 🙂

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Ogeli

  Mutta sellä uudella ajalla voidaa tarkoittaa vaikka mitä. Esim miljoonat ihmiset kuolee, ja vain kourallinen selviytyy hengissä, ja heille alkaa uusi aika. Vaihtoehtoi on rajattomasti, mikäli the end saapuu joulukuus 😀

  Vergis

  Näin ”vastaavan” ilmiön hetki sitten, mutta tämä oli erilainen mistä puhuttiin silloin päiviä sitten. Tääl Helsingis pilvetön taivas ja tähtiä piisaa. Mutta, voiko sateliitit lentää kuika lähellä maata, se nimittäin näytti siltä, että olisi lentänyt 500m-2km maasta, kun oli niin kirkas. Mutta kuullosti ekana siltä, että olisi ollut lentokone, mutta ei mitkään valot vilkkunut ja sitten hiljalleen alkoi himmetä, ja lopulta katosi. Joten se siitä lentsikasta. En taaskaan väitä, että olis UFO, mutta välillä ihmetyttää noiden sateliittien käytökset, kun tolleen törttöilee liikentees 😀

 • Jugi sanoo:

  Eli tänään pitäisi olla merkittävä päivä? 14.8

 • Ogeli sanoo:

  WeAreNotAlone, niin voi.

  Jugi, en usko että tänään mitään ihmeellistä tapahtuu. Numerologia on vähän hankalaa aika ajoin… Elokuun 30. on päivä jota kannattaa pitää silmällä.

 • Ogeli sanoo:

  Paitsi, että juuri kun tarkastin uutiset niin Venäjän itärannikolla oli 7,5 magnitudin maanjäristys. Eli suurin pitkään aikaan, vaikka ei onneksi näillä näkymin ole aiheuttanut mitään vahinkoja. Tosin maa järisee koko ajan, mutta sitä ei tiedä että milloin tulee noita isoja jytkyjä. Näemmä vuoden-parin välein.

 • Jugi sanoo:

  Ai 30 päivä elokuuta tapahtuisi jotain? No enpä taida enää uskoa noihin tämän 4.8 jutun jälkeen. Kyllä se vei minulta erittäin paljon uskottavuutta.
  No, mitä vaan voi tapahtua, mutta en usko mihinkään kovin suureen.
  Toivottavasti siitä päivästä lähtien alkaisi asiat muuttumaan ennenkuin on liian myöhäistä.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Profetioita tulee ja menee. Mutta yks profetia on mielessäni, ja sehän on 21.12.2012. Mielenkiinnolla odotan, että tuleeko tapahtumaan mitään silloin. En uskoisi koko asiaa, jos olisi vain yhestä lähteestä. Mutta niitä lähteitä on monia, eri aikakausilta, uskonnoista, yms. Ei ole montaa kuukautta enää, nii sitten se selviää.

  -Maya-intiaanit.
  -Hopi-intiaanit.
  -Ilmestyskirja.
  -Nostradamus.
  -Muinaiset kiinalaiset.
  -Muinaiset hindut.
  -Jenkkiläinen ennustusohjelma, joka ennusti mm Aasian tsunamin ja WTC-tornien tuhon.

  YMS.

 • Ogeli sanoo:

  Minäkin odotan joulukuuta innolla, koska mitään hävittävää ei ole. Vaikka mitään ei tapahtuisi, niin silti kuitenkin kyseisenä päivänä tulee olemaan kaikenlaisia tapahtumia ihmisten toimesta, toivottavasti lähinnä positiivisia. Ja pääseepähän sitten availemaan joululahjoja, jos ei muuta. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Jugi, kyllä minäkin olen melkolailla menettänyt uskoni profetioihin. Mitään ei koskaan tapahdu kun ennustetaan vaan tapahtumat sattuvat silloin kun kukaan ei niitä osaa odottaa. Joulukuussa on silti jotain mystistä enkä tahdo uskoa, että se voi olla vain sattumaa. Mutta eipähän tässä ole kuin reilu neljä kuukautta jäljellä, sittenpähän nähdään. 😉

 • Jugi sanoo:

  Minä olenkin alkanut huomata ihan tässä lähiaikoina semmoisen erikoisen asian.
  Aina kun alan miettimään mikä on tulevaisuuteni ensi vuonna niin en vain pysty hahmottamaan asiaa. En vain pysty ajattelemaan ensi vuotta. Jotenkin tuntuu, että tulevaisuuteni on jossain muualla. Ikinä en ole tälläistä tuntenut. Kummallista.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Jugi

  Kuhan muistat, että joskus kun meet uuteen työpaikkaan, nii et kerro mitään tollasta työhaastattelussa, mikäli siel kysytää se perus, ”että missää näät itsesi 5 vuoden päästä, tyyliin” 😀

 • sepe sanoo:

  eihän toi nyt mikään ilmalaiva ole! selvästi ufo.

 • Jugi sanoo:

  WANA, onneksi en ole vaihtamassa työpaikkaa 😉

  Joo kävisi huonosti jos tollein sanoisi 🙂

 • esa sanoo:

  ilmalaiva se on, paikalliset sanovat että se lentelee tossa kohtaa joka päivä

 • Putte Possu sanoo:

  Ehkä hieman off-topic, mutta miksei ufot ynm paranormaalit tms koskaan näyttäydy päiväsaikaa ja silleen että vidokuvauskin olisi parempaa laadultaan? Vai onks ne yöhumanoideja, eivät esmes kestä näköelimillään auringonvaloa?

 • Vergilius sanoo:

  Kyllähän näitä päiväsaikaankin kuvattuja videoita on. Niitä löytyy, mistäs muualta, kuin YouTubesta.

  Minäkään en pysty hahmottamaan ensi vuotta, en varmaan milloinkaan aikaisempina vuosinakaan ole pystynyt, ja täällä olen edelleen. Tiedän kyllä syyn, miksi en kykene moiseen. KOSKA EN VOI TIETÄÄ MITÄ TULEE TAPAHTUMAAN 🙂 Miten sinun tulevaisuutesi voi olla muualla kuin omassa tulevaisuudessasi? Mielenkiintoinen ilmaisu.

  En edes tuleva syyskuuta itse asiassa pysty hahmottamaan, koska niin moni asia siihen liittyen on vielä epävarmaa ja täysin ”auki”. Tarkoittaako tämä nyt jotakin?

 • Omnipotent sanoo:

  Vain kaikkivaltias Herra tietää menneen että tulevan. 🙂 Profeetat ovat sitten niitä, jonka kautta Hän puhuu ja esimerkiksi toisinaan paaljastaa jotakin tulevaisuudesta. Että kyllä sillä tavalla on ihmistenkin mahdollista välillä saada oikeaa tietoa tulevaisuudesta.

 • Vergilius sanoo:

  Jos herrasi tietää tulevan, silloin se on siis jo valmiiksi määritelty. Miten siis me voimme olla vastuussa ”synneistämme” ja tekemisistämme, mikäli ne ovat väistämättömästi tapahtuvia asioita? Mikäli meillä on kohtalo, me emme ole silloin siitä vastuussa vaan sinun jumalasi. Tässä tapauksessa siis jumalasi ihmiskunnalle antama ”vapaa tahto” on vain hauska vitsi (hänelle).

  Mikäli meillä on vapaa tahto, mutta jumalasi tietää tulevan, silloin hän siis tietää jo ENNALTA, miten tulemme toimimaan vapaan tahtomme puitteissa. Ja mikäli hän ei tietäisi, (esim. päätämmekö syödä omenan vai porkkanan) silloin hän ei voi tietää tulevaa, mikä viittaa siihen, että hän ei olisi kaikkivoipa jne. Kerro ihmeessä sinun näkökantasi tähän, OP.

 • Jugi sanoo:

  Ehheh, Vergilius 🙂 et tainnut ihan tajuta sanomaani 🙂

  En sanonut, että tiedän tarkalleen tulevaisuuden. Sanoin, että kun edes ajattelen tulevaisuutta niin mieleeni tulee sellainen outo tunne, että tämä kaikki saa päätöksen. Ensimmäinen kerta kun tälläisen tunteen koen. Vaikeita asioita selittää, mutta en vergis halua, että tästä tulee iso juttu, sillä asialle on vaikea etsiä syytä. Näin vain tunnen ja thats it 😉

 • Vergilius sanoo:

  Selvä homma, that’s it! 🙂

 • Omnipotent sanoo:

  Meillä kaikilla on oma kohtalomme, joten periaatteessa kyllä, tulevaisuus toteutuu kuten Luoja sen on määrännyt toteutuvan. Hän on kaikkivoipa. Esim. Jeesuksen kohtalo oli kuolla ristillä, mutta poiketen meistä muista ihmisistä, hän tiesi oman kohtalonsa ennalta.

 • Vergilius sanoo:

  Myönsit sen siis itsekin, OP. Jos meillä ei olisi kohtaloita, jotka ovat etukäteen määriteltyjä, jumala ei olisi kaikkivoipa sillä hän ei voisi tietää, mitä tulee tapahtumaan. Jumalan kaikkivoipaisuuden toteutuminen siis VAATII esim. ennalta muokatun tulevaisuuden. Miten kaikkivoipaisuuden toteutumiselle voi olla ehto? 🙂 Muuten, pystyykö jumala piirtämään kolmion, jonka kulmien summa EI ole 180º?

  Aina kun aloitan keskustelun uskonnosta, samat epäjohdonmukaisuudet nousevat esiin. Tämä on vain jäävuoren huippu. Aivan turha selittää vapaasta tahdosta tässä kontekstissa.

 • Israfel sanoo:

  Te hihhulit pääsisitte oikeesti helpommalla jos vaan myöntäisitte että jumala ei oo kaikkivoimainen mutta ”lähes kaikkivoimainen”, mahtavin ja voimakkain olento, jne. Sit alkais hommat pelittää teilläkin ilman turhii paradokseja.

 • Vergilius sanoo:

  Kaikkivoipainen jumala on ongelmallinen käsite kaiken kaikkiaan. Tästä seuraa väistämättä paradokseja, mutta on monia muitakin rajoittavia tekijöitä jumalalle, mikäli hän olisi olemassa ja olisi kaikkivoipa. Tässä muutamia esimerkkejä: hän (jumala) ei voi olla olematta jumala. Hän ei voi kieltää itseään, eikä myös esim. valehdella itselleen.

  Viidennessä Mooseksen kirjassa käsitellään paljon jumalan olemusta. Sellainen tulee esille myös, että vaikka jumala on kaikkivoipa, hän ei voi tehdä/toimia vastoin omaa ns. ”luonnettaan/luontoaan”. Hän on siis täydellinen, mutta ei täydellisen kaikkivoipa, jos hän on kykenemätön toimimaan itseään vastaan.

 • Ogeli sanoo:

  Jumala on kaikkeus. Me olemme osa kaikkeutta.

 • Israfel sanoo:

  ”yhden laki” Ogeli on back! Ja parablogin keskustelu tapahtuu vain luojan mielessä koska tää on hänen tapa kokea itsensä. 🙂 Mitähän mieltä luoja on ollut kokemuksistaan näin tähän asti?

 • Ogeli sanoo:

  Kokemusta kaikki. 🙂

 • Israfel sanoo:

  Alriight! Mahtava meisinki 🙂

 • fffsss sanoo:

  Sattuuko kukaan muistamaan aiemmin tältä vuodelta että joku sanoi ufojen tulevan todennäköisesti seuraamaan myös olympialaisia? Joku tutkija taisi olla

 • Ogeli sanoo:
 • Vergilius sanoo:

  ”If aliens have studied our psychology, they may choose to appear in our skies on a significant date – the closing ceremony of the Olympic Games is one date being widely circulated by conspiracy groups.”

  Now that’s some hard data, Mr. Pope. Vaan eipä näkynyt ekstraterrestriaalisen vierailijoiden aluksia. Anteeksi vain, mutta kuulostaako tämänkaltainen päättelyketju kovin loogiselta? Minusta on aina aivan mielettömän viihdyttävää seurata sitä, kun ihmiset yrittävät spekuloida, mitä mahtaa tähtienvälisiä etäisyyksiä taittavan, ylivertaisen muukalaisrodun päässä liikkua 😀

  Ja tuo mies on oli johtotehtävissä puolustusministeriössä? Kyllä se hänen eroaminen sieltä oli fiksu päätös 🙂 Siitä ainakin voin nostaa hattua, jos ei muusta. Sitäkään en voi kieltää, etteikö tuo mies osaisi olla vakuuttava.

 • Liisia sanoo:

  ”Miksi ilmalaiva lentelisi ilotulituksen aikana?”

  Jotta saatiin kuvattua stadionia ylhäältä. Aika monessa kohtauksessa näytettiin tuota ilmakuvaa päättäjäisissä ja avajaisissa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot