FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Columbiassa havaittiin mielenkiintoinen UFO

Columbiassa havaittiin hiljattain mielenkiintoinen ufo.

Meritähteä muistuttava korkealla lentävä valopallomuodostelma saatiin kuvattua videolle 3.8.2012. Kohde näyttäisi olevan taivaalla staattisesti paikallaan, mutta samalla kääntyilevän oudosti.

Katso video Columbian ufosta tästä

Mikä on videolla näkyvä kohde, mitä mieltä sinä olet?

Kiitos vinkistä Ogelille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

35 kommenttia aiheeseen: Columbiassa havaittiin mielenkiintoinen UFO

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • JayeS sanoo:

  tollasen osaan mäkin feikata vaikka en ole sitä ennen tehnyt kuin kerran ja tuohon ei edes tarvita mitään editointi ohjelmaa

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Kekkerit meneillään 😀

 • Isojalka sanoo:

  Eipä ollu ihmeellinen video. On tullut nähtyä paljon parempia ufo-videoita.

 • Tumppi sanoo:

  Ei kyl saa mitään selvää.

 • jatu sanoo:

  Hiljaista on maailmalla…….

 • Karhu IV sanoo:

  Ei enää kiinnosta hevon hemmettiäkään nämä.. siinäpähän on taivaalla valopisteitä, jos muuta ei ole niin ei kiinnosta.

  Kannattaa muuten kokeilla Karhun suodattamatonta ruis olutta (tumma). Todella hyvää, parasta bisseä mitä suurpanimot ovat suomessa koskaan tehneet. Tätä kun vielä sais IV:nä!

 • Jugi sanoo:

  Perus kamaa nämä ufo havainnot. Ei mitään kummallista. Ei niin kiinnostava aihe. Voisi jo alkaa sivuuttamaan nämä ufo jutut ihan suosiolla.

  Ps. karhu IV, kyllä on sitä bisseä maistettu, mutta ei se mielestäni mitään kovin hyvää ollut. Juotavaa kuitenkin 😉

 • jatu sanoo:

  Joo, eipä näitä kovin vakavasti voi ottaa.
  Poikien lennokkeja.

 • Jallukola sanoo:

  Mitä näistä valopalloista, 4.8.2012 ennustettua radikaalia muutosta maapallolaisten elämään ei sitten tullutkaan…

 • kornimaani sanoo:

  Ei tässä oo enään mitään järkeä, kun tollasetki säälittävät valot on niin helppo huijata laittamalla jotku ledit vaan esim quatro kopteriin ja painaa menee vaan.

 • Vergilius sanoo:

  Vaikka eivät nuo UFO-videot ole koskaan kiinnostanetkaan pahemmin, niin tämä kyseinen pätkä on kyllä jo pohjanoteerauksia. Mutta kyllähän näitä virtaa jatkuvalla syötöllä maailmaan.

 • JayeS sanoo:

  helppo tapa feikata ufo video jos on sisätiloissa :
  Laitta tumman verhon ikkunan eteen ja ottaa fikkarin käteen ja heiluttaa sitä valoa siinä verholla mutta pitää olla hyvin suora verho, ja sen ei ole pakko olla verho

  Jos taas on ulkona:
  (pitää olla erittäin pimeää) ja filmaa katulyhtyä ja heiluttelee kameraa niin että videolla näyttäisi kuin että valopallo liikkuisi siinä, pitää vain tarkistaa ettää tolppaa ei näy . tämän takia pitää olla hyvin pimeää että vain valo näkyy , joten on hyvä jos on huonolaatuinen kamera ,esim. puhelin

 • JayeS sanoo:

  Ja ei tarvita editoida 😉

 • Casiolove sanoo:

  Näyttää vedenpintaan hejastuneilta valoilta totta puhuen.

 • Wespa sanoo:

  Ei tässä oo enään mitään järkeä, kun tollasetki säälittävät valot on niin helppo huijata laittamalla jotku ledit vaan esim quatro kopteriin ja painaa menee vaan.

  Ottaen huomioon lentokorkeuden ja kohteen paikallaan pysyvyyden, en itse usko radio-ohjattavaan lennokkiin tai helikoperiin. Myös tuo kohteen liikehdintä on outoa.

 • Israfel sanoo:

  Ottaen huomioon lentokorkeuden ja kohteen paikallaan pysyvyyden. Satun itse harrastamaan noita ”kuhnureita” ja rc-hellakoptereita, enkä näe täs mittään outoa. Esim mun omas kapulassa (Spektrum DX5) on kantamaa 1,8 mailia, eli 2,88 km. Eikä tuo kohde ees ole lähelläkään niin kaukana, kun sen voisi halutessaan lennättää.. Se voi olla kumpi vaan, drone tai kopteri IMO. Nimenomaa käyttäytymisen perusteel. Veikkaan dronea. Ja niihin saa mageit ledejä väsättyy helposti 🙂

  Esm tämmöinen, joka on paljon mageempi kun tolla videolla ollut:

  http://www.youtube.com/watch?v=uvPDj7JNQQk&feature=related

 • Feikken sanoo:
 • JOS PLANEETTA X TULEE AURINKOKUNTA” VAAKATASOSSA ” TÄMÄ KOHDE ON ”PYSTYTASOSSA” SOIKEA ELIPTINEN RATA ELLEI SE OLE TULOSSA SYY ON RATAMUUTOS TAI EI SITÄ KERROTA TALOUS EI HÄIRIINNY !
  Norjassa muutamalle sadalle tuhannelle turvapaikka : Naparata ja sen muutos megakatasrofi sivuvaikutukset tappaa ? Jo ne olevat kolmemiljadia ihmistä : Esim jos suomi siirtyy nyt välimeren ilmastoon joku voi hiitää sukset jalassa napajäällä !?Rannikot veden vallassa : Raahe jokilaakso tulvii energiahuolto katkeilee tietoverkko romahtaa 10 vuoden pimennys ?

 • veribigboss sanoo:

  Tavanomainen juutuppi video. Kamera heiluu ja tärisee, zoomia kelataan ees ja taas, mistään ei saa mitään selvää ja siellä täällä näkyy se kuvattava kohde. Sitten kuvaaja vielä kyselee että näettekö, näettekö, NÄETTEKÖ.

  Juutuppi on täynnä noita harrasteliroskia ja niitähän mahtuu 28 tusinaan.

 • Raahe ja jokilaakosot tulvii vettä kaikki menettää kaiken ja se on se muutos ?
  Ja olen käynyt niin monta traumaa näitä elämässäni läpi !?

  Anuakit ei ole ahneita ihmisiä pahempia : Arvot on aika lailla jo saman tapaisia ihmiset olivat halpatyövoimaa kaivoksissa. Samaa tekee Ihmisille Ihminen itse : Eroavuus on jotakin joka ei ole kuin se on suhteellisella asteikolla ulkonäkö ?
  Jätös saisi mennä menojaan vaikka madonreikään ja nyt koko se planneetta sen mukana jonkun toisen tähden ratatasolle …

 • Ja ufot on epäselviä muistuttaa ihmisen omaa korkeateknologiaa!?
  Vain siinä elokuvassa kolmannen asteen yhteys oli aito tunne ne on maapallonulkopuolista alkuperää olevia kohteita ?

  Ja näitä mitä paranetti tuottaa : Olen jo 1970 luvulla nähnyt kirjoissa ja elokuvissa ?
  Se että megakatasrofit ja miten niistä selviää oleellisempi ja loogisempi kysymys Ihmiskunnalle ?
  Tyhjää jos se tulee loppuu meiltä monilta aika hukkaan ellettyä elämää ja sekin vain on ja raukeaa tyhjään ?

 • Negatiivisuus ja Positiivisuus ei auta jos tapahtuu pahin !?
  Ei ihminen tiedä mitä sen takana on : Jokin ihmiselle vieras ja käsitämätön elämänmuoto ja aineeton olomuoto? Ei se meille mene jakeluun: Se ei istu aivoihin mitä se todella on henkiolentoja ei valtaapitävät tai armeija jahtaa?
  Ja ei ne ole sille uhka joka pitää valtaa täällä? Ja puheet on sekavia ja vaikeita kokonaiskuvaa ei ole kohde on kuin olisi jokin armeijan oleva kokeilu ja kehitys hanke ….

 • Näkemäni ei vaikuta minua ufoista ne on kuin ihmisen koneet !?
  Armeijalla on vastaavia : Ja vain se elokuva kolmannen asteen yhteys on vakuuttava kuvaus mitä voi pitää ufona ?

  Armeijalla on kehitys ja kokeilu aluksia ?
  Moni ufo vaikuttaa kehitys ja kokeilu alukselta ja joita on joka lähtöön monilla tahoilla on tätä tekeillä juuri nyt.
  Miksi pitää olettaa muuta : Todelliset ufot on muualla ja sillä hyvä me emme niitä näe? Ja ne on nyt avaruudessa ja aurinkokunnassa kauempana …..

 • Ufot vaikuttaa kuvissa ja filmeissä niiltä:Ja joita oli 1960 ja 1970 luvun elokuvissa jopa niinä pienoismalleina ?
  Joita voisi olla olemassa Ihmisen tekeminä olemassa ?
  Ehkä se on tietoinen hämäys : Todeliset ufot on avaruudessa ja ne on suuria kohteita ?
  Vaikuttaa joku taho jolla on valtaa ja asemaa huijaa meitä nyt aiheuttaa tätä syystä jota me emme tiedä ?
  Vaikeaa on nähdä tätä nämä olisi niitä mitä voi pitää ufoina !?

 • pajar sanoo:

  Olin eilen katsomassa perseidien meteoreja ystäväni kanssa, näimme ufon. En ala tässä kummemin sitä kuvailemaan, niitä oli kaksi palloa ja ne liikkuivat omituisesti noin minuutin ajan. Kokemus muutti käsitystäni ihmisen paikasta maailmankaikkeudessa. Olen vieläkin hieman hämilläni.

 • Nexeon sanoo:

  Mielenkiintoista tekstiä ari matti teräväiseltä…niin ku oikeasti mielenkiintoista vaikka onkin vähän sekavan oloista. Asia tuele selville 🙂

 • Entity sanoo:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Psykoosi

  Ufohan se. Kuitenkin on varmaan ihan oikein silti kyseenalaistaa maapallon ulkopuolinen alkuperä. Johtuen ihan siitä, että paljon todennäköisemmin se on jokin maapallolta peräisin oleva laite.

  Taivaalla näkee kaikenlaista omituista, jos sitä vain jaksaa seurata. Silti laskut pitää maksaa ja perhe ruokkia.

  Mutta asiasta moottorisahaan, mitä sille elokuulle ennustetulle ihmeelle oikein kävi?

 • Jugi sanoo:

  Ufot päättivätkin muuttaa aikataulua.

 • Akvinolainen sanoo:

  Ari Matti Teräväiselle:

  Älä viitsi kirjoittaa ihan kaikkea mieleen tulevaa heti, vaan harkitse ja tiivistä ensin.

 • Entity sanoo:

  Anteeksi jos näin ei ole, mutta AMT:n sisis vaikuttaa ulosannin perusteella himpun verran järkkyneeltä.

  Psykoosista puuttuu joskus sairaudentunne, mutta ihminen tahtoo selityksen sille miksi radio, televisio ja sanomalehdet puhuttelevat häntä henkilökohtaisesti. Salaliitto, joko hallituksen, avaruusolioiden tai henkivaltojen, selittää sujuvasti epäloogisuudet ulkoisen todellisuuden ja sisäisen kokemuksen välillä.

  Mutta voin olla väärässä. En ole psykologi, olen vain työskennellyt ja kommunikoinut psyykkisesti sairaiden ihmisten kanssa vähäsen. Ihminen voi sairastua ja sairaudesta voi parantua, mutta sielun sairaudet tarvitsevat usein ulkopuolista apua että toipuminen pääsee alkuun.

 • Liisia sanoo:

  Ja taas kerran ufovideo, jossa videon pituus on lyhyt, eikä ole kuvattu ufon häviämistä näköpiiristä. Sielläkö se ufo vielä taivaalla leijuu? Jos kuvaaja epäilee sitä ufoksi, niin luulisi että olisi mielenkiintoista kuvata sitä ufoa vähän pidemmän aikaa. (kohteen liikkuminen pois näköpiiristä/kamerasta on hyvin hyvin harvinaista ufovideoissa(yllättäen). On paljon helmpompaa tehdä feikkivideo jossa ufo on paikallaan ja ei häviä kohteesta. Ei tule yhtään mieleen ufovideota, jossa kohdetta olisi kuvattu pitempää niin että kohde likkuu pois näköpiiristä esim. horisonttiin. Vai onko ainoa syy sitten paristojen loppuminen? vai että ufo on laittanut kamerat säköksi?

 • lownrgy sanoo:

  ton tapaisia artefakteja tulee kuvaan kun zoomailee tähtiä digikameralla

 • lownrgy sanoo:

  ”Myös tuo kohteen liikehdintä on outoa.”

  se kohde ei itseasiassa liiku siinä vaan valon, ilmakehän ja objektin vääristymä saa aikaan sellaista ’huojuntaa’. koitin itsekin tuota kun tuli yhteen aikaan näitä ”avaruusameebapsykedeelinenpizzamerihevonenilmiöleijuutaivaallajahuojuu” videoita niin paljon.

 • lownrgy sanoo:

  ja selvennykseksi tää oli vain realistinen huomio joka perustuu kokemukseen ei mikään mielipide tai kannanotto mihinkään suuntaan.

  ari matti teräväiselle tsemppiä

 • HeGe sanoo:

  Mielenkiintosia ovat, mutt nykyää ei voi uskoo mihinkää, ku on nää efektit ja animaatio ohjelmat… Uskon silti hyvin vahvasti, että
  elämää on muuallakin, kuin maapallolla. Tuolla jossain kauempana ne ajattelee meistä, et me ollaan jotain muukalaisia..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot