FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Onko Hitlerin itsemurha vain myytti?

History Channelin tuottamassa dokumentissa käsitellään Hitlerin itsemurhaa ja siihen liittyviä omituisuuksia.

Videossa ihmetellään mm; että miksi Hitlerin ruumiista ei ole kuvia eikä muita todisteita. Oletus Hitlerin itsemurhasta perustuu ainoastaan muutamalle silminnäkijälausunnolle. Jotkut uskovatkin, että Hitler lavasti itsemurhansa levittämällä valheita yhteyshenkilöidensä kautta ja pakeni maasta.

Katso video alta.

http://www.youtube.com/watch?v=iCyfiG7aTB4

Kiitos vinkistä Tonokselle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: Onko Hitlerin itsemurha vain myytti?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • mucha sanoo:

  hyvin mahdollista, amerikkahan tiedetysti haki sieltä isot kasat natsi tiedemiehiä yms omiin laitoksiinsa töihin ja antoi turvapaikkoja isoille natsi kihoille tietoja vastaan. jokku puhuuvat että esim nasa ois näitten natsi tiedemiesten perustama, monen muun yhtiön mukana.

 • Akvinolainen sanoo:

  Hitlerin luita ja hampaita säilytettiin Neuvostoliitossa vuosikymmeniä ja hammaskarttojen mukaan ne olisivat oikeat. DNA:kin niistä otettiin, mutta pitäisi löytää vielä oikea vertailunäyte.

 • Jugi sanoo:

  En voisi edes kuvitella että hän olisi päässyt pakoon. Ei tulisi mieleenkään

 • WeAreNotAlone sanoo:
 • Vergilius sanoo:

  Kuten Akvinolainen mainitsi, Puna-armeija löysi ja sai haltuunsa Hitlerin ruumiin. Hänet tunnistettiin hammasiltojen perusteella. Hitlerin leuan alaosa on Venäjän hallussa edelleen. Kallon osan aitous on kyseenalaistettu, sillä siitä otetun DNA-näytteen perusteella se olisi kuulunut naiselle. Leukaluun aitoutta ei ole kyseenalaistettu. Mutta onhan toki näitä Hitler-myyttejä sittemmin maailmalla levinnyt.

  Ja vielä, NASA ei ole natsitiedemiesten perustama, vaikka heistä moni sinne töihin siirtyikin, sodan jälkeen. Esim. V2-ohjuksen tutkijaryhmä, kuuluisin heistä lienee Wernher von Braun. Saksan tiedemiehet olivat hyvin koulutettuja ja päteviä ihmisiä ja he saivat paljon aikaan NASA:ssa ja heidän osaamistaan arvostettiin.

 • Jukka sanoo:
 • Entity sanoo:

  Luultavasti raato hävitettiin, ettei siitä tulisi vastapuolelle voitonmerkkiä ja propagandavälinettä.

 • Vergilius sanoo:

  Se hävitettiinkin. Hitlerin ruumis haudattiin ensiksi salaa Magdeburgiin, neuvostoarmeijan paraatikentän alle. Sitten myöhemmin Hitlerin jäänteet tuhkattiin ja huuhdeltiin kaupungin viemäriin.

 • Jo vain on sanoo:

  Kyllä Hitler pakeni aina etelä-navalle asti. Siellä se elelee vieläkin ja naureskelee partoihinsa(ei kun viikseensä)
  Oikein totta. Äijä kuoli ihan aikuisen oikeesti oman käden kautta sodan loppuvaiheessa ja mielenevikainen ja vainoharhainen isä aurinkoinen piilotteli jäänteitä Neukkulassa. Nuo leegot on paras todiste kun löytyi vielä vertailu hammaskartta aatun kallosta. Oli muuten melkoiset leegot ja selittäisi yhdeltä osin äijän mielenevikaisuuden. Äijä oli piirityksen loppuvaiheessa jo niin sairas henkisesti ja fyysisesti että olisi delannut melko varmaan itsestään ilman avustusta.

 • Vergilius sanoo:

  Näinpä. Hitler todennäköisesti sairasti myös Parkinsonin tautia; se vapina toisinaan jopa näkyy noissa sodan aikaisissa videomateriaaleissa, joita olen katsellut. Jos katsoo sodan loppuvaiheessa kuvattuja videoita, hän harvoin edes kättelee siellä ketään, vaan pitää kätensä selän takana, hillitäkseen vapinaa ja ollakseen näyttämästä sitä. Hänellä oli lisäksi runsaasti muitakin taudinkuvaan sopivia oireita.

  Toisaalta hänen henk. koht. lääkärinsä tuolloin poissulki Parkinsonin taudin tarkastuksissaan, joka kuitenkin siihen aikaan jo tunnettiin hyvin. Ei voi varmasti sanoa, mitä Führer sairasti, mutta sairas mies hän oli, joka tapauksessa.

 • Jukka sanoo:

  Suosittelen kuuntelemaan tuon linkkaamani Hitler’s Escape -radio-ohjelman. Hitlerin kohtaloa tutkinut Peter Levenda esittää mielenkiintoisen teoriansa, jossa Hitler onnistuu pakenemaan Indonesiaan ja kuolee siellä 80-vuotiaana vuonna 1970. Tässäkin ketjussa esitetyille todisteille Hitlerin kuolemasta löytyy vaihtoehtoinen selitys. Myös Vergiliuksen mainitsemien käsivaivojen syy selviää.

 • Vergilius sanoo:

  En minä sano, etteikö se voisi olla mahdollista että Hitler olisi selvinnyt hengissä Berliinin valloituksesta, ”lavastanut” kuolemansa ja paennut. Asiasta ei vain ole yhtäkään vakuuttavaa todistetta.

  Ja anteeksi vain, Jukka, mutta Peter Levendan teoriat kyllä eivät vakuuta. Ja Levenda ei mielestäni kykene kirjoittamaan puolueettomasti ja objektiivisesti tästä asiasta ottaen huomioon hänen mentaliteettinsa ja suhtautumisensa okkultismiin, salaliittoteorioihin ja esoteriikkaan.

  Kuten sanoin, paljon erilaisia väitteitä on tästä asioista noussut esille. Onhan Hitleristä ja Eva Braunista joidenkin väitteiden mukaan jopa tehty silminnäkijähavaintoja. Jotain tästä taidetaan mainita myös tuossa WeAreNotAlone:n linkittämässä IS:n artikkelissa. Niin tai näin, vedenpitäviä todisteita ei ole milloinkaan noussut esille.

 • Jukka sanoo:

  Ei tarvitse pyytää anteeksi. Pointti oli se, että se oli mielestäni ihan viihdyttävä ohjelma tästä aiheesta. Itse nautin tässä harrastuksessa erilaisten mahdollisuuksien pyörittelystä, enkä välttämättä koeta tavoitella mitään lopullista totuutta.

 • Israfel sanoo:

  Vergis se jaksaa jauhaa. ”Niin tai näin.” Hällä välii mitä sille Aatu sedälle kävi sodan lopussa. Hengis se ei enää ole. End of story.

 • Penalty sanoo:

  On yleisesti tunnettu tosiasia että Hitler pakeni joidenkin tukijoidensa kanssa kuun pimeälle puolelle ja valmistautuu siellä maailmanvalloitukseen. Iron Sky -elokuvasta leikattiin natsiagenttien painostuksesta pois kohdat joissa itse Hitler esiintyy. Elokuva kuvattiin kuun oikeasti olemassa olevassa natsitukikohdassa ja sen on tarkoitus valmistaa ihmiskuntaa henkisesti kuunatsien invaasioon, mutta Hitlerin itsensä näyttämisen ajateltiin herättävän liikaa vastustusreaktioita koska hän ei ole enää nuoruutensa kunnossa. Itse asiassa hänen päänsä on kytketty huipputeknologiaa olevaan robottiruumiiseen… Kuulemani mukaan natsit palaavat Maahan 21.12. tänä vuonna, sittenpä alempirotuiset saatte viimein ansionne mukaan!

 • Shot sanoo:

  Penalty, piristit päivääni ja aika mielenkiintoinen video on tuo.

 • rtwtwetrtt sanoo:

  Hitler teki itse murhan bunkkerissaan. Hitlerin unelma Saksan tuhatvuotisesta kolmannesta valtakunnasta murskaantui täysin Venäläisten ali-ihmisten voittaessa Saksan arjalaisen herra rodun.

 • Mäynö sanoo:

  Ihme kyllä moni kommentoija on unohtanut Veikko Huovisen Hitler-aiheisen kirjan Veitikka. Siinähän kerrotaan kuinka Hitler ja Goebbels onnistuivat luistamaan liittoutuneiden joukkojen alta pois. Kaiken huipuksi kirjasta löytyy muutama vuosi sodan jälkeen otettu kuva Hitleristä!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot