FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Dokumentti: Miksi syöpää ei saa parantaa?

Miksi syöpää ei saa parantaa? -dokumentti käsittelee syöpähoitoja joista media ja lääketiede on suurelta osin vaiennut. Dokumentti kertoo syöpää parantavista hoidoista sekä syistä miksi niitä vastaan on taisteltu niin vahvasti.

Miksi virallinen lääketiede käyttää vieläkin 50-100 vuotta vanhoja tehottomia hoitoja, kuten säteilyhoitoja ja kemoterapiaa? Parempia vaihtoehtoja on olemassa.

Dokumentti sisältää suomenkielisen tekstityksen.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

48 kommenttia aiheeseen: Dokumentti: Miksi syöpää ei saa parantaa?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Nexeon sanoo:

  Mielenkiintoinen dokumentti, pistää kyllä miettimään.

 • Niinpä niin sanoo:

  ”Miksi virallinen lääketiede käyttää vieläkin 50-100 vuotta vanhoja tehottomia hoitoja, kuten säteilyhoitoja ja kemoterapiaa? Parempia vaihtoehtoja on olemassa.”

  Ai miksi? No koska syöpä hoidot ovat Bisnestä! Tehottomia hoitoja voidaan myydä samalle henkilölle lukemattomia kertoja ja saadaan kynittyä kaikki rahat pois. Jos ette vielä ole tienneet, niin koko lääkebisnes on Rahastusta. Miksi myydä parannusta, kun voidaan myydä lääkettä, jolla saadaan myytyä toista lääkettä jne.

  Ihmisten olisi aika avata silmänsä.

 • Nexeon sanoo:

  Katsottuani aiemman videon ”The Marketing of Madness: Truth about Psychotropic Drugs” pisti jo vähän miettimään ja avasi silmiäni tällekin asialle. Toki olin jo tietoinen, että lääketiede on ollut yhtä rahastusta jo vuosia, mutta ymmärsin aiheen videon jälkeen paljon laajemmin. Kuten tälläkin videolla jo usean kerran näytettiin ja todettiin, kyllä ihmiset ovat yrittäneet taistella vastaan…tuloksetta. Joten mitä teet kun silmäsi ovat auenneet ja heräät vihdoin tähän karuun todellisuuteen ilman, että sua leimataan hulluksi?

 • muchawano sanoo:

  Bisnes tai paremminkin pyramidi huijaus, onhan se bisnestä sekin kuten tiedetään voittoja pitää tehdä voiton päälle.
  Yhteiskunnat on kaapattu tiettyjen mafia perheitten kautta mutta porukka ei tahdo uskoa ennen kuin sitten on tosissaan liian myöhäistä.

  Reality Check is coming, se on varma nääs ihminen joutuu kehittymään tai tuhomaan ittesä ja porukka alkaa pakolla herää tähän hetkeen kun tää paikka missä me eletään on tietoinen ja elävä olento ja ylläri ylläri me ihmiset ollaan osa sitä, me ollaan vaan erilainen muoto luonnon elämästä ja meillä on oma tehtävä täällä mutta jossain vaiheessa me erkaanuttiin todellisesta luonnosta ja menetettiin tai vaimenettiin ne luontaiset kyvyt ja elementit mitkä meissä on jokaisessa. Tää on jotenkin niin kieroutunut ajan kohta ihmisen historiassa mutta iroonista ehkä mutta vaikka miten päin mentäs niin takas luontoon me palataan 😉

 • Ogeli sanoo:

  muchawano, samaa mieltä olen.

 • Ampuj4 sanoo:

  Osa porukasta ei tajua siinäkään vaiheessa kun ollaan syvässä kusessa vaan uskoo vakaasti nyky järjestelmään. Sellasta se on kun ei näe metsää puilta :\ Kyllä se ihan avartava kokemus on jos alkaa huomaamaan missä kusessa oikeasti tarvotaan. Eikä sitä hulluksi leimaamista oikeastaan kannata pelätä sen enempää.

  Ihmiset jotka ei tätä asiaa pysty näkemään on vaan tyhmiä eikä suostu ajattelemaan ulos laatikosta joidenkin syiden takia. Tavallaan olen itsekkin välillä palannut takaisin laatikkoon väsyttyäni taistelemaan tätä mahdottomuutta vastaan ja olen tullut siihen johtopäätökseen itse että tähän ei auta kuin todellinen JYTKY.

  Mutta toisaalta sitten jos tää kaikki on korkeemman kädes joka loppujen lopuksi sitten huolehtii siitä että päästään oikeille raiteille niin mikäs tässä siinä mielessä ollessa.

  Eletään joka tapauksessa jännittäviä aikoja sen suhteen mihinkä suuntaan vaakakuppi kallistuu. Toivottavasti ei siihen huonoon ratkaisuun eli homma jatkuu samaan malliin :/

 • Entity sanoo:

  Milläslailla kemoterapia ja sädehoidot ovat tehottomia? Omissakin tutuissani on kolme, jotka ovat juuri noilla hoidoilla syövästä parantuneet.

  Omia ajattelutapojaan on vaikea muuttaa (sitä out of the box- juttua tarkoitan), koska se vaatii jatkuvaa uudelleenarviointia ja toisaalta myös havaintojensa ja tietojensa kriittistä käsittelyä. Syöpä esimerkiksi on yksi asia, josta joissain piireissä on muodikasta olla jotain mieltä, samalla niin syvälle laatikkoon lukittautuen että luullaan että kaikki salaisuudet on murrettu ja tieto todellisesta maailmastä löytynyt.

  Ei ole olemassa yleistä tautia nimeltä syöpä, mutta on olemassa paljon yksilöllisiä syöpiä, joilla on tarpeeksi yhteisiä piirteitä, että niista voidaan puhua saman otsikon alla. Hoitovasteet ovat yksilöllisiä ja terveydenhuollon resurssit ovat rajalliset, koska hyvinvoinnin sijaan yhteiskuntien varat ja kansojen työ kaadetaan ahnaiden pankkiirien luomaan pohjattomaan velkakurimukseen.

  Opiskelkaa lääketiedettä, jos tahdotte kehittää hoitoja syöpään. Opetelkaa politiikan rujo taito, jos tahdotte ajaa asioita maailmassa, jossa Timo Soinin ilmavaivoja pidetään kansansielun kauneimpina kukkasina. Tehkää asioille jotain, kirjoittakaa kirjoja, tehkää tutkimuksia. Tapoja vaikuttaa on, mutta helppoja tapoja ei ole.

 • Derp sanoo:

  Warning! Outrageously stupid comments posted up there ↑.

 • Wespa sanoo:

  Mikä on kemoterapian ja sädehoitojen toipumisprosentti, kuinka moni sädehoitoa tai kemoterapiaa saavista ihmisistä paranee? Dokumentin mukaan se on hyvin pieni prosentti kun taas näillä vaihtoehdoilla joita esiteltiin sen kerrotaan olevan 50%:sta jopa 99% asti.

 • Qjn sanoo:

  Entity ei tainnut edes vilkaista kyseistä dokumenttia, mutta hyvin kirjotti ”laput silmillä, kuplan sisällä”

 • Nova sanoo:

  muchawano:
  pitää ostittain paikkaansa,
  Esimerkki siitä että Venäjää hallitsee käytännössä täysin mafian haarat, puuttinin johtaessa tätä-

 • Nova sanoo:

  itseasiassa eikös tästä syövän hoito menetelmistä ollut uutinen että läpimurtoa syövän tutkimisessa on ainakin uutisoitu julkisuuteen.

  mutta tuo on kyllä kaikista parhain ja hiljaisin vaihtoehto ihmisten lisääntymisen ja ikääntymisen rajoittamiseksi, valtiot pystyvät tuottamaan ja pitämään markkinoilla ja säätelemään tiettyjen kulutus tavaroiden käyttöä jne

  ” Jos syöpä solut saataisiin varmuudella aina tuhottua ihmiskunta kiihdyttäisi vähintään 40% pitkässä juoksussa maapallon tuhoutumista sillä kuolleisuus lähtisi nopeaan laskuun..
  eli tämän hetkisen kieron maapallon tilanteen mukaisesti on suorastaan ehdotonta ettei tuoda markkinoille mitään mikä ei ole välttämätöntä,
  olen sitä mieltä että ihmiset voisivat elää paljon vihreämmin ja elinympäristöä suojelevammin jos siitä tehtäisiin kunnon puheen-aihe ja entistäkin tärkeämpi asia
  onhanse tieto että niin kauan kuin raha virtaa tehottomista syöpähoidoista ja kaikesta muusta tarkoituksella kehittämättömistä kulutukseen suunnatuista tuotteista EI todellkista muusta parempaan ole luvassa vain johtajat pelaavat vain omaan pussiin ja ihmiskunta tulee Suunnattomien vaikeiden aikojen eteen josta myös johtajat löytävät itsensä paljon myöhemmin..

  Eli Avataan ne silmät käynnistetään se suunnaton ajatusten virta ja sisäisen ajattelun kaavojen tuotto.
  Nouskaamme parrikaadeille, vai kuinka kauan esitätte sokeaa elämän oikeuksien riistämiselle ja kuljette sokeiden massan mukana kohti karsinaa…

 • KeyWay sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=foXuw6HEkG4
  ”Elenin or Nibiru 27th August 2011 and its back ”

 • jatu sanoo:

  Syöpä on köyhän tauti ja kuolemaksi. Rikas selviää köyhälle parantumattomasta taudista rahan ja hoidon avulla.

 • Nova sanoo:

  jatu: aina ei myöskään näin ole, ja jos syöpä haluttaisiin pois elämästä se ilmeisesti myös kokonana saataisiin pois kehitelyillä paljon halvemmilla hoidoilla mutta kysehän olikin rahasta joten emme tätä tee eikö niin ja ihmiskunta kokee Rahallisen tuhon.

 • tiutau sanoo:

  Niin, itse olen sanonut, että mikäli joskus syöpään sairastun, niin rakennan oman pikku kasvihuoneen, jossa jotain laitonta yrttiä sitten kasvattelen ja teen siittä lääkkeeni tarkkojen ohjeiden mukaan, jotka netistä löytyvät.

  Harmi, että ihminen, joka on ilmaiseksi maailmalla tätäkin lääkettä valmistanut, jakanut ja parantanut useita, jopa niitä, joille lääkäri on antanut pari kuukautta elinaikaa, istuu nyt vankilassa tämän johdosta.

  Syöpään on ollut jo vuosia lääkkeet, tehokkaat vaihtoehtoiset lääkkeet juuri kemoterapialle yms., jotka ihmistä eivät välttämättä paranna ja samalla tuo sairastava ihminen joutuu kärsimään uuvuttavista ja heikentävistä hoidoista…

  Mutta joo, itse pyrin siihen, että niinkauan kuin voin, en käytä mitään lääkkeitä. Tiedän minkälaista rahastusta on lääkeyhtiöiden tuotteet ja kuinka niillä vain pyritään maksimaaliseen voittoon. Siksi en hae edes särkylääkkeitä, vaikka päivitäisisistä kivuista kärsinkin. Kaikkeen tottuu ja mielummin totun, kun omalta osalta rahotan tätä kaikkea p*skaa.

  Nykysin lääkärissä määrätään nappia napin perään, eikä välttämättä tutkita edes mikä ihmisessä on vikana….

 • zikzak sanoo:

  On se mukavaa kun maailma ei toimikkaan kuin tiettyjen tahojen yksi puolisten näkemysten mukaan. Ja Hauskinta on että niitä kyseenalaistavat tahot leimataan foliohatuiksi, ituhipeiksi jne. ”You are Free to do as we Tell You”

 • Entity sanoo:

  Katsoin ”dokumenttia” ihan tarpeeksi. Mutta täytyy myöntää, että salaliitot kannabista vastaan jne. olen kuullut jo tarpeeksi monta kertaa, että en viitsinyt tuhlata puoltatoistatuntia elämästäni niiden kertaamiseen. Yhden nettivideon perusteella en alkaisi vetää kovin radikaaleja johtopäätöksiä siitä millainen on lääketieteen tilanne ja millaiset motiivit sen kaikilla harjoittajilla on. Pyydän, että pidätte mielessä että kyseessä on kuitenkin tieteenhaara, jonka perusteidenkin hallitseminen vaatii vuosien opinnot ja jonka kaikilla harjoittajilla ei ole käytössään kaikkien tietoja tai menetelmiä. Lääketiedettä ei myöskään harjoiteta joka maassa samoilla säännöillä, kuin vaikkapa suomessa. Se mikä minua harmittaa ei ole tuo dokumentti, vaan näissäkin kommenteissa valaistumisena esitetty hengen laiskuus ja tiedon vähättely.

  Kuinka suuri, Wespa, on toipumisprosentti hoitamattomasta syövästä? Spontaaneja remissioita voi tapahtua ja tapahtuukin, mutta vaatisi aika perusteellisia tutkimuksia sen selvittämiseksi miksi niitä tapahtuu. Koejärjestely vaatisi otannan syöpäsairaita ihmisiä, joista osaa ei hoidettaisi. Eettiset näkökulmat siihen miksi näin ei tehdä ovat varmaan melko selvät.

  Tällä kuluneella viikollakin olen käyttänyt noin 50 tuntia sen tutkimiseen miten länsimainen ihminen tieteellisen näkökulman mukaan itsensä käsittää. Olen vertaillut tätä käsitystä itämaiseen käsitykseen ja tarkoitukseni on sukeltaa siihen maailmaan niin syvälle kuin rahkeeni riittävät.
  Aiemmin olen opiskellut kemiaa, fysiikkaa ja matematiikkaa. Olen pintapuolisesti perhetynyt talouden mekanismeihin ja tarkoitukseni on tulevaisuudessa tehdä täysin vakavaa tutkimusta siitä, mikä mielestäni on väärin länsimaisessa käsityksessä siitä miten ihminen toimii. Kaikesta huolimatta olen tällä tiellä täysin keltanokka, enkä ole täysin varma mistään. Siinä niitä lappuja ja kuplia.

 • ave sanoo:

  Wespa: Suomessa lasten syövissä on todella hyvä paranemisprosentti. Leukemiasta n.85% paranee ja heitä hoidetaan sytostaateilla. Lasten syövistä, joihin liittyy kiinteä kasvain, paranee suomessa taudista riippuen lähes kaikki ja heidän hoidossaan käytetään sytostaatteja= (kemoterapia), leikkaus, sädehoito. On myös syövän ärhäköitä muotoja, joihin hoito ei tehoa ja lapsi menehtyy tai sitten lapsi menehtyy raskaista hoidoista aiheutuviin komplikaatioihin. Aikuisten paranemisprosenteista en tiedä, mutta lasten syöpäosasto on meidän perheelle liiankin tuttu paikka. Voin vain sanoa, että lapsemme parani, vaikka ennuste oli 50%. Hoitomuotoina oli leikkaus ja 9kk sytostaatti kuuri, sekä autologinen kantasolu siirto. Tuskin kukaan vanhempi uskaltaisi antaa lastansa ”puoskarin” käsiin, vaikka olisi kuinka katsonut vakuuttavan oloisia dokumentteja netistä! Suomessa kun kaikki voitava on tehty ja lapsi todennäköisesti menehtyy syöpään on mahdollista tehdä kokeellisia hoitoja ja silloin lapsi lähtee vanhempien kanssa Frankfurtin yliopisto sairaalaan. Hoitotulokset näissä kokeellisissa hoidoissa, eivät ole kovinkaan hyviä, mutta kyllä siellä on lapsia myös pelastettu kuolemalta. Kemoterapian kalleudesta sen verran, että suomessa hoito ja lääkkeet ovat ainakin lapsille ilmaisia.Joitakin hoitoon liittyviä lääkkeitä jouduimme ostamaan itse ja joita kela ei täysin korvannut, mutta ne eivät olleet kovinkaan kalliita. Henkilökohtaisesti uskon tuon dokumentin sisältöön, mutta haukkua en voi lapsemme pelastajia!

 • Wespa sanoo:

  Kiva tietää, että Suomessa on noinkin hyvät paranemisprosentit. 🙂

 • turret tusk sanoo:

  en kehtaa katsoa videota.. ja mitä paranormaalia tuossa nyt taas on?.. jotain vähän paranormaalimpaa!..

 • S sanoo:

  Mulle tuo dokumentti antoi toivoa, että on noinkin monia eri luonnonkeinoja parantua, eikä tuossa edes olleet kaikki. Jos joskus sairastuisin niin kääntäisin joka kiven ja kannon etsiessäni luonnollisia hoitomuotoja ja välttäisin valkotakkeja. Tiedän kyllä syöpähoidoista sen verran, että perheessäni on sytostaatteja käyttävä syöpäpotilas ja en voi ymmärtää millä logiikalla ihmiseltä kielletään kaikki luonnonlääkkeet ja samalla pumpataan täyteen sellaisia myrkkyjä, jotka tappavat myös terveitä soluja, heikentävät muistia ja tuovat mukanaan paljon muita sivuvaikutuksia. Eli ellei syöpä tapa niin ainakin syöpälääkkeiden sivuvaikutukset sitten viimeistään ja samalla loppuvuosien elämänlaatu heikkenee huomattavasti. Miten jotain sellaista myrkkyä voidaan laittaa ihmiskehoon, jota ei saisi edes luontoon heittää ja joka ei maadu luonnollisesti? Kehommehan on osa luontoa ja maatuu lopulta kuten kaikki tietävät. Se, että syöpä on sieni oli ahaa-elämyksen tuottava näkökulma, sillä se selittänee miksi esim. kehoa alkalisoivalla ravinnolla voidaan parantaa syöpä. Tämä dokkari pitäis kyllä näyttää Suomen Syöpäyhdistyksessä, vai olisikohan se kiellettyä?

 • Qjn sanoo:

  Entity, katsoit tarpeeksi ? Suosittelen katsomaan loputkin, jos sitten keskusteltaisiin molemmin puolin (= kiitos

 • Qjn sanoo:

  Entity. Unohdin mainita, että kyseisessä dokumentissa ei mainita kertaakaan kannabista.

 • Morbus sanoo:

  Öö.. Mitähän katsomisen arvoista tuossa lopussa muka oli? Joku italialainen väittää, että syöpäkasvainten sisällä on sientä, ja että syöpä voidaan parantaa ruokasoodalla. Hei haloo.. Ei ihme, että on lääkärinlupa hyllyllä.

  Ärsyttää tää salaliittopelleily. Ei tällasten dokumenttien perusteella voi tehdä mitään johtopäätöksiä. Lähinnä naurattaa, miten helposti ihmisiä voi johtaa harhaan tällasella commonsense -kuralla. Lääketiede ei ole yksinkertaista, jolloin sitä ei myös pidä yksinkertaistaa.

 • Entity sanoo:

  Luonnollisuus ei tosiaan tuo mitään lisäarvoa toimimattomille hoitomuodoilla. Luontaisilla hoitomuodoilla on mahdollista pitää yllä hyvää terveyttä ja mahdollisesti joillakin ruoka-aineilla ja luonnonlääkkeillä voi ehkäistä syöpää.

  Lukemani perusteella stressaavan elämäntavan yleistyminen ja syöpien yleistyminen ovat jossain määrin käyneet käsi kädessä ja stressiä voi hoitaa monin lääkkeettömin keinoin, kuten meditaatiolla, joogalla ja vaikka käymällä hierojalla. Listaa voi toki jatkaa omalla suosikkihoidollaan. Lasten syövissä tuota yhteyttä tuskin on.

  Kannabis tuli mieleen, koska sen yhdisteiden mahdollisesta tehosta syöpäkasvainten hoidossa on jopa ihan tutkittua tietoa. Tosin ainakin osa kannabisen käytöstä syöpälääkkeenä vaahtoavista ihmisistä hakee vain perusteluja poltteluharrastukselleen. Ja toisaalta se on tässäkin kommenttiketjussa mainittu yhtenä niistä luonnonhoidoista, joita sorretaan.

  Lääkefirmojen salaliitto ei muuten toimi kovin hyvin, juuri kuulin tutun farmaseutin jääneen työttömäksi, kun kauppa ei käy tarpeeksi vilkkaasti.

 • Mike sanoo:

  Olisi aika outuoa, ettei kukaan tästä asiasta olisi kukaan puhunut avoimemmin. Itse panisin ainakin rahoiksi koko homman ja laittaisin esim. Suomen talouden(viennin) nousuun. Itse laittaisin tosiaan rahoiksi koko homman ja kävisin nappaamassa Nobelin yms.

  Vähän sama älyttömyys liittyy Zeitgeist-asiaan. Miksei valtio pumppaa rahaa jos se on niin älyttömän helppoa? Aivan oikein. Koko salaliitto on täyttä potaskaa. 😉

 • 555+111 sanoo:

  Kaikki on Eliitin syytä. Eihän enää ole maanjäristyksiä, tsunameja, tulivuoren purkauksia eikä muitakaan luonnonmullistuksia. Nehän aiheutetaan HAARPILLA. Ei ole olemassa terrori-iskuja, sotia yms. Ne on FALSE FLAGeja. Ei ole sairaita yksilöitä jotka tekevät joukkomurhia, he ovat vain katsoneet Simpsoneita jossa Eliitti lähettelee viestejä hoitaa kännykkäsäteilyllä MIND CONTROLlia. Mitä vielä jäi uupumaan. Ai niin, Lady Gaga kertoo musiikkivideoillaan tuleivista keskitysleireistä Ameriikoissa ja poliisivaltion perustamisesta.
  Joo, suurin osa tästä Eliitistä on matelijoita. Niin, ja sittenhän on tuo NibiruEleninPlaneettaXvaimikäsenytoli. Sitten vielä vuosi 2012 joka saksalaisten tiedemiehien mukaan onkin 2212. Aivan, ja sokerina pohjalla suuri UFOjen näyttäytyminen, joka kärsi jo kerran pahasti inflaatiosta, kun komentaja Adaman johtama Galact…korjaan VALOLIITTO pysyikin visusti kuun pimeällä puolella, missä Natsit pitää tukikohtaa… JA TÄMÄN KAIKEN VARMUUDELLA MEILLE KERTOO YOUTUBE… toistan… YOUTUBE!!!!

 • Wespa sanoo:

  ”Olisi aika outuoa, ettei kukaan tästä asiasta olisi kukaan puhunut avoimemmin. Itse panisin ainakin rahoiksi koko homman ja laittaisin esim. Suomen talouden(viennin) nousuun. Itse laittaisin tosiaan rahoiksi koko homman ja kävisin nappaamassa Nobelin yms.”

  Kyllähän asiasta on puhuttu avoimesti. Media on taas sitten toinen juttu. Jos haluaisit laittaa rahoiksi luonnollisella hoidolla, niin sinut leimattaisiin puoskariksi ja vaihtoehtohoitohihhuliksi, rahoiksi olisi vaikea laittaa kun ei olisi tieteellistä hyväksyntää. Nobeliakaan tuskin saisit. Tosin itse uskon henk koht että Suomessa on onneksi hieman helpompaa kuin esim. USA:ssa ja tämän takia täällä on paljon tehty keksintöjä yms. 🙂

 • Järkihommat sanoo:

  ”Luonnonmukaiset” syöpähoidot ovat laajalti käytössä tälläkin hetkellä, ja – kas kummaa – myös puoskarit ottavat rahaa hoidoistaan, joiden tuloksista on hyvin vähän takeita. Myös uskonnolliset johtajat ovat usein väittäneet parantaneensa syöpäpotilaita vain Kristuksen voimalla, mutta valitettavasti näyttö siitäkin on heikosti. Takeita muiden kuin kliinisen lääketieteen tuloksista on niin vähän, että sen vuoksi ihmisille suositellaan konventionaalisen lääketieteen metodeja.

  Ei tämä tietenkään sulje pois sitä, että lääketiede on rahan ja ahneuden ajamaa. Tosiasia on kuitenkin myös se, että jos joku keksisi (todella kalliin) syöpähoidon, rikastuminen olisi välitöntä. Median salaliittoa lienee turha syyttää, sillä tunnen itsekin kemian tutkijoita, jotka ovat käyttäneet kymmenenkin vuotta syöpäsolujen tutkimiseen. Ellei joku ohjaa näidenkin ihmisten ajattelua jatkuvasti mielenhallintasatelliitilla tai käy muuttamassa tutkimustuloksia öisin. Voihan se olla, jos nettivideossa niin sanotaan.

  Toivoisin, että ”yleisen tiedon” vastaisia argumentteja vastaanotettaessa käytettäisiin järkeä, eikä saman tien uskottaisi poskettomiin salaliittoihin. Sekin on melkoista mielenhallintaa, jolla tietämättömät saadaan vouhottamaan välillä täysiä järjettömyyksiäkin. Kaikki, mitä meille kerrotaan, ei ole totta, mutta kaikki salaliitotkaan eivät välttämättä ole. Vaikka kuinka valtamedia valehteleekin.

  Kuka tahansa on vapaa kokeilemaan raejuusto-oliiviöljyhoitoa, jolla erinäisten nettilähteiden perusteella syöpä paranee. Hoitoennusteet vaan eivät välttämättä ole kovin tilastoituja ja empiiristä tieteellistä näyttöä on vähemmän, mikä voi alkuun tuntua pelottavalta. Kokeilemalla se selviää.

 • turret tusk sanoo:

  no onpas paranormaalia.. en edes katso videota kun on niin pitkä..

 • turret tusk sanoo:

  toi uus kuva on kyllä hieno kun se viime kuva oli semmonen silmät ristissä ukko..

 • Wespa sanoo:

  Aika pitkät päätelmät vedät siitä mikä on salaliitto Järkihommat. Kukaan täällä ei ole puhunut mielenhallintasatelliiteista tai muista. Dokumentissahan kerrottiin aika hyvin miten homma toimii – ihmiset leimataan, käydään propagandaa median välityksellä, rahoitetaan artikkeleita yms; tutkimustuloksia ei hyväksytä eikä uskalleta/haluta itse tutkia…

  Sana ”median salaliitto” ei vielä kerro mitään. Kyse on enemmänkin rahasta, jos esim. lääkeyhtiöt rahoittavat jonkin tiedelehden toimintaa mm. mainosten kautta suurelta osin, niin heillä on aika iso sanavalta siihen minkälaista heidän vastaista artikkelia sinne menee, lehtitalolla on aina pelko suuren rahoituksen ja mainostulojen menetyksestä. Ei ole mitään uutta, että reportterit tekevät hyviä juttuja joista osa sitten jää syystä tai toisesta julkaisematta, raha ratkaisee monessakin asiassa.

  Se miksi uusai tutkimustuloksia ja läpimurtoja on vaikea tehdä on se, että tutkijat käyvät lääkeyhtiöiden rahoittaman ja vaikutuksen alaisena olevan opetusjärjestelmän läpi ja oppivat miten asioiden kuuluu toimia. Helposti joku voi tutkia kymmenenkin vuotta saamatta läpimurtoja jos koko asenne ja tutkimustapa on alusta lähtien vääränlainen. Ja sitten jos läpimurtoja kaikesta huolimatta tulee on hankittava jostain se rahoitus miljoonatutkimuksiin ja luvat, että saa lääkkeen markkinoille, tätäkin hommaa hallitsee raha ja isojen lääkeyhtiöiden tarjoama rahoitus. Ongelmana on myös jo aikaisemmin hankitut patentit, jos joku hoitotapa tai lääke rikkoo osaltaakin jotain jo hallussa olevaa patenttia niin homma jää siihen. Lääkeyhtiöillä on sitten taas omat intressinsä olla käyttämättä hallussa olevia patenttejaan.

  Asiaa valaisee hyvin myös toinen lääkedokumentti joka kertoo enemmän lääkeyhtiöiden tavasta toimia ja miten niillä on suuri sanavalta siihen mitä julkaistaan ja mitä ei julkaista.
  http://paranormaaliblogi.net/index.php/2011/08/22/truth-about-psychotropic-drugs/

  Ehkä salaliitto pitäisi korvata sanalla oman edun tavoittelu. Rahanahneet ja korruptoituneet ihmiset ja yhtiöthän tässä ovat kyseessä. Salaliittohan se on siinä mielessä tosin, että asioista päätetään salaisesti kuten monen yrityksen toimintaan kuuluu.

 • Entity sanoo:
 • Entity sanoo:

  Löytyi toinenkin:
  http://www.ia.ucsb.edu/pa/display.aspx?pkey=2555

  Ottakaa pää pois sieltä salaliittopensaasta, vaikka vikaa löytyy myös koulutusjärjestelmässä, jossa on nopeiten edistyneiden tieteenalojen opetuksessa pudottu kärryiltä.

  Esimerkiksi kuinka moni koulufysiikan perusteella tietää, että säteily ja aine ovat oikestaan sama asia. Ainut mikä erottaa säteilyhiukkasen materiahiukkasesta on nopeus. Kun hiukkasen nopeus lähestyy valonnopeutta, sitä kutsutaan säteilyksi ja kun se hidastuu sitä kutsutaan aineeksi. Se mitä itse opin koulussa oli enimmäkseen Isaac Newtonin 400 vuotta sitten muotoilemaa klassista mekaniikkaa.

 • Mike sanoo:

  Itse ainakin laittaisin rahoiksi koko bisneksen ja nappaisin Nobelin tai pari. Älytöntä väittää, että kukaan ei olisi laittanut rahoiksi moisella asialla. Samaa uunoilua liittyy Zeitgeistin rahantekoteoriaan. Miksei valtiot maksa velkojaan tuottamalla lisää rahaa jos se on kerran niin helppoa. Aivan, ei se ihan niin mene.

 • turret tusk sanoo:

  no onpas ihmeellinen juttu joo en kehtaa kattoo ees videota kun on niin pitkä..

 • JJ sanoo:

  Pointtina ei niinkään se ovatko juuri nämä vaihtoehtohoidot olleet niin toimivia kuin väitetään, vaan se että niiden eikä muidenkaan luonnosta löytyvien lääkkeiden toimivuutta päästä nykysysteemissä koskaan systemaattisesti testaamaan ja siten pysyvät “huhaa hoitoina”. Ellei kukaan saa patenttia luomulääkkeelle, ei sitä kukaan lähde kehittämään lääkkeeksi/hoidoksi, kun ei voi sillä tienata. Tämä ei ole salaliittoa vaan liiketoimintaa. Businesta pystyy siis tekemään ainoastaan synteettisillä lääkeaineilla, jotka pystyy patentoimaan. Käytännössä siis vaihtoehtohoitojen tuominen laajempaan käytäntöön vaatisi patenttilainsäädännön muuttamista, jolloin lääkeyhtiöiden viranomaislobbaus menettäisi merkitystään. Kärjistäen voisi sanoa, että patenttien poistaminen lääkeaineilta olisi katastrofaalista lääkeyhtiöiden liikevoittojen kannalta, mutta olisi hyvin edullista ihmisten hyvinvoinnin kannalta.

 • lääk. kandidaatti sanoo:

  Video on vanha. Siinä on virheitä

  Videon 1. virhe väitteeseen ”ei ole todettu syövän johtuvan mutaatiosita”: syöpä johtuu ja on todistettu johtuvan geneettisien mutaatioiden kertymisestä. On osoitettu vielä mitkä solun sykliä säätelevät geenit ovat avainasemassa.

  Kemoterapian lääkkeet ovat myrkkyä ja tappavat nopeasti jakautuvat syöpäsolut, koska estävät jakautumista. Sehän on selvä.

  Renen jutut otan hieman kyseenalaisiksi, koska ei puhuta mistä diagnooseista on kyse. Ei ole kovin vakuuttavaa että yksi ”parantunut” kertoo oman kokemuksensa. Ei kovin vakuuttava dokumentti, koska vastapuolta ei haastatella. Hyvin asenteellinen ”dokumentti”. Paras on tämä Hamerin teoria, joka on vastoin kaikkia tieteellisesti todistettuja seikkoja.

  Sitten tämä syöpä on sientä!! Sieni näkyy mikroskoopissa aivan erilaiselta kuin syöpäkudos. Syöpäkudoksen solujen erilaistumisaste vaihtelee ja se on yksi pahanlaatuisuuden tekijä: hyvin huonosti erilaistuneet solut ovat pahanlaatuisempia. Tämä sieni-juttu on täysin kuvitteellinen. Olen itse nähnyt syöpänäytteitä eikä tälle ole mitään pohjaa. Se, että potilailla on sientä voi johtua immuunikadosta, jonka voi aiheuttaa esim. luuytimen syöpä taikka kemoterapia. Eli assosiaatio on olemassa mutta johtopäätös on väärä.

  Täällä näkyy suurin kaksinaismoraali. Se tarkoittaa yksilön t. yhteisön moraalivaatimusten ja omien tekojen ristiriitaisuudesta; us. = tekopyhyys, ulkokultaisuus. MOT Kielitoimiston sanakirja 2.0 © Kotimaisten kielten tutkimuskeskus ja Kielikone Oy. Eli puhutte, että pitää olla avoin ja kriittinen eikä jämähtää mihinkään. Osoitatte kritiikkiä nykyisiä järjestelmiä vastaan. Mutta teidän juttuihin ei saa ollenkaan ottaa kantaa. Tässä on suuri ristiriita mikä on kaksinaismoraalia.

  Hm. yrtti ja eritoten homeopatiatuotteilla voisi tehdä rahaa, ei tarvitse edes tutkia mitään. Tekee vain hienon pakkauksen…

 • Hartsa sanoo:

  Ikävä kyllä ei paljon lisäarvoa tuo, jos länsimaalaista lääketiedettä puolustaa kyseisen instituutin aivopesulaitoksen käynyt. Toki tietäävät termit, ja nykyopetuksen mukaisen kuvan vaikkapa juuri syövän toiminnasta. Kaiken tämän vielä aivopesuohjelman mukaan hyvin tarkasti ja täsmällisesti, mutta siihenpä se jää.

  Se, että ovatko dokumentit faktana esitetyt tiedot täsmällisiä on tietysti taas kyseenalaista. Hyväksyttyä tiedettä puoltavan dokkarin faktojen oletetaan pääasiallisesti suoralta kädeltä olevan tosia, mutta jos mennään enemmistön näkemyksiä vastaan niin silloinhan ”faktojen” on oltava vääriä.

  Itseäni lähinnä hämmästytti nuo hyväksyttyjen hoitomuotojen noinkin huonot paranemisprosentit. Parempihan se olisi parantaa edes sen verran että uuden syövän kerkeää sairastella jos tuottoa miettii, mutta näinhän suuri osa ”parantuneista” tekeekin. Noh, eipä ne ihmiset tietysti kesken tappamalla lopu, kun uusia potilaita saadaan myrkyttämällä kehoa saasteilla, ruoalla, rokotuksilla jne jne.

  Dokkarin parasta antia oli varmaan se informaatio, miten nykyinen lääketiede osti tiensä läpi ainoaksi vaihtoehdoksi ja tämän jälkeen kaikki luonnolliset ja aiemmin normaalit keinot olivatkin puoskarointia. Mielenkiintoista, että laittomaksi oli oikein määriteltävä kaikki muut keinot paitsi se oma tapa.. luulisi, että ihminen saa omasta hengestään päättää, mutta tietysti ymmärrettävää jos ei rehellistä kilpailua oma toimintatapa kestä.

  Paikkansa olisi molemmille koulukunnille tässä maailmassa jos ihmisen parasta haluttaisi, mutta ei toki rahan ehdoilla toimivassa maailmassa.

 • Aatoss sanoo:

  Hoh hoijaa…

  Täynnä asiavirheitä sekä ja kovin kapeasta vinkkelistä.

  Mutta hyvä bisnes dokkarin tekijöille..

 • Mikko sanoo:

  Ei voi muuta sanoo ku huhhuh! vain ihminen voi olla näin sairas päästänsä? tulee melkeen kyynel silmään tän sairauden keskellä 🙁 raha ja status on todellaki ajanu pienempien ihmisten oikeudet maton alle 🙁 Mietin tossa jonku aikaa sit että mihin tää rohdoskasvienki laittomuus perustuu? nyt se selvis… Todisteita on vaikka millä mitalla mutta eihän ihminen näe niitä ku on pää täytetty muulla paskalla,ihminen on todellaki harhassa elävä olento joka on eksyny luonnosta betonihelvettiin,sääliks käy vähä 🙁

 • Mikko sanoo:

  Ja muuten tää näkyy loppuvan kesken,hainrustoon asti kerkesin ja sit pätkäs poikki.

 • Aiski sanoo:

  Hyvä dokumentti. Tämän kaltaisia dokumentteja löytyy vain netistä ja senhän takia moni uskoo myrkkyhoitoihin.

  Moni luonnollisella keinolla parantunut syöpäpotilas ei varmaan uskalla tulla esiin ilman että leimataan noidaksi, huuhaaukoksi tai puoskariksi. Näille syöpäpotilaille vaan sanotaan että he kuvittelevat parantuneensa syövästä. Onhan mediassakin syöpää hehkutettu parantumattomana sairautena. Vitut, sanon minä. Syöpään on olemassa monenlaisia hoitokeinoja, kuten tuo dokkarinkin sen sanoo. Vaikeatkin syövät on parannettavissa siis. Oon tämän sanonut joillekin läheisille mutta eivät usko.

  Kemoterapia on kamala, tehoton ja rankka hoitomuoto. Sädehoidon haitat kuulin ensimmäistä kertaa tämän dokkarin kautta. Voi olla tottakin mutta tiedän yhden ihmisen, joka parantui rintasyövästä, kävi leikeltävänä ja sädehoidoissa. Kemoterapiaa hän ei ottanut vastaan koska pelkäsi että se tekee syövästä vahvemman ja myös terveiden solujen myrkyttäminen oli myös se syy. Leikkauksiin kyllä luotan vaikka niillähän ei voi kaikkea poistaa.

  Itse jos syöpään sairastuisin niin mitä tekisin? Itse käyttäisin luonnollisia keinoja ilman sivuvaikutuksia. Leikkauksiin voin suostua mutta kemoterapiaan enkä luultavasti sädehoitoonkaan menisi.

  Harmi, kun Rick Simpson (katsokaa dokumentti Pakoon parannusta, löytyy YouTubesta suomiteksteillä) joutui oikeuden eteen ihmisten henkien ja elämien pelastamisesta. Hänen ansiosta parantui myös nekin, joille annettiin kuolemantuomio. Mutta ei, huumediileriksi hänet leimattiin eikä syöpäsäätiöitäkään kiinnostanut hamppuöljy.

  Pistin kerran Roosa nauhan sekä Syöpäsäätiön fb-sivuille tuon mainitsemani dokumentin ja se poistettiin. Ei näytä Suomessakaan syöpäasiantuntijoita kiinnostavan kannabis syövän hoidossa.

  Onko raha todella tärkeämpää kuin ihmisen terveys ja hyvinvointi?

 • Ogeli sanoo:

  Edgar Cayce’s Persepective of cancer

  Edgar Cayce gave many readings for persons suffering from a wide variety of cancerous conditions. Here are some of the key points to consider with regard to Edgar Cayce’s perspective of cancer.

  Cancer is an entity unto itself. In most cases, cancer is a group of cells or tissues which separates (”segregates”) itself and forms its own entity within the larger system of the body. In a sense, cancer has its own separate identity like a parasite which infests a host organism.

  Cancer represents a failure of natural processes. Edgar Cayce observed that the same processes which result in cancer are present in the body all the time. Cancer usually results from the failure of natural processes such as coagulation and elimination of wastes.

  Cancer draws from the vitality of the body. Cancer uses the body’s life-force energy to survive. Like any parasite, cancer is a drain upon the resources of the host organism.

  Cancer has many causes. There are many etiological (causative) factors associated with cancer. Heredity, environmental toxicity, poor eliminations, injury, lack of vitality, and depleted immune system were the most often cited factors linked to cancer. Specifically, chronic irritation or bruising were often said to be triggering factors producing tumors which could become malignant.

  There are many forms of cancer. Edgar Cayce recognized the various kinds of cancer. On two occasions he stated that there are nineteen forms of cancer.

  Cancer can often be prevented. According to Edgar Cayce, keeping a healthy diet and good eliminations can help prevent cancer. Specific therapies such as iodex and ash ointment and plantain salve were recommended by Cayce to prevent lumps and tumors from becoming malignant. Gentle osteopathic treatment was also often prescribed to set up ”drainages” and improve eliminations thus decreasing the chances for cancer.

  Early treatment results in better prognosis. In agreement with modern medicine’s view of cancer treatment, Edgar Cayce noted that early intervention produces better therapeutic results.

  Cancer involves mental and spiritual aspects. Edgar Cayce’s holistic approach to health and healing is notable in the readings he gave for person’s suffering from cancer. The mental and spiritual aspects of prevention and treatment were strongly emphasized. Cayce also stated that excessive worry and negative attitudes can make a person with a genetic predisposition for cancer more vulnerable to developing the illness.

  Cancer is sometimes a karmic pattern. Consistent with the perennial philosophy which acknowledges the continuity of consciousness, Edgar Cayce observed that in some cases cancer can result from past life experiences.

  The treatment of cancer involves many modalities. Edgar Cayce recommended a wide variety of therapeutic modalities for the treatment of cancer. Treatments directed at decreasing toxicity and increasing vitality were emphasized. On the whole, natural therapies that worked with the body to heal itself were given priority.

  Edgar Cayce sometimes recommended surgery and radiation. In certain cases where the cancer was progressive and extreme, surgery and/or radiation therapy were recommended. Modern chemotherapy techniques were not available during Edgar Cayce’s era.

  Some cases of cancer were regarded as incurable. Although Edgar Cayce was generally optimistic with regard to the body’s innate ability to heal itself from almost any illness, in some cases of cancer the disease was too advanced to expect a physical cure. In such instances, Cayce would recommend therapies to decrease the pain and suffering while emphasizing the mental/spiritual (soul) aspects of healing.

 • joe sanoo:

  Sai parantaa syövän, kiire ylös ja kerro kenellekään tiedät syöpään sairastuneen. Kannabiksen öljy on parannuskeino syöpään tilauksen nyt, ota yhteyttä: simpaoncannabisoilfoundation@gmail.com

 • frank sanoo:

  Hei kaikille luet tätä, tiedän, jotkut teistä ihmettelevät voi Kannabis parantaa syövän, miten saamme tämän kannabiksen öljy, jotka otamme yhteyttä jotta voimme. Olin niin puoli vuotta sitten, kunnes ystäväni ilmoitti minulle, miten saada tämä öljy. Isäni oli toivottoman sairas ja diagnosoitu ihosyöpä, mutta soveltaa tätä öljyä kolmen viikon kuluttua hän oli taas kokonaiseksi. Sähköpostiosoite saada omasi: simpsoncannabisoilfoundation@gmail.com

 • Arska sanoo:

  Hyvä dogumentti lääkeyhtiöiden vallasta, tai pitäisi sanoa lääkeyhtiöiden mafian hirmuvallasta luonnon hoitokeinoja vastaan ja täysillä ns. turpaan, vaikka todisteet ja näytöt syövän paranemisista selvästi puhuu luonnonkeinojen puolesta ja synteettitisiä hoitoja vastaan. Silmät eivät avaudu lääkeyhtiöille kun vaikuttimina on raha ja rahastus. Miksi syöpää ei saa parantaa? Vastaus rahan keräys ratkaisee. Puolustuskyvyttömät luonnonhoitukeinnoilla sairaita parantavat ovat lupaasioissaan ahtaalla suuria lääkeyhtiöitä vastaan ja usein jäävät häviölle väärin perustein, vaikkakin taisteelee saman asian puolesta eli syöpää vastaan. Itseäni lähinnä hämmästytti nuo hyväksyttyjen koululääketieteen hoitomuotojen noinkin huonot paranemisprosentit, kuten Koululääketiede, faktaa syöpään kuolee päivittäin 20 000 ihmistä, mikä tarkoitaa vuosittain noin 8 000 000:aa kuollutta ihmistä. 500 000 heistä on USA:sta. 1900 luvun alussa syöpään sairastui joka 20:s,- 1940 joka 16:sta,- 1970 luvulla joka 10:s ja nykyään jo joka 3:s saa syövän jossain elämänsä vaihessa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *