FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Zombit

Zombit (joskus myös muodossa zombiet) ovat kuolleista nousseita ihmisiä, jotka kulkevat maan päällä himoiten ihmislihaa. Zombit ovat tulleet tutuiksi monista niitä käsittelevistä viihde-elokuvista, joihin kuuluu mm. Aivokuollut (Braindead), Elävien kuolleiden yö, Kuolleiden aamunkoitto sekä Resident Evil -elokuvat.

Voodoouskonnon mukaan kuollut henkilö voidaan herättää eloon, jonka jälkeen hän jää rituaalin suorittaneen alaisuuteen.

Mies zombiksi maskeerattuna

Elokuvissa zombi on yleensä viruksen aiheuttama epäkuollut ihminen joka on harmahtava, vähä-älyinen, kömpelö, verta vuotava, repalevaatetuksinen sekä kädet harallaan kulkeva. Myös eläinzombeja esiintyy joissain elokuvissa. Eri elokuvien zombiet eroavat kuitenkin toisistaan, joissain zombit saattavat olla nopeita ja voimakkaita kun taas toisissa ne ovat hyvinkin hitaita.

Vuonna 1980 mies ilmestyi haitilaiseen kylään, ja väitti olevansa Clairvius Narcisse, joka oli kuollut haitilaisessa sairaalassa toukokuun toisena päivänä vuonna 1962. Narcisse kertoi olleensa tajuissaan mutta halvaantunut oletetun kuolemansa aikana, hän oli jopa nähnyt tohtorin peittävän kasvonsa lakanalla. Narcisse väitti, että noita oli herättänyt hänet henkiin ja tehnyt hänestä zombin.

Sairaala oli dokumentoinut Narcissen sairauden ja kuoleman. Tiedemiehet pitivät häntä siksi mahdollisena todisteena haitilaisista zombeista. Narcissen tapaus oli lähtölaukaus 1980-luvun zombitutkimukselle, jolloin antropologi Wade Davis matkusti Haitille tutkiakseen mikä voisi aiheuttaa zombien kaltaisen tilan.

Wade Davis väitti 1980-luvulla Haitilla tekemiensä tutkimusten perusteella, että kuoleman kaltainen tila saatiin aikaan pallokalan myrkyllä, ja hallusinogeeneillä pidettiin henkilö tahdottomassa tilassa. Davisin tutkimuksiin on suhtauduttu laajalla epäilyllä, ja häntä on syytetty suoranaisesta huijauksesta.

Haitissa säädettiin vuonna 1835 laki, joka kielsi zombiksi muuttamisen. Haitin rikoslain artiklan 236 mukaan kuolemaanjohtamattomien mutta pitkiä horrostiloja aiheuttavien aineiden hallussapito rinnastettiin murhan yritykseen. Jos aine aiheutti ihmisen näennäisen kuolemisen ja hautaamisen, teko luokiteltiin murhaksi.

Zombie Marja -elokuvan traileri

Trailerin näkyminen voi vaatia mainosesto-ohjelmiston pois päältä kytkemisen.

IMDB:n lista parhaista Zombi-elokuvista.

Mainos:
IMDB:n mukaan paras zombileffa Shaun of the Dead CDON:sta hintaan 9,95 €, tai Zombieland hintaan 6,95 €.

Lähde: Wikipedia sekä elokuvista hankittu zombitietoisuus.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

11 kommenttia aiheeseen: Zombit

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • ahven sanoo:

  itsehän näin viimeyönä krapula/kuumeen alaisena unta jossa kaverit muuttuivat zombieksi ja ne kävivät minun kimppuun mutta aina ne piti tappaa jollain heinätalikolla 😀

 • Napo sanoo:

  Eikös täällä ole jo tällainen?

 • Wespa sanoo:

  Ei ole tietääkseni. Vastaanvalainen artikkeli on tosin mm. vampyyreista, mutta ei vielä zombeista.

 • turret tusk sanoo:

  ja mites tämä liittyy ufoihin?

 • turret tusk sanoo:

  ainiin kun tämä ei ole ufosivusto.. tämä on etusivu.. olin tyhmä kun asensin tuon pb:n työkalupalkin.. nyt pitää ottaa kaikki sivut uudestaan.. buu!.. siis tuolle työkalupalkille.

 • tetrodotoksiini sanoo:

  Pallikalassa on myrkkyä nimeltä tetrodotoksiini, joka on noin 1250 kertaa myrkyllisempää kuin syanidi.Nuppineulan kärjellisellä tappaisi 40 elefanttia.

  Tämän tiedon perusteella voisi olla noidalle hankalaa jossain puukulhossa annostella täsmälleen tietty määrä myrkkyä, joka ei tapa, mutta halvaannuttaa.

  Todennäköisempi myrkky on curare, joka halvaannuttaa mutta ei tapa ellei sitä ole paljon.Eräät heimot amazonin metsiköissä käyttävät sitä metsästykseen sen nopean ja tehokkaan vaikutuksen takia.

  Muitakin vastaavia on olemassa.

  CIA on eräiden tietojen mukaan tehnyt mielenhallintakokeita, joihin liittyi LSD:tä ja muita huumeita, jolla kohde saatiin luulemaan että hänet on herätetty eloon tms, ja saatiin hänet tottelemaan ehdoitta.
  Ovat kuulemma yrittäneet luoda myös tappajia jotka ”kytkeytyvät” toimintaan kuullessaan koodisanan tms. laukaisimen.

  Mutta eipä tästä tämän enempää.Google on ystävä.

 • Ogeli sanoo:

  Shoot them in the head.

 • salaattiliittoteoria sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=NO24XmP1c5E&feature=fvwrel

  Löytyi hyvä salaattiliittoteoriapätkä joka laittaa ajattelemaan.
  Koska jostain syystä tuo vinkkilinkki ei skulaa, pistän tähän. wespa kait saa tämän siirrettyä oikeaan paikkaan.

 • Tsombi sanoo:

  Dawn Of The Dead(1978)on ehkä paras kauhuleffa….

  Ps.Zombie unet on mahtavia

 • turret tusk sanoo:

  🙂

 • Vicky sanoo:

  IHMISLIHAAAAAA

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot