ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Top50 Ufovideot

DISCL0SUR3 -niminen käyttäjä YouTubesta on kerännyt videoon muutamia mielestään parhaita ufovideota.

Katso video alta.

Mitä mieltä sinä olet videosta?

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: Top50 Ufovideot

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nexeon sanoo:

    Ei tämä aihe koskaan saa loppua, etenkään sellaisten ihmisten toimesta, jotka ovat vallassa koska heillä on niin paljon salattavaa ja niin paljon menetettävää josta he eivät halua luopua ellei ”UFOt” näyttäydy koko maailmalle. Ei me varmaan tätä lähemmäs UFO totuutta tulla pääsemään koskaan. Aina kun joku näkee oikean UFOn, ei kukaan usko tätä ihmistä ennen kuin on itse kokenut jotain vastaavanlaista.

    Melko rasittavaa ja toisaalta myös vähän masentavaa :/

  • Nova sanoo:

    sinä piileekin vaara että se on ihmisille hyväksytympää ja aivan liian luonnollinen asia hylätä kaikki ufotodisteet tai asettaa vasta väitteitä täten syntyy kulttuuri jossa ihmiset itse sitä tiedostamatta alkavat pitää ufoja huuhaana tai välinpitämättöminä, vaikka todellisuudessa ne ovat tärkein asia mitä ihmiskunnalle on tapahtunut ? sitten puusta putoamisen jälkeen?

    näin syntyy itsestään tilanne jossa hallituksien ei niinkään aktiivisesti tarvitse salata mitään vain ihmiset globaalina massana luovat niin ristiriitaisen tilanteen keskenään, ettei tarpeeksi iso prosenttuaalinen enemmistö pääse riittävästi kuuluviin.

    lopulta vahvatkin ufo todisteet pudottavat painoarvoansa mittavasti yhteiskunnassa vallitsevan kokonais käsityksen mukaisesti.

  • Nexeon sanoo:

    Jep, juurikin näin. Hallitukset pääsevät tässä asiassa (ja ehkä monessa muussakin) helpolla, kun ihmismassat käytännössä hoitavat kaiken heidän puolestaan. Tarpeeksi kauan kun on ihmisille asetettu elämässä tiettyjä standardeja, on ihmismielen vaikea muuttaa näitä standardeja tai hyväksyä uusia. Kaikki kuten televisio, radio, mainokset ja ym. asiat joilla vaikuttaa ihmismieleen ja ihmisten ajatuksiin ja tunteisiin, ovat olleet hyvin pitkään yksi helpoimpia ja vaikuttavimpia tekijöitä…

  • Nova sanoo:

    Näin pitkän pohdiskelun jälkeen ja elämän havaintojen jälkeen olen itsekkin valitettavasti todennut.
    näiden kaikkien tekiöiden summa on erittäin haastavaa alkaa purkamaan ajatuksiksi ja havainnoiksi siitä mitään tiedostamattomille ihmisille.. joten kehotan entistä syvällisempää ajattelua maailman tilasta ja systeemin vaikutuksista..

  • Toveri sanoo:

    Taas yksi video, joka ei tarjonnut mitään uutta… Samat ohjuskokeet, linnut ja lyhdyt dramaattisen musiikin soidessa taustalla. Näitä on tehty jo tuben täydeltä. Videot ovat kuten raamattu, ei vakuuta, ellet ole jo uskossa.

    Tuo näkemys joukkoviestinnästä keinona salailla vierailuja on aika ristiriitainen sen faktan kanssa, että kaikki roskalehtien ja televisiokanavien sensaatiohakuiset ufo-jutut otetaan vastaan tärkeänä todistusaineistona. Jos salaliitto valvoisi kaikkia viestimiä, emme kuulisi noita uutisia…

    Haluaisin myös nähdä niitä ”vakuuttavia” todisteita. Olen tutkinut ufo-ilmiötä jo 8 vuotta ja törmännyt vain tarinoihin, tarinoihin, tarinoihin ja tarinoihin. Vahvaksi todisteeksi kelpaisi vaikkapa osa edistyksellisestä laitteistosta, humanoidi kättelemässä Obamaa kameroiden edessä tai jokin tieto, jota ihmiskunalla ei ole, vaikkapa ratkaisu suhteellisuus- ja kvanttiteorian ristiriitoihin. Suttuinen video ei todista mitään, ei vaikka niitä tehtäisiin miljoona.

  • Pete sanoo:

    Ei vakuuttavia todisteita ole jos henkilö ei itse ole valmis muuttamaan käsityksiään.

    Kaiken voi nykyään väärentää/huijata. Ja vaikka se alus laskeutuisi eteen ja sieltä kömpisi humanoidi kättelemään niin kunnon umpimielinen skeptikko ohittaisi tuonkin ”hallusinaationa” koska eihän ”ufoja ole olemassa”. Tuolloin mieli keksii mitä vain selitykseksi jotta vanha maailmankuva säilyy.

    Eli toiset vaan uskoo ja toiset ei.

    Eikä se inttämällä muutu miksikään koska jokainen ”tietää” olevansa oikeassa ja aina se toinen on väärässä joka on eri mieltä.

    Eiks niin?

  • Korn sanoo:

    2:42 kohdassa on selkeästi Starcontrolista Ariliilouluulailei (vai minkä nimisiä ne ufomiehet olikaan) alus ottamassa matsia 😀

  • zon sanoo:

    tää oli hyvä

  • Toveri sanoo:

    Toiset uskoo ja toiset ei…

    Niinhän se menee, mutta noin voi perustella mitä tahansa. Noin sanoisi kreationistikin. Kaikki uskomukset eivät ole yhtä hyvin perusteltuja…

    Ja tuo maailmankuvan säilyttäminen toimii molemmin päin. Monikohan New age tai ufofanaatikko luopuu uskostaan ja toteaa olleensa väärässä kun 2012 menee ilman mitään kummallisia tapahtumia. (ainakin osalle porukasta päivämäärä on hyvin tärkeä) Veikkaisin että tasan 0. Todisteet puhuvat uskomuksia vastaan, mutta uskotaan silti.

  • Akvinolainen sanoo:

    Videot ovat mielenkiintoisia, ja näyttäisi siltä että joukosta oli karsittu selkeästi huijaustapaukset.

    Vidoissa on aina manipuloinnin mahdollisuus, joten niiden todistusarvo on aika pieni. Varsinkin amatöörien kuvaamina.
    Mitä salaliittoteorioihin tulee niin ufo-salailu on itsessään epäuskottava, sillä salaisuuksia on erittäin vaikea pitää vuosikymmeniä. Aina löytyy tiedon vuotajia. Miten Usa:n pressa saa pidettyä salassa ufot, jos ei saa salattua edes omia seksiseikkailujaan.

    Miksi maailman johtavat tähtitieteilijät ja fyysikot eivät ole kuulleetkaan maan ulkopuolisesta elämästä, vaan etsivät kuumeisesti eksoplaneettoja ja niiden mahdollista elämää.

    Suomen johtava tähtitieteilijä prof. Valtaojan suurimpana unelmana olisi todistettu mahdollinen maan ulkopuolinen elämä ennen kuin hän ehtisi kuolla. Eksoplaneettatutkimus on hänen mielestään lupaavaa tässä mielessä.

    Sitten tulee vielä nk. fermin paradoksi, jossa kuuluisa fyysikko Enrico Fermi totesi kun häneltä kysyttiin uskooko hän maan ulkopuoliseen elämään. Fermi vastasi että ”missä he ovat?” eli jos olisi aikojen kuluessa ilmaantunut muutakin älyllistä elämää, niin miksi ne eivät ole jo täällä.

  • Akvinolainen sanoo:

    Sen sijaan että etsisimme maan ulkopuolista elämää aktiivisesti, niin kääntäisimme ajatuksen toisinpäin.

    Entä jos me olemmekin itse tulevan supersivilisaation itu. Tulevaisuudessa valloitamme muut tähtijärjestelmät ja maan ulkopuoliset kansat.

  • Nova sanoo:

    Pete: kyllä se muuttuu niinkuin aikaisemmin sanoin yhtälailla kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja jos yrität avata eri ajattelu Kenttiä mieleesi niin tätä seuraavat Oivallukset.. siis jo valmista sekalaisen sotkuista mieltä ei heti voida asettaa tilaan jossa se voi käsitellä eräitä ufo asioita uudelta pohjata½!!

  • Nova sanoo:

    sitäpaitsi tuo on täysin viitteelinen top 50- eikä lähellekkään taida pitää paikkaansa..
    luotettava top listä saataisiin vasta jos ”komitea kävisi jokaisen yhdenkin kysymyksen herättävän ufo videon lävitse ja rankkaisisi nämä uudelleen

  • Nova sanoo:

    voin antaa esimerkin ihminen on samanlainen ja noudattaa tiettyjä normeja.. jos tiedemies koulutuksesta lähtien on syväistynyt pelkästään totuuteen ja tieteen eri rakenteisiin niin aivotkin tottuvat jo normalisoituun käsittely tapaan ja luultavasti eräät mielikuvituksen ja tärkeän oivallukset tuomat uudet tutkimus tavat katoavat.*

    tämä on osa syy sille että tiedemies ei kertakaikkiaan osaa ajatella muutakuin perus tieteen kaavoilla asioita ja siksi ufot ja havainnot yliluonnollisista asioista ynm jäävät melko varmasti pimentoon pinttynyt mieli ei voi käsitellä kaikkia asioita yhtä laajasti kuin sivusta seurannut ja itseoppinut Avoin mieli.

  • Nexeon sanoo:

    Novan ajatukset selkeästi samalla viivalla mun omien ajatusten kanssa:)

  • Joku sanoo:

    Leijoja ja ledivaloja

  • turret tusk sanoo:

    ei edes kiinnosta..

  • Kimi sanoo:

    Hurja jätkä kun parit ohjuksetkin luokittelee ufoiksi.

  • FoxMulder sanoo:

    Niinhän sitä joskus maatakin väitettiin lättänäksi ja kas kummaa, sehän oli pyöreä! :DD eli skeptikkojen kannattais avata silmiä jonain päivänä!

  • Nexeon sanoo:

    FoxMulder: Aivan, asiat jotka silloin vaikuttivat mahdottomilta ja aivan absurdilta, ovatkin tänä päivänä täysin hyväksyttyjä ja aivan normaalia joka päiväistä arkea.

    Miksi siis edelleenkin kiellämme asioita jotka nykykorvaan kuulostaa aivan mahdottomalta ja absurdilta? Pitääkö ”historian toistaa itseään”, pitääkö meidän olla taas kerran silmät kiinni ja olla uskomatta asioihin? Asioita tapahtuu aina välillä meidän neniemme edessä ja välillä taas suljettujen ovien takana, mutta silti kieltäydymme muuttamaan mielipiteitämme asioista, silti kieltäydymme uskomasta johonkin, joka kuulostaa täysin mahdottomalta ja ehkä jopa typerältä ”teorialta”. Joskus pelkkä teoriakin voi kääntyä faktaksi, kuten historiamme aikana on jo monesti todistettukin jo.

    The World Will Unite, ja vasta silloin ymmärrämme.

  • fu5e sanoo:

    Tiesittekö että todelliset UFO tutkijat ovat osaksi skeptikkoja.

    ”Skeptikko on henkilö, joka arvioi väitteen pätevyyden vasta tutustuttuaan väitettä koskevaan todistusaineistoon. Skeptikko ei kysy ja kyseenalaista vain huvin vuoksi, vaan siksi, että keskusteltava aihe on liian tärkeä perustuakseen heppoiseen todistusaineistoon. Hän voi myös muuttaa käsityksiään uuden todistusaineiston pohjalta”

    Jos teillä ei ole mitään hajua termeistä millä puhutte niin silloin olisin hiljaa. Skeptisyys ei tarkoita sitä että ei usko.

    Minä uskon maan ulkopuoliseen elämään ja siihen että avaruusaluksia on, ja että niitä on myös kuvattu videolle. Mutta en kuitenkaan videon nähtyäni lyö heti sokeasti sinettiä sille että se olisi oikeasti 100% varmuudella oikea avaruusalus. Ja sitten ei pystytä edes keskustelemaan tai perustelemaan asioita koska joidenkin mielestä se on hyökkäys itseään vastaan.

    Kyllähän oletusarvona on hyvä pitää että tapaus on aito, mutta jos ei kykene pienimmässäkään määrin kyseenalaistamaan asiaa, niin minunmielestä missään ei ole mitään pointtia enään.

  • Naali sanoo:

    mielenkiintosta kyllä (tosin 90% videon materiaalista on jo nähty) mutta ärsytti paljon toi musiikki taustalla…

  • Kimi sanoo:

    Voi luoja teitä ufodikkareita. Mussutatte että ”spektikot” ovat sokeita ja heidän pitäisi avata silmänsä. Sitten samaan aikaan te olette jokaisesta videosta aina aivan varmoja siitä, että nyt siellä prkl lentelee oikea UFO! Se että uskoo ufoihin, ei tarvitse tarkoittaa sitä, että pitäisi uskoa jokaista videota joka vastaan tulee. Itse kyllä uskon kovasti että jossain tuolla on muitakin, mutta se että niitä olisi täällä, tai tarkemmin se että niitä joku satunnainen sais videolle tuntuu mielestäni hyvin epätodennäköiseltä.

  • Nova sanoo:

    Kimi:
    ei tässä ole kukaan jokaista videoo julistamassa ufoksi,
    vaan tätä pitää tutkia kokonaisuutena ja kokonaisuus kuva vaan on tullut täksi runsaiden havaintojen saattelemana..

    sinä taas käytät rankkoja yleis nimikkeitä ja melkein jo väität ettei monet kyseisistä havainnoista ole paikkaansa pitäviä

  • Kimi sanoo:

    En minä melkein väitä, vaan väitän

  • anonymo sanoo:

    4 Ensimmäistä kommenttia olivat parhaat/järkivimmät. 😉

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto