ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Outo valoilmiö pilvessä

Videon kuvaaja ei ollut pilvessä, vaikka näkikin oudon ilmiön Singaporessa. 😀
Hän nimittäin huomasi, että pilvessä tai sen yläpuolella liikkui jokin valo. Näyttää kuin taivaalla olisi joku valonlähde lähettämässä pulsseja.

– Kun katsoin ylös, näin odon pilven ampuvan valoa ja pilvet näyttivät muodostuvan satunnaisesti. Näin, että myrskypilvi alkoi muodostua, mutta valoilmiö oli kiehtova. Joten otin iPhoneni ja aloin kuvaamaan, kertoo ilmiön bongannut henkilö.

Katso myös toinen video ilmiöstä.

Mikä mielestäsi on videolla näkyvä ilmiö?

Ilmiöstä raportoi ensimmäisenä Findance.com.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

44 kommenttia aiheeseen: Outo valoilmiö pilvessä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jackie sanoo:

    Nyt kyllä taas kerron vähä offtopic mut tää on niin mukavaa kiusata skeptikkoja.

    Aluks haluun kertoo jotain pohjustus työtä.

    Kun me nukutaa meidän keho ylläpitää sitä uni mailmaa ja me ollaan sen kehon ruumiillistuma sinne uni valtakuntaan ja se unimailma muodostuu jostain.

    Käytän tähän vertauskuvaa isä, poika, pyhähenki. Kun me nukutaan, isä on meidän todellinen olemus ja me ollaan isän ruumiillistuma eli poika ja unimailma muodostuu pyhästä hengestä, eli me ollaan isä poika pyhähenki kolminaisuus ruummiillistuneena omaan valtakuntaan jumalana. Näin tässä vähän aika sitte unta ja tiesin että se on unta ja jäin sinne unee miettimää että mitä sen hetkisessä kokemassani hetkessä tapahtuu ja tulin siihen tulokseen että mun keho ylläpitää sitä uni mailmaa mä oon sen kehon ruumiillistuma ja unimailma muodostuu jostain, siihen sitte keksin tuon vertauskuvan, totesin siellä unessani että oon sen paikan jumala ja unimailma muuttu puutarhaks missä oli ihmisiä juhlimassa ja huusin vaan niille että oon teidän jumala. Kyllä oli mahtava uni 😀

    Uni tietysti päätty niin että alko ihmis eläimen vaistot jylläämää ja nainen oli välttämätön asia kuvaan 😉 v***iks meni, semmone seireeni astu kuvaan et ei pystyny enää olemaa kaikkivaltiaan roolissa ja uni hajos, haha 😀

    Nii katsokaas skeptiset ihmiset kun me keho mieli sielu kokonaisuudet ollaan täällä vähän kovemman kaverin ylläpitämässä galaksissa, tää kaikki materia on muodostunu ns. pyhästä hengestä, se voima mikä ylläpitää tätä galaksia on ”isä” se isä on joskus tullu poikana tänne ja määrittäny kuinka mailma ON, uusia sieluja varten. Se on meidänkin jokaisen sielun suurin jumalkokemus matkamme varrella, tällä hetkellä ollaan sen verran ”suuria” jumaluuksia että voidaan kokea sitä meidän jumalallisuutta nukkuessamme, mut eipähä sentää enää haistella toistemme perseitä.

    Kaverin kanssa tavattiin tätä meidän mailmaa ylläpitävä ylijätkä, v****u siinä on nimittäi jätkie jätkä. Ylijätkänä puhutaa siitä nykyää. Vallan mainio veikko. En tiiä yhtää minkätakia tuli tapaamaa meitä mutta näytti meille jonku globaalin tapahtuman. 2 vaihtoehtoo, joko se tuli todistamaa meille että on olemassa suurempia voimia tai sitte se näytti meille semmosen tapahtuman ku ”purification day”, ite uskon jälkimmäiseen koska ei sen jätkän tartte kenellekkää mitää todistella.

    Sitä vaa aattelin kertoa että ollaa kaverin kanssa tavattu jumala sano skeptikot mitä sanoo, haha 😀

    Tää on totta, purificatin daystä ilmeisesti kerto meille, ei ees oltu nii suuria että oltais suun vuoroa saatu joten ei päässy kyselemää sen enempää ”mitäs sie nyt jumala tarkotat tällä… entäs tällä” tyyliin 😀 ilmeisesti se ties mitä teki… ylijätkä…

    Välillä aina kun tutustuu uusiin ihmisiin ni saatan kertoa että oon tavannu jumalan ja nauran päälle kunnolla, siihen vielä sanon päälle et ei tartte hätäillä yhtään mistään myö ihmiset ollaa nii pieniä sieluja. Enkä mä millekkää vässyköille tosta puhu, mitä kovempi jätkä on ni sitä hauskempi on alkaa korkeemmasta voimasta puhumaa ku kaikki luulee aina että trollaan niitä. Sit vaa sanon et usko tai älä, ollaa ton kaverin kanssa ylijätkä tavattu.

    Vitsillä laitan tähän vielä kuvan millanen ilme mulla on kun tosta ihmisille kerron.

    http://imageshack.us/photo/my-images/535/moi1z.jpg/

    Purification day on tulossa, tai sitte jumala todisti meille että on olemassa suurempia voimia, tulevaisuus näyttää.

  • turret tusk sanoo:

    taas ufo!.. pitää katsoa itse video..

  • Katjuska sanoo:

    Jackie: hieno kommentti. =)

  • Oho sanoo:

    Jeesushan se siellä!

  • Xjazz sanoo:

    öööö joo 🙂

  • Heka sanoo:

    No jumalahan se ei voi olla ku tämä kyseinen herra on biokemiallinen/elektromagneettinen tapahtuma meidän aivoissa 😀

    Ettei vaan elosalamoita olis xD

  • Vespan kuljettaja sanoo:

    >Videon kuvaaja ei ollut pilvessä, vaikka näkikin oudon ilmiön Singaporessa.
    Vitsi oli oma keksimä xD

  • isojalka sanoo:

    Kyseessä on ilmiö jonka nimi on pilven ”lightearistuminen”.

  • turret tusk sanoo:

    miksi isojalka seuraat blogia kun et usko yliluonnolliseen..

  • turret tusk sanoo:

    no niin on video kahottu..

  • isojalka sanoo:

    Siis kyllä tätä blogia voi seurata vaikka ei uskoisi paranormaaliin. Itse olen ainakin kiinostunut näistä jutuista, koska ei voi ikinä tietää että tuleeko jotain paranormaalia juttua, joka saa minut täydellisesti vakuuttuneeksi, että Alienit tarkkailevat UFO:illaan Maata tai että kummituksia on olemassa jne. Jotkut ovatkin erittäin vaikuttavia. Itse en voi kuitenkaan tietää onko edellä mainitut totta vai ei. Ja siis itse uskon että muuallakin on elämää kuin Maassa, älykkäämpääkin. Ja myös täälä sivulla käsitellään kryptozoologiaa, josta olen erittäin kiinostunut, enemmän kuin muusta paranormaalista. Ja voin myöntää että uskon yliluonolliseen, jos isojalat, lumimiehet jne. voidaan yliluonnoliseksi luokitella.

    Tuohon edelliseen kommenttiini, niin se oli jonkinlainen omaperäinen vitsi: kyseinen ilmiö ”lightearusti”on siis aivan puuta heinää. Keksin kseisen nimen hienosti engannin kielestä 😀
    Video kuitenkin voi olla luultavasti ehkä jokin harvinainen sääilmiö. Mutta kuitenkin tuo valoilmiö on liian sekahkovainen, joka taas ei ole yhtä sääilmiöiden kanssa. Kyseessä voipi olla myös tietokoneella tehty väkerrys. Kuitenkin en itse ole perehtynyt sääilmiöihin enkä tietokone-efekteihin, joten en pidä teorioitani varmana totuutena.
    Voipi siinä olla paranormaali-ilmiö tai ”UFO” syynä.
    Itse en tiedä totuutta joten ainoastaan voi vain arvailla.

  • zon sanoo:

    voiskohan toi olla haarp?jos ne on suihkuttanu lentokoneesta(chemtrails)alumiini silppua ja haarpin säde heijastuu siitä?

  • ave sanoo:

    Nyt turpa kii siitä haarpista! Ja Jackie lakkaa syömästä suipposilokkeja!!

  • Hexa^^ sanoo:

    hyvää totisteetta pukkaa taas
    aivan uudenlainen ilmiömehkäpä ihan hyvä niin ei voida turvautua aina vanhoihin skeptikko maailman väitteisiin vaan voidaan todeta kaikessa yksinkertaisuudessa että Ufo.

  • lownrgy sanoo:

    ”Outo valoilmiö pilvessä”

    been there done that 😉

  • zon sanoo:

    ave,mistäs tiedät ettei ole haarp?arvostellaan tota juttua eikä toisia!

  • turret tusk sanoo:

    niin no voihan blogia seurata jos haluaa.. enhän minä tai kukaan muukaan voi päättää haluatko seurata blogia vai et.. se on sinun oma asiasi ja kukaan ei siihen puutu.. ja tuosta jutusta sen verran että se ei varmasti ole mikään ufo..

  • vanhus sanoo:

    Tuossa vielä lisää saman kaltaisia. http://www.youtube.com/watch?v=xK1g_5x2jBU&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=iH1Mzz1kU1Y&feature=related

    Törmäsin jokunen aika tähän ensin ja sen jälkeen aloin etsiä ja löytyi muitakin vastaavanlaisia. Feikkejä, mene ja teidä?

  • weee sanoo:

    Jep taitaa olla suipposilokit parhammillaan Jackie:n kommentista päätellen.Lähdempä tästä itsekkin sienimetsään XD
    kerron sitten teille viisauksia kun tulee kaikki asiat ratkottua muutaman suipon napattuani

  • Ampuj4 sanoo:

    Vaikka ihmisen aivotoiminnalle on olemassa biomekaniin selitys (kaikelle) niin joka tapauksessa jostain se käsitys asioihin on muodostunut ja omasta mielestäni alkaa vaikuttamaan että mahdollisuus sille että sen on jotkut ufoilla huristelleet ukkelit ihmiset alku-isille joskus kertomaan on hyvinkin mahdollinen. Tietenkin se että onko tämä totta on toinen kysymys. Joka tapauksessa meille ei kerrota kaikkea o.o Believe it…

  • Laura sanoo:

    Outo on. 😮

  • Tuberkuloosi sanoo:

    Jackie: Yksi kysymys heräsi kirjoutuksestasi. Oletko kohdannut itsesi? Luulen että sinä olet jumala, mutta yksi osa sitä jumalaa.

  • Nexeon sanoo:

    Hieno kommentti Jackielta 🙂 Itse uskon, että meissä kaikissa on pienen pieni osa sitä, jota me kutsutaan nimellä ”Jumala”. Itse kutsuisin tätä ennemminkin ”kaiken luojaksi”, koska sana ”Jumala” ymmärretään hyvin äkkiä jonain uskonnollisena hömpänpömppänä. Tuli mieleen kun tuossa pari päivää sitten kävin parturissa, parturikampaaja kysyi keskustelujen ohella, että mihin uskontoon mä kuulun. Hetken hiljaisuuden jälkeen vastasin, että olen tavallaan ateisti, koska en usko mihinkään tiettyyn ihmisen kehittämään uskontoon, mutta uskon kuitenkin, että on olemassa jotain todella suurta ja ”taivaallista”, jotain jota on todella vaikea ellei jopa mahdotonta sanoiksi pukea jne…

    Kuten jo joskus aiemmissa keskusteluissa olen jo maininnut, ihmiset etsivät omasta mielestäni ”Jumalaa” aivan vääristä paikoista. Ei se ”Jumala” löydy mistää kirkoista tai moskeijoista tai mistään muualtakaan ihmisen rakentamasta paikasta. Kaikkialta ne ihmiset sitä etsivät, tekevät jopa pitkiä matkoja vuorille ja ties minne löytääkseen ”Jumalan”, mutta yhdestä paikasta monet unohtavat sitä etsiä…nimittäin itsensä sisältä.

    Palataan vielä hetkeksi tuohon videoon 😀 ensimmäistä kertaa törmään tähän ilmiöön, jo toinen uusi ilmiö mulle tässä lyhyen ajan sisällä:) tuli ensimmäisenä mieleen magneettikentässä tapahtuvat muutokset, mutta UFO tuo ei ainakaan ole, koska kyseessähän näyttäisi olevan pilvi joka tekee jotain todella kummaa.

  • jatu sanoo:

    Jännä ilmiö. Varmaan jotain tekemistä magneettisten ilmiöiden kanssa. Vähän kuin revontulet päivällä?

    Mutta miksi?

  • Jackie sanoo:

    Tolla mun tarinalla tosta unestahan just yritin avata ihmisen jumalallisuutta, tai sitä miten itse olen sen ymmärtänyt.

    Muistaakseni tuo on yks munkkien harjottama tekniikka oman sisäisen jumalallisuuden löytämisessä.

    Ja mitä tulee siihen mitä kaverin kanssa koettiin ni se meni nii yli hilseen että ollaan tässä vuoden ajan jatkuvasti siitä puhuttu ja vieläkään ei kaikkea ymmärretä.

    Kuvitelkaa että kun istutte siinä koneella niin alkaisitte kokemaan saman aikasesti yhtä konkreettisesti sitä että olisitte kaupassa tai ihan missä vaan.

    Mut lisätkää siihen se että teillä on kaveri samassa huoneessa mikä alkaa kokemaa samaa asiaa kun te, sit vielä se mitä koette samaan aikaan on planetaarinen evoluutio harppaus piste tai jotain vastaavaa, eikä siinä vielä kaikki, sit lisätkää siihen vielä samaan syssyyn ”burning bush” minkä kautta jumala puhu moosekselle, enkä mitään sieniä ollu sillon eläessäni edes maistanu, normaalii pleikkari pelaamis iltää vietettii.

    http://www.childrensermons.com/sermons/burningbush.htm

    Vuoden ollaa tota tosissaan jo analysoitu ja vähä wtf fiiliksissä siitä vieläkin.

    Mut sanon edelleeki et 2 vaihtoehtoo, joko joku korkeempi halus todistaa meille et on olemassa suurempia voimia tai sitte joku korkeempi halus näyttää että ollaan planetaarisessa siirtymävaiheessa. En sitte tiiä miks se ois todistanu korkeemman olemassaolon näyttämällä evoluutio pisteen. Ehkä se halus trollata kahe ihmis eläimen plasmat iha sekasi. Ehkä tää on nii suuri trollaus että sitä on valmisteltu monta tuhatta vuotta kirjottamal tarinoita siitä miten ihminen kokee tällä hetkellä eläimen elämää, eläin syklissä, ja seuraavaks alkaa ihmis sykli missä ihmisille tarkotetut kyvyt annetaa ihmisille. Uskon vahvasti et vanhat tarinat pitää paikkansa ja et meille on näytetty se siirtymä vaihe, tai sit joku trollas meitä… valmisteli sitä trollia 6000 vuotta… Noh jos se korkeempi halus vaa huijjata ni kyl mulle käy seki aivan hyvin että teen töitä ja asun omakotitalossa.

  • tulehtuja sanoo:

    Aiheen ohi, mutta tarvitsen apua.

    Minkä niminen dokkari mahtaa olla kyseessä?

    Dokumentissa kerrotaan ydintalven jälkeisestä ajasta, jossa vain yksi ihminen on elossa. Jossain etelämantereella on ’maailmanarkisto’ jossa tämä dokumentin päähenkilö käy läpi asioita jotka johtivat ihmiskunnan tuhoon. Lopussa tämä päähenkilö (Brittiläinen vanha miesnäyttelijä, jonka nimeä en saa kuollaksenikaan päähän) lähettää avaruuteen maailman historiasta kertovat tiedostot, ikäänkuin varoituksena kaikille muille ’tuolla jossain’.

    Muistelin, että tämän blogin kautta aikanaan tuohon dokkariin törmäsin, ja silloin se oli esitettävänä yle-areenassa.

    Auttakaa WESPA ja muut!

    Auttakai selvittämään mikä dokkari mahtaa olla kyseessä!

  • Chewbacca sanoo:
  • Jonium sanoo:

    ”Pileus Cloud. They are made of tiny ice crystals; they align with the magnetic fields from the clouds that occur because the electric discharges within the cumulonimbus and make them change form so rapidly.”
    Näin sanoo YouTube-käyttäjä Espartaco007 videoon ;
    http://www.youtube.com/watch?v=1Z_-uK5Btik

  • Jännä sanoo:

    On toi kyllä jännä…

  • turret tusk sanoo:

    ei se ole ufo mutta ihan hauska.. outo ilmiö ja sitä ei voi tietää mutta eivät ufot ole tuommoisia..

  • pietari sanoo:

    nämä kaikki ilmiöt,näyttäisivät olevan tummissa cumulus pilvissä.Liittyisiköhän jotenkin ukkoseen?? enpä tiedä.

  • Nexeon sanoo:

    Tulehtuja: Mulle tuli heti kyl yks elokuva mieleen? Oliko tää ihminen kalju mies?

  • turret tusk sanoo:

    no saattaa liittyä ukkoseen mutta ei ufoihin.. vaikka uskon ufoihin niin silti tuo ei ole ufooooo!.. se voi olla jokin revontuli.. siis.. ei revontuli ei niitä oo päivällä.. ehkä jokin auringon säteiden heijastus.. ei voi tietää..

  • Entity sanoo:

    Sitä minä vain, että miksi ihmeessä aina kun jollakin on tarjota erikoiselle ilmiölle luonnontieteenseen perustuva selitys, joka saattaa pahimmillaan vaikka lisätä ymmärrystämme maailman olemuksesta, aletaan toitottaa tuota ”miksi seuraat paranarinaa, kun et ole tosiuskovainen”-pashaa.
    Eikö paranormaalista kiinnostuminen ole osoitus uteliaasta mielestä? Kuka siitä kärsii, jos joku etsii totuutta järjen kautta, siinä kun toinen hahmottaa enemmän tunnepuolen kautta. Välillä tuntuu, että ns. totuuden etsiminen on tarkoituksellista eksyksissä olemista, koska pyrkimys maailman ymmärtämiseen herättää närästystä. Ei pilvilinnojen rakentelu ja harhoissa eläminen tee kenestäkään viisaampaa.

    Jokainen toki hahmottaa ja käsittää maailman omalla tavallaan. Ainut väärä tie on huumeiden käyttöön perustuvien oivallusten hakeminen. Niissäkin kokemuksissa voi olla jotain perää, mutta aineilla tekee itselleen ja ympäristölleen enemmän vahinkoa kuin niiden antamista harhanäyistä on hyötyä. Tämän ajatuksen olen omaksunut Tenzin Gyatso nimisen itämaisen mietiskelyopettajan kirjasta. Maailmaa voi ymmärtää vain sitä tutkimalla, tietoisuutta voi ymmärtää vain sen ilmenemistä havainnoimalla. Vaikeasta asiasta on kuitenkin kyse, koska molemmissa tapausksissa olemme itse osa ilmiötä ja jo se että kiinnitämme siihen huomiota voi muuttaa tapaa, jolla se ilmenee.

    Ilmakehässä tapahtuu kaikenlaista, mitä arkikokemus ei selitä. Muistiin ja havaintoihin ei voi luottaa, koska molemmat ovat vajavaisia työkaluja.

    ÄH, en jaksa taistella tätä tuulimyllyä vastaan.

    Miksi seuraat para normaalia jos ei ole ihminen ketä kiinnostaa tottuus?

  • pekka-eerikki sanoo:

    Hyvä pointti Entity.

    Mutta uskon, että aivan vailla tarkoitusta ei ole LUONNON tarjoamat ”hallusinogeenit” ja ”psykotroopit” tänne asettunut. Niitä sisältävät kasvit ja sienet siis. Yhtä nekin ovat meidän kanssa, sekä sisältävät samoja yhdisteitä kuin mekin.

    Suosittelisin jokaista vähän perehtymään asioihin etenkin, jos ahdistaa ja tutkimaan luonnon lääkintää ja jopa käyttämään sitä hyödyksi. Luonto tarjoaa ravinnon mielelle ja kielelle.

  • pekka-eerikki sanoo:

    Ai niin ja Entity. Siis mistä harhanäyistä sinä puhuit? Mikä on harhaa, mikä on totta? Kuvitteletko, että mielikuvitus olisi harhaa?

  • turret tusk sanoo:

    saahan sitä paranormaaleja juttuja katsoa jos on niistä kiinnostunut kuten minä.. ainakin minä seuraan tätä blogia melkein joka päivä..

  • turret tusk sanoo:

    henkien taloakin kannattaa katsoa siellä on hyviä juttuja..

  • Entity sanoo:

    Luonnonlääkkeitä käytän hyvin säännöllisesti, niiden tehoa en millään lailla kiistä. Huumeita en käytä enää ollenkaan, en luonnollisia enkä luonnottomia, nekin tehoavat mutta haitat ovat myös sitä luokkaa ettei se ole mielestäni vaivannäön arvoista.

    Olen ennenkin sanonut, että edustan sitä epäsuosittua ajattelun koulukuntaa, joka uskoo että on olemassa todellinen maailma, josta voi saada todellista tietoa. Mielikuvitus on yksi täysin hyödyllinen väline sen tiedon hankkimiseen. Mielikuvitus kuitenkin tarvitsee selvän ja keskittyneen mielen ohjausta, jotta siitä on iloa. Me olemme syntyneet tälle pallolle ihmisiksi ja ihmiset ovat aina sidoksissa toisiinsa, ei ole yhdentekevää mitä tällä pallolla teemme ja mitä jää jälkeemme kun meitä ei enää ole. Huumeet sulkevat yksilön omaan maailmaansa, eristävät hänet toisten huumeidenkäyttäjien kanssa pieniin piireihin, joiden skaala on ammattirikollisista viikonloppushamaaneihin. Se tie on jatkuvaa tasapainottelua kuilun partaalla, harvalla on mielenlujuutta vastustaa pimeyden nielua. Toiset kestävät pidempään, toiset sukeltavat pohjalle nopeasti, mutta kaikkia se vahingoittaa.
    On olemassa luonnollisempiakin keinoja saavuttaa paljon väkevämpiä oivalluksia ja kokemuksia, mutta se vaatii mielestäni sen että tunkee kätensä kyynärpäitä myöten tämän maailman mutaan, eikä pelkää mitään kipua tai vaivaa, joka on kaiken merkittävän hinta.

    Mutta, sen verran pehmennän sanomaani, että puhun vain siitä tiestä jota itse kuljen ja niistä asioista, joita olen itse kokenut. Elämä on ihmeellistä ja arvokasta, vain sen tuhlaaminen on synti.

  • turret tusk sanoo:

    outo heijastus..

  • turret tusk sanoo:

    se heijastuu auringosta!.. tuommosia heijastuksia tulee auringosta..

  • tomm1 sanoo:

    ufo luultavasti.

  • turret tusk sanoo:

    ei se ufo ole.. kuten sanoin se on auringonheijastus.. enkä minäkään usko sataprosenttisesti paranormaaliin koska en usko merihirviöihin ym.

  • turret tusk sanoo:

    silti hauska (feikki)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto