FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Blue Springsin yötaivaalla havaittiin Ufo

Missourissa, Blue Springsissä havaittiin Ufo. Kohde näytti leijuvan taivaalla ja vaihtavan värejä.

Ilmiöllä oli useita eri silminnäkijöitä ja he tutkailivat sitä mm. kiikareiden ja kaukoputkien avulla.

Uutisvideo aiheesta.

http://www.youtube.com/watch?v=NIgTHuMdBUk

Kiitos vinkistä Harrille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

29 kommenttia aiheeseen: Blue Springsin yötaivaalla havaittiin Ufo

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jugi sanoo:

  Mysteeri jota ei tulla ikinä selvittämään.

 • Jeba sanoo:

  Nytkö se sitten alkaa…

 • Jugi sanoo:

  Mikä?

 • Silence sanoo:

  Disclosure?

  =)

 • Anniina96 sanoo:

  Luultavasti kyseessä siis drone eli jokin lennokki tai valaistu ilmapallo, ja ehkä pilailu tarkoituksena tehty. Näitä hitaasti ja äänettömästi liikkuvia koptereita saa jo melko halvalla ja niihin pystyy duunailemaan kirkkaita ledejä. On aika selvää että nämä ”ufo” havainnot tulevat yleistymään kun dronejen hinnat tippuu.

 • tomppa sanoo:

  aika samannäköstä kun tässä mun kuvaamassa viteossa =D http://www.youtube.com/watch?v=7Q3mfkJpTQw

 • Anniina96 sanoo:

  Tässä kuva ledi modatusta dronesta. Noihin saa myös erikokoisia ja muotoisia suojavisiirejä. Pysyyvät paikallaan automaattisesti ja niihin saa myös virtaa maasta tosi ohuella kaapelilla. Parhaimmilla akuilla ei katsos voi lennettää kuin muutaman tunnin ajan.
  http://torrentfreak.com/images/sharing-drone.jpg

  Toki valaistu ilmapallo olisi käytännöllisistä syistä helpompi toteuttaa jos halutaan huijata.

 • arra sanoo:

  ööö jokin kirkas tähti tai jokin planeetta. Niiden asento saattaa pysyä aika samana taivaankannessa vaikka maapallo pyöriikin.

 • Heh sanoo:

  No aika isot ledit saa olla, jos noin kaukaa valaisee noinkin isona 🙂

 • jatu sanoo:

  Kyllähän se ledi varsin kaukaa näkyy, varsinkin taivaalta.
  Enpä silti pistä rahojani likoon tämän havainnon perustella. Odotellaan vielä sitä todistetta, joka ei jätä ketään kylmäksi, kyllä se vielä tulee.

 • st sanoo:

  Samallaista näkyi tossa tammi-helmikuussa noin viikon verran on/offina taivaalla. Oletin vain planeetaksi vaikka kovasti hehkuikin. Jäin meinaan ekana yönä kun sen näin varmaan 20minuutiksi tuijottamaan taivaalle. Tiedä häntä, kyllä sitä kaikkea näkee taivaalla jos sinne vaan katselee joka kerta kun ulkona istuu.

 • john99 sanoo:

  angiina,,ootko ihan dille,noi ei vi*** mitää droneja oo,nääthän sä ittekki?!?dronit on suunnillee kaukoohjattavan auton kokosia!!!!nuo ovat talojen kokosia mitkä lentää ja noin korkeelta about parikilsaa nii mikää led valo ei todellakaa näy taivaalta maahan noin!!!noi on jotain ihan muuta

 • john99 sanoo:

  ”Toki valaistu ilmapallo olisi käytännöllisistä syistä helpompi toteuttaa jos halutaan huijata”kuka v**** luulee valastuu ilmapalloo ufoks?? :D…ilmapallo liikkuu taivaalla tuulenmukana ja nopeutta..kato joskus ufo videoita ja kato miten ne liikkuu

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Pian ne ufot hyökkäävät. Toivottavasti. Tulee vähän actionii tähän elämään!!

 • Kikko sanoo:

  Itse harrastan tähtien bongailua ja muuta hauskaa tähtikiikareilla 😛 Muutamien tähtien valo välkehtii juuri eri väreissä (ja vaihtaen kirkkauttaankin) osuessaan maapallon ilmakehään, joten tämä on selvästi tietämättömien ihmisten väärinkäsitys.

 • Mauri Tähti sanoo:

  Paikalle haalattiin televisiomiehet, ufotutkijat, kyseltiin jopa NORADILTA ja poliisilta kommenttia. Mutta ei sattunut paikalle yhtä ainutta aloittelevaa tähtiharrastajaa, joka olisi voinut heti sanoa onko kyseessä tähtitaivaan kohde vai ei.

 • Jugi sanoo:

  Ufo se on, uskokaa pois.

 • printer sanoo:

  RE for ”Mauri Tähti”:

  Ottamatta kantaa videon aitouteen, onko mikään yllätys että paikalle ei saatu mainitsemasi kaltaista henkilöä tai asiantuntijaa? Eihän kukaan rupea tuommoisen videon takia riskeeraamaan omaa mainettaan niiden harrastajien ja tutkijoiden piirissä. Ei mitään järkeä lähteä kommentoimaan mitään tuohon jos ajattelee omaa etuaan, oli mitä mieltä tahansa videosta..

 • tuplawee sanoo:

  noi uhfelot alkaa olee nii yleisii et niitä voi alkaa vaa pitää normaaleina ”luontoilmiöinä”, joita mennään koko perheen voimin ihastelemaan. vähän kuin sateenkaaria tai revontulia tai salamoita 😀

 • sepi sanoo:

  musta se on tähti

 • jatu sanoo:

  Kyllähän tuollaisen pitäisi näkyä tutkassa, hävittäjät olisi paikalla muutamassa hetkessä.

 • Printer sanoo:

  Jatu: Miten niin pitäisi näkyä? Ei tainnut näkyä, koska ei hävittäjätkään tulleet. Vai tarkoitatko että tuo olisi erikoistehoste, eikä tunnistamaton objekti tai joku vanhanaikainen (ledi-huijaus tms).

 • jatu sanoo:

  No niin vähän meinasin. On niin monta kertaa tullut hihkastua, mutta sitten ne on osoitautuneet feikeiksi.

 • Thene sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=PnxqR8K5k8U&feature=g-vrec

  Tossa on kanssa aika samantyyppinen video, tosin päivällä kuvattu.

  Mielestäni näitä ilmiöitä ei voida selittää millään ilmapallolla, koska nuo näyttävät pysyvän samassa paikassa hyvinkin kauan. Eikä mikään planeetta näy kokoajan samassa kohtaa taivaankannella, kuten mikään tähtikään.

 • Lauri Tähti sanoo:

  RE:Printer
  No ainakaan minua ei haittaa jos kysytään tunnistamaan taivaalla näkyvä tähti. Tuon Thenen videon uskottavuutta heikentää melkolailla se, että tekijänä on joku satiirisivusto.Tässä kuvaaja mm. ratsastaa avaruussukkulalla:
  http://www.gonewsnow.net/Comedy/Go-News-NOW-Comedy.shtml

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Se taitaa olla se ”blue star” joka esiintyy Hopi-intiaanien maailmanlopun enteissä.

 • Jugi sanoo:

  WeAreNotAlone, täsmälleen, se on blue star joka merkkaa ”loppua”

 • sepi sanoo:

  noh, tähtihän se vaan on

 • mystic sanoo:

  Ette sattuneet kuuntelemaan ufotutkijan puhetta. Hänkin ensin uskoi kyseessä olevan jonkin planeetan. Tai, esim. Vegan, kunnes taivaalle ilmestyi useampi kohde.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot