ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Suuri ufohässäkkä jatkuu

Ufobuumi jatkuu ja tällä kertaa ufoja on nähty El Pasossa. Tapauksesta kertoi Aamulehti.

El Pason yläpuolella Texasissa nähtiin kolme outoa valoa. Taivaalta tuli alaspäin yksi valo, joka haarautui kolmeksi valoksi. Sen jälkeen valot olivat jonkin aikaa paikallaan, mukaan liittyi neljäs valo -ja lopulta ne hävisivät.

Silminnäkijöitä oli useita ja videomateriaaliakin saatiin tietojen mukaan kuvattua runsaasti.

Channel 9 raportoi myös tapauksesta. Video alla.

Ilmavoimat kertovat pitäneen tuona aikana harjoituksiaan.

Lähde: Aamulehti

Tykkäys ja jakotoiminnot:

49 kommenttia aiheeseen: Suuri ufohässäkkä jatkuu

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • JariWolf sanoo:

    Laskuvarjohyppääjien yönäytös ja heillä oli käsissä flaret. Case closed.

  • Yuukkis sanoo:

    Entäpä jos laskuvarjohyppyselitys olikin keksitty, ettei VAIN MYÖNNETTÄISI avaruusolentojen olevan olemassa? : D Eli ufojen pimitys hallitusten taholta jatkuu, kunhan laitetaan tarpeeksi uskottava selitys tulemaan, jotta kansa pysyy tyytyväisenä kuvitelmassaan (eli tässä meidän materialistisessa yhteiskunnassa)

  • Ogeli sanoo:

    Näitä juttuja alkaa ilmestyä enemmän ja enemmän tämän kuun loppua kohden. Ja luultavast siitä vaan kiihtyvät. Kantsii pitää silmät auki.

  • Jani sanoo:

    Vai että Kultaiset Ritarit, jep.

  • Meiju sanoo:

    Jep, ei taida tepsiä se selitys tällä kertaa, että lapset lähikoulusta olivat päästäneet hopeisia ilmapalloja irti. Se kolmiomainen yhdennäköisyys oli kyl suuri. Ja hei, laskuvarjohyppäys? Ei ne hyppääjät pysty noin paikoillaan olemaan.

  • partapatu sanoo:

    Tapaus näyttää yllättävän paljon laskuvarjohyppääjiltä. Katso video aamulehden kommenteista. Siinä kun valot pysähtyy näyttää vielä tulevan ainakin vasemman puoleisesta semmoinen pieni suihku et liikkuisi just sillein niinku laskuvarjolla liitää viistoon.

    Kyllä mä toivon kumminkin noitten olevan ufoja, mutta varmuudellahan noista ei tiedä. Olisi se mukava kun joskus tulisi sitten niin kunnolla näyttäytyy että ei olisi varaa enää kyseenalaistaa kenenkään.

  • fuckmylife sanoo:

    Hienoa, kokoajan tulee enemmän havaintoja avaruusolennoista ja ufoista. Ehkä ne haluaa saada ihmiset tottumaan jotenkin heihin, ettei tuu sitten kauheen suurena shokkina ku ne jonain päivänä pöllähtääkin jonnekkin valkoiseen taloon. Tai sit ihmisistä on tullut vaan hyväiskoisempia. Tai joku asshole on keksinyt hienon keinon lähettää jotain hämäriä valoja taivaalle ihmisten kiusaks. Ja tottakai hallitus pimittää ufojen ja avaruuskaiffarien olemassaolon, koska on melkein itsestäänselvyys, että tässä takana on jotai suurempaa. Meitä taviksia pidetään liian yksinkertaisina, eihän meille voi paljastaa salaisia kansioita.>:(

  • Ittnit sanoo:

    Että laskuvarjohyppääjiä… ja pyh sanon minä!

  • Hulupattaja sanoo:

    ”Hienoa, kokoajan tulee enemmän havaintoja avaruusolennoista ja ufoista.”
    Jos aivan tarkkoja ollaan, se ensimmäinenkin havainto avaruusolennoista on vielä hakusessa.
    ”Että laskuvarjohyppääjiä… ja pyh sanon minä!”
    http://www.youtube.com/watch?v=17BS0muHByM
    Apuva uhvot tulloo. Tuossa videossa Golden Knightsit vasta ufoilta näytääkin.

  • Balian sanoo:

    Että ufoja… ja pyh sanon minä!

  • Kk- sanoo:

    Juu, alkaa taas olemaan sellaista sontaa, ettei tähän edes viitsi kommentoida.

  • Phantom sanoo:

    Nii tän kii voi vissii kuitata kylmästi leijoilla ja ledeillä. Ainii ja olihan ilmavoimilla harjoitus. Melkonen lentokone niillä käytössä nykyään.

  • fuckmylife sanoo:

    ”Jos aivan tarkkoja ollaan, se ensimmäinenkin havainto avaruusolennoista on vielä hakusessa.”

    Onhan niitä havaintoja tullut vaikka kuinka paljon, mutta suurinosa on erehdyksiä tai feikkejä.

  • sfsfsfs sanoo:

    Voisko joku mulle kertoa miten laskuvarjohyppääjät pystyy pysähtymään kesken hypyn ilmassa???

  • jatu sanoo:

    Joo tämä selvä. Ne oli ne viimeviikkoiset pyhäkoulun oppilaat hyppäämässä laskuvarjoilla.
    Niillä oli viikko sitten palloissaan taikakaasua, jolla ne pysyi paikoillaan, tässä tapauksessa niillä on batmannin viitat ja samat pallot kainaloissaan. Koska ne oli samassa kuviossa noin pitkään!!

  • Hulupattaja sanoo:

    sfsfsfs:Näetkö tuossa sitten jotain kiintopistettä, mistä näkee, että ne jäisi ”asumaan” tuonne taivaalla? Kannattaisi phantominkin katsoa tämä video. Ja Jatunkin ennen kun alkaa huutelemaan 😉
    http://www.youtube.com/watch?v=17BS0muHByM

  • Phantom sanoo:

    Joo hulupattaja noistahan erottaa noi tulet perästä ja jopa laskuvarjot aivan selvästi. Tässä ko ”ufo” videossa en kyllä huomannut laskuvarjoja ja tulta niiden perässä. Sitä paitsi vaikuttaa että ne valot on kauempana kuin tossa sun postaamassa videossa. Ja kaiken lisäksi miksi ilmavoimat harjoittelisi laskvarjo hyppyjä liekit perässä eikö tarkotus ole hypätä maahan niin että vihollinen ei huomaa. Toi sinun videohan oli jostain näytöksestä tai muusta sellaisesta. mutta ehkä ne oli leijoja ja joku oli laittanut niihin myrskylyhdyt.

  • Hulupattaja sanoo:

    Laskovarjohypyt, päivällä tai yöllä soihtujen kanssa ei ole mikään ilmavoimien yksinoikeus. Ainakin suomessa ilmailumääräyksissä nimenomaan vaaditaan ,että yöllä hyppääjällä tulee olla valaistus mukana. 26 € voit tempasta sinäkin 3500 metristä 😉

  • sfsfsfs sanoo:

    Kyllä Hulupattaja olen nähnyt jo tuon videon. Ulkomaalaisilla foorumeilla on ollut jo vastaava pätkä paljon aikaisemmin näytillä vastaavan ufo-uutisvideon kera. Laskuvarjo videossahan näkyy varjot selvästi ja tuossa uutispätkässä ei näy varjoja. Edelleenkään en ymmärrä miten laskuvarjolla voidaan pysähtyä ilmaan. En ole ikinään kuullut että kukaan olisi siihen pystynyt, kyllähän aiheesta olisi uutisoitu jos näin olisi käynyt.

    Kyseisen uutisen toimittajakin sanoo selkeästi että ”those lights freeze in the air and begun to hover”

  • jatu sanoo:

    Siis asiaan. On mielenkiintoista nähdä mikä selitys näille(kin) tulee. sellainen tulee se on varmaa, mutta kuka ehtii ensiksi?
    Raketteja laskuvarjolla tai laskuvarjohyppääjiä, arvioin minä. Let’s see

  • Roy sanoo:

    Siis ilmiselvästi tulikärpäsiä, eikä mitä tahansa tulikärpäsiä vaan parittelevia (kiimaisia) sellaisia ja sit niist synty niinq yks tulikärpäsvauva ja sit niit oli lopulta kolme. Jos ette usko voitte kysyä skeptikoilta, ne tietää.

  • jatu sanoo:

    Missäs kaikki skeptikot on? Saataisiin vähän keskustelua aikaiseksi! Vai epäileekö kaikki skeptikot koko internetin olemassaoloa?

  • jatu sanoo:

    Mitäs skeptikot tästä ajattelee? Tämähän taisi aloittaa UFO sarjan; eli China case
    http://theweek.com/article/briefing_blog/187/chinas-baffling-ufo-sightings

  • Huulio sanoo:

    En nyt ole varsinainen skeptikko, mutta arveluttaa tämä video myös siinä mielessä, että kohteet näyttävät kyllä tippuvan eivätkä esim. liiku ylös. Näyttää vapaalta pudotukselta ja varjojen auettuahan voi liidellä sivusuunnassa. Etäisyys ja kaktselukulma vaikuttaa paljon siihen, miltä videossa vaiuttaa. Samoin tuo yhtäkkinen ”katoaminen” näyttää siltä, että hyppääjien ”flaret”/soihdut sammuvat josta tuo ”katoamis”-efekti. Olisi mukava nähdä koko video – miten ja minne nämä (mielestäni laskuvarjohyppääjät) ”ufot” menevät sen lisäksi että tippuvat selvästikkin alaspäin 🙂

  • Wompatti sanoo:

    Skeptinen olen UFO asioissa. Mutta tässä on aika mielenkiintoinen kooste… en kuitenkaan kommentoi enempää.

    Wespa, kannattaa seurata muutakin kuin jotain iltasanomia jne.

    http://www.youtube.com/watch?v=99Bo6jtBhdk

    ps. suosittelen olemaan skeptisiä myös näille helpoille ilmapallo selityksille. Tosin media valitsee aina tahalteen ne helpoiten selitetyt asiat. Ja huonoimmat materiaalit. hehe lol

  • eewrwrwr sanoo:

    Joku selvästi pelleilee ihmisten hyväuskoisuudella.

    Laskuvarjoja noi oli, se on vain harha että näyttäisi olevan paikoillaan kun varjot auvautuvat.

  • jatu sanoo:

    Hyvä kooste Wompatti.
    Tuntuu tosiaan, että joko jotkut leikkivät todenteolla meidän kanssa tai sitten tapaukset ovat lisääntyneet tosi paljon?

  • Thebel sanoo:

    Moskovassa kuvattiin toissapäivänä myös kolme outoa valoa, ja yrittäkääpäs kumota tämä:
    http://www.youtube.com/watch?v=-EzGF0Pf2R8

    Ei taida olla ilmapalloja, hävittäjiä tai helikoptereita. Parasta ufomateriaalia koskaan. Tuossa kuvattiin suurimman osan ajasta kaha valoa, mutta kyllä se kolmaskin siellä oli, kiihdytti uskomatonta nopeutta noitten kahden välistä.

    Ilmapallot ei ensinnäkään hohda pimeässä tai välillä pysähtele ja sitten kiihdytä.

  • Jasse sanoo:

    täytyy kyllä myöntää että tuo Thebelin pistämä linkki oli aika vakuuttava. 🙂

  • rp sanoo:

    Kappas. Siinä kuu-ukot vaan riistakolmiota laksee. Ei sen kummempaa 😀

  • MikaH sanoo:

    Ei kieltämättä oikein vakuuta meikäläistäkään..

  • Hulupattaja sanoo:

    Golden knightisien pyrotekniikasta vastaava Rachel Medley selittää nyt El pason hypyn yksityiskohdat juurtajaksain, siltä varlata, jos joku vielä luulee heitä humanoideiksi:

    http://armygk.com/2010/10/your-questions-about-night-jumps-answered/

    Question: (specifically about the El Paso jump Friday) Why were there three flares when the parachutes opened, then a fourth became visible after they were hovering?

    Answer: During freefall, not all of the jumpers in the formation ignite their pyro sticks. One of the jumpers, SFC Arlyn Slade, waited until he was under canopy to ignite his flares because he was performing canopy relative work with his CRW partner, SSG Todd Beckel. As soon as their canopies were together, SFC Slade ignited his pyro, creating the fourth flare.

    Tässä vielä lisää, tästä maailmanlaajuiseksi vitsiksi kuivuneesta El pason ”ufo hässäkästä.”
    http://www.ktsm.com/el-paso-ufo/an-out-of-this-world-sight
    http://twitter.com/armygk

  • Phantom sanoo:

    Nii hulpattaja eli nyt ne olikin sitten siviili hyppääjiä. Luulis että media olis jenkeissä olis saanu moiset hyppääjät kiinni. Säännöksistä en tiedä. Mutta voihan ton homman hyppääjillä selittää. mutta silti en nyt 100% varmuudella menis sanomaan että tossa videolla olevat valot on laskuvarjohyppääjien tekosia. Eli silloin ne on unitendified flying object`s jos niitä ei kukaan miksikään muuksi varmista.

  • Phantom sanoo:

    PS: hulpattaja jos ilmavoimilla on harjoitus ko alueella ei sinne ole siviili koneilla mitään asiaa joten se sulkee siviili hyppääjät pois laskuista.

  • Järki hoi! sanoo:

    1. Yhdysvaltain armeijan Golden Knights- näytöslaskuvarjohyppyryhmän Black Team oli El Pasossa tapahtuman aikaan. Jos tämän kirjoitti sinun mielestä Illuminati älä lue pidemmälle. http://armygk.com/category/black-team/

    2. Jalkaan kiinnitettävien mangnesium-soihtujen käyttö on yleistä Golden Knights-näytöslaskuvarjohyppyryhmien öisissä näytöksissä. Eihän siinä nyt ois tolkkua jos katsojat eivät näkisi mitään. Päiväsaikaan kaytetään värillista savua sylkeviä soihtuja. Katso videot http://www.usarec.army.mil/hq/goldenknights/
    http://www.youtube.com/watch?v=eaqvrv-8jIY

    3. ”Leijunta”-efektiin vaikuttaa pari seikkaa:
    – Vapaapudotuksessa vauhtia on 200-500km/h. Varjon avaaminen hidastaa vauhdin muutamassa sekunnissa n. 20 kilometriin tunnissa.
    – Taivas on musta ja kiintopistettä, johon kohteiden asemaa voisi verrata ei ole.
    – Kuvaajan ja kohteiden välinen kulma on sen verran suuri, että alaspäin tapahtuvaa liikettä on varjojen auettua vaikea havaita.

    4. Jostain kumman syystä leijuvat kohteet kuitenkin liikkuvat koko ajan eri suuntiin kuten laskuvarjo tuppaa tekemään hyppääjän sitä ohjatessa.

    5. Video on kuvattu sen verran kaukaa, että varjoista heijastuvaa valoa ei näy. Samasta syystä soihduista tulevaa ”tulisuihkua” ei erota. Black Team käyttää vielä mustia hyppyhaalareitakin. Lempinimi MIB.

    6. Soihdut voidaan mahdolisesti sammuttaa samanaikaisesti. En ole asiasta kuitenkaan täysin varma. Luulisi ainakin, että jos ne sytytetään samaan aikaan, ne sammuisivat samaan aikaan.

    Tässä on esitetty todisteita sen puolesta, että kyseessä on ryhmä laskuvarjohyppääjiä, mutta nää ”uskovaiset” suhtautuu asiaan pelkällä tunteella kuten tyypillistä, joten asian käsittely on turhaa. Jotenkin kummasti kriittisesti asiaan suhtautuvilla on velvollisuus todistaa, että kyseessä ei ole avaruusolioiden alus ja uskovaisten ei pidä muuta kuin inttää kovasti uskomuksensa puolesta!! Se, että videolla soi salaisten kansioiden tunnari ei tee ufoa.

  • Wompatti sanoo:

    Tällästä, edelleenkin… mielenkiintoista.

    En ole niin vakuuttunut, mutta hyvin kummallista tää videoiden määrä. Aika ihmeellistä, jos kaikki haluis tehdä feikkivideoita huurussa?

    mut jaa’a empä tiedä. 😀 lol

    http://www.youtube.com/watch?v=Exk7uSv7how&feature=sub

    ps. JärkiHoille propsit, hyvät linkit ja selostukset.

  • Huulio sanoo:

    Phantom ja pari muuta tällä foorumilla: TE olette ITSE pahimpia skeptikkoja! Uskotte ainoastaa UFOihin, ette luonnolliseen tai järkeenkäypään selitykseen vain kaiki on epänormaalia tai epäluonnollista ja selittämätöntä! 😉 HAHAHAAAAA te kapeakatseiset idiootit, sanon minä! 😀

  • jatu sanoo:

    Mielenkiintoisia videoita. Osa on varmaan kaiken maailman yrittäjiä.
    Osasta jää ajatuksia herättäviä kysymyksiä.

    Kyllä ne vielä lähemmäksi tulee koko ajan, silloin ei jää kenellekkään enää epäselväksi, mistä on kysymys.

  • eewrwrwr sanoo:

    Heh heh, hyvin sanottu huulio 🙂

  • Duff sanoo:

    Huuhaa ukkohan toi Stanley oli, joka sano et ufot ilmestyy useiden kaupunkien ylle!

    http://www.findance.com/uutiset/12723/ufo-upseeri-kommentoi-lokakuun-13-paivan-kohua-olin-oikeassa

  • Naamari sanoo:

    Oletteko muuten huomanneet, että kaikki 2012 yms. Nibiru-lässytykset ovat aikalailla hävinneet paranormaaleja asioita käsitteleviltä sivustoilta. Mitään ihmeellistä siinä itsessään ei ole.

    Väärän tiedon levittäminen on niiiiiin helppoa tänä päivänä, eikä kyse ole muusta, kuin pelkistä paranormaaleista trendeistä.

    Välillä joku torvi keksii laittaa jonkin älyttömän teorian liikeelle ja teknisin termein tekee siitä uskottavan. Ja tietty sattumoisin asiaa käsittelevä kirjakin on juuri ilmestynyt kirjakauppojen hyllyille – mystistä.

    Valoliiton alukset pitivät ilmaantua ja olivatpa jopa nähtävissä myös Google Earthissa ja ties missä. Sekin hömppä on unohtunut kaikilta ja siitäkään ei ole mitään opittu.

    Kuten Valoliiton edustajien tapauksessa, niin tässäkin on taas niitä samoja piirteitä. Avaruusoliot eivät halunneet tuottaa paniikkia. No miksei ne pirut miettineet tätä asiaa jo silloin, kun lähtivät tulemaan Plejadeilta tai Siriukselta maata kohti?

    Alkaa pikkuhiljaa väsyttämään nämä vilkkuvalot, heliumpallot yms. roska. Per***e, 70-luvulla sentään vielä tehtiin asiat kunnolla. Alkaa kaipaileen tällaisia Suonenjoen tapauksen tyylisiä aluksia: http://www.ufoevidence.org/photographs/section/europe/Photo363.htm

    Älykkäänä avaruusoliona en kyllä tosin suunnittelisi matkaa Plejadeilta Tellukselle lampunvarjostimella. 😉

  • mato sanoo:

    laskuvarjohyppääjä selitykset alkaa olla jo trollien tasoa, ette oikeesti voi olla tosissanne? ei ihme ettei noi olennot haluu vierailla täällä julkisesti kun täällä näyttää olevan pelkkiä takapajuisia juntteja. sulla on aivot, mikset käytä niitä.

  • Naamari sanoo:

    Hmmm.. siis tuo, että ihmiset eivät paranormaaliblogilla usko, että nuo eivät ole avaruusolioita, vaan antavat mahdollisuuden muillekin selityksille, niin he päättävät olla tulematta maapallolle?

    No tuohon argumenttiinhan oli käytetty todellakin aivoja ja muutenkin syväluotaavaa rationaalista ajattelua. Valot pimeällä taivaalla -> pakko olla vieraan älyn visiitti kyseessä. *huokaus*

  • Samea sanoo:

    Yllättäen taas hyvälaatuista kuvaa. En ole koskaan törmännyt oikeasti hyvälaatuiseen ufo videoon, muutakuin independence day ja maailmojen sota leffoissa. Voisko nyt joku kuvata Hd-tason ufo videon? Mä voisin tehdä uskottavan äänimaailmankin vanhalla nauhurilla.

  • kotkaaa sanoo:

    ”Hmmm.. siis tuo, että ihmiset eivät paranormaaliblogilla usko, että nuo eivät ole avaruusolioita”

    ufot ja avaruusoliot ovat eri asia! Avaruusolioista ei ole uskottavia todisteita, kun taas ufo videoita on tuhansia!

  • tomppa sanoo:

    kumpikohan ois mahdollisempi selitys,laskuvarjohyppääjät vai alienit siriukselta…hei järjenkäyttö sallittua..

  • JKM sanoo:

    Todennäköiseltä siis vaikuttaa että valot oli Golden Knights-sotilaslaskuvarjohyppääjiä. Se on siis jonkilainen armeijan show-osasto, jotka kiertää ympäri maata ja hyppii laskuvarjoilla esityksissä. He käyttävät myös pyrotekniikkaa. Tuosta voi lukea kuinka he ottavat vastuun valoista ja kuvailevat hyppyä.

    http://armygk.com/2010/10/your-questions-about-night-jumps-answered/

    Aika vakuuttavalta vaikuttaa. He sanoivat myös kuvaavansa seuraavan yöhyppynsä jotta sitä voidaan verrata tähän edelliseen. Videon pitäisi ilmestyä n. kuukauden sisällä.

    Vielä kun tulisi kolmas tapaus, jotta saisi kuulla taas yhden uuden kreisin selityksen! Vähän toi armeijatausta epäilyttää kun tietää minkälaisia juttuja siellä tehdään, kidutusvankilat ja niiden salailu yms.

  • Entity sanoo:

    Ihan selvästi säähavaintopallo.

  • jeah sanoo:

    Laskuvarjohyppääjien yönäytös ja heillä oli käsissä flaret. Case closed.

    Kyllä.

    http://www.youtube.com/watch?v=17BS0muHByM

    Kun kattoo tota videota ja vertaa niin uutis pätkäsä näkyy ihan selvästi pyrstö yhden pallon perässä joten siinä. Ei ole ufovaan toi golden knights laskuvarjo tiimi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto