ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Outo ”Spiraali-UFO” Norjassa

Norjassa on havaittu outo ilmiö. Spiraalimainen kohde lenteli Norjan taivaalla ja siitä saatiinkin otettua useita kuvia ja videoita.

Kuva tapauksesta

Ensin siniseltä näyttänyt valonsäde näkyi nousevan vuoren takaa ja alkoi kiertyä spiraaliksi. Kohteesta näytti myös tulevan valo maata kohti. Lopuksi spiraalista muodostui musta-aukkomainen. Ilmiö näkyi noin 10-12 minuutita ja tästä syystä se ei voi olla meteori.

Jotkut norjalaiset asiantuntijat ovat vakuuttuneet, että kyseessä oli Venäjän pieleen mennyt ohjuskoe. Venäjäläiset eivät ole kuitenkaan antaneet asialle vahvistusta, eikä aikaisemmin mikään ohjus tai raketti ole tiedettävästi käyttäytynyt kyseisellä tavalla.

Uutisreportaasi, jossa mm. videoita tapahtumasta

Brad Johnson keskustelee aiheesta

http://www.youtube.com/watch?v=r5qdMEkG6_U

EDIT:

Reportaasivideon mukaan Venäjän puolustusministeriö olisi jopa sanonut, että ”ei, kyseessä ei ole rakettimme”. Ohjusteoria on siis norjalaisten ja venäläisten lehtien aikaansaama, eikä pidä näiltä näkymin paikkaansa jos Venäjän puolustusministeriöön on uskominen. Tarkempaa tietoa jäämme odottelemaan.

EDIT:

Nyt Venäjän puolustusministeriö on ilmeisesti vahvistanut, että kyseessä oli pieleen mennyt ohjuskoe.

Lähteet ja lisätietoa: iltalehti.fi, gizmodo.com, yle.fi, vg.no, abovetopsecret.com, dailymail.co.uk, thesun.co.uk.

Kiitos vinkistä mok, jeppe, Penttijuhani, Make, Janne, Katepillar, Toni, naguaali ja muut asiasta vinkanneet. 🙂

 

Tykkäys ja jakotoiminnot:

73 kommenttia aiheeseen: Outo ”Spiraali-UFO” Norjassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Zeerios sanoo:

    Hups. Sori, taisin pistää hyperajon päälle liian lähen maata :I

    😀 On kyl jännä. tahon kans nähä tommosia juttui. Voiski lähtee mökille lappii bongaa näit juttui 😛

  • punssi sanoo:

    vastaavasta ilmiöstä on muuten videoita youtubessa ym…olen nähnyt useasti joku voi linkittää tänne

  • WM_ sanoo:

    Visuaalisesti hieno tapaus 😛

  • Infrequentia sanoo:

    Voikohan asialla olla mitään yhteyttä hiukkaskiihdyttimeen? Luin jonku sivuston kommenteista että paria tuntia ennen oli tehty joku isompi koe… pitää tutkia lisää myöhemmin tänään, jännä tapaus kyllä. En ole kuullut että ohjukset jättäisivät spiraaleja taivaalle..
    On ihan mahdollista että kyseessä on myös säähavaintopallo… 😮
    😀

  • Korn sanoo:

    ”Säähavaintopallo” xD Tai miksei suokaasu? Näyttää kyllä melko omituiselta tapaukselta…J
    Ja tuo symmetrinen spiraali muoto. Tai no toisaalta spiraalihan esiintyy luonnossakin lukemattomissa paikoissa ja se on yksi vanhimmista tunnetuista kuvioista…Ensimmäiseksi tuli mieleen jokin spottivalolla pelleilty juttu mutta haluaisin nähdä sellaisen spotin jolla saisi tuollaista tehtyä…Ei kyllä tulee mieleen mitään järkevää selitystä. Se hiukkasjuttukin kuulostaa kaukaa haetulta…

  • yeah.. sanoo:

    todella mielenkiintoinen! no se nyt ainakin on varmaa et se ei mikään ohjus ole veikkaan että hallitus on vaan äkkiä keksinyt jonkun selityksen..en tiedä miksi itsellä tuli mieleen vahvasti musta aukko mutta eihän musta aukko noin käyttädy:D Eiks musta aukko ime valoa sen sijaan että päästäisi sitä ulos.

  • Reiska2 sanoo:

    Itse asiassa ohjusta ainakin sielä päin on lauottu:
    http://www.frisnit.com/cgi-bin/navtex/view.cgi?id=1159919&lan=en&type=24H&message_filter=&search=ROCKET&station_filter=&date=2009-12-09&source=a4f7a470329caf85e2488355c7e88328&offset=0

    Joku väittää että tuo varoittaa juuri epäonnistuneesta laukaisusta.

    tässä vielä mallinnusta siitä miltä epäonnistunut laukaus voisi näyttää: http://www.youtube.com/watch?v=dnIrx2MT85s

  • sande sanoo:
  • Infrequentia sanoo:

    Kieltämättä vaikea sulattaa tuota ohjusteoriaa vaikka samaan aikaan myös ohjuskokeet olleet käynnissä.. mutta toisaalta en myöskään ohjuksista paljoa tiedä. Onko samantapaiset ohjukset koskaan ennen muodostaneet spiraalia taivaalle? Viimeisimmässä linkissä luki myös että Venäjän puolustusministeriö ei ole vahvistanut tietoa.. siihen voi toisaalta olla paljon syitä.

  • mahoney sanoo:

    Just venäjä vahvisti että se testasi uutta bulava ohjustaan.Eli ei ollu ufo eikä mikään musta aukko:D http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009121010754144_ul.shtml

  • Infrequentia sanoo:

    Luitko koko artikkelia? Siinä lukee että Venäjän puolustusministeriö ei ole vahvistanut tietoa. Toisaalta tuo artikkeli on tosi sekavasti kirjoitettu, en tiedä mihin sillä viitataan.

  • naguaali sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=ixLE3iuszbU kiinassa samaa meininkiä..

  • Zeerios sanoo:
  • tuomas sanoo:

    ohjus se on. tuo sininen väri spiraalissa on polttoainetta. lukekaa uusin tähdet ja avaruus lehti sivut 48-49 niin näette samanlaisen sinisen valon joka oli euroopan taivaalla lokakuun 18 päivä.

  • Poppaspdpasd sanoo:
  • Thebel sanoo:

    Mahoney, Venäjä ei ole varmistanut tuota vielä. Ainoastaan lehdistö. Puolustusministeriö ei ole ottanut tähän minkäänlaista kantaa.

    Ja luin myös tuosta Tähdet ja Avaruus lehden jutusta, mutta yksi asia mietityttää: Miksi tämmöistä ilmiötä ei ole koskaan aiemmin havaittu, onhan noita raketteja ennenkin lennellyt. Nyt parin kuukauden sisällä 2 tapausta.

  • DEA sanoo:

    Entäs jos kyseiset ohjuskokeet http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/12/venaja_norjan_valoilmio_oli_epaonnistunut_ohjuskoe_1260917.html ovat epäonnistuneet juuri tuon valoilmiön takia? 😉

  • JambaB sanoo:

    Uskomatonta videoo tästä.

    Tuo ei kyllä näytä miltään ihmisen tekemältä jutulta kun hävii tolleen ja kieppuu. Ehkä oli jonkun iso oma tekemä raketti? Vakuuttavaa kuvaa kyllä.

    Näyttää kyllä mustalta aukolta mutta tuon kokonen jos tulis nii me ei enää oltas tässä.

  • JOnde sanoo:

    Eikö osa teistä voi kässätä sitä, että mikään ohjus tee noin synmetristä spiraalia mitenkään, eikä mitenkää päin 😀 Ei hel.

  • Zeerios sanoo:

    Jonde. kyllä se vaan tekee kun ei lennä suoraan niinkuin pitäis. samaa efektiä näkee esim ilotulite raketeissa, paljon pienemmässä koossa tosin.

  • metele sanoo:

    ihmetyttää sellanen juttu että jos se olis raketti se tippuis loppujen lopuksi alas 🙂 kattokaa videota mistä tahansa epäonnistuneesta raketinlaukauksesta esim. venäläisten Trident II spiraalit niin kyllä ne raketit ei vaan häviä taivaalle vaan tipahtaa, ja ei raketin häiriökäyttäytyminen tee noin symmetristä kuviota haloo!! ..ainoastaan jos se on suunniteltu toimimaan noin.

  • ^^ sanoo:

    Why not? Joitakin kuvia oli ilmeisesti otettu pitkällä suljinajalla tripodin päällä ollella kameralla eli sekin vaikuttaa nuihin joihinkin kuviin huomattavasti..

    Jos esim. Ohjuksessa tai whatever it is, on 2 tai 3 ”moottoria”, jos yksi rikkoutuu niin sehän alkaa sitten pyöriä rinkiä suht lujaa vaihtia.. Ja tuola horisontissa oleva ’jälki’ vaikuttais aika paljon siltä että sieltä on laukaistu raketti.

    Varmaahan se ei ole ennenkuin jokin taho kertoo olevansa vastuussa tästä.. eikä välttämättä kyllä vielä silloinkaan

  • WM_ sanoo:
  • Ronsu sanoo:

    Ryssäohjus…

  • Wespa sanoo:

    Spekulaatiota liikkuu nyt suuntaan ja toiseen.

    Reportaasivideon mukaan Venäjä olisi jopa sanonut, että ”ei, kyseessä ei ole rakettimme”. Ohjusteoria on siis norjalaisten ja venäläisten lehtien aikaansaama, eikä pidä näiltä näkymin paikkaansa jos Venäjän puolustusministeriöön on uskominen. Tarkempaa tietoa jäämme odottelemaan.

  • shakaali sanoo:

    ”Eikö osa teistä voi kässätä sitä, että mikään ohjus tee noin synmetristä spiraalia”

    eikö? olet varmasti aiheen asiantuntija. kerro ihmeessä lisää miksi ei voi ja mikä sitten voisi.

  • Fu5e sanoo:

    JambaB:
    Joulukuu 10, 2009 16:14″

    Uskomatonta videoo tästä.

    Tuo ei kyllä näytä miltään ihmisen tekemältä jutulta kun hävii tolleen ja kieppuu. Ehkä oli jonkun iso oma tekemä raketti? Vakuuttavaa kuvaa kyllä.

    Näyttää kyllä mustalta aukolta mutta tuon kokonen jos tulis nii me ei enää oltas tässä.”

    Niin mutua taas kun olla ja voi.

  • Reiska2 sanoo:

    On näitä ennenkin havaittu. Youtubessa nyt ainakin kaksi jo edellä linkitettyä tapausta. Lisäksi ainakin yksi päiväsaikaan kuvattu, jossa alleviivautuu hyvin tuo symmetrinen spiraali.

    Se että ette ole ikinä nähneet jotain, ei tarkoita sitä etteikö se voisi olla ihan tavanomaista, tai jopa normaalia.

    Ja virallinen Venäjä ei varmasti todellakaan hihku inosta kun kysytään oliko heidän ohjus vai ei. Kuitenkin, muistaakseni, n.8 kahdestatoista tämän ohjuksen koelaukuksesta on mennyt vituilleen.

  • BIQ sanoo:

    (Project bluebeam) NATON hologrammi teknologiaa testattiin NATOON kuuluvassa jäsenmaassa, eli Norjassa.

  • Paroni sanoo:

    ei täällä varmaan kukaan osaa kertoo syväanalyysejä ohjusten käyttäytymisestä…eikä venäjän hallitus ainakaan aluks mitään epäonnistumisia myönnä

  • Reiska2 sanoo:

    ”(Project bluebeam) NATON hologrammi teknologiaa testattiin NATOON kuuluvassa jäsenmaassa, eli Norjassa.”

    Havaintopaikoista ja -suunnista päätellen tuo ei ole peräisin Norjan kamaralta vaan Venäjän puolelta.

    Ja mitä Bluebeamiin tulee, niin harvemmin hologrammista jää jäljelle tuulen liikuteltavissa olevaa savuvanaa, joka tässäkin tapauksessa paljastui pimeän alta kun aurinko nousi.

  • DEA sanoo:

    Pitäkää mieli avoimena, MUTTA älkää nyt ihan sekaisin menkö (Bluebeam, hah)!!! 😉

  • matruska sanoo:

    itse en voi kuvitella minkään raketin aiheuttavan tuollaista ”spiraalia”. Täyttä häränkakkaa sanon minä. Uutisointi ”raketista” pelkkää aivopesua tyhmiltäihmisiltä, ja taas yritetään manipuloita ihmisiä. ”koska niin lukee uutisissa”

  • Zeko sanoo:

    Huhhuh, tulipas tästä eräs uni mieleen:

    Kerran, noin vuosi sitten näihin aikoihin näin unta, että taivaalta pilviä maata kohti spiraalin muodossa, ja spiraalin keskeltä näkyi kuu. Ne pilvet olivat tulleet siitä, kun jokin UFO oli tullut maan ilmakehään…. Jjja sitten avaruusoliot telkesivät ihmiset koteihinsa ja muutti kaikki ihmiset yksi kerrallaan heidän kaltaisikseen.

  • Calico Jack sanoo:

    Tuon tyylinen kierre voi syntyä kun jokin osa ohjuksesta pettää ja se joutuu vaakakierteeseen. Esimerkiksi jos ohjuksen kylkeen syntyy jonkin suunnitteluvirheen vuoksi reikä ja osa polttoaineen palamisesta lähtee raketin kyljestä -> kierteinen liike.

  • rere sanoo:

    jos se olis raketti niin sen pitäis lentää kokoajan spiralin ulkokehässä, mutta kuten tuossa näkyy niin spiraali kehitty koko ajan tuosta keskustasta. kattoka nyt tarkkaan nuita kuvia niin huomaatte

  • JambaB sanoo:

    Kummalinen ohjus kun nyt semmoseks väittää.

    Mihin häviää sen jäljessä tuleva jälki? Mikäköhän ohjus räjähtää mustana pallona?

  • shakaali sanoo:

    jos satutte omistamaan ”katoavatko ufot?” kirjan, niin vilkaiskaapa sivulle esim. sivulle 74. siellä on samanlainen ilmiö joka muistaakseni todettiin juuri ohjuskokeeksi.

  • Calico Jack sanoo:

    Joooh.. kuinka moni teistä on rakettitieteen asiantuntija? Jotenki älytöntä, että jos jotain ihmeellistä tapahtuu taivaalla, niin ensimmäinen selitys on maan ulkopuolisen älyn vierailu.

    -Mihin häviää sen jäljessä tuleva jälki? Kaasu nyt yleensä palatessaan vaan häviää.. ei siinä sen ihmeempää ole.

    Mikäköhän ohjus räjähtää mustana pallona? Mistä tiedät räjähtääkö jotain mustana? Tuo ”musta pallo” on taustalla olevaa mustaa taivasta ja sen ympärillä oleva kirkas kehä on kaasua, joka palaa lopulta pois, tehden illuusion laajenevasta pallosta.

    Ja tuo raketti ei lennä spiraalin ulkokehässä. Se on taas kaasua joka palaa. Raketti on keskellä ja sylkee palavaa kaasua ympärilleen.

    Koittakaa nyt kansalaiset vähän skarpata ja löytää muitakin selityksiä ufojen sijaan. 😉

  • Xul sanoo:

    Itse näen ohjusteorian paljon uskottavampana kuin mikään avaruusalus, joista nyt ei muutenkaan mitään todisteita löydy, kun taas ohjukset ovat ihan olemassaolevia ja ohjuskokeet kyseisenä aikana ja epäonnistumisetkin on varmistettu. Tuskinpa se Venäjä nyt sellaista heti viitsii myöntää, onhan se ennenkin nähty.

  • Trolle sanoo:
  • Fu5e sanoo:

    Calico Jack:::

    Totta, niin totta.

    Ihmiset (kuten JambaB) täällä tuskin on nähneet eläessään vastaavaa, saati ohjusta taivaalla niin pimeässä tai valoisassa. Eikä tuskin tiedä kaikkea raketin toiminnasta, jäljestä jonka se jättää ilmakehään lentäsessään, tuhoutuessaan, vioittuessaan tai tippuessaan. Kaasun, polttoaineen koostumukesta, uudesta nykyteknologiasta tai mistään muusta paitsi sen jonka on nähny elokuvissa.

    Silti pokkana viitsitään väittää ettei se voi olla ohjus. Millä rahkeilla ja tietaidoilla viitsii edes väittää tommosta satavarmana.

    Lainaus JambaB ”Tuo ei kyllä näytä miltään ihmisen tekemältä jutulta kun hävii tolleen ja kieppuu.”

    Vai niin ja perustelut sille miksei voi olla olisi ihan hieno kuulla. Miksi ei voi olla. Mikä estää? Loogista väittää heti että siellä se Alf tulee maahan??

    Calico Jack jo kommentoikin ja valaisi asiaa toisella kantilla. Jamba kun nyt on niin varma asiasta, voisitko poissulkea tuon mahdollisuuden, voisit pitää vaikka symposiumin aihepiiristä ja kertoa miten asiat on.

  • Wespa sanoo:

    Ihmiset (kuten JambaB) täällä tuskin on nähneet eläessään vastaavaa, saati ohjusta taivaalla niin pimeässä tai valoisassa. Eikä tuskin tiedä kaikkea raketin toiminnasta, jäljestä jonka se jättää ilmakehään lentäsessään, tuhoutuessaan, vioittuessaan tai tippuessaan. Kaasun, polttoaineen koostumukesta, uudesta nykyteknologiasta tai mistään muusta paitsi sen jonka on nähny elokuvissa.

    Silti pokkana viitsitään väittää ettei se voi olla ohjus. Millä rahkeilla ja tietaidoilla viitsii edes väittää tommosta satavarmana.

    Arvon Fu5e et varmaan itsekkään tiedä noita asioita tai ole nähnyt rakettia. Mikä saa sinut sitten sanomaan, että se varmasti on sellainen? Eikös tuolla perusteella voisi kieltää spekuloinnin kumpaankin suuntaan?

  • logicpro sanoo:

    wau, hieno video. en usko sen olevan mistää ohjuskokeesta peräisin, vaikka ”venäjä myöntikin”. mutta minä saan uskoa mihin haluan 🙂 kuka hemmetti on brad johnson ja miksi sen videoita on aina linkitettynä vaikka se on ihan peruspulliainen?

  • Fu5e sanoo:

    Wespa hyvä

    Lueppa teksti uudelleen, ja näet etten sanonut tai väittänyt sen olevan Yhtään mitään. Sanoinko että olen nähny mitään tai tiedän ylipäätänsä asiasta mitään. Empä juurikaan ole asiantuntija, olen nähnyt kun ilmatorjunta ohjuksia ammutaan. Mutta kun en väittänyt uutisen kohteen olevan yhtään mitään.

    Pointtini oli että ihmiset täällä yrittää todistella sen olevan jotain maan ulkopuolista, vaikka todellisuudessa heillä ei ole mitään tietotaitoa kertoa videosta juurikaan oleellista. Spekuloida todellakin saa ja kertoa näkökantansa, mutta miksi täytyy yrittää kieltää asia jos ei todellakaan tiedä asiasta mitään, eli todellakin pidetään se spekulointi AVOIMENA kumpaankin suuntaan.

    Kuten sanoin jos väittää jotakin, perustelkoon edes väitöksensä.

    Eli kysyin henkilöltä vain, miksi se ei voisi olla raketti?

  • Hatman sanoo:

    Ois ollu magee nähä toi. Uskon kyllä ite vakaasti siihen et on joku epäonnistun ohjuskoe, luin noit aikasempii kommenttei ja katttelin nopeasti linkkei läpi ja jossaan luki että ”voidaan varustaa monella ydinkärjellä” en nyt muista määrää mut kumminkin. Joten se on aika iso paukku ollu turhaan mihkään ilotulitteisiin edes vertaa, mut mielipiteensä kullakin 🙂

  • Huttu sanoo:

    Siihen ohjukseen mahtuu kymmenen ydinkärkeä. Mutta ei niitä nyt tietenkään harjoitukseen varusteta hei 🙂 Jos meinaat sitä Hatman kun lopussa se ikäänkuin räjähtää?

    Itse uskon myös tuohon ohjusteoriaan ja on se jo näköjään vahvistettu viranomaisilta.

    Mielestäni on vähän hölmöä alkaa väittämään asioita totena kun ei niistä oikeasti itse tiedä yhtään mitään. Ja jostain syystä joillakin ihmisillä on aina hirveä tarve päteä esim. vaikka oikean tutkijan tutkimustuloksia vastaan, mutta silti samalla hyväksytään jonkun pseudotieteiden tutkijan tulokset, tulokset jotka on hankittu arveluttavasti ja pääosin ilman mahdollisuuksia toistaa koe.

    Mikä siinä on, hylätään NASAn tutkijoiden tulokset mutta uskotaan Billy-Bob wannabetutkijan kokeet joita hän on melkee tehny autotallissa jollain walmartista ostetulla teleskoopilla… Tämä pätee esim Nibiruun jota niin monet väittää näkevänsä mutta kummallisesti NASA sanoo että pojat oikeesti tuolla ei ole mitään. Njoo meni vähän aiheen ohi sinänsä mutta piti avautua

  • jäppinen sanoo:

    Ensin Venäläiset ei vahvista mitään vaan miettii että ampukohan ne ohjuksen vai ei. Sitten vähän ajan päästä ne vahvistaa ampuneensa ohjuksen. Se on kyllä jännä että jos viranomaiset vahvistaa jonkun niin silloin se on järkkymätön fakta. Kukaan ei sen jälkeen edes ajattele mitään muuta mahdollisuutta asialle. Ehkä viranomaisetkaan ei tiedä mikä se on mutta eivät halua myöntää tätä faktaa kansalle. Joo mutta hei jokainen uskoo mihin haluaa kyllähän se varmaan ohjus on ku kerran Venäjän luotettavat viranomaiset niin vahvistaa. Miksköhän sitä ei nähty Venäjällä,Ruotsissa, tai täällä koti Suomessa. Luulis että ton luokan ohjus näkyis muuallakin ku Norjassa. Minkä helvetin takia Venäläiset ampus ohjuksen norjan rajan lähelle tai sen ilmatilaan yleensäkkään. Korjatkaa jos olen väärässä mutta eikös Venäjän viranomaisten täytyisi pyytää lupa Norjalta jotta he voisivat käyttää heidän ilmatilaansa ohjus kokeiluihin. jos näin on niin miksi Norjan viranomaiset ei vahvistaneet asiaa heti tuoreeltaan ohjus kokeiluksi.

  • Hexa- sanoo:

    niin ei aivan sokeasti kannata luottaa tuon kaltaisiin uutisiin,

  • Hexa- sanoo:

    Huttu sitä samaa vanhaa taas haha..

  • Ogeli sanoo:

    Virallisestihan tuo oli ohjuskoe, mutta moni väittää sitä taas salaliitoksi ja että sillä olisi peitetty jotain. En oikesti tiedä, mutta jos kaiken ajattelee olevan salaliittoa niin aika nopeasti sitä tulee hulluksi tai vainoharhaiseksi.

  • shakaali sanoo:

    miettikää ihan tosissaan hetki kumpi on todennäköisempi vaihtoehto: ohjuskoe vai humanoidit? kannattaako hakea aina sitä uskomattominta selitystä kun tarjolla on liuta normaaleja?

  • keppu sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=Zx8i5EfmYU4
    Tossa vielä kohtuu selventävä simulaatio.

  • x-x-x sanoo:

    kannattaako hakea aina sitä normaaleinta selitystä kun tarjolla on liuta uskomattomia? 😛

  • cryptochrome sanoo:

    http://en.wikipedia.org/wiki/EISCAT

    tromsön lähellä sijaitseva tukikohta. Tutkii myös ( jopa virallisestikin keinotekoisten revontulien tekoa. )
    kohdasta ionospheric heating. 🙂

  • MR.Mr sanoo:

    Kuka toi Brad Johnson oikein on?

  • Huttu sanoo:

    Tietääkseni hän piti blogia joka tuki Blossom Goodchildia silloin Valoliitto-farssin aikaan. Pitää tietty tota blogia vieläkin ja jostain syystä hänestä on tullut ikäänkuin auktoriteettihahmo näissä asioissa. Nykyään tekee kaikenmaailman saviours of earth videoita ja muuta häröä liittyen valoliittoon, 2012:een, Nibiruun, massameditaatioita yms

    En hirveesti luottais tohon jannuun mut noh, kukin tavallaan

  • Friend sanoo:

    /säikäyttivät pohjoisnorjalaisia, jotka ottivat outojen /valoilmiöiden vuoksi yhteyttä poliisiin ja puolustusvoimiin.

    Miettikää mitä hallitusten ja tiedotusvälineiden pitää sanoa, kun muuten pelokkaat ihmiset ei pysy järjestykssä.

    /En oikesti tiedä, mutta jos kaiken ajattelee olevan /salaliittoa niin aika nopeasti sitä tulee hulluksi tai /vainoharhaiseksi.

    Aika tekosyyltä kuulostaa. Tälläiset ihmiset yleensä pelkäävät, että se heidän pieni maailma järkkyy. Suosittelen salaliittoihin tutustumista, mutta elkää ottako kaikkea liian vakavasti.

    Brad Johnson on fiksu avoimille mielellä varustettu kaveri, joka antaa vaihtoehtoisia ajatuksia kuitenkaan tuputtamatta mitään. Vähän kyllä vetää new age puolelle, mutta uskon et on vähän kriittinen senkin suhteen.

  • Wespa sanoo:

    Jeps. Bradilla on uusi hyvä sivusto http://www.approachingcriticalmass.org/
    Kannattaapi katsella tuolta tuo viisiosainen Bradin esitelmä/luento lävitse… Ihan mielenkiintoista.

  • hattivatti sanoo:

    joo kyl mäki luulen että on viallinen raketti. ainaki ton simulaation perusteella. mutta kaikki on mahdollista, eiks ni?

  • Huttu sanoo:

    respektii wespalle, kaveri saanu quottinsa tonne sivulle 😀

  • Thebel sanoo:

    Hei, jos tuo olisi ollut ohjuskoe, niin miksei kukaan huomannut sitä Suomessa tai Ruotsissa. Tietääkseni nämä kaksi maata jäävät laukaisupaikan ja tuon havaintopaikan väliin. Ja tuskin tuo ohjus lensi niin korkealla, ettei näkyny mitään. Tuo tosiaan lensi satojen kilometrien matkalta Suomen yli, ja hipoi Ruotsin rajaa

    Lukekaa tämä threadi, jossa on paljon tuon ohjusteorian vastaista informaatiota:
    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread526637/pg1

    Meitä yritetään kusettaa tuolla ohjusteorialla, todellisuudessa kyse oli EISCAT, jossa ehkä vahingossa luotiin jotain vaarallista. EISCAT on samanlainen kuin HAARP, joilla pystyy siis kuumentamaan ionosfääriä ja luomaan mm. revontulia.

    Jos kyseessä oli ohjus, niin ilmatilaamme on loukattu pahasti.

  • jäppinen sanoo:

    Thebel just tosta samasta kirjottelin jo tos ylhäällä. En tiedä kyllä missä kulkee ilmatilojen ylä raja ja millä korkrudela ko ”ohjus” muka lensi.

  • Huttu sanoo:

    Eikös se laukastu sukellusveneestä? Jolloin se ei taatusti loukannut mitään. Eikä se välttämättä edes ollut juuri tromssan kaupungin yläpuolella vaan merellä jossain norjan edustalla, rajan ulkopuolella

  • Huttu sanoo:

    ”Pohjoisnorjalaisen Tromssan kaupungin yllä nähtyä kirkasta valoilmiötä ehdittiin jo epäillä muun muassa avaruusolioiden aiheuttamaksi.

    Valoilmiö havaittiin keskiviikkona samaan aikaan kun Venäjä testasi uutta Bulava-ohjustaan Vienanmerellä, kertoivat sanomalehdet Kommersant ja Vedomosti. Lehtien mukaan ohjuskoe kuitenkin epäonnistui.”

    Suora lainaus iltalehden uutisoinnista. En muista/tiedä missä Vienanmeri on mutta pystyyköhän noita ohjuksia ohjailemaan satelliitin välityksellä. Olisivat voineet kiertää mahdolliset rajat tuolla tavoin

  • matruska sanoo:

    Itsekin olen samalla kannalla, taas yritetään aivopestä kansalaisia jollain ohjusteorioilla jolla ei ole mitään asiaan liittyvää puolta. Se on ufo, tunnistamaton lentävä esine/asia.

  • Wespa sanoo:

    respektii wespalle, kaveri saanu quottinsa tonne sivulle

    Oho niimpä näköjään. 😀

  • metele sanoo:
  • Mikin sanoo:

    Tuo näytti ihan samanlaiselta!! Kun kerran kamujen kanssa tehtiin oma raketti ja laukastiin se.( Laukastiin korvessa) Sit se rupesi pyörimään samalla tavalla kun tossa. Nähtävästi meille oli tullut virhe… Toinen mootori oli viallinen. Sen seurauksesta se rupesi pyörimään. Mut se ei ollut noin siisti kun tuo norjan tapaus vaan vähän rosoisempi.
    Tuo voi olla ihan hyvin epä onnistunut ohjus koe. Tai sitten jotkut testasi uusia ilotulitusraketteja x)))

  • Sorvu sanoo:

    Mutta jos se on venäjällä laukaistu niin silloinhan sen olisi pitänyt näkyä suomessakin? Tai ainakin jossain päin pohjoista lappia… Ja eikö sen olisi pitänyt näkyä monissa eri kylissä eikä vain parissa..

  • killokki sanoo:

    Sehän on HOPEANUOLIIII!!!!

    ISÄÄÄ!!!

  • Har sanoo:

    Katsoiko joku, JIM D: Mahdottomasta tulee totta
    20.3.2010 21.00
    Sääsota. Säänmanipulointimenetelmien kehittyessä vihollinen voidaan tulevaisuuden sodankäynnissä tuhota maanjäristyksien, tulvien ja hyökyaaltojen avulla. Amerikkalainen dokumenttisarja.

    Aikamoinen yhteensattuma että kyseinen haarp antennisto löytyy läheltä tuota paikkaa missä spiraali taivaalla oli. → Norja aiheutti Haitin maan järistykset ??? =)

  • ninni sanoo:

    ne vaan väittää että se on pieleen mennyt ohjuskoe. Ei haluta hysteriaa kertomalla että se on jotain meidän planeettamme ulkopuolelta, mahd. ufo. Koska ensin ne sanoi että ”ei ole venäjän ohjus” ja sitten jälkikäteen korjailtiin että ”juu, olihan se sittenkin…”

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto