FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Kumma UFO-video Jerusalemista

Kolme eri silminnäkijää kuvasivat Jerusalemin taivaalle ilmestyneen ufon. Videoilla näkyy kun lentävä valopallo laskeutuu hitaasti alas ja välähdyksen jälkeen pingahtaa nopeasti takaisin yläilmoihin.

Alla kahden samasta paikasta kuvanneen henkilön kuvaama video vertailussa. (toisessa näkyy toinen kuvaajista etualalla)

Tässä vielä kolmannesta kuvakulmasta kuvattu video.

Edit: Tässä vielä neljäs video (kiitos Roschild)

Tapahtuma on kuvattu 28 tammikuuta.

Mainos:

Aiheesta on käyty keskustelua mm. ATS:n foorumilla.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

82 kommenttia aiheeseen: Kumma UFO-video Jerusalemista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • kyllä näyttää ystäviltämme….mitähän kyseisellä paikalla on?

 • Wow! sanoo:

  Aika hämmästyttävää… Mikä ihme se on oikein oli?

 • Kalle sanoo:

  :DDDDDDDDDDD osaan tehä ite samanlaisen vegasilla. Not real.

 • ghostdog sanoo:

  ambuliivibul

 • lownrgy sanoo:

  hoaxkiller aika hyvin aukas tän ekan videon http://www.youtube.com/user/HOAXKiller1 videon alussa valopallo ja lopussa horisontti ei pysy träkissä eli aika selkeä manipulointi, onko sitten mitään syytä olettaa että toinen ja kolmas video olis sen aidompia..

 • lownrgy sanoo:

  korjaan molemmat on feikkejä, siis ensimmäisessä videossa ei toimi horisontin träkkäys ja toisessa kusee se valopallon träkkäys. kolmas video on vielä auki mutta siitähän puuttuu jo se välähdyskin.

 • JambaB sanoo:

  No höh olikin sit feikki. Meinasin jo hekuttaa kuinka hyvä video

 • Reiska sanoo:

  Tuo ”kolmannesta kuvakulmasta kuvattu video” ei edes ole video! Video on tehty lisäämällä ”valopallo” valokuvaan. Kokeilkaapa vaihtaa videon tarkkuus tuosta 240p-oksennuksesta 1080p:hen niin huomaatte, että pakkausartefaktit ja valojen aiheuttamat halot pysyvät muuttumattomina koko videon ajan zoomatessakin, kun oikeassa videossa ne muuttuisivat koko ajan. Esimerkiksi kaukana horisontissa olevien valopisteiden ympärillä olevat artefaktit ovat todella paljastavia.

 • Mathius12 sanoo:

  Ainakin tää video paljastui feikiksi hyvine perusteluineen, jonka voi itse kokeilla esim. final cutissa!
  http://www.youtube.com/watch?v=7BwS4zwOnpc&feature=related

 • Stinky sanoo:

  Horisontti ”ongelma”, voisikohan tuo silti johtua ainoastaan kuvauslaitteen kehnohkosta laadusta?

 • niieoseo sanoo:

  lähti meleko vihaseen tonne taivaalle XD

 • Askapää sanoo:

  Leijoja ja ledi valoja

 • lownrgy sanoo:

  ei ledivaloja vaan jedivaloja, eli CGI:tä

 • Reiska sanoo:

  Lukekaa aiempi kommenttini uutiseen, ja katsokaa sitten tämä: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/da/Jerusalem_night_7088.JPG

 • Wespa sanoo:

  Ensimmäistä videota epäiltiin feikiksi johtuen horisontin heilumisesta tms. joka saattaa johtua myös videokameran kuvanvakauksesta joka aiheuttaa kyseisen ilmiön. Samasta paikkaa on kuitenkin myös tuo toinen video (kännykkäkameralla kuvattu). Toista videota (joka oli samassa videossa vertailuna) on myös epäily croppaukseksi ensimmäisestä, mutta se ei ole mahdollista koska kyseisen tyypin pitäisi olla siinä valolähteiden edessä, myös videolla olevat heijastukset näkyvät hieman eri tavalla johtuen kameroiden säädöstä ja tämäkin näkyy kuvassa.

  Kolmannessa videossa taas on kyseessä täysin eri kuvakulma, mutta kun sen katsoo 1080p laadulla ja kokonäytöllä, niin zoomausvaiheessa näyttää tulevan pikseleitä, ihan kuin zoomattaisiin tietokoneen näyttöä/kuvaruutua.

  Ensimmäistä ja toista videota ei ole mielestäni mitenkään vielä todistettu feikeiksi, spekulointia on toki tullu ja hyviä näkökulmia, mutta jonkun efektin toteuttamisen mahdollisuus CGI:n avulla ei tee aidosta videosta silti epäaitoa, se vaatii vähän tarkempaa tutkimusta ennen kuin voi sanoa suuntaan ja toiseen.

  Jos lisätään valmiiksi kuvattuun videoon lentävä valopallo, niin itselläni ei ole tiedossa minkäänalista tekniikkaa joka sitten vaikuttaisi itse horisonttiin. Jos kohteen lukitsee seuraamaan horisontin liikkeitä ei sen pitäisi kuitenkaan mitenkään epävakauttaa horisonttia. Toki yksi mahdollisuus on se, että jostain syystä olisi maisema lisätty jälkeenpäin ja se seurailisi kameran liikkeitä.

 • jatu sanoo:

  Skeptikoiden mielestä tässä on käytetty taas sitä samaa batman kaveria mustissa, joka tekee hypyn laskuvarjosta ledit nilkoissa. Sitten videota on kelattu taakseäpäin!

  paljonko todisteita teidän pitää nähdä ennekuin uskotte, että on olemassa muutakin elämää kuin me täällä?

 • Tonttu sanoo:

  Eipä sillä ole tämmöisen huonolaatuisen videomateriaalin kanssa väliä, onko feikki tai aito. Ei tämä aitona vakuuta ketään, joten mitä väliä?

  Odottelen täydellistä ufo videota, joka on oikeasti katsomisen arvoinen. Tällöin saa jännittää, että onko kyseinen video materiaali + sitä tukevat silminnäkijät feikkejä.

  ps. mitä nyt oon kaikkea tutkinut… Niin aika moni aito UFO tapaus, on useimmiten ihmisten Black-Budget-Back-Engineer-UFO lol.

  EI PLEASE NÄITÄ LAADUTTOMIA UFO AIHETTA PILAAVIA VIDEOITA ENÄÄ KIITOS.

 • pönttö sanoo:

  mitä täs sitten tapahtui? en nää näit videoit ku jotai vikaa tuubissa taas

 • Reiska sanoo:

  ”Kolmannessa videossa taas on kyseessä täysin eri kuvakulma, mutta kun sen katsoo 1080p laadulla ja kokonäytöllä, niin zoomausvaiheessa näyttää tulevan pikseleitä, ihan kuin zoomattaisiin tietokoneen näyttöä/kuvaruutua.”

  Ei niillä pikseleillä sen väliä, kun ”video” ei selvästikään ole video. Näkeehän tuon nyt vaikka puolisokeakin kun katsoo sen parhaalla laadulla. Hieman tarkempi yksilö saattaa huomata jo matalalaatuisemmastakin versiosta. Videon paljasti huijaukseksi jo se, että pakkausartefaktit ja huippuvalojen ympärillä olevat halot pysyvät koko videon ajan muuttumattomina, vaikka oikeassa videossa ne muuttuisivat koko ajan. Kun vielä myöhemmin törmäsin tuohon linkittämääni kuvaan, niin asiasta ei ole enää epäilystäkään.

 • jatu sanoo:

  Ufo ei tule kello kaulassa, sanoo vanha sananlasku 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  jatu: ”paljonko todisteita teidän pitää nähdä ennekuin uskotte, että on olemassa muutakin elämää kuin me täällä?”

  Montakohan kertaa sekin pitää sanoa, että yksikin (1) kiistaton todiste riittäisi vallan mainiosti. Siis jos kysymykselläsi tarkoitit ulkoavaruudesta tänne asti eksyneitä älyllisiä elämänmuotoja.

  Harvassa kun ovat ne skeptikot, jotka kieltäisivät etteikö muuallakin olisi elämänmuotoja, joista jokin on jopa mahdollisesti saavuttanut sivilisaatioiden rakentamisen tason. Tämä UFO/alien-keskustelu kattaa vain vieraiden ulkoavaruudesta saapuneiden teknologialtaan kehittyneiden elämänmuotojen vierailut planeetallamme, eikä moisesta ole innokkaasta tutkimisesta ainoatakaan todistetta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  P.S. Tää kommenttien editointimahdollisuus ei ole aikoihin toiminut, voisko asialle tehdä jotain?

 • Wespa sanoo:

  Asiaan saa korjauksen vasta kun kyseisen pluginin seuraava versio/päivitys ilmestyy (jahka se korjaa ongelmaa). Ilmeisesti jotkin toiset pluginit aiheuttavat tuon toimimattomuuden, toivottavasti päivityksen myötä kuitenkin korjautuu.

 • jatu sanoo:

  Onhan se totta, että yksikin kunnon kuva tai todiste, todella luotettavalta tahola riittäisi. Odotellaan jahka sellainen vielä tulisi meidän aikanamme.

 • Wespa sanoo:

  Mikä/millainen olis tarpeeksi hyvä todiste? Video tai kuva ei tunnu riittävän, koska aina on myös feikkauksen mahdollisuus.
  Kuka tai mikä olisi tarpeeksi luotettava taho? Pilottilentäjä, armeijan leivissä oleva upseeri ym. ei tunnu myöskään riittävän.

 • MatoMake sanoo:

  Onhan noita. Mihail Gorbatsov sano että UFOt on olemassa. Samaa sanoi haastatteluissa myös Nixon, Reagan ja Carter, kaikki yhdysvaltain presidenttejä. Jopa astronautit on tullu sanomaan että hommaa salaillaan. Väite että suurin osa tapauksista paljastuu huijauksiksi on sikäli naurettava, että todellisuudessa luku on 2%. Just tuli dokumentti että WInston Churchill määräs ufot salattavaks 60 vuotta sitten! Se itseasiassa oli jopa niin kova pommi että eräs vedonlyöntisivusto joka antaa ihmisten lyödä vetoja asian puolesta (veto on itseasiassa muotoiltu muotoon ”koska asia PALJASTETAAN”), sai firman pudottamaan kertoimiaan valtavien tappioiden pelossa. Kyse on enemmän siitä että koska skeptikot myöntää että tälle hommalle pitäis uhrata vähän enemmän aikaa. Otetaan vielä UFO-hakkeri Gary McKinnon, mies joka hax0roi ittensä pentagoniin asti. Se sano lehtihaastatteluissa että se löys sen mitä se tuli ettimään ja paljon muutakin. Nyt äijä joutuu 80-vuodeks linnaan, mahdollisesti jopa Guantanamoon. Come on äijät, kyllä nyt ollaan tippumassa ajan kärryiltä jos skeptikot vielä väittää että todisteita ei ole. Ja vaikka skeptikot myöntäisi niiden olemassaolon (niinkun homma tähän suuntaan alkaa jo monessa paikassa mennä), niin pyritään selittää näitä ilmiöitä mahdollisesti vielä tuntemattomalla sääilmiöllä. Meilläpäin tota kutsutaan typeryydeks.

 • Höpönpöpö sanoo:

  ^ No, teilläpäin ollaan sit typeryyksiä. Onhan täälläkin jo lukemattomia kertoja selitetty miksei ihmismielen omat kokemukset, näyt, luulot tai kertomukset todista yhtikäs mitään. Eikä UFOja kukaan täyspäinen kyseenalaista, moisiin olen itsekin useasti törmännyt. Mutta niin kauan kuin asioille on olemassa mahdollinen maanläheisempi selitys on kohtuu lapsellista meuhkata älykkäistä vieraista kaukaisista tähdistä ja toisista galakseista.

  Riittävä todiste on jotain konkreettista, jota voidaan puolueettomasti tutkia ja perusteellisen tutkimuksen jälkeen extraterraaliksi todeta. Tai kun joku ’kontaktihenkilö’ seuraavan kerran ystävänsä avaruudesta tavatessaan saa tältä jotain tietoa, jota meillä ei vielä ole. Esim. matematiikan alalta löytyy useita ongelmia, jotka ovat ratkaistavissa, mutta parhaatkaan matemaatikkomme eivät niihin vielä ratkaisua ole keksineet.

  Mikä tämän ymmärtämisessä on ylivoimaista?

 • Höpönpöpö sanoo:

  P.S. Oletkos muuten armeijassa käväissyt? Harvassa on ne instituutiot, joissa valehteleminen on yleisempää… =)

 • pönttö sanoo:

  tässä ei ollut mitään todisteita! feikki ja selvä kuvamauinaalitaatio. Ei oo mitään tekemistä Ufojen kanssa taaskaan, pitäskö sun wespa pitää hieman lomaa tuosta päivittelystä kun ei tuo tunnu oikeen luistavan nyt sulta…. 😀

 • HEka sanoo:
 • Roschild sanoo:

  Viimeisin video on kyllä hyvin jännä. Paha mennä sanomaan mitään.

 • gempsu sanoo:

  mua oikeesti vähän pelottaa. tiiättekö kun, mä oon kokenu ufo-abduktion, ja se vaatii tosi paljon pokkaa pystyy myöntää se itelleen, edes netissä. se hulluks leimaantumisen pelko ja häpeä ei ees oo siinä se pahin, vaan se ettet voi hakee siihen apua. ei ufo-abduktiot oo mitään leikkiä, se on mielelle tosi raskas kokemus, puhumattakaan niistä muista jutuista mitä ne on voinu tehdä sulle. se on ihan suoraan rinnastettavissa raiskaukseen, mutta sä et vaan pysty mennä sanoo siitä lääkäreille, ja se mua pelottaa. mä oon ollu ihan traumaattinen sen jälkeen, eikä mistään tuu enää mitään. saan paniikkikohtauksia, nään flashbackeja niistä hetkistä, kaikkea ja se tekee mut ihan hermoraunioks. enkä tiiä mitä tekisin.

 • gempsu sanoo:

  toimiiko tää ees? ei tullu toi kommentti ees näkyviin. oh well.

 • gempsu sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=Fu4ri2GozIY kolmonen on feikki, mut tää missä 1&2 ja neljäs video on editoitu kimppaan tulee olemaan iso juttu. tää on varmaan ihan kohta uutisissa ja lehdissä kaikkialla.

 • jatu sanoo:

  Toi hekan linkki oli hyvä. Lähti aika vihaisesti taivaalle.

 • FDR sanoo:

  No tää on jo aidonpuoleinen ufovideo, koska ei sitä ainaista heiluvaa kameraa ja tapauksessa myös useampi kuvaaja eri paikoissa.

  Siinäpä skeptikoille taas vähän selitettävää. Ai niin, se planeetta Venushan se yleensä on tuolla ilmansuunnalla…

 • Roschild sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=rH_eUxwe1DI&feature=player_embedded#

  Ainakin itselleni ennennäkemätöntä materiaalia.

 • Soulreaper sanoo:

  Tässä hommassa on nyt pari juttua mitkä haiskahtaa. Ensinnäkin jos ufo laskeutuu keskelle kaupunkia, niin luulisi että silminnäkiöitä olisi ollut enemmän kuin muutama turisti? Vertailkaapa näitä videoita:

  http://www.youtube.com/watch?v=adiQx8AGDQw

  http://www.youtube.com/watch?v=7RF87eEUXmM

  Ensimmäisessä videossa ufo pysyy koko ajan paikallaan, ja ampaisee aavistuksen verran viistoon lähtiessään ilmaan tekemättä välähdystä. Seuraavassa videossa ufo laskeutuu, liikkuu jonkun verran vasemmalle sekä väläyttää valojaan, ja päräyttää suoraan yläilmoihin.

  Sanoisin että ainankin jotkut videoista on feikkejä tai sitten kaikki.

 • jatu sanoo:

  oli hyvä kommentti youtubessa
  ”5 vids of the sameufo, still fake?”

 • Soulreaper sanoo:

  Kieltämättä samanlainen kuin Jerusalemissa:

  http://www.youtube.com/watch?v=TjB89DTEiFg&feature=related

  Mielenkiintoista.

 • Pölö sanoo:

  Tässä yksi pätkä jatkoksi tuohon Soulreaperin linkittämään pätkään: http://www.youtube.com/watch?v=Hb1EGsiRCMY

  Kuvattu 26.1 Utahissa eli kaksi päivää aiemmin kuin Jerusalemin videot.

 • Wespa sanoo:

  Mielenkiintoista, Utahin videoissa on nähtävissä tosiaan samantapainen ilmiö. Punaisia valoja yläilmoissa ja alhaalla valkoisia palloja jotka muistuttavat Jerusalemin valkoista palloa. Molemmat näkyvät myös Jerusalemin tapauksessa.

 • jatu sanoo:

  Soulreaper: nuo kaksi videota oli kuvattu eri kulmista, eli teoriassa on mahdollista, että toisesta videosta ei havaita sivuttaisliikettä, tosin välähdystä siinä tapahdu? Joten se pistää kyllä miettimään aitoutta.

 • Reiska sanoo:

  Yrittäkää nyt jo tajuta, että tuo yksi ”video” on huonoin feikki mitä jengi on aikoihin videoeditointisoftillaan saanut aikaan. Kerroin jo ajat sitten pitävät perustelut aiheesta ja postasin linkinkin siihen kuvaan minkä pohjalta se on tehty. Voitte ihan itse tarkistaa. Huoh. Tosin en tiedä miksi edes jaksan täällä jankuttaa, pitäisihän se jo tietää, että ufouskovaisten todisteidenignorointitaito on jotain ihan käsittämätöntä.

 • Soulreaper sanoo:

  mietin samaa itsekkin, mutta katsoppa tuota toista videota jonka linkitin. Siinä ufo on selvästi korkeammalla verrattuna temppelin kattoon kuin tuossa toisessa videossa.

 • jatu sanoo:

  olen nyt videoita katsellut monta kertaa ja verranut niitä keskenään. Ikäväkseni on todettava, että kallistun huijauksen puolelle.
  Voihan olla, että jokin noista videoista on aitokin, mene ja tiedä. toisalta voi olla yhden ja saman porukan aikaan saannos? Mielenkiintoisia joka tapauksessa.

 • Tonttu sanoo:

  Vaikka olisi aito, ei tämä ole tarpeeksi hyvä todiste UFO:jen olemassa ololle.

  Oma spekulaatio on, että tämä Jerusalem Night – kuvasta tehty pätkä, on heh… tahalteen tehty pilaamaan ufo havainnon uskottavuuden.
  Se on ainut video, josta puuttuu välähdys + punaiset valot taivaalla.
  Eikä UFO näytä tuottavan minkäänlaista hämmästys reaktiota. O.o
  Tyttö nauraa… mummo puhuu kuin ei olis mitään sen kummempaa jne. lol

  Kolme muuta videota on kyllä mielenkiintoisia. Aivan aluksi nauroin tälle ”selvälle” feikille… mutta jaa’a. Erittäin laadukasta materiaalia… huhhuh.

  Debunkkausta odotellessa. Kuten sanoin, ei tämä ole loppjen lopuksi kovainkaan vakuuttava todiste. JOTEN IHAN SAMA ONKO FEIKKI. =)

 • Tonttu sanoo:

  Lisäys edelliseen. Jep. Feikki koko kakka. End of Story.

 • Wespa sanoo:

  Jep. Itse epäilen, että tuo kolmas video on jonkin ATS:läisen tekemä video jolla on koittanut havainnollistaa miten helppoa on tehdä feikki. Siinä on käytetty jo aikaisemmin mainittua kuvaa ja kuvattu video tietokoneen näytöltä tai muulta monitorilta. Useiden ihmisten kuvaus mielestäni kuitenkin vaikuttaa omalta osaltani tapauksen uskottavuuteen luotettavana tekijänä. Tällä hetkellä kolmas video on mielestäni selvästi todettu feikiksi, mutta kaksi ekaa ja tämä uusin neljäs video on mysteereinä.

  Vaatii lisätutkimuksia ja olisi kiva kuulla silminnäkijöiden haastatteluja.

  Jos jokin videoista on aito, niin omasta mielestäni tämä nostaa taas ufohavaintojen tasoa, sillä mikään nykyteknologiaan kuuluva ei tietääkseni pysty videolla näkyvään harppaukseen ja nopeaan kiihdytykseen jolla kohde pingahtaa takaisin yläilmoihin.

  Mielestäni vielä Utahissa nähty samantapainen ilmiö vain kaksi(?) päivää ennen nostaa tapauksen luotettavuutta oikeana ilmiönä.

  Viimeiseksi kysymykseksi sitten jää, että onko kyseessä black budget teknologiaa vaiko avaruudesta tulleiden porukoiden vierailu. Mikään luonnonilmiö ainakaan ei ole kyseessä.

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, eiköhän noita silminnäkijöiden haastatteluja olisi töllöt ja tuubit tungettu jo täyteen jos kysymys olisi jostain mielenkiintoisesta? Käsittääkseni toimittajat ovat melko uteliasta porukkaa ja mikäpä myisi paremmin kuin alienien vierailu pienellä syrjäisellä planeetallamme.

 • Juppe sanoo:

  Feikki näkee pixeleistä.

 • gempsu sanoo:

  feikkihän se lopulta oli. aika ovelasti tehty, tulevaisuudessa tulee paljon näitä missä jengi on ehtinyt suunnitella monesta eri kuvakulmasta videot valmiiks ennen niiden julkaisua. pitänee ottaa vielä kriittisempi näkökanta. ärsyttää vaan että ihmiset suoltaa sitä p*****nsa netin täyteen, niin ettei mihinkään voi enää luottaa; ei edes omiin silmiinsä.

  http://www.youtube.com/user/enektyk#p/a/f/0/uKR1OIQFsFg

  video joka todistaa neljännen videon feikiksi.

 • gempsu sanoo:
 • FDR sanoo:

  Jaaha, kattelin tuon gempsun laittaman linkin, niin aika vakuuttavasti selitetty miten se video on tehty. Mutta oli tämä paljon parempi yritys, kuin se taannoinen laivan kannelta kuvattu ufon mereensyöksy…

  Vai oliko vain yksi noista videoista todettu feikisi. Mites ne muista kulmista otetut? Olis meinaan jo aika paljon vaivaa nähty huijauksessa, jos feikataan vielä eri kulmista?!

 • gempsu sanoo:

  FDR: kyllä ne kaikki näyttäis olevan nyt selitetty, eli kaikki oli feikkejä. ihan hieno ja hyvin suunniteltu huijaus, ja varmasti yleistyy ympäri maailmaa. mutta vähän kyllä hävettää jo noi hoaxien tekijät, eikö totuus paina enää mitään? internet on jo valmiiksi saastunut, eikö sen vois koittaa pitää jatkossa siistinä?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Mistäs täällä höpistäis ellei joku postailis näitä nettiin? Huumoriahan nämä on. =)

 • NimenionMoguel sanoo:

  On tosiasia, että ufoja on olemassa! Tämä on fakta!
  hetkinen…näinhän se on, jos ajattelee asiaa ilmiöinä. On myös olemassa henkiolentoja, jumalia, maahisia, lentäviä liskoja jne…kaikki siis uskomuksia, joilla ei ole vain vahvaa yhteistä ”tieteellistä” perustelua.

  Ufo sana on hieman harhaanjohtava. Useimmat käsittävät ufoiksi ne lentävät lautaset, joita mahdollisesti ohjaa jokin älykkäämpi entiteetti. Mutta ufoillahan voidaan periaatteessa tarkoittaa mitä tahansa tunnistamatonta lentävää kohdetta, näin siis ainakin sanakirjan mukaan.
  Eli vaikkapa lentävä frisbee voi siis olla UFO, jos henkilöt eivät tiedosta sitä frisbiiksi.

  Esimerkki videossa tunnistamaton liikkuva kohde on siis UFO, kunnes toisin todistetaan, eli tunnistamaton liikkuva objekti!!! Jos joku pystyy todistaamaan kyseisellä videolla olevan kohteen joksikin muuksi, niin silloin UFO määrite raukeaa.

  Itse uskon siihen että kaikilla UFO havainnoilla ei ole mitään tekemistä maan ulkopuolisen älyn kanssa. Olen myös hyvin skeptinen siitä, että jollain valtiolla olisi käytössä ”ufomaisia” aluksia, jotka ylittävät reilusti tekniikassaan nykyiset lentokoneet. Lyhyesti perustellen: Jos jokin valtiollinen taho omaisi tälläistä tekniikkaa, tai tiedostaisi maan ulkopuolisen älyn olemassaolon, se olisi hyvin hyvin epämahdollista. Sillä syyllä, että tälläinen tieto ei pysyisi salassa kovinkaan pitkään, jos tapauksen takana olisi jokin organisaatio tai taho, joka tutkii-säätelee-on kontaktissa maan ulkopuolisen älyn kanssa. Tämä vaatisi paljon resursseja, sekä toimihenkilöitä (oletus), mikä kasvattaisi myös tiedon leviämistä organisaation ulkopuolle. Varsinkin nykyaikana tälläisen tiedon salassa pito olisi mahdotonta.

  Vaikka ihmiskunnalla ei ole mitään tekemistä maan ulkopuolisen älyn kanssa, en oikein usko kuunmiehiin, juurikin vakuuttavien todisteiden puuttuessa.

  Ajatelkaapa harvinaisia lähellä avaruudenrajaa tapahtuvia yläsalamoita. http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/harvinainen-yl%C3%A4salama-kuvattiin-pieks%C3%A4m%C3%A4ell%C3%A4/510954 Ei

  Kuinka moni kyseenalaistaa nämä yläsalamat, vaikka niitä on kuvattu hyvin vähän maailmassa, eikä edes tiedekkään pysty kovin hyvin määrittelemään tätä ilmiötä. Varmaankaan kovin moni ei kyseenalaista, vaikka ovat harvinaisempia kuin ”ufot”. Pohjimmiltaanhan ilmiöissä on paljon samaa. Syynä on siis aivan se, että UFO-sanaan-käsitteeseen liittyy vahvasti tietynlainen lataus ja voimakas mielikuva. Viihdekulttuurilla on ollut varmasti voimakas vaikutus tämän UFO-käsitteen muotoutumiseen aina 1800-luvun lopulta asti. Eli usemmille tulee ufoista varmaankin ensimmäisenä mieleen hollywoodin tottaman kuvaston kirjo iso silmäisine harmaa otuksineen ja nopeineen hopea lautasineen. Fiktiota liitetään helposti meille tuntemattomiin ilmiöihin, joka taas kasvattaa ilmiön luonnetta. Ufo-ilmiö on monessa mielessä mielenkiintoinen. On havaittu, että viihdeteollisuuden luomalla kuvastolla on ollut hyvin suuri vaikutus myös ihmisten luonnossa tapahtuviin ufo havaintoihin ja kohtaamisiin. Visuaalinen todistusaineisto on jäljitellyt aika paljon viihdeteollisuuden luomaa kuvastoa. Jos vertaa ennen 1900-luvun ufohavaintoja nykypäivään, on havaittavissa selvästi erottuvia piirteitä ufojen ulkomuodossa ja käyttäytymisessä. Todella vanhat ufohavainnot olisi nykypäivänä todella naurettavia. Vai voisiko joku oikeasti ottaa vakavasti videokuvan, jossa kirkaasta hevosen päätä muistuttavasta aluksesta astelee 2 metrinen Gandalfia muistuttava parta hahmo, jonka parta kimaltelee kristallia.

 • jatu sanoo:

  Tuskimpa sentään olemme ainoat älylliset maailmankaikkeudessa, niin erikoisia emme varmasti ole.
  Suurin osa julkaisuista on fake ilmoituksia ja videoita.
  Sinänsä harmi, koska aidot havainnot jäävät kaiken huomiotta.

 • Kk- sanoo:

  Sony Vegas, tuo videonmuokkausten MS Paint. Eikö se olla jo vielä opittu, että video ei ole luotettava lähde mihinkään?

  Ei tässä jaksa jaaritella miksi ja miten, mutta voi pyhä yksinkertaisuus. Hypätkää nyt vaikka ensimmäisen videon ”välähdys” kohtaan ja tarkastelkaa hieman tarkemmin.

 • Höpönpöpö sanoo:

  jatu ja muut, uskokaa nyt jo, että juu-juu, olisi todellakin hyvin epätodennäköistä, etteikö jollain toisellakin planeetalla tässä valtavassa maailmankaikkeudessa olisi elämää, ehkäpä ’älyllistäkin’, mutta mahdollisuus, että jossain kukoistaisi samaan aikaan oman sivilisaatiomme kanssa muitakin, jopa planeettojen – saati galaksien – väliseen matkailuun kykeneviä populaatioita alkaakin olla jo varsin vähäinen. Puhumattakaan siitä, että jokin niistä olisi jollain reissullaan pitkin poikin tätä ihan oikeasti aika pirun isoa avaruutta seilatessaan eksynyt juuri tänne on jo todennäköisyydeltään sitä luokkaa, että voidaan varmaan verrata henkilöön, joka eläisi 110-vuotiaaksi ja voittaisi joka lauantai loton päävoiton vieläpä yhdellä samalla rivillä ja ihan itsekseen.

  Madonreiät, aikavääristymät, teleportaatiot yms. huomioidenkin.

  Alkuräjähdyksestä on kulunut lähes 14 miljardia vuotta ja täällä on ollut ’älyllistä’ elämää öbaut 140 000 vuotta. Avaruuten pääsimme 50 vuotta sitten ja 5 000 vuoden päästä meistä tuskin on jälkeäkään… Got the picture?

  Ja vaikka elämää muualla olisikin (jota oletusta pidän siis todennäköisenä), niin miksi siitä pitäisi aina kehittyä sivilisaatioita ja teknologiaa kehittävää sorttia? Ei kai kukaan väitä, että ihmisen ’älykkyys’ olisi tuonut tähän maailmankaikkeuteen jotain mitä se tarvitsisi ollakseen olemassa sen ajan kuin tulee olemaan?

  Lisäksi ’älykkyys’ ei vielä mitenkään takaa mahdollisuutta rakentaa yhtään mitään niinkään yksinkertaista kuin omat avaruusasemamme ja kuurakettimme. Siihen tarvitaan myös sopiva ruumiinrakenne. Älykäs elämä muualla voi aivan hyvin olla viisaintakaan ihmisen kuvittelemaa Jumalolentoa viisaampi, mutta täysin kyvytön edes pistämään sitä kuuluisaa tikkua ristiin.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Sitä paitsi meitä ’älykkäitä’ elämänmuotoja on täälläkin suhteellisen vähän. Oikeasti tätä planeettaa hallitsevat hyönteiset ja bakteerit.

 • hoho sanoo:

  Musta toi oli ihan uskottava, mutta feikki mikä feikki. Mutta silti tuo ”selitysvideosssa” esitetty feikkaus ei toimi, koska ainakin neljännessä videossa kaduilla näkyy liikkuvia autoja (eli ei ole tehty yhdestä kuvasta.)

 • jatu sanoo:

  Eihän tämä olisi ensimmäinen kerta kun ihmisen mielenkuva muuttuisi. Tuhannella vuodella kirkko tuli alas, kun ihmiset huomasivat ettei pappis kansa olekkaan synnittömiä ja raamattua voi tulkita muutkit, se oli iso juttu silloin. Mullistavaa oli kun huomattiin ettei maapallo olekkaan kaiken keskus, me pyörimme muiden mukana eikä muut meidän mukana. Saatikaan se tieto maapallon pyöreyestä, silloinkin skeptikot sanoivat sen olevan mahdotonta.
  Meidän oma järki ei vaan pysty ymmärtämään kaikkia asioita, kuin vasta ajan kanssa.
  Hetki takaperin tiedemiehet laskivat ettei ihminen pysty kulkemaan 100km/h:ssa.

 • gempsu sanoo:

  olen sen itse saanut kyllä todistaa henkilökohtaisesti asiaa, ja olen päässyt pois siitä kysymyksestä että onko se totta vai ei. mutta paljon mielenkiintoisempaa on kysymykset jotka tulevat sen jälkeen, miten, kuka, miksi, milloin …

 • Reiska sanoo:

  ”Eihän tämä olisi ensimmäinen kerta kun ihmisen mielenkuva muuttuisi. Tuhannella vuodella kirkko tuli alas, kun ihmiset huomasivat ettei pappis kansa olekkaan synnittömiä ja raamattua voi tulkita muutkit, se oli iso juttu silloin. Mullistavaa oli kun huomattiin ettei maapallo olekkaan kaiken keskus, me pyörimme muiden mukana eikä muut meidän mukana. Saatikaan se tieto maapallon pyöreyestä, silloinkin skeptikot sanoivat sen olevan mahdotonta.
  Meidän oma järki ei vaan pysty ymmärtämään kaikkia asioita, kuin vasta ajan kanssa.
  Hetki takaperin tiedemiehet laskivat ettei ihminen pysty kulkemaan 100km/h:ssa.”

  Tämä on yhtä paljon todiste ufojen olemassaolosta, kuin siitä että kuu on juustoa tai että oikeastaan laboratoriohiiret tekevätkin kokeita ihmisillä eikä toisin päin. Tai ihan mistä tahansa. Faktasta, että emme voi olla varmoja mistään on aika epäloogista tehdä johtopäätös, että voimme olla varmoja asiasta x. Tässä tapauksessa x on siis ufojen olemassaolo.

 • jatu sanoo:

  Juuri tätä tarkoitin, kuu olisi edelleen juustoa ja asuisimme pannukakulla, jos ihmiset ei jaksisi uskoa ja ottaa uusista asioista selvää.
  On helpompaa lytätä toinen kuin ottaa toisen mahdollisuus huomioon.
  Ei esimerkkini olleet todiste ufoista, vaan todiste ihmisten tavasta ajatella ja omaksua vieraita käsitteitä.
  Aivan varmana pitämämme asiat ei aina olekkaan aivan varmoja.

 • Roschild sanoo:

  HOHO:

  Siinä selitysvideon DESCRIPTIONissa mainitaan, että tuo editointi onnistuu (tuolla kyseisellä ohjelmalla) vastaavalla tavalla myös videokuvan kanssa.

 • Reiska sanoo:

  Niin, jatu, ja sen takia uskomuksensa pitää perustaa tosiasioihin ja todennäköisyyksiin, eikä mielikuvitusta hyväileviin scifitarinoihin maailmankaikkeutta halkovista avaruusaluksista. Occamin veitsi sanoo niksnaks.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Eipä ole ’keskustelun’ tasossa eroa on sitten kyseessä alienvierailuihin tai jumaliinsa uskovaiset…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ja eivätkös nämä muukalaisten vierailuihin uskovat näissäkin keskusteluissa juuri ole useammin sitä mieltä, että niiden on pakko olla totta, että skeptikot eivät vain uskalla ymmärtää asioita ja muuta tuubaa?

  Käsittääkseni nimenomaan skeptikot ovat tässä(kin) kysymyksessä se avarammin ajatteleva osapuoli. No, yhtä hyvin vois tosiaan Räsäsen Päiville yrittää selittää, ettei hänen totuutensa ihan aikuisten oikeasti kestä pätkääkään kriittistä loogista tutkiskelua.

 • mr. W sanoo:

  Tähän videoon on pakko kommentoida että oli feikki tai ei niin uskon tähän täysin. Perustelen väitteeni sillä että olen Kyseisen ilmiön nähnyt ihan livenä ja kaveri vieressä todisti tämän myöskin. Poikkeuksena oli pallojen pienempi koko eli olivat kaukana. Ei välähdyksiä kuten toisessa videossa nähtiin. Lisäksi valoja oli kolme jotka muodostivat symmetrisen kolmion. Muuten käyttäytyivät samoin.

 • jatu sanoo:

  Niin kumpipuoli se sitten on jääräpäisempi? En tiedä, mutta ainakin itse pidän myös sen mahdollisuuden ettei muita ole, vain me maanmatoset tällä pienellä planeetalla maailmankaikkeuden reunoilla?
  Toisaalta, jos asia ei minua kiinnostaisi pätkän vertaa, enkä uskoisi muuhun kuin peilikuvaan, enpä pahemmin viitsisi tällä foorumilla notkua.

 • lownrgy sanoo:

  ”Tähän videoon on pakko kommentoida että oli feikki tai ei niin uskon tähän täysin. Perustelen väitteeni sillä että olen Kyseisen ilmiön nähnyt ihan livenä ja kaveri vieressä todisti tämän myöskin. Poikkeuksena oli pallojen pienempi koko eli olivat kaukana. Ei välähdyksiä kuten toisessa videossa nähtiin. Lisäksi valoja oli kolme jotka muodostivat symmetrisen kolmion. Muuten käyttäytyivät samoin”

  mielenkiintoista!! samoin tän hoaxin yhdessä noista videoista muodostivat kolmion. oletetaan että et puhuisi potaskaa ja moinen ilmiö muistuttaa todellakin kokemaasi.. miksiköhän feikkaajat tekisivät aitoa tilannetta jäljittelevän 4 videon sarjan? ehkä ovat kokeneet samanlaisen ja harmitti niin paljon kun ei ollut kameraa mukana että piti tehdä representaatio after effectsillä 😀

  neljäs video on 100% varmuudella myös feikki (sääli sinänsä koska oli näistä kaikista vaikuttavin). manipuloinnin käytön todistaa jo pelkästään se seikka että videolla on kahta eri blurrausta, kun se ”ufo” nousee se jättää progressiivisen pehmeän motion blurrin just sellasen ku after effectsin perusasetuksilla tehdään, ja kun taas kamera heilahtaa siinä lopussa niin liikkeestä jää sellanen kunnon interlaced layeriflickkeri niinku yleensä tommosista pokkarikameroista on tapana jäädä. näitä kahta ei voi mitenkään tapahtua samalla kuvauksella, se on teknisesti mahdotonta.

 • lownrgy sanoo:

  jos tämmöiset huijarit oppii käyttään layermodeja niinku pitääkin ja postaavat suoraan siihen materiaaliin täydellisellä 3d-träkkäyksellä, manipuloimatta digizoomilla ym. wigglereillä tökerösti, värittävät alphakanavoilla jne. niinku kuuluukin.. nii sittehän ne saa töitä eikä jää akaa pelleillä viattomien kustannuksella youtubessa.

  oikeita casejakin on, harmi ettei tää ei ole yks niistä. todennäköisesti jotain viral-mainontaa ym. koska on jaksettu paneutua lähestulkoon ammattimaisesti. älkää yllättykö jos tulee vielä yks video ”altapäin” ja sen jälkeen kolmen viikon päästä joku teaseri jostain ”olipa kerran jesus & moses vs. predaattorit pyhällä maalla” leffasta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  ”oikeita casejakin on…”

  Onko? Mielenkiintoista olisi tietää mitä tarkoitat ’oikeiilla caseilla’?

 • jatu sanoo:

  Pistä googleen hakusana real ufo footage 😉

 • mr. W sanoo:

  Voihan siinä se kameran uupuminen harmittaa ja tilanne pitäisi lavastaa. Videossa kyllä hämmästytti itseä pallon erittäin suuri koko ja laskeutumispaikka vaikka kyseessä nyt olikin feikki.
  Itsellä ei kyllä tullut missään vaiheessa mieleen alkaa kameraa (kännykkää) kaivamaan esille. Oli se kuitenkin sen verran hämmästyttävä ja hieno näky että sitä pystyi vain hiljaa ja mielenkiinnolla seuraamaan. Myöskään minun ei tarvitse näkyä mitenkään perustella / todistaa, koska tiedän mitä näin ja kaverini näki myös ja tämä riittää minulle. 🙂

 • lownrgy sanoo:

  viides video.

  http://www.youtube.com/watch?v=eVXQjpS-6XY

  tällä kertaa Jerusalem Weather Stationin Webcamista: http://www.02ws.com/station.php?section=pic_movie_archive.php&lang=0 tarkkailkaa aikaa 0:57 eli sama päivämäärä ja aika kuin aikaisemmissakin videoissa.

  jostain syystä minä en ainakaan saa mitään tolkkua ton saitin käyttöliittymästä (onkohan sitten toi stremi poistettu tuolta sääaseman sivuilta kun sieltä ei tunnu mitään löytyvän), nopeesti ATS:ää ja youtubelinkkejä vilkaistessa on kuitenkin monet käyttäjät vahvistaneet että sääaseman streamissa näkyi tuo sama pallo. paha sanoa kun ei itse pääse tarkistamaan, joka tapauksessa mielenkiintoinen käänne!

 • Pyh!!! sanoo:

  Ledivaloja… Rikkaitten miesten taxi kyytejä,ei mitään sen kummempia. Pääsee vähän hätäsee paikasta toiseen. Salkku meinas unohtua jota joutuivat vähän sähläilee. Tulevaisuuden teknologiaa, Olis kiva päästä sonyn tehtaalle katselemaan tulevaisuuden laitteita.

 • 4ace sanoo:

  Pohdin sitä miksi näitä feikkejä näinkin paljon tehdään?
  Onko tämä joku muoti ilmiö vai yritetäänkö näillä sotkea totuutta? Mielen kiintoinen pätkä on missä amerikoissa ammuttaan ohjus ilmaan mitään syytä?

  http://www.youtube.com/watch?v=YFwnKlMrYKs&feature=related

  Johan joku löysi ufon näistäkin kuvista, kiva kun ei voi olla varma enää mistään!!!

 • avaruus on olemassa/Jumala on ja me olemme suhteemme Jeesus välitys sanoo:

  oon viisastunu sen siten en mitään selittämätöntä, koen rukoilla sen viihdytyslaitoksen olemassa olon perusteella mihin olen päätymässä SUOMI-FINLAND … selittämättömät sairautemme, selittämättömät dna ainekset, selittämätön epätoden kohtaaminen … Valtiomuodoissa/Valtioissa oletko puhunut älyttömiä ymmärrys hakee vertaistaan Jumala on Viisauden kysymistä varten, sinua varten … ilmiöissä tunnistamaton mailmankaikkeus kehitelty meidän olemassaoloistamme käsin … huuda Jeesus Kristus Nasaretilaisen Nimessä olisitteko minulle ja minä olisin valmiina älyämään … niin, kenellä meillä suomalaisittain voisi olla selvä asiantuntemus historian todenpitävästä avaruuteen kehittyneeltä Jeesukselta, Isän tykö Jeesus ja ei yhden yksikään tiedä aluun hetkeä, niin nyt Herra Jeesus Kristus viestiä olemasaoloistamme Jumalalta, olemme rukoilen sinua lähestyneet, lisää joitakuita kieliä huulia suita asiaa esille, Isäsi tykö …

 • Kuolemantuoja sanoo:
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot