ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Oudot eläinten joukkokuolemat jatkuvat – Tällä kertaa Chilessä

Tammikuun alkupuolella kerroimme oudoista kalojen ja lintujen joukkokuolemista.

Eläinten joukkokuolemista on tullut harvasepäivä uutta tietoa ja uusia tapauksia on sattunut ympäri maailmaa. Tällä kertaa kummia tapahtuu Chilessä. El Llanito nimisessä pikkukylässä kuoli tuhansia kaloja.

Kummallisen tapauksesta tekee se, että ennen kalojen kuolemaa alueella nähtiin outo valo ja kuultiin huminaa.

Ensin kuulin jättimäistä huminaa, sitten humina lakkasi ja valo alkoi hohtamaan, silminnäkijänä toiminut Mariana selittää tilannetta.

Outo valo saatiin myös videolle.

Lisää tapauksesta alla olevalla videolla.

http://www.youtube.com/watch?v=klTfTvPCS_I

ATS:n foorumilla syyksi epäillään HAARP:ia sekä ufoja.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

30 kommenttia aiheeseen: Oudot eläinten joukkokuolemat jatkuvat – Tällä kertaa Chilessä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ogeli sanoo:

    Johan nyt on. Jostain uskomattomasta tässä alkaa kyllä olla kyse.

  • toi ei ole kyllä kivaa….ottaakohan vettä,jolloin vesi radioaktivoituu…rikki yms aine?

  • pauQ sanoo:

    jännää.. saakin ruveta odotteleen että koska alkaa nisäkkäiden tai suurempien eläinten joukkokuolemia tuleen ilmi…lintuja ja kaloja kun on lyhyessä ajassa kuollu jo melkoisesti

  • Haloo sanoo:

    Eikös jossian iltalehdessä ollut vähän aikaa sitten tunnustus joltain amerikkalaiselta suurelta kasvihuone/laitokselta tjsp että he olisivat myrkyttäneet noi linnut koska ne hyökkäsivät kasvien kimppuun tuhansittain mutta eivät olleet arvanneet että ne linnut olisivat eläneet niin pitkään että lensivät ympäri muailmoo ennen kuin myrkky tepsi ja tehosi……..

  • pauQ sanoo:

    haha melkoinen moka 😀 mutta outoa silti nuo fisujen kuolema :/

  • haloo kakkonen sanoo:

    ”Eikös jossian iltalehdessä ollut vähän aikaa sitten tunnustus joltain amerikkalaiselta suurelta kasvihuone/laitokselta tjsp että he olisivat myrkyttäneet noi linnut koska ne hyökkäsivät kasvien kimppuun tuhansittain mutta eivät olleet arvanneet että ne linnut olisivat eläneet niin pitkään että lensivät ympäri muailmoo ennen kuin myrkky tepsi ja tehosi”

    ”hyvin” olet taas uutiset lukenu. Linnut ei hyökkää kasvien kimppuun. Kävivät teurasjätteillä syömässä ja samalla sontivat elikoiden ruuat, joten myrkytettiin.

    Tämä kuitenkin oli vain 1 tapaus noista kymmenistä eläinkuolemista ympäri maailman.

  • Hexa^ sanoo:

    se lintujen myrkytys on valhetta, kaikki kuolemat ilmeisesti joiltakin haaroin liittyvöt toisiin. voisin vannoa että vielä himpun verran tietyn asteisia selittelyjä tuodaan julki mutta totuutta ei koskaan tästä asiasta ellei joku oikein hienosti sitä onnistu paljastamaan.

  • Reiska sanoo:

    Hexa^ on valhetta. Hän ei ole todellinen ja asia liittyy todellisuudessa ilmeisesti joiltakin haaroin pinaattilettuihin. Voisin vannoa että vielä himpun verran hänen todellisuuttaan tietynasteisesti selitellään, mutta todellisuutta tästä asiasta ei tiedä kukaan paitsi minä ennen kuin joku sen paljastaa.

  • Hölynpölyä sanoo:

    Lintujen joukkokuolemat ovat niin sanotun joukko itsemurhan syytä, jossa pimeällä lentävä parvi lentää johtavan linnun perässä. Niissä tapauksissa johtava lintu meni sekasin ja lenti nokka edellä katuun, muu parvi perässä.

    Kalojen kuolema on sitten vaan sairaustapaus jossa jokanen parven jäsen oli saanut jonkinlaisen häiriön elimistössä. Tapauksessa saattaisi myös olla shokki joka johtaa valaiden suunnattoman kovan desibeelin laulusta. Tosin uskon geneettiseen vikaan kun vain tietyntyyppisiä kaloja kuoli.

    Lisäksi vielä että Lintuja on kuollut kymmeniä tuhansia, satojaki tuhansia joukoittain kun johtava lintu lentää harhaan, eikä ne oo aina päässy uutisiin. Noi pääsee uutisiin vaan sen takia ku jotkut uskoo siihen pöhlöön 2012 maailmanloppuun jonka oli pitäny tulla jo vuosina 2000, 2003 ja 2007. 😛

    Ps: Tosin olisi h***etin kiinnostavaa jos olisi oikeasti kyseessä ufo tapauksista, mutta enemmän uskon että maailman johtajat vain testailivat uusia teknologioitaan. Ensimmäinen UFO joka me nähdään on (mUFO = manmade-Unidentified Flying Object).

  • TULEVA MAAILMAN KEISARI sanoo:

    Olen nähnyt enneunen. Tulen oleva maailman keisari, kun täytän vuoden 2012 tienoilla. En tiedä miksi, mutta olen nähnyt unia tästä jo lapsesta saakka. Vaviskaa kuolevaiset.

  • TULEVA MAAILMAN KEISARI sanoo:

    Uskokaa mitä uskotten. Ensi vuoden aikana tulen tekemään jotain merkittävää ihmiskunnan kannalta. Ihmettelin monesti, että miksi juuri silloin kun täytän 27 vuotta tapahtuu jotain. Nyt se kaikki, 2012, tapahtuu juuri vuosi sen jälkeen. Ennen kuin täytän 28. Tallentakaa tämä viesti, jos ette uskon. Sitten nähdään.

  • Niin sanoo:

    Mielenkiintoista… Ikäsi luvut 27=9 joka on loppuunsaattamisen luku, ja sitten se vaihtuu 28=10=1 eli uusi alku, kierto alkaa taas alusta. =)
    Mitä niissä unissa sitten oikein tapahtui?

  • Hexa^ sanoo:

    Hölynpölyä:
    tuohon et usko itsekkään.

  • pauQ sanoo:

    hyvin kyllä aihe vaihtuu näin keskustelun myötä 😀 hyvät naurut saa…hih ^^ ja joo tajusin silti ”Haloo” sun kommentin vaikka ei selitys ihan putkeen mennytkään…lukenut olen sen uutisen ja asiasta voidaan spekuloida mielin määrin ja silti kaikkia näitä joukkokuolemia (tai paljon muitakaan asioita) ei voida selittää syyllä, että ovat ihmisten tekojen seurausta..

  • JambaB sanoo:

    Tänävuonnahan ufojen pitäis tulla, ehkä ne aikoo käristää meijät

  • pönttö sanoo:

    mitä noboja taas täällä tonttuilees. eläinkuolemat ovat vakava asia ja siihen pitää suhtautua samalla kunnioituksella kuin tapaus hl:ään. saimaanrannallakin kuulemma löydettiin norppia kuolleena

    ei ole olemassa ufoja on vain UFOja, ehkä ne tänä vuonna ilmestyy. syy on todennäköisesti vain sääpallojen kasvanut massatuotanto, mutta ei metaanikaasua päästelevät lehmätkään välttis oo nii syyttömii. mee täytyy olla tarkkana hiilijalanjäljestä

  • niieoseo sanoo:

    erittäin mielenkiintoista…maapallolta loppuu kohta kalat ja linnut jos niitä on kerran tasaseen tahtiin kuollu koko tammikuun.
    Ja miten ne tutkijat ei osaa selvittää mihin ne on kuollu?
    Muka ilotulitteisiin, pask*nvi*ut, ei ole ennenkää kuollut raketteihin niin miksi nyt muka kuolisi.

  • pauQ sanoo:

    kiva kun loppuu kalat ja linnut…niin syödään sitten lihaa x)

  • pönttö sanoo:

    Raketteihin ne kuoli, valaatkin. Yrittivät tehdä maailmanlopun skenaariota meidän maissamme meidän päissämme. Eivät tainneet onnistua, ainakaan kaikista näkövinkkeleistä. Perussuamalaiset VOITTOON!
    Syökää sikaa!

  • JaniP sanoo:

    Näitä joukkokuolemia kun ilmenee jatkossa aina vaan lisää, luulenpa että alkaa hymyt pikkuhiljaa hyytymään. Huumori toki on luonnollinen tapa suhtautua pelottaviin/järkyttäviin asiohin.

  • cryptochrome sanoo:

    luultavasti joku säteily kyseessä, palovammat viittaa
    mikroaalto säteilyyn, videossa ei kylläkään selvinnyt
    minkälaisia palovammat kalaraukoissa oli,
    infrapunasäteily tekis varmaan kans palovammoja.
    spesialisti osais päätellä vammoista mikä säteily on ollut kyseessä.
    Sinänsä median tuputtama raketit etc…..lässyn lässyn viittaa siihen että joku yrittää peitellä oikeata syytä….joku jolla on varaa ostaa mediat 🙁

  • Tonttu sanoo:

    Köyhästi vois olettaa, että maapallon eliitit epätoivoisesti koittavat pelotella näillä eläinten massakuolemilla. Joka olisi HAARP:in tulosta.

    Mutta en oikeasti tiedä, mutta toi HAARP on tähän asti sopivin vaihtoehto. Vaikka skeptikot uskovat mieluummin ”yksinkertaisiin” selityksiin.

    Eli ilotulitukset jenkeissä, kuorma-auto ruotsissa, myrkytys muualla. Ainiin ja sitten ne kalat… ainiin sitten ne mustekalat, ravut jne.

    Maailmanloppu pelotusta medialta vähintään. Pelolla sitä kansaa ohjataan.

  • Nexeon sanoo:

    Ettei sillä gammasäteilyllä olisi jotain tekemistä asian kanssa?

  • Nexeon sanoo:

    Toisaalta voi myös HAARP sopisi hyvin kuvaan, mutta tässäpä hieman taustatietoa asiaa tutkineelta:

    http://www.youtube.com/watch?v=jRQjrl0eVaE

  • Dedbet sanoo:

    Näitä joukkokuolemia on ollut viime aikoina kummallisen paljon. Löysin autoni alta toissapäivänä kolme kuollutta lintua, liekö Volvojen salaliitto kyseessä.

    Ei vaan, ihan mielenkiintoista asiaa, sietäisi tutkia enemmänkin näitä joukkokuolemia.

    Dedbet / Puhalluskoe-elain.blogspot.com

  • jops sanoo:

    tässä kuulostaisi olevan yksi mahdolisimmiista vaihtoehdoista:
    Former FBI Chief Ted Gunderson Says Chemtrail Death Dumps Must Be Stopped
    http://www.youtube.com/watch?v=fy5P5pMg6No

  • KP sanoo:

    Johan näitä elukoita on kuollu ennenkin isommissa erissä. Nyt siitä on vain jatkuvasti alettu uutisoimaan.

  • Reiska sanoo:
  • anonyymi sanoo:

    hei tää on teinien saitti mutta jos oikeesti haluatte että se on paranoormalia niin sitten se on mutta jos kiinnostaa totuus etsikää.

  • vettä ja paljon sanoo:

    Tuleva maailmankeisari,
    Saanko minä sitten vastuulleni veden jakelun?
    Muuten tästä tulee vielä sota sun kanssas….

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto