ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Joulukuun 16. – Vilkas UFO-päivä!

Eilen (joulukuun 16) havaittiin useita ufoja useissa maissa. Aikaisemmin kerroimmekin jo Thaimaan ufoaallosta, mutta nyt on saatu raportoitua myös muita  tapauksia samalta päivältä.

Chilessä mm. saatiin kuvattua tällainen ufovideo (kannattaa katsoa kohdasta 1:49 eteenpäin):
http://www.youtube.com/watch?v=3fn2xAs8ZnI

Myös Dubaissa havaittiin eilen outoja valoja taivaalla. Dubain poliisi sai useita soittoja kun ihmiset raportoivat valoista taivaalla.

Pohdintaa ja lisätietoa aiheesta:

On huomattavissa selvä aktiivinen ufokausi ja outoja tapauksia on alkanut satelemaan, mutta media ei näytä Suomessa vielä ainakaan reagoivan mitenkään. Mitä tarkoitusta ajavat useat samanaikaiset ufohavainnoinnit? Onko ufodisclosure lähellä? Mitä mieltä sinä olet?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

64 kommenttia aiheeseen: Joulukuun 16. – Vilkas UFO-päivä!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Eppu sanoo:

    Toivon, että UFO Disclosure olisi lähellä, koska alammehan sentään lähestyä tämän vuoden loppua ja näitä tosiaan on alkanut satelemaan, kyllä tässä jotain vihjaillaan, ei mitkään tähdet nyt noin mee sanon minä.

  • Nanoxt sanoo:

    Noniin ja nyt odotan sitä jotain skeptikkoa joka tänne tulee meille kovin kertomaan mitä nuo olivat.

  • matruska sanoo:

    vau, siis noihan valopallot liikkuivat järjestelmässä, lopussa kolme kappaletta. Olikohan aluksessa kiinni? ei vaikuttanut siltä. Pallosalamoita? Ei. Raketteja? Kenties tähtiä ja maapallon liike oli harvinaisen voimakas. Tuskin. Ellei ole muokkailtu tuota videota niin ittellä kyllä suu loksahtas paikanpäällä auki. Skeptikoita odotellessa *<|:)

  • Seppo sanoo:

    Vaikea sanoa ”mitä nuo olivat”… muistutti erityisesti valopalloja mitä on jo pitkään havaittu taivaalla ja vedestä.
    Aktiivisimpia alueita on kuulemma bermuda ja lohikäärmeen kolmio. En tiedä mitä ne olivat mutta kiinnostavia kyllä. Minun puolesta joku voi kyllä tulla tänne kertomaan että ne oli avaruusaluksia, lentokoneita, heijastumia, hologrammeja, vääristymiä valosta ties mistä, mutta mielenkiintoisia kyllä sanon minä!!!

  • Wespa sanoo:

    Tein videon aiheesta ja uppaan sitä youtubeen. Noin tunnin sisällä nähtävissä. 🙂

  • Mercury sanoo:

    http://spaceweather.com/ Nebraskassa meteori maahan ja yhtäaikainen maanjäristys. :S

  • cryptochrome sanoo:

    pitää varmaan pian tällä menolla alkaa kehitteleen jotain tervetulias puhetta…

  • yeah.. sanoo:

    Todella mielenkiintoinen video!! Ärsyttää vaan tämmönen pienten ilmiöiden tuleminen tulisi sitten kunnolla jos on tullakseen :D. Kyl näit valopalloi on jo nähty!

  • x-x-x sanoo:

    ”Nebraskassa meteori maahan ja yhtäaikainen maanjäristys. :S”

    jep.. ja miten se liittyy tähän uutiseen?

  • John Random sanoo:

    Hassua.. ensin luin tämän postauksen ja seuraavassa feedissä törmäsin myös samaan aiheeseen:

    http://www.vopus.org/en/gnosis/interesting-articles/mars-is-inhabited.html

    Mystisiä yhteensattumia 🙂

  • Calico Jack sanoo:

    Täytyypä näin skeptikkona sanoa, että onpa vakuuttavaa materiaalia. Jos tuo ei ole feikki, niin todellakin aika vaikea lähtä tota selittään suokaasuilla yms. vakio selityksillä. Toivottavasti ei kohta selviä, että kyseessä oli vaan jonkun nörtin 3d-stuntti 😉

  • x-x-x sanoo:

    ”Toivottavasti ei kohta selviä, että kyseessä oli vaan jonkun nörtin 3d-stuntti”

    Ja jos selviäisi se tai jotain vastaavaa niin kaikkihan tietysti uskoisivat selityksen sokeasti

  • Ogeli sanoo:

    Kaikki nämä yhteensattumat samaan aikaan 🙂

  • shakaali sanoo:

    virkistävän hyvää materiaalia tosiaan. mutta kertokaa joku lentävien laitteiden näkyvyydestä yötaivaalla paremmin tietävä onko helikopterit täysin poissuljettu mahdollisuus?

  • Huttu sanoo:

    Ihan mielenkiintoista materiaalia kyllä. Paha mennä sanomaan että mitä nuo ovat 🙂

  • Mercury sanoo:

    Videon pätkässä on se poikkeus moneen UFO-materiaaliin, että kohteet lentävät selvästi muodostelmassa, eivätkä pyöri miten sattuu. Harmittaa vain, että Full HD aikana tällaiset pätkät sattuu aina kuvaajille, joiden kameroiden kuvan tarkkuus on mitä on.

  • DEA sanoo:

    Ne ovatkin näyttävyydestä huolimatta vain lentokoneita 🙂 http://www.youtube.com/user/gabo3k3k#p/a/u/0/-N1dcoJTM6M

  • Trolle sanoo:

    Ensinnäkin, tuo video on kuvattu ennen 16.12. Toiseksi, kuten DEA ehtikin jo kertoa, valot ovat lentokoneita. Videon kuvaaja luuli noita itsekin ensin ufoiksi, hän selventää asiaa mm. tuolla, lukekaa kommentit.

    http://www.youtube.com/watch?v=ZlrYnPUAMZM

    Tämä video valaisee asiaa myös aika kivasti.

    http://www.youtube.com/watch?v=HH4yzudcCJk

  • Paroni sanoo:

    mutta miten lentokone voi olla noin kirkas??eihän siihen ainakaan auringon valo voi osua eikä lentokoneissa kai noin tehokkaita valoja oo…mutta kohteiden liike sopis lentokoneisiin hyvin

  • DEA sanoo:

    Valitettavasti kyseessä on temppunäytöskoneet, joihin asennettu nokkaan tehokas valo. Mustaa yötaivasta vasten valon määrä tehostuu entisestään. Katsokaa myös linkki: http://www.youtube.com/user/gabo3k3k#p/a/u/0/-N1dcoJTM6M

  • Sämi sanoo:

    No heij. Shakaali. Jos et lukenut siellä sanottiin jotenkin että ’Niitä ei havaittu tutkassa’ eli oikeastaan se on pos suljettu mahdollisuus. Ja lentoKoneista en tiedä näkyisikö ne tutkissa en ol perehtynyt..

  • shakaali sanoo:

    ni missä luki? katoin vaan ton chilen videon (sitä tarkoitin) ja wespan jorinat. pahoittelen epämääräistä kommenttiani.

  • Xul sanoo:

    Vähän on ivan makua skeptikoista, mielestäni siinä ole mitään pahaa että haluaa vakuuttua suuremmista ja epäilyttävämmistä asiosita, ennenkuin alkaa julistamaan mitään tai ryhtyy toimenpiteisiin.

    Mutta itse videosta. Omasta mielestäni aika selvä tapaus, kun noita linkkejäkin kaiveltiin esiin että olisi temppulentokoneiden näytös. Liikehdintä vastaa siihen aika hyvin, tosiaan hämäsi tuo valo monia pimeällä.
    Hyvä esimerkki siitä kuinka kovinkin epänormaalilta vaikuttava tapaus voidaan loppujen lopuksi kuitenkin selittää luonnollisesti.
    Jos on jotain outoa tai epäselvää taivaalla, niin mikäköhän viittaisi ollenkaan avaruusaluksiin, joiden ulkonäöstä, käyttäytymisestä, toiminnasta, näyttäytymisestä ja olemassaolosta ole mitään näyttöä?
    En nyt siis tietenkään syytä tai viitta kehenkään, kunhan ilmaisin mielipidettäni.

  • tonnn sanoo:

    tämäkin asia todetaan siis väärinkäsitykseksi. Ei mitään poikkeavaa taas kerran 😉

  • Gamma sanoo:

    Mainittakoon, että eilen ja edellispäivänä oli piikki myös Suomesta ilmoitetuissa ufohavainnoissa, joskaan se ei ole tilastollisesti mitenkään merkittävä. Mielenkiintoista kuitenkin, että tasan puolet tässä kuussa sattuneista ufohavainnoista oli sattunut tuolloin, muuten tämä kuukausi on ollut jokseenkin keskitasoa havaintojen määrässä (aiemmin, varsinkin marraskuussa oli aktiivisempaa, kuten usein syksyisin).

    Thaimaasta tulee silloin tällöin suomalaistenkin tietoon ufohavaintoja. Phuketissa nähtiin vuosi ennen tsunamia outo valoilmiö, joka laskeutui tapauksesta ilmoittaneen suomalaisen mielestä metsään läheiselle vuorelle. Seuraavana aamuna läheinen tie oli suljettu viranomaisten toimesta ja kuulopuheiden mukaan armeija oli käynyt haravoimassa alueen metsää ufon takia. Phuketissa tehdään säännöllisesti ufohavaintoja paikallisten ja turistien toimesta.

    Kannattaa lukea myös tämä linkki: http://en.wikipedia.org/wiki/Naga_fireballs

  • DEA sanoo:

    Uskoisin että tällaiset ulkomailla tapahtuvat, aluksi selittämättömät, tapaukset (varsinkin kun niitä on tapahtunut useita lähiaikoina) vaikuttavat osaltaan nostaen myös suomen ufo-havaintojen määrää. Tämä on aivan luonnollista…”I WANT TO BELIVE!” Kyse on samasta asiasta kuin uskonnoissa. Uskosta, että on suurempi voima / älykkäämpi ulkopuolinen rotu tulee ja pelastaa ihmiskunnan, koska olemme huomanneet, ettemme siihen itse pysty. 🙂 Osittain myös kuoleman- ja epäonnistumisenpelkoa.

  • DEA sanoo:

    En usko, että KOSKAAN tulee tapahtumaan mitään ”UFO Disclosurea” tms. suurta ”ihmettä”…loputtomasti vain tuhruisia & väärennettyjä videoita ja hömpän-pömppää jolla myydään uskoa huomiseen. SORI VAAN ja Hyvää Joulua! 🙂

  • Gamma sanoo:

    ”Uskoisin että tällaiset ulkomailla tapahtuvat, aluksi selittämättömät, tapaukset (varsinkin kun niitä on tapahtunut useita lähiaikoina) vaikuttavat osaltaan nostaen myös suomen ufo-havaintojen määrää.”

    Voidaan kohtuullisella varmuudella sanoa, etteivät nämä suomalaiset ufohavaitsijat ole lukeneet Paranormaali blogia tai olleet muutenkaan tietoisia edellispäivänä tehdyistä ufohavainnoista. En näe muutenkaan merkittävää yhteyttä siinä, että ulkomaisten ufohavaintojen määrä jotenkin kasvattaisi suomalaisten ilmoittamia ufohavaintoja. Nythän näistä tapauksista ei ole tiedotusvälineissä Suomessa nähtävästi edes uutisoitu.

  • jäppinen sanoo:

    Gamma millon niistä oltaisiin uutisoitu? Jos uutisoitaisiin niin johan koko h*lvetin Suomi menis sekasin. Parempi vaihtoehto on olla tapahtumista hiljaa niin sitten ne voidaan hyvin netti blogeilla tuomita ufo hullujen ja muiden sekopäiden hömpötyksiksi.

  • Seppo sanoo:

    DEA Sinun mielessäsi ja kehossasi ei tapahdu mitään muutosta mutta se tapahtuu koko ajan ja aivan meidän silmien edessä.
    Sori vaan mutta olet niin sokea skeptikko. Että sinä uskot jeesukseen vasta sitten kun olet nähnyt ja todennut!

    ”Itse en usko” enemmänkin olen ateisti ja ufothan on suoraan uskonnoista joten eihän se ole kaukana ns.ufo uskonnosta!!!

    Kiellät ja vastutat kaikkea sellaista niin pitkään kunnes se onkin sinulle itsestään selvyys! Mut hei pitäähän sunlaisia skeptikkoja olla ilman teitä emme voisi väitellä täällä mistään.
    On hienoa kun sinunlaisesi ihminen pätee mikä on totta ja mikä ei!

  • Eppu sanoo:

    Nuo ei kyllä helikoptereita tai lentokoneita ole, koska tuossa videossa näkyy yksi tuollainen iso joka pysyy lähes paikallaan, haluaisin kyllä että joku selittäis mistä on kyse…

  • Trolle sanoo:

    Miksi aiempi kommenttini ”odottaa hyväksymistä”? Onko bugi vaiko mikä?

  • matruska sanoo:

    jep, DEA on sokea, ei avoimellamielellä liikkuva henkilö. Lyö heti asiat lukkoon, eli tavallaan manipuloi itseään.

    ps. miten noi voi olla jotain lentokoneita? Itse en kuule mitään pörinää

  • Seppo sanoo:

    Ja DEA ei mua haittais yhtään eikä ihmetytä jos mitään “UFO Disclosurea” tms. suurta “ihmettä” tapahdu. Tuskin tapahtuukaan.
    Kaikenlaisia juttuja riittää mut ei sun tarvii niistä suuttua tai ottaa liian tosissaan. Jos nyt vaan keskittyisit omaan elämääsi.

  • x-x-x sanoo:

    ”Osittain myös kuoleman- ja epäonnistumisenpelkoa.”

    Sinä siis pelkäät kuolemaa ja epäonnistumista? Kaikki eivät (lue esim. itsemurhapommittajista, uskonnollisen valaistuksen saavuttaneista yms.)

  • Hulupattaja sanoo:

    Mitäs nää odotukset sitten valontuojista ,jotka tuo viestin miten luomme paremman huomisen? Eiköhän se ole just sitä ,kun ihminen huomaa ettei olekaan mikään kaikkivoipa, niin sitten odotetaan taivaista apujoukkoja. 99% prosenttia näiden ufo profeettojen sanomasta perustuu siihen, että suurempi voima / älykkäämpi ulkopuolinen rotu tulee ja pelastaa ihmiskunnan. Ja vaikka miten koittaisi asiaa vääristellä, niin kyse on uskosta pelastukseen. Esimerkiksi tieteiskirjallisuudesta löytyy ufoista se vihamielinenkin/negatiivinen aspekti, mutta näiden todellisten ”ufo profeettojen” suusta sitä ei koskaan kuule, koska se olisi paha juttu, sille uskomukselle, ja toiveelle, että ne tulee tervehtimään pientä ihmistä. Eihän kukaan odota taivaista tappajaa saapuvaksi?

  • Wespa sanoo:

    Temppulentokonenäytös voipi olla mahdollinen, mutta itseäni hämmästytti alussa tuo epämääräinen muodostelma, jossa kohteet näyttivät pyörivän toistensa ympärillä yms. jota ei mielestäni yleensä lentokoneet tee, koska se on vaarallista ja ei kuulu normaaliin toimintaan. Silti voi vielä pohtia, että onko tempulentokoneet nyt oikea selitys vai ei.

    Vielä on kuitenkin mm. tuo Thaimaan ja Dubain mielenkiintoinen tapaus yms. Tuohon Thaimaan foliojuttuun en kyllä oikein usko, kuulostaa tyypilliseltä suokaasu -selitykseltä. 😀

  • Wespa sanoo:

    Hulupattaja hyviä ajatuksia on suuntaan ja toiseen. Suurin osa ihmisistä on kuitenkin pelännyt ufoja ainakin sen mukaan mitä media on tuonut ilmi mm. elokuvissa ja uutisissa. Jotkut saattavat odottaa pelastajaa, jotkut universaalisia ystäviä ja jotkut vihamiehiä. Itse uskon, että avaruuden asukeista löytyy näitä kaikkia, tosin pelastajaa on mielestäni mieletöntä odottaa, kun voimme hoitaa asiat itse kun olemme ne kerran sotkeneetkin.

    99% prosenttia näiden ufo profeettojen sanomasta perustuu siihen, että suurempi voima / älykkäämpi ulkopuolinen rotu tulee ja pelastaa ihmiskunnan

    Näiden ”ufo-profeettojen” kanavointeja ja viestejä seuranneena voin kertoa olevani päin vastaista mieltä. Olennoista on annettu kyllä positiivinen kuva (jos puhumme esim. plejadeista ym.) ja myös negatiivinen kuva jos puhumme jostain tietyistä roduista. Kanavoinnit itse on yleensä suoritettu ns. positiviivisten rotujen kanssa. Kuka nyt haluaisikaan jutella vihamiehensä kanssa kun voi jutella ystävälleen?

    Suurin osa viesteistä kuitenkin ei missään nimessä puhu ihmiskunnan pelastajista olentoina. Päin vastoin viesteissä opastetaan MEITÄ itseämme ottamaan ohjat käsiin omasta planeetastamme ja tekemään ITSE muutoksia. Jopa suoraan ovat sanoneet, että he eivät voi meitä pelastaa vaan se on meidän tehtävä itse ihmiskuntana. Apua saa toki pyytää, mutta asioita ei tehdä meidän puolestamme…

    Saanko vielä kysyä millaisia (mitä) ufoprofetioita olet lukenut tai kuunnellut?

    Itse henk. koht. en muutenkaan perusta minkäänlaisille ennustuksille, sillä todellisuus on vapaan tahdon mukaan niin muuttuvainen, että asioita on vaikea ennustaa eteen päin. Enemmänkin tykkään suorasta tiedosta. 🙂

  • tonnn sanoo:

    Entäs tämä tapaus Moskovassa Venäjällä http://www.youtube.com/watch?v=Q0X7HH6-SZo&feature=player_embedded

  • Tomppa sanoo:

    Ufo havainto 16.12.09 chilessä on vaikuttava (jos ei ole feikki). Tuntuu vain hieman ristiriitaiselta ajatus lentokoneista, kun miettii järjellään niin olisi älytön päähänpisto lennellä taitolentoa sokkona pimeässä.

    Aluksi valopallot ilmestyvät perättäisessä järjestyksessä ryhmittyen kolmeen erilliseen kolmen pallon ryhmiinsä.

    Ensin ilmestynyt kolmen valopallon ryhmä ja viimeinen kolmas ryhmä näyttävät olevan vaarallisen lähellä toisiaan (olisi riskialtista ja uhkarohkeaa) näyttää kuin ne törmäisivät.
    Ne jäävät paikoilleen, jolloin uusi pallero siirtyisi näiden alla keskelle ja myös ensimmäinen ryhmä vasemmalla näyttäisi pysähtyvän kuin odottaen.

    Toisiinsa yhdistyneiden valopallo ryhmittymien yläpuolelta uusi valopallo siirtyy erilleen alimman ryhmän alapuolelle, joka jatkaa matkaansa kun kaikki kolme ryhmää ryhmittyvät kuin tekstauksella pikku ii kirjoitettuna. Kun ne taas aloittavat jakautumisen kolmeen erilliseen kolmen ryhmiinsä niin yksinäinen vaihtaakin suuntansa nosturin kohdassa taaksepäin (kun aika näyttää n. 2.40min).

  • setämies sanoo:

    jos ufot paljastais olemassa olonsa ni luultavasti koko maailma menisi sekaisin, koska sillon ihmiset tietäisi että jumalaa tai mitään muuta suurempaa voimaa ei ole olemassa. syynä siis on että yli puolet maailman väestöstä ei ole valmis kohtaamaan mitään tälläistä.

  • Mercury sanoo:

    setämies – varmaan iskisi suuri paniikki. Osa uskovaisista lukisi raamattua ja sanoisi asialla olevan Luciferin liittolaisineen (joku jollain foorumilla/blogilla raamattua jo kovasti lainasi UFO keskusteluihin). Mielenkiintoista on Vatikaanin viimeaikaiset lausunnot ja jopa konferenssi asian tiimoilta. Onko kyseessä vain kirkon veto?

    Miten sitten maan ulkopuolinen elämä pois sulkisi jumalan tai suuremman voiman, joka universumia pyörittää?

  • DEA sanoo:

    Voihan elämän kevät!

    1. Ensinnäkin: JUURI suomalaiset ufo-harrastajat lukevat paranormaaliblogi.net:iä, ketkä muut???
    2. En ole skeptikko, enkä ole nähnyt Jeesusta, oletko sinä Seppo?
    3. Keskittyminen omaan ja läheisteni elämään on tärkeintä elämässäni, Seppo.
    4. matruska: voi olla että olen ”sokea” samoille asioille kuin sinä, mutta ”lääkitykseni” ON kohdallaan. ”Pörinää” EI kuulu koska kyseiset lentokoneet lentävät niin kaukana? / ne
    on dubattu pois? / mikki on huono kyseisen äänen taajuusvasteeseen?…
    5. x-x-x: En pelkää, olen käynyt siellä kerran jo. Pidäppä itsemurhapommittajat ihan omassa vakaumuksessasi vain, äläkä sotke niitä tänne.
    6. Hulupattaja: Sun päässä onneksi on vielä järkeä.
    7. Tomppa: Sun päähän sitä pitäisi vähän vielä saada. 🙂 Kyseisen tyypisen koneen kyydissä olleena voin sanoa, että niillä pystyy uskomattomiin suuorituksiin. Lisäksi ei ne lennä NIIN lähekkäin kuin se videolla näyttää. Mieti miten mustaa taivasta vasten tollainen spotti vaikuttaa? Kuvittele kaksi hahmoa vierekkäin, tehokas fikkari kädessä osoittaen sinuun-toinen 50m taaempana toisesta-musta tausta…niin…nehän ovat AIVAN toisissaan kiinni! 🙂 Aivan kuten monissa taikatempussa. IHMISET, MIETTIKÄÄ PERSPEKTIIVIÄ JA LIIKERATAA!

    …täältä tähän.

  • DEA sanoo:

    ps. herättäkää mut sitten kun se ”UFO Disclosure” on, jos en ehdi kehittyä astraalihahmoksi enen sitä. 🙂

  • crypto chrome sanoo:

    Jos olettaa että kyseessä olis taitolentoryhmä niin muutama asia jää kyllä epäselväks.
    miksi taitolentoryhmä saa harjoitella kaupungin yllä, koska jos ryhmä mokaa niin lentokone syöksyisi kaupunkiin ihmisten sekaan ( tosin kyseessä on chile jossa varmaan paikalliset viranomaiset on hyvin lahjottavissa , mutta kuitenkin.)
    Lisäksi ainakin alussa sen jälkeen kun ”valot ” on pistetty päälle niin noissa liikkeissä ei vaikuta olevan päätä eikä hantää, ei mitään varsinaista suuntaa ensiksi kenelläkään. ( ottaen huomioon tietty että etäisyydet vaihtelee jne..
    Jos kyseessä on taitolentoryhmä niin en tie onko tää joku kamikazelentäjien veteraaniharjoitukset vai mikä…
    En haluais ainakaan olla alapuolella.

  • Seppo sanoo:

    DEA

    Jos nyt vaan keskittyisit siihen omaan elämääs ja sun läheistesi rakastamiseen niin se jeesuski teki. Jumalan siunausta sinulle ja toivottavasti paranet tuosta ennakkoluulo taudistasi. Ja käy hakemassa respa xanoreihin niin voit olla rauhassa eikä tarvi sitten täällä pähkäillä mitä sitä elämällä tekis. Kenties pääsisit siitä sosiaalisesta fobiasta eroon, mistä se sun isäs teki sulle traumoja nuorena lyödessään remmiä sun perseelles. Eikä äiti auttanu. Ei mua vois kiinnostaa sun jutut yhtään. Jos tuut vielä tänne päteen niin etsin sun käsiin ja upotan suohon!!!

  • shakaali sanoo:

    joku taitaa ottaa jutut vähän turhan vakavasti. kotiin kasvamaan siitä. sen jälkeen voit tulla upottaa mutkin.

  • jäppinen sanoo:

    Yks UFO video ja porukka on ihan sekasi ja uhkailee toisisaan. Miettikää mitä tapahtus jos ne laskeutus senaatin torille. siitähän alkas oikeen verilöyly.

  • crypto chrome sanoo:

    halleluja..
    ..

  • Seppo sanoo:

    shakaali ei sunkaan olis tarvinnut sotkeutua tähän juttuun mukaan. mä olen kasvanu jo monta vuotta sitten jälkikasvua myöten. joten nähäänkö tänään jossain niin voidaan keskustella siitä sun upottamisesta?

  • Seppo sanoo:

    pyydän anteeksi kaikilta kenessä herätin pahennusta täällä. varsinkin shakaali ja dea olen pahoillanin en tarkotuksella tehnyt näin. Eli siis otin turhan henk.kohtasesti.

  • shakaali sanoo:

    jep. anteeksi myös pieni provoamiseni.

  • Tiia sanoo:

    Ufot kiihkoilevat ja olennot yrittävät nyt tuoda itseänsä esille, kun on menossa Köpiksessä ilmastokokous.

  • jäppinen sanoo:

    niin varmaa

  • Artturix sanoo:

    Tuli ite nähtyä 2 tuon tapaista valoa maanantai-tiistai välisenä yönä. Kattelin tähtiä ja sitten huomasin että kaksi niistä liikkui kovaa ja muodostelmassa välillä etäisyyttä vaihdellen.

  • aleksi sanoo:

    onkos seppo ja dea suomen ufotutkijoista? kuulostaapa tutulta tuo riitely. koittakaahan jo rauhoittua! 🙂

    olisi jo aika että ufoja alettaisiin käsittelemään vakavasti. lisäksi ilmiöön 2012 liittyy ufojen tuleminen.

  • Huttu sanoo:

    Miten niin 2012 liittyy ufojen tuleminen?

    Newage-saarnaajat ovat vain liittäneet nuo kaksi asiaa yhteen jotta saavat mahdollisimman suuren joukon ”seuraajia”

    Jos ufoja pitäisi käsitellä vakavammin silloin mielestäni pitäisi juurikin pudottaa pois kaikki noi 2012 yms ylimääräiset tarut pois. Tämänkin asian ympärille on kehittinyt monimutkainen ja ihmeellinen mytologia jonka joku hyvän mielikuvituksen omaava on keksinyt.

    Ennen muinoin riitti pienet harmaant tai vihreät miehet ja lentävät lautaset marsista, nyt on kaikenmaailman kanavointeja, plejadineita, liskomiehiä, valoliittoa ja nibirua heitetty mukaan

  • Eppu sanoo:

    Juuri eilen katoin dokumentin ufoista Jimiltä, siinä väitettiin että saksalaiset olis toisen maaimansodan aikaan ruvennu suunnittelemaan taistelukoneita joita vihollinen ei tunnistaisi lentokoneiksi. Niistä oli tehty lautasia, sitten kun saksa hävis sodan niin jenkit ja neukut sai itelleen jtn lentävien lautasten suunnittelioita, sitte ku alko tulla näitä kaikkia ”Ufo putoamisia jne.” Kylmänsodan aikaan niin jenkit ja neukut kiisti että ne ois ollu niiden jotain sotilaskokeiluja, elikkä siitä tää koko ufo höskä on varmaan saanu alkunsa. Nuo silloiset ”Ufot” Kuitenkin oli sitä tarkoitusta varten että ne eivät näkyisi tutkassa jne. eli nykyisten häivealusten esi-isiä 🙂

    Niin ja koittakaa nyt ottaa ihan rauhallisesti.

  • Huttu sanoo:

    Katoin sen saman dokkarin eilen, Jimiltä eikö vaan?

    Oli ihan hyvä, ja ne aikasemmat jaksot on ollu kans ihan mielenkiintoisia

  • DEA sanoo:

    En ole Suomen Ufotutkijoiden jäsen millään tavalla. Olen täysin samaa mieltä Huttu:n kanssa, että ufo-ilmiöitä pitäisi pystyä tutkimaan/käsittelemään ILMAN tuota Newage-hömppää. Ihmiset ottaisivat myös ufo-tutkimuksen varmaan vakavammin?! Tämä on juuri se aspekti jota olen yrittänyt tuoda omalta osaltani julki. Ei ole tosin ollut tarkoitus kenenkään vakaamusta loukata. Pahoittelut jos näin on käynyt. ps. En usko että Marsin sisällä asuu ketään! 🙂

  • NIke sanoo:

    Kohdasta 3:27 eteenpäin näkyy ilmi selvästi liteä alus.

  • Kynneli sanoo:

    Muutamaan kertaan eestakas rullauksen jälkeen voisin väittää, että video on aito, mutta mitä ovat valolähteet?
    Muutaman katselukerran jälkeen tuli mieleen, että oli tuossa järjestäytymisessä jotakin tuttua…
    Jos syksyllä päiväsaikaan näkyy mustia pisteitä taivaalla jotka järjestäytyy samaan malliin, ne pian muuttuukin ufolaumasta kurkiparveksi, joka hakee sopivaa nostetta.
    Jossakin kohtaa videon loppupäässä valot ”huojuu” tasaisen epätasaisesti (eritahtiin, ku kuvaaja tärrä)joka näyttää ihan siiven lyönneille.
    Oisko joku älyvälkky hoksannu tarhata jotaki kurkien tapasia lintuja ja tökätä niille maglitet hanuriin??? ;D
    Tuo taitolentokone selitys oli kyllä ontuva… ei nuo valot käyttäytyneet ollenkaan lentokonemaisesti. Ainakaan minun mielestä.

    Mutta nuohan on ufoja, niin kauan kunnes, joku voi väitteen vääräksi todistaa.

  • Ikuinen lapsi sanoo:

    Mie en oo ikinä uskonu yhteenkään nettivideoon jossa on ’aitoja’ UFO:ja. Taidan olla vaan aika nettikriittinen. Ois kyllä siistii nähä itse joku valoilmiö. Mie uskon kyllä UFO:ihin jossain määrin, mutta näihin videoihin en oo koskaan uskonu

  • Tommy Laine. sanoo:

    WESPALLE!!!
    Kiitos näistä paranormaali blogin sivuista!Sä teet arvokasta työtä todellakin!Olit muuten myymässä lippujakin kosmisilla parapäivilläkin…lisää vaan ufoista juttuja yms….we want more Wespa!!!!Kiitos kaikesta sinulle!!!!
    Tv:Tommi L.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto